סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 10:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 9:59 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראיתי את המשחק וקשה לי להבין מה אתם רוצים מקטש (ספציפית לגבי המשחק אתמול).
זלמנסון היה אחלה כשהוא שיחק והיה די יעיל. בלאט פשוט מותק של שחקן.
סך הכל בואו נזכור שזו נבחרת שהשחקן הכי טוב שלה (ארגיואבלי) זה ג'ייק כהן, שהוא סבבה והכל אבל עדיין ג'ייק כהן.

רק מילה קטנה לגבי זוסמן - הבנאדם מותק של שחקן, ממש, אבל הוא חייב ללמוד לסיים חזק. הוא די נמנע ממגע בחדירות שלו ובאופן כללי חודר יחסית חלש (מבחינת כוח, לא מבחינת יכולת חדירה). לא יודע אם הוא יכול או צריך לסיים יותר דברים בדאנקים אבל הוא בהחלט צריך לעלות ללייאפים בצורה הרבה יותר אגרסיבית. אתמול היו לפחות שלושה מקרים שהוא היה חייב לסיים עם נקודות אבל זה נגמר בהפצצה של הקרש/בלוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 10:03 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
עופר האדום כתב:
sir charles"="עופר האדום כתב:
sir charles כתב:
עופר האדום כתב:
אני מת על אלה שמחפשים לרדת על שחקנים או מאמנים אפילו כשהם יודעים שהם לא צודקים........ אתמול קטש הוביל את הנבחרת שמורכבת מאוסף ילדים שחלקם מוכשר , אך מוגבל, שנתנה 2 שליש מהמשחק הצגה נגד נבחרת ב-3 רמות יותר טובה ממנה בבית שלה, וגם הייתה מנצחת אחרי קאמבק מרשים בדקות הסיום אם תומר גינת לא היה יוצא אהבל בסוף, אבל העיקר שקטש ובלאט הם עלובים ואובר רייטד ובלה בלה בלה. מישהו ממנאצי קטש יכול להסביר איפה הוא טעה אתמול ובמה ?

אבל הסר דאגה מלבך, קטש, בלאט, טימור וצוברביץ כולם מתוקים ונפלאים ואתם תהנו מהם המון השנה.

כתבתי כבר שטימור היה מזעזע וגרוע , ועל צ'וברביץ' לא כתבתי מילה, נקסט. או שאסור להגן או לכתוב חלילה משהו חיובי על קטש רק כי הוא מהפועל במקרה ?

ברור שמותר, רק שיש לך נטייה להגן בחירוף נפש על כל מי שמגיע מהפועל (על טימור פחות, אולי בגלל שהוא חשב לעבור למכבי בקיץ הקודם :ni_zia: ).

כמו שראית, אני ממש לא מגן על כל מי שמגיע מהפועל (ולהיפך , מאוד נהניתי מהזובור של בר טימור ואורי אלון בקיץ הקודם למכבי). מה שרואים פה (ובהרחבה) זה דווקא את הנטייה של הרבה אנשים כאן לרדת על שחקנים ומאמנים , רק כי הם כן מגיעים מהפועל.

סתם ככה מהזמן האחרון מבחר הודעות אובייקטיביות שלך:
עופר האדום כתב:
כי מה בדיוק עשה בן אלטיט בקריירה שלו שמוכיח חד משמעית שהוא יותר טוב ברמה מעל אלכס צ'וברביץ'?

עופר האדום כתב:
sir charles כתב:
לאוהדי י-ם, תהנו עם 30+ דקות של תמיר בלאט העונה...2-3 מסירות יפות לצד החטאות למכביר מרחוק ופחד מלקיחת איזושהי זריקה בתוך הקשת והגנה כל כך רעה שמאפשרת לגאורגים מלא פוזשנים קלים (שלא רק באשמתו חייבים להודות).

תודה..... רבע אדיר שלו אגב.

עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
עם כל ההתלהבות מהצעירים, מי שבאמת טוב בנבחרת ובעיני רמה מעל כולם, זה ג'ייק כהן.

ברור, הפיזיות שלו והשליטה בריבאונד שלו לא נתנו לגיאורגים שום סיכוי להתקרב לריבאונד ההתקפה.

עופר האדום כתב:
זוסמן ולוי אחלה שחקנים , וחבל מאוד שהם הולכים להירקב העונה במכבי. תמיר בלאט הולך להיות הישראלי הבכיר של הפועל העונה , והאמת שבצדק. דאבל-דאבל שני רצוף עם אסיסטים (ואם היו סופרים לו את האסיסטים על העונשין שהשחקנים שהוא מסר להם, היו לו הרבה יותר מ-10) , לא זוכר רכזים שעשו את זה , בטח לא בגיל שלו. בר טימור- מזעזע.

אמת, אמת ואמת. עומד מאחורי כל מילה , והן לא מפריכות את מה שכתבתי - בן אלטיט באמת לא הראה בשום שלב בקריירה שלו שהוא יותר טוב מצ'וברביץ' (שמעולם לא כתבתי עליו שהוא שחקן טוב או משהו דומה), בלאט באמת נתן רבע אדיר (כמה קשה לך להודות......אולי זה בגלל שהוא מהפועל...? לא יכול להיות) , וזוסמן ולוי באמת אחלה שחקנים שכנראה יירקבו העונה במכבי, ומה לעזעזל הקשר לג'ייק כהן (שלקח 4 ריב' ב-30 דקות)? בגלל שהוא ממכבי צריך להשתחוות אליו אוטומטית ? (למה לא ציטטת את מה שכתבתי לגבי זה שבר טימור היה מזעזע אגב?).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 10:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
sir charles כתב:
תומר כתב:
אז הטענות על תפקודו של קטש הן שהוא לא הזכיר לגינת?

אני ראיתי רק את הסוף של המשחק אז מבחינתי כן, הקטע עם גינת הוא גם על קטש, אבל מסתבר שיש טענות נוספות (על השיתוף של טימור וזלמנסון בין היתר).
דוקא השטות של שגב (שהסתכל אחורה בעניין במקום להפריע לשרודר למסור) היא פחות על קטש, שמן הסתם בחר בו לשמור על הוצאת החוץ מהסיבה של ידיו הארוכות, ויותר על השחקן הדביל שאיבד ריכוז.

הטענות האלה הן הזויות , כי זלמנסון היה אחלה , ולבר טימור לא הייתה שום אלטרנטיבה מהספסל.

זלמנסון קלע 9 נק' אז כנראה שבהתקפה הוא היה לא רע, אבל איך היתה ההגנה שלו בפיקנרול?
ולמה יפתח זיו לא מהווה אלטרנטיבה לטימור? הוא כבר היום שחקן יותר טוב ממנו, לבטח בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 10:26 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

sir charles כתב:
תומר כתב:
אז הטענות על תפקודו של קטש הן שהוא לא הזכיר לגינת?

דוקא השטות של שגב (שהסתכל אחורה בעניין במקום להפריע לשרודר למסור) היא פחות על קטש, שמן הסתם בחר בו לשמור על הוצאת החוץ מהסיבה של ידיו הארוכות, ויותר על השחקן הדביל שאיבד ריכוז.

גם כאן זו טעות של קטש לדעתי.
שגב הוא השחקן הכי אתלט בנבחרת ביי-פאר.
הוא היה צריך להישאר לשמור בצבע, ולא לזוז משם.
הוא היחיד בנבחרת שמשחק מעל הטבעת ויכול ליירט כדורים כאלה.
ואם כבר רוצים שחקן גבוה שישמור על שרודר, אפשר היה להכניס את צ'וברוביץ'.
אפשר לראות גם שבהוצאת חוץ שרודר הלך אחורה, היה לו שם הרבה מקום. שגב הבין שהוא לא מפריע לו בכלל, ולכן הלך אחורה (זו היתה טעות כמובן,
אבל הטעות הראשונית היא של קטש שבכלל שם את שגב שם ולא באזור הטבעת)

ואגב, שגב היה נהדר אתמול אבל שיחק רק 15 דקות.
זלמנסון שיחק יותר ממנו, וזה קצת הזוי בעיני.
נכון שזלמנסון נתן מחצית ראשונה נהדרת, אבל בשנייה היה חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 10:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני דווקא חושב ששגב הייתה בחירה טובה לשים על שרודר. לא רק שחקן גבוה אלא אחד שיכול לקפוץ לפניו ולהפריע לו, ויש לו יכולת לקפוץ שוב ושוב ושוב, מה שאין לצ'וברביץ'.
זה שהוא לא עשה את זה - זה משהו אחר, קשור יותר לנאיביות וחוסר נסיון של שחקן.
באזור הרחבה רצוי קודם כל לשים שחקנים שלא מאבדים שחקנים, כמו נמרוד לוי שתכלס לא קיבל שום חסימה. הדעת שלו הוסחה על ידי תרגיל גרמני מבריק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 10:53 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

מאוד אוהב את נמרוד לוי, אבל הוא קצת מעופף לפעמים.
והוא לא אתלט גדול, אני ממש הייתי מעדיף לשים בצבע את שגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 10:59 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
אמת, אמת ואמת. עומד מאחורי כל מילה , והן לא מפריכות את מה שכתבתי - בן אלטיט באמת לא הראה בשום שלב בקריירה שלו שהוא יותר טוב מצ'וברביץ' (שמעולם לא כתבתי עליו שהוא שחקן טוב או משהו דומה), בלאט באמת נתן רבע אדיר (כמה קשה לך להודות......אולי זה בגלל שהוא מהפועל...? לא יכול להיות) , וזוסמן ולוי באמת אחלה שחקנים שכנראה יירקבו העונה במכבי, ומה לעזעזל הקשר לג'ייק כהן (שלקח 4 ריב' ב-30 דקות)? בגלל שהוא ממכבי צריך להשתחוות אליו אוטומטית ? (למה לא ציטטת את מה שכתבתי לגבי זה שבר טימור היה מזעזע אגב?).

לא אמרתי שאלטיט יותר טוב מצוברביץ, רק באתי להראות שהתגובה האוטומטית שלך בד"כ היא להגן בכל מחיר על שחקנים/מאמנים של י-ם.
מה הקשר שקשה לי להודות שבלאט נתן רבע אדיר? כמו שציינתי, לא ראיתי את המחצית השנייה של אותו משחק אז לא היה לי מה לומר על התצוגה שלו.
ומי דיבר על להשתחוות לג'ק כהן? אבל זה די ברור שמאוד היה חשוב לך להקטין אותו, כמו גם להכניס קטנה למכבי על הייבוש העתידי (והוודאי מבחינתך) של זוסמן ולוי.
ואם תשים לב להודעה שלי, כן ציטטתי את מה שרשמת על בר טימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 11:08 am 
Sophomore

ויכוח מגוחך... הרי צ'ארלס בכלל לא מאמין בלראות משחקים.

מבחינת ביקורת על קטש, דקות הובלת הכדור של טימור היו קשות לצפייה. הבנאדם מאבד כדור כשהוא מנסה להקפיץ בין הרגליים בלי שמפעילים עליו לחץ אפילו. מכדרר עם החזה, מה לא. מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 11:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאנו כתב:

מבחינת ביקורת על קטש, דקות הובלת הכדור של טימור היו קשות לצפייה. הבנאדם מאבד כדור כשהוא מנסה להקפיץ בין הרגליים בלי שמפעילים עליו לחץ אפילו. מכדרר עם החזה, מה לא. מזעזע.

מה הקשר? אני יכול להעיר רק על משחקים שראיתי (או להסיק נתונים מסוימים מהסטטיסטיקה). מול גאורגיה ראיתי רק את המחצית הראשונה בה בלאט היה גרוע, ועליה כתבתי. מול גרמניה ראיתי את הסיום ואת התקציר ושוב רק עליהם רשמתי (ומהתקציר רואים שהריצה של הגרמנים היתה כשטימור וזלמנסון היו על המגרש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 11:17 am 
Hall of Famer

זה לא מדויק. טימור הוכנס באמצע הריצה של הגרמנים כמוביל כדור יחיד (טעות גדולה של קטש) וזה כמובן הגביר את הנזק, אבל הנזק נגרם עוד לפני שטימור נכנס.
זלמנסון בדקות ששיחק היה בסדר גמור, וגם הוא נכנס כבר באמצע המומנטום של הגרמנים (לפני זה ישב על הספסל עם 4 עבירות). די מהר הוא עשה את החמישית ויצא, אבל להפיל עליו את הריצה של הגרמנים זה עוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 12:44 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
מאנו כתב:

מה הקשר?

הקשר זה שכדי לדעת להעריך שחקני כדורסל צריך לראות אותם משחקים. מקווה שעכשיו זה יותר ברור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 1:38 pm 
Junior

הנראטיב מקדש את האמצעים ואם האמצעים שנשארו זה להגיד ״ב-2 השניות שראיתי מהמשחק, קטש שגה כשהסתפק בלהגיד לגינת להחטיא, ולא הלך על הגרסה המלאה של המשפט, שהיא כמובן: ׳תחטיא, אבל אל תשכח לפגוע בטבעת, יא אהבל׳,״ אז זה מה שיש ועם זה ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 1:55 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
Krembo2 כתב:
עופר האדום כתב:
. מישהו ממנאצי קטש יכול להסביר איפה הוא טעה אתמול ובמה ?

אני לא ממנאצי קטש...אפילו בלאט הצליח להתחבב עליי בחלון הזה.
אבל סתם בשביל המשחק,
כל דקה שבר טימור ועידן זלמנסון ראו אתמול פרקט, הייתה טעות של קטש...

קודם כל זלמנסון היה בסדר גמור. דבר שני , איזה גארדים כבר היו לו על הספסל חוץ מבר טימור? יפתח זיו שלא התאמן עם הנבחרת , והיה גם גרוע במשחק הקודם ?

חבל שאין למשחק הזה נתון סטטיסטי שמראה כמה נקודות זלמנסון קיבל על הראש...

לגבי הגארדים,
ברגע שהיה ברור (וזה היה די ברורף לפחות לפי התקשורת, כבר יום לפני המשחק מול גאורגיה) שמקל וג'ון די לא ישחקו בחלון הזה,
קטש היה חייב להביא עוד גארד-שניים לגיבוי.
אחרי שטימור היה זוועה מול הגאורגים,
חשבת שהוא פתאום יתעלה מול גרמניה, שיש לה גארדים לוחצים טובים יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 2:01 pm 
Hall of Famer

איזה גארד היית מביא ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 2:08 pm 
Junior

טימור היה גרוע בדקות שהוא שיחק בחצי השני, אבל לזכותו צריך לציין שחלק משמעותי מהריצה הגדולה בחצי הראשון היה כשהוא היה על המגרש ובלאט על הספסל.

בכל מקרה די ברור שבלאט ימשיך לקבל, ולפחות בינתיים בצדק, הרבה יותר דקות מטימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 2:11 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
איזה גארד היית מביא ?

דאוסון? שמחון? אולי הם לא היו עוזרים בנושא הובלת הכדור , אבל מבחינה אתלטית וקליעה מ 3? אין ספק בכלל.
בר טימור היה הגארד הפחות טוב של הנבחרת , וזאת אחרי שנה בעייתית , לא רואה אותו משתפר (מקווה בשבילו שכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 2:12 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
טימור היה גרוע בדקות שהוא שיחק בחצי השני, אבל לזכותו צריך לציין שחלק משמעותי מהריצה הגדולה בחצי הראשון היה כשהוא היה על המגרש ובלאט על הספסל.

בכל מקרה די ברור שבלאט ימשיך לקבל, ולפחות בינתיים בצדק, הרבה יותר דקות מטימור.

בחצי הראשון , גם אם היית מעלה את עמית תמיר הוא היה תורם , גרמניה היו על הקרשים מבחינת אנרגיות. אני לא מבין מאיפה הוא זורק את השלשות האלו כאילו הוא סטף קרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 2:16 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
הנראטיב מקדש את האמצעים ואם האמצעים שנשארו זה להגיד ״ב-2 השניות שראיתי מהמשחק, קטש שגה כשהסתפק בלהגיד לגינת להחטיא, ולא הלך על הגרסה המלאה של המשפט, שהיא כמובן: ׳תחטיא, אבל אל תשכח לפגוע בטבעת, יא אהבל׳,״ אז זה מה שיש ועם זה ננצח.

קטש הכין את הנבחרת וניהל את המשחק בחצי הראשון בצורה פנטסיטית , כמו כל הנבחרת גם הוא נכנס לקפאון בחצי השני וההפרש לך לאיבוד סתם , אילולי 2 שלשות של בלאט ולוי (מה שבסוף היה זריקה ל2) , הנבחרת היתה מפסידה בדו ספרתי בתום הזמן החוקי , אתה מדבר על הבדל של 35-36 נקודות ב פחות מ20 דקות , על המלט דאון שהיה בסוף אני בכלל לא רוצה לדבר , טראומטי מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 2:20 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
עופר האדום כתב:
איזה גארד היית מביא ?

דאוסון? שמחון? אולי הם לא היו עוזרים בנושא הובלת הכדור , אבל מבחינה אתלטית וקליעה מ 3? אין ספק בכלל.
בר טימור היה הגארד הפחות טוב של הנבחרת , וזאת אחרי שנה בעייתית , לא רואה אותו משתפר (מקווה בשבילו שכן).

אבל בדיוק דובר על מוביל כדור , וכמו שאתה כתבת הם לא כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 2:29 pm 
Hall of Famer

קודם כל אפשר לסכם שקטש הוציא נפלאות מהסגל הקיים בחלון הנוכחי ( כולל שני משחקי הידידות ) .
אני עדיין פחות אופטימי לגבי המשך הדרך של הנבחרת "הזאת" , גם מאחר והחלון הבא למשל חופף לעונת היורוליג ( וג'ייק כהן וזוסמן הם עושה רושם הבאנקרים של הנבחרת הזאת ) , וגם מאחר שאני עוד צריך להשתכנע שאפשר לבנות על תרומה שכזאת מחלק מהשחקנים : שגב למשל ( משחק שני ברציפות ) לאורך זמן .

קצת לגבי המשחק עצמו :
היו ריצות אדירות לשני הצדדים , אז הפלוס-מינוס קצת "מוטה" ( כי מאוד תלוי באילו מומנטומים המאמן בחר לשלב אותך , לצד מי וכו' ) , אבל בולט זלמנסון ( לא שיחק בהארכה ... ) עם 8+ בדקות שלו ( היחיד עם פלוס בנבחרת שלנו ) , אז מן הסתם יש גבול כמה אפשר לתקוף אותו על תרומתו בדקות ששיחק .

פרסונלית :
זוסמן כנראה שחקן טוב יותר ממה שרובנו ( וגם אני ) חושבים , ואני בטוח שהוא יקבל מסגרת ראויה במכבי ת"א השנה ( 15-25 דקות קבועות בליגה , פה ושם דקות יורוליג ) , וזה בסדר גמור .
ג'ייק כהן הוא נכס אדיר מדי משחק , וצריך לתת לו מילה טובה על כך שבא לעבוד מדי ערב .
אם מקל יגיע לחלונות הבאים ( אני לא מהמר על כך ) , אז זה פותר את בעיית מוביל הכדור לצד/במקום בלאט . אחרת באמת שאין יותר מדי אופציות . פוטנציאלית ללא שחקני מכבי ת"א תוך כדי העונה - זה יהיה עוד יותר אבסורדי שלא להזמין שחקנים כמו דאוסן , קולשוב , ושמחון ולהמשיך עם גוט ואדם אריאל במקומם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 2:51 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
Equilibrium כתב:
עופר האדום כתב:
איזה גארד היית מביא ?

בשביל זה הביאו את יפתח זיו לא? לעזור בהובלת הכדור. איך שלא תסובב את זה , זה שבר טימור , ועוד לאחר עונה שבלשון המעטה ניתן לקרוא לה סבירה מינוס , מוזמן לפני שון דאוסן או שמחון , זה תמוה.
אני כלל לא מדבר על גולן גוט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 4:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאנו כתב:
sir charles כתב:
מאנו כתב:

מה הקשר?

הקשר זה שכדי לדעת להעריך שחקני כדורסל צריך לראות אותם משחקים. מקווה שעכשיו זה יותר ברור...

וואלה צודק. מעולם לא ראיתי את השחקנים האלה משחקים ואני כותב הכל על סמך 2 השניות בסיום המשחק.
וסחטיין שציטטת רק את ה"מה הקשר?" ולא את שאר ההסבר שלי... אחלה דרך להתדיין.
נביא בעירו כתב:

על איזה נראטיב אתה מדבר?
האמת שחיכיתי להודעה שלך שתגן בחירוף נפש על בחורינו הרגישים והעדינים. מה הפעם? גרמניה עדיפים עלינו ב20 רמות וכולנו צריכים להגיד תודה שהבחורים בכלל היו קרובים לניצחון? זהו? נהיינו נבחרת הכדורגל ששמחים על שנותנים פייט...
יורדים אצלנו כל הזמן על נבחרת הכדורגל אבל אין מצב שאם הכדורגלנים היו מפספסים ככה שהיו מטפלים בהם בכפפות של משי כמו אחרי המשחק הזה. דוגמאות נבחרות - כל מה שגור שלף אמר בחדשות הספורט, העובדה שאפילו לא הראו את החטאת העונשין המדוברת בתקציר ובחלק מהמקומות לא ציינו בכלל איך הגרמנים הגיעו להזדמנות להשוות.
אני רק אבהיר שאני לא נהנה לרדת על הנבחרת ולא הייתי רוצה שיצלבו את גינת ובהרבה דקות הנבחרת שיחקה כדורסל יפה ומהנה, אבל ההתייחסות לשחקנים הישראלים כחיות בר מוגנות שאסור לפגוע ברגשותיהם טיפה מוגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 4:47 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
עופר האדום כתב:
Equilibrium כתב:
עופר האדום כתב:
איזה גארד היית מביא ?

בשביל זה הביאו את יפתח זיו לא? לעזור בהובלת הכדור. איך שלא תסובב את זה , זה שבר טימור , ועוד לאחר עונה שבלשון המעטה ניתן לקרוא לה סבירה מינוס , מוזמן לפני שון דאוסן או שמחון , זה תמוה.

ועוד לא הוזכר פה חואקין שוכמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2018 5:20 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
Equilibrium כתב:
עופר האדום כתב:
Equilibrium כתב:
עופר האדום כתב:
איזה גארד היית מביא ?

ועוד לא הוזכר פה חואקין שוכמן.

נוכח רמת העצבים של שרודר אמש , אם שוכמן היה עליו במחצית השנייה , לדעתי שרודר היה מכה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2018 10:27 am 
Junior

sir charles כתב:
מאנו כתב:
sir charles כתב:
מאנו כתב:

מה הקשר?

וואלה צודק. מעולם לא ראיתי את השחקנים האלה משחקים ואני כותב הכל על סמך 2 השניות בסיום המשחק.
נביא בעירו כתב:

על איזה נראטיב אתה מדבר?
האמת שחיכיתי להודעה שלך שתגן בחירוף נפש על בחורינו הרגישים והעדינים. מה הפעם? גרמניה עדיפים עלינו ב20 רמות וכולנו צריכים להגיד תודה שהבחורים בכלל היו קרובים לניצחון? זהו? נהיינו נבחרת הכדורגל ששמחים על שנותנים פייט...
יורדים אצלנו כל הזמן על נבחרת הכדורגל אבל אין מצב שאם הכדורגלנים היו מפספסים ככה שהיו מטפלים בהם בכפפות של משי כמו אחרי המשחק הזה. דוגמאות נבחרות - כל מה שגור שלף אמר בחדשות הספורט, העובדה שאפילו לא הראו את החטאת העונשין המדוברת בתקציר ובחלק מהמקומות לא ציינו בכלל איך הגרמנים הגיעו להזדמנות להשוות.
אני רק אבהיר שאני לא נהנה לרדת על הנבחרת ולא הייתי רוצה שיצלבו את גינת ובהרבה דקות הנבחרת שיחקה כדורסל יפה ומהנה, אבל ההתייחסות לשחקנים הישראלים כחיות בר מוגנות שאסור לפגוע ברגשותיהם טיפה מוגזמת.

sir charles כתב:
מאנו כתב:
sir charles כתב:
מאנו כתב:

מה הקשר?

נביא בעירו כתב:

על איזה נראטיב אתה מדבר?

ועל זה נאמר: פחחחח...

הסברתי כבר יותר מפעם אחת על איזה נראטיב אני מדבר, ואני מאמין שאפילו אתה כבר הבנת, אבל אם לא, אני מוכן לחזור על זה פעם אחרונה. הנראטיב: ״קטש מאמן גרוע. בוודאי הרבה יותר גרוע ממה שעושים ממנו (מי?). הסגל שהוא הזמין הזוי והקרדיט המוגזם שהוא נותן לבלאט לחלוטין לא מוצדק״. ואז הגיעה המציאות: ישראל הפסידה פעמיים, אבל שיחקה כדורסל הרבה יותר טוב ומרשים ממה שמישהו ציפה ולמעשה, יותר ממה שאיזשהי נבחרת ישראלית שיחקה בשנים האחרונות. אחד משני הזימונים המוזרים של קטש, אריאל מה השפן במשחק הראשון ובלאט המושמץ נתן שני משחקים טובים מאוד. עכשיו, יש שתי אופציות. האחת, להזדיין בסבלנות ולחכות עד לחלון הבא שבו קטש אולי באמת יעשה שטויות אמיתיות (ולא - לתת לבר טימור מקום בסגל זו לא שטות. וגם לא להזמין את גולן גוט לקצה הספסל. קטש מאמין שזו סמן צריך לשלוט על עמדה 3 ולהביא את דוסון, או אפילו שמחון וקול שוב בשביל דקה פה ודקה שם, זה לא לעניין) ובלאט יסריח את המגרש. האופציה השנייה, שבה אתה בחרת, היא להתעקש ולצאת מצחיק. ואז באמת אפשר להאשים את קטש שהוא לא צעק לגינת לפגוע בטבעת ואפשר לא לראות את המשחקים (לגיטימי, כן? אין שום חוק לצפות בכדורסל בינוני. פשוט אז, אולי אפשר לשקול לוותר על הדיון שאחרי המשחקים האלה).

לגבי הטענה שאני מגן בגופי על השחקנים הישראלים מביקורת? ראה הפחחח הנ״ל. יש עשרות שחקנים ישראלים שאני לא סובל, כולל נבחרת ישראל עצמה ברבים מהגלגולים שלה. ספציפית, החבורה הצעירה הנוכחית סימפטית מאוד בעיניי ונראה לי שבשני המשחקים האחרונים היא גם הוכיחה שבתוספת כספי ואיזה מתאזרח ברמה גבוהה, גם יש לה עתיד די מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: itay2 ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: