סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 11:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 12:35 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אם באטלר חושב שהוא וקיירי זה גרעין לקונט' אז הוא טיפש. אם דוראנט גם יגיע זה סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 1:14 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
העיקר שבאטלר לא יגיע לסלטיקס, אחד מהשחקנים שאני הכי שונא את המשחק שלהם, ביחד עם דוראנט, ולהבדיל מדוראנט, באטלר גם אובר אובר אובר רייטד.

אין לי גם שום בעיה שקיירי ילך אם כבר. לא מת גם עליו.

גם אני לא מתעלף מקיירי, אבל כרגע הוא השחקן היחיד בסלטיקס עם ניסיון בסדרות גמר והיחיד שהראה עד עכשיו בקריירה שלו שהוא יכול, לפרקים, להיות שחקן בטופ של הליגה, ברמה של לברון, קארי ודוראנט. חוץ מזה, כדי להתמודד על אליפות בוסטון תצטרך רכז שמסוגל ללכת ראש בראש עם קארי או הארדן/פול, רוזייר וסמארט בטח לא שם (לא כרגע וכנראה שגם לא בכלל), והשם היחיד שיכול להוות סוג של תחליף לקיירי בהיבט הזה מצד אחד, ושעשוי בקונסטלציה מסויימת להיות זמין, זה לילארד, גם לא בדיוק מישהו שאני מתעלף ממנו.

מסכים שקיירי פחות נורא מלילארד.

אבל אם כבר פנטזיות קיירי, אז טרייד עליו תמורת דיוויס יהיה נחמד, ואז אין לי בעיה עם רוזייר/סמארט בפוינט.

בכ"א, אני אשמח איכשהו לראות את באטלר בממפיס, אבל זה לא אפשרי כ"כ לדעתי. אבל ההגנה שלו, עם הקשיחות שאולי עוד קיימת שם ויכול הסקורינג הלא רעה שלו מאד יתאימו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 1:31 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
אם באטלר חושב שהוא וקיירי זה גרעין לקונט' אז הוא טיפש. אם דוראנט גם יגיע זה סיפור אחר.

נדמה לי שאנחנו מדברים על קוואי, קיירי ובאטלר.
סכנת פציעות לא מבוטלת אבל מעבר לזה, ללא ספק אחת הקבוצות הטובות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 1:35 pm 
Hall of Famer

אם כבר פנטזיות בוסטוניות, אני הייתי מעדיף טרייד על טאונס תמורת חבילה של בראון+בחירות דראפט ובלי לוותר על אירווינג, אבל זה כבר באמת עניין לת'רד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 1:36 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
rony כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
העיקר שבאטלר לא יגיע לסלטיקס, אחד מהשחקנים שאני הכי שונא את המשחק שלהם, ביחד עם דוראנט, ולהבדיל מדוראנט, באטלר גם אובר אובר אובר רייטד.

אין לי גם שום בעיה שקיירי ילך אם כבר. לא מת גם עליו.

גם אני לא מתעלף מקיירי, אבל כרגע הוא השחקן היחיד בסלטיקס עם ניסיון בסדרות גמר והיחיד שהראה עד עכשיו בקריירה שלו שהוא יכול, לפרקים, להיות שחקן בטופ של הליגה, ברמה של לברון, קארי ודוראנט. חוץ מזה, כדי להתמודד על אליפות בוסטון תצטרך רכז שמסוגל ללכת ראש בראש עם קארי או הארדן/פול, רוזייר וסמארט בטח לא שם (לא כרגע וכנראה שגם לא בכלל), והשם היחיד שיכול להוות סוג של תחליף לקיירי בהיבט הזה מצד אחד, ושעשוי בקונסטלציה מסויימת להיות זמין, זה לילארד, גם לא בדיוק מישהו שאני מתעלף ממנו.

מסכים שקיירי פחות נורא מלילארד.

אבל אם כבר פנטזיות קיירי, אז טרייד עליו תמורת דיוויס יהיה נחמד, ואז אין לי בעיה עם רוזייר/סמארט בפוינט.

בכ"א, אני אשמח איכשהו לראות את באטלר בממפיס, אבל זה לא אפשרי כ"כ לדעתי. אבל ההגנה שלו, עם הקשיחות שאולי עוד קיימת שם ויכול הסקורינג הלא רעה שלו מאד יתאימו שם.

אלו באמת פנטזיות :)
קיירי לא יישאר בפליקנס דקה אחת
ובאטלר איכשהו פספס את ממפיס ברשימת השמות המצומצמת שלו.

אני חושב שקיירי חשוב מאוד לסלטיקס. היכולות שלו לשבור את ההגנה ולהשיג סל ברגעים מכריעים הן מהטובות בליגה.
איינג' סיבך את עצמו קצת עם קיירי. אני מתאר לעצמי שהוא יהמר על השנה הנוכחית וירוץ עם הקבוצה הזו. לבוסטון יש סיכוי מסוים ללכת עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 1:37 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
אם כבר פנטזיות בוסטוניות, אני הייתי מעדיף טרייד על טאונס תמורת חבילה של בראון+בחירות דראפט ובלי לוותר על אירווינג, אבל זה כבר באמת עניין לת'רד אחר.

מעניין. אני לא רואה את מיניסוטה הולכת לבנייה מחדש תחת ת'יבס. הם ילקקו את הפצעים וימשיכו עם מה שיש להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 1:38 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
יואי, להגיד שמינסוטה היא קונטנדרית זה..מרחיק לכת (ואני מאד אוהב את באטלר, טאונס ות'יבס, ואפילו ויגינס לא עושה לי בחילה). אין שום דבר חזירי בצעד של באטלר, זה ביזנס פה וככה הוא רוצה. לא הבנתי מה טיפשי בלבנות סופר טים אינסטנט. בוסטון עשו בזמנו צעד טפשי? מיאמי? אם באטלר ישיג 2 חוזי מקסימום לידו במקום שהוא רוצה לשחק, מה מטופש בזה?

הכל נכון, רק שאני דיברתי על קיירי בבוסטון, לא על באטלר ומיניסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 1:48 pm 
Hall of Famer

סבבה, וגם זה לא טיפשי ולא חזירי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 1:49 pm 
Sophomore

בכנות, אם קיירי יעזוב את הסיטואציה הנוכחית בבוסטון בשביל לשחק עם באטלר ופורזינגיס זה צעד שבעיני הוא לכל הפחות טיפשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 2:37 pm 
Junior

rony כתב:
השם היחיד שיכול להוות סוג של תחליף לקיירי בהיבט הזה מצד אחד, ושעשוי בקונסטלציה מסויימת להיות זמין, זה לילארד, גם לא בדיוק מישהו שאני מתעלף ממנו.

ליליארד מאוד לא רוצה להיות זמין.
הבנאדם הרגע חתם חוזה פרסום עם חברה עסקית כי הם חתמו להיות על החולצות של הבלייזרס.

יואי כתב:
בכנות, אם קיירי יעזוב את הסיטואציה הנוכחית בבוסטון בשביל לשחק עם באטלר ופורזינגיס זה צעד שבעיני הוא לכל הפחות טיפשי.

א. קווין נוקס ומיטשל רובינסון נתנו סאמר ליג למופת. אם יוצא משניהם ביחד טייטום אחד, פלוס טימי ג'וניור ופרנקי ניקוטין זה כבר נראה סביר.

ב. זאת לא רק החלטת כדורסל.
לדוגמה - כולם דיברו על זה שלברון עבר ללייקרס, אבל מאז יולי המפיק לברון ג'יימס כבר סגר על 4 סדרות טלוויזיה בלוס אנג'לס.

נכון, לניקס, נטס וקליפרס יש הרבה כסף פנוי בקיץ.. אבל למי עוד?
https://www.spotrac.com/nba/cap/2019/
לפילי יש את אמביד, סימונס וחוץ מזה רק חוזים (טובים דווקא) לא מובטחים (קובינגטון, פולץ, שאריץ)
אינדי בערך עם אולדיפו, סאבוניס (ומקדרמוט) עם חוזים ומיילס טרנר עם קאפ הולד נמוך
לדאלאס יש את סמית, בארנס וטונה של מקום

אף אחת מ-3 הקבוצות האלה לא ברשימה כי הן לא מניו יורק ולוס אנג'לס.
הגיוני?
גם לשכור דירה בתל אביב זה 50% יותר יקר מלשכור דירה ברמת גן.. כל אחד והשיקולים שלו אם ללכת אחרי אליפויות, אחרי הקמת קבוצת מדיה שתאפשר לו לקנות קבוצת NBA אחרי 5 שנים או אחרי הכיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 2:56 pm 
Hall of Famer

יש מצב לסטרייט אפ על דרוזן? זה יהיה משעשע :)

באטלר שחקן מוכשר, אבל לא מדובר בקילר, אלא אסיסטנט של קילר. מזכיר במידה מסוימת את ג'ו ג'ונסון באטלנטה. לא סופרסטאר אבל כן אולסטאר.
לבאטלר אין מנטאליות של אלפא דוג, ולכן לא מפתיע שאחרי זמן לא ארוך מדי, הספיקו לו מאבקי האגו עם וויגינס וקא"ט והחליט לבקש לעבור.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 3:03 pm 
Hall of Famer

מבין הרכזים הבכירים שיכולים להיות סוג של תחליף לאירווינג, שהם מבחינתי קארי, הארדן, ווסטברוק ולילארד, אז אם הייתי צריך להמר מי מבין הרביעיה הזו יהיה הראשון שזמין לטרייד, הייתי שם את הכסף על לילארד. לא אומר שזה בהכרח סביר שהוא יהיה זמין לטרייד, אני רק אומר שכל אופציה שהיא לא אחד מהארבעה האלו תהיה ירידה משמעותית ברמה מבחינת הסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 4:43 pm 
מנהל פורום

אתה קצת מגזים בערך של קיירי
אני טוען שהוא מעולם לא הוכיח יכולת מנהיגות של אלפא דוג בקבוצה טובה
הוא שיחק עד עכשיו בשלושה סוגים של קבוצות
קליבלנד לוטרי- לא הרים את הקבוצה לא הראה סימן של שחקן שאפשר לבנות סביבו
קליבלנד של לברון - ניצל נהדר את הדומיננטיות של לברון. לקח את מה שההגנות נתנו לו בחסות ראיית המשחק הפנומנלית של לברון
בוסטון- הרבה נקודות מאזן טוב במזרח אבל זה לא מכניס אותו למועדון, בוסטון שיחקה טוב מאוד בלעדיו יש שיגידו יותר טוב בלעדיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 5:02 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:

אתה יכול לחשוב שבבוסטון יש לו יותר סיכוי לאליפות ואתה מן הסתם צודק, אבל לאנשים יש עוד שיקולים בחיים. להיות כוכב ראשי של מועדון כמו הניקס שבונה את עצמו מחדש זה משהו שמעבר לאתגר מקצועי גם שווה המון כסף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 5:09 pm 
Hall of Famer

ועכשיו פורסם שהקליפרס נחשבים למועמדים המובילים לקלוט את קאווי לאונרד בקיץ הבא, מה שמראה 3 דברים:

1) הכיוון של באטלר נכון והוא מן הסתם יודע למה הוא רוצה קליפרס

2) טורונטו עשו טרייד אידיוטי במיוחד כדי להשיג את קאווי

3) שמינסוטה יכולים לסחוט די יפה את הקליפרס, וכדאי שיעשו זאת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 5:45 pm 
Hall of Famer

וואלה. הקליפרס "מועמדים מובילים לקלוט את קוואי".
אני עוד מחכה לשמוע מי הימר בכלל שדוראנט יגיע לגולדן סטייט, שקאזינס יגיע ב-5 מיליון דולר, קוואי יעבור לטורונטו (ולא ללייקרס) והרשימה עוד ארוכה.
עד יולי 2019 יש המון זמן. להתבסס על כל מיני שמועות כאלו לא נראה לי רציני. בכנות שאני גם לא רואה מה היתרון הגדול בקליפרס חוץ מזה שנכון להיום יהיה להם כסף מתחת לתקרה בסוף העונה.
אם כבר, מבחינה מקצועית, באטלר תפור לאוקלהומה כמו כפפה ליד. רק חבל שאין להם נכסים נורמליים להעביר.

לא ברור לי למה הטרייד של קוואי אידיוטי. לקחו הימור. אני חושב שהאנשים בתוך המערכת של טורונטו מאמינים שיוכלו לשנות את דעתו לגבי המועדון והעיר בשביל שיחליט להישאר.

לא ברור למה הקליפרס הופכים פתאום לסחיטים בהקשר של באטלר. זו קבוצת לוטרי לכל דבר ועניין, וטרייד של באטלר תמורת מישהו אחר לא הופך אותם אוטומטית לקבוצת פלייאוף. הוא עדיין לא לברון. וגם לא יהיה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 6:04 pm 
Hall of Famer

יתרון אחד גדול של הקליפרס כבר מנית-כסף. ומאז שבאלמר הוא הבעלבית, יש גם נכונות להוציא אותו.

יתרון שני-עיר. הרבה יותר כיף לשחק ולחיות בלוס אנג'לס מאשר באוקלהומה או בכל פיזדלוך אחר בסגנון דומה.

יתרון שלישי-שוק. הרבה כסף מסביב. לבנות קבוצה מנצחת בLA זה שווה הרבה.

יתרון רביעי שעליו רמזתי בהודעתי הקודמת-כנראה שיש דיבורים בין שחקנים וסוכנים. ברור שזה לא מבטיח כלום והמציאות חזקה מהכל, אבל הדיבור הזה על קאווי יכול ללמד למה באטלר חפץ דווקא בקליפרס.

הטרייד על קאווי אידיוטי לטעמי כי הם:

1) שחררו שחקן מצוין שאהב את המועדון, סמל של המועדון שהשתפר מעונה לעונה והיה אפשר בכיף לנסות לבנות מסביבו גרעין מנצח. שחררו בנוסף סנטר מחליף שעשוי להתפתח לרמה של סנטר פותח טוב בליגה.

2) קיבלו בתמורה שחקן שעשה בעונה הקודמת חצי שביתה איטלקית, שיש לו חוזה לשנה אחת ושמראש לא רוצה לשחק במועדון.

על הדרך גם פגעו אנושות באמינות שלהם, אחרי שהבטיחו לדרוזן שהוא משוריין בקבוצה ולא יועבר ו5 דקות אח"כ העבירו אותו.

הימור? יותר כמו ללכת לקזינו לשחק על המשכורת שלך.

לגבי רמת הסחיטות של הקליפרס, ברור שהם לוטרי וברור שבאטלר לא משנה את זה. אבל יש להם צ'אנס לקחת את באטלר כאן ועכשיו וזה טוב להם, עדיף מלחכות לקיץ. אז מינסוטה יכולה להוציא יותר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 7:06 pm 
Freshman

ניליקינה.
נילי כמו שרה גיבורת נילי, קינה כמו פינה קולדה.

סליחה הייתי חייב. :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 7:12 pm 
Sophomore

אני לא יכול להאשים את טורונטו. במקומם הייתי מעדיף להשאיר את דרוזן (כי אני מוכן לחיות עם להיות קבוצה סבבה, אטרקטיבית ועם שחקני מועדון מחוייבים גם במחיר שלא תהיה קונטנדרית), אבל אני לא יכול להאשים אותם שהיו מוכנים להמר על היכולת שלהם לפנק כוכב שלא היה מעיף מבט לכיוונם ואולי אשכרה להצליח לשכנע אותו שיכול להיות לו טוב אצלם במועדון. זו הזדמנות של פעם בעשור במועדון כמו טורונטו.

האמת שבגדול נחמד לראות שהשחקנים לא שוקטים על השמרים ושהליגה ממשיכה כל הזמן להשתנות ולנסות להעמיד מתחרה לגולדן סטייט. ברור שיש גם את הצד העסקי (וגם החברתי) שכנראה משחק תפקיד יותר מדי מרכזי כיום בשיקול הדעת של שחקנים. אבל אני לא בפוזיציה לשפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 8:21 pm 
Hall of Famer

גם אני לא יכול להאשים אדם עני שממלא צ'אנס בגובה היומית שלו. רק להשתתף בצערו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 9:03 pm 
Sophomore

אתה לא יודע אם היו שיחות ומה היה בהן, דבר שיכול להשפיע על סיכויי הזכייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 9:13 pm 
מנהל פורום

למה שמיניסוטה יוכלו להוציא עלין יותר בקיץ?
הוא גומר חוזה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 9:41 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
אתה לא יודע אם היו שיחות ומה היה בהן, דבר שיכול להשפיע על סיכויי הזכייה.

ברור שאני לא יודע מה קורה סביב קאווי. אני משתמש במידע שזמין לכל, ולפי המידע הזה מנתח ומגיע למסקנה שההימור של טורונטו הוא על גבול ההזוי.

אוריאל, לא הבנת אותי. התכוונתי שהרצון של הקליפרס להשיג את באטלר עכשיו ולא להלחם עליו בשוק החופשי בקיץ, ככל שרצון כזה אכן קיים, מועיל למינסוטה במו"מ מולם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 9:50 pm 
Sophomore

איזה מידע זמין לכל בנוגע לקוואי? המידע שידוע לנו בנוגע אליו לא ממש מאפשר להגיע למסקנות נחרצות בנוגע לקבלת ההחלטות שלו.
מקווה בשביל טורונטו שקיבלו החלטה יותר מושכלת ממה שנראה לאוהדי הכורסא הממוצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 10:13 pm 
Hall of Famer

המידע שכתבתי למעלה. שדרוזן רצה לשחק בטורונטו וקאווי לא. שטורונטו שלחה אולסטאר+שחקן משלים לגיטימי שהיו יכולים להיות שלה בשנים הבאות עבור סופרסטאר בפוטנציה שכנראה לא יהיה שם יותר משנה אחת. אם התרחיש ההגיוני הזה יקרה, זה אחד הטריידים המטומטמים ביותר שזכיתי לראות לייב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, uriel17 ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: