סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 11:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 10:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תגובות בגוף הסרט

Hacohen כתב:
יתרון אחד גדול של הקליפרס כבר מנית-כסף. ומאז שבאלמר הוא הבעלבית, יש גם נכונות להוציא אותו. אם יש להם מלא כסף מתחת לתקרה, זה מראה דווקא שהם לא מוציאים הרבה, מה שסותר את הטענה על באלמר. לא ראיתי החתמות גדולות מאז שהוא הגיע.

יתרון שני-עיר. הרבה יותר כיף לשחק ולחיות בלוס אנג'לס מאשר באוקלהומה או בכל פיזדלוך אחר בסגנון דומה. ברור. בגלל זה כל הפרי אייג'נטס שנהרו לקליפרס לאורך השנים. או לניו יורק. הרבה יותר יכול להבין טיעון של חסכון במס כמו במיאמי

יתרון שלישי-שוק. הרבה כסף מסביב. לבנות קבוצה מנצחת בLA זה שווה הרבה. שווה למי? לבאטלר? לא נראה לי.

יתרון רביעי שעליו רמזתי בהודעתי הקודמת-כנראה שיש דיבורים בין שחקנים וסוכנים. ברור שזה לא מבטיח כלום והמציאות חזקה מהכל, אבל הדיבור הזה על קאווי יכול ללמד למה באטלר חפץ דווקא בקליפרס. מזכיר לי את ההגעה של כוכב עבר לקליפרס. הבטיחו לו שמקימים קבוצת כוכבים. לשחקן קראו בארון דיוויס, וברגע שהוא הגיע, הוא גילה שהג'י אם החדש של פילדלפיה, אלטון ברנד, החליט לארוז את הפקל'ה לפילדלפיה ואת הכוכבים הוא ראה בטלסקופ.

הטרייד על קאווי אידיוטי לטעמי כי הם:

1) שחררו שחקן מצוין שאהב את המועדון, סמל של המועדון שהשתפר מעונה לעונה והיה אפשר בכיף לנסות לבנות מסביבו גרעין מנצח. שחררו בנוסף סנטר מחליף שעשוי להתפתח לרמה של סנטר פותח טוב בליגה. מה זה מעניין "אהב את המועדון"? גיא ריצ'י הסביר לאקסית שלו שהוא עוזב אותה בשביל מישהי אחרת, כי לאחרת קוראים מדונה. במילים אחרות, כשאתה יכול להנחית שחקן בקליבר של קוואי בקבוצה, אתה על מגרש אחר לחלוטין מאשר עם דמאר דרוזן.

2) קיבלו בתמורה שחקן שעשה בעונה הקודמת חצי שביתה איטלקית, שיש לו חוזה לשנה אחת ושמראש לא רוצה לשחק במועדון. לא חושב שהימור כזה שונה מעוד מאמן שמחתים הדקייס כי הוא בטוח שהוא יצליח לחנך אותו.

על הדרך גם פגעו אנושות באמינות שלהם, אחרי שהבטיחו לדרוזן שהוא משוריין בקבוצה ולא יועבר ו5 דקות אח"כ העבירו אותו. אן בי איי זה ביזנס. כל שחקן מדקלם את זה מהרגע הראשון בליגה.

הימור? יותר כמו ללכת לקזינו לשחק על המשכורת שלך.

לגבי רמת הסחיטות של הקליפרס, ברור שהם לוטרי וברור שבאטלר לא משנה את זה. אבל יש להם צ'אנס לקחת את באטלר כאן ועכשיו וזה טוב להם, עדיף מלחכות לקיץ. אז מינסוטה יכולה להוציא יותר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 10:37 pm 
Hall of Famer

תראה, תותח, זה לא אני זה שבא לקבוצה שלו ואמר שהוא רוצה טרייד ורצוי לקליפרס. זה ג'ימי באטלר. אתה אמרת שאתה לא רואה את היתרון הגדול של הקליפרס ואני זרקתי לך ארבעה, ככה מהטופ אוף מיי הד. אתה מנסה לסתור את זה. זה קצת מיותר כי, אתה יודע, אני לא ג'ימי באטלר ולא צריך לשכנע אותי לא לרצות לעבור לקליפרס.

לגבי למה הטרייד על קאווי מטומטם בעיניי, ראה גם בהודעתי הקודמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 10:39 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
המידע שכתבתי למעלה. שדרוזן רצה לשחק בטורונטו וקאווי לא. שטורונטו שלחה אולסטאר+שחקן משלים לגיטימי שהיו יכולים להיות שלה בשנים הבאות עבור סופרסטאר בפוטנציה שכנראה לא יהיה שם יותר משנה אחת. אם התרחיש ההגיוני הזה יקרה, זה אחד הטריידים המטומטמים ביותר שזכיתי לראות לייב.

אני מסכים עם מאנו. גם עם פול ג'ורג' היה ספק גדול, אם יישאר באוקלהומה. לחיים יש דינמיות משלהם. עם דרוזן לטורנטו לא היה שום עתיד, ועם לאונרד סיכוי סביר (לא גבוה, אבל סביר) לקחת את הקונפרנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 10:42 pm 
Hall of Famer

אני כתבתי את דעתי שגם איתו, אין להם ביתיות בכלל. אולי תהיה בסוף, אבל את הקונפרנס הם לא יקחו. קאווי שחקן, אבל הוא לא לברון.

אז הנה ההימור שלי שחור על גבי פורום:

1. טורונטו בלי ביתיות העונה ובוודאי לא לוקחת את המזרח.

2. קאווי עוזב בקיץ הבא.

אם נחיה גם נראה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 10:46 pm 
Hall of Famer

מסכים לחלוטין עם נדב, וגם כתבתי את זה בזמן אמת (ולכן גם דירגתי את קוואי יחסית נמוך בדירוג הסמול פורוורדים שלי).
אם כי אציין שזה לא רק בגלל קאווי עצמו אלא גם בגלל עזיבת קייסי, שהוא לדעתי בדיוק המאמן שהיה פוטנציאלית לפחות ממקסם את קאווי בקבוצה. טורונטו דפקה את עצמה פעמיים השנה.
בפעם הראשונה כשהיא חשבה (בצדק) שעם קייסי היא לעולם לא תהיה קונטנדרית, אבל לא הבינה (בטמטום), שהוא הוציא את המקסימום מקבוצה מאד מוגבלת.
בפעם השניה כשהיא ויתרה על דרוזן תמורת קוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 11:00 pm 
Sophomore

אני יודע על קוואי שהוא ממש לא רוצה להיות בספרס. לא יודע אפילו למה ממש (שמעתי משהו בסגנון שלא נתנו לו להרגיש מספיק סופרסטאר) ואני מניח שזה גם נהיה קצת פרסונלי מול פופ והבעלים.

בנוגע לטורונטו, עד שהוא לא זוכה ליחס משודרג מהמועדון שם ששם את זה כמשימת חייו- הוא לא יודע איך זה מרגיש להיות שחקן שלהם ולכן גם ההתנגדות שלו לשחק שם לא מעניינת (כל עוד בסוף כן יתחיל את העונה בריא ומשחק). מהעמדה שלנו קוואי עושה רושם טיפוס מושפע ולא מאוד מנומק ונראה שטורונטו חושבים שאולי איכשהו יצליחו ללחוץ לו הכפתור הנכון ושהוא כשרון מספיק גדול בשביל שיהיה שווה להמר על זה.

אני לא ממש מצליח להבין למה אתם חושבים שאתם רואים משהו שבטורונטו לא רואים.
גהתקרה של טורונטו של דרוזן היא חהפסיד לבוסטון או לפילי. לא יודע בסוף איך זה יסתדר מקצועית, אבל קוואי שחקן טוב בכמה רמות מדרוזן גם אם הוא לא לברון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 11:02 pm 
Sophomore

אני אשמח לראות אותו נכשל וגם את טורונטו נופלים. לא מתחבר לשיח ה-"ביזנס".

ולשמחתי אני ממש משוכנע בזה שדרוזן יהיה מעולה אצל פופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2018 11:10 pm 
Hall of Famer

אם קוואי בריא, אני מאמין שהם יקחו את המקום ה-2 בקונפרנס.
ההימור של טורונטו הוא הימור. יכול לעבוד ויכול להיכשל.
אני מאמין (וגם קצת מקווה) שייכשל (כלומר שקוואי יעזוב בקיץ) אבל אם מתעלמים מהפן הרגשי (אני אישית מחבב את דרוזן וחושב שהנאמנות שלו לטורונטו שווה לא מעט בהתחשב בהיסטוריה של המועדון), זה הימור סביר של טורונטו שמנסה לשדרג את עצמה או לפחות להראות לאוהדים שלה שהם מנסים משהו שונה. יכול מאוד להיות שהכוונה הייתה ממילא לבנות מחדש ואז... ההימור לא גדול מדי והאפסייד דווקא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2018 1:02 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני כתבתי את דעתי שגם איתו, אין להם ביתיות בכלל. אולי תהיה בסוף, אבל את הקונפרנס הם לא יקחו. קאווי שחקן, אבל הוא לא לברון.

אז הנה ההימור שלי שחור על גבי פורום:

1. טורונטו בלי ביתיות העונה ובוודאי לא לוקחת את המזרח.

2. קאווי עוזב בקיץ הבא.

אם נחיה גם נראה.

חי על הקצה עם ההימורים האלו... מה עוד? השמש תזרח מחר?
רק שנבהיר - כשאתה אומר בלי ביתיות הכוונה שהם לא יעשו את מקומות 1-4, או במובן של לא יסיימו ראשונים במזרח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2018 1:15 am 
Hall of Famer

רק שנבהיר-אתה קודם מנסה להסתלבט על ההימור ורק אחרי זה מראה שלא הבנת אותו?

דירגתי את טורונטו בת'רד התחזית במקום השישי במזרח. לא יודע אם זה שם אותי על הקצה, אבל זו לא דעה מיינסטרימית במיוחד. זו הכוונה ב"לא ישיגו ביתיות". הוספתי שגם אם תהיה בסוף ביתיות, את הקונפרנס הם לא יקחו ואז בטווח הקצר הטרייד שהביא את קאווי לא שיפר אותם.

ואז דיברנו על הטווח הארוך, ואנשים הסבירו את ההגיון שלפיו אולי הראפס ישכנעו את קאווי להשאר. אני מניח שהוא לא ישאר, ואז גם בטווח הארוך הם לא הרוויחו כלום ובזה ייחתם הטרייד כמטומטם.

כמו כן השמש תזרח מחר בבוקר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2018 3:42 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
תגובות בגוף הסרט

Hacohen כתב:
יתרון אחד גדול של הקליפרס כבר מנית-כסף. ומאז שבאלמר הוא הבעלבית, יש גם נכונות להוציא אותו. אם יש להם מלא כסף מתחת לתקרה, זה מראה דווקא שהם לא מוציאים הרבה, מה שסותר את הטענה על באלמר. לא ראיתי החתמות גדולות מאז שהוא הגיע.

יתרון שני-עיר. הרבה יותר כיף לשחק ולחיות בלוס אנג'לס מאשר באוקלהומה או בכל פיזדלוך אחר בסגנון דומה. ברור. בגלל זה כל הפרי אייג'נטס שנהרו לקליפרס לאורך השנים. או לניו יורק. הרבה יותר יכול להבין טיעון של חסכון במס כמו במיאמי

יתרון שלישי-שוק. הרבה כסף מסביב. לבנות קבוצה מנצחת בLA זה שווה הרבה. שווה למי? לבאטלר? לא נראה לי.

לגבי רמת הסחיטות של הקליפרס, ברור שהם לוטרי וברור שבאטלר לא משנה את זה. אבל יש להם צ'אנס לקחת את באטלר כאן ועכשיו וזה טוב להם, עדיף מלחכות לקיץ. אז מינסוטה יכולה להוציא יותר.

תותח -
בנקודה הראשונה - איך הסקת מזה שבקיץ הבא יש להם 60 מ' פנויים זה אומר שבעל הבית לא מוציא כסף? כרגע הם רק מ' מתחת לתקרת המס
בנקודה השנייה - באטלר עצמו ביקש קבוצה מניו יורק או קליפרס, למרות, כפי שהראיתי, שיש קבוצות אחרות, מבטיחות יותר, שיש להן כסף לתת לו

נדב - זה כמובן תלוי בחבילה שהקליפרס יתנו, אבל אם באטלר הקפיץ את מיני לפלייאוף, אז יש לו סיכוי לעשות זאת גם בקליפרס.
ואני מוכן לבט ידידותי שטורונטו עם יתרון ביתיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2018 6:05 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
התותח המפוברק כתב:
תגובות בגוף הסרט

Hacohen כתב:

ואני מוכן לבט ידידותי שטורונטו עם יתרון ביתיות

אני גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2018 10:01 pm 
Hall of Famer

ובינתיים הוולבס מצננים את ההתלהבות ואומרים לקבוצות שישמרו את באטלר לעצמם.
השאלה אם זה ניסיון להמשיך במצב הקיים, או שבאטלר למעשה שם אולטימטום מובהק שזה או הוא או וויגינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2018 10:51 pm 
Hall of Famer

אני מניח שהמשמעות היא שהוולבס משחקים אותה קשוחים. בשלב כלשהו, הם יקשיבו להצעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2018 10:52 pm 
Sophomore

או להגיע לעמדה חזקה יותר במו״מ. התנהלות נכונה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 12:14 am 
Junior

או שתיבס יודע רק דרך אחת - הדרך שלו, עם שחקנים שלו.

בינתיים ועדת ההנהלה של ה-NBA, כלומר 30 בעלי הקבוצות נפגשים בניו יורק, לפגישה שנקבעה מזמן.
ה-GM של הקבוצות שולחים את הבוסים שלהם לדבר עם גלן טיילור, הבעלים של מיני. הוא דווקא רוצה להקשיב להצעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 12:34 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
או שתיבס יודע רק דרך אחת - הדרך שלו, עם שחקנים שלו.

בינתיים ועדת ההנהלה של ה-NBA, כלומר 30 בעלי הקבוצות נפגשים בניו יורק, לפגישה שנקבעה מזמן.
ה-GM של הקבוצות שולחים את הבוסים שלהם לדבר עם גלן טיילור, הבעלים של מיני. הוא דווקא רוצה להקשיב להצעות

זו באמת שאלה כמה זמן ת'יבס יחזיק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 8:39 am 
Hall of Famer

מהרגע שכתבתי פה שטורונטו לא תסיים ברביעייה המובילה, אני מניח שאני אוטומטית בבט ידידותי מול כל מי שהימר אחרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 6:57 pm 
Freshman

מינסוטה הגיעה לשיאים חדשים של משבר ניהולי, כשגלן טיילור הבעלים מצהיר שיכולים לדבר איתו בשביל לעשות טרייד. בינתיים טיבודו וליידן אומרים למי שמתקשר שהם לא שולחים את ג'ימי בטרייד.

אידיאלית אני חושב שמיני ינסו לכוון לטרייד שמשאיר אותם בתמונת הפלייאוף העונה, יחד עם נכסים צעירים לעתיד. משהו כמו אוטו פורטר וקלי אובר (אולי גם ראשונה מוגנת), או קריס מידלטון ואיזה נכסים שאולי יש למילווקי. טוביאס האריס ושי הרוקי החדש של קליפרס, למרות שאני בספק אם הם יסכימו, וגם ההתאמה למיני לא אידיאלית (כבר יש לה את טאג', דיאנג, טוליבר, פאטון הפצוע וכמובן טאונס בגבוהים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 9:39 pm 
Sophomore

מיניסוטה תשלח את באטלר, אף קבוצה לא מטומטמת בכדי לתת לשחקן בקליבר כזה פשוט לעזוב מבלי לקבל תמורה.
כמובן שזה גם תלוי בכמה באטלר מראה שהוא נחוש לעזוב, אבל הנה, הוא הראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 10:26 pm 
Freshman

כמובן, לא התכוונתי לומר אחרת. ג'ימי כבר הודיע שהוא לא מגיע ל-media day ביום שני, וגם לא לאימונים שאחרי. יש שם כבר קרקס רציני. לא חושב שהוא ילבש את המדים של הקבוצה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 11:07 pm 
Hall of Famer

asaf g כתב:
אידיאלית אני חושב שמיני ינסו לכוון לטרייד שמשאיר אותם בתמונת הפלייאוף העונה, יחד עם נכסים צעירים לעתיד. משהו כמו אוטו פורטר וקלי אובר (אולי גם ראשונה מוגנת), או קריס מידלטון ואיזה נכסים שאולי יש למילווקי. טוביאס האריס ושי הרוקי החדש של קליפרס, למרות שאני בספק אם הם יסכימו, וגם ההתאמה למיני לא אידיאלית (כבר יש לה את טאג', דיאנג, טוליבר, פאטון הפצוע וכמובן טאונס בגבוהים).

אתה נשמע לי אופטימי מדי :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 11:21 pm 
Hall of Famer

אם זה הכיוון שבאטלר בוחר, אז אשמח שיקבל את טיפול פופוביץ'.
לא זכור לי שבקשה לטרייד מזכה אותך אוטומטית בחופשה בתשלום ב-20 מיליון דולר לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 11:49 pm 
Junior

asaf g כתב:

אני מפציר שוב ושוב במי שמציע טריידים - תחשוב שאתה נכנס לת'רד הבא שמדבר על הקבוצה מהצד השני וקורא שמציעים להם את באטלר תמורת החבילה שציינת.
אף אחת מהקבוצות שרשמת לא נותנת למיני את זה.
וושינגטון ומילווקי הן שוק קטן ויש להן שחקן שהוא אלפא דוג ונראה שבאטלר לא מסתדר עם זה (וול פחות טוב מבאטלר אבל אלפא דוג).
ההפרש בין מידלטון ופורטר לבאטלר הוא משמעותי אבל לא מספיק בשביל לקחת על עצמן השאלה כזו
הקליפרס לא עושים את זה כי הם חולים על SGA (את הרוקי השני בטח כן ייתנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 12:36 am 
Sophomore

בעיני הכיוון של מיניסוטה צריך להיות צעירים. להתכוונן להגיע לפיק עוד שנתיים-שלוש.
ניליקינה ונוקס או הארט וקוזמה זה טריידים אידיאליים, אבל אני מניח שלא יהיה קל לקבל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: