סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחקי אימון
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 10:54 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נו, אבל ההיעדרות של פארגו ובלאק זה בדיוק חלק מהבעייה. ההוא מתחתן וההוא מצטלם... ימי צילום ליורוליג ידועים מראש, ובלאק - אני מניח שלא חטף את אהובתו ללאס וגאס בהחלטה של רגע. אלה דברים שהיו ידועים. שלא לדבר על חלון הנבחרות.
ובינתיים לא חיוויתי את דעתי על הקבוצה ככלל. רק על ההכנה וניהולה, והרושם שלי משחקנים שכן ראיתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 11:00 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הדינמיקה בין פרגו לווילביקין היא המפתח, שני כוכבים מוכשרים מאוד, אחד לפחות עם אגו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 3:59 pm 
Freshman

מי שמאוד מאוד הרשים אותי בירושלים הוא ג'וש אוונס. נראה שחקן שחקן, מסוג השחקנים שמכבי אוהבת להביא עם אתלטיות, יכולת חסימה וריבאונד טובים. אם יראה באופן עקבי 70-80 אחוז ממה שהראה אתמול אז זה אחד השיחוקים הגדולים של הקבוצה בשנים האחרונות, כי שחקנים בסגנון הזה הם חלק נכבד במתכון לקבוצה שמגיעה רחוק בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 4:03 pm 
Junior

אם הרכזים ימשיכו להפעיל אותו נכון אז בהחלט, אבל ההגנה שלו חשודה בעיני, נראה בהמשך.

נערך לאחרונה על ידי arie בתאריך ש' ספטמבר 22, 2018 4:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 4:54 pm 
Hall of Famer

אתם מדברים על אוונס כאילו הוא איזה אלמוני שמעולם לא ראיתם בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 4:58 pm 
Junior

גם את פארגו וטיוס ראינו ובכל זאת הם מעניינים ככל שהם מתבגרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 6:01 pm 
Sophomore

נראה לי שאוונס בעיקר יהיה מעניין אם יהיה מחליף לעמדות 4-5 אחרי סנטר פותח אחר שתקווה יהיה בסגנון דומה רק יותר גבוה ופיזי (אמארה או שווה ערך). ככה הוא יוכל לשחק בדקות בהן הסיטואציה והרכב היריבה יתאים ולא להיתקע באירופה בהרכבים בהם מצופה ממנו לשמור על שחקנים 2.10 פיזיים שיטחנו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 6:29 pm 
Sophomore

ראי, יתכן ואני טועה, אבל להבנתי, ההכנה של מכבי לא שונה משמעותית מזו של רוב הקבוצות הבכירות ביבשת.

לא כל כך הבנתי מה ציפית בעניין החתונה של בלאק (שאני מניח שהוא לא קבע אותה בשבועות האחרונים) - שמכבי לא תחתים אותו בגלל שהוא מתחתן בתקופת ההכנה, או שהוא יבטל את החתונה...

עם כל הביקורת בשנים האחרונות, אני חושב שעל-פניו מכבי הצליחה לבנות סגל מצוין בהתחשב במגבלות התקציב. יש לה בעיקרון 3 שחקנים שמבחינת הרמה צריכים להיות בטופ של העמדות שלהם, יש לקבוצה פוטנציאל גבוה לאפסייד ואין בסגל ״חורים זועקים לשמיים״ כפי שהיו בשנים קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 7:10 pm 
Hall of Famer

מיכאל, אני דווקא לא מכיר הרבה קבוצות שדוחסות את כל ההכנה שלהן, 9 משחקים (בהנחה שיגיעו לגמר גביע ווינר), לשבועיים וחצי על סף פתיחת העונה, שמתוכם שבוע הוא חלון נבחרות. אני כן מכיר כמה קבוצות שקיימו משחקי הכנה בסגל מלא לפני חלון הנבחרות.

וסתם מתוך סקרנות כדי להבין את קו המחשבה שלך, אשמח אם תצטט לי את המשפט שממנו הבנת שיש לי טענה לבלאק או להחתמה שלו.
הטענה שלי היא שבגלל לו"ז ההכנות שמכבי קבעה, היא עושה לפחות חצי ממנה בלי מי שאמור להיות הסנטר המוביל שלה. ואם אתה אומר בעצמך שעניין חתונתו של בלאק היה ידוע - אז גם לך צריכה להיות טענה בעניין. זה נראה לך רציני? מכבי ידעה על חלון הנבחרות, על התאזרחותו של וילבקין בטורקיה ועל חתונתו של בלאק. אני נותן לה את המערוף שחזרתו של מייקל רול לטוניסיה לא הייתה צפויה, אבל גם בלי זה כל מה שאמרתי קודם אומר שעל אחת כמה וכמה היא הייתה צריכה לתכנן את ההכנה שלה אחרת.
אבל זה בסדר, אצלך לפני כל עונה אתה בטוח שמכבי סבבה. ואז מתחילה העונה ומתברר שלא.

בינתיים ההכנה נראית לא רצינית, שוב, לא בגלל התוצאות אלא בגלל התנהלות שלה, וחלק נכבד מהשחקנים שכן ראינו נראים בעייתיים מאד לרמות שמכבי שואפת אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 7:21 pm 
Sophomore

אתה בהחלט צודק שבכל הקשור למכבי, אצלי בדר״כ הדברים נראים בסדר ואז מגיעה המציאות.

איני יודע מה האילוצים השונים שהביאו ללו״ז ההכנה, כך שקשה לי לחוות דעה נחרצת כמוך.

ולמיטב ידיעתי, הקבוצות הבכירות ביבשת (ולטעמי מכבי עדיין נכללת בקבוצה זו) עברו הכנה בעייתית גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 7:47 pm 
Hall of Famer

אני מניח שחלון הנבחרות נתקע כמו עצם בגרון לכולם, אבל אף אחד לא מנע ממכבי להתחיל את משחקי האימון לפני הטורניר בקפריסין. קבוצות אחרות עשו את זה.
ומגביע ווינר הייתי בכלל פורש. אחרי שני טורנירים רצופים עם 6 משחקים, לדחוס עוד שלושה (בנחה ש..) וכל זה על סף העונה? טוב זה לא יעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 8:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל, ועוד איך יש בסגל חורים זועקים לשמיים.
למשל עמדה 4 שמאוכלסת בארבעה שחקנים שאף אחד מהם לא יכול לשמור על מספרי 4 אתלטים וניידים (שזה רוב מספרי ה4 ביורוליג). אובריינט כבד רגליים ולא ממש מתעניין בהגנה, קלויארו מגן קבוצתי לא רע ויותר סוסון ממה שזכרתי אבל לא מספיק אתלטי ארוך ומהיר ועל הצמד הישראלי כהן את לוי חבל להכביר מילים... (10 עבירות בפחות מרבע שעה לשניהם מול פנר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2018 8:49 pm 
Sophomore

לטעמי אלו חסרונות (כפי שמצופה מקבוצה עם תקציב מוגבל) - לא חורים זועקים לשמיים.

אם היית מביא שחקן אתלט בעמדה מספר 4, כנראה שהיה מדובר במישהו שהוא מאותגר התקפית או עם בעיית סייז. לא בטוח שהבחירות של מכבי בעמדה זו הן הבחירות הטובות ביותר, אבל לא משהו הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 1:32 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אובראיינט - כבר אמרתי. נראה בינתיים כמו פלופ שבדרך, נימקתי למעלה למה אני חושב ככה. העובדה שהוא בכל זאת מוביל את קלעי מכבי בהכנה כמעט בכל המשחקים זה לא סימן טוב, זה אומר משהו רע על הקבוצה.

וזה המצב הגרוע ביותר לטעמי , יותר מאשר פלופ שקולע 2 נקודות למשחק
אני מזכיר את ההתלהבות מדשון תומאס בפתיחת העונה שעברה , וטרם שכחתי את הכתבות על פייר ג'קסון לאחר מופע השלשות מול באמברג , ועל כך ש"שנים לא היה בקבוצה גארד ברמה הזאת" .
מן הסתם בגביע ווינר הוא יתן באיזה משחק סקורינג מרשים מאוד ( כי לך תשמור עליו ברמת הליגה הישראלית ) , וכך הבעיה גם תגדל למעשה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 10:50 am 
מנהל פורום

היום הזדמנות למכבי ל"צאת מהמשבר" מול קבוצה סינית שמכילה את ברנדון באס האגדי על 33+ שנותיו והודסון שחקן שהסתובב קצת ב NBA הייתר סינים כשרים טהורי גזע וגבעול

אחריהם יעלו ויבואו הקטשים שעדיין משוויצים בהפסד לאולימפיאקוס. הפעם הם ישחקו נגד גלא עם סגל באותו סדר גודל תקציבי כמו שלנו. יהיה מעניין לראות אותנו בלי בלאט ובלי אוחיון. איט איז מיסטר בראון טיים? או אולי קומבינות על העמדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:09 am 
Freshman

הסינים פשוט מביכים, זו רמה של ליגה ארצית בארץ בלחץ. בדומה לכדורגל, די מאכזב ומעצבן שהם בוחרים לשפוך כספים אדירים על "שחקני NBA" ושחקני צמרת מאירופה שיעבירו שם את הזמן ויקלעו 50 נקודות במינימום מאמץ, במקום להשקיע בפיתוח השחקנים הסיניים שהרמה שלהם באמת מביכה (וליגה ארצית זו עוד מחמאה בשבילם). זה כאילו הזרים שם משחקים עם ילדים. אני לא מבין למה הם צריכים להחתים שם את גאודלוק ומונטיונס, כשגם זר אלמוני מהליגה השוודית יעשה שם, בסבירות גבוהה, מספרים גבוהים.

הדברים אמורים גם ביחס לכדורגל הסיני, עם כל הכבוד לערן זהבי שהוא ככל הנראה היחיד שלוקח ברצינות את ההצלחה שלו בליגה המצחיקה הזאת.

נערך לאחרונה על ידי בטן רכה וחביבה בתאריך א' ספטמבר 23, 2018 11:11 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:11 am 
Hall of Famer

הם משחקים עם שני זרים לקבוצה, וכסף לא חסר שם. אני מניח שנשאר להם מספיק עודף גם לפיתוח שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:13 am 
Junior

אבל הבעיה שאין פיתוח שחקנים בסין, לא בכדורגל ולא בכדורסל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:17 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
הם משחקים עם שני זרים לקבוצה, וכסף לא חסר שם. אני מניח שנשאר להם מספיק עודף גם לפיתוח שחקנים.

אחלה, אבל הכסף בכדורסל הסיני הוא לא דבר ששמענו עליו מאתמול. אני מעריך שזה התחיל לפני עשור (בערך התקופה שצ'ארלס גיינס ממכבי חתם שם). בפרק הזמן הזה אני מניח שניתן היה לצפות לשיפור ברמה של השחקן הסיני, אבל הוא עדיין נשאר עולב מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:41 am 
Hall of Famer

זו אלופת סין.איזו בושה .ספגה אתמול 36 הפרש מב.מינכן.

המשחק בין מכבי לסינים ב16:30 בערוץ 5 לייב.אובריינט ינוח .פארגו ובלאק ישחקו.
ב18:00 בערוץ 5 ירושלים מול גלאטסריי .בבירה בלאט ובראון סובלים מנקע בקרסול ובספק למשחק כמו אוחיון .טימור יקבל הרבה מאוד דקות.תומאס עדיין לא יכול לשחק בגלל ההשעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 3:00 pm 
Hall of Famer

תומאס מושעה גם ממסגרות בינ"ל , או רק בליגה המקומית ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 3:38 pm 
Junior

ובעולם מחוץ למכבי/ירושלים.

מר בראיינט הצעיר בינתיים מנפק סטטיסטיקות במשחקי ההכנה של הפועל אילת. מוקדם והכל..אבל נראה לי מסוג השחקנים/הימורים שלא ברור לי איך קבוצות כמו ירושלים,חולון והפועל תא לא מרשות לעצמם לקחת לפחות במקום אחד במצבת הזרים. במקום להחתים שחקנים סתמיים כמו קורי וולדן ושולר.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 3:40 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
תומאס מושעה גם ממסגרות בינ"ל , או רק בליגה המקומית ?

מכל המסגרות עד 1 לנובמבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 4:01 pm 
Freshman

החתול יובב כתב:
ובעולם מחוץ למכבי/ירושלים.

מר בראיינט הצעיר בינתיים מנפק סטטיסטיקות במשחקי ההכנה של הפועל אילת. מוקדם והכל..אבל נראה לי מסוג השחקנים/הימורים שלא ברור לי איך קבוצות כמו ירושלים,חולון והפועל תא לא מרשות לעצמם לקחת לפחות במקום אחד במצבת הזרים. במקום להחתים שחקנים סתמיים כמו קורי וולדן ושולר.

בהחלט. בניית הקבוצה של דן שמיר פחדנית, בהחלט היה מקום להביא רוקי עם אפסייד גדול יותר מטבע הדברים, בוודאי שהולכים על 5 זרים.

4 מתוך 5 הזרים שלנו הם זרים ששיחקו בארץ ואותי זה די מדכא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 5:13 pm 
Sophomore

למי שרוצה לראות את בלאק במכבי עכשיו, מול הדרקונים הסינים עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], uriel17 ו 92 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: