סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 11:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 5:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בוודאי שעובדת בשני הצדדים. אם קאווי ישאר וטורונטו יהפכו לקונטנדרים-הטרייד הצלחה גדולה. אם קאווי ישאר וטורונטו ישארו באותו סטטוס, אבל התקווה וההתלהבות של האוהדים יגדילו את הכנסות המועדון-גם כן הצלחה. אני לא אוהב את הטרייד הזה כי להערכתי יקרה מה שכתבתי שאני חושב שיקרה, ואז טורונטו תמצא שהיא שלחה את הכוכב המחויב שלה תמורת אותו דבר בטווח הקצר ו-0 בטווח הארוך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 5:46 pm 
Hall of Famer

כמובן שהם יישארו באותו סטטוס אלא אם יעשו מהלכים נוספים. בוסטון, איינג' וסטיבנס השאירו לכולם אבק והמרחק רק ילך ויגדל בדראפט הקרוב ועם ההתפתחות של טייטום ובראון.
זה לא אומר שטורונטו לא עשו מהלך מעולה אם קוואי נשאר.

אבל אתה שוב מתעלם מזה שטורונטו לא רצו להמשיך בדרך שבה הלכו. יכול להיות שפניהם היו ממילא לבנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 6:03 pm 
Hall of Famer

יש בסך הכל 2 פרמטרים מאד פשוטים למדוד הצלחה בNBA: ספורטיבי וכלכלי. לכן כתבתי שאם קאווי יישאר ובזכות תקוות והתלהבות האוהדים ההכנסות יגדלו-הטרייד ייחשב כמוצלח גם אם ישארו באותו סטטוס מקצועי. פשוט רצוי להמתין עם ציונים עד שהמבחן ייבדק. בשעתו גואטה הציע לתת את פרס "מנהל השנה" לבילי קינג כבר בקיץ של 2013, לפני תחילת העונה, כי הוא הביא למועדון את פירס, גארנט וקירילנקו בנוסף לג'ו ג'ונסון שהגיע בקיץ שלפני ולדרון ויליאמס שכבר היה שם. בתיאוריה, סגל לאליפות. בפועל התברר שהנטס מישכנו את עתידם עבור קבוצה שסיימה שישית במזרח ועפה בלי פייט בסיבוב השני. בשנה שלאחר מכן פירס וקירילנקו כבר לא היו שם, הנטס סיימו במקום השמיני וכמובן עפו בסיבוב הראשון.

בזכות ההימורים ההם של קינג, הנטס לא בחרו בסיבוב הראשון ב2014, בחרו 29 ב2015 וגם זה בזכות טרייד עתידי עם אטלנטה, לא בחרו בסיבוב הראשון ב2016 אלא השתמשו בטרייד כדי להשיג את לאוורט מהמקום ה20 ובעוד טרייד כדי להשיג ב2017 את ג'ארט אלן מהמקום ה22. בדראפט האחרון הנטס זכו לבחור במקום ה29 בזכות...נכון מאד, טרייד. וזה כשהם כבר 3 עונות רצוף פח אשפה. מבין למה החלטות נשפטות לפי התוצאה?

ואני לא מתעלם מהספקולציה שפני הראפטורס לבניה מחדש ממילא, אלא מתייחס לזה כמו שזה: ספקולציה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 6:52 pm 
Hall of Famer

אני לא מסתכל כך על קבלת החלטות.
זו תפיסה עקומה בעיניי.

אגב, אני לא בטוח שידעתי זאת אז אבל לפי העקרונות של ניהול קבוצה בנ.ב.א. כמו שאני רואה אותם היום, הטרייד של הנטס היה שגוי מיסודו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 7:26 pm 
Sophomore

רגע הטרייד של מיני שהביא את באטלר היה טעות איומה?

איבדו את לאוין, דאן ובחירה שנגמרה במרקאנן בשביל השכרה ל60 משחקים. זה היה טרייד גרוע? ואם כן, מה אנחנו לומדים ממנה ועל מה אסור להם לחזור?
(בהנחה שהמשמעות של טעות היא שניתן ללמוד ממנה ולא סתם שמדובר באיזה משהו שרירותי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 7:58 pm 
Freshman

לאווין שיחק רע בעונה האחרונה וחתם על חוזה מאוד יקר, כך שאני אפילו לא בטוח שיש לחוזה שלו ערך כרגע. דאן נראה כמו שחקן ספסל, כך שהאובדן המשמעותי היחיד הוא מארקנן. צריך לחכות ולראות מה יקבלו בחזרה השבוע לפני שאפשר להעריך אם הפסידו משהו בכלל בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 8:18 pm 
Sophomore

אוקיי, נחכה. נשמע לי שאתה אופטימי מדי אבל אתה חייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 8:22 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
זה כלום. זה בחירה באיזור 26-29. שני שחקנים הרבה יותר טובים שווים את זה.

וההתייחסות שלך לאיבוד הצפוי של קאווי בתוך שנה?

ואם לא מודדים את ההבדל בטווח הקצר ולא מודדים בטווח הארוך, איך אתה מודד?

צפוי כמו שצפו שפול ג'ורג' יעזוב? גם אם בטוח שקוואי יעזוב זה טרייד טוב. דרוזן אולסטאר אבל מה זה אומר? לאב גם אולסטאר ולאב לא לקח שום קבוצה לפלייאוף. דרוזן מעמיד מספרים בעונה הרגילה ובזמן הכסף מתקשה. הוא חד גוני שלא שומר. קוואי זה שדרוג עצום עליו. ואם מישהו פה שכח דני גרין זה שדרוג על האוסטרי שכמו שנכתב פה בעמדה הכי פחות חשובה. עצם זה שהם ויתרו על הצעיר הכי פחות חשוב להן ושמרו על og וסיאקם זה הישג.אלו שחקנים שיכולים להתפתח. האוסטרי חביב אבל בליגה שאין ביקוש לסנטרים זה נו בריינר לוותר עליו.
אם קוואי עזב הם נפטרו מהחוזה של דרוזן שזה גם טוב. 27 מיליון לשחקן כזה זה שוד. טרייד מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 8:28 pm 
Junior

שוד מילה קצת חזקה
זה הסכומים שחבר׳ה ברמה של דרוזן מרוויחים
לא חושב שתמצא מישהו ברמתו ומעלה שמרוויח פחות ממנו,
אלא אם זה חבר׳ה שחתמו לפני 2016 ועוד מעט יחתמו על חוזה יותר יקר
או שחקנים בחוזה רוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 8:59 pm 
Hall of Famer

תראה זה לא פרסונס שנותן כלום עבור אותו סכום, אבל זה לא שחקן שמביא אותך לאליפות. הוא שחקן שכל פלייאוף מתקשה ולא היה רבע אחרון שהוא לא שיחק בפלייאוף האחרון? זה משהו שנראה לך קורה לאחד כמו קוואי? דרוזן זה שחקן שלישי במקרה הטוב בקבוצה לאליפות. שווה 27 לעונה? לדעתי לא והם ידעו זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 10:05 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זו תפיסה עקומה בעיניי.

אגב, אני לא בטוח שידעתי זאת אז אבל לפי העקרונות של ניהול קבוצה בנ.ב.א. כמו שאני רואה אותם היום, הטרייד של הנטס היה שגוי מיסודו.

את זה שאתה לא מסתכל כך על קבלת החלטות אני יודע, אבל זה שאתה קורא לפרמטרים שעל פיהם בוחנים החלטה בתורת קבלת ההחלטות "תפישה עקומה"-זה משעשע.

אתה מוזמן להציע את האופן שבו אתה שופט החלטה בעולם עסקי/ספורטיבי.

לגבי הנטס, הם הימרו ביג טיים וההימור כשל, אבל צריך לומר שאם המהלך הזה היה מביא אפילו אליפות אחת לפרנצ'ייז שבדיוק עבר לברוקלין והיה מסביבו הייפ משוגע-זו היתה הצלחה מסחררת מבחינה ספורטיבית ועסקית כאחד. אבל, אפעס, קרה הפוך-והציון שניתן לפני שהמבחן נבדק לא היה שווה את המקלדת עליו נכתב. כנ"ל הצהרת "טרייד מעולה" על קאווי וכו'.

סטריאני, על כל הטיעונים שלך עניתי כבר קודם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 10:18 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:

איבדו את לאוין, דאן ובחירה שנגמרה במרקאנן בשביל השכרה ל60 משחקים. זה היה טרייד גרוע? ואם כן, מה אנחנו לומדים ממנה ועל מה אסור להם לחזור?
(בהנחה שהמשמעות של טעות היא שניתן ללמוד ממנה ולא סתם שמדובר באיזה משהו שרירותי).

צריך לראות אם הוולבס יעשו טרייד על באטלר ומה ישיגו ממנו, אבל אחד העניינים הבסיסיים שצריך לבדוק זה נכונות של שחקן להשאר במועדון. זו הסיבה העיקרית שאני חושב שהטרייד על קאווי יתברר כגרוע-שהוא לא רוצה להשאר והוא לא ישאר. כמובן שאי אפשר לדעת מראש וכו', ואת העניין של פול ג'ורג' כבר נימקתי (מסתכל הצדה ורואה את ווסטברוק, לעומת קאווי שמסתכל ורואה את לאורי), אבל כשאתה משלם הרבה עבור שחקן שיש לו עונה אחת או שתיים בחוזה-ובוודאי אם אתה נמצא בשוק בעייתי לפרי אייג'נטס ואין כמעט שוק בעייתי יותר מטורונטו-תצטרך לעשות עבודה מעמיקה הרבה יותר מאשר ה"x שחקן טוב מy" של סטריאני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 10:40 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מאנו כתב:

צריך לראות אם הוולבס יעשו טרייד על באטלר ומה ישיגו ממנו, אבל אחד העניינים הבסיסיים שצריך לבדוק זה נכונות של שחקן להשאר במועדון. זו הסיבה העיקרית שאני חושב שהטרייד על קאווי יתברר כגרוע-שהוא לא רוצה להשאר והוא לא ישאר. כמובן שאי אפשר לדעת מראש וכו', ואת העניין של פול ג'ורג' כבר נימקתי (מסתכל הצדה ורואה את ווסטברוק, לעומת קאווי שמסתכל ורואה את לאורי), אבל כשאתה משלם הרבה עבור שחקן שיש לו עונה אחת או שתיים בחוזה-ובוודאי אם אתה נמצא בשוק בעייתי לפרי אייג'נטס ואין כמעט שוק בעייתי יותר מטורונטו-תצטרך לעשות עבודה מעמיקה הרבה יותר מאשר ה"x שחקן טוב מy" של סטריאני.

יותר עמוקה מלהביא שחקן טוב 5 וגארד של חמישיה עבור לא הרבה נכון? עדיף דרוזן ושוב הביתה סיבוב שני או שלישי. עדיף בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 10:42 pm 
Hall of Famer

וואלק אתה איש מצחיק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 12:28 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
זו תפיסה עקומה בעיניי.

את זה שאתה לא מסתכל כך על קבלת החלטות אני יודע, אבל זה שאתה קורא לפרמטרים שעל פיהם בוחנים החלטה בתורת קבלת ההחלטות "תפישה עקומה"-זה משעשע.

אתה מוזמן להציע את האופן שבו אתה שופט החלטה בעולם עסקי/ספורטיבי.

אם תורת קבלת ההחלטות שלך לא עוזרת לקבל החלטה, אני לא יודע כמה היא שווה.
אני לא חושב שהיא עוזרת לך במיוחד גם בהערכת חלק גדול מההחלטות שמתקבלות בנ.ב.א.
אתה עד עכשיו לא יודע מה דעתך על הטרייד של מק״ו כיוון שלא החזירו את המבחן עם התוצאות.

אני חושב שצריך לשפוט החלטה לפי מה שהיה ידוע בעת קבלתה.
אם אתה שולח את ברדלי ביל, למשל, תמורת בחירת סיבוב שני עתידית אי שם ב-2022 ושם אתה (או GM אחר שהתמנה בינתיים) בוחר סופרסטאר זה עדיין לא הופך את זה להחלטה טובה שהיית צריך לקבל ותרצה לקבל החלטה דומה שוב, גם אם התוצאה היא מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:04 am 
Sophomore

אכן היו כבר דיונים על הסתכלות על תוצאה, אבל לא הסכמנו איתך, ואני די בטוח שאתה בין היחידים שחושב שזה דרך טובה לבחון החלטה.
בכל תחום של קבלת החלטות בדיעבד זאת לא הדרך וצריך להחליט לפני כשיש את הנתונים אם זה החלטה מוצלחת או לא, התוצאה שתלויה במזל ולא בידע לא אומרת כלום על כמה ההחלטה היתה מוצלחת/נכונה/חכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:16 am 
Sophomore

והכוונה לבין היחידים מבין מי שקצת מתמצא.
אם ניקח דוגמא פשוטה להחלטות של אי ודאות - הימור ברולטה.
מי שמסתכל על תוצאה יהמר על האדום, יחכה לראות מה יצא ואז יגיד יצא אדום זה היה מוצלח כי זכיתי בכסף.
מי שמסתכל לפני יגיד לשים כסף נותן תוחלת שלילית, בין אם יהיה מזל ובין אם לא זה לא משנה את זה שלשים כסף זה לא מוצלח.

טריידים בנבא זה אותו דבר, אין לאף אחד וודאות מה ייצא, אפשר לנתח ולהתווכח לפני על האם התוחלת (מה שלרוב יקרה) הוא חיובי או שלילי, אבל אין טעם להגיד מוצלח או לא על פי אם יצא אדום ברולטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 7:28 am 
Hall of Famer

הסיפא שלך לגבי החלטה "נכונה/מוצלחת/חכמה", קאקון, שלא לדבר על דוגמת הרולטה-מעידה בעיקר על מה שאתה לא יודע/מבין.

יש הבדל בסיסי בהגדרות בין החלטה נכונה להחלטה טובה ("מוצלחת"). הסברתי אותו הרבה פעמים. יש הבדל בסיסי בין פונקציית ההחלטה (שקולה/מהמרת נניח) לבין התוצאה. אבל זה לא המקום לקורס בתורת קבלת ההחלטות. רק אומר שאין שום משמעות להסכמה/ אי הסכמה שלך או שלכם לדברים האלה, כי אלה הפרמטרים. זה כמו שאני לא אסכים עם לוח הכפל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 7:38 am 
Hall of Famer

אגב, אני עדיין מחכה להצעה אלטרנטיבית למדידת החלטה טובה בארגון עסקי/ספורטיבי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 8:13 am 
Hall of Famer

נדב, הסברת את זה המון פעמים ועדיין אני ורבים אחרים לא מסכימים בעליל להגדרה שלך.
יש לך במקרה סימוכין לחלוקה הזאת שלך? מקור כלשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 8:43 am 
Hall of Famer

תבדילו בין טווח קצר לטווח ארוך.
ברמת החלטה בודדת בטווח הקצר, צריך לשפוט לפי הנתונים והמידע בזמן ההחלטה.
בטווח הארוך נדב צודק שצריך לשפוט לפי מבחן התוצאה.
מי שעושה סדרה ארוכה של החלטות ולא מצליח במבחן התוצאה לאורך זמן, כנראה שהוא לא יודע לקבל החלטות נכונות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 10:02 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

וואו אני לא מאמין שאתם עדיין בויכוח הזה לגבי החלטה טובה/לא טובה... כמה ת'רדים כבר יש לנו פה בהם נדב מתווכח עם att וכל העולם מהי הדרך הנכונה למדוד טיב החלטה? ג'יזס שחררו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 10:37 am 
Junior

אני מקווה שזה בסדר שאני גונב את הת'רד
הפרסומים הם שמיאמי מאוד אגרסיביים אבל לא מוכנים להציע אחד מבין ג'וש ריצ', באם באם ואוילינק
זה משאיר בעיקר את ג'וש וינסלו ושניים מבין טיילר ג'ונסון, דיון וייטרס וג'יימס ג'ונסון על באטלר ודיינג.
לא חושב שזו הצעה קוסמת וקשה להם להציע בחירות בגלל הדיל שלהם עם פיניקס

עוד שם שמאוד מסקרן אותי זה מילווקי
עסקה על בסיס בלדסו (חוזה נגמר), טוני סנל, תון מייקר, דיוצנזיו (רוקי שמיני שקלו לבחור) וסטרלינג בראון\DJ וילסון על באטלר ודיינג נראית טוב
חמישייה של ברוגדון, באטלר, מידלטון, גריק וברוק לופז יכולה להגיע לגמר מזרח.
דיינג אפילו יקבל דקות משמעותיות.

מיני יקבלו את בלדסו, סנל כיוצא שיקגו עם הגנה טובה ועוד 3 צעירים עם פונטציאל.

באטלר היה בקולג' במילווקי (מרקט), עדיין 99% שלא יישאר שם אבל זאת תהיה קבוצה מגניבה ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 10:50 am 
Junior

satriani כתב:
תראה זה לא פרסונס שנותן כלום עבור אותו סכום, אבל זה לא שחקן שמביא אותך לאליפות. הוא שחקן שכל פלייאוף מתקשה ולא היה רבע אחרון שהוא לא שיחק בפלייאוף האחרון? זה משהו שנראה לך קורה לאחד כמו קוואי? דרוזן זה שחקן שלישי במקרה הטוב בקבוצה לאליפות. שווה 27 לעונה? לדעתי לא והם ידעו זאת.

זה שחקן שנתן עונה אחרונה 23 (ב-45%) ו-5 אסיסטים בעונה הסדירה (בפלייאוף נתן 22 ו-4 אסיסטים ב-43%)
ככל הנראה שחקן טופ30 בליגה.
אתה שוב מוזמן למצוא שחקן ברמתו או מעלייה שמרוויח פחות ממנו.
אם תמצא כזה כנראה מדובר על חוזה רוקי (כמו מיטשל) או מישהו שחתם לפני 2016 ואוטוטו יקבל הרבה יותר (כמו קליי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 11:44 am 
Hall of Famer

לדעתי באטלר יחתום היכן שיתנו לו כסף והוא יוכל לנצח.
הרשימה שלו לא מאוד רלוונטית לטרייד.
מילווקי זו אופציה מעניינת. מיאמי גם אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רלפי ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: