סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 7:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
Hacohen כתב:
מה שלא מסתדר לי זו קלות הראש בהקשר של איבוד של דרוזן.

זה אולסטאר 4 פעמים מתוכן 3 העונות האחרונות. זה שחקן שנבחר לחמישייה השלישית של הליגה ב2017 ולחמישייה השנייה בעונה שעברה, כלומר דורג כSG השני בטיבו בליגה בעצם. יש לו ממוצע פלייאוף של 22 נקודות למשחק ורק לפני שתי עונות הוא קלע 27 למשחק בסדירה. הוא עוד לא בן 30.

אז כן, הוא לא סופרסטאר מובהק וקאווי כנראה שכן (בוא נראה מחוץ לחממה של סן אנטוניו)-אבל רבאק, זה לא שחקן שאתה מתייחס ויתור עליו ב"יאללה, מקסימום נפטרנו ממנו". ואה, הוא דווקא לקח מקליבלנד של לברון 2 משחקים בגמר מזרח, אז לפחות בוא לא נשכח לו גם את זה.

אין לי ויכוח איתך שקאווי מחויב ובריא>דרוזן. יש לי ויכוח איתך על הפרשנות של עזיבה שלו בקיץ בלי להביא את טורונטו לגמר מזרח. בעיניי, ובעצם בכל פרמטר סביר למדידה, זה יתברר כהימור כושל.

דרוזן שחקן טוב. מוגבל מאד אבל טוב.
אבל זה לא מספיק. נראה לי שכולם יסכימו שהם לא טובים מספיק לגמר.
אז מה נשאר לעשות? להמשיך בתקווה שאולי סיאקם וog עושים שיפור ממש רציני? זה עלול לקרות. או ללכת על כל הקופה לעונה אחת (ושוב מי יודע מה יהיה בקיץ. כולם דיברו אותו דבר על ג'ורג'). אתה למעשה מפסיד שתי עונות של דרוזן אל קוואי עוזב.
הימור אבל זה הימור שווה את זה. The bigger the risk the bigger the reward.

נשארות לך 3 אופציות:

1) לנסות להעביר את לאורי שיש לו ערך גבוה כחוזה ענק שעומד להיגמר (64 מליון ל2 העונות הקרובות) והוא עדיין אולסטאר ופוינט התקפי ברמה גבוהה. זה מה שאני הייתי מנסה לעשות בעדיפות גבוהה.

2) במידה ולא מצליח להעביר את לאורי בקיץ הזה, הולך על עוד שנה עם אופק של סיבוב שני שנותנת לפרויקטים הצעירים שפשוף משמעותי בסדירה ובפלייאוף. מנסה להעביר את לאורי כחוזה נגמר בקיץ הבא.

3) לנסות להעביר את דרוזן עבור חבילה שאין בה שחקן ברמה של קאווי, אבל יש בה ראיה לטווח הארוך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 7:22 pm 
Hall of Famer

asaf g כתב:
Hacohen כתב:
אני מניח שויגינס ישחק את השלוש אם האריס מגיע, לא? וגם אני חושב שהאריס זו אופציה נהדרת, אם כי חובה לסחוט מהקליפרס גארד מהרשימה הבלתי נגמרת שלהם. אולי הרוקי ג'רום רובינסון שהוא על העמדה שהכי זקוקה לרענון והצערה בוולבס (2). ומכיוון שגם רוצים להעיף את דיינג, אז אולי עוד משהו.

אני מניח שמילווקי תהיה מוכנה להציע חבילה מפתה כדי לשים את יאניס ובאטלר באותה חמישייה, והנכונות של באטלר לחזור לויסקונסין משפרת שם עמדות.

לא רואה את פורטלנד שולחת את מקולום על באטלר.

עקרונית לא הייתי יורק לכיוון של הצעה שמתבססת על קובינגטון, אבל שאריץ' שחקן מעניין מאד ואם שניהם על הפרק אז זה סוגר פינה מסוימת.

אוטו פורטר שחקן טוב וילד טוב, הייתי שוקל ברצינות.

לא נוגע בסקסטון עם מקל, שחקנים התקפיים מוכשרים זו לא הבעיה של מיני עם קאט ו-ויגינס וכרגע עמדה 1 לא מבריקה אבל משביעת רצון.

על מי אתה מבסס טרייד עם טורונטו מבחינת משכורות של הראפס? הרי מיני לא תיגע בלאורי.

ג'וש ריצ'רדסון שחקן נחמד, אבל אני מבסס עליו טרייד (ובכלל עושה טרייד עם מיאמי על שלל שחקני הרוחב הבינוניים שלהם) רק אם כלו כל אפשרויותיי האחרות.

1. לגבי הקליפרס, אם וויגינס בשלוש אז זה אומר שרוקי משחק בשתיים ורוקי אחר מחליף מהספסל בעמדות הווינגז. זה מתכון בטוח ללוטרי, שזה בסדר אם זה המסלול שמחליטים ללכת עליו. אולי בברלי וטיג יוכלו לשחק יחד בקו האחורי, לא בטוח.-לכן אמרתי שחובה לסחוט מהקליפרס לפחות את רובינסון, ורצוי עוד גארד

2. טורונטו, משהו כמו באטלר ודיאנג על איבאקה, og ונורמן פאוול ואולי בחירה מוגנת-חובה לסחוט פה בחירה/בחירות

3. למקולום אין ערך עצום כרגע מכיוון שהוא שחקן שלא שווה מקסימום על חוזה כזה, ובאטלר הרבה יותר טוב ממנו. אבל יכול להיות שפורטלנד לא תרצה לקחת את הסיכון שבאטלר יברח. וגם בצד של מיני ההגנה תהיה רעה.טרייד לא ריאלי בעיניי

4. ג'וש ריצ'רדסון נמצא על אחד החוזים הכי טובים בליגה, 10 מיליון לעונה לארבע שנים. הוא גם ישלים טוב אל מה שחסר החמישיה של מיני. כסף לא הבעיה כרגע. צריך שחקן ברמה מעל ריצ'רדסון, שנראה רע מאד בפלייאוף האחרון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 7:59 pm 
Hall of Famer

רק שגם קאווי בשיאו לא באמת יכול לנצח את בוסטון בריאה. ההבדל הוא אולי בכך שקוואי בשיאו יכול לנצח את פילדלפיה, ודרוזן אולי אולי לא. אז ההבדל הוא סיבוב פלייאוף אחד במקרה הטוב
וצריך רק לומר שקאווי עם הרבה סימני שאלה לגבי האם הוא "בשיאו".
אז סיבוב אחד בפלייאוף, וגם זה עם ים סימני שאלה, שווה את זה? בעיניי התשובה היא "לא" מהדהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 8:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה כולם מציעים מוושינגטון את פורטר ולא את ביל, שגם לא מסתדר עם וול וגם יתאים בשוטינג גארד במינסוטה? (למרות שייצור קו אחורי נמוך לצד טיג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 9:00 pm 
Freshman

מיני תחטוף את ביל ברגע לפני שוושינגטון יתחרטו. הוא שחקן טוב יותר מפורטר לדעתי. לא חושב שוושינגטון יציעו את ביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 9:10 pm 
Hall of Famer

ועדיין ביל פחות טוב מאשר באטלר.
מצד שני, לשים מישהו עם היסטוריה של ריבים ליד חבר'ה כמו וויגינס וטאונס, עשוי להיות טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 10:40 pm 
Hall of Famer

מיניסוטה לוקחים את זה ובורחים.
אני מהמר שביל הוא לא הגורם לריב אלא דווקא וול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 10:51 pm 
Hall of Famer

אגב, מי שרוצה להיזכר איך מרגיש הפסד בטרייד על כוכב, שידבר עם הפליקאנס שבנסיון לבנות את הקו הקדמי הטוב בעולם מסרו חבילת שחקני קו אחורי ו2 בחירות דראפט, ואז גילו שהם טובים יותר בלי קאזינס שנפצע אלא שחוץ מג'רו הולידיי לא נשאר להם הרבה מאחורה. האם לא היה עדיף להם עם באדי הילד והבחירות (בהנחה שטייריק וגאלוויי היו עוזבים גם כך)?

והפליקאנס אפילו לא מסרו את אחד משני השחקנים הכי טובים שלהם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 11:35 pm 
Sophomore

אם לחזור לנושא המקורי, רצה שמועה מוקדם יותר היום על באטלר ליוסטון תמורת אריק גורדון וטאקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 11:49 pm 
Hall of Famer

הווריורס עוקבים בדאגה מסוימת. אני לא חושב שזו חבילה שטובה למיניסוטה. מה הם יעשו עם גורדון ועם טאקר בהווה? והאם העתיד לא מעניין אותם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 12:18 am 
Hall of Famer

ומשהו שחבר שלי שלח על וויגינס שהוא די מדהים לדעתי

Motion-tracking cameras recorded Wiggins "running fast" during only 4.8 percent of his time on the floor, one of the 10 lowest such figures in the league, per Second Spectrum. (Almost everyone in his slowpoke vicinity is a plodding 7-footer.) He has shown no aptitude on pull-up 3s, or on any sort of 3-pointer outside the corners -- and he doesn't shoot enough from the corners. Nobody guards him away from the ball.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 12:28 am 
Hall of Famer

Att כתב:
הווריורס עוקבים בדאגה מסוימת. אני לא חושב שזו חבילה שטובה למיניסוטה. מה הם יעשו עם גורדון ועם טאקר בהווה? והאם העתיד לא מעניין אותם בכלל?

זה לא שהעתיד עם באטלר זה באנרים של אליפות. במקרה הטוב חצי גמר מערב.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 12:49 am 
Sophomore

קראתי איפשהו שלברון רץ הכי פחות קילומטרים על המגרש, מבין שחקנים שמשחקים מעל 30 דקות, והרבה פעמים הוא לא רץ, אלא רק ״הולך מהר״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 12:55 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
תודה. וטיפה סדר בהגדרה: החלטה בהתאם לניתוח על פי נתונים ומידע רלוונטי בזמן ההחלטה, נקראת החלטה נכונה. התוצאה קובעת אם ההחלטה הנכונה היתה טובה או רעה.

אני חייב להקצין כי אני באמת מתקשה להבין ( ובמקרה יש לי לא מעט השכלה אקדמית בתחומים נושקים , אם כי כמעט ולא ב"תורת ההחלטות נטו" )
אני כמאמן מכין תרגיל בו איתי שגב מקבל חסימה ועולה לשלשה ממגרש שלם . למרבה הפלא הוא קולע .
זו החלטה טובה ? היית ממליץ לבצעה שוב בהתקפה הבאה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 1:06 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
Att כתב:

זה לא שהעתיד עם באטלר זה באנרים של אליפות. במקרה הטוב חצי גמר מערב.

אבל העתיד כולל פלייאוף. כנראה שלמיני זה חשוב.
אליפות הם לא ייקחו גם כך עם מקס לוויגינס. זו טעות שקשה להתאושש ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 1:30 am 
Sophomore

לגבי הגדרה טובה של מדידת החלטות והטרייד של קוואי -
אתה אמור לקבוע על פי שני האלטרנטיבות בזמן אמת עם כל הידע הקיים מה עדיף.
אתה יכול לתת הערכה לכל מיני דברים חסרי וודאות, כמו נניח יש 20% שקוואי ישאר, התועלת מהטרייד זה לא הוא נשאר סימן שההחלטה טובה או הוא עזב סימן שהיא רעה, אף אחד לא יכול לצפות מה הוא יעשה, וצריך לתת איזשהי הערכה ואיתה להחליט אם זה שווה או לא, זאת אומרת ה20% האלה זה חלק מהתועלת של הטרייד וצריך לשפוט את זה לעומת האלטרנטיבה. אין מדידה אבסולטית שתגיד לנו אם זה היה נכון או שגוי, מה לעשות? זה לא אומר שצריך לקחת מדידה גרועה ולהחליט על פיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 2:09 am 
Sophomore

הכל מתחיל במטרה. אם טורונטו באופן מודע עשו השכרה לשנה מאיזשהי סיבה, אז אפשר להגיד שזה טרייד מאוד מטומטם, כי היה אפשר כנראה לייצר מהלך אחר אם מחליטים שמפרקים את החבילה.

אם המטרה היא לבנות קבוצה סביב קוואי לטווח ארוך, אז הם פשוט יודעים יותר טוב מאיתנו אם הסיכויים הם 20% או סיכויי לוטו ומן הסתם אפשר להבין איך שחקן מחוייב ובריא ברמה של קוואי מזניק את המועדון למעלה.

מעבר לזה, גם אם קוואי לא ישאר, אבל יקבל יחס של מלך (ואולי יצייץ מתישהו בטוויטר שדווקא נחמד להיות כוכב נבא בטורונטו), זה יכול לשפר את שמה של טורונטו בשוק הפרי אייג'נטס. אני חושב שזה חלק גדול מההרפתקה הזאת של להביא את קוואי עם כל המורכבות שבזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 2:10 am 
Hall of Famer

אני גם חשבתי היום על 20% סיכוי שיישאר.
יש סיכוי שזה אפילו קצת יותר גבוה.

בכל מקרה, אתה צודק שצריך לקחת את הסיכון ולהשוות לאפסייד ולשקול את שני המצבים (קוואי נשאר והרווחת או קוואי עוזב והפסדת את דרוזן ופואטל). כנראה שטורונטו חשבו שהם יכולים לחיות בשלום עם המצב בו קוואי יעזוב ושזה שווה להם את הבאז תוך כדי שהוא נמצא ואת האפסייד שבו הוא נשאר, גם אם יש רק 20% סיכוי שזה יתממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 2:30 am 
Hall of Famer

אני אישית כנראה לא הייתי עושה את המהלך הזה אבל קשה לי להעריך אותו, גם כי מחבב את דרוזן אבל בעיקר כי אני לא יודע מה המטרות של טורונטו ולאיפה הם מכוונים.

יוג'ירי הוא GM שאני מעריך אבל אני כמעט תמיד לא מסכים עם הדרך והמהלכים שלו, שלרוב מובילים לבינוניות פלוס. קשה לי להתנגד נחרצות לצעד שסוף סוף מכוון גבוה יותר (יש קפיצה סופר משמעותית ברמה בין דרוזן שהוא טופ25 ביום טוב לבין קוואי שהוא טופ5 כשהוא בריא). אני מקווה שאם זה ייכשל הוא ייכנס למוד בנייה מחדש.
זה המוד שאני רציתי שייכנס אליו עם כניסתו לתפקיד. כך זה יהיה מעין ווין-ווין.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' ספטמבר 25, 2018 2:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 2:39 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Hacohen כתב:
תודה. וטיפה סדר בהגדרה: החלטה בהתאם לניתוח על פי נתונים ומידע רלוונטי בזמן ההחלטה, נקראת החלטה נכונה. התוצאה קובעת אם ההחלטה הנכונה היתה טובה או רעה.

אני חייב להקצין כי אני באמת מתקשה להבין ( ובמקרה יש לי לא מעט השכלה אקדמית בתחומים נושקים , אם כי כמעט ולא ב"תורת ההחלטות נטו" )
אני כמאמן מכין תרגיל בו איתי שגב מקבל חסימה ועולה לשלשה ממגרש שלם . למרבה הפלא הוא קולע .
זו החלטה טובה ? היית ממליץ לבצעה שוב בהתקפה הבאה ?

אומנם בחיפוש קצר אמנם (10-15 דקות) עדיין לא מצאתי סימוכין אחד לחלוקה הקלאסית של נדב
אתמהה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 8:46 am 
Hall of Famer

1) שמואליקי-פועל יום קיבל את היומית שלו ובמקום לקנות אוכל למשפחה נכנס לתחנת הימורים ומילא טופס טוטו בכל הסכום. לקח פרס ראשון של 20 מליון שקל. אתמול הוא היה פועל דחק והיום הוא מיליונר, החלטה אחת ששינתה לו את החיים (עזוב מה הוא יעשה עם הכסף אח"כ :) ). השאלה שלך נובעת מההטיה הטבעית שיש לנו לקשר החלטות נכונות-->תוצאה טובה. ברוב המקרים זה אכן המצב, ולכן אנחנו משתדלים לקחת החלטות נכונות. אנחנו נעדיף לא להמר על המשכורת שלנו, כי אנחנו יודעים שרב הסיכון על הסיכוי ושברוב הגדול של המקרים אם לא בכולם ההחלטה השגויה של הימור על המשכורת תביא אותנו להפסיד אותה. אבל אנחנו גם צריכים להכיר בכך שישנם מצבים, שאינם הרוב, שבהם החלטה שגויה ואפילו שגויה מאד מתבררת כטובה. ע"ע הפועל המיליונר והשלשה של שגב. זה לא אומר שאנחנו צריכים לקחת החלטות שגויות (ופה זה מתחבר לתחום שלך, הסתברות)-כי ההסתברות שלנו להחליט החלטות טובות תהיה הרבה יותר גבוהה כשנחליט החלטות נכונות. זה רק אומר שיש גם מצבים כאלה.

2) נורטון-שלח מייל לאהוד פוקס אם זה מעניין אותך.

3) אף אחד לא הציע הגדרה תקפה אחרת.

4) אפשר לפתוח לזה ת'רד ייעודי כי אנחנו גונבים ת'רדים בסיטונאות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 9:16 am 
Hall of Famer

לא יודע מי זה. מה המייל שלו ומיהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 9:21 am 
Hall of Famer

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%A7%D7%A1

האמת שפחות רלוונטי מה המייל שלו, הוא מת כבר כמעט 3 שנים.

אבל כמו שאמרתי לך, האבחנה הזאת מחודדת בספריו (שהם די מעניינים לכשעצמם).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 11:05 am 
מנהל פורום

היה הבוס הראשון שלי אחרי הלימודים
חתיכת טיפוס
במובן החיובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 11:51 am 
Junior

אם יורשה לי לקטוע שוב את הדיון, שדי משעמם אגב, כי פשוט הרוב משתמשים במושג ״עסקה טובה״ כדי לתאר את מה שנדב מכנה, כנראה בצדק, החלטה נכונה.

תיבס ממשיך להתעלק על האקסית ונפגש שוב עם באטלר שעדיין לא מעוניין לחזור
טיילור מכריח את תיבס וליידן לקיים שיחות טרייד אבל הם בשביתה איטלקית, מפריזים ומבלבלים בדרישותיהם את מי שמתקשר

הקינגס מנסים לנצל את השיחות כדי להציע קאפ ספייס ווטרנים בחוזים נגמרים בשביל בחירות דראפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: