סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחקי אימון
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 4:39 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נראה שבהכנה לבלאט הולך סביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 5:40 pm 
Freshman

את הבעיות של בלאט כולנו מכירים (חדירה, הגנה חלשה) אבל מבחינת אופי אין לי ספק שהוא קורץ מחומרים אחרים לחלוטין. הוא מאוד בטוח בעצמו ולא חושש מהצל של עצמו (כן הלפרין, אני מסתכל עליך). צריך לזכור שמדובר בשחקן שכבר שנתיים משחק בליגה (נכון?), מגיל 19 בערך, ולמרות תרומה לא מבוטלת לשחקן בגילו שופטים אותו כמו שחקן בכיר ואולי מכאן הביקורות נגדו שבחלקן הן ארסיות ביותר. מדובר בשחקן שיש לו עוד כ"כ הרבה להשתפר ואין סיבה שלא ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 6:30 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אה, יש עוד טורניר דחוס. שכחתי ממנו.
אז זה לא 9 משחקים בשבועיים וחצי, זה 10 משחקים. גאונים, אין מה לדבר.

באמת שאני לא מבין על מה מסתמכת התמיהה/ביקורת שלך בעניין זה - טורנירים ליעדים ״קרובים״ (לא טיסות מטורפות), חלוקת עומסים נורמלית במשחקים, יריבות סבירות וכו׳.

נראה לי שכל עוד אין לך ניסיון מינימלי ע״מ לקבוע האם יש בעיה עם האמור, זה מעט יומרני להעביר ביקורת בנושא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 8:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אה, יש עוד טורניר דחוס. שכחתי ממנו.
אז זה לא 9 משחקים בשבועיים וחצי, זה 10 משחקים. גאונים, אין מה לדבר.

באמת שאני לא מבין על מה מסתמכת התמיהה/ביקורת שלך בעניין זה - טורנירים ליעדים ״קרובים״ (לא טיסות מטורפות), חלוקת עומסים נורמלית במשחקים, יריבות סבירות וכו׳.

נראה לי שכל עוד אין לך ניסיון מינימלי ע״מ לקבוע האם יש בעיה עם האמור, זה מעט יומרני להעביר ביקורת בנושא זה.

חלוקת העומסים הנורמלית בינתיים גרמה לשני פצועים (אובריינט ולוי).
ואני גם נגד לשחק יותר מפעם אחת בתקופת ההכנה מול אותה היריבה מהיורוליג, במיוחד אם מפסידים לה פעמיים ולשחקנים מתקבע בראש שהיא בלתי עבירה (כמו פאו למשל שמכבי לא מצליחים לנצח כבר כמה עונות).
היו בכיף יכולים לוותר על אחד הטורנירים ובמקום להתאמן ולשחק מול יריבה או שתיים מהארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 9:03 pm 
Sophomore

מזל שלא טענת שגם הפציעה של דיברתולומאו נובעת מההכנה. את הפציעה של נמרוד לוי ראיתי והיא לא נובעת מעומס כלשהו אלא מנחיתה לא טובה.

את הטענה בנוגע ליריבות אני בכלל לא מבין - על איזה ״קיבעון״ אתה מדבר (ונראה לך שבסגל שמתחלף מידי שנה יש קיבעון הפסדים מנטלי למול יריבה מסוימת?!)?

תן לי לנחש שאם מכבי היתה משחקת מול יריבות חלשות יותר כבר היית מוצא ביקורת בכך שהיא בחרה לעשות זאת במקום להתכונן כמו שצריך.

לא צריך לחפש מתחת לאדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:44 am 
Hall of Famer

קורובייב כתב:
אבל אתה אומר משהוא לא כל כך הגיוני, ששחקן שאי אפשר לשמור עליו ברמת הליגה הישראלית זה בעיה. מכבי עדיין היסטרית על אליפות וגביע, ככה שהם יקחו בשתיים ידיים שחקן ש"לך תשמור עליו ברמת הליגה הישראלית".

אנחנו מדברים כאן על מכבי תל אביב
מדי שנה יש לה שחקנים שאי אפשר לעצור ב"רמת הליגה הישראלית"
זה לא אומר שהשחקנים הללו תורמים לקבוצה באופן מספק ( בפרט לא במסגרת היורוליג ) , ולא מקזזים תרומה התקפית נאה ( כפי שאובריינט הדגים עד כה , מול רמת יריבות גבוהה יותר מהליגה המקומית ) עם בעיות אחרות על המגרש ומחוצה לו ( סוני ווימס , נוריס קול , סופו וכו' ) .

מה שטענתי שיכול להיות עדיף לקבוצה שהזר הבעייתי בה פשוט לא יתרום כמעט כלום , ואז יהיה "מאוד קל" להחליף אותו ( או פשוט לדחוק אותו לשולי הרוטציה ) , מאשר המצב כרגע שבו לכאורה הטופ סקורר עד כה מסומן ( ולא רק על ידי ) כבעיה של הקבוצה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 7:22 am 
Junior

ג'וני אובריינט לא הזר הכי חלש של מכבי.
ריי, צריך להיות מוחלף קודם בסמול הגנתי.
בכלל יש עוד זמן להחליף, מה שגם לא ברור מה עתודות התקציב להחלפה.
אז ללכת ולהעיף את הסנטר ההתקפי המובהק היחיד שיש לך. שהוא לא יקר, ובנתיים קלע מול קבוצות יורוליג סבירות. וגם קולע משלוש. נו, לא מת עליו אבל חאלס עם ההיסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 7:26 am 
מנהל פורום

אבל אם הוא דשון תומאס לעניים ודשון תומאס לא במכבי כי מכבי חא רצו אז למה להביא מודל משונמך שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 10:45 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
מזל שלא טענת שגם הפציעה של דיברתולומאו נובעת מההכנה. את הפציעה של נמרוד לוי ראיתי והיא לא נובעת מעומס כלשהו אלא מנחיתה לא טובה.

את הטענה בנוגע ליריבות אני בכלל לא מבין - על איזה ״קיבעון״ אתה מדבר (ונראה לך שבסגל שמתחלף מידי שנה יש קיבעון הפסדים מנטלי למול יריבה מסוימת?!)?

תן לי לנחש שאם מכבי היתה משחקת מול יריבות חלשות יותר כבר היית מוצא ביקורת בכך שהיא בחרה לעשות זאת במקום להתכונן כמו שצריך.

לא צריך לחפש מתחת לאדמה.

הזכרתי את ג'ון די?
מה לגבי הפציעה של אובריינט? לא נובעת מהעומס שהיה עליו בטורניר הראשון כשהוא הגיע לא בכושר והיה הגבוה היחיד חוץ מטיוס?
ולוי אמנם נפצע כתוצאה מנחיתה לא טובה אבל בלי קשר זה קרה במשחק הכי מיותר מול היריבה הכי מיותרת.
והטענה לגבי היריבות היא שמכבי מחליפה בכל עונה חצי מהסגל ואז משחקת בקדם העונה מול קבוצות שמשחקות עם אותו הבסיס כבר כמה עונות ואח"כ מתפלאים שמפסידים בהכנה. לא שזה כזה משנה אם מפסידים קצת בהכנה אבל כשמצפה להם פתיחת עונה רצחנית ביורוליג כדאי לבוא עם איזו רוח גבית ולא אחרי שרשרת הפסדים לקבוצות יורוליג.
אני לא מבין על סמך מה אתה קובע שהייתי מוצא ביקורת אם היו משחקים מול יריבות חלשות יותר... אני לא אומר שהיו צריכים לארגן עוד טיולים כמו מול הסינים אבל יכלו לכוון לקבוצות יורוקאפ ולא להתעקש לשחק פעמיים מול פנר ופעמיים מול פאו. בכלל זה מרגיש קצת כאילו מכבי קיבלו הזמנות לכמה טורנירים ולא יכלו להגיד לא לאף אחד. לא היה עדיף להתאמן בסגל מלא כמה ימים במקום אחד מהם? פשוט תכנון שגוי של ההכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 11:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לי אין טענה על רמת היריבות, והתוצאות לא משנות. מה שמשנה הוא שהתחילו את ההכנה מאוחר, ואז דוחסים בממוצע משחק כל פחות מיומיים על פני שבועיים וחצי ממש על סף העונה. וכל זה כשיודעים על חלון הנבחרות, החתונה של הזה והצילומים של ההוא, ומשחקים חלק גדול מההכנה עם חצי סגל. רק אצל מי שמכבי מושלמת אצלו בכל פגרה (לפני שמגיעה המציאות הנושכת) זה נחשב להכנה נורמלית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 12:09 pm 
Sophomore

אין לי מושג אם זו הכנה נורמלית או לא (בהתחשב באימוני הנבחרות), וגם לך אין - כשיהיה למי מאיתנו ידע בנושא זה, נוכל להביע דעה נחרצת כמו זו שהצגת מספר פעמים בשרשור זה.

אכן אני נוטה לאופטימיות יתר.

בשורה התחתונה, יש מעט דברים רעים לומר על בניית הסגל - מה שכנראה הביא אותך לחפש. תחת לאדמה נקודות מינוס בהתנהלות של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 12:13 pm 
Hall of Famer

אם אין לך מושג אם 10-11 משחקים (כבר איבדתי את החשבון) בשבועיים וחצי על סף העונה זה נורמלי, ועוד כשחצי מהם משוחקים עם חצי סגל, דבר שהיה ידוע מראש - כל שנותר הוא לחשוב בהגיון...
ומה שהיה לי לומר על השחקנים שכן ראיתי אמרתי. לא סתרת אותי. בכל אופן אחד מהם שדווקא היה זמין לאורך ההכנה כבר מתח שריר, אבל זה בטח לא קשור להכנה הדחוסה, אפשר לפסול את זה מראש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 12:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
אין לי מושג אם זו הכנה נורמלית או לא (בהתחשב באימוני הנבחרות), וגם לך אין - כשיהיה למי מאיתנו ידע בנושא זה, נוכל להביע דעה נחרצת כמו זו שהצגת מספר פעמים בשרשור זה.

בשורה התחתונה, יש מעט דברים רעים לומר על בניית הסגל - מה שכנראה הביא אותך לחפש. תחת לאדמה נקודות מינוס בהתנהלות של מכבי.

יש מעט דברים רעים לומר על בניית הסגל? וואלה אתה חייב להגיד לי מאיפה המשקפיים הורודות כי הבת שלי רוצה זוג.
בוא נתחיל מזה ששתי ההחתמות הראשונות (ריי וקלויארו) היו של שחקנים משלימים שכנראה הוחתמו במחשבה על מכבי ב', מה שהעלה את מספר השחקנים המשלימים בקבוצה לארבעה (יחד עם קיין ורול שהוחתמו מחדש אחריהם). אני מחבב את השניים האחרונים אבל אי אפשר להתעלם מכך שהראשון, למרות היותו שומר מעולה, הוא חתיכת נגר התקפי שאין דברים כאלה (לא רק קליעה בעייתית מ-3 אלא גם קליעה נוראית מהקו לגארד, קושי לסיים צעד וחצי ונטייה לכדרר לעצמו על הרגליים) והשני נראה מבחינה פיזית כאילו הוא בדרך לפרישה (והתספורת החדשה לא עוזרת). נמשיך בזה שהשקיעו את מירב הכסף בשני רכזים כך ששוב מכבי תשחק לא מעט דקות עם קו אחורי נמוך. אחר כך החתימו את השחקן המרכזי בקו הקדמי (אובריינט) מבלי להיות בטוחים אם מתכוונים לשחק איתו כ-4 או כ-5 (דרך אגב, הוא 5) ואז ברגע האחרון התפנה סנטר יותר טוב אז החתימו גם אותו וככה נתקעו עם 3 סנטרים לא גבוהים ובלי אף פורוורד שיכול לשמור על פורוורדים אתלטים וניידים, ובכלל מצבת הפורוורדים מציגה כמה מהשחקנים הכי לבנים וכבדי רגליים שנראו במחוזותינו (כהן, לוי, קלויארו, אבדייה ואובריינט שאמנם הוא שחור אבל יש לו שם של אירי).
לא יודע מה אתך אבל לי זה נראה כמו לא מעט בעיות מבניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 6:30 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אם אין לך מושג אם 10-11 משחקים (כבר איבדתי את החשבון) בשבועיים וחצי על סף העונה זה נורמלי, ועוד כשחצי מהם משוחקים עם חצי סגל, דבר שהיה ידוע מראש - כל שנותר הוא לחשוב בהגיון...
ומה שהיה לי לומר על השחקנים שכן ראיתי אמרתי. לא סתרת אותי. בכל אופן אחד מהם שדווקא היה זמין לאורך ההכנה כבר מתח שריר, אבל זה בטח לא קשור להכנה הדחוסה, אפשר לפסול את זה מראש..

עד כה, בפרק זמן של 13 ימים (מהמשחק הראשון ועד המשחק מחר), מכבי שיחקה 6 משחקים - אני לא יודע האם זה סביר או לא.

את דעתך המקצועית פספסתי - מה יש לך לומר על הסגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 7:49 pm 
Hall of Famer

אני לא יכול לומר משהו על "הסגל" כי מעולם לא ראיתי את כולו בפעולה... מה שהיה לי להגיד על אלה שכן ראיתי - דפדף למעלה.

6 משחקים ב-13 ימים ועכשיו מה? עוד 5 משחקים בשבוע (בהנחה שמנצחים בווינר), משהו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 8:36 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
מיכאל כתב:

יש מעט דברים רעים לומר על בניית הסגל? וואלה אתה חייב להגיד לי מאיפה המשקפיים הורודות כי הבת שלי רוצה זוג.
בוא נתחיל מזה ששתי ההחתמות הראשונות (ריי וקלויארו) היו של שחקנים משלימים שכנראה הוחתמו במחשבה על מכבי ב', מה שהעלה את מספר השחקנים המשלימים בקבוצה לארבעה (יחד עם קיין ורול שהוחתמו מחדש אחריהם). אני מחבב את השניים האחרונים אבל אי אפשר להתעלם מכך שהראשון, למרות היותו שומר מעולה, הוא חתיכת נגר התקפי שאין דברים כאלה (לא רק קליעה בעייתית מ-3 אלא גם קליעה נוראית מהקו לגארד, קושי לסיים צעד וחצי ונטייה לכדרר לעצמו על הרגליים) והשני נראה מבחינה פיזית כאילו הוא בדרך לפרישה (והתספורת החדשה לא עוזרת). נמשיך בזה שהשקיעו את מירב הכסף בשני רכזים כך ששוב מכבי תשחק לא מעט דקות עם קו אחורי נמוך. אחר כך החתימו את השחקן המרכזי בקו הקדמי (אובריינט) מבלי להיות בטוחים אם מתכוונים לשחק איתו כ-4 או כ-5 (דרך אגב, הוא 5) ואז ברגע האחרון התפנה סנטר יותר טוב אז החתימו גם אותו וככה נתקעו עם 3 סנטרים לא גבוהים ובלי אף פורוורד שיכול לשמור על פורוורדים אתלטים וניידים, ובכלל מצבת הפורוורדים מציגה כמה מהשחקנים הכי לבנים וכבדי רגליים שנראו במחוזותינו (כהן, לוי, קלויארו, אבדייה ואובריינט שאמנם הוא שחור אבל יש לו שם של אירי).
לא יודע מה אתך אבל לי זה נראה כמו לא מעט בעיות מבניות.

רק משקפיים שחורות יעבירו ביקורת על החתמת פארגו ו-ווילבקין.

קנדריק ריי הוא פרוספקט וצריך להתייחס להחתמה שלו ככזו.

את הטענות בנוגע להחתמה של קיין ורול לא הצלחתי להבין.

הבעיה המבנית היחידה בעיניי נוגעת לכך שאובראיינט הוא 5 מבחינה הגנתית, אבל אני ראיתי ממנו יכולות התקפיות מאוד מגוונות (ולצד זה - הגזמה פראית בכמות הזריקות וגם קצת בבחירתן).

בסופו של דבר, לטעמי, מכבי בנתה קבוצה עם אפסייד מאוד גדול ועם חסרונות סבילים ו/או ברי תיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 8:45 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא יכול לומר משהו על "הסגל" כי מעולם לא ראיתי את כולו בפעולה... מה שהיה לי להגיד על אלה שכן ראיתי - דפדף למעלה.

6 משחקים ב-13 ימים ועכשיו מה? עוד 5 משחקים בשבוע (בהנחה שמנצחים בווינר), משהו כזה?

5 משחקים ב-8 ימים (בהנחה שמגיעים עד הגמר).

סה״כ 11 משחקים ב-3 שבועות - האמת שלא נראה לי בעייתי במיוחד, בהתחשב בסגל המאוד רחב ובחלוקת הדקות במשחקים הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 10:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
רק משקפיים שחורות יעבירו ביקורת על החתמת פארגו ו-ווילבקין.

קנדריק ריי הוא פרוספקט וצריך להתייחס להחתמה שלו ככזו.

את הטענות בנוגע להחתמה של קיין ורול לא הצלחתי להבין.

הבעיה המבנית היחידה בעיניי נוגעת לכך שאובראיינט הוא 5 מבחינה הגנתית, אבל אני ראיתי ממנו יכולות התקפיות מאוד מגוונות (ולצד זה - הגזמה פראית בכמות הזריקות וגם קצת בבחירתן).

בסופו של דבר, לטעמי, מכבי בנתה קבוצה עם אפסייד מאוד גדול ועם חסרונות סבילים ו/או ברי תיקון.

אני לא מעביר ביקורת על השחקנים עצמם אלא על כך שהשקיעו את מירב המזומנים על עמדה אחת ובכלל יותר מדי כסף על זרים משלימים ובינוניים (ומשם ההערה על קיין ורול - שניים כאלה זה נחמד, ארבעה זה יותר מדי).

האמת שאם אתה כבר שואל אז כשלוקחים בחשבון את כמות הכסף ששמו על ווילבקין (כולל הבייאאוט) ואת העובדה שהתקציב לא מאוד גבוה, אני הייתי מעדיף שיחתימו את פארגו בלבד, ישקיעו קצת יותר בשני פורוורדים מוצלחים וסנטר, ישאירו בשביל ההמשכיות את קיין ורול שיחד עם זוסמן והסמול הזר סוגרים את עמדות 2-3 וכזר אחרון יביאו רכז צעיר שיגבה את פארגו שמצידו ישמש חונך שלו לעתיד.
זר אחד פחות, 4 זרים מובילים ו3 משלימים במקום 3 מובילים (פארגו ווילבקין ובלאק) 4 משלימים (כמה קבוצות ליגה היו מחתימות את רול או קלויארו כזר מוביל?) ואחד אובריינט שהוא לחלוטין וויילד קארד שיכול לנוע בין שיחוק לבאסט מהדהד. אמנם זה רק זר אחד פחות אבל חלוקה יותר הגיונית של עוגת התקציב (לדעתי).

הבעיה עם אובריינט זה שהוא בעייתי בהגנה גם כפאוור וגם כסנטר. הוא לוחץ על מוביל הכדור בפיקנרול אבל איטי מדי בחזרה לגבוה המתגלגל או ביציאה לקלעים וכשומר בפוסט הוא נותן שיזיזו אותו גם כשהוא שם גוף והוא בכלל לא מגן על הטבעת. אמנם יש לו חוש לריבאונד התקפה אבל בוקס אאוט לא ממש ראיתי אותו עושה.
קראתי שהוא coachable אז אני מקווה שספחיה יישר אותו, אבל כמו שאומרים "זה קל לצאת מהג'י ליג אבל קשה להוציא את הג'י ליג ממך"... הוא יהיה חייב ללמוד שהוא לא יכול לירות כל כדור לסל (רואים שלפעמים הוא עוצר את עצמו בכוח מלזרוק אבל המסירה לא באה לו טבעי ואז הוא מתחיל לכדרר או מחליט פתאום לחדור לתוך היער במקום לשחרר את הכדור) ושמצופה ממנו גם לעבוד בהגנה ובריבאונד.

ולגבי חסרונות סבילים ו/או ברי תיקון, עדיין לא ענית לי מי בסגל הזה יכול לשמור סמול פורוורד גבוה כמו קלייבורן או שילדס או את שנגליה/פרינטזיס/גיל/סינגלטון/מלי/המלפפון הנצחי ארל קלארק וכל שאר מספרי ה4 הניידים והטובים שביורוליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 11:36 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אבל אם הוא דשון תומאס לעניים ודשון תומאס לא במכבי כי מכבי חא רצו אז למה להביא מודל משונמך שלו?

that is my estimate.
obviously they think he is better

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 11:39 pm 
מנהל פורום

ומה שראינו במשחקי אימון זה אותו טיפוס של שחקן
יד טובה שלא שמעה על מסירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 1:02 pm 
Junior

היום ב-18:30, מכבי יפגשו שוב את סגנית אלופת אירופה, ,שידור ישיר בערוץ 5SPORT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 7:49 pm 
Hall of Famer

בחיים לא ראיתי משחק בין שתי קבוצות בתלבושת כמעט זהה. שכונתי וצורם את העין גם במשחק אימון.

איפה וילבקין היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 7:51 pm 
Freshman

חולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 8:14 pm 
Junior

אז ככל הנראה בגלל הסופה ביוון והתקלה בלווין לא נראה את סיים המשחק.
העיקר רסקין אמר ׳הפסקה קצרצרה ושבים׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 8:18 pm 
Hall of Famer

עזוב שידור, בוא נראה שטיסה חזרה תהייה להם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רלפי ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: