סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 27, 2025 5:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 11:52 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בקצרה, חחחחחחחחחחחחחחחחח.

ובפירוט יותר, קופי פייסט מהכותב האהוב עלי בפייסבוק:
"הנה כמה הימורים, הוא ייתן עונה לא טובה בתחילתה, הקהל יאבד כלפיו סבלנות תוך 3 משחקים, הוא יקבל שריקות בוז החל מחנוכה, ובאיזור פורים כבר לא יהיה בקבוצה. השחקן הראשון שילכלך עליו לאחר שיועזב יהיה ליאור אליהו, השני יהיה תמיר בלאט. קטש ישלים את הפיכותו לשרון דרוקר על ידי כך שיתייחס אליו בפאסיב אגרסיב כל הזמן.
סטודומאייר עצמו לא רק ישחק רע, כמו שכתבתי, אלא גם יתנהג באופן מחפיר. בקיצור, יהיה תענוג."

אמארה אי-פעם בקריירה שלו התנהג באופן מחפיר? ואולי קטש יהיה פאסיב-אגרסיב, אבל לפי הטקסט הזה הבחור שלך הוא קצת מאני-דיפרסיבי.

בלי לבדוק, אני מניח ש'הכותב האהוב עליו בפייסבוק' הוא לא אחר מאשר אחד, ערן קאלימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 11:53 am 
Hall of Famer

אני מניח גם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 12:01 pm 
Hall of Famer

נראה טוב ב3 על3 ושמר על כושר בחודשיים וחצי של הליגה הזאת. ישחק בהתחלה באירופה ואח"כ גם בליגה המקומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 12:20 pm 
Hall of Famer

הפועל תהיה עם רוטציה של 7זרים. ג'ו יושאל. אם וכאשר יצטרכו להחליף זר ישאירו את זה למועד מאוחר יותר שיש עוד משבצת אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 2:55 pm 
Hall of Famer

רק רציתי לציין את קלימי שהיה הראשון שחזה במדויק את מה שקרה (חוץ מהשחרור של אליהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 3:13 pm 
Sophomore

הוא יהיה בסדר גמור, בטח בליגה הישראלית המצ'וקמקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 5:48 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בקצרה, חחחחחחחחחחחחחחחחח.

ובפירוט יותר, קופי פייסט מהכותב האהוב עלי בפייסבוק:
"הנה כמה הימורים, הוא ייתן עונה לא טובה בתחילתה, הקהל יאבד כלפיו סבלנות תוך 3 משחקים, הוא יקבל שריקות בוז החל מחנוכה, ובאיזור פורים כבר לא יהיה בקבוצה. השחקן הראשון שילכלך עליו לאחר שיועזב יהיה ליאור אליהו, השני יהיה תמיר בלאט. קטש ישלים את הפיכותו לשרון דרוקר על ידי כך שיתייחס אליו בפאסיב אגרסיב כל הזמן.
סטודומאייר עצמו לא רק ישחק רע, כמו שכתבתי, אלא גם יתנהג באופן מחפיר. בקיצור, יהיה תענוג."

אמארה אי-פעם בקריירה שלו התנהג באופן מחפיר?

פה ושם אתה יודע.

למשל כאן הוא מורחק ב-2 טכניות אחרי התנהגות מבישה שלו כולל זה שנתן את המשקפיים לשופט.

http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 96&lang=HE

כאן משתלח בגסות בשופטים.

http://m.one.co.il/Mobile/Article/17-18 ... 86809.html

כאן משה ביטון מבטא את מה שחושבים עליו הרבה שופטים("הוא לא יודע לתת כבוד בכלל, לא סופר אף אחד").

https://www.makorrishon.co.il/nrg/onlin ... 5/833.html

וכאן הוא סתם לא אוהב הומואים ("הומו בקבוצה שלי ? אתקלח מעבר לפינה").

https://sports.walla.co.il/item/3044471

באופן כללי בירושלים מהיום הראשון עשו ממנו קדוש ובערך כל שבוע דלף סיפור שמראה עד כמה רחום וחנון הוא, כמה צנוע ואחד העם הוא (כולל ידיעה בלתי נשכחת שהוא החליט לא לשכור מאבטח). מתברר שלא ממש.

בפועל הגישה שלו במשחקים היתה מסריחה, גם שלא קיבל טכניות והתבטא כמו שהתבטא אחרי שהורחק. מתבכיין כמעט על כל שריקה, מבטים מזלזלים אל השופטים, חיוכים ציניים. מה שאמר ביטון בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 6:50 pm 
נראה לי שהכוונה הייתה להתנהגות מחפירה כלפי המאמן או חבריו לקבוצה, לא כלפי השופטים או אפילו לא כלפי היריבים (למרות שבעיות כאלו לא זכורות לי). בקיצור רצו לומר שהוא לא התנהג אף פעם בעבר כמו ג'רלס. למרות שלא בטוח שפיאנגיאני התנהג כלפיו שונה בהרבה מאיך שהתנהג קציקאריס לג'רלס.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 7:24 pm 
Junior

לאומית הוא טיפוס רגיש. נכון, מדובר רגישות משונה כזו, אבל עדיין רגישות. נניח, מאבטח שעפות לו אצבעות אחרי שהרים רימון שהתפוצץ לו ביד, זה בהחלט משהו לצחוק עליו. אבל מהחיוכים הציניים של אמארה הוא בטראומה עד היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 7:57 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
לאומית הוא טיפוס רגיש. נכון, מדובר רגישות משונה כזו, אבל עדיין רגישות. נניח, מאבטח שעפות לו אצבעות אחרי שהרים רימון שהתפוצץ לו ביד, זה בהחלט משהו לצחוק עליו. אבל מהחיוכים הציניים של אמארה הוא בטראומה עד היום...

לאומית זה לא הנושא אבל אני מבין שכשאין משהו ענייני לכתוב מסיטים את העניין לגופו של כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 9:11 pm 
Hall of Famer

לאומית זה לא הנושא, אבל מכיוון שיוניק ענה לעניין-טוב שהנביא הזכיר את מה שראוי לזכור על התנהגות מחפירה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 9:54 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
לאומית זה לא הנושא, אבל מכיוון שיוניק ענה לעניין-טוב שהנביא הזכיר את מה שראוי לזכור על התנהגות מחפירה.

מן הסתם לא הזכיר את התנהגות הערס-צ'יקן שלך בקופסה במשחק בין נתניה לחולון, עושה תנועות אבו עלי לכיוון הקהל של חולון ואז שמישהו מחולון פונה אליך מפנה את הראש כמו בת יענה במהירות שיא 8)

אתה ממש דוגמא לנימוסים והליכות.

ולגבי שמש העמים, הוא לא היה אהוב על כל חבריו לקבוצה, ממש לא, במיוחד לא על הישראלים אבל אלה דברים שאני יודע מידע אישי והנה הבאתי ציטוטים שפורסמו שמעידים שהוא די בלתי נסבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 10:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Hacohen כתב:
ראובן כתב:
נדב היה מהאופטימיים ביותר לקראת ההגעה הקודמת של אמארה אז שווה להקשיב לו (מה שמזכיר לי שאני גם בערך חייב לו ארוחה על עניין אחר).

בכל מקרה חדשות מצוינות וכיפיות. בטח הפועל יצליחו להרוס את זה איכשהו ולאומית ירד על אוהדי הפועל הפאנבויז אבל עדיין.

וואלה, על מה?

הרשיתי לעצמי לפני שנתיים הימור שג"ס לא תסיים ראשונה בעונה הסדירה (צדקתי בפספוס של עונה...), והצעת לי להתערב על זה בעסקית בטאיזו אאל"ט. לא חושב שזה נחתם רשמית אבל אני מרשה לך לנסות לגבות את זה מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 12:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לאומית 2 כתב:
Hacohen כתב:

מן הסתם לא הזכיר את התנהגות הערס-צ'יקן שלך בקופסה במשחק בין נתניה לחולון, עושה תנועות אבו עלי לכיוון הקהל של חולון ואז שמישהו מחולון פונה אליך מפנה את הראש כמו בת יענה במהירות שיא 8)

ולגבי שמש העמים, הוא לא היה אהוב על כל חבריו לקבוצה, ממש לא, במיוחד לא על הישראלים אבל אלה דברים שאני יודע מידע אישי והנה הבאתי ציטוטים שפורסמו שמעידים שהוא די בלתי נסבל.

אהבתי את השימוש ב"פונה אליך". האם הפנייה היתה משהו בסגנון של "תסלח לי אדוני אבל ההתנהגות שלך מתחת לכל ביקורת" או יותר בכיוון של "כושיליאמשך הזונה בוא בוא החוצה אני יפתח'ך ת'תחת!!"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 1:08 pm 
Hall of Famer

לאומית 2 כתב:
Hacohen כתב:

הוא לא סטוקר, אז למה שיזכיר?

ומילא סטוקר, אבל למה שקרן? אני זוכר שהסתובבתי לקהל שלכם, ואז איזה אפס פחדן עם קוקו עשה תנועות "תחזיקו אותי" ויעני ניסה לרדת ללכת איתי מכות, כולל תנועות של "חכה-חכה אחר כך". איכשהו יצאתי מהאולם בריא, שלם ובלי שהקוקייה אשכרה ניסה לבדוק אותי.

אבל היי, נראה לי שבכל מקרה לא יושב על הסקאלה של שקרים, דאחקות והאשמת הקורבן שאתם עשיתם במקרה החזיז. בתגובות שלך למקרה ההוא קיבעת את עצמך כמי שאנחנו יודעים שאתה, אז אם היה לך כבוד עצמי לפחות היית שותק בענייני אלימות-אבל אנחנו כבר מכירים את רמת כבודך העצמי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 1:53 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
לאומית 2 כתב:
Hacohen כתב:

הוא לא סטוקר, אז למה שיזכיר?

ומילא סטוקר, אבל למה שקרן? אני זוכר שהסתובבתי לקהל שלכם, ואז איזה אפס פחדן עם קוקו עשה תנועות "תחזיקו אותי" ויעני ניסה לרדת ללכת איתי מכות, כולל תנועות של "חכה-חכה אחר כך". איכשהו יצאתי מהאולם בריא, שלם ובלי שהקוקייה אשכרה ניסה לבדוק אותי.

אבל היי, נראה לי שבכל מקרה לא יושב על הסקאלה של שקרים, דאחקות והאשמת הקורבן שאתם עשיתם במקרה החזיז. בתגובות שלך למקרה ההוא קיבעת את עצמך כמי שאנחנו יודעים שאתה, אז אם היה לך כבוד עצמי לפחות היית שותק בענייני אלימות-אבל אנחנו כבר מכירים את רמת כבודך העצמי.

אני חושב שיש כאן מספיק משתמשים שלמדו להכיר את סגנונך הגס כדי שיאמינו לגירסתי.

בתגובה להתרחשות מסוימת על הפרקט אתה הסתובבת לכיוון הקהל החולוני (בזה אתה מודה, מה שמראה שגם לשקרים שלך יש גבול), עשית תנועה גסה עם היד וגם תיבלת את זה בקללות. שבא אחד האוהדים וקילל אותך בחזרה תוך תנועת יריקה (לא בעד זה. חלילה אבל סך הכל ירד לרמה שלך) הגיע האקט הקומי, סובבת את ראשך במהירות שיא ולא הסתובבת מאז, כנראה נזכרת בסיפור אשת לוט. סמכת על המאבטחים שיעצרו אותו ולמזלך הטוב זה אכן קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 1:57 pm 
Hall of Famer

סגנוני אולי גס, אבל השקרן המוצהר שבינינו הוא זה שדיבר על השלכת החזיז מקרב אוהדי ירושלים.

כן, הסתובבתי לקהל שלכם, וכן-הקוקייה ניסה לרדת ללכת איתי מכות וכאמור עשה תנועות של "חכה בחוץ". אני עדיין מחכה. ואני מצהיר בפה מלא שהסתכלתי עליו עד קצת אחרי שנעצר ע"י האבטחה, איזה אינטרס יש לי להמשיך להסתכל עליו ולא-נניח-על הפרקט כדי לראות כדורסל?

אבל היי, סטוקר מרייר, זה ת'רד על אמארה. צריך לחזור לאלמנט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 1:58 pm 
מנהל פורום

נו די
הדיאלוג הזה נגמר כאן בהודעה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:13 pm 
Junior

My bad.

זה היה לגמרי באשמתי הסיבוב הזה. סתם הצחיקה אותי הטענה לגבי חיוכים ציניים כהוכחה להתנהגות מחפירה. אמארה היה מתוסכל בהפועל מבחינה מקצועית בחלק מהזמן (בעיקר בליגה) ומן הסתם זה הביא לקצת דיבורים עם השופטים. לדעתי, זה לא היה קיצוני. היה פאול ברוטאלי על חנוכי שהיה לא לעניין, מעבר לזה אני לא זוכר משהו קיצוני, חוץ מטכנית פה ושם. הבדיחה ההומופובית שלו לא קשורה לשום דבר, בהקשר הזה. הנסיונות של הפועל לשווק אותו כאיזשהי אישיות חד פעמית נובעים א. מרצון להכריז עליו כהצלחה למרות שמקצועית הוא היה רק סביר פלוס. ו-ב. בגלל שהוא באמת הפתיע הרבה אנשים בגישה שלו שהיתה, לפחות בתוך הקבוצה, מאוד לא מתנשאת ותופסת תחת, דבר שאפשר בהחלט לצפות משחקן במעמדו שמגיע לקבוצה ולליגה שאליהן הוא הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:44 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
My bad.

זה היה לגמרי באשמתי הסיבוב הזה. סתם הצחיקה אותי הטענה לגבי חיוכים ציניים כהוכחה להתנהגות מחפירה. אמארה היה מתוסכל בהפועל מבחינה מקצועית בחלק מהזמן (בעיקר בליגה) ומן הסתם זה הביא לקצת דיבורים עם השופטים. לדעתי, זה לא היה קיצוני. היה פאול ברוטאלי על חנוכי שהיה לא לעניין, מעבר לזה אני לא זוכר משהו קיצוני, חוץ מטכנית פה ושם. הבדיחה ההומופובית שלו לא קשורה לשום דבר, בהקשר הזה. הנסיונות של הפועל לשווק אותו כאיזשהי אישיות חד פעמית נובעים א. מרצון להכריז עליו כהצלחה למרות שמקצועית הוא היה רק סביר פלוס. ו-ב. בגלל שהוא באמת הפתיע הרבה אנשים בגישה שלו שהיתה, לפחות בתוך הקבוצה, מאוד לא מתנשאת ותופסת תחת, דבר שאפשר בהחלט לצפות משחקן במעמדו שמגיע לקבוצה ולליגה שאליהן הוא הגיע.

אבל הוא אומר לך מידע אישי שהוא לא היה אהוב על חבריו לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:52 pm 
בעונה של אמארה לא הייתי הרבה בארנה לצערי. מהטלוויזיה היה נראה שלשופטים יש משהו נגדו. הם החמירו איתו בכל מה שאפשר וכל מגע גבולי הלך נגדו. אולי באמת היחס שלו ודברים שהוא אמר הביאו לזה אבל אחרי התרנגול הזו לא יכלתי שלא להבין את הביצה.

מבחינה מקצועית הוא היה נראה סביר פלוס.

אז הגעתי לארנה לשני המשחקים האחרונים בארנה. וראיתי איך מחוץ לקלוז אפ של המצלמה הבחור רץ מתאמץ רוצה מאד מעודד את החברים משדר אש בעיניים והתלהבות של שחקן נבחרת עתודה. אלו דברים שדי קשה לראות בטלוויזיה. אבל אחרי זה הבנתי יותר את הדיבורים על ההשפעה שלו. וכן את הדיבורים שלו על כך שהרגיש שהוא חסר במנהיגות ושמאז שחזר ירושלים לא הפסידה.
בכל זאת כשאתה כשחקן וכאוהד רואה שחקן עם רזומה כזה, שכל שחקן בליגה הישראלית חותם על רבע ממנו בעיניים עצומות, ככה מתאמץ ומשקיע אני בטוח שיש לזה השפעה מיידית ולדעתי זה גם היה ניכר מאד.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:55 pm 
Junior

מנחם כתב:
אבל הוא אומר לך מידע אישי שהוא לא היה אהוב על חבריו לקבוצה.

אפשר לצחוק על הידע האישי של לאומית, אבל אני לגמרי לא בטוח שהוא טועה כאן ואני מודה שגם לי לפעמים היתה תחושה כזו בעונה שהוא היה פה. אנחנו מניחים תמיד שאם שחקן זר מתאמן חזק ויש לו אישיות חיובית אז הישראלים ימותו עליו כי ברור לנו שהם בעצמם כאלה. אבל אם תחשוב על זה, כשאמארה מוסר שעה וחצי לפני המשחק את הכדור לבר שפע לאימון קליעות, זה מוציא לא טוב את הלפרין ואליהו, כי הם לא עשו את זה אף פעם בעצמם. וכנ"ל אם הוא בא שעה לפני אימון ונשאר שעה אחריו (ומדובר באימון שליאור בכלל רוצה לקבל ממנו פטור), או אם הוא צועק על שחקנים בחדר הלבשה, וכמובן שיכול להיות ששחקנים מסוימים לא אוהבים אותו מסיבות אחרות לגמרי. כל זה לא אומר שיש איזשהי סיבה להניח שאמארה התנהג באופן מחפיר בעונה שהוא היה כאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:56 pm 
Hall of Famer

מבחינה מקצועית הוא היה נראה רק סביר פלוס בגלל פיאנג'יאני. בחיים לא ראיתי שחקן עם יכולת סיום כזו שעושה כ"כ הרבה תנועה בלי כדור לפוזיציות פנסטסטיות רק כדי לראות שחקנים פחות מוכשרים ממנו פי 400 לוקחים זריקות קשות או את הרכז שלו מכדרר את עצמו לדעת וזורק עם 2 שניות לסוף שעון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:59 pm 
Junior

זה דיון ישן, אבל מבחינה מקצועית הוא גם איבד הרבה כדורים אצל מאמן שסלד מאיבודים וגם לא ממש שמר אצל מאמן שרצה קודם כל הגנה, ככה שהיה למטבע לפחות עוד צד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 3:02 pm 
Hall of Famer

בהגנה הוא אף פעם לא היה גליק גדול, אבל אם לדבר על התקפה-אני מניח שהוא היה מאבד פחות וקולע (הרבה) יותר אם התופעה שציינתי היתה ממותנת משהו ע"י המאמן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], uriel17 ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: