סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 11:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תהיה בריא, נדב. הצלחת להפוך תיאוריה מקומית שד"ר כלשהו (מוכשר ומעניין ככל שיהיה) כתב לתורה בסיסית ונכונה ואיך-אתה-לא-מכיר--אתה-מקרה-אבוד של קבלת החלטות ומדידתן. היהירות שלך מדהימה.

כאמור, יש לאבחנה המעניינת הזו מגבלות במציאות.
היא לא עוזרת לך לקבל החלטות נכונות בהווה
והיא פעמים רבות לא עוזרת לך למדוד את התוצאות של החלטה בעבר (כי הן קשורות לא פעם ליותר מהחלטה אחת). כמו כן, לפעמים לוקח שנים ארוכות עד שאתה או המציאות בודקים את המבחן ורואים מה התוצאה, מה שהופך את זה ללא רלוונטי ולא שימושי (בדרך אפילו מתחלפים לעתים מקבלי ההחלטות). אני עדיין מחכה לדעתך על הטרייד של מק"ו כמה שנים אחרי שהתרחש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 12:03 pm 
Hall of Famer

אתה באמת מחכה לדעתי על הטרייד של מק"ו? בוא נתחיל בזה שתאמר לי מה התקבל בגינו.

וכל מה שכתבת זה, במחילה, קשקוש-מחבוש. תורת קבלת ההחלטות היא רחבה מאד ומן הסתם מתחשבת בכל הפרמטרים שניתנים לידיעה. אנחנו לא דנים עכשיו בתורת קבלת ההחלטות (למרות שאני יודע, כי אמרת את זה יותר מפעם אחת, שזה מה שבאמת מעניין אותך) אלא באיך מודדים החלטה טובה.

ובוא נתרכז ב2 דברים שאתה לא ענית עליהם:

1) האם היה שווה לניו אורלינס לעשות את הטרייד עבור קאזינס?

2) הצעת פרמטרים תקפים משל עצמך לקביעת החלטה כטובה או רעה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 1:04 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אתה באמת מחכה לדעתי על הטרייד של מק"ו? בוא נתחיל בזה שתאמר לי מה התקבל בגינו.

אנחנו יודעים מה התקבל בגינו (בחירת דראפט מוגנת טופ3 במשך שנתיים - הלייקרס בחרו במקום ה-2 אאל״ט בשתי הפעמים האלו ובחירה לא מוגנת ב-2018 שהייתה הבחירה העשירית).
אנחנו לא יודעים עדיין, שנים אחרי, מה המימוש של הנכסים האלו לשחקנים, כיוון שפילי עשתה עסקה ובה היא המירה את הבחירה לבחירה לא מוגנת מאוחרת של ההיט + הבחירה ה-16.

אני טוען - וזה נראה לי ברור מאליו - שניתן לבחון את הטרייד בנפרד מהמימוש שלו כבחירה 10 (על ידי חישובי תוחלת) ובטח ובטח אחרי שכבר התממש לנכס (הבחירה העשירית). זה מגוחך בעיניי לחכות ולראות את המשך המימוש של הנכסים האלו ואז לקבוע על פי זה את איכות הטרייד של מק״ו. זה שמישהו לקח והשתמש בבחירה של הלייקרס ובחר לא נכון או בחר נכון או המיר את הבחירה לבחירה עתידית + שחקן פעיל זה לא רלוונטי.

אם כבר רוצים לשפוט לפי התוצאה, אז בחירה 10 אל מול הערך בעת הבחירה של מק״ו (שחקן מינימום שבקושי שורד בליגה)ֿ, זה טרייד שהתוצאה שלו היא חדה וברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 1:08 pm 
Junior

יואו, שניכם רוצים לבחון האם ההחלה שהתקבלה נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 1:13 pm 
Hall of Famer

Att, כפרה עליך, עם כל הדוגמאות שהבאתי לך לאורך הזמן עוד לא הבנת שערך המימוש זה הדבר היחיד שחשוב.

קניתי מניה ב100. עלתה בשוק ל500 ולא מימשתי. התרסקה ל20 ומימשתי. טוב או רע?

נתתי דירה בדימונה עבור אופציה לבניה בסמוך לקו החוף בהרצליה פיתוח. אחרי 10 שנים התקבלה החלטה סופית שלעולם לא ייבנה שם. טוב או רע?

עידן, אני דווקא תוהה אם ההחלטה היא טובה. אני מוכן להסכים שהיא היתה נכונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 1:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

די נו אתם לא רציניים... ויתרתי כבר על הת'רד עם קאווי ודרוזן אז עברתם לפה עם הדיון המעייף הזה?
נדב וAtt, או שתפתחו ת'רד יעודי לתורת קבלת ההחלטות או שתתדיינו בפרטי או שתמצאו חדר, אבל בחייאת, די לגנוב ת'רדים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 1:26 pm 
Hall of Famer

כבר הצעתי לפתוח ייעודי...האמת היא שחשבתי שאנחנו מזרזרים במוח רק כאן, לא שמתי לב שממקבלים. סליחה על זה :)

אבל האמת היא שהת'רד הזה הוא הכי מתאים מכולם, אם כבר דנים על ערך טריידים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 1:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
ומשהו שחבר שלי שלח על וויגינס שהוא די מדהים לדעתי

Motion-tracking cameras recorded Wiggins "running fast" during only 4.8 percent of his time on the floor, one of the 10 lowest such figures in the league, per Second Spectrum. (Almost everyone in his slowpoke vicinity is a plodding 7-footer.) He has shown no aptitude on pull-up 3s, or on any sort of 3-pointer outside the corners -- and he doesn't shoot enough from the corners. Nobody guards him away from the ball.

זה מהטור האחרון של זאק לואו. בטור עצמו יש קליפ פשוט מדהים שמראה מה וויגינס עושה כשהכדור לא בידיים שלו. קאט מקבל כדור בפנים ומושך דאבל טים מהשחקן של וויגינס והוא פשוט לא זז מילימטר. הוא נראה כאילו הקפיאו אותו למשך 5 שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2018 1:40 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
די נו אתם לא רציניים... ויתרתי כבר על הת'רד עם קאווי ודרוזן אז עברתם לפה עם הדיון המעייף הזה?
נדב וAtt, או שתפתחו ת'רד יעודי לתורת קבלת ההחלטות או שתתדיינו בפרטי או שתמצאו חדר, אבל בחייאת, די לגנוב ת'רדים!

צודק, אני אפתח ת׳רד ייעודי היום בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 3:24 pm 
Hall of Famer

אם כבר בקשות מתקבלות בצורה כזאת יפה. אפשר לבקש מהמשתמשים להפסיק לכתוב שחקן טופ... במשך 24 שעות לפחות?
אני כבר ממש מצטער שלפני כמה שנים שעמם לי וכתבתי הודעה על 15 הרכזים הטובים בעולם וכו'....

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 4:16 pm 
Hall of Famer

ובינתיים גם הקינגס מעוניינים להיות מעורבים כצלע שלישית בטרייד על באטלר-יש להם קאפ וחוזים נגמרים להציע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 6:38 pm 
Hall of Famer

באטלר מודיע לוולבס שהוא מעדיף טרייד למיאמי.
והרי לכם איך תוך יומיים וחצי הררי המילים שנשפכו על טרייד לניקס וחבירה לקיירי, או מה החבילה שתציע להם הקליפרס, ירדו לטמיון.
זה מה שאהבתי בזמנו אצל ירון ארבל בסלניוז-האתר זצ"ל. שמועות ממלאות את הכותרות באתרי החדשות. החתמות ממלאות את הסגלים במגרשי הכדורסל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 7:10 pm 
Hall of Famer

למיאמי יש בהחלט מה להציע. כבר דיברתי ברשימות ה-15 על ועידת הסקנד גארדים שלהם. אז מה יותר טוב מאשר לקבל אחד שהוא גם אולסטאר אמיתי.
ויש להם המון מה להציע כשבמקומם, הייתי נותן בכיף את ג'וש ריצ'רדסון ואת טיילר ג'ונסון או ג'סטיס ווינסלו, ואם צריך הייתי גם מוסיף את ג'יימס ג'ונסון שגם התחיל בירידה שנה שעברה בגיל 31, וגם יש לו פחות מקום כמנהל משחק בקבוצה עם באטלר. מינסוטה לדעתי מקבלת כאן לא מעט אבל מיאמי מקבלת אולסטאר לגיטימי מאד שיכול להצעיד אותם לדרך שאחרי דווין וויד, ובעיקר מאזנת להם מאד את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 7:56 pm 
Hall of Famer

מיאמי בנויה לרוחב ובאטלר יוסיף לה עומק (ובהכירנו את מיאמי, בקיץ הם יהיו אקטיביים בשוק כדי לשים ליד באטלר עוד כשרון), אבל מינסוטה בסופו של יום תקבל שחקנים משלימים. ג'וש ריצ'רדסון שחקן D&3 ואת ג'סטיס וינסלו אני אוהב עוד מדיוק, אבל אף אחד מהם לא יהיה אולסטאר או סקורר מוביל. מצד שני, אולי אלה השחקנים שמתאימים למה שחסר כרגע במיני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ד' ספטמבר 26, 2018 7:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 7:57 pm 
Hall of Famer

אחד מהם (עדיף ריצ'רדסון שהוא בעיניי מוכשר יותר) ייתן כבר את ה D אנד 3 שחסר, אבל האמת היא שחסר במינסוטה מאד הנעת כדור, וג'יימס ג'ונסון יכול מאד לתרום מהבחינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 8:22 pm 
Sophomore

או אולי ריצ'רדסון ואוליניק. זו תהיה עסקה לא רעה בכלל לוולבס, לדעתי עדיפה על פני ווינסלו וריצ'רדסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 8:23 pm 
Hall of Famer

אלא שפורסם שההיט לא מוכנים לשחרר את אוליניק, כפרה עליו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 8:26 pm 
Junior

מעניין שנורטון מזדרז להציע בשם מיאמי את ריצרדסון
בינתיים מיאמי הכי מעריכים אותו מכל הסגל ולא ששים להציע אותו (כשהבאים בחשיבות הם באם באם ביגלו ואוילינק)
את ג׳יימס גונסון הם יכניסו בכיף אבל לא בטוח שמיני ירצו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 8:30 pm 
Hall of Famer

ועכשיו ווז' מדבר על טרייד משולש עם פיניקס, שיעביר את טיג לסאנס וישלח את דראגיץ' לוולבס בנוסף לתמורה עבור באטלר. לא ברור מה הסאנס נותנים בעסקה הזו. נשמע מעניין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 10:34 pm 
Hall of Famer

אלו חבילות די עלובות. לא ברור למה קבוצות נוספות לא קופצות פנימה ביתר אגרסיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 10:44 pm 
Sophomore

איזה חבילות נוראיות. שחקן שיתאימו למה שיש במינסוטה? לא הבנתי, מה יש במינסוטה בלי באטלר?

טאונס, שאני מאוד אוהב, אבל פרט לכישרון ההתקפי הרב - עב"ם הגנתי לבינתיים.
רכז חביב מינוס ו-"סקורר" חלש אופי.
עצוב לראות מה נהיה מהם. הייתה תחושה שנבנה שם משהו יפה ופתאום הם לא הולכים להיכנס לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 10:45 pm 
Junior

איך שפטתם שהחבילות נוראיות?
עד לא ראיתי חבילה אחת שהוצעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 10:47 pm 
Sophomore

מקווה שאתה צודק. אני באמת ניזון מהספקולציות של הכותבים כאן כרגע, והן מסמרות שיער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 10:57 pm 
Sophomore

Att כתב:
אלו חבילות די עלובות. לא ברור למה קבוצות נוספות לא קופצות פנימה ביתר אגרסיביות.

מן הסתם קבוצות חוששות לאבד את באטלר בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 11:49 pm 
Hall of Famer

יש לי הרגשה (לפי ההתנהגות שלו עד כה) שבאטלר יחתום עם כל מי שתשלם לו. הוא צריך מאמן טוב ומסגרת רצינית שיש לרוב הקבוצות המנצחות שעשויות להתעניין בו.
במלים אחרות - הזדמנות טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: