סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 1:10 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
sheky כתב:
אני חושב שמקרה קאווי הוא דוגמא טובה להחלטה טובה שנלקחה למרות שיש לה תוחלת שלילית (לדעתי).

רוב הסיכויים שגם עם קאווי הקבוצה לא תגיע לגמר הNBA ורוב הסיכויים שעוד שנה מהיום הם יהיו בלי קאווי וגם בלי דרוזן.
אבל קיים סיכוי לא זניח שעם קאווי הקבוצה כן תעשה את קפיצת המדרגה ותיקח את המזרח דבר שיכול לגרום לקאווי להשאר בטורונטו.

בהינתן זה שעם דרוזן התקרה ברורה בהסתברות די גבוה והתקרה הזאת לא מספיקה לראשי טורונטו אז זה הימור ששווה לקחת למרות שרוב הסיכויים שיכשל.
במקרה של טורונטו עדיף להמר על קפיצת מדרגה בהסתברות נמוכה (והמשלים שלה זה לרסק את הקבוצה בהסתברות גבוה בקיץ הבא) מאשר להשאר כמעט בוודאות באותו מקום של קבוצה 3-4 במזרח (בעקבות העליה של פילי ובתקוה של מילווקי + בוסטון) שזה מקום מכובד אבל מקום שהם תקועים בו כבר הרבה זמן.

החלטה טובה? גם אם הם עפים סיבוב ראשון/שני וקאווי עוזב בקיץ? ואז הם נשארים בלי קאווי ובלי דרוזן? תחשוב שוב.

אם להשתמש בטרמנילוגיה שלך אז אני חושב שזו החלטה נכונה בהתחשב בסיטואציה של טורונטו.
אבל למה אתה מגדיר את הקיץ הבא כנקודת המבחן? אם קאווי ילך ובעקבות זה שדרוזן לא שם וקאווי עזב הם יתחילו לצלול למטה מה שיתחיל עוד שנתיים תחילה של בניה מחדש שבסופה עוד 10 שנים הם יהיו אלופים? למה אתה מחליט דווקא שנבדוק את ההחלטה בקיץ הבא?

אתה יכול לטעון שאם המטרה שלהם היא להתחיל בניה מחדש אז יכלו להשיג נכסים טובים יותר עבור דרוזן (בחירות דראפט כנראה) אבל אני לא חושב שזה מה שענין אותם בטווח הקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 1:20 pm 
Hall of Famer

בנייה מחדש מתוך כשלון מקצועי שנובע מזה שכוכב יעזוב אותך/ייכשל מקצועית-זו לא מטרה מוגדרת של אף קבוצה. פיניקס למשל, ניסתה לבנות קבוצה סביב אריק בלדסו וברנדון נייט והתרסקה מקצועית, וכתוצאה מכך השיגה את אייטון ויש לה פוטנציאל עתידי מאד מעניין, אבל ההתרסקות ההיא לכשעצמה לא היתה מטרה ובוודאי לא הצלחה. הם היו מעדיפים להצליח. צריך לזכור שרוב הבניות מחדש נכשלות וחלקן נמשכות שנים ארוכות וכואבות.

להגיע למצב שאתה הופך לקבוצת לוטרי כי מסרת כוכב ואיבדת את הכוכב שקיבלת בתוך שנה, זה כשלון מהדהד. גם אם הכשלון הזה יוביל בסופו של דבר לבנייה מוצלחת-וכאמור, הרוב כושלות וארוכות, ובמקרה הטוב מביאות אותך למקום שהיית בו קודם, לפני שהתרסקת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:18 pm 
Hall of Famer

זה לא כישלון מהדהד אם זו הייתה כוונתך ממילא.
לטפס למעלה או להתחיל בנייה מחדש.
האם אתה חושב שטורונטו לא מודעים לאופציה שקוואי יעזוב? אין להם מושג מה לעשות לאחר מכן? הם לא תכננו?

יוג'ירי מאוד מחושב. אני לא מאמין שהוא לקח סיכון גדול בלי בקאפ פלאן.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' ספטמבר 26, 2018 2:26 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:24 pm 
Hall of Famer

אני חושב שגם מועדונים שמתכננים ובודקים וחושבים-עושים בסוף החלטות לא טובות. טבעו של עולם, המציאות חזקה מהכל.

ואני חושב שברור לכולנו מה טורונטו עשו, ושהם בוודאי לא מעוניינים שקאווי יעזוב. הם פשוט העדיפו לקחת את ההימור עליו.

ואני בכל פעם מחדש מתקומם מול הקלילות שבה אתה מייחס כוונה ל"בנייה מחדש" למועדונים. טורונטו זה מועדון מצליח למדי בהתחשב בתנאים שהוא פועל בהם, ומביא הרבה קהל שהתרגל לפלייאוף. אמנם בד"כ לא יותר מסיבוב שני, אבל עדיין. אתה חושב שאין משמעות כלכלית למועדון שילך עכשיו אל הלא-נודע של בנייה מחדש? שאם, נניח, הבנייה מחדש שלהם תיראה כמו זו של סקרמנטו או של אורלנדו לא יהיה מדובר בסוג של אסון למועדון? "בנייה מחדש" זה תמיד ורדים ושושנים של בחירה ראשונה מוצלחת בדראפט ומה שקורה לך אחרי זה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:32 pm 
Hall of Famer

מה אתה רוצה ממני. אני לא זה שביצע את הבחירה אם להישאר בסיבוב השני (במקרה הטוב) או ללכת לבנייה מחדש.

בהתחשב ב-GM שיש להם ובנכסים ראשוניים, אני בספק אם זו תהיה בנייה סטייל אורלנדו (שאם הייתה סבלנית, אגב, היא הייתה היום טורונטו החדשה עם אולדיפו, האריס וגורדון). כך או כך, עם ההזדקנות של לאורי, החץ של טורונטו מצביע למטה. אם ההצעה שלך היא לחכות, זה לאו דווקא הצעד החכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:44 pm 
Hall of Famer

לא רוצה ממך כלום, אתה פשוט תמיד מדבר על "בנייה מחדש" באופן כזה שגורם לחשוב שמדובר באיזה בוסתן נעים, ובמקרה הזה-מה כבר יקרה אם ניכשל, נלך לבנייה מחדש.

אגב, להציג את הבחירה של טורונטו כ"סיבוב שני (במקרה הטוב) או בנייה מחדש" זה לא נכון. מבחינת טורונטו, זו הפעם הראשונה שהמועדון מביא בטרייד סופרסטאר, והם מקווים להשאיר אותו מן הסתם כדי שיוכלו להתמודד על המזרח. זו המטרה שלהם. הסיכון הוא לעוף לבנייה מחדש תוך שנה לאחר שאיבדת את הנכס הכי חשוב לך הן מקצועית והן מבחינת ערך טרייד. העניין איתי זה שאני חושב שזה מה שיקרה, ואז זה יהיה מאד מבאס מבחינתם. אם יש אופטימיים ממני-נהדר. נחכה שנה ונראה מה באמת יקרה.

אגב, אולדיפו האריס וגורדון זה נחמד, אבל ספק אם שווה יותר מ...סיבוב שני.

ואת ההצעה שלי כבר פירטתי אותה בצורה מאד ברורה. היא היתה לנסות להעביר את לאורי בקיץ הזה או בקיץ הבא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:47 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
לא רוצה ממך כלום, אתה פשוט תמיד מדבר על "בנייה מחדש" באופן כזה שגורם לחשוב שמדובר באיזה בוסתן נעים, ובמקרה הזה-מה כבר יקרה אם ניכשל, נלך לבנייה מחדש.

אגב, להציג את הבחירה של טורונטו כ"סיבוב שני (במקרה הטוב) או בנייה מחדש" זה לא נכון. מבחינת טורונטו, זו הפעם הראשונה שהמועדון מביא בטרייד סופרסטאר, והם מקווים להשאיר אותו מן הסתם כדי שיוכלו להתמודד על המזרח. זו המטרה שלהם. הסיכון הוא לעוף לבנייה מחדש תוך שנה לאחר שאיבדת את הנכס הכי חשוב לך הן מקצועית והן מבחינת ערך טרייד. העניין איתי זה שאני חושב שזה מה שיקרה, ואז זה יהיה מאד מבאס מבחינתם. אם יש אופטימיים ממני-נהדר. נחכה שנה ונראה מה באמת יקרה.

אגב, אולדיפו האריס וגורדון זה נחמד, אבל ספק אם שווה יותר מ...סיבוב שני.

ואת ההצעה שלי כבר פירטתי אותה בצורה מאד ברורה. היא היתה לנסות להעביר את לאורי בקיץ הזה או בקיץ הבא.

יכולהיות שלא הייתי ברור מספיק. הכוונה שלי היא שטורונטו של דרוזן שווה היום לכל היותר סיבוב שני (אכן כמו אולדיפו, האריס וגורדון אם כי לשלישיה הזו לפחות יש אפסייד).
לנסות להעביר את לאורי בקיץ הזה או הבא זו הצעה מפורטת וברורה? תמורת מה אתה רוצה להעביר אותו?
להעביר את לאורי זה לא להתחיל בנייה מחדש? את מי תשיג תמורתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 2:52 pm 
Hall of Famer

להלן הצעה מפורטת וברורה:

Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:
מה שלא מסתדר לי זו קלות הראש בהקשר של איבוד של דרוזן.

זה אולסטאר 4 פעמים מתוכן 3 העונות האחרונות. זה שחקן שנבחר לחמישייה השלישית של הליגה ב2017 ולחמישייה השנייה בעונה שעברה, כלומר דורג כSG השני בטיבו בליגה בעצם. יש לו ממוצע פלייאוף של 22 נקודות למשחק ורק לפני שתי עונות הוא קלע 27 למשחק בסדירה. הוא עוד לא בן 30.

אז כן, הוא לא סופרסטאר מובהק וקאווי כנראה שכן (בוא נראה מחוץ לחממה של סן אנטוניו)-אבל רבאק, זה לא שחקן שאתה מתייחס ויתור עליו ב"יאללה, מקסימום נפטרנו ממנו". ואה, הוא דווקא לקח מקליבלנד של לברון 2 משחקים בגמר מזרח, אז לפחות בוא לא נשכח לו גם את זה.

אין לי ויכוח איתך שקאווי מחויב ובריא>דרוזן. יש לי ויכוח איתך על הפרשנות של עזיבה שלו בקיץ בלי להביא את טורונטו לגמר מזרח. בעיניי, ובעצם בכל פרמטר סביר למדידה, זה יתברר כהימור כושל.

דרוזן שחקן טוב. מוגבל מאד אבל טוב.
אבל זה לא מספיק. נראה לי שכולם יסכימו שהם לא טובים מספיק לגמר.
אז מה נשאר לעשות? להמשיך בתקווה שאולי סיאקם וog עושים שיפור ממש רציני? זה עלול לקרות. או ללכת על כל הקופה לעונה אחת (ושוב מי יודע מה יהיה בקיץ. כולם דיברו אותו דבר על ג'ורג'). אתה למעשה מפסיד שתי עונות של דרוזן אל קוואי עוזב.
הימור אבל זה הימור שווה את זה. The bigger the risk the bigger the reward.

נשארות לך 3 אופציות:

1) לנסות להעביר את לאורי שיש לו ערך גבוה כחוזה ענק שעומד להיגמר (64 מליון ל2 העונות הקרובות) והוא עדיין אולסטאר ופוינט התקפי ברמה גבוהה. זה מה שאני הייתי מנסה לעשות בעדיפות גבוהה.

2) במידה ולא מצליח להעביר את לאורי בקיץ הזה, הולך על עוד שנה עם אופק של סיבוב שני שנותנת לפרויקטים הצעירים שפשוף משמעותי בסדירה ובפלייאוף. מנסה להעביר את לאורי כחוזה נגמר בקיץ הבא.

3) לנסות להעביר את דרוזן עבור חבילה שאין בה שחקן ברמה של קאווי, אבל יש בה ראיה לטווח הארוך.

היא מכירה בכך שדרוזן הוא שחקן ששווה לנסות להשאיר-מדובר, נכון לעונה שעברה, בשחקן שנבחר לSG השני בטיבו בליגה. לא קל במיוחד להשיג שחקן שכזה בבנייה מחדש, ואם יש לי שחקן כזה היום-למה שאתאמץ לנסות להשיג אותו בעוד 4 שנים?

השחקן להעביר הוא לאורי-הוא עדיין שחקן תורם ומשמעותי, אבל בן 32 ונשארו לו עוד 2 עונות בחוזה. יש לו ערך כשחקן תורם כאן ועכשיו, ויש לו ערך כחוזה גדול שעומד להגמר. המאמץ של טורונטו היה צריך להתרכז בלהעביר את לאורי, שניתן היה לקבל עליו להערכתי חבילה די מעניינת של שחקנים תורמים ובחירות. דווקא מועמדת מעניינת לטרייד עליו היא פילי, שהיתה שמחה לגארד סקורר יוצר כאן ועכשיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 3:07 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
להלן הצעה מפורטת וברורה:

Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:
מה שלא מסתדר לי זו קלות הראש בהקשר של איבוד של דרוזן.

זה אולסטאר 4 פעמים מתוכן 3 העונות האחרונות. זה שחקן שנבחר לחמישייה השלישית של הליגה ב2017 ולחמישייה השנייה בעונה שעברה, כלומר דורג כSG השני בטיבו בליגה בעצם. יש לו ממוצע פלייאוף של 22 נקודות למשחק ורק לפני שתי עונות הוא קלע 27 למשחק בסדירה. הוא עוד לא בן 30.

אז כן, הוא לא סופרסטאר מובהק וקאווי כנראה שכן (בוא נראה מחוץ לחממה של סן אנטוניו)-אבל רבאק, זה לא שחקן שאתה מתייחס ויתור עליו ב"יאללה, מקסימום נפטרנו ממנו". ואה, הוא דווקא לקח מקליבלנד של לברון 2 משחקים בגמר מזרח, אז לפחות בוא לא נשכח לו גם את זה.

אין לי ויכוח איתך שקאווי מחויב ובריא>דרוזן. יש לי ויכוח איתך על הפרשנות של עזיבה שלו בקיץ בלי להביא את טורונטו לגמר מזרח. בעיניי, ובעצם בכל פרמטר סביר למדידה, זה יתברר כהימור כושל.

דרוזן שחקן טוב. מוגבל מאד אבל טוב.
אבל זה לא מספיק. נראה לי שכולם יסכימו שהם לא טובים מספיק לגמר.
אז מה נשאר לעשות? להמשיך בתקווה שאולי סיאקם וog עושים שיפור ממש רציני? זה עלול לקרות. או ללכת על כל הקופה לעונה אחת (ושוב מי יודע מה יהיה בקיץ. כולם דיברו אותו דבר על ג'ורג'). אתה למעשה מפסיד שתי עונות של דרוזן אל קוואי עוזב.
הימור אבל זה הימור שווה את זה. The bigger the risk the bigger the reward.

נשארות לך 3 אופציות:

1) לנסות להעביר את לאורי שיש לו ערך גבוה כחוזה ענק שעומד להיגמר (64 מליון ל2 העונות הקרובות) והוא עדיין אולסטאר ופוינט התקפי ברמה גבוהה. זה מה שאני הייתי מנסה לעשות בעדיפות גבוהה.

2) במידה ולא מצליח להעביר את לאורי בקיץ הזה, הולך על עוד שנה עם אופק של סיבוב שני שנותנת לפרויקטים הצעירים שפשוף משמעותי בסדירה ובפלייאוף. מנסה להעביר את לאורי כחוזה נגמר בקיץ הבא.

3) לנסות להעביר את דרוזן עבור חבילה שאין בה שחקן ברמה של קאווי, אבל יש בה ראיה לטווח הארוך.

היא מכירה בכך שדרוזן הוא שחקן ששווה לנסות להשאיר-מדובר, נכון לעונה שעברה, בשחקן שנבחר לSG השני בטיבו בליגה. לא קל במיוחד להשיג שחקן שכזה בבנייה מחדש, ואם יש לי שחקן כזה היום-למה שאתאמץ לנסות להשיג אותו בעוד 4 שנים?

השחקן להעביר הוא לאורי-הוא עדיין שחקן תורם ומשמעותי, אבל בן 32 ונשארו לו עוד 2 עונות בחוזה. יש לו ערך כשחקן תורם כאן ועכשיו, ויש לו ערך כחוזה גדול שעומד להגמר. המאמץ של טורונטו היה צריך להתרכז בלהעביר את לאורי, שניתן היה לקבל עליו להערכתי חבילה די מעניינת של שחקנים תורמים ובחירות. דווקא מועמדת מעניינת לטרייד עליו היא פילי, שהיתה שמחה לגארד סקורר יוצר כאן ועכשיו.

דרוזן הוא לא ה-sg השני בטיבו בליגה.
אפילו נורטון, שמת עליו כמעין פטיש אישי, שם אותו במקום הרביעי בתחזיות לעונה הקרובה.
נדמה לי שהקונצנזוס מדבר עליו כ-sg השישי בטיבו בליגה.
ESPN דירגו אותו במקום ה-39 שממקם אותו בסביבות המקום ה-10 בעמדה שלו.

את לאורי לא פשוט כל כך להעביר.
ספציפית, אם אתה חושב שפילי, קבוצה שהכוכבים שלה הם בני 24 ומטה זקוקים לכוכב מזדקן כמו לאורי וצריכים לתת עליו בחירות ושחקנים תורמים, אז באמת שאני מבזבז את הזמן שלי כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 3:16 pm 
Hall of Famer

וואלק, הזמן שלך נהיה יקר? תודה שאתה מקדיש לי אותו.

נורטון זה נחמד, קדפמ זה נחמד. דרוזן נבחר לחמישייה השנייה של הליגה בעונה הקודמת, אז יש לו קייס לSG השני בטיבו בליגה. ובעונה שלפני כן הוא היה בחמישייה השלישית, משמע קייס לSG השלישי בטיבו בליגה.

להגיד "לא פשוט כל כך להעביר" זה אותה משמעות כמו "פשוט להעביר". לא אתה יודע ולא אני יודע. אני רק יכול להעריך, מנסיון העבר, ששחקן ברמה של לאורי שיש לו גם ערך של חוזה גדול ועומד להגמר-הוא סחורה נסחרת.

ספציפית לגבי פילי, לא דיברתי על העמדה שלך כי אתה, עדיין, לא הGM של פילי. לפילי יש נכון לעכשיו קבוצת סיבוב שני, הלימבו המפחיד הזה. שחקן כמו לאורי יכול לקדם אותה לגמר מזרח. וקבוצה בגמר מזרח עם כוכבים צעירים ועם כוכב אחד מזדקן דווקא יכולה לקרוץ לאיזה פרי אייג'נט או שניים שאולי יעזרו לה להיות קונטנדרית. ומכיוון שלאף אחד מה"שחקנים התורמים" של פילי היום למעט אמביד וסימונס אין קייס להיות ברמה של לאורי-אז כן, יש בזה הגיון וזה אפילו ההגיון של הרבה מנהלים בליגה. זו גם חשיבה ווינרית של קבוצה שלא מפחדת להתמודד בטווח הקצר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 4:14 pm 
Hall of Famer

ועוד אנחנו מדברים, מתפרסם שקייל לאורי התחמק מלדבר עם יוג'ירי ונורס במהלך הקיץ, וגם לא דיבר עם קאווי עד היום הפתוח לתקשורת. מבועס על הטרייד, בקיצר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 8:32 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ועוד אנחנו מדברים, מתפרסם שקייל לאורי התחמק מלדבר עם יוג'ירי ונורס במהלך הקיץ, וגם לא דיבר עם קאווי עד היום הפתוח לתקשורת. מבועס על הטרייד, בקיצר.

זה היה צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 8:34 pm 
Hall of Famer

כן, כשמרמים חבר שלך לקבוצה שהפגין נאמנות גדולה לפרנצ'ייז, אתה עלול להתבאס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2018 11:46 pm 
Junior

Hacohen כתב:

זה היה קליק-בייט.
מוזמנים לקרוא את כתבת המקור שממנה לקוחים הציטוטים: לאורי מתרגש מהמשחק עם קוואי, הוא בדרך כלל לא מדבר עם ההנהלה באוף-סיזן, ושאר דברים בסגנון זה.
https://www.tsn.ca/leonard-eases-nerves ... -1.1179982

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 2:56 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
וואלק, הזמן שלך נהיה יקר? תודה שאתה מקדיש לי אותו
,

אני לא מוצא טעם בניסיון לשכנע אותך.
יש טיעונים רבים שאליהם אתה לא מתייחס בכלל, כנראה כי לא נוח לך.
כל מה שאתה אומר זה בוא נחכה ונראה מה תהיה התוצאה, כאילו זו דרך סבירה ובלבדית להעריך קבלת החלטות.
עדכן אותי אי-שם בסביבות שנת 2030 מה דעתך על הטרייד של מק"ו :roll:
ובינתיים בוא לא נבזבז אחד לשני את הזמן בלהגיד שוב ושוב את אותו הדבר. כנראה שלא נסכים.

וגם לא על החלטות ניהוליות. מי שחושב שפילי צריכה להעביר נכסים תמורת רכז בן 32 לא קרוב לדרך שבה אני חושב על ניהול קבוצה.

ולא, לדרוזן כפרהעליו, שאני מאוד מחבב ומעריך, אין קייס לסקנד גארד השני בטיבו בליגה שיש בה את הארדן, תומפסון, באטלר, אולדיפו, מיטצ'ל, מידלטון, בוקר ובראון. הוא במקרה הסופר אופטימי במקום החמישי כרגע (הארדן שחקן התקפה ברמה אחרת לגמרי ותומפסון, באטלר ואולדיפו משחקים ברמה גבוהה בשני הצדדים). ואני לא חושב שיש רשימה אחת מבין החמש-שש שראיתי שמסכימה איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 6:18 am 
Junior

בוא ניתן לאולדיפו יותר מעונה אחת להראות מאיזה חומר הוא קורץ לפני שמשרד אותו לפני דרוזן שמפגין במשך שנים יכולת טופ-עמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 9:26 am 
Junior

Att כתב:
ולא, לדרוזן כפרהעליו, שאני מאוד מחבב ומעריך, אין קייס לסקנד גארד השני בטיבו בליגה שיש בה את הארדן, תומפסון, באטלר, אולדיפו, מיטצ'ל, מידלטון, בוקר ובראון. הוא במקרה הסופר אופטימי במקום החמישי כרגע

הארדן בטוח מעליו, על תומפסון ובאטלר אפשר לדון ואולדיפו שהוא מגה מותק של שחקן צריך יותר מעונה אחת טובה (מאוד) כדי להראות מה המעמד שלו.
ומיטצ'ל? מידלטון? בוקר?! בראון?!?
במקרה הכי גרוע הוא חמישי, במקרה הסביר הוא 3-4 וזה ממש לא מופרך אם מישהו טוען שהוא שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 10:23 am 
Junior

Att כתב:
ולא, לדרוזן כפרהעליו, שאני מאוד מחבב ומעריך, אין קייס לסקנד גארד השני בטיבו בליגה שיש בה את הארדן, תומפסון, באטלר, אולדיפו, מיטצ'ל, מידלטון, בוקר ובראון. הוא במקרה הסופר אופטימי במקום החמישי כרגע (הארדן שחקן התקפה ברמה אחרת לגמרי ותומפסון, באטלר ואולדיפו משחקים ברמה גבוהה בשני הצדדים). ואני לא חושב שיש רשימה אחת מבין החמש-שש שראיתי שמסכימה איתך.

הוא לא אמר שזו דעתו
הוא נתן רשימה רצינית ביותר (כנראה יותר רצינית מכל השש שראית, כי היא סוג של מכילה את כולן) ששמה את דרוזן שני על סמך ביצועי העונה הסדירה האחרונה
http://www.nba.com/article/2018/05/24/2 ... al-release

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 10:32 am 
Sophomore

לדרוזן יש קייס למקום שלישי, אבל זה מעיד על העמדה (למרות שיש שם חבר'ה צעירים שעוד יכולים לעקוף אותו בסיבוב) ועל זה שאנחנו לא יודעים מה תומפסון שווה מחוץ לגולדן סטייט. אין לו קייס עם באטלר בעיניי.

הוא שחקן התקפה טוב, ללא קליעה יציבה מבחוץ. נטייה לא לתפקד לעתים בפלייאוף. מאוד מחוייב ואכפתי, אופי טוב. זה מה שהוא שווה, לא יותר ולא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 10:40 am 
Junior

למה אין לו קייס מול באטלר?
אני בהחלט יכול להבין טענה שבאטלר עדיף (אם כי אני לא בטוח שאני מסכים איתה) אבל אין לו קייס? מה כזה נוקאאוט לטובת באטלר במץ' אפ בינהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 12:19 pm 
Hall of Famer

הגנה + תפקוד בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 1:47 pm 
Junior

תפקוד בפלייאוף? באטלר שחקן משמעותי החל מעונת 2014 (זאת שהתחילה ב2013).
2014 - הדחה בסיבוב הראשון
2015 - הדחה בסיבוב השני
2016 - לא בפלייאופס
2017 - הודח בסיבוב הראשון
2018 - הודח בסיבוב הראשון

הממוצעים שלו בפלייאופס גם לא ממש מראים שהוא מעלה את הרמה ולמעשה פרט להגנה אני לא רואה יתרון שלו על דרוזן.

בצד ההגנתי באמת באטלר גדול על דרוזן אבל לא במידה כזאת שאין קייס להשוות בינהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 1:52 pm 
מנהל פורום

הטענה לדורזן, זה לא שהוא לא עולה בפלייאוף (כמו באטלר..נניח) אלא שהוא יורד בפלייאוף
או בקיצור צ'וקר
משהו שבאטלר לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 2:29 pm 
Hall of Famer

דרוזן נתן עונה רגילה מצוינת (ומכאן המיקום בחמישיות) אבל קשה לי לחשוב שיש לו קייס רציני מול שחקנים שנתנו עונה מצוינת ולא התפיידו בפלייאוף. זו המשמעות של כוכבים, שהם מסוגלים לסחוב אותך כשהעונה על הכף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 2:35 pm 
Sophomore

אני חושב שסטטיסטית התקפית הם די דומים. באטלר שומר מעולה, באטלר עבר למיני והיא נהייתה קבוצה מובילה במערב מייד כשהיא נשענת עליו במידה רבה. הוא לא מתפרק בפלייאוף.

בעיניי אין לדרוזן קייס מולו, ופופוביץ' היה מעדיף באטלר על דרוזן (פרט לעניין הלויאליות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל, עופר האדום ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: