סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 4:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 278 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע ווינר 2018
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 3:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז היום ב20:30ירושלים מול אילת בראשלצ
אילת עם סגל מלא
ירושליםעם אמארה ו בלי ג'ו ותומאס שיוגב הפצוע האנגלי בספק....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 9:06 pm 
מנהל פורום

משחק צמוד אבל הפועל משחקת כאילו היא מובילה 20
לא יעיל בעליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 9:22 pm 
מנהל פורום

התחיל עם טבעת של הפועל פתוחה לכל מבקש
אלכס ואחר כך אמרה הפסיקו את זה
בראיינט מותק של שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 9:31 pm 
Senior

גם לנזל סמית׳ לא רע בינתיים.
הפועל חסרה תכליתיות בהתקפה וצריכה שג׳קובאן בראון יהיה השחקן שהוא היה בעונה שעברה, למרות שאחרי פתיחה רעה הוא קצת השתפר, אבל מה שכן - הקבוצה מאוד עמוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 9:38 pm 
מנהל פורום

באטלר לא הגיע לעונה הזו
לא במשחקי ההכנה ולא עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 10:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני רואה מאד במקוטע, דקות פה ודקות שם. ממה שראיתי, ירושלים משחקים בהילוך רוורס, בעיקר בהגנה. היא מספיק מוכשרת ועמוקה להוביל גם בלי זה. סטודמאייר נראה בסדר גמור, אבל אילת עושה לו חיים קלים - אין לה משחק גבוהים בכלל, הגבוהים הזרים שלה חלשים מאד; ובדקות שאני ראיתי היה על המגרש הרכז המחליף המתאזרח, שנראה כמו אחד הרכזים החלשים שאי פעם דרכו בליגת העל. לא שומר, לא רואה משחק, הכל נתקע כשהוא מרכז.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 10:10 pm 
Hall of Famer

דיוויד כהן המדובר מאילת נראה כמו שחקן קטסל שבמקרה נקלע למגרש במשחק בוגרים.

ג'וש אוונס מותק של שחקן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 10:14 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
דיוויד כהן המדובר מאילת נראה כמו שחקן קטסל שבמקרה נקלע למגרש במשחק בוגרים.

ג'וש אוונס מותק של שחקן.

החשש שלי לגביו זה שהוא עולה לטבעת בלי לשמור על הכדור עם הגוף, מה שיביא להרבה גגות עליו מול קבוצות גבוהות ואתלטיות מאילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 10:32 pm 
Hall of Famer

משחק רע. קודם כל משחק קליעה רע מאוד מבחוץ , שזה יהיה הברומטר של הפועל להמשך העונה. בדקות שהפועל כן קלעה את הזריקות החופשיות , הפער גדל. מהצד החיובי , משחק טוב מאוד של אוואנס, בלאט בכמה דקות וכנ"ל בר טימור.

מהצד השני , ממש לא ברור לי הקרדיט והערך המוסף של דשון באטלר. קליעה חשודה , לא פיזי מדי , לא אתלט , בטח לא חכם...... גם ג'קובן בראון נתן כמה דקות מעולות , אבל בנתיים מה שהוא בעיקר עושה זה לתקוע את ההתקפה ולא לראות אף אחד אחר ממטר. הפועל קבוצה עמוקה , הרוטציה היום הייתה בקצב מטורף, די טבעי לפעם הראשונה שקטש צריך לנהל את הקבוצה העמוקה הזאת עם החוק הרוסי.

המספר הנוסף - 94 אחוז מהקו. כן , הפועל ירושלים קלעה 94 אחוז מהעונשין היום. מהפך.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 10:47 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
משחק רע. קודם כל משחק קליעה רע מאוד מבחוץ , שזה יהיה הברומטר של הפועל להמשך העונה.

מצד שני, לנצח משחק רע מראה על חוזק מסוים, ולנצח בלי קליעה מבחוץ זה סימן עוד יותר טוב. שלשות לא תמיד יכנסו, גם אם הקבוצה אכן תהיה קבוצת קליעה טובה.
השאלה האם אילת של היום זה פקטור שאומר משהו להמשך הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 11:02 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
עופר האדום כתב:
משחק רע. קודם כל משחק קליעה רע מאוד מבחוץ , שזה יהיה הברומטר של הפועל להמשך העונה.

מצד שני, לנצח משחק רע מראה על חוזק מסוים, ולנצח בלי קליעה מבחוץ זה סימן עוד יותר טוב. שלשות לא תמיד יכנסו, גם אם הקבוצה אכן תהיה קבוצת קליעה טובה.

אילת לפחות לפי הרושם הראשוני נראית כמו קבוצת תחתית בליגה , אז מול קבוצות כאלה יהיה אפשר לגרד נצחונות גם ביום קליעה גרוע. באירופה זה יהיה יותר קשה. היום 15-2 ל-3 במצטבר של פלדין, בלאט, ג'ונסון ובאטלר , שחקנים שאמורים להיות עם אחוזים הרבה יותר גבוהים מזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 11:06 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

המספר הנוסף - 94 אחוז מהקו. כן , הפועל ירושלים קלעה 94 אחוז מהעונשין היום. מהפך.

עוד כמה מספרים.
ליאור אליהו 24 דק' 6 נק' 4 (!) חטיפות, 3 אסיסטים ו3 איבודים. מדד +-, -6.
בר טימור עם המדד הגבוה בקבוצה (19) וגם מדד ה+- הטוב ביותר (+12). ולמעט צוברביץ ואמארה הוא קיבל הכי מעט דקות (19).
הבא אחריו במדד ה+- באטלר עם +8. לא ראיתי את המשחק, אבל אולי יש משהו שהוא תורם שלא נראה בסטטיסטיקה? או שהוא תורם את זה שאליהו על הספסל?
בלאט עם 1 מ6 לשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 11:08 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
יואי כתב:
עופר האדום כתב:

אילת לפחות לפי הרושם הראשוני נראית כמו קבוצת תחתית בליגה , אז מול קבוצות כאלה יהיה אפשר לגרד נצחונות גם ביום קליעה גרוע. באירופה זה יהיה יותר קשה. היום 15-2 ל-3 במצטבר של פלדין, בלאט, ג'ונסון ובאטלר , שחקנים שאמורים להיות עם אחוזים הרבה יותר גבוהים מזה.

פלאדין עם 1 מ3. לא דומה ל0מ3 של גונסון או 1 מ6 של בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 29, 2018 11:12 pm 
Sophomore

אם כבר ניצחון דחוק על קבוצה בסדר גודל הזה, אני מעדיף דרך הקו מאשר דרך השלוש, יותר בר קיימא בעיני.
וזה עוד קצת מוקדם לומר, אבל אני מעריך שירשמו את סטודמאייר לליגה כבר בהתחלה.
ג'ו ייקח רישום של זר כשברור שהוא לא ימשיך השנה והקו הקדמי בלי אמארה כרגע דל יותר מאחוזי שומן בחזה עוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 1:22 am 
Junior

הייתי במשחק, יש להפועל בעיה קשה שלא נאמר תהומית בהגנה.

אילת קבוצה בינונית מינוס2X והיינו יכולים להפסיד את המשחק הזה בקלות רבה. היה לנו יותר מזל פשוט, לא איזה ניצחון מרשים.

תמיר בלאט עם מסירות מאוד מאוד חכמות והגנה סבירה, אבל קליעה איומה, מקווה שהוא ישתפר בזה.
ועל הגבוהים של הפועל אני לא רוצה לדבר כי אני נכנס לדיכאון. רק אמארה נראה סביר ביינתים.

יהיה משעשע ביום שלישי נגד מכבי (סורי אוהדי ראשל"צ אבל הם רמה אחת מעל כל הליגה הזו)...אנחנו לא בכיוון אפילו. לא בשלב הזה של העונה. נו טוב...לפחות ישנה תמימות דעים שזה טורניר אימון/הכנה לא? אז יאללה לא צריך את הגביע הזה :)

ראיתי שמישהו דיבר על ה"כהן" הזה של אילת...איזה שחקן לא קשור למשחק. מי זה? מה יש לדרוקר שהוא שיתף אותו כ"כ הרבה? כבר עדיף להעלות ילד מהנוער. שחקן פשוט מטורלל לחלוטין. אולי יש בו משהו שאנחנו לא יודעים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 3:26 am 
Sophomore

מי הגבוה שדיכא אותך כ"כ? ג'וש אוונס, המצטיין במשחק? אליהו, שנראה כאילו מתחשק לו לשחק כדורסל לראשונה מאז 2015? צ'וברביץ', שבמפתיע לא הזיק?

המדכאים הם קודם כל כריס ג'ונסון, שנראה מנותק מהקבוצה, ובאטלר, שנראה מנותק מהענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 4:39 am 
Freshman

אילת נראית כמו קבוצה שחוץ מסמית' ובריאנט אין לה כמעט כלום. חוץ מהם רק שחקן אחד (בן שימול) קלע מעל 4 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 6:49 am 
Freshman

אני לא מבין את המסקנות של אנשים כאן.
ראיתי את כל המשחק וכמות הניסויים שעודד קטש עשה הייתה מטורפת: באטלר אוואנס ואמארה, אמארה וצוברוביץ,ועוד צירופים הזויים. משחק ראשון בסגל מלא ואנשים מצפים להגנה מתואמת.
באטלר שיחק בלי סוף, ככל שהיה גרוע יותר כך שיחק יותר.
נראה שגם דרוקר עשה כל מיני שטויות בעיקר שהחזיר את תומאס וכהן למשחק כל פעם מחדש.
לא יודע מה החשיבות של הטורניר לכל קבוצה (אולי הופך לחשוב רק אם הגעת לגמר כמו הליגה האירופית בכדורגל) אבל אתמול במופגן ראינו משחק אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 7:23 am 
מנהל פורום

לגמרי משחק אימון
הרוטציה בקבוצה כל כך גדולה שהייתי מופתע מאוד אם כולם היו סביב הרמה הממוצעת שלהם
הקטע היחיד שהקבוצה שיחקה באיזה תחושת דחיפות היה כשהיינו בפיגור של 9.
כל השאר היה אימון לכל דבר ועניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 9:18 am 
Junior

xalmon כתב:
מי הגבוה שדיכא אותך כ"כ? ג'וש אוונס, המצטיין במשחק? אליהו, שנראה כאילו מתחשק לו לשחק כדורסל לראשונה מאז 2015? צ'וברביץ', שבמפתיע לא הזיק?

המדכאים הם קודם כל כריס ג'ונסון, שנראה מנותק מהקבוצה, ובאטלר, שנראה מנותק מהענף.

לא צריך להגזים, אוונס היה פושר לחלוטין. הרבה רכות, והוא סיים עם מדד מינוס 5 ! (5-).

הוא כן הראה ורסטיליות בהתקפה וקלע 14 נקודות אבל הוא לא היה המצטיין של המשחק, עובדה שבר טימור קיבל את "התואר" המצטיין.

אני דיברתי על ההגנה...

כריס ג'ונסון היה חושך כי לדעתי לא הפעילו אותו כמו שצריך, אני דווקא זוכר אותו נחמד ביותר ממשחקי ההכנה.
אכן, בתחילת המשחק תפסתי את הראש ואמרתי "אכלנו אותה עם בראון ובאטלר". ואז בראון השתפר פלאים במחצית השנייה ופתאום הזכיר את בראון המשוגע בקטע חיובי של גלבוע-גליל, אבל בניגוד אליו, באטלר לא התרומם...נחכה ונראה האם הסוכן שלו עשה עלינו סיבוב או שבאמת יש דברים בגו'.

וליאור סתם גנב דעת לכל הצופים (אתה לא היחיד שאמר שהוא נראה טוב אתמול), בסך הכל קלע 3 גויאבות, 6 נק', ב-24 דקות וכמובן 0 סיוע בהגנה. ה"ליאור הרגיל" שאנו מכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 9:31 am 
Senior

אליהו דווקא היה בסדר גמור.
באטלר עדיין לגמרי לא בעניינים וכריס ג׳ונסון שבאמת היה נראה טוב מהקצת שראיתי במשחקי האימון פשוט לא עשה שום תנועה בהתקפה, רק חיכה בפינות וניסה לעשות חיתוכים לסל בכל פעם 'מישהו התרומם לקליעה.

במקרה של ג׳ונסון אני יותר אופטימי, אבל גם עם באטלר - הקבוצה מספיק עמוקה כדי שאפשר יהיה לחכות לו בסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 9:47 am 
Junior

stavs כתב:
הקבוצה מספיק עמוקה כדי שאפשר יהיה לחכות לו בסבלנות.

נכון. בהנחה שטיישון תומאס יירשם לליגה בחודש הבא (כמובן ביחד עם אוונס, סטודמאייר ובאטלר) זה נותן לנו מגוון שילובים בגזרת הגבוהים...וצריך לזכור שיש גם את אליהו וידידי מתקין המדפים מאיקאה צ'וברביץ' לפירורים).

הבעיה היא שגם תומאס תעלומה, בשנה שעברה הוא סיפק 10 נקודות ו-5 ריבאונדים ב-22 דקות בממוצע למשחק.
לא ברור באיזה כושר הוא יגיע וכמה זמן ייקח לו לעלות מהילוך ראשון אחרי הפגרה הארוכה ששהה בה בעקבות העונש שקיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 10:08 am 
Senior

גם יש שאלה אם הפועל תרשום 6 או 5 זרים לכל משחק בליגה.
אם זה יהיה רק 5, אז לא יהיה עומק כמו שראינו אתמול - בעיקר אם בתחילה אמארה יהיה זה שלא יירשם, כי אז התפקיד של באטלר יהיה די משמעותי.

לגבי תומאס - אני די קונה ממנו את המספרים של שנה שעברה, מה שיותר חשוב זה שיהיה משמעותי בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 10:32 am 
Junior

נראה לי שזה די זועק שנרשום 6. כלומר, שאמארה יירשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 10:54 am 
Hall of Famer

אדום, אני די בטוח (כי אין לי כח להסתכל בסטט') שאתה לא מתכוון ל"מדד 5-" אצל אוונס אלא ל"פלוס/מינוס 5-", שאלה שני מדדים שונים לחלוטין...

כרגיל, חלק מאוהדי ירושלים בשלב הדפרסיבי במאניה-דיפרסיה הקבועה. רצים להסיק מסקנות מפאקינג משחק אימון שהיה גמור כמה דקות טובות לפניו סיומו הרשמי. ההפרש שיקר, ירושלים קבוצה עמוקה מאד-מאד במונחי ליגה ישראלית, למעשה הכי עמוקה שאני זוכר אותה כבר הרבה שנים-כולל תקופות של תקציבים גבוהים בהרבה. יש לה קו אחורי מעולה, יש לה קו קדמי טוב ויש לה בעיה מסוימת כרגע בעמדה 3, שזה משהו סביר לגמרי בשלב כזה של העונה כשג'ונסון ובאטלר עוד לא ממש מחוברים. מקסימום יחליפו אותם, למרות ששניהם שחקנים שהייתי משאיר.

בקיצור, "איפה אנחנו ואיפה מכבי" זה דיבור לוזרי ולא מחובר למציאות. לירושלים יש מספיק כשרון גם בקבוצה הנוכחית כדי להתמודד על כל התארים בישראל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 278 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], Y.T ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: