סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 6:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 278 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע ווינר 2018
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 9:54 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נראית טוב ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 10:02 pm 
Freshman

קטש בטח יגיד שהוא מרוצה כי ניצחו את המחצית השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 10:08 pm 
Hall of Famer

מופע אימים של קטש.
נותן לאוחיון לטייל על המגרש ומייבש את ברטימור.
מתעקש על באטלר למרות שזה הולך ראש בקיר שוב ושוב.
וכל דקה שאמארה על המגרש במקום אוונס דורשת הסבר+פתק מהרופא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 10:09 pm 
Hall of Famer

אה, ואין יותר צביקה שרף מלהפסיד לב"ש בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 10:20 pm 
Hall of Famer

מדהים איך תמיר בלאט כבר הפך לבאנקר המובהק יש ירושלים
הן כשחקן בקו האחורי , והן כישראלי המוביל באופן כללי
0/5 מהשדה ואסיסט אחד לרפואה לטימור ואוחיון יחדיו

טוב לו , בעייתי לקבוצה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 10:24 pm 
Junior

ראשל"צ 2019=חולון 2018

שאפו ענק, עוד בית ספר למר גיא הראל, כיצד בונים בקבוצה בגרושים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 10:25 pm 
Senior

האמת שהקבוצה נראתה משמעותית פחות גרוע עם אמארה על המגרש מאשר עם אוונס ואני מתערב שזה מתבטא בפלוס-מינוס.
בכל מקרה, ניהול רע של קטש, הדבר היחיד שמנחם זה שהמשחק היה נראה כמו ניסוי כלים בלתי פוסק, אז אולי דברים היו נראים טוב יותר מבחינת ניהול משחק אלמלא זה היה גביע ווינר.
ובכל זאת, כמעט כל שחקן ושחקן בהפועל נראה היום ממש רע.

ראשון נראית טוב, רייט לונג וסטיבנס נראים בינגו, הישראלים נראו טוב וזה תמיד מדהים אותי שקבוצה של צביקה שרף לא נראית כאילו היא תקועה בניינטיז, אבל הם נראים משמעותית יותר מאומנים, כמו קבוצה שכבר רצה איזו עונה ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 10:33 pm 
Sophomore

קולשוב נראה בובה של שחקן משלים. אם יפתח כדרור וחדירה סבירים אז אפילו יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 10:45 pm 
Junior

שחקן משלים עם פוטנציאל לרמות הגבוהות באירופה והנבחרת. מעניין אם זה יגרום לקטש לזמן אותו או ששוב הוא ישתה משיקוי הקסמים שרפי מנקו משקה את כל המאמנים בארץ [קטש,פרנקו וגם קואצ' גרשון משוכנעים שהוא מאור הגולה).

נקודת המפתח בראשון זה משחק שני טוב ברציפות של מרקיז רייט. ראיתי חלק מהמשחק, אבל הוא אכן התחיל לדחוף את הכדור מעט יותר מהר ובעקבות זה ראשון רצה..עם קולשוב ואריאל בכנפיים וגבוהים שרצים מהר את המגרש כמו בלייזר וסטיבנס, זה מה שהיא צריכה לעשות.

עבו נראה טוב [כמה מסירות עומק יפות] בסך הכל ובתחילת העונה אני מצפה מצביקה לקבור את טישמן ולתת לו את העשר דקות של רכז מחליף.

שוב מילה טובה לשגב, שאמנם חזר לנגר בהתקפה, אבל ההגנה שלו נהדרת פלוס איזה 11 ריבאונדים במשחק. גם מול מכבי די טיאטא כל כדור מעל הראש של ג'ייק כהן.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 11:56 pm 
Freshman

הגמר לא היה מתוכנן להיות משוחק בדרייב אין?
מה קרה שישוחק בסוף בבית מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 5:05 am 
Junior

קטש, שמכהן גם כמאמן נבחרת ישראל, התבקש להסביר מדוע ניפה מהנבחרת את איגור קולשוב (שהערב היה מהמצטיינים בראשל"צ) בחלון המשחקים האחרון בגביע העולם: "אין לי שום דבר נגד איגור, אני אוהב אותו. הסברתי לו למה ניפיתי אותו, הבנתי שהוא נעלב ואני לא מבין למה. הוא לא היה בתוכנית שלי לחלון הזה. אותו מקרה היה לי עם נמרוד לוי בחלון הקודם וראיתם שהוא שיחק בחלון הזה. אנחנו מנסים לבנות משהו בנבחרת. הבעיה של השחקנים הצעירים היא שאין להם סבלנות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 5:05 am 
Junior

קורובייב כתב:
קטש, שמכהן גם כמאמן נבחרת ישראל, התבקש להסביר מדוע ניפה מהנבחרת את איגור קולשוב (שהערב היה מהמצטיינים בראשל"צ) בחלון המשחקים האחרון בגביע העולם: "אין לי שום דבר נגד איגור, אני אוהב אותו. הסברתי לו למה ניפיתי אותו, הבנתי שהוא נעלב ואני לא מבין למה. הוא לא היה בתוכנית שלי לחלון הזה. אותו מקרה היה לי עם נמרוד לוי בחלון הקודם וראיתם שהוא שיחק בחלון הזה. אנחנו מנסים לבנות משהו בנבחרת. הבעיה של השחקנים הצעירים היא שאין להם סבלנות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 6:43 am 
Sophomore

ראשון בעיקר נראית מוכנה יותר בשלב הזה - לא צופה לה גדולות ונצורות בשנה הנוכחית (מישהו השווה אותה כאן לחולון של שנה שעברה...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 7:27 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
ראשון בעיקר נראית מוכנה יותר בשלב הזה - לא צופה לה גדולות ונצורות בשנה הנוכחית (מישהו השווה אותה כאן לחולון של שנה שעברה...).

מצוין, תמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 8:25 am 
Hall of Famer

ראשון נראתה טוב מאוד אתמול, אבל כדאי לזכור את נהריה בעונה שעברה שנראתה מרשים מאוד בגביע ווינר והגיעה לגמר, ובסוף סיימה כאכזבת העונה...... העונה עוד ארוכה והיא אפילו לא התחילה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 9:04 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

כמובן שהכל עוד יכול לקרות, אבל לגבי נהריה למשל - זו היתה קבוצה לא שומרת.
יאנג, וובסטר ועוד...
המצב בראשון שונה לדעתי, נבנתה קבוצה עם שחקני הגנה טובים.
וכשאתה שומר, אתה יכול לנצח גם כשהשלשות לא נכנסות.
גם הזרים נראים לפחות בינתיים מאוד מחויבים.
בהתקפה לטעמי חסר קצת כישרון, אבל אם רייט, לונג וסטיבנס ימשיכו ככה - אני מאמין שזו קבוצה שיכולה להגיע רחוק.
וגם אם לא - לא נורא. בכל מקרה יהיה כיף לראות אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 9:23 am 
Junior

Mano כתב:
הגמר לא היה מתוכנן להיות משוחק בדרייב אין?
מה קרה שישוחק בסוף בבית מכבי?

אתמול ראשון לציון הביאו 250 אוהדים. אין לי מושג כמה באר שבע, אבל אני מניח שלא יותר.

הדרייב אין גדול על שתי הקבוצות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 11:00 am 
Hall of Famer

אני שוב אגיד, ראשון נראו נחמד, בעיקר בהגנה, אבל הבעיות עדיין קיימות. אני עדיין בדעה שראשון משחקת ללא רכז מחליף. עבו לא באמת ברמה הזאת. זה מפעיל לחץ מאד גדול גם על קמרון לונג, שהוא שחקן באמת איכותי וטוב, אבל לא כזה כוכב כמו שהוא נראה בהכנה. בנוסף, 12 ריב' הגנה של שגב זה נחמד, אבל במשחק אתמול לראשון הייתה בעיה גדולה מאד של ריב' הגנה. 52 ריב' היו מתחת לסל של הכתומים, 23 מהם, שזה 44%, לקחו ירושלים, רבים מהם מעל הראש של שגב, שעם כל הכבוד לאתלטיות ולרצון, הוא עדיין נמוך ולא מספיק פיזי בשביל סנטרים אמיתיים. גם במשחק מול מכבי הייתה תמונה דומה עם 43% מהריב' נפלו לידיים של התל אביביים. סטיבנס גם לא נראה ריבאונדר מדהים, כך שלראשון יכולה להיות חולשה בריב', גם אם לוקחים בחשבון שלרוב הקבוצות אין את הסייז והאתלטיות של מכבי וירושלים.

בירושלים יש בעיה עם הישראלים. אם יוגב לא יחדש את ימיו ממכבי וזה ממש לא נראה כך, אז יכולים להיות 2 תסריטים אפשריים.
1. תמיר בלאט יוכיח לי שאין לי מושג על מה אני מדבר ויהפוך לפרארי שהוא רואה את עצמו. במקרה הזה ירושלים מסודרת. בראון ייכנס לנעליים של דייסון מלפני שנתיים, פלדין, שהוא השחקן האיכותי של הקבוצה ייתן את רוב הדקות בעמדה מספר 2 וכריס ג'ונסון יקבל את הדקות בעמדה הטבעית שלו.
2. תמיר בלאט יוכיח שיש לי מושג ואז הבעיות יתחילו. בשל כך ג'ייקובן בראון שוב ייאלץ להיכנס לתפקיד של דייסון, אבל זה המרכזי של לפני שנה. זה אומר דקות רבות שלו ושל גארד ישראלי בצוותא (כי לירושלים אין 3 ישראלי וציוות של אליהו וצ'וברוביץ' לדקות ארוכות אולי מופיע בסיוטים של קטש, אבל לא כדאי שיופיע על המגרש) ואז הרוטציה משתנה לחלוטין. או שהדקות של פלדין יחתכו או שהוא ייתן הרבה יותר דקות בעמדה מספר 3, מה שכמובן ישפיע על הדקות של הזרים האחרים. כמובן שתלות בבראון היא משהו שבגלבוע זה אחלה ובירושלים הרבה פחות.
3. בשל העובדה שאמרה לא יירשם בהתחלה לליגה לירושלים יש את צ'וברוביץ' וג'וש אוונס בעמדת הסנטר. אוונס חביב, אבל לא מספיק טוב בעיני בשביל 30 דקות למשחק.
כל הבעיות הללו שדיברתי קשורות לחוק הרוסי, באירופה המצב יהיה שונה ושם לדעתי הבעיות של ירושלים יהיו שאיכות השחקנים לא מספיק טובה, למרות שהרוטציה (אם קטש לא יחליט שבלאט רכז ברמה אירופאית גבוהה, מה שתמיד אפשרות) תסתדר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 11:20 am 
Hall of Famer

המנהלת הודיעה ש350 אלף שקל זה הקנס ל6זרים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 11:36 am 
Hall of Famer

לא דובר על מיליון שקל או משהו ?
סכום מצחיק

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 11:48 am 
Junior

היסטורית, ראשון זה אחד המועדונים שאין לי נגדם שום דבר רע (קצת שונא את פרי, אבל זה לא מספיק כדי לגייס רגש אמיתי). למען האמת, אפילו כשהם לקחו אליפות בארנה היתה לי סימפטיה לא מבוטלת כלפיהם. אז באמת שאין לי בעיה עקרונית אם היא תהיה המאמי של הליגה השנה אבל, וזה אבל גדול, אם צביקה שרף, האדם הדוחה והמאוס ביותר בכדורסל הישראלי, חוזר למעמדו כ"צביקה שלנו", הדוד הקשוח אבל חביב עם הערכים והלב של פעם, "כבר לא מייצרים כאלה", "כח צביקה" וכו', זה באמת אחד הדברים הנוראיים ביותר שאני יכול לדמיין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 12:18 pm 
Hall of Famer

בנו קבוצה טובה בראש'לצ ב2 צידי המגרש.
בירושלים צריכים לקבוע היררכיה ברורה במיוחד שתומאס עומד לשחק בקרוב.כמו במכבי ת''א מרוב שחקנים לא רואים את היער .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 12:24 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לא דובר על מיליון שקל או משהו ?
סכום מצחיק

חצי מיליון שקל קנס יהיה בעונה הבאה על זר 5 בגלל ביטול החוק הרוסי.4זרים בלי קנס ו3 זרים מענק של 800 אלף שקל.כאמור רק בעונה הבאה
תכלס העונה רק ירושלים ומכבי ת''א ישתמשו בזר 6 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 12:30 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
אני שוב אגיד, ראשון נראו נחמד, בעיקר בהגנה, אבל הבעיות עדיין קיימות. אני עדיין בדעה שראשון משחקת ללא רכז מחליף. עבו לא באמת ברמה הזאת. זה מפעיל לחץ מאד גדול גם על קמרון לונג, שהוא שחקן באמת איכותי וטוב, אבל לא כזה כוכב כמו שהוא נראה בהכנה. בנוסף, 12 ריב' הגנה של שגב זה נחמד, אבל במשחק אתמול לראשון הייתה בעיה גדולה מאד של ריב' הגנה. 52 ריב' היו מתחת לסל של הכתומים, 23 מהם, שזה 44%, לקחו ירושלים, רבים מהם מעל הראש של שגב, שעם כל הכבוד לאתלטיות ולרצון, הוא עדיין נמוך ולא מספיק פיזי בשביל סנטרים אמיתיים. גם במשחק מול מכבי הייתה תמונה דומה עם 43% מהריב' נפלו לידיים של התל אביביים. סטיבנס גם לא נראה ריבאונדר מדהים, כך שלראשון יכולה להיות חולשה בריב', גם אם לוקחים בחשבון שלרוב הקבוצות אין את הסייז והאתלטיות של מכבי וירושלים.

בתקציב של ראשון (וכרגע גם עוד אין ספונסר) - אני לא בטוח שאפשר היה לבנות סגל טוב יותר..
ברור שעדיף היה רכז יותר טוב מטישמן, אבל אין לזה כסף.
בהינתן העניין הזה, טישמן - ובעיקר עבו - זה סביר מאוד כגיבוי לרכז (+לונג).
מאמין שעבו יילך וישתפר, בינתיים אני מאוד אוהב את מה שאני רואה ממנו.
גם טישמן עוד ייתן את שלו, לדעתי פחות מתאים לשחק מול הלחץ של מכבי, וקצת גם ירושלים.
עבו נתן דקות לא רעות נגד מכבי, ולכן הועדף אתמול על טישמן (וגם - היה ממש סביר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 4:31 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
בירושלים יש בעיה עם הישראלים. אם יוגב לא יחדש את ימיו ממכבי וזה ממש לא נראה כך, אז יכולים להיות 2 תסריטים אפשריים.
1. תמיר בלאט יוכיח לי שאין לי מושג על מה אני מדבר ויהפוך לפרארי שהוא רואה את עצמו. במקרה הזה ירושלים מסודרת. בראון ייכנס לנעליים של דייסון מלפני שנתיים, פלדין, שהוא השחקן האיכותי של הקבוצה ייתן את רוב הדקות בעמדה מספר 2 וכריס ג'ונסון יקבל את הדקות בעמדה הטבעית שלו.
2. תמיר בלאט יוכיח שיש לי מושג ואז הבעיות יתחילו. בשל כך ג'ייקובן בראון שוב ייאלץ להיכנס לתפקיד של דייסון, אבל זה המרכזי של לפני שנה. זה אומר דקות רבות שלו ושל גארד ישראלי בצוותא (כי לירושלים אין 3 ישראלי וציוות של אליהו וצ'וברוביץ' לדקות ארוכות אולי מופיע בסיוטים של קטש, אבל לא כדאי שיופיע על המגרש) ואז הרוטציה משתנה לחלוטין. או שהדקות של פלדין יחתכו או שהוא ייתן הרבה יותר דקות בעמדה מספר 3, מה שכמובן ישפיע על הדקות של הזרים האחרים. כמובן שתלות בבראון היא משהו שבגלבוע זה אחלה ובירושלים הרבה פחות.
3. בשל העובדה שאמרה לא יירשם בהתחלה לליגה לירושלים יש את צ'וברוביץ' וג'וש אוונס בעמדת הסנטר. אוונס חביב, אבל לא מספיק טוב בעיני בשביל 30 דקות למשחק.
כל הבעיות הללו שדיברתי קשורות לחוק הרוסי, באירופה המצב יהיה שונה ושם לדעתי הבעיות של ירושלים יהיו שאיכות השחקנים לא מספיק טובה, למרות שהרוטציה (אם קטש לא יחליט שבלאט רכז ברמה אירופאית גבוהה, מה שתמיד אפשרות) תסתדר.

מסכים מאוד עם כל מה שנאמר כאן.
לגבי רמת השחקנים לאירופה עוד היה לי חצי סייג, אבל בהתחשב באיך שכריס ג׳ונסון ובאטלר נראו בשני משחקי גביע ווינר אני גם הולך ומתקרב לדעה לפיה הזרים לא מספיק טובים כדי שהקבוצה תצליח בליגת האלופות.
הקו הקדמי מורכב משחקנים משלימים וקצת קטנים מדי והקו האחורי נראה מוגבל משחשבנו - פלדין הוא שחקן שמסוגל לשים המון נקודות בזמן קצר, אבל לא בטוח כמה הוא טוב בלשים נקודות באופן קונסיסטנטי ומול כל יריבה. מפה לשם אתה תלוי בג׳קובן בראון לא פחות משגלבוע הייתה תלויה בו בעונה שעברה, וזו קבוצה שסיימה במקום השישי בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 278 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], picknroll, סאבוניס ו 116 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: