סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 2018/19
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 11:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מעניין גם הניסוח של "אוהד שייתפס".
מה זה אומר? ייתפס על ידי מי? האם "ייתפס במצלמות וידאו ויתועד" זה מספיק? או שהוא צריך להיתפס פיזית על ידי המשטרה או משהו? האם זה אומר שאם הוא "ייתפס" ויזוהה על ידי הקבוצה, היא תפעל גם לתפיסתו הפיזית ו/או להענשתו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 7:21 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כל אחד מחברי ההנהלה יוכל להגיד לאוהדים: אני הצבעתי נגד.
אני לא רואה בהודעה שרשום שהם הולכים להשקיע משאבים בלתפוס אוהדים אלימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 7:39 pm 
Junior

יוניק כתב:
מעניין מה אינטרס של הקבוצה לציין שההחלטה התקבלה ברוב של ארבעה נגד אחד.
לא זכור לי ניסוח כזה בשום מקום.
רמי כהן מראה לאולטראס שהוא עדיין איתם ואין להם מה לדאוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 4:33 pm 
Junior

החלום ושברו
דאליס ג'וינר נחתך מהפועל ת"א אחרי חודש בלבד, אחרי שהקבוצה הודחה מאירופה • אחרי שנים של נדידה בליגה הלאומית, הוא עדיין מאמין: "יכול לשחק ברמות הגבוהות"
https://www.israelhayom.co.il/article/596239

ציטוט:
"לשחק בהפועל ת"א זה חלום שהתגשם עבורי. כולם התנהגו אלי יפה, וזאת אחת הקבוצות הטובות ביותר מבחינת תנאים שראיתי בקריירה המקצוענית שלי", כך סיפר דאליס ג'וינר ל"ישראל היום" לפני כמה ימים, כשעתידו לא היה ברור.

לאחר שהודחו מאירופה בחרו במועדון שלא להאריך את חוזהו של השחקן, שצפוי לחתום בקבוצה מהליגה הלאומית.
בראשית הקריירה שיחק ג'וינר במכבי קריית ביאליק מהליגה הלאומית, משם המשיך לסלובקיה, לפינלנד ולשווייץ בטרם חזר ללאומית, שבה בלט בשנים האחרונות. שלוש שנים שיחק באליצור קריית אתא, שאותה הוביל לגמר הפלייאוף. בעונה שעברה עבר להפועל כפר סבא, וגם בשורותיה הצטיין.
ג'וינר מאמין כי הוא שייך לליגה הבכירה: "אני בטוח שאני מתאים. אני מרגיש שאני יכול לשחק ברמות הגבוהות ביותר. הלכתי לתיכון קטן ואני חושב שזה פגע לי בקורות החיים. רציתי לשחק הרבה לפני שאני הולך למכללה, וכך בסוף קבוצות פחות התעניינו בי. הליגה השנייה הכינה אותי מצוין כי יש לי שם הרבה יותר אחריות בגלל ששם יש רק שני זרים. התכוננתי לרגע הזה, ואני מרגיש מוכן ובעל ניסיון".
יש קבוצה אחרת בישראל שתרצה לשחק בה?
"לא באופן ספציפי. הפועל היא ללא ספק מהקבוצות המועדפות עלי בזכות הקהל. בכל ערב הם באים ונותנים דרייב מטורף כך שאתה רוצה לגרום להם להרגיש שאתה מתאמץ בשבילם. אשמח להישאר בישראל, החברה שלי פה ויש לנו גם ילד בדרך".

חוזהו של ג'וינר בהפועל ת"א היה רק למשחקים באירופה. אם הקבוצה היתה מעפילה לשלב הבא, גם הוא היה ממשיך בשורותיה. אבל זה לא קרה והשחקן יודע למה. "לא שיחקנו מספיק חזק בתחילת המשחק השני, ולמרות שנלחמנו לחזור למשחק, לא הצלחנו. לדעתי נתנו להם יותר מדי ריבאונד התקפה, וזאת היתה הבעיה שלדעתי אני יכול לעזור בה עם האגרסיביות והקשיחות שלי. זה הביא לשרלרואה הרבה זריקות נוחות ועזר להם לנצח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 10:42 pm 
Hall of Famer

חתם ביבנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 2:38 pm 
Hall of Famer

אפרופו שרלרואה, מישהו הפנה את תשומת ליבי לפוסט ב"שדים" שמזהה את אחד מזורקי הכסאות בוידאו כבעל תפקיד בהפועל. לא כתוב מי האיש (כלומר מה שמו; הוא מזוהה בדמותו בוידאו ואני מניח שאוהדי הפועל מכירים אותו) ומה תפקידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 7:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עכשיו אנחנו יודעים מי הצביע נגד באסיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 10:19 pm 
Freshman

בעל תפקיד זה לא חבר הנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 9:06 am 
Hall of Famer

אגב, האם הפועל - בתור אחת שנרשמה לצ'מפיונס, עפה אחרי שני משחקי מוקדמות, ולא המשיכה ליורופקאפ - עדיין מקבלת את ה-650 אלף שקל מהמנהלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2018 2:55 pm 
Junior

יצאו בזול: הפועל ת"א נקנסה ב-10 אלף יורו
https://www.israelhayom.co.il/article/601357

ציטוט:
הפועל תל אביב ספגה היום (שני) מבין הדין של פיב"א קנס בסך 10,000 יורו בעקבות התפרעות אוהדיה במשחק החוץ מול שרלרואה בחודש שעבר.

כזכור, עשרות אוהדים באדום התפרעו במשחק בבלגיה במסגרת סיבוב המוקדמות הראשון בליגת האלופות של פיב"א ואף התעמתו עם כוחות האבטחה המקומיים. בעקבות כך השופטים הפסיקו את המשחק למשך דקות ארוכות עד אשר כל האוהדים יוצאו מהאולם.

מיד לאחר האירוע מינתה פיב"א שופט מיוחד שידון במקרה, ובימים האחרונים הוא החליט להשית על הפועל ת"א קנס כספי פחות כבד ממה שחששו במועדון.

בעקבות אותו אירוע התכנסה הנהלת המועדון לישיבת חרום בה הוחלט לראשונה בעידן קבוצת האוהדים להחמיר את הטיפול במתפרעים ואף להרחיק כל אוהד שינקוט באלימות כלפי מי מהנוכחים במגרש, ואף תישקל הגשת תביעה בגין הנזק שגרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2018 3:10 pm 
Hall of Famer

מעניין איך ישפיע הקנס המגוחך על הנחרצות האו-כה-חד-משמעית נגד האוהדים האלימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2018 11:50 pm 
Junior

מכיוון שמעבר למילים ריקות לא חושב שנעשה משהו, אני לא בטוח שגובה הקנס ישפיע על משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 5:03 pm 
Junior

ראיון קצרצר עם ידר מדר
ים מדר בן ה־17 עומד לחוות הערב דרבי ראשון, ובטוח שהפועל ת"א מסוגלת לנצח את מכבי • הוא חולם על אן.בי.אי, ובינתיים נהנה ללמוד מרביב לימונד: "אני צריך לשפר המון דברים"
https://www.israelhayom.co.il/article/602957

ציטוט:
לצד פתיחת העונה המגומגמת והלחץ המתגבר בעקבות התוצאות והיכולת, בהפועל ת"א יש תקווה גדולה לקראת העתיד, וכרגע הן עונות לשם ים מדר.

כבר שנים רבות שלא עלה ממחלקת הנוער של המועדון שחקן צעיר שהפך לחלק מרכזי בקבוצה הבוגרת, והציפיות הן שמדר (17, 1.90) יהיה הראשון לעשות זאת אחרי זמן רב. "אני מאוד מאמין שאהיה זה שאתן להם להרגיש את התחושה הזו, הלוואי שזה יקרה", הוא אומר ל"ישראל היום" בראיון ראשון מאז עלה לבוגרים, "אני מצפה מעצמי בתוך שנתיים־שלוש להפוך לסמל בשביל האוהדים".

ומה הציפיות האישיות שלך מהעונה הקרובה?
"אני לא מתייחס יותר מדי לכמות הדקות שאני מקבל, אלא מקווה להסתגל ולהשתלב כמה שיותר מהר בליגת העל בכלל ובהפועל בפרט. זו קפיצת מדרגה שלא הרבה מצליחים לעשות, ואני מצפה שאצליח".
מדר הצעיר, שמשחק בעמדות הגארד, נבחר בעונה האחרונה לחמישיית העונה בליגה לנוער, אחרי שהוביל את האדומים לגמר הפלייאוף, והשנה ישחק בקבוצה הבוגרת ובמקביל יסייע גם לקבוצה הנוער. בקיץ האחרון הוא גם היה חלק מהסגל של נבחרת הנוער. כבר כמה שנים שהוא מקיף את עצמו במעטפת מקצועית רחבה. עופר רון, שעבד בעבר אצל האדומים, נמצא איתו בקשר צמוד, והוא זה שהביא אותו ממחלקת הנוער של מכבי בית דגן להפועל ת"א.

מה אתה צריך לשפר כדי להפוך לשחקן לגיטימי בליגת העל?
"יש המון דברים, כמו קליעה וכדרור שאני צריך לשפר, וגם פיזיות, אבל זה יגיע. אני רוצה לעבוד על הכל, ולמזלי יש לצידי אנשי מקצוע שיעזרו לי בזה".

עד כמה השהות לצידו של רביב לימונד מסייעת?
"הוא מדהים. כל הזמן מדריך אותי ומלמד אותי איך לעשות את הדברים בצורה נכונה. זו זכות גדולה עבורי לשחק ולהתאמן לצידו של שחקן כזה בכיר ומנוסה".

"אהיה בטירוף"
בספטמבר האחרון היה מדר עם הפועל ת"א במשחק החוץ בשרלרואה במוקדמות ליגת האלופות של פיב"א, ואף קיבל יותר מעשר דקות. מייד כשנחת בישראל עלה על אופנוע שחיכה לו בשדה התעופה ונסע ישירות לאולם התיכונט, שם שיחק עם קבוצת הנוער מול אלבה ברלין בטורניר הבינלאומי לנוער.
את הטורניר הוא סיים עם 19.3 נקודות בממוצע. "כיף לי עדיין לשחק עם הנוער. כדורסל זה משהו שאני מאוד אוהב וזה היה ברור מאליו שאגיע למשחק", הוא אומר ללא היסוס.

לסיום, מה החלום שלך?
"לצאת לאירופה זו המטרה בחמש השנים הקרובות, והמטרה הגדולה היא לצאת לאן.בי.אי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2018 11:15 am 
Junior

הפועל תל אביב בדקה אפשרות לצרף את גלן רייס ג'וניור
האדומים רצו את השחקן שכיכב בהפועל חולון, אך הסיכויים להגעתו נמוכים. גם סי ג'יי ווטסון מועמד, נמשכים המגעים עם ג'רל מקניל
https://sports.walla.co.il/item/3197324

ציטוט:
הפועל תל אביב ממשיכה במאמצי ההתחזקות אחרי פתיחת העונה החלשה שלה. האדומים בדקו בימים האחרונים אפשרות לצרף את גלן רייס ג'וניור, ששיחק בעונה שעברה בהפועל חולון, אך במועדון מעריכים כי הסיכוי שיצורף בסופו של דבר הוא נמוך. לרייס יש הצעה כספית קונקרטית מהליגה הראשונה בטורקיה והוא עשוי לחתום שם.

שחקן נוסף שנעשתה בדיקה בעניינו הוא סי ג'יי ווטסון, שהיה מועמד גם למכבי תל אביב. במקביל שומרים בהפועל תל אביב על מגעים עם ג'רל מקניל ששיחק בקבוצה בעונה שעברה. אם אכן יתבצע חיזוק, שני המועמדים לעזוב הם ג'מאל שולר ודאלאס מור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2018 11:43 am 
Hall of Famer

ראיתי עכשיו את הראיון עם מדר. גם החלום שלי זה לצאת לNBA. זה די יקר כשאתה נשוי ואב לשתיים, אז כדאי שיעשה את זה כשהוא צעיר ורווק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2018 12:33 am 
Junior

הוא חוזר: ג׳רל מקניל סיכם בהפועל תל אביב
האדומים של דני פרנקו, שפתחו את העונה בצורה רעה, מחזקים את הקו האחורי עם השבת הגארד (31, 1.91) לקדנציה שנייה, בתקווה שיעזור להם לחזור למסלול
https://www.one.co.il/Article/323422.html

ציטוט:
הפועל תל אביב החליטה הערב (חמישי) להחזיר לקדנציה נוספת בקבוצה את הגארד המצטיין מהעונה החולפת, ג’רל מקניל, לאחר שהושג עמו הסכם כספי וכל הפערים צומצמו לכדי סיכום.

כזכור, האדומים ניהלו מו"מ בקיץ להארכת חוזהו של הגארד המצטיין שלהם אשתקד, אך פערים כספיים מנעו מהעסקה לצאת אל הפועל. מקניל, שנותר ללא קבוצה, שמר על קשר עם אנשי הפועל ובימים האחרונים הואצו המגעים בין הצדדים. הפערים הכספיים גושרו בסופו של דבר, כששני הצדדים הסכימו על חזרה של הגארד לקדנציה נוספת. האופציה הראשונה של האדומים הייתה להנחית רכז, אך הקבוצה לא הצליחה למצוא את השחקן המתאים, מה שסלל את דרכו של האמריקאי לקבוצה.

לאחר הדרבי, החליטו האדומים לבצע שינויים בסגל, כאשר עדיין לא הוחלט מי מהזרים בקבוצה ישוחרר הוחלטה על כך תתקבל על ידי הצוות המקצועי בהמשך. בנוסף למקניל, הקבוצה ממשיכה בחיפושים אחר גבוה, שיוכל להעניק לקבוצה את האתלטיות והפיזיות אותה היא חסרה מתחת לסלים.

מקניל, בן ה-31 המתנשא לגובה של 1.91 מטר, העמיד בעונה שעברה במדיי האדומים במהלך העונה הסדירה, ממוצעים של 14 נקודות, 3.3 כדורים חוזרים ו-4.2 אסיסטים למשחק ב-32 מחזורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2018 5:03 pm 
Hall of Famer

לא יודע איך לא התייחסו לזה קודם, אבל בעצם גם אני ראיתי את זה רק עכשיו.
אחרי אירועי שרלרואה אוהד הפועל שכנראה ניסה להגן על זורקי הכסאות הצליח להגיע להישג אדיר - הוא הגיע ל"כשאמא ואבא בני דודים".
הוא עשה את זה בעזרת המשפט האלמותי הזה: "אלימות גוררת אלימות! לא להיפך!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 03, 2018 10:17 am 
Junior

נראה שהניתוח המקדים היה נכון בחלקו לגבי בחירת השחקנים הזרים של הפועל (חוץ מההשתפכות על ג`ק שלהבנתי הגיע לא מוכן פיזית לגלבוע).

כרגע מעניין מה יבחרו לחתוך את שולר או מור ? לא הכרתי את מור לפני אבל אחרי פוטו פיניש הייתי חותך אותו. שולר נראה כמו חצי שחקן גמור כמו שחשבתי אבל משחק עם איזה אדג` מסויים ומוסיף אספקט של חוכמה וניהול משחק שחסרים. לשים את מקניל (מאבד כרוני ברמות יפתח זיויות) לצד אינטילגנציית הכדורסל הפוקפקת של הולמס ומור נראה לי כמו מתכון ל20 איבודי כדור כל משחק.

מצד שני שולר זה שחקן שמגיע לו להיחתך. לא מבין מה קשה לעשות סקאוט על שחקני מכללות ולראות שהבראיינטים (אלייז`ה האילתי וקרופורד הגלבועיסט) הולכים להיות שחקנים עדיפים. מעניין כמה הם מרוויחים ביחס לשולר ה“מוכח“.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 03, 2018 10:02 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לא יודע איך לא התייחסו לזה קודם, אבל בעצם גם אני ראיתי את זה רק עכשיו.
אחרי אירועי שרלרואה אוהד הפועל שכנראה ניסה להגן על זורקי הכסאות הצליח להגיע להישג אדיר - הוא הגיע ל"כשאמא ואבא בני דודים".
הוא עשה את זה בעזרת המשפט האלמותי הזה: "אלימות גוררת אלימות! לא להיפך!"

בבקשה תתן לינק לגאונות הנ"ל
לא מצאתי זאת בעמוד שלהם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 9:16 am 
Junior

פניית פרסה: מור צפוי לעזוב את הפועל ת"א
אחרי תקופה ממושכת שבה היה נדמה כי הגארד שישוחרר הוא ג'מאל שולר, ל"ישראל היום" נודע לראשונה כי האדומים צפויים לשחרר דווקא את דאלאס מור
https://www.israelhayom.co.il/article/604985

ציטוט:
פניית פרסה בהפועל ת"א. אחרי תקופה ממושכת שבה היה נדמה כי הגארד שישוחרר בשביל ג'רל מקניל הוא ג'מאל שולר, ל"ישראל היום" נודע לראשונה כי האדומים צפויים לשחרר דווקא את דאלאס מור.

מקניל, שחתם בליל שבת, ינחת בימים הקרובים, אך לא ברור באיזה כושר הוא נמצא. כיוון שכך, האדומים לא צפויים לשחרר אף אחד מהזרים לפני המשחק הקרוב.

ייתכן שהמשחק האחרון מול הפועל חולון, שבו שולר התעלה וסיים כקלע המוביל עם 15 נקודות ולקח על עצמו את האחריות במהלך הרבע האחרון עם כמה סלים גדולים, שכנע את הנהלת המועדון שהוא האיש המתאים להישאר.

כמה קבוצות בליגת העל עוקבות אחר ההתפתחויות אצל האדומים ועשויות לפעול על מנת לצרף את השחקן שישוחרר. בהפועל ת"א מקווים שכך אכן יקרה ואחת הקבוצות תישא בחלק משכרו של השחקן שיעזוב, כך יתפנה כסף לטובת רכש נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 1:49 pm 
Hall of Famer

גדול. משחק אחד סביר השאיר את שולר. מה כבר ביקשנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 5:34 pm 
Sophomore

זאת ההחלטה הנכונה בלי קשר למשחק האחרון. שולר שחקן לא רע ועם מקניל לידו הוא אמור להיראות יותר טוב. מור לעומת זאת שחקן מחריד. נזק עצום בהגנה, וגם בהתקפה הוא עושה המון נזק, כי חוץ מלזרוק לסל הוא לא יודע לעשות כלום, אפילו את הפעולות הכי פשוטות.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 12:34 pm 
Junior

ברק חקלאי (ynet)- הפועל תל אביב פנתה לג'ו אלכסנדר וריצ'רד האוול.

עוד הוא מוסיף שגלן רייס דורש 18-20 אלף דולר בחודש. סכום שכרגע גדול עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 12:37 pm 
Hall of Famer

על פי חלק מאתרי האינטרנט בין 2 ל3 זרים ישוחררו השבוע .הולמס ...שולר ואולי גם מור....
בוואינט טוענים שיש מומ עם גלן רייס וריצארד הוואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 12:55 pm 
Hall of Famer

מה שכן , מסתבר שכסף יש להפועל
גם התקציב בפתיחת העונה היה חציוני-פלוס בליגה
כעת הוחתם מקניל שכידוע דרש לא מעט
ועדיין מכוונים לעוד כמה שחקנים יקרים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, נורטון, עופר האדום, עמוס לב ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: