סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 3:09 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
אזהרת ניטפוק
רוחש לא רוכש

אללה היסטור
אם הייתי רציני הייתי מכריז על תענית כתיבה לשלושה ימים אבל אני לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 3:15 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה עובר על אנשים, הם רואים מאמן שמאמן את אחת הקבוצות הטובות בהסטוריה אם לא הטובה שבהן-שלפחות בשנתיים הראשונות שלה היתה מחוברת באופן כמעט מושלם בזכותו (נניח שאת השנתיים הבאות אפשר לאמן בטלפון. נוט), ומבכרים על פניו מאמן שעם כל הכבוד לו-ויש לי המון כמו שכתבתי-לא עבר מעולם גמר מזרח. סטיבנס עוד יעשה את שלו, הוא הראה שהוא מוציא הרבה מקבוצות פחות מוכשרות, אבל הוא לא יצר אמנות מושלמת כמו קר. מה לעשות.

אני חולק עליך בעניין איכות הסגל של ס"א כאמור (ואני רחוק מלהיות עבד של הגדרות ה"טופ" שאתה קצת כן עבד שלהן), אבל בין מה שאתה אומר עכשיו לבין "סגל חלש להחריד" יש פער עמוק. "סגל חלש להחריד" זה ממפיס של שנה שעברה, לא ס"א.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 3:31 pm 
Hall of Famer

בהתחשב בזה שהייתה לפופ נחיתות בכל עמדה שהיא מלבד עמדה אחת (ואולי הספסל), זה די מדהים שס"א השתחלה לפלייאוף. ממפיס הייתה אולי יותר גרועה (אחרי הפציעה של קונלי) אבל לא בפער גדול.

לא מבין מה הקשר בין "לא עבר גמר מזרח" לבין יכולות כמאמן. האם היכולות של ברט בראון לא היו שם גם כשניצח 10 משחקים בעונה? לסגל יש משמעות בפלייאוף, אחרי הכל. אי אפשר לזכות באליפות או לעבור את לברון (כמעט בשיאו) בלי שני הכוכבים הגדולים שלך.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוקטובר 03, 2018 3:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 3:35 pm 
Junior

rony כתב:
סטיבנס נמצא בעמדת נחיתות מובנית בהשוואה בינו לבין קר ופופ, לקר יש את הקבוצה אולי הכי מוכשרת בהיסטוריה כבר ארבע שנים (או לפחות שנתיים) עם לפחות שני שחקנים שגם אם הם פורשים ברגע זה, כנראה נכנסים לטופ-20 היסטורי בלי שום בעיה, על גבול הטופ-10 אפילו. לפופ במשך שנים היה את הפאוור הגדול בהיסטוריה ושחקן שבקלות אפשר להגדיר כטופ-5 היסטורי (לא קונצנזוס, אבל בהחלט דעה רווחת) לצד עוד 2 אולסטרים,

אתה מציג תמונה חלקית פה.
בוא נזכור שקר לקח קבוצה שעפה סיבוב ראשון שנה קודם וסיימה במקום השישי במערב... זו קבוצה שעונה לפני שקר הגיע שלחה רק את סטף לאולסטאר ובסך הכל הייתה קבוצה טובה אבל לא נראה שתוך שנתיים היא תשבור את שיא הנצחונות.
גם בלי דוראנט קר הרים שם קבוצה מדהימה ומהטובות שאני ראיתי.

והקבוצה של פופ ב2014 שלחה רק שחקן אחד לאולסטאר וגם זה לספסל של האולסטאר (פרקר). אני יודע שאולסטאר הוא לא מדד מושלם אבל הוא כן נותן אינדיקציה מסוימת למעמד של השחקנים בליגה באותה עונה.
ב2014 דאנקן היה הרבה אחרי השיא, פארקר כבר התחיל לדעוך (ירד ב4 נקודות לממוצע מהעונה הקודמת) ,מאנו כבר היה בן 37 וקאווי רק התחיל להיות קאווי בעונה הזאת.
מה שכן ראית מהספרס ב2014 זה קבוצה סופר חכמה, סופר מאומנת וסופר ממושמעת ובעיקר ראית קבוצה של פופ.

אז לפטור ( או קצת להקטין) את ההישגים של פופ וקר בזה שהיו להם קבוצות גדולות זו דרך של דיעבד כי חלק לא קטן מזה שהקבוצות האלו היו גדולות אלו פופ וקר.

לצורך העניין אני לא חושב שהשנה יש לסטיבנס קבוצה פחות משמעותית פחות מוכשרת מהספרס ב2014 אבל אני לא הייתי מהמר שתהיה בפועל קבוצה יעילה כמו הספרס של 2014.

חשוב לי רק להדגיש - סטיבנס מאמן מדהים ואני ממש לא רוצה להקטין אותו אבל הוא צריך להוכיח שהוא יכול לעשות דברים שפופ וקר כבר עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 3:49 pm 
Hall of Famer

קר עשה עבודה מדהימה בג"ס, זה ברור, אבל צריך גם לקחת בחשבון שזו הייתה קבוצה צעירה בעלייה. היא הייתה הופכת לקבוצה מצוינת, גם ללא קר. ייאמר לזכותו שהוא הזניק אותה למעמד Goat. לא כל מאמן היה מצליח לעשות את זה.

אנחנו כנראה נזכה לראות קר מול סטיבנס, ראש בראש, בסדרת הגמר. נשאיר את הדיון להמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 4:22 pm 
Junior

מה זה קבוצה בעליה?
מה היו הסיכויים שלה לפני תחילת העונה לקחת אליפות? איפה היא מוקמה ביחס לאחרות?
ברוב האתרים שהסתכלתי היא הייתה בין מקומות 5 ל9 כלומר לא בדיוק פייבוריטית (אם כי כן משתפרת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 4:54 pm 
Hall of Famer

אף אחד לא צפה את דריימונד גרין (גם לא קר) וקארי נהפך לסופרסטאר של ממש. כמובן שהייתה שם גם עבודת אימון נהדרת אבל בסיס השחקנים היה מצוין (ובדיוק בגיל הנכון כדי לבצע קפיצה אישית ולא רק קבוצתית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 5:03 pm 
Junior

נו יופי אז אפשר ככה לבטל פחות או יותר כל מאמן לא?

ומה זה בדיוק אף אחד לא צפה את דריימונד גרין? העונה הראשונה עם קר הייתה העונה השלישית שלו בליגה והוא קפץ בה בכל נתון סטטיסטי אפשרי... אז אולי אי אפשר היה לצפות את דריימונד כי הוא פרץ בעיקר בגלל השיטה של קר?

אותו כנ"ל סטפ... אחת הסיבות שהוא נהיה כזה כוכב על זה כי הוא קלע זריקות סופר קשות שאף מאמן שפוי לא היה נותן לו לזרוק... אולי בגלל שקר נתן לו גיבוי וחופש ועזר לו אז הוא הצליח להפוך משחקן טוב לכוכב על?

אז איזה מאמן שלקח אליפות מצוין לדעתך? איזה מאמן הייתה מתאר אותו כאחד שהוא הפך קבוצה סבבה לקבוצה אלופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 5:09 pm 
מנהל פורום

אני עם שיקי
המבחן של המאמן הוא כמה אובראצ'יבר אתה ולא האם לקחת אליפות עם מייקל ג'ורדון -לא מזלזל באתגר של לקחת אליפות עם מייקל ג'ורדון - במיוחד בNBA שהשיטה לא מאפשרת לקבוצה להשאר בצמרת לנצח
לכן הבחירה בסטיבנס ופפ לפני קר נכונה בעיני
לפפ יתרון עצום על סטיבנס, כי פופ הצליח להתגבר על המכשולים שעמדו בפני קבוצה נחותת כישרון עד הסוף, משהו שסטיבנס אפילו לא התקרב לעשות
בפליי אוף האחרון שהיה מצוין לסטיבנס ביחס לפלייאופים הקודמים שהיו בין סטנדרטיים לאנדר אצ'יברים, הוא עדיין לא הצליח להתגבר על מכשול בדמות קליבלנד, מכשול לא בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 5:12 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
נו יופי אז אפשר ככה לבטל פחות או יותר כל מאמן לא?

ומה זה בדיוק אף אחד לא צפה את דריימונד גרין? העונה הראשונה עם קר הייתה העונה השלישית שלו בליגה והוא קפץ בה בכל נתון סטטיסטי אפשרי... אז אולי אי אפשר היה לצפות את דריימונד כי הוא פרץ בעיקר בגלל השיטה של קר?

אותו כנ"ל סטפ... אחת הסיבות שהוא נהיה כזה כוכב על זה כי הוא קלע זריקות סופר קשות שאף מאמן שפוי לא היה נותן לו לזרוק... אולי בגלל שקר נתן לו גיבוי וחופש ועזר לו אז הוא הצליח להפוך משחקן טוב לכוכב על?

אז איזה מאמן שלקח אליפות מצוין לדעתך? איזה מאמן הייתה מתאר אותו כאחד שהוא הפך קבוצה סבבה לקבוצה אלופה?

נובמת. לא ביטלתי אותו. אמרתי שהוא עשה עבודה מדהימה ונהדרת. מה לעשות שגם פופ וגם סטיבנס (בטח פופ אבל לדעתי גם סטיבנס הראה מספיק).

אגב, אף אחד לא צפה את גרין = הוא קיבל תפקיד מפתח כי לי נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 6:24 pm 
Junior

אתה אמרת שהיא הייתה הופכת לקבוצה מצוינת גם ללא קר... מה זה בדיוק אומר? קבוצת סיבוב שני? מסכים שכנראה גם בלי קר זה היה קורה. קבוצה לאליפות? לא בטוח שבלי קר זה היה קורה. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא אבל אנחנו כן יודעים לאן הם הגיעו רק עונה קודם.

וגרין אומנם שודרג במעמד שלו כשדיוויד לי נפצע אבל בוא נזכור שגם עונה קודם הוא היה שחקן של כמעט 22 דקות ככה שהוא לא בדיוק היה שחקן קצה ספסל ששודרג. הוא היה שחקן רוטציה משמעותי שתחת קר הפך לאולסטאר.
יכול להיות שזה בגלל שהוא התבגר, יכול להיות שזה בגלל שלי פצוע אבל שוב, יש את מה שאנחנו יודעים שקרה ויש מה היה יכול לקרות... מה שקרה הוא שגרין הפך משחקן של 22 דקות למשחק וססטיסטיקה לא מדהימה לשחק סופר משמעותי תחת קר.

ואין לי שום ויכוח לגבי היכולות המעולות של פופ וסטיבנס רק שלפחות לפי דעתי עד שטבינס לא מראה שהוא יכול להגיע לגמר ולתת שם פייט הוא עדיין מתחת לפופ וקר.
אני לא אומר שאין לו קייס מולם רק שעדיין אין לו קבלות שלהם יש ולכן אני נותן להם את האדג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 6:27 pm 
Hall of Famer

נחכה שנה וסביר שיהיו לו קבלות. לא אוהב לשפוט כך יכולות וביצועים. הקבוצות של סטיבנס עד היום עשו מעל ומעבר. לא באמת היה לו סיכוי ריאלי להגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 6:45 pm 
Hall of Famer

מי אמר? ואולי אנחנו נדבר בעוד שנתיים על ג'יילן בראון ועל ג'ייסון טאטום כמו שאתה מדבר היום על דריימונד גרין וקליי תומפסון?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 7:54 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אתה אמרת שהיא הייתה הופכת לקבוצה מצוינת גם ללא קר... מה זה בדיוק אומר? קבוצת סיבוב שני? מסכים שכנראה גם בלי קר זה היה קורה. קבוצה לאליפות? לא בטוח שבלי קר זה היה קורה. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא אבל אנחנו כן יודעים לאן הם הגיעו רק עונה קודם.

התלבטתי לא מעט לגבי זה. אני מסתכן בכך שיסקלו אותי. אני מאוד אוהב ומעריך את קר אבל אחרי חשיבה, אני מאמין שג״ס היו יכולים להגיע לגמר הליגה ואולי לקחת אליפות גם בלעדיו (עם מאמן ממוצע; כרגע ריברס לפי נורטון הוא מאמן ממוצע). הם כנראה לא היו הופכים לשושלת שמנצחת 73 משחקים בעונה אבל היה להם בהחלט סיכוי לקחת אליפות.

חוץ מזה, למה שיהיה להם מאמן ממוצע אם יש להם gm שהוא הרבה מעל הממוצע?
זה לא מקרי בעיניי שהם מצאו את קר (כפי שזה לא מקרי שאיינג׳ מצא את סטיבנס). הם היו מוצאים מאמן איכותי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 8:28 pm 
Hall of Famer

Att ומשחקיו התיאורטיים. את זה אמרו גם על פיל ג'קסון כל מקטרגיו, אבל לפיל ג'קסון יש יותר טבעות אליפות מאצבעות ידיים-ולמקטרגיו לא. יש איזשהו באג אנושי ביכולת לזהות גדולה משולבת עם גדולה. אתה רואה מאמן אדיר עם שחקנים אדירים ואומר רגע, זה לא הוא-זה הם. ואולי הם זה בזכות ההוא? מה אתם חושבים שהמאמן עושה שם, אוכל בורקס? ממש מצחיק שסטיבנס מקבל מעמד מעל קר, ואני מת על סטיבנס. אין קבלות יותר טובות משל סטיב קר בכדורסל. הוא אימן את הקבוצה המנצחת עם הכדורסל הכי יפה EVER, ועוד כזו שמחויבת להגנה ומחזיקה את עצמה בלי אגו. וזה לא מספיק. אתמהה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2018 8:41 pm 
Hall of Famer

בפעם האלף, אני לא מקטין מקר אלא פשוט חושב שפופ וסטיבנס עדיפים. זה הכל.

יכול להיות שאני טועה. קשה מאוד לשפוט מאמנים וכאן מדובר ב-3 מאמנים מאוד מאוד מאוד טובים. הפערים ביניהם קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 04, 2018 1:21 am 
Hall of Famer

נהדר נורטון
אהבתי מאוד את הפורמט , ואת החידוש עם צפי/הצלחה/כישלון בסוף .

אני רק אציין ( אולי את המובן מאליו ) שסך "מרחב המדגם" של הדירוג כאן הוא 26 מאמנים ( 30 פחות 4 רוקים ) , ולכן למעשה המאמנים הנמצאים בסוף הרשימה הם מאמנים ממוצעים בלבד בליגה , ולכן לא נדרשים להישגים יוצאי דופן לשם כך .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 04, 2018 9:18 am 
Freshman

Hacohen כתב:
הוא אימן את הקבוצה המנצחת עם הכדורסל הכי יפה EVER

עניין של טעם. בעיני הכדורסל הכי יפה היה השואו טיים של הלייקרס בשנות ה-80'. כמובן שזה לא קשור לדיון. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 04, 2018 1:42 pm 
Sophomore

עקב עומס גדול לא הספקתי לקרוא את כל הדיבורים כאן על פופ, סטיבנס וקר.

רק אוסיף את דעתי שלי והיא שפופ ראשון בנוק אאוט -
אחראי לאלופות בעלות אופי שונה לחלוטין אחת מהשנייה מבחינת האופן שבו משחקות, ייצר את הקבוצה האלופה שאולי שיחקה את הכדורסל הקבוצתי הכי יפה ומאומן בהיסטוריה במשחק עומד (2013-2014). הנחיל דרך של ממש של מועדון שבו כל השחקנים פועלים קודם כל למען הנצחונות של הקבוצה בעידן שבו היו מגה סטארים בליגה ושהסטט' האישיות הן בעיקר מה שעניין. קר וסטיבנס אולי התחנכו על ברכיו בהקשר הזה.
מעבר לכך, אני לא יודע מה הייתה הסיטואציה מבחינת ההבאה של פארקר וג'ינובילי וקוואי ועוד... אבל הספרס שבחרו באופן עקבי בחירות נמוכות בדראפט הביאו שחקנים שהתפתחו להיות שחקנים נפלאים, כוכבים של ממש. גם אם זה לא זיהוי הכישרון שלו (ואולי כן? באמת לא יודע), זו כן היכולת שלו לתת מקום, להשביח ולהדריך את השחקנים האלה. והיכולת שלו להרכיב קבוצה מוטרנים מזדקנים שכבר קבוצות אחרות היו הופכות לשחקני נשמה, מזכירה לי הכנת מרק פסיכי מירקות שעומדים להירקב. צריך להיות ממש טוב במה שאתה עושה כדי להצליח לעשות את זה כמו שפופ מצליח גם אם העגבנייה היא עדיין עגבנייה.

אחר כך סטיב קר, כי הוא באמת אחראי לקבוצה כנראה הכי גדולה בהיסטוריה, שזה קומבינציה של מאמן אדיר וסגל עם כישרון אדיר (בסקאלה אחרת לחלוטין מאשר מה שהיה בסן אנטוניו לדעתי). את אותו כישרון בסקאלה אחרת לגמרי היה לדעתי גם באוקלהומה ועדיין הם לא הצליח לייצר קבוצה כזאת נדירה, אז כנראה שעבודת המאמן מאוד מאוד חשובה.

ושלישי סטיבנס שהוא מאמן מבריק וכיף לראות את הקבוצה שלו, אבל לדוג', קליבלנד של שנה שעברה הייתה משוכה לא כזו קשה למעבר ולא קונטנדרית של ממש (ולראיה גולדן סטייט שנגבה איתה את הרצפה) וגם בלי שני שחקנים חשובים בסיטואציה שהתפתחה היו צריכים לעבור אותם. לא עברו בגלל צעירות של השחקנים וגם שלו לדעתי. הוא עוד יהיה אחד מהגדולים כנראה - בין היתר כי איינג' עומד מאחוריו (וימשיך לספק לו כשרון מספיק טוב כדי להתמודד באופן עקבי), אבל כרגע להשוות לקר זה מוגזם ולהשוות לפופ זה בכלל חילול הקודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 04, 2018 2:05 pm 
Hall of Famer

מאנו, אם מחלקים פרס על מפעל חיים אז ברור שפופ לוקח כרגע אבל אתה לא חושב שצריכות לרדת לו נקודות על הסיפור הטרי של קוואי?
כמו כן, זו הייתה הפתעה עצומה אם בוסטון הייתה עוברת את קליבלנד, שדרסה את טורונטו ואני מניח שהייתה עושה זאת יותר בקלות אם שני הכוכבים של טורונטו היו פצועים. יש לך את אל הורפורד, טייטום כרוקי ובראון כשחקן שנה שנייה שעדיין מתפתח מול לברון ולאב ומה שזה לא יהיה שהיה שם. זה לא אמור להיות כוחות.

* אני יכול להבין את הדירוג שלך. למעשה אני מבין כל דירוג בין השלושה האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 04, 2018 4:43 pm 
Sophomore

חושב שקליבלנד הייתה חלשה ופשוט המזרח חלש באופן יוצא דופן. אינדיאנה כמעט הדיחה אותם... בוסטון הייתה יכולה וצריכה גם להעיף את קליבלנד. קבוצה הרבה יותר עמוקה ועם הרבה יותר שחקני כדורסל ראויים בכל עמדה בעיניי. יש ילדודס, אבל דווקא הם הרימו את הרמה בפלייאוף והיו מעולים.

ויכול להיות שסטיבנס במהלך טקטי אחד ספציפי או הכנה למשחק יתעלה על פופ וקר, אבל פופ יצר כזאת תשתית בסאן אנטוניו שזה חד מימדי להתעלם מזה כשבאים לומר מי מאמן טוב יותר. הייחודיות של פופ זה לא שהוא עושה מהלכים מבריקים במהלך משחקים, אלא שהקבוצות שלו מאומנות להפליא, מלוכדות ורק הולכות ומשתפרות ומתלכדות עוד יותר. סטיבנס כאמור לא היה מעולם קונטנדר ולא התמודד מעולם בכבוד עם קונטנדרית אמתית (כי קליבלנד של שנה שעברה לא הייתה כזאת בעיניי). נראה אותו עוד איזה עונה-עונתיים של קונטנדריות אמיתית לפני שנתחיל להשוות לפופ שנתן כמה עונות טובות ברמה הזאת.
הסיפור עם קוואי עדיין מאוד לא ברור. אני לא חושב שאפשר להסיק מכך מסקנות לגבי התפקוד של פופ בייחוד שזה מקרה יחיד במינו (ויתר השחקנים שלו מאוד מעריכים אותו). לפעמים אין מה לעשות במצבים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 04, 2018 5:01 pm 
Sophomore

ודבר נוסף - בהינתן שתפקיד של מאמן ברובו הוא למעשה קופסה שחורה וקשה לאוהד שלא נמצא באימונים באמת להיות מסוגל להעריך מה תרומתו, מה תרומת הבעלים, מה תרומת השחקנים, מה תרומת הקשר בין כולם, אני חושב שיש משהו קצת חסר ענווה בלדרג מאמן מאוד צעיר שעדיין לא באמת הצליח הצלחה גדולה אל מול מאמן שבאופן עקבי מביא קבלות. אני לא חושב שאחד מאיתנו באמת יודע מה קורה באימונים של סטיבנס או של פופ. אני יודע שהקבוצות של פופ אדירות יותר מעשור ושלסטיבנס הייתה קבוצה טובה מאוד (אם כי לא קונטנדרית כאמור) כבר כמה שנים בודדות. אין לי מידע פנימי, אני שופט לפי שורה תחתונה ולפי איך הקבוצות נראות במשחקים. שורה תחתונה לפופ קריירה מפוארת בהן אימן קבוצות שמשחקות בצורה שונה מאוד אחת מהשנייה ולסטיבנס התחלת קריירה מבטיחה ברגל ימין עם קבוצות שמשחקות כדורסל יפה לעין אבל עדיין לא הישגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 04, 2018 5:09 pm 
Hall of Famer

בעיניי זה הישג גדול שבוסטון הגיעו לגמר המזרח.
אם לא העליונות של סטיבנס על בראון, הם לא היו עוברים את פילי לדעתי
וגם בסדרה מול מילווקי, השחקן הבכיר על הפרקט היה של היריבה.

קליבלנד הייתה יחסית חלשה לקונטנדרית, זה נכון, אבל אין שום דבר בהרכב של בוסטון שמרמז על קונטנדרית גם כן ולברון ג'יימס הוא עדיין לברון ג'יימס, ככל הנראה השחקן הטוב בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 04, 2018 5:12 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
ודבר נוסף - בהינתן שתפקיד של מאמן ברובו הוא למעשה קופסה שחורה וקשה לאוהד שלא נמצא באימונים באמת להיות מסוגל להעריך מה תרומתו, מה תרומת הבעלים, מה תרומת השחקנים, מה תרומת הקשר בין כולם, אני חושב שיש משהו קצת חסר ענווה בלדרג מאמן מאוד צעיר שעדיין לא באמת הצליח הצלחה גדולה אל מול מאמן שבאופן עקבי מביא קבלות. אני לא חושב שאחד מאיתנו באמת יודע מה קורה באימונים של סטיבנס או של פופ. אני יודע שהקבוצות של פופ אדירות יותר מעשור ושלסטיבנס הייתה קבוצה טובה מאוד (אם כי לא קונטנדרית כאמור) כבר כמה שנים בודדות. אין לי מידע פנימי, אני שופט לפי שורה תחתונה ולפי איך הקבוצות נראות במשחקים. שורה תחתונה לפופ קריירה מפוארת בהן אימן קבוצות שמשחקות בצורה שונה מאוד אחת מהשנייה ולסטיבנס התחלת קריירה מבטיחה ברגל ימין עם קבוצות שמשחקות כדורסל יפה לעין אבל עדיין לא הישגי.

זה נכון שיש פחות אינדיקציה ומדובר במשהו שהוא מעין הימור אבל ההימור הוא לא גדול, סטיבנס כבר כמה שנים מוליך את הקבוצות שלו רחוק יותר ממה שניתן היה לחשוב ולהעריך. במקביל, פופ איבד את הכוכב השקט והגדול שלו שעליו המועדון בנה. זה כשלון כואב של המערכת ושל פופ עצמו. אני לא חושב שזה יהיה נכון להתעלם מכך.
אני לא חושב שזה מעיד על חוסר בענווה אלא פשוט על מתן דגש לביצועים בשנים האחרונות, כפי שאנחנו נותנים בכל עמדה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה