סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 12:25 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
מנקו במקום 15? לפני בלייזר, אליהו ומשעור? והמדרגים אמורים להיות כאלה שמבינים בכדורסל?
בעצם אחרי שראיתי את רשימת המדרגים אני לא מצפה לכלום. אם נכללים שם "כתבי" ערוץ 5 וסוכן שחקנים, אז כלום לא מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 1:25 pm 
Junior

בינתיים פירסמו את המשך הדירוג:
10. פניני.
9. קולושוב.
8. שוכמן.
7. גינת.
6. זוסמן.

תמיר בלאט בטופ 5. הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 1:35 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
תמיר בלאט בטופ 5. הזיה.

זה ממש לא הזיה, שכל אנשי הכדורסל בארץ מתחנפים לדיוויד בלאט ואשתו. בדיוק כמו מאמן הפועל ירושלים הנוכחי.
וזה שפניני מקום 10 זה גם חתיכת הזייה.

ומה לעזאזל תומר גינת עושה במקום 7? :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 1:42 pm 
Freshman

הוקיץ' כתב:
בינתיים פירסמו את המשך הדירוג:
10. פניני.
9. קולושוב.
8. שוכמן.
7. גינת.
6. זוסמן.

תמיר בלאט בטופ 5. הזיה.

יפתיע אותי אם הוא לא על הפודיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 2:20 pm 
Hall of Famer

כל אנשי הכדורסל מתחנפים לבלאט..... איזה קשקוש. אפשר לחשוב שוואלה מעבירים אחר כך דו"חות מפורטים לדיוויד בלאט כמה נקודות כל איש כדורסל נתן לבן שלו..... יאללה, צאו כבר מהבדיחה הזאת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 3:05 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
כל אנשי הכדורסל מתחנפים לבלאט..... איזה קשקוש. יאללה, צאו כבר מהבדיחה הזאת.

הקטע המצחיק ב"בדיחה" הזו הוא שזה לא באמת "בדיחה" אלא מציאות.

תמיר בלאט רכז עם פוטנציאל גבוה אבל ממש לא בטופ 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 3:06 pm 
Hall of Famer

בסדר, בלאט מקבל אחר כך לידיו את כל ההצבעות של כל 40 אנשי הכדורסל מאתר וואלה.... וואטאבר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 4:39 pm 
Junior

חבורה של קשקשנים יוצאת כנגד אנשי מקצוע בכירים בכדורסל הישראלי .. יפה. גם אני הייתי בוחר אולי אחרת פה ושם, אבל בהחלט מכבד את הבחירה, בלי שעדיין יש לי ממש דעה מגובשת על בלאט, אבל אני בהחלט אוהב את מה שראיתי ממנו בנבחרת ובהכנה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 4:40 pm 
Junior

אני חושב למשל שזוסמן צריך להיות בחמישיה בלי צל של ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 4:54 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
להגיד "הוא במכבי, לא חוכמה" זה להתחבא. לא מגיעה לו שום הנחה בגלל שהוא במכבי. זו הקבוצה שלו בכדורסל הבוגרים ובה הוא יצטרך להראות אם המקום שלו שם או לא. בינתיים לא הראה. אולי בהמשך יראה ואולי לא. עד שיראה, אין לו מקום בצמרת.

טיעון קצת מגוחך. קודם כל, ברור שמשנה באיזו קבוצה אתה משחק. שנדבר על כארם משעור או איתי שגב ומה שהם הראו שנה שעברה? לפי ההיגיון שלך שניהם צריכים להיות בתחתית הדירוג. חוץ מזה, אם הדירוג מתבסס רק על "מה שהראית עד עכשיו בליגה הישראלית" אז לקולשוב אין בכלל מקום בדירוג. ברור ש-40 אנשי מקצוע חושבים קצת שונה ממך על הקריטריונים של הדירוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 5:04 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
סאבוניס כתב:
הוקיץ' כתב:
כן, כי האנשים האלה אף פעם לא טעו... נו באמת.
זוסמן מילא, בלאט מגיע מעונה לא טובה ואיכשהו השתדרג ברשימה.

הוקיץ', את ה"אהבה" שלך לבלאט אנחנו כבר מכירים. איכשהו שכחת להזכיר שאחרי השנה הבאמת בינונית הוא נתן כמה משחקים נהדרים עם הנבחרת הבוגרת וגם נראה טוב מאוד בהכנה עם ירושלים. כשמוסיפים על זה את זה שהוא רק בן 21 והולך לשחק השנה תחת מאמן שנותן בו הרבה אמון, אפשר להבין למה התחזית לשנה הבאה אופטימית.

אז כמה משחקים לא רעים (שברובם הפסדנו) מול נבחרות שלא מכירות אותו ואת החסרונות העצומים שלו שווים יותר מעונה שלמה בליגה?
לי יש מחשבות אחרות לגבי למה התחזית כל כך אופטימית.

יכול להיות שהם אופטימיים מדי. אני אישית לא הייתי מכניס אותו עדיין לחמישייה הראשונה וחושב שיש לו עוד מה להוכיח. אבל בוא נסכים גם שאתה לא בדיוק אובייקטיבי לגביו. בכלל, במקרה של בלאט, יותר משחקנים אחרים, נראה שהשדה מתחלק ל"אוהבים" ו"שונאים" (מילה קצת חזקה, אבל העיקרון ברור). האוהבים מתמקדים בתכונות הנפלאות שלו ונוטים להמעיט מהחשיבות של כל השאר. מודה שאני אישית קרוב יותר לקבוצה הזו. השונאים (אוקיי, "ספקנים מקצועיים") מתמקדים בחסרונות וגם מייחסים כל הערכה שהוא זוכה לה לנפוטיזם ולתיאוריות קונספירציה על ידו הארוכה של האבא. אפשר קצת באמצע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 5:12 pm 
Junior

מאחר שאני רואה כדורסל באופן רציף כבר מעל עשרים שנה ועברו הרבה ישראלים בירדן, אני משוכנע שבלאט הוא לא פלטפורמה מוחלט, מדובר על שחקן בעל ראיית משחק יוצאת דופן, לאן הוא יגיע עם זה נחכה ונראה, אבל עצם הקונטרברסליות מעידה שהוא לא שחקן רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 6:13 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
הוקיץ' כתב:
סאבוניס כתב:
הוקיץ' כתב:

הוקיץ', את ה"אהבה" שלך לבלאט אנחנו כבר מכירים. איכשהו שכחת להזכיר שאחרי השנה הבאמת בינונית הוא נתן כמה משחקים נהדרים עם הנבחרת הבוגרת וגם נראה טוב מאוד בהכנה עם ירושלים. כשמוסיפים על זה את זה שהוא רק בן 21 והולך לשחק השנה תחת מאמן שנותן בו הרבה אמון, אפשר להבין למה התחזית לשנה הבאה אופטימית.

אז כמה משחקים לא רעים (שברובם הפסדנו) מול נבחרות שלא מכירות אותו ואת החסרונות העצומים שלו שווים יותר מעונה שלמה בליגה?

יכול להיות שהם אופטימיים מדי. אני אישית לא הייתי מכניס אותו עדיין לחמישייה הראשונה וחושב שיש לו עוד מה להוכיח. אבל בוא נסכים גם שאתה לא בדיוק אובייקטיבי לגביו. בכלל, במקרה של בלאט, יותר משחקנים אחרים, נראה שהשדה מתחלק ל"אוהבים" ו"שונאים" (מילה קצת חזקה, אבל העיקרון ברור). האוהבים מתמקדים בתכונות הנפלאות שלו ונוטים להמעיט מהחשיבות של כל השאר. מודה שאני אישית קרוב יותר לקבוצה הזו. השונאים (אוקיי, "ספקנים מקצועיים") מתמקדים בחסרונות וגם מייחסים כל הערכה שהוא זוכה לה לנפוטיזם ולתיאוריות קונספירציה על ידו הארוכה של האבא. אפשר קצת באמצע?

מה זה אופטימיים? אין שום קשר בין מה שהוא הראה עד כה לדירוג שלו ברשימה. שחקנים שעשו בעונה האחרונה פי כמה ממנו מדורגים הרבה אחריו. נראה לי מצחיק לטעון שאין קשר בין שם המשפחה שלו לסיפור הזה אבל שיהיה.
ואני לא חושב שאני לא אובייקטיבי לגביו. נכון, זה מאוד תסכל אותי כשהוא שיחק בהפועל וקיבל קרדיט יותר ממה שהגיע לו, אבל זה בדיוק בגלל שהיחס אליו לא היה מקצועי. באותה מידה מנקו מאותרג היום בהפועל וזה מעצבן אותי בדיוק באותה מידה. לא חושב שזה הופך אותי ללא אובייקטיבי לגביו.
משעשע שאוהדי ירושלים פתאום מגנים על המדרגים ההו כה מקצועיים של אתר וואלה. מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 6:15 pm 
Junior

אגב, אין לי בעיה להודות שבלאט מוציא מהפוטנציאל שלו הרבה יותר ממה שחשבתי שהוא יכול.
סביר להניח שאלמלא הוא היה כל כך אוברייטד היחס שלי אליו היה מאוד חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 6:26 pm 
Hall of Famer

מה שיותר מגוחך זה שאנשים כל כך עיוורים עם השנאה שלהם, שהם אשכרה חושבים ש-40 אנשי מקצוע ידרגו גבוה את תמיר בלאט בדירוג אנונימי לחלוטין רק בגלל שהם רוצים ללקק לאבא שלו (שלא יידע את זה כמובן, כי הדירוג אנונימי).

אגב, כנראה בשנים הקודמות הם לא רצו כל כך ללקק לו, כי בשנה שעברה הוא דורג 17, ושנה לפני זה 30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 6:56 pm 
Junior

מילא אם הוא היה יו"ר המנהלת, אבל מה יצא מזה שילקקו לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 7:20 pm 
Sophomore

זה לא חייב להיות לקקנות כדי שתהיה השפעה לשם המשפחה על כמה הוא משחק ועל היחס הכללי (לאו דווקא בדירוג של וואלה). מבחינת הבולטות ברור שיש לזה השפעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 8:00 pm 
Junior

מאנו כתב:
זה לא חייב להיות לקקנות כדי שתהיה השפעה לשם המשפחה על כמה הוא משחק ועל היחס הכללי (לאו דווקא בדירוג של וואלה). מבחינת הבולטות ברור שיש לזה השפעה.

אכן.
אני מבין שאוהדי ירושלים שמגנים פה בחירוף נפש על הידע המקצועי של מדרגי וואלה מסכימים שתמיר בלאט הוא אחד מחמשת הישראלים הטובים בליגה, אם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 8:02 pm 
Junior

מסכימים בהחלט, בהתחשב בסחורה המנקואית למיניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 8:13 pm 
Junior

בעולם מתוקן בלאט לא היה אפילו בעשרים הגדולים, אבל הישראלים כל כך גרועים אז מבין הגרועים הוא בין הטובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 8:16 pm 
Hall of Famer

אני דווקא לא מסכים. הייתי לוקח למשל בקלות לפניו את זוסמן ואת שוכמן,ומצד שני אני ממש לא שותף לקטילות האוטומטיות שלו ולקונספירציות הליקוק לאבא שלו ואני כן חושב שמדובר בכישרון גדול שעשה דברים יפים מאוד לגילו בנבחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 11:20 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
סאבוניס כתב:
הוקיץ' כתב:
סאבוניס כתב:
הוקיץ' כתב:

מה זה אופטימיים? אין שום קשר בין מה שהוא הראה עד כה לדירוג שלו ברשימה. שחקנים שעשו בעונה האחרונה פי כמה ממנו מדורגים הרבה אחריו. נראה לי מצחיק לטעון שאין קשר בין שם המשפחה שלו לסיפור הזה אבל שיהיה.
ואני לא חושב שאני לא אובייקטיבי לגביו. נכון, זה מאוד תסכל אותי כשהוא שיחק בהפועל וקיבל קרדיט יותר ממה שהגיע לו, אבל זה בדיוק בגלל שהיחס אליו לא היה מקצועי. באותה מידה מנקו מאותרג היום בהפועל וזה מעצבן אותי בדיוק באותה מידה. לא חושב שזה הופך אותי ללא אובייקטיבי לגביו.
משעשע שאוהדי ירושלים פתאום מגנים על המדרגים ההו כה מקצועיים של אתר וואלה. מגוחך.

לא אוהד ירושלים ובדרך כלל מעריך את העין המקצועית שלך ומה שיש לך להגיד. אבל זכורים לי דיונים לפני שנה בזמן האליפות של נבחרת העתודה שבה קטלת את בלאט והעתיד שלו באופן גורף. לאור זאת, הייתי מצפה לקצת יותר צניעות/מתינות כשמדברים עכשיו על הערכות אופטימיות לגבי העתיד שלו.

אוקיי, לא התאפקתי והלכתי לבדוק. הנה כמה דוגמאות:

"אם בלאט והובר יגיעו לבוגרת זה יהיה מאוד מצער בשביל הכדורסל הישראלי."

"בר טימור, יפתח זיו, נאור שרון. עזוב נו, בלאט זה לא רמה."

"הוא לא מסוגל לשמור, הוא לא מסוגל לקחת את השומר שלו באחד על אחד והוא לא מסוגל לנהל את המשחק ביעילות ברמת הבוגרים. אם הוא איכשהו יגיע לנבחרת זה יהיה בזכות הייפ ותו לא."

"בלאט לא מסוגל להתמודד ברמות האלה ועדיף לתת לנבון שנראה קצת יותר טוב לפחות מבחינה פיזית."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 11:25 pm 
Junior

תודה סאבוניס, הבנתי עם מי יש לי עסק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 11:48 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
לא אוהד ירושלים ובדרך כלל מעריך את העין המקצועית שלך ומה שיש לך להגיד. אבל זכורים לי דיונים לפני שנה בזמן האליפות של נבחרת העתודה שבה קטלת את בלאט והעתיד שלו באופן גורף. לאור זאת, הייתי מצפה לקצת יותר צניעות/מתינות כשמדברים עכשיו על הערכות אופטימיות לגבי העתיד שלו.

אוקיי, לא התאפקתי והלכתי לבדוק. הנה כמה דוגמאות:

"אם בלאט והובר יגיעו לבוגרת זה יהיה מאוד מצער בשביל הכדורסל הישראלי."

"בר טימור, יפתח זיו, נאור שרון. עזוב נו, בלאט זה לא רמה."

"הוא לא מסוגל לשמור, הוא לא מסוגל לקחת את השומר שלו באחד על אחד והוא לא מסוגל לנהל את המשחק ביעילות ברמת הבוגרים. אם הוא איכשהו יגיע לנבחרת זה יהיה בזכות הייפ ותו לא."

"בלאט לא מסוגל להתמודד ברמות האלה ועדיף לתת לנבון שנראה קצת יותר טוב לפחות מבחינה פיזית."

אוקיי. לגבי המשפט הראשון, אני עדיין חושב ככה. לגבי המשפט השני, עצוב איך שהשחקנים האלה נראים היום וכאמור בלאט אכן הוציא מהפוטנציאל המוגבל שלו יותר ממה שחשבתי, כפי שכתבתי פה. המשפט השלישי? בגדול די נכון עדיין. הוא אמנם הגיע לנבחרת בזכות ולא רק בגלל הייפ, אבל זה בעיקר בגלל שבאמת יש וואחד בור בעמדות הגארד. המשפט הרביעי זה כבר לגמרי הוצא מהקשרו וחבל. אם אני זוכר זה התייחס למשחק הגמר נגד יוון בו בלאט פשוט לא הצליח להתמודד עם הפיזיות של היוונים. מה הבעיה בזה?
ותקשיב, עזוב רגע הערכות עתידיות לגבי לאן בלאט יכול או לא יכול להגיע. בשורה התחתונה הוא מגיע מעונה לא טובה, עונה שהוא אפילו הלך אחורה בה מכמה בחינות, זה לא נראה לך קצת תמוה שהוא דפק כזאת קפיצה בדירוג?

ואריה, בוא תסבר את אוזני. עם מי יש לך עסק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:15 am 
Junior

או הו עוד דיון על הבן של אבא שלו. שימו אותו מס' 1 בדירוג וואלה !

לגופו של ההוקיץ'.

הוקיץ' צודק - הוא לא טופ 5 זאת הגזמה. האלטרנטיבות לא משהו. להתחיל להלל אותו על סמך פרה-סיזן טוב ושני משחקי נבחרת ? עוד מוקדם כי הוא דרך במקום בחולון בסופו של דבר. בלאט עדיין לא השתפר מתוך הקשת.

הוקיץ' טועה - כי די ברור שיש לו אג'נדה שלילית [וזה בסדר..אג'נדות זה מעניין כל עוד זה לא הופך לטרוליות] לגבי הבן של אבא שלו.. ראו ערך "האסיסטים שלו זה רק בגלל שהוא משחק ליד גלן רייס" במקום לתת לו קרדיט על ראיית משחק יוצאת דופן.

מה עצוב באיך שיפתח זיו נראה ? השתפר בכמעט כל פרמטר שנה שעברה וזה עוד בעונה של בעיות עם מאמן. אם יפשל עם גורקה השנה אפשר יהיה להתחיל לפצוח במנהגי אבלות ועצבות.

הוא שם דגש מיותר על הפיזיות של בלאט ומתבאס ממנה [נראה מצחיק בפודיום ליד היוונים] בקטע מוזר משהו. ומתעלם מזה שהזריזות שלו דווקא לא רעה בכלל והראש שלו כנראה עובד פי 100 יותר מהר מזה של אחרים.

בסופו של בנקודת האמצע של הקריירה שלהם. נראה לי שההערכה שלי עדיין הייתה הכי נכונה. בלאט שחקן מיוחד שהייתי שמח להחזיק בנבחרת ישראל בתפקיד מוגבל לאור שתי התכונות החזקות שלו. זה לא מביך, זה לא מביש ושום דבר כזה. מבחינת הכדורסל הישראלי עדיין עדיף שבגיל 25-26 הוא יהיה הבק אפ של יפתח זיו וים מדר שהם לדעתי כשרונות גדולים ממנו.

בכל מקרה, השנה הזאת בירושלים בוודאי תיתן אינדיקציה ברורה לכאן או לשם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 127 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה