הוקיץ' כתב:
סאבוניס כתב:
הוקיץ' כתב:
סאבוניס כתב:
הוקיץ' כתב:
כן, כי האנשים האלה אף פעם לא טעו... נו באמת.
זוסמן מילא, בלאט מגיע מעונה לא טובה ואיכשהו השתדרג ברשימה.
הוקיץ', את ה"אהבה" שלך לבלאט אנחנו כבר מכירים. איכשהו שכחת להזכיר שאחרי השנה הבאמת בינונית הוא נתן כמה משחקים נהדרים עם הנבחרת הבוגרת וגם נראה טוב מאוד בהכנה עם ירושלים. כשמוסיפים על זה את זה שהוא רק בן 21 והולך לשחק השנה תחת מאמן שנותן בו הרבה אמון, אפשר להבין למה התחזית לשנה הבאה אופטימית.
אז כמה משחקים לא רעים (שברובם הפסדנו) מול נבחרות שלא מכירות אותו ואת החסרונות העצומים שלו שווים יותר מעונה שלמה בליגה?
לי יש מחשבות אחרות לגבי למה התחזית כל כך אופטימית.
יכול להיות שהם אופטימיים מדי. אני אישית לא הייתי מכניס אותו עדיין לחמישייה הראשונה וחושב שיש לו עוד מה להוכיח. אבל בוא נסכים גם שאתה לא בדיוק אובייקטיבי לגביו. בכלל, במקרה של בלאט, יותר משחקנים אחרים, נראה שהשדה מתחלק ל"אוהבים" ו"שונאים" (מילה קצת חזקה, אבל העיקרון ברור). האוהבים מתמקדים בתכונות הנפלאות שלו ונוטים להמעיט מהחשיבות של כל השאר. מודה שאני אישית קרוב יותר לקבוצה הזו. השונאים (אוקיי, "ספקנים מקצועיים") מתמקדים בחסרונות וגם מייחסים כל הערכה שהוא זוכה לה לנפוטיזם ולתיאוריות קונספירציה על ידו הארוכה של האבא. אפשר קצת באמצע?
מה זה אופטימיים? אין שום קשר בין מה שהוא הראה עד כה לדירוג שלו ברשימה. שחקנים שעשו בעונה האחרונה פי כמה ממנו מדורגים הרבה אחריו. נראה לי מצחיק לטעון שאין קשר בין שם המשפחה שלו לסיפור הזה אבל שיהיה.
ואני לא חושב שאני לא אובייקטיבי לגביו. נכון, זה מאוד תסכל אותי כשהוא שיחק בהפועל וקיבל קרדיט יותר ממה שהגיע לו, אבל זה בדיוק בגלל שהיחס אליו לא היה מקצועי. באותה מידה מנקו מאותרג היום בהפועל וזה מעצבן אותי בדיוק באותה מידה. לא חושב שזה הופך אותי ללא אובייקטיבי לגביו.
משעשע שאוהדי ירושלים פתאום מגנים על המדרגים ההו כה מקצועיים של אתר וואלה. מגוחך.
לא אוהד ירושלים ובדרך כלל מעריך את העין המקצועית שלך ומה שיש לך להגיד. אבל זכורים לי דיונים לפני שנה בזמן האליפות של נבחרת העתודה שבה קטלת את בלאט והעתיד שלו באופן גורף. לאור זאת, הייתי מצפה לקצת יותר צניעות/מתינות כשמדברים עכשיו על הערכות אופטימיות לגבי העתיד שלו.
אוקיי, לא התאפקתי והלכתי לבדוק. הנה כמה דוגמאות:
"אם בלאט והובר יגיעו לבוגרת זה יהיה מאוד מצער בשביל הכדורסל הישראלי."
"בר טימור, יפתח זיו, נאור שרון. עזוב נו, בלאט זה לא רמה."
"הוא לא מסוגל לשמור, הוא לא מסוגל לקחת את השומר שלו באחד על אחד והוא לא מסוגל לנהל את המשחק ביעילות ברמת הבוגרים. אם הוא איכשהו יגיע לנבחרת זה יהיה בזכות הייפ ותו לא."
"בלאט לא מסוגל להתמודד ברמות האלה ועדיף לתת לנבון שנראה קצת יותר טוב לפחות מבחינה פיזית."