סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 7:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל, מחזור 1
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 11:42 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
להגיד לא טרחו לשמור עליו זאת סיסמא בלי הרבה תוכן בתוכה. זלמנסון בקו שיפור התקפי רצוף כבר מזה מספר שנים ובשנה שעברה עם עוד עשר קילו עליו קלע נקודה בכל שתי דקות משחק. השיפור ההתקפי שלו התחיל בזריקות חצי המרחק. זה לא קשור רק להפועל שהחליטה רק אותו לא לשמור ונקודות זבל. הוא כבר יותר משנתיים מקבל זריקות חופשיות מחצי מרחק ושנה שעברה גם התחיל מההי פוסט לקחת שחקנים לסל (מגמה שתתחזק עם הורדת המשקל). אתם מציגים אותו כאילו הוא שחקן שעלה מהנוער ולא כשחקן פנים ישראלי התקפי הטוב מזה שנים וכזה שמשתפר כל שנה. תנו קצת קרדיט. וכדי לתפוס פרופורציה וכדאי להבין כמה היכולות שלו יוצאות דופן צריך פשוט להסתכל על רשימה של שחקני פנים ישראליים פעילים ומהעבר ולראות איפה הם ואיפה הוא.

רותבארט הוא שחקן שפרץ הרבה יותר מאוחר מזלמנסון. שחקן שסבל מבחירת קבוצות גרועות וברח ממגע (גם התקפי) כל הקריירה שלו. זלמנסון הרבה יותר מוכשר התקפית ממנו וגם ייתן תפוקה לאורך שנים רבות יותר לא מבין מה קשור רותבארט לעניין. האחרון גם בוודאי היה מוצא חוזה בליגת העל אם היה רוצה בכך.

ואת תומאס צריכים להחליף בגבוה אחר. מייקל גלאדנס כזה אם יש בשוק משהו בסגנון. הרכז צריך לבוא או כזר חמישי או רביעי במקום סמית או טוקוטו אם אנשי העסקים האילתיים לא יכניסו יד עמוקה יותר לכיס.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 11:47 pm 
Junior

זלמנסון שנה שעברה בראשון עם 4.6 ריבאונד בתשע עשרה דקות כן ? חוזר בי מהניסוח ריבאונדר גרוע.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 11:57 pm 
Junior

החתול יובב כתב:
להגיד לא טרחו לשמור עליו זאת סיסמא בלי הרבה תוכן בתוכה. זלמנסון בקו שיפור התקפי רצוף כבר מזה מספר שנים ובשנה שעברה עם עוד עשר קילו עליו קלע נקודה בכל שתי דקות משחק. השיפור ההתקפי שלו התחיל בזריקות חצי המרחק. זה לא קשור רק להפועל שהחליטה רק אותו לא לשמור ונקודות זבל. הוא כבר יותר משנתיים מקבל זריקות חופשיות מחצי מרחק ושנה שעברה גם התחיל מההי פוסט לקחת שחקנים לסל (מגמה שתתחזק עם הורדת המשקל). אתם מציגים אותו כאילו הוא שחקן שעלה מהנוער ולא כשחקן פנים ישראלי התקפי הטוב מזה שנים וכזה שמשתפר כל שנה. תנו קצת קרדיט. וכדי לתפוס פרופורציה וכדאי להבין כמה היכולות שלו יוצאות דופן צריך פשוט להסתכל על רשימה של שחקני פנים ישראליים פעילים ומהעבר ולראות איפה הם ואיפה הוא.

רותבארט הוא שחקן שפרץ הרבה יותר מאוחר מזלמנסון. שחקן שסבל מבחירת קבוצות גרועות וברח ממגע (גם התקפי) כל הקריירה שלו. זלמנסון הרבה יותר מוכשר התקפית ממנו וגם ייתן תפוקה לאורך שנים רבות יותר לא מבין מה קשור רותבארט לעניין. האחרון גם בוודאי היה מוצא חוזה בליגת העל אם היה רוצה בכך.

ואת תומאס צריכים להחליף בגבוה אחר. מייקל גלאדנס כזה אם יש בשוק משהו בסגנון. הרכז צריך לבוא או כזר חמישי או רביעי במקום סמית או טוקוטו אם אנשי העסקים האילתיים לא יכניסו יד עמוקה יותר לכיס.

אני חושב שאתה מעריך את זלמנסון יותר מדי. יש לו כישרון התקפי לא רע (רותבארט בעיני לא רואה אותו) והוא אכן כיום שחקן התקפה די טוב, אבל לא חושב שעד כדי כך. תומר גינת בעיני שחקן התקפה יותר טוב ויציב והמספרים גם די מגבים את זה.
גם לא כל כך ברור מה מפריע לך בביקורת על ההגנה והריבאונד שלו. כנראה שבכדורסל המודרני אלה אלמנטים יותר חשובים לסנטר מאשר יכולת התקפית ומה שהוא הראה היום מהבחינה הזאת היה רע מאוד.
לא חייבים או לפרגן או לקטול. אפשר גם וגם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:26 am 
Junior

לא יודע אם שמת לב אבל אני גם ביקרתי את ההגנה שלו.

לגבי הריבאונד, אולי נחכה לסוף השנה. המספרים מראשון לא מלמדים שזאת נקודה ששווה לדון עליה.

יש פה אפס תשבוחות למטמורפוזה הגופנית שלו [להיפך אפילו עדיין ציחקקו עד לא מזמן על משמניו] והשיפור ההתקפי. מעבר לזה שזה מטופש להציג את זה כ"הפועל הפסיקה לשמור עליו" אני לצערי כבר לגמרי שבע מכניסה לדיון בצקצקנות והיטפלות על מה שאין. ועוד על שחקן שנתן משחק טוב שכל אלה שמסביבו זוועתיים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:36 am 
Junior

החתול יובב כתב:
לא יודע אם שמת לב אבל אני גם ביקרתי את ההגנה שלו.

לגבי הריבאונד, אולי נחכה לסוף השנה. המספרים מראשון לא מלמדים שזאת נקודה ששווה לדון עליה.

יש פה אפס תשבוחות למטמורפוזה הגופנית שלו [להיפך אפילו עדיין ציחקקו עד לא מזמן על משמניו] והשיפור ההתקפי. מעבר לזה שזה מטופש להציג את זה כ"הפועל הפסיקה לשמור עליו" אני לצערי כבר לגמרי שבע מכניסה לדיון בצקצקנות והיטפלות על מה שאין. ועוד על שחקן שנתן משחק טוב שכל אלה שמסביבו זוועתיים במיוחד.

קודם כל, זה אכן ראוי להערכה. למען האמת, זה אפילו לא פעם ראשונה בקריירה שהוא משיל כמות רצינית של קילוגרמים. סחטיין.
לגבי המשחק היום, אני חושב שהכל נכון. מצד אחד, הוא עשה דברים התקפיים יפים מאוד, אבל מצד שני הוא כן צבר לא מעט נקודות בגארבג' טיים. גם התרומה שלו בריבאונד ובהגנה בוודאי שראויה לתשומת לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 5:07 am 
Junior

איזה כיף שים מדר משחק כל כך הרבה
הלוואי שזה יימשך ככה גם שרביב ישוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 6:57 am 
Sophomore

אני מניח שאילת בשלב הראשון יחתכו את דווין תומאס. לא ברור לי איך שחקן כזה עשה 11 נקודות בטורקיה ו-9 נקודות בספרד, אפילו חיפשתי קצת היילייטס שלו ולא מצאתי. הוא לא אתלטי, אין לו גוף גדול, לא ראיתי טכניקה יוצאת דופן וגם קליעה אין לו. אפילו אם בתיאוריה הוא סקורר טוב (למרות ששוב, קשה לי לגשר על הפער בין המספרים שלו בספרד וטורקיה למה שראיתי ממנו אתמול ונגד ירושלים), הוא כל כך לא מה שאילת צריכה. היא חייבת פועל שחור שיזנק לכל ריבאונד, יחפה בהגנה, ויוסיף לקבוצה הזאת קצת קשיחות. טרדוול כזה, מיקל גלאדנס.

אם כי, צריך לציין, קשה לראות כמה זה ירים קבוצה שהיסודות שלה כל כך רעועים, שלא לומר רקובים. לבנות קבוצה שבה שלושת הישראלים המובילים הם בן שימול, זלמנסון ושולדבראנד (ועוד להשכיב עליהם משהו כמו שלושה מיליון שקל ברוטו, אני מעריך), זה לא להשאיר לעצמך שום סיכוי. עם סנטר כמו זלמנסון, ויסלח לי החתול, אי אפשר להיות קבוצה מצליחה. בעונה שעברה הוא רשם 3 חסימות ו-10 חטיפות. בעונה שלמה. בכדורסל של היום פשוט אי אפשר להצליח עם סנטר שלא מהווה אפילו איום חסימה אפסי, וגם לא יכול לצאת מטר מהצבע (כל פעם שזה קרה אתמול, אילת חטפו סל). וזה לא משנה כמה ג'אמפרים מחצי מרחק הוא יקלע (בגארבג' טיים). אגב, אפשר לחשוב שמדובר במינימום דמארקוס קאזינס. בעונה שעברה הוא עשה 9 נקודות למשחק ב-50% מהשדה ו-65% מהקו (ב-19 דקות).

בעונה שעברה בן שימול וזלמנסון היו הישראלים המובילים יחד עם חנוכי בראשון וזה נגמר במקום הלפני אחרון למרות זרים מעולים (קרופורד, הולוויי, סיגרס, טולפסן, איזה לנגפורד אחד לקראת הסוף), וההגנה ביי פאר הגרועה בליגה, בעיקר בגלל אותם ישראלים. מה גרם לדרוקר לחשוב שמה שנכשל בראשון יצליח באילת? לא ברור לי. ועל החטא הזה הוא הוסיף פשע עוד יותר גדול, שולדבראנד. הוא חור הגנתי עצום - אולי הכי גדול בליגה, לא מסוגל לקחת ריבאונד, וה-10-11 נקודות שלו למשחק לא שוות את זה, אפילו לא קרוב.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 7:08 am 
Hall of Famer

יובב, אתה יכול לדבר על "סיסמאות ריקות" מכאן ועד אחר כך ועדיין מה שהיה אתמול זה זלמנסון עושה את רוב הנקודות שלו מזריקות ברמת קושי של אימון קליעות. אתה נשמע כמו בנאדם שראה קצת כדורסל בחיים, אז אני לא יודע למה זה כלכך מרשים אותך. חוצפן חיובי בהודעה מעליי מסר עוד תיאור מדויק של הדברים.

לגבי רות'בארט, זו ספירת כשרון אחרת מזלמנסון ולמעשה מכל גבוה ישראלי אחר בעת המודרנית ואולי בכלל. מתי היה סבן פוטר ישראלי שמסוגל לעשות קרוסאובר, לבוא מהפרימטר בכדרור פנימה, מיד ריינג' די מושלם, עונשין ברמה של גארד ויכולת קליעה לשלוש? לא היה. זה מוצר נדיר ברמה עולמית. אלא מאי, מאמנים הבינו מהר שנקודות שהוא מביא לך בצד אחד חוזרות מיד בצד השני. אז בזמן שלפאקינג אלכס צ'וברביץ' יש חוזה בהפועל ירושלים, רות'בארט נעלם.

לסיכום זלמנסון, הוא מוגבל. אתה רוצה שנשבח אותו על הירידה במשקל, אז אני אגיד לך ששחקן מקצוען בגילו מלכתחילה לא אמור להיות צ'אבי כמו שהוא היה, וגם היום הוא לא בדיוק הביאה השנייה של טונג'י אווג'ובי. הוא איטי, נטול ניתור (יש מצב שלקוז'יקרו היה ניתור טוב יותר) וחלש בהגנה. אז יש לו טאץ' התקפי, כה לחי, אבל מה החבילה הכוללת?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 7:12 am 
Sophomore

מבחינת הפועל זו הופעה מאוד מרשימה ומפתיעה, אחרי המשחק המחריד בשרלרואה. התרומה הכוללת מהזרים יפה מאוד. מור עשה מה שהוא יודע ומה שהוא צריך לעשות, וזה לחפש את הטבעת כל התקפה. למסור ולסדר מצבי קליעה לאחרים הוא לא יודע, אבל כל עוד הוא מייצר לעצמו כל כך טוב, אפשר לחיות עם זה. הולמס הוא פוטנציאל טוב מאוד למר דאבל-דאבל. הליגה בארץ, שבה הוא יכול לשחק בעמדה 5 בכיף, מאוד מתאימה לו. שולר נתן אחלה משחק, ואמינו עדיין לא נותן מספיק, אבל הוא היה כל כך טוב באילת שאי אפשר שלא לחכות לו.

מבחינת הישראלים, ההפתעה הכי גדולה עד עכשיו זה סטו דגלאס, שהפך מהר מאוד לחביב הקהל. הוא מראה דברים שהוא לא הראה בעונות הקודמות בארץ - יכולת נהדרת ליצור עבור אחרים, והוא גם הגיע לעונה בכושר פיזי מעולה ונראה טוב מאוד מבחינה אתלטית. משחקן שעומד בפינה ומחכה לשלשות פנויות, הוא פתאום יוצא על חסימות, מריץ פיק-אנד-רול, מייצר לאחרים, מניע את ההתקפה, אפילו טיפה מוביל כדור. הוא קיבל למעשה את התפקיד של בנקס בעונה שעברה, רק שאם עבור סקורר אדיר כמו בנקס זה היה סירוס, התפקיד הזה עבור דגלאס מתאים לו מאוד.

מצד שני, ים מדר לא יכול לקבל כל כך הרבה דקות כשהוא נראה כל כך לא שייך לרמה. ילד בן 17 לא יכול לשחק לצד בוגרים אם לא מדובר בעילוי פיזי, הוא לא כזה וזה לא נותן כלום לאף אחד. שחקן צריך לשחק בגלל ובזכות היכולות שלו ולא בגלל הגיל.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 7:29 am 
Hall of Famer

ילד בן 17 לא צריך להיות עילוי פיזי כדי לשחק עם בוגרים (דרור חג'ג' היה כל הקריירה בעל מבנה של בן 17), וים מדר נראה בסדר מבחינה פיזית על המגרש. הבעיה היתה אחרת, שהוא שיחק במחצית השנייה כאילו הוא משחק עם החבר'ה בספורטק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 7:56 am 
Hall of Famer

רות'בארט לא נעלם כל כך. הוא עבר לשחק בליגה הצרפתית במדי קבוצה בשם לה פורטל. בשלושת המשחקים הראשונים הוא קיבל 16 דקות.
לעצם השחקן, אני לא חושב שהוא היה כל כך מוכשר כמו שנדב מתאר אותו ובוודאי שהוא היה אחד החורים השחורים שיצא לי לראות. זה לא רק ההגנה שהייתה נוראית, גם בהתקפה הוא היה שחקן מאד בעייתי, גם אם הייתה לו יכולת להשיג נק'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 8:26 am 
Hall of Famer

16 למשחק מסתבר, ומחזיר בינתיים ב7 נקודות ו-6 ריב' למשחק אבל האחוזים לא משהו. מסתבר שבמשחק הבכורה קלע 15 והוריד 11 ריב', ומאז הלך אחורה בשניים הבאים. אני לא היחיד שמאד העריך את הכשרון שלו, אפשר לראות ברשת כמה ציטוטים של אנשי מקצוע. בכל מקרה הכוונה היתה שהכשרון שלו לא לקח אותו לאן שהוא היה צריך להיות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 9:11 am 
Sophomore

חוצפן חיובי כתב:
עם סנטר כמו זלמנסון, ויסלח לי החתול, אי אפשר להיות קבוצה מצליחה. בעונה שעברה הוא רשם 3 חסימות ו-10 חטיפות. בעונה שלמה.

אתמול לבד 3 חטיפות. אז אולי יש אצלו שינוי לטובה בחטיפות ולרעה בריבאונד. או שהמשחק הזה באמת היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 9:15 am 
Junior

לא מבין את הקטרוג על מדר. אז איבד כמה כדורים במאני טיים. עד המשחק הזה הוביל כדור בסדר והיה מצויין גם בהגנה. כבר בגילו..הפועל בטווח הארוך רק תקצור את הפירות על המהלך הזה במקום למכור את הדקות שלו למיני ברנדווינים ושולמנים.

בחלק מהמקרים ההתקפה של הפועל גם די השאירה אותו ליצור לבד באחד על אחד. אני מניח שרביב יחזור הוא ייתן 5-6 דקות של רכז מחליף וזה גם טוב ויפה.

ואני לא יודע למה אני צריך לקטרג שוב על ההגנה של זלמנסון. אבל הנה..לא צריך את מספרי החסימות חטיפות שלו בשביל זה. הוא רע במיוחד בהגנת הפיק אנד רול וזה מה שהטריף את צביקה שנה שעברה. אבל גם לא צריך להציג את הולוואי, טולפסן וסיגרס כאיזה עילויים הגנתיים כן ? כל הקבוצה הזאת הייתה גרועה במחלקה הזו.

באופן אידיאלי אתה מחביא את היכולות ההגנתיות של זלמנסון ושולדי עם איזה גלאדנס ולא דווין תומאס כמו גם הגנה קבוצתית מתואמת יותר. בכל מקרה זלמנסון עם הפיגורה החדשה ואולי יותר חמצן במוח צריך להתחיל לקרוא את המשחק יותר טוב בחלק הזה. אבל באותה נשימה אני יותר מרוצה שהוא עולה לגאמפים מחצי מרחק בלי להסס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 9:19 am 
Hall of Famer

מדר נתן בסך הכל דקות סבירות וגם אני חושב שנכון לתת לו מפתחות ובטחון. אבל בחצי השני הוא נכנס למין אווירת שכונה, ניסה כל מיני מסירות היילייטס כמו...ילד. אהבתי את איך שפרנקו צרח עליו על נסיון מיותר למסירה מאחורי הגב, הוא צריך להבין שהוא שחקן רוטציה לכל דבר ולא ילד שעולה להגניב את הקהל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:33 pm 
Hall of Famer

כשלימונד יחזור מהפציעה .מדר יקבל הרבה פחות דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:44 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
ואני לא יודע למה אני צריך לקטרג שוב על ההגנה של זלמנסון. אבל הנה..לא צריך את מספרי החסימות חטיפות שלו בשביל זה. הוא רע במיוחד בהגנת הפיק אנד רול וזה מה שהטריף את צביקה שנה שעברה. אבל גם לא צריך להציג את הולוואי, טולפסן וסיגרס כאיזה עילויים הגנתיים כן ? כל הקבוצה הזאת הייתה גרועה במחלקה הזו.

באופן אידיאלי אתה מחביא את היכולות ההגנתיות של זלמנסון ושולדי עם איזה גלאדנס ולא דווין תומאס כמו גם הגנה קבוצתית מתואמת יותר. בכל מקרה זלמנסון עם הפיגורה החדשה ואולי יותר חמצן במוח צריך להתחיל לקרוא את המשחק יותר טוב בחלק הזה. אבל באותה נשימה אני יותר מרוצה שהוא עולה לגאמפים מחצי מרחק בלי להסס.

זלמנסון שחקן מוכשר מאוד (וגם חכם ויודע למסור)
אבל שחקן הגנה גרוע ביותר, וריבאונדר חלש מאוד, גם בהגנה וגם בהתקפה.
הסטטיסטיקה של שנה שעברה משקרת, כי לקחו לו על הראש אינספור ריבאונדים חשובים ומכריעים (וגם פחות חשובים).
כמי שראה את כל המשחקים של ראשון בעונה שעברה (וגם בעונות קודמות) - תאמין לי שאני יודע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:58 pm 
Junior

הפועל ת"א רואה בים מדר את העתיד שלה, ולכן ההחלטה לתת לו דקות לא קשורה רק ליכולת הנוכחית שלו להוסיף ערך, אלא כשהשקעה לעתיד. מה שכן, 6 איבודים ב-17 דק' זה לא סביר.
אני מניח שהם רוצים גם לדחוף את צוף בן משה, ועם הסגל הישראלי הרחב יחסית (לימונד כשיחזור, גינת, מנקו, דאגלאס) אני לא בטוח שיש מספיק דקות לשניהם.

הלוואי שהפועל ירושלים תעשה את אותו הדבר ותיתן הרבה דקות ללוינסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 1:17 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
בשעה 20:30 הליגה תיפתח כאשר הפועל תל אביב תארח את הפועל אילת.

מחר הפועל יוצאת למשחק ראשון בהרצליה, כאשר קטש לא רושם משום מה את אמארה, מה שאומר שג'ף אדריאן הולך לפתוח את העונה במשחק של 30 + נקודות מול קו קדמי דליל של אליהו, אוונס וצ'ברביץ'.....

אמארה ירשם רק בשלב מאוחר יותר בליגה.תומאס חוזר בסוף החודש וג'ו יושאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 1:23 pm 
Hall of Famer

דניאל, אני לא יודע אם אתה אוהד ירושלים (כמדומני שכן)-אבל לאחל לירושלים שלוינסון יהיה שחקן רוטציה...לא איחול טוב במיוחד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 6:45 pm 
Hall of Famer

לא שיש סיכוי שיהיה במשחק הפרש שהוא לא כמה עשרות
אבל זה שמכבי ברבע ראשון שקול מול החמישייה השנייה של אשדוד ( פלוס מינוס ) ...

פליישר דופק שם בלוקים בצבע :shock:

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 7:03 pm 
Sophomore

מישהו יכול להסביר לי מה עבר בראש של שני הקרואטים כשהחליטו לזרוק את תומאס כדי להביא את אובריאנט וקלויארו? אובריאנט זה חייזר שמעיף כל כדור שמגיע אליו ולא מסוגל לשמור על עציץ וקלויארו סתם שחקן בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 7:05 pm 
Junior

לא חושב שאי פעם ראיתי סגל הזוי כמו זה שאשדוד עלתה איתו היום.
למעט מילבורן, כל השחקנים שם יכולים לשחק בלאומית וזה לא יהיה מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 7:09 pm 
Sophomore

מישהו יודע להסביר למה על הספסל של אשדוד יש רק שחקן אחד בן 18 וכל השאר בני 15-16? אין להם קבוצת נוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 7:19 pm 
Sophomore

אגב, אם אובריאנט ימשיך לשחק ככה ויעיף לסל כל כדור שיגיע אליו, הוא מהר מאוד יידחק לקצה הרוטציה והדבר היחיד שהוא יעיף זה מגבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 162 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה