אדום88 כתב:
אני ראיתי אותו בנבחרת הקדטיים והנוער. הוא היה מצוין. (אתה צודק עיקר הפלוסים שלו הם התקפיים, אבל גם ליאור אליהו עשה קריירה ענפה מהגנה רכה כמו עגבניית שרי).
מודה שלא ראיתי אותו משחק מחוץ למדים הלאומיים.
בתחרות הבינלאומית הקרובה, נראה מה הוא שווה בנבחרת העתודה.
בנוסף אני מניח שלא לחינם התקשורת ואנשי כדורסל רבים בארץ ובאירופה כל כך התלהבו ממנו. אני לא זוכר שדיברו ככה ופימפמו שם ככה של עוד שחקן בשנתון שלו. מזכיר קצת את ההתלהבות מאבדיה וזוסמן.
מצד שני, גם מצוף בן משה כולם התלהבו ובסוף ראינו מה יצא.
צריך להמתין ולחכות. הטענה שלי היא שגם אם הוא ייתן כמה משחקים חלשים בליגה עדיין צריך להתעקש ולהביא לו דקות.
גם במחיר הפסדים. גם במחיר של לחטוף תבוסות. ממילא עם השיטה הדפוקה של הפיינל פור כמה הפסדים פה ושם לא יעשו שום דבר. ביינתים הוא יושב על הספסל עם טרנינג וזה הדבר הכי גרוע שיכול להיות.
גיא הראל החתים שחקן ל5 שנים. תיתן לו דקות כבר מעכשיו. בליגה בלבד כאמור.
להזכירך לפני שנתיים מכבי חיפה הגיעה מהמקום ה-8 לגמר הפיינל פור. אפשר להשתמש בליגה כפלטפורמה לשילוב צעירים מבטיחים על אחת כמה וכמה עם השיטה הנוכחית. אבל לצערי אין להם 'ביצים'.
ראית אותו בנבחרת הנוער והוא היה מצויין? כנראה שלא ראינו את אותו שחקן. בעיני אולי השחקן הכי חלש של נבחרת הנוער האחרונה (מאלו שקיבלו דקות משמעותיות) ואחת הסיבות המרכזיות שהם נשארו בדרג ב'. ושוב, לא לגמרי מאשים אותו. אם היה שם איזה גבוה או שניים אפילו סבירים (סטייל קופרברג, שגב, או רוינה, אם לקחת דוגמאות מהשנים האחרונות, או יותם חנוכי אם לא היה פצוע), לוינסון לא היה צריך כמעט לראות מגרש. לאור הבור שהיה לנו בגבוהים, הוא קיבל הרבה יותר מדי דקות. אליהו בכלל לא באותה ספירה של כישרון. ליאור בגילו היה ארוך, נייד, אתלטי, ויכל להוריד כדור לרצפה. תומר קצר, מאוד לא אתלטי, ונראה כבד על המגרש. לליאור היה פוטנציאל להיות שחקן הגנה סביר לפחות עם קצת יותר רצון. לתומר אין אפילו את זה, פשוט בגלל המגבלות הגופניות והאתלטיות.
אז למה בתקשורת פמפמו את השם שלו? מאותה סיבה שפמפמו לא מעט שחקנים ישראלים מעל לגובה שני מטר במשך השנים, כשמרובם לא יצא כמעט כלום. דניאל תמיר זוכר? קזרנובסקי? שוטבין? אנד דה ליסט גוז און. לפחות חלק מאלה הראו בעיני פוטנציאל גבוה יותר מללוינסון בגיל הזה.
אחד הדברים היפים בפורום הזה הוא שיש פה כמה וכמה משתתפים שמבינים כדורסל ופוטנציאל טוב יותר מרוב, אם לא כל, כתבי הכדורסל בתקשורת הספורט וכנראה שגם יותר מלא מעט "אנשי מקצוע" (ודים, החתול, עמוס לב, ראי, הוקיץ', אם להביא רק כמה דוגמאות). מודה שלפעמים אני לא משתגע על הטון השלילי לגבי השחקנים הישראלים, אבל ממה שראיתי, במקרה של לוינסון פשוט אין פוטנציאל לשחקן ליגת על בכיר. חבל, אבל זה מה יש.
מסכים שאין סיבה להשאיר אותו על הספסל, אולי חוץ מהקו הקדמי הישראלי הקצר. צריך להשאיל לקבוצה בלאומית ולקוות שיוכל לקבל שם קצת דקות.