סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 9:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד פעם איחולים לדקות משחק לתומר לוינסון? תאחלו לעצמכם שהוא יהיה ראוי להן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 9:53 am 
Junior

Hacohen כתב:

עוד סיבה לתת לו דקות. אם הוא לא ראוי להן זה חשוב לדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 10:00 am 
Freshman

אדום88 כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
אמנם רק משחק אחד ונגד הרצליה, אבל 14 נק ו 9 אסיסטים לשחקן בן 21 זה דבר שכמעט לא רואים פה.
לחואקין שוכמן היו כמה משחקים כאלה במדי גלבוע/גליל כאשר היה בן 21 (עונת 16-17).
לבר טימור היו כמה משחקים כאלה במדי תל אביב כאשר היה בן 21 (עונת 12-13).
להמשיך? סתם בחרתי שניים אקראיים.

כאשר אתה מקבל קרדיט כל כך גדול מהמאמן (27 דקות אתמול; יותר מכל שחקן אחר בקבוצה, למעט אואנס) זו התוצאה.
המפתח אצל בלאט יהיה המשכיות ויציבות. אני מחזיק לו אצבעות !

הלוואי וגם תומר לוינסון יזכה אפילו לשליש מהקרדיט הזה. רק עם דקות משחק הצעירים ישתפרו. בעניין הזה מוריד את הכובע בפני עודד קטש. וכל מאמן אחר בליגה אשר מעניק דקות משחק בלתי מבוטלות לילדים הצעירים.

כמו שאמרתי, מדובר במקרים נדירים.
אגב בר טימור בהחלט היה על המסלול הבטוח להיות אחד הישראלים הכי טובים שיש כאן אבל הוא פשוט לא הצליח לדקלם את היכולות שלו לרמות קצת יותר גבוהות מהליגה הישראלית (יורוקאפ, גרמניה) וחבל. בנוסף, אצל תמיר בלאט מה שיותר מושך את תשומת הלב זו יכולת ניהול המשחק והמסירה. אגב, צריך להוסיף שבכל זאת קצת יותר קשה להצליח בקבוצה עם עומק כמו ירושלים מאשר בגליל עליון או הפועל ת"א (בטח של אז), עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 10:02 am 
Junior

בטן רכה וחביבה כתב:
אגב, צריך להוסיף שבכל זאת קצת יותר קשה להצליח בקבוצה עם עומק כמו ירושלים מאשר בגליל עליון או הפועל ת"א (בטח של אז), עם כל הכבוד.
תשמע, בוא נגיד שתמיר בלאט לא ממש צריך להילחם על המקום שלו בחמישייה / רוטציה.... (וכן אני יודע שלחלק מהאנשים נמאס לשמוע את זה. אבל זה ממש ברור כשמש)

Hacohen כתב:

הראה מספיק. אם מתקין המדפים של ikea אלכס צ'וברביץ' מקבל 8 דקות, גם הוא זכאי.

החתמת שחקן ל5 שנים, נכון? בוא תראה לגביו רצינות.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' אוקטובר 08, 2018 10:06 am, נערך 5 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 10:03 am 
Freshman

מסרב לקבל זאת, כל זמן שהוא לא יהיה טוב אף אחד לא יסתכן בלתת לו דקות משחק כשהדבר עשוי לעלות לו במשרה שלו. די עם תיאוריות הקונספירציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 10:04 am 
Junior

בטן רכה וחביבה כתב:
מסרב לקבל זאת, כל זמן שהוא לא יהיה טוב אף אחד לא יסתכן בלתת לו דקות משחק כשהדבר עשוי לעלות לו במשרה שלו. די עם תיאוריות הקונספירציה.

הזמן יעשה את שלו. מזכיר לך שחצי גמר גביע ווינר הוא לא היה להיט ועדיין קטש המשיך איתו.

מסכים איתך שעם משחק אחד לא קובעים סדרי עולם. נדבר על זה עוד כמה חודשים (או שלא, כי תמיר בלאט יראה יציבות ויהיה פשוט ממש טוב, כ-ל ה-ז-מ-ן...הלוואי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 10:12 am 
Freshman

יכול להיות שהוא יפשל בגדול, אני אומר מה אני חושב על סמך מה שאני ראיתי עד עכשיו. אני חושב ששחקן שמשחק בליגה כבר מגיל 18 או 19 כשחקן רוטציה יותר מלגיטימי (כלומר יותר משחקן שסתם עומד על קשת השלוש ומקווה לזרוק פה ושם כשמוצאים אותו פנוי לחלוטין) הוכיח שיש בו, ככל הנראה, יותר מהשחקן הישראלי הממוצע. גם ההופעות שלו בנבחרת הבוגרת (נגד נבחרות טובות למדי) די יוצאות דופן לשחקן בגיל הזה. את זה, למשל, לא זכור לי שראיתי מטימור (שבוא נודה על האמת, הוא שחקן די משעמם שעושה הרבה דברים "סבבה" אבל שום דבר לא באמת טוב).
בקיצור, הלוואי הלוואי שיתברר כשחקן טוב כמו שאני חושב שהוא יכול להיות ושייפסק העיסוק הלא רלוונטי באבא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 4:22 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
אגב, צריך להוסיף שבכל זאת קצת יותר קשה להצליח בקבוצה עם עומק כמו ירושלים מאשר בגליל עליון או הפועל ת"א (בטח של אז), עם כל הכבוד.
תשמע, בוא נגיד שתמיר בלאט לא ממש צריך להילחם על המקום שלו בחמישייה / רוטציה.... (וכן אני יודע שלחלק מהאנשים נמאס לשמוע את זה. אבל זה ממש ברור כשמש)

Hacohen כתב:

הראה מספיק. אם מתקין המדפים של ikea אלכס צ'וברביץ' מקבל 8 דקות, גם הוא זכאי.

החתמת שחקן ל5 שנים, נכון? בוא תראה לגביו רצינות.

אדום, כנראה שבאמת לא ראית משחקים של לוינסון בשנים האחרונות אם אתה אומר שהוא "הראה מספיק". אין לי כלום נגד לוינסון, שנראה בחור טוב ונחמד, אבל מדובר בשחקן הגנה חלש באופן די קיצוני וגם אחד שלא מסוגל לסיים ליד הסל מול טיפת גובה ואתלטיות. מול שחקני נוער. נדמה לך שבלאט שחקן הגנה לא טוב? חכה שתראה את לוינסון מול גבוהים לגיטימיים בבוגרים. כל מה שיש לו להציע זה יד רכה מחצי מרחק, וכרגע גם זה לא יציב במיוחד. צ'וברביץ' "הנגר" הוא כרגע (ונראה לי גם בעתיד) שחקן הרבה הרבה יותר טוב ממנו, בשני צידי המגרש אגב. למה החתימו אותו בירושלים? אין לי ממש מושג. אבל חוזר על ההערכה שלי שהוא לא יגיע אפילו להיות שחקן ליגת על לגיטימי, בטח שלא שחקן החמישייה העתידי והמחליף של ליאור אליהו שאתה אולי רואה בעיניים. הלוואי ואתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 4:24 pm 
Junior

אני ראיתי אותו בנבחרת הקדטיים והנוער. הוא היה מצוין. (אתה צודק עיקר הפלוסים שלו הם התקפיים, אבל גם ליאור אליהו עשה קריירה ענפה מהגנה רכה כמו עגבניית שרי).
מודה שלא ראיתי אותו משחק מחוץ למדים הלאומיים.

בתחרות הבינלאומית הקרובה, נראה מה הוא שווה בנבחרת העתודה.

בנוסף אני מניח שלא לחינם התקשורת ואנשי כדורסל רבים בארץ ובאירופה כל כך התלהבו ממנו. אני לא זוכר שדיברו ככה ופימפמו שם ככה של עוד שחקן בשנתון שלו. מזכיר קצת את ההתלהבות מאבדיה וזוסמן.
מצד שני, גם מצוף בן משה כולם התלהבו ובסוף ראינו מה יצא.

צריך להמתין ולחכות. הטענה שלי היא שגם אם הוא ייתן כמה משחקים חלשים בליגה עדיין צריך להתעקש ולהביא לו דקות.
גם במחיר הפסדים. גם במחיר של לחטוף תבוסות. ממילא עם השיטה הדפוקה של הפיינל פור כמה הפסדים פה ושם לא יעשו שום דבר. ביינתים הוא יושב על הספסל עם טרנינג וזה הדבר הכי גרוע שיכול להיות.

גיא הראל החתים שחקן ל5 שנים. תיתן לו דקות כבר מעכשיו. בליגה בלבד כאמור.

להזכירך לפני שנתיים מכבי חיפה הגיעה מהמקום ה-8 לגמר הפיינל פור. אפשר להשתמש בליגה כפלטפורמה לשילוב צעירים מבטיחים על אחת כמה וכמה עם השיטה הנוכחית. אבל לצערי אין להם 'ביצים'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 6:47 pm 
Hall of Famer

הרי לוינסון הוא במקרה הטוב (כלומר עד להרשמת אמארה, שאין שום סיבה שלא תתרחש תכלס) גבוה חמישי במשחק הליגה, וזה במקרה שקטש לא מתכנן הרכבים עם ג'ונסון כגבוה השני...
חוץ מזה צריך להגיד את האמת, אחרי תבוסה אחת או שתיים הרוטציה ממילא תתהדק (לטובת השחקנים בכושר הנתון הטוב ביותר) כי זו המציאות, ולכן אין שום משמעות לאמירה "גם במחיר של לחטוף תבוסות".
במקום שהפועל ירושלים תשתף ותגדל שחקנים בני 18, אולי כדאי להתארגן על סגל ישראלי שמרביתו לא בגיל 31 ומעלה ועם ירידה ברורה בקריירה. למשל ההצעה הרגילה להביא "שחקן עולה בקריירה" כמחליף בעמדה מספר 3, שעושה רושם שהמועדון עדיין לא בשל אליה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 8:30 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
אני ראיתי אותו בנבחרת הקדטיים והנוער. הוא היה מצוין. (אתה צודק עיקר הפלוסים שלו הם התקפיים, אבל גם ליאור אליהו עשה קריירה ענפה מהגנה רכה כמו עגבניית שרי).
מודה שלא ראיתי אותו משחק מחוץ למדים הלאומיים.

בתחרות הבינלאומית הקרובה, נראה מה הוא שווה בנבחרת העתודה.

בנוסף אני מניח שלא לחינם התקשורת ואנשי כדורסל רבים בארץ ובאירופה כל כך התלהבו ממנו. אני לא זוכר שדיברו ככה ופימפמו שם ככה של עוד שחקן בשנתון שלו. מזכיר קצת את ההתלהבות מאבדיה וזוסמן.
מצד שני, גם מצוף בן משה כולם התלהבו ובסוף ראינו מה יצא.

צריך להמתין ולחכות. הטענה שלי היא שגם אם הוא ייתן כמה משחקים חלשים בליגה עדיין צריך להתעקש ולהביא לו דקות.
גם במחיר הפסדים. גם במחיר של לחטוף תבוסות. ממילא עם השיטה הדפוקה של הפיינל פור כמה הפסדים פה ושם לא יעשו שום דבר. ביינתים הוא יושב על הספסל עם טרנינג וזה הדבר הכי גרוע שיכול להיות.

גיא הראל החתים שחקן ל5 שנים. תיתן לו דקות כבר מעכשיו. בליגה בלבד כאמור.

להזכירך לפני שנתיים מכבי חיפה הגיעה מהמקום ה-8 לגמר הפיינל פור. אפשר להשתמש בליגה כפלטפורמה לשילוב צעירים מבטיחים על אחת כמה וכמה עם השיטה הנוכחית. אבל לצערי אין להם 'ביצים'.

ראית אותו בנבחרת הנוער והוא היה מצויין? כנראה שלא ראינו את אותו שחקן. בעיני אולי השחקן הכי חלש של נבחרת הנוער האחרונה (מאלו שקיבלו דקות משמעותיות) ואחת הסיבות המרכזיות שהם נשארו בדרג ב'. ושוב, לא לגמרי מאשים אותו. אם היה שם איזה גבוה או שניים אפילו סבירים (סטייל קופרברג, שגב, או רוינה, אם לקחת דוגמאות מהשנים האחרונות, או יותם חנוכי אם לא היה פצוע), לוינסון לא היה צריך כמעט לראות מגרש. לאור הבור שהיה לנו בגבוהים, הוא קיבל הרבה יותר מדי דקות. אליהו בכלל לא באותה ספירה של כישרון. ליאור בגילו היה ארוך, נייד, אתלטי, ויכל להוריד כדור לרצפה. תומר קצר, מאוד לא אתלטי, ונראה כבד על המגרש. לליאור היה פוטנציאל להיות שחקן הגנה סביר לפחות עם קצת יותר רצון. לתומר אין אפילו את זה, פשוט בגלל המגבלות הגופניות והאתלטיות.

אז למה בתקשורת פמפמו את השם שלו? מאותה סיבה שפמפמו לא מעט שחקנים ישראלים מעל לגובה שני מטר במשך השנים, כשמרובם לא יצא כמעט כלום. דניאל תמיר זוכר? קזרנובסקי? שוטבין? אנד דה ליסט גוז און. לפחות חלק מאלה הראו בעיני פוטנציאל גבוה יותר מללוינסון בגיל הזה.

אחד הדברים היפים בפורום הזה הוא שיש פה כמה וכמה משתתפים שמבינים כדורסל ופוטנציאל טוב יותר מרוב, אם לא כל, כתבי הכדורסל בתקשורת הספורט וכנראה שגם יותר מלא מעט "אנשי מקצוע" (ודים, החתול, עמוס לב, ראי, הוקיץ', אם להביא רק כמה דוגמאות). מודה שלפעמים אני לא משתגע על הטון השלילי לגבי השחקנים הישראלים, אבל ממה שראיתי, במקרה של לוינסון פשוט אין פוטנציאל לשחקן ליגת על בכיר. חבל, אבל זה מה יש.

מסכים שאין סיבה להשאיר אותו על הספסל, אולי חוץ מהקו הקדמי הישראלי הקצר. צריך להשאיל לקבוצה בלאומית ולקוות שיוכל לקבל שם קצת דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה