סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 06, 2018 9:21 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Att בהתפתלות לפנתיאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 3:20 am 
Hall of Famer

לא מרגיש שהתפתלתי או שהשוויתי ביניהם. זה דיון די מונפץ בעיניי. בכלל, חלק מהסיבה שבגללה אני מסתייג מדיונים עם נדב (שהם מעניינים וטובים לרוב במובנים אחרים) זה שאני מרגיש שזו מעין התמודדות של מי יביס את מי במקום דיון על הדברים עצמם. אני לא התכוונתי להשוות בין השחקנים ולטעון משהו לגבי טיבם ולדעתי גם לא עשיתי את זה. קחו את זה לאיפה שאתם רוצים, אם זה משמח אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 5:36 am 
Hall of Famer

משחק כייפי מתפתח בין הלייקרס לקליפרס בדרבי העירוני.
מאוד מחבב את טוביאס האריס. הרוקי של הקליפרס (אלכסנדר נדמה לי) זריז ומשחק עם המון חכמה.
לברון לא משחק אז אינגרם לוקח המון על עצמו, לפעמים יותר מדי.
רונדו, ביזלי ומקגי, ביחד עם קוזמה, גורמים לי לחבב את הלייקרס הזו, כמעט בעל כורחי (אם כי לאנס סטיבנסון מאזן חלק מזה). יש בקבוצה הזו לא מעט עניין ואפקט קומי לא מבוטל.
הקליפרס בצד השני מאוד עמוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 8:06 am 
Sophomore

הלייקרס נהדרים. מקבץ שחקנים משונה כל כך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 8:41 am 
Sophomore

אבל ברצינות, התקפית יש שם ים כישרון ואני חושב שיהיו ממש טובים. הגנתית מאוד בעייתיים. האופן שבו הקליפרס שיחקו פנימה מעיד על זה שאין עוגן הגנתי בכלל והתבוננות בהגנה של מגי מחזקת את הרעיון הזה. הוא יכול להיות חוסם טוב, אבל חסרים לו יסודות הגנתיים ברמת הקטסל. הוא קופץ על כל דבר, עבודת רגליים רעה, לא עומד איפה שצריך לעמוד. מעבר לזה, הלייקרס די מתבססים עליו ואני לא חושב שהוא בכושר לשחק כל כך הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 9:11 am 
Hall of Famer

מתי ראיתם לאחרונה ישראלים מתמודדים זה נגד זה בNBA, אפילו במשחק קדם? אז אתמול זה קרה, ממפיס של כספי ניצחה את אינדיאנה של טי.ג'יי ליף, אבל דווקא ליף הוא החדשות המעניינות יותר-פתח בחמישייה וקיבל 22 דקות (קלע 9, הוריד 5). זה לפחות אומר שמקמילן שוקל אותו ברצינות כשחקן רוטציה, אחרי עונת רוקי חלבית למדי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 9:21 am 
Junior

זה בעיקר אומר שכל החמישייה של אינדי לא שיחקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 9:31 am 
Hall of Famer

החמישייה לא שיחקה, והחמישייה הראשונה במשחק-כך נראה-היתה זו שמיועדת להיות הסקנד יוניט בעונה הבאה: קורי ג'וזף, טייריק אוונס, דומנטס סבוניס, מקדרמוט ו...טיג'יי ליף. אז מה שזה אומר, כמו שאמרתי, זה שכנראה מקמילן סופר אותו לרוטציה וזה חדשות טובות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:04 pm 
Junior

הסלטיקס עם עוד הפסד, מסיימים את ההכנה עם מאזן לא מעודד של נצחון אחד מול 3 הפסדים. אני יודע שזה רק משחקי הכנה, אבל זה כנראה יוצר מומנטום. בשנה שעברה הם היו עם 4 נצחונות ואפס הפסדים בהכנה.
הסלטיקס מתחילים את הליגה עם שני משחקים חשובים מול פילי בבית ואז בטורונטו, שתי המתחרות הישירות על המקום הראשון. נכון שהליגה עוד ארוכה, אבל זה מומנטום חשוב.
הסלטיקס כבר כמה שנים אובראצ'יברים ביחס למה שציפו מהם, ונראה שעמדת האנדרדוג מתאימה להם ולסטיבנס - ראינו את זה בעיקר אחרי הפציעה של היוורד. השנה הם המועמדים הברורים לקחת את המזרח, צריך לראות איך הם יתמודדו עם הציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:50 pm 
Junior

Hacohen כתב:
החמישייה לא שיחקה, והחמישייה הראשונה במשחק-כך נראה-היתה זו שמיועדת להיות הסקנד יוניט בעונה הבאה: קורי ג'וזף, טייריק אוונס, דומנטס סבוניס, מקדרמוט ו...טיג'יי ליף. אז מה שזה אומר, כמו שאמרתי, זה שכנראה מקמילן סופר אותו לרוטציה וזה חדשות טובות.

זה כנראה אומר שהוא מתקדם מהמקום ה-13 ברוטציה בשנה שעברה למקום ה-10 אבל לא חושב שזה ייתן לו יותר מה-9 דקות למשחק ב-53 משחקים שהוא קיבל כרוקי.

קוליסון וקורי ג'וזף קיבלו 56 דקות למשחק, אז במינימום הם מכסים את הפוינט.
דיפו קיבל 34, בויאן קיבל 30 - זה משאיר 32 דקות בכנפיים שזה בדיוק מתאים לטייריק ועוד לא ספרנו את ההולידיי השלישי (ברכות, שלישיית האחים הטובה בליגה)
בגבוהים טרנר קיבל 28, סאבוניס קיבל 24 ו-תאד קיבל 32. לדעתי טרנר יקבל 32 וסאבס יקבל קרוב ל-30 אבל אפילו אם נהיה אולטרה שמרנים ונשאיר אותם על 28 דקות בממומצע הם סוגרים 84 מ-96
ועוד לא ספרנו את מקדרמוט, שהגיע על חוזה של 24 ל-3 שנים, כשהוא ובויאן יכולים לתת דקות ב-4 בהתחשב בכמות הסמולים שהם 4
ואת קייל אוקווין שאולי עם תקרה נמוכה יותר אבל כרגע טוב יותר ויקבל עדיפות במשחקים צמודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 1:21 pm 
Hall of Famer

ליף הוא 4. טרנר יהיה הסנטר הפותח וסבוניס מחליפו. בויאן יהיה ה3 הפותח ומקדרמוט מחליפו. דיפו ה2 הפותח וטייריק (שיכול לשחק 3-1) מחליפו. קוליסון ה1 הפותח וג'וזף מחליפו. מה הבעיה להניח שליף עשוי להיות המחליף של ת'אד?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 1:30 pm 
Junior

בגלל זה הקדשתי את הזמן לפרט את כל הסגל.
טייריק לא משאיר דקות למקדרמוט ב-3 ושילמו למקדרמוט יותר מידי מכדי לא לתת לו דקות.
אינדי דיברו על הרצון לתת לסאבוניס וטרנר דקות יחד וכל אחד מהם יכול לשחק גם עם תאד.

אז בין זה שיש 3 גבוהים ששווים 28-30 דקות למשחק
לבין זה שיש להם מספיק גארדים ווינגים כדי לתת לבויאן (ששמר על לברון בפלייאוף) ומקדרמוט דקות ב-4
אני לא רואה מספיק דקות ל-4 מחליף וזאת בהנחה, מוטלת בספק, שליף יקבל קדימות על פני אוקווין שם.

יכול להיות שבמקום 9 דקות למשחק ב-53 משחקים, בין פציעות ובין מאמץ של המאמנים, הוא ישחק 9 דקות למשחק ב-82 משחקים.
זה נחשב קידום? כי למעט פציעות רציניות אני לא רואה איך יקבל יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 2:05 pm 
Hall of Famer

עוד הפעם, לדעתי הסקנד יוניט (וזה גם מה שנוסה במשחק ההכנה המדובר) עשוי לכלול את טייריק (תיאורטית בעמדה 2), מקדרמוט (3) וליף (4) גם יחד. או'קווין הוא יותר סנטר נמוך, חוטב עצים שאמור לתת קשיחות. קשה להעריך מראש, אבל קודם כל עצם העובדה שמקמילן רואה אותו כחלק מהרוטציה זה חשוב, ומעבר לזה מותר להיות אופטימיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 9:20 pm 
Sophomore

פולץ עם 0 זריקות ל-3. בהיילטס היה פוזשן שפולץ קיבל כדור חופשי וקרוב לקשת, ופשוט מסר את הכדור לאמביד כמו תפוח אדמה לוהט. אם במשחקי ההכנה, פולץ מפחד לזרוק, מה יהיה בעונה הרגילה? מה יהיה בפלייאוף?

פילי חייבת ליד סימונס סקנד סקורר, וסקורר שקולע באחוזים טובים. פולץ צריך להגיע לקבוצה ללא יומרות גדולות, ולהמשיך לעבוד על קליעה. זה פשוט לא יכול לעבוד ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 2:32 am 
Hall of Famer

דאלאס קבוצה חמודה ומאומנת היטב.
פילי היא פילי של שנה שעברה, רק עם הניסוי של פולץ בחמישיה.
כמו שהיא, זו קבוצה שלא תגיע רחוק וחבל. אולי שווה לרוץ אחרי באטלר, כי אני בספק אם הגאונים בפילי יכולים להשיג יותר בדרך אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 6:06 am 
Hall of Famer

אייטון די מרשים.
אריזה ואנדרסון צולפים וכאשר יחזור בוקר לסאנס יהיה הרבה כח אש.
ג'קסון אבל פשוט שחקן לא חכם שזורק זריקות קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 9:40 pm 
Hall of Famer

- אייטון פנטסטי. קצת חבל על הפציעה של דווין בוקר, אבל לדעתי הסאנס היום עם סטוק לא רע של כישרון.
- טי ג'יי ליף נראה לא רע עד עכשיו בפריסיזן.
- דראמונד עם 6/21 מהשדה.
- אם וייד כבר עושה עונת פרישה, לא מבין מה קשה למיאמי לשים אותו בחמישיה ולהוציא אותו בחילוף הראשון. זה לא שמיאמי נאבקת פה על האליפות.
- הארי גיילס הצטיין מול חיפה. אני די התרשמתי ממנו בערב הדראפט, למרות שהוא היה סיכון כבד יחסית, עם היסטוריה של פציעות. אם הוא יצליח להישאר בריא, זה שחקן שיכול להפוך לשחקן רוטציה משמעותי אצל סקרמנטו

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 1:47 pm 
Hall of Famer

היה הלילה משחק של הרוקטס מול הכרישים משנגחאי. לא מעניין ממש, הסתיים ב-42 הפרש. מסתבר שלואיס סקולה חי ומשחק בשנגחאי. הנתון המעניין ביותר היה ה - +/- של שחקן שנגחאי ג'ימר פרדט. הוא סיים עם מדד של 42-. עכשיו תשאלו איך קרה שבדיוק המדד שלו זהה להפרש במשחק? אז התשובה היא פשוטה. במשחק אימון שהיה קריעה אחת גדולה (18 הפרש אחרי רבע, 31 במחצית) ג'ימר החביב קיבל 48 דקות משחק. אני חושב שזה בערך ההופעה הכי פתאטית שנתקלתי בה במשחק כדורסל. רק לסגור את הסיפור, הוא סיים עם 41 נק', אבל גם לקח 40 זריקות, בדיוק חצי מכמות הזריקות של כל הקבוצה. הוא קלע ב-40%. דווקא מהשלוש, הכרטיס שלו הוא היה סביר עם 4 שלשות ב - 36%, אבל השחקן שידוע בעיקר בעיקר בשלשות שלו גם לקח 29 זריקות מ-2 נק'. מה שנקרא, רק בכדורסל הסיני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 2:05 pm 
מנהל פורום

זה גם מה שקורה עם פרדט בליגה הסינית
שבה סטטיסטיקות מפלצתיות לזרים הם גם ככה חזון נפרץ
הוא מלך הסלים של הליגה הזו
מסקרן איזה השפעה הייתה לשחקן כמוהו על קבוצת יורוליג ...הוא יוכל להחליף את ג'ייסי קרול למשל? או אולי היה הופך לאיזה ראיין טולסון (שחקן נהדר בעיניי) שקולע המון אבל לא משנה גורל של קבוצה

הליגה הסינית מחביאה אצלה שני גארדים נהדרים שהוכיחו את עצמם ברמות הכי גבוהות ביורוליג דריוס אדאמס (ויטוריה) דילייני (קובאן) ככה שגארדים בליגה הסינית יכולים להיות שחקני מפתח בקבוצות טופ יורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 3:06 pm 
Sophomore

אייטון מרשים, אבל לפי מה שראיתי בכמה משחקים של הסאנס עד עכשיו לא מכניסים לו מספיק את הכדורים בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 3:58 pm 
Hall of Famer

מן הסתם פועל יוצא של העובדה שאין להם ממש רכז.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 4:43 pm 
Senior

מה שאני לא מבין ביוסטון (שדרך אגב, זרקה 60 ומשהו שלשות הלילה), זה למה כן במשחק - שבו הם מנצחים קבוצה סינית ב40+ הפרש דאנטוני משתף בפועל רק 9 שחקנים.
אני אומר 'בפועל' כי למעשה כן היה שחקן עשירי שקיבל 4 דקות ומה שמוביל אותי לשאלה השנייה זה שהשחקן העשירי ההוא הוא ז׳ואו צ׳י הסיני. למה לשמח את הקהל הסיני, לתת לצ׳י 20 דקות ולתת עוד קצת מנוחה לשחקנים שלך? פאקינג פריסיזן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 7:10 am 
Hall of Famer

טריי יאנג הלילה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 7:52 am 
Hall of Famer

קובר את זה בקלילות של משחק אימון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 10:53 am 
Sophomore

stavs כתב:
מה שאני לא מבין ביוסטון (שדרך אגב, זרקה 60 ומשהו שלשות הלילה), זה למה כן במשחק - שבו הם מנצחים קבוצה סינית ב40+ הפרש דאנטוני משתף בפועל רק 9 שחקנים.
אני אומר 'בפועל' כי למעשה כן היה שחקן עשירי שקיבל 4 דקות ומה שמוביל אותי לשאלה השנייה זה שהשחקן העשירי ההוא הוא ז׳ואו צ׳י הסיני. למה לשמח את הקהל הסיני, לתת לצ׳י 20 דקות ולתת עוד קצת מנוחה לשחקנים שלך? פאקינג פריסיזן!

לדעתי ז'ואו היה אמור לשחק המון אבל פשוט נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, אבו שוקרי ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה