סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 9:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הוא שוטר חרש

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 9:16 am 
Junior

אבימאל כתב:
מה הסיפור שאמארה יושב ביציע?
הוא לא אמור לשבת באזרחי על הספסל?

לא כי הוא איננו רשום לליגה בכלל. מה יש לו לעשות על ספסל השחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 1:43 pm 
Hall of Famer

6000מינויים ותקציב של 9.3מיליון דולר לעומת
7200 מינויים ותקציב של 10.5 מיליון דולר אשתקד.

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ו' אוקטובר 12, 2018 1:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 12:09 am 
Junior

הסכומים לפניכם. חשיפה: השכר של שחקני ירושלים
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 9010156704

מומלץ להיכנס לכתבה שם יש פירוט מלא של השכר השחקנים.

ציטוט:
אחרי חמש שנות אורי אלון, הפועל ירושלים תפתח מחר (רביעי) את העונה האירופית שלה, שתהווה עונת מבחן בלא מעט היבטים. מטבע הדברים, אחרי שבעלים עיקרי עוזב, רוב סימני השאלה מתרכזים במישור הכלכלי.
בירושלים הצהירו כי ההבדל התקציבי יבוא לידי ביטוי בפיחות של כ-15% מהתקציב של העונה שעברה, שעל פי הערכות ודיווחים עמד על כ-40 מיליון שקלים.
מכאן שהתקציב העונה אמור לנוע סביב כ-34 מיליון שקלים. האם הדבר עומד במבחן המציאות וכיצד נראה גיליון השכר של שחקני ירושלים לעונה הקרובה?
הבעלים משלימים רבע מהתקציב
כדי שהפיחות בתקציב יעמוד סביב ה-15% ולא יחרוג ממנו, האדומים היו צריכים בראש ובראשונה לשמור על כמות המנויים מהעונה שעברה, שעמדה קצת יותר מ-7,000.

כמו אצל כמעט כל הקבוצות רבות ברחבי אירופה, גם בירושלים המנויים הם עורק ההכנסות העיקרי והחשוב ביותר, ועל פי ההערכות הם היוו בעונה שעברה כ-35 אחוזים מהתקציב כולו. על פי נתונים שהתקבלו מהקבוצה, מספר המנויים כעת עומד על מעט יותר מכ-6,500. שלא כמו בקבוצות אחרות, שבהן אפשר לחשב מחיר ממוצע למנוי, חישוב רמות המחירים בירושלים מורכב ומסובך יותר.

כך למשל, כ-1,000 מנויים הם ילדי מחלקות הנוער, שזוכים למנוי במחיר מוזל. לעומת זאת, המנויים היקרים ביותר הם במקרים רבים "מנויי ספונסר", שעבורם נותני החסות משלמים סכום גבוה בהרבה מהמחיר שנקוב במחירון עבור אותו מושב, וזאת בכפוף להסכם החסות שלהם.
המעבר לליגת האלופות של פיב"א לא קרה רק בגלל תחושת המיאוס מהדרך החסומה ליורוליג, הסיבה היתה בעיקר כלכלית. השתתפות בליגת האלופות מעניקה לירושלים סכומים מובטחים שמוערכים ביותר ממיליון שקלים, שמורכבים מ-50 אלף יורו מענק מהליגה עצמה (סכום שיכול להאמיר עד למיליון יורו, במקרה של זכייה במפעל); ו-650 אלף שקלים מענק מנהלת הליגה על השתתפות במפעל של פיב"א. ההערכה היא כי ירושלים קיבלה מפיב"א מענק חיצוני נוסף, המוערך במאות אלפי יורו, תמורת השתתפותה במפעל.

באשר להכנסות ממנהלת הליגה,ירושלים, כמו כל קבוצה בליגה, מקבלת מהמנהלת בין 2 ל-4 מיליון שקלים. הסכום משתנה בהתאם למיקום הסופי בליגה, וכולל בתוכו חלוקת הכנסות מהפיינל פור, החזר הוצאות על שיטור ואבטחה, זכויות שידור ואותו מענק על ההשתתפות במפעל של פיב"א.
בחישוב מוערך, ההכנסות של ירושלים עומדות על כ-26 מיליון שקלים, שמורכבים ממכירת מנויים וכרטיסים, ספונסרים ופרסום בארנה, תשלומי המנהלת, וכן תקציב עירוני זעום ביחד לקבוצות אחרות. את ההפרש בין ההכנסות לתקציב עצמו משלימים הבעלים, שמשקיעים בין 7 ל-9 מיליון שקלים, כך שהתקציב כולו נע סביב ה-34 מיליון שקלים. המשמעות: ירושלים, לפחות על פי ההערכות הכלכליות מהבדיקה שלנו, עומדת בהבטחה שלא לקצץ פחות מכ-15% מהתקציב של העונה שעברה, והבעלים עצמם "מביאים מהבית" כרבע מהתקציב.

שווה להתעכב על עניין "הבעלים". כאשר אורי אלון עזב את הקבוצה, מהמועדון נמסר כי הוא "העביר את סמכויותיו לקבוצת משקיעים הכוללת את אייל חומסקי", שמוגדר כעת "שותף-מנהל". אותה קבוצת משקיעים מורכבת מאנשי עסקים יהודים-אמריקנים, שמעדיפים להישאר אלמונים. השותפים שהיו חלק מקבוצת הרכישה של אורי אלון - שלום מנורה, דיוויד קליינהנדלר והאוורד וויטשנר - עדיין נחשבים לחלק מהבעלים, אך כל אחד מהם מחזיק בכאחוז אחד בודד בלבד.
במסגרת תחקיר זה נודע לערוץ הספורט כי הבעלים שנותרו אלמונים, היו למעשה שותפים של אורי אלון כבר בתחילת דרכו בירושלים, וכשהוא החליט לעזוב, חלקו עבר אליהם, כך שחלקם בקבוצה גדול יותר משאר הבעלים. הרצון של אותה קבוצה להישאר אנונימית כל כך גדול, עד שיש בירושלים מי שטוען כי חשיפתם בניגוד לרצונם עלולה להוביל לעזיבתם. מצד אחד, יש לכבד את רצונם של אנשים שתורמים מכספם עבור הכדורסל הישראלי. מצד שני, אנחנו חיים בעידן שבו השקיפות היא ערך חשוב לא פחות, ולכן יש לקוות שבהמשך הדרך אותם משקיעים יסכימו להיחשף.

גיליון השכר
במסגרת התחקיר, אנו חושפים כאן את פרטי השכר של השחקנים לעונה הקרובה. המספרים שמובאים כאן הם מוערכים, במשכורות נטו, ואינם כוללים מיסוי, גילום הוצאות רכב ודירה והטבות שונות, כמו למשל החזר הוצאות נדיב שהובטח לאמארה סטודמאייר, בדומה לקדנציה הקודמת שלו, אך בהיקף נמוך יותר. .

ההערכה היא שעלות השכר של שחקני ירושלים העונה, כולל אותם מרכיבים, נעה בין 18 ל-20 מיליון שקלים, כך שכ-60% מהתקציב מוקדש לשכר השחקנים. אז מי בראש טבלת השכר? המספרים המלאים לפניכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 3:23 am 
Hall of Famer

"ההערכה היא כי ירושלים קיבלה מפיב"א מענק חיצוני נוסף, המוערך במאות אלפי יורו, תמורת השתתפותה במפעל"
מעניין

למרות הירידה בתקציב יש מצב שבקבוצה השנה יש שחקן ( פלדין ) שלכל הפחות לא נופל מהשחקנים הבכירים ביותר של הקבוצה בשנים עברו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 7:48 am 
Freshman

איזה שוד זה מה שהולך עם בר טימור ויוגב אוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 8:24 am 
Junior

כל הישראלים בהפועל מרוויחים סכומים הזויים. בר טימור עוד ניחא. השוד הגדול מגיע מכיוונם של אליהו & אוחיון.

גם לשפוך 135,000 על הדייג הנגר אלכס צ'וברביץ' זה הזייה ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 10:11 am 
Hall of Famer

לא יודע, נראה לי הסכומים לא מדוייקים או בברוטו במקום בנטו לחלק מהשחקנים.
אם ירושלים משלמים לג'קובן בראון 180 אלף דולר, אחרי שבעונה שעברה הוא קיבל 108 אלף דולר במקס', זה פשע. לא נראה לי שהעונה בגלבוע בארץ הפכה אותו לסחורה חמה באירופה. אני מניח שצ'וברביץ' לא קיבל מעל 100 אלף דולר באשדוד ובקיץ הנוכחי לא באמת קיבל הצעות משמעותיות מעל מה שהוא הרוויח בעונה שעברה. כנ"ל תמיר בלאט. קשה לי להאמין שהייתה תחרות על 140 אלף דולר. וכמובן לזרוק 100 אלף על שחקן שאמור להיות מושאל זאת מותרות שאני לא מבין איך בירושלים מרשים לעצמם. ודבר אחרון, ההחתמה הכי נוראית בעיני, אם אין מימון חיצוני מיוחד, זה כמובן ה - 400 לאמרה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 10:38 am 
Freshman

להוציא את המתאזרחים טיוס, לאנדסברג, אלכסנדר והאוול (וסליחה אם שכחתי מישהו), אין אף ישראלי כיום שראוי להרוויח יותר מ 150 אלף לעונה, אם אני ממש לארג'. דווקא על ההחתמה של אליהו לא דיברתי כי לא חכמה היום לשפוט אותה. כשהוא חתם בירושלים לפני כמה שנים סכום של חצי מיליון לעונה היה נראה סביר ביחס לסכומים שקיבל לפני כן. הוא גם היה אשכרה שחקן יורוליג טוב, דבר שלא קיים היום בכלל בשוק השחקנים הישראלים. להבדיל ממנו, יוגב אוחיון הגיע לירושלים כשחקן גמור וכולם ראו זאת.

צ'וברביץ' ובלאט אכן מרוויחים הרבה יותר מידי. האחד נגר שעבר כל הקריירה בקבוצות שאין סיכוי ששילמו לו יותר מ-150 אלף ברוטו, והשני אמנם מוכשר אבל לא הוכיח כלום. נדמה לפעמים שעצם המעבר לקבוצה גדולה מחייב, ואני לא מבין מדוע, שדרוג משמעותי בשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 12:24 pm 
Junior

ג'יימס פלדין בראיון מיוחד לישראל היום, לרגל פתיחת העונה האירופית
"התרגשתי כשהפועל פנתה אלי" • "אפשר להגיע לפיינל פור בליגת האלופות" • "עודד קטש ואני מאותה משפחה" • "מבין את היריבות מול מכבי ת"א, יהיה קשוח" • " בלאט בוודאות יגיע ליורוליג" • הרכש הנוצץ של האדומים,
https://www.israelhayom.co.il/article/597109

ציטוט:
הקיץ של הפועל ירושלים התחיל באווירה אפרורית, עם שחקני רכש לא מוכרים וחשש מצד האוהדים לעתיד הקבוצה בעידן שאחרי אורי אלון. אלא שאז הגיעה ההודעה על החתמתו של ג'יימס פלדין - רכש נוצץ גם בקנה המידה של הבעלים הקודם. רגע לפני פתיחת העונה האירופית של הקבוצה מהבירה, העניק פלדין ראיון מיוחד ל"ישראל היום", שבו לא היסס לפזר הצהרות על תארים, לדבר על התחרות מול מכבי ת"א וגם על ההחלטה להגיע ארצה.

איך אתה מסכם את השבועות הראשונים שלך בישראל?
"מגניב, בינתיים אני נהנה. אני אוהב את מזג האוויר וכולם מקדמים את פניי בברכה. הפועל ירושלים זה ארגון מדהים, שדואג לכל מה שאני צריך ורוצה, כך שבינתיים הולך טוב".

היית בקבוצות גדולות כמו פנאתינייקוס והכוכב האדום, אפשר להשוות אותן לירושלים?
"ירושלים זאת קבוצה גדולה וכולם מכירים אותה באירופה. התרגשתי כשפנו אלי, ולקח לי שעה להחליט שאני מגיע. אני בהחלט מופתע לטובה עד עכשיו מהסדר".

המעבר מהיורוליג ומאולמות כמו אלה שבאתונה ובבלגרד לליגת האלופות לא ישפיע על המוטיבציה שלך?
"בעונות האחרונות שיחקתי ביורוליג ואני מחשיב את עצמי לשחקן ברמה הזאת. העניין הוא שלרוב הקבוצות כבר היה שחקן בעמדה שלי, לכן הייתי צריך לקבל החלטה. הייתי יכול להישאר ביורוליג, אבל ראיתי בירושלים סיטואציה טובה בשביל להשתפר כשחקן, ולהראות שאני יכול הפוך למנהיג. אני לא יודע הרבה על ליגת האלופות, אבל כשחקן יורוליג אני צריך להראות את היכולת שלי גם שם וגם בליגה הישראלית".

איך זה לעבוד עם כוכב עבר כמו עודד קטש?
"נהדר. הוא שלֵו מאוד והוא כבר מבין אותי, את המשחק שלי, מה אני צריך לעשות על המגרש ויוצר עבורי סיטואציה שבה אוכל להצליח. עכשיו אני צריך להוכיח את עצמי. שנינו מכירים את המצב, הוא יודע איך אני רוצה לקלוע ומה היכולות שלי. שיחקתי בפנאתינייקוס וגם הוא, כך שאנחנו מאותה משפחה".

"לחזור לארה"ב עם תארים"
לבירה מגיע פלדין (30, 1.93 מ') אחרי שלוש עונות ביורוליג - שתיים בפנאתינייקוס ואחת בכוכב האדום בלגרד. בעונה שעברה העמיד ממוצעים של 11.6 נקודות במפעל הבכיר ביבשת במדי הקבוצה הסרבית, וכעת הוא מקווה להביא מניסיונו ומהיכולת שלו גם לקבוצה של קטש.

מה אתה חושב על הקבוצה שנבנתה השנה בירושלים?
"אני אוהב אותה. אמרתי לכולם שאנחנו קבוצה טובה, אבל יש לנו עוד הרבה להתאמן ולעבוד. אמארה סטודמאייר רק הגיע והוא יעזור לנו. אני מתרגש, כי יש לנו שחקנים שמבינים מה צריך לעשות כדי לנצח, מבינים את תפקידם וגם האמריקנים כבר התרגלו לאירופה".

אתם יכולים להגיע רחוק בליגה הישראלית ובליגת האלופות?
"בוודאי, יש לי ביטחון ואני חושב שאנחנו יכולים להגיע לפיינל פור בשני המפעלים. זאת עונה ארוכה ועוד יהיו בה ניצחונות והפסדים, גם כאלה שלא צריכים לקרות, צריך לדעת להתמודד עם הכל".

מכבי ת"א, היריבה הגדולה שלכם, משופעת בגארדים מצוינים כמו סקוטי ווילבקין וג'רמי פארגו, איך אתה רואה את המאבק מולם?
"יהיה קשוח. שיחקתי נגדם לפני כמה שנים ביורוליג ואני יודע שזה יהיה קרב. אני מבין את היריבות ויודע למה לצפות. יש להם שני גארדים ברמה אירופית ויהיה קשה, אבל לאוהדים בוודאי תהיה חוויה מרגשת".

חתמת רק לעונה אחת, נראה אותך ממשיך בישראל?
"אני לא יודע מה צופן העתיד, אבל בינתיים אני נהנה פה. מתייחסים אלי מדהים בקבוצה והאנשים כאן מבינים כדורסל ואת השחקנים. אני רוצה להראות שאני שחקן יורוליג, אבל בסופו של יום איפה שארגיש שמח יותר - שם יהיה המקום הכי טוב בשבילי".

תמיר בלאט הוא אחת התקוות הגדולות של הכדורסל הישראלי. מניסיונך, לאן הוא יכול להגיע?
"לא הכרתי אותו לפני שהגעתי לכאן אז אני לא יודע מה הוא יכול לעשות, אבל אני כן יכול להגיד שאני חושב שהוא די טוב. הוא מבין איך למצוא את החברים שלו לקבוצה, מניע את הכדור וקלעי מעולה. הוא גם אחד שלומד ואני אהיה שם בשבילו במה שיצטרך. הוא בוודאות יגיע יום אחד ליורוליג".

לסיום, איך תסתיים העונה שלכם?
"(צוחק) עם אליפות. אני חושב שתהיה לנו עונה טובה ויהיו עליות וירידות, אבל אני מקווה לחזור לארה"ב בפגרה עם 3-2 תארים, כי אנחנו נלחמים כל יום ויש לנו סיכוי טוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 1:36 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
גם לשפוך 135,000 על הדייג הנגר אלכס צ'וברביץ' זה הזייה ענקית.

אולי די עם הכינויים החוזרים ונשנים הללו כלפיו
לא מן הנמנע שהוא הישראלי השני או השלישי שאני לוקח לקבוצה שאני מרכיב מבין אלו הקיימים בירושלים . הוא לא פאר היצירה , אבל כן שחקן ליגה לגיטימי של 15-20 דקות למשחק ברמות הביניים בליגה , וככזה בהחלט סביר בשביל להיות גבוה גיבוי בירושלים . מי ישמע שבשנים האחרונות היו שחקני ספסל מקומיים טובים יותר באותה הקבוצה ( ועם תקציב גדול יותר ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 1:49 pm 
Junior

גבוהים ישראלים/מתאזרחים, יותר מוכשרים, שנותנים את אותה התפוקה (או יותר) וכמובן שהרבה יותר זולים מ-135K:

בן אלטיט, איתי שגב, תומר גינת, עידן זלמנסון, אלישי כדיר, איגור נסטרנקו, יהונתן שולדבראנד, טי ג'יי קליין, דניאל קופרברג, דניאל איידן, עידו פליישר, מירון רוינה.

ואם רוצים להשקיע: טי.ג'יי ליף (סתם, הלוואי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 2:08 pm 
Junior

חצי מהשחקנים שהזכרת הם לא סנטרים ומה הקשר לקליין שגם הוא אולי 4?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 2:10 pm 
Hall of Famer

אני מתערב איתך שאם חצי מהרשימה הנ"ל הייתה בירושלים , היית רושם הודעה זהה כשצ'וברוביץ' מופיע כשחקן העדיף ...
ולא אכנס לדיונים שמיים פרטנית , אלא רק אציין שחלק מהשמות שציינת אפילו לא מוכחים ברמת תחתית של ליגת על , אז זה שאתה רוצה אותם בירושלים זה נחמד מאוד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 2:12 pm 
Junior

ישבתי וחשבתי כדי להבין איך עובדת הרשימה המצחיקה הזו ונראה לי שהבנתי: חלק מהשחקנים הם כאלה שיכולים לתת תרומה שווה או יותר גבוהה יותר מצ׳וברוביץ׳ וחלק אחר של הרשימה הוא שחקנים כל כך צעירים ו/או גרועים, שלא יעיזו לבקש 130k. ככה ביחד יש רשימה של שחקנים ברמה של צ׳וברוביץ׳ וגם כאלה שיסתפקו בהרבה פחות ממה שהוא מרוויח בהפועל...

כאילו, ברצינות: מתי רוינה הוכיח שהוא מסוגל להיות שחקן בוגרים לגיטימי? ופליישר? וכמה הפועל היתה משלמת לשגב או גינת אם היתה רוצה להחתים אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 2:14 pm 
Hall of Famer

אני דווקא אתייחס לרשימה, ללא קשר למשכורת, שניתן להניח הייתה דומה אם היה מגיע שחקן אחר, בדיוק כפי שצ'וברביץ' קיבל סכומים דומים לשחקנים האחרים כשהוא לא היה בירושלים.
1. איתי שגב - עדיף על צ'וברביץ'. הסיכוי שמכבי היו משחררים אותו לירושלים הוא הסיכוי ששמעון מזרחי היה זורק כיסא בשרלרואה ביחד עם בעל התפקיד של הפועל.
2. תומר גינת - עדיף על צ'וברביץ'. איכשהו נראה לי שהוא מרוויח לא פחות וכמובן שהוא תחת חוזה בהפועל ת"א. אולי לאדום 88 לא מפריע שהפועל ירושלים תנסה לגרום לשחקן להפר חוזה.
מול כל היתר צ'וברביץ' ברמה דומה (זלמנסון, אולי אלטיט) או עדיף מהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 2:17 pm 
Junior

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 2:20 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני מתערב איתך שאם חצי מהרשימה הנ"ל הייתה בירושלים , היית רושם הודעה זהה כשצ'וברוביץ' מופיע כשחקן העדיף ...
ולא אכנס לדיונים שמיים פרטנית , אלא רק אציין שחלק מהשמות שציינת אפילו לא מוכחים ברמת תחתית של ליגת על , אז זה שאתה רוצה אותם בירושלים זה נחמד מאוד .

כבר אמרתי לא פעם אחת. עבור שחקן שאמור לשחק פירורים בליגה הישראלית ו-0 דקות במסגרת האירופאית (להלן: מר איקאה, או איך שכל העולם אוהב לכנותו - אלכס צ'וברוביץ') אני יותר מאשמח שהפועל תשתף ילד צעיר.

הרשימה שלי הייתה רק להראות לך שיש אופציות הרבה יותר טובות במחיר הרבה יותר ריאלי במסגרת התקציב שמשלמים לו.
ספציפית לגבי הרשימה: אני לא עושה הבחנה גדולה בליגה בין עמדה 4 לעמדה 5 (אני מדגיש: בליגה.), זו הסיבה שהכנסתי גם פאוור פוורדים.

באופן אישי ואם זה היה תלוי בי - אני מקמט את ה"רשימה" שמניתי וזורק אותה לפח - ופשוט במשחקי ליגה, במקום צ'וברוביץ', וכל אחד אחר שעשוי להחליפו, משתף פשוט ילדון צעיר ל8-9 דקות משחק (את האמת שהזכרתי שם 3: קופרברג, רוינה ופליישר). ושידאגו גם להחתים אותו לחוזה ארוך טווח ולהכין עבורו 'תוכנית גדילה' מקצועית. מקווה שזה מה שעושים כעת עם לוינסון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 2:33 pm 
Hall of Famer

זה לא פירורים בליגה הישראלית , ולא 0 דקות במסגרת האירופית ( מי בדיוק יש לך שישים גוף על סנטרים עם סייז ?! )
אז ענו לך ( ולא רק אני ) שהאופציות אינן יותר טובות , וחלקן בוודאי היו יותר יקרות לירושלים

אין שום קשר בין צ'וברביץ' ללוינסון
בדיוק כפי שלא היה שום קשר לפני כמה שנים בין יותם הלפרין לאיגור מאיור , בר טימור לתום מעיין - וניתן להמשיך עם עוד דוגמאות כרצונך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 3:19 pm 
Sophomore

לא יודע למה אנשים כל כך סולדים החוזה של בלאט, הוא לא כזה גדול, והוא לשנתיים, וכרגע הוא הישראלי המוביל של ירושלים ונראה טוב. בניגוד למה שחשבתי בקיץ, יכול מאוד להיות שירושלים די שיחקה אותה עם ההחתמה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 3:25 pm 
מנהל פורום

החוזים של בלאט וצ'וברוביץ' הם הבעיה האחרונה של הפועל
החוזים של אליהו, טימור ואוחיון תופסים מיליון דולר שכר נטו במס של ישראלי
כלומר 2 מיליון דולר
כל חוזה בפני עצמו לא היה טעות נוראית בזמן שהוא נחתם, אבל בהינתן הירידה בתקציב וה
1. הדעיכה המהירה של ליאור
2. הפציעות המתמשכות של יוגב
3. חוסר הלרוונטיות של ברטי

אלה ה2 מילין דולר עם היחס עלות תועלת הכי גרוע בהיסטוריה של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 3:35 pm 
Junior

טימור רחוק מאוד מאוד ממה שאני אוהב בשחקן כדורסל, אבל דווקא ההגעה של בלאט אולי תחזיר אותו למקום הטבעי שלו כשחקן משלים עם פחות לחץ ותפוקה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 5:07 pm 
Freshman

arie כתב:
טימור רחוק מאוד מאוד ממה שאני אוהב בשחקן כדורסל, אבל דווקא ההגעה של בלאט אולי תחזיר אותו למקום הטבעי שלו כשחקן משלים עם פחות לחץ ותפוקה טובה יותר.

אני אוהב את בר טימור. יש לו הגנה טובה, קליעה לא רעה, חדירה לא רעה, הולכת כדור לא רעה, ואופי טוב ושקט. נכון, הוא לא גו-טו-גאי, אבל לדעתי הוא מתאים לשחק ברמות הגבוהות כשחקן משלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 12, 2018 11:47 am 
Sophomore

arie כתב:

היא תחזיר אותו למקום הטבעי שלו כשחקן שלא מקבל דקות בקבוצה כמו הפועל... בליגה רוב דקות הגארד הישראלי ילכו לבלאט כשגם יוגב כשיהיה בריא לדעתי ישחק לפני בר ובאירופה בכלל שכמעט אין סיבה לשתף אותו.

בר טימור כבר לא ילד הוא תיכף בן 27 ואחרי 4+ שנים בקבוצה ומיליון הזדמנויות באירופה אני כבר לא חושב שהוא יתפתח אפילו לא לשחקן רוטציה ברמות אליהן אנחנו שואפים. ואם בסוך כל מה שנשאר ממנו זה פילר לדקות חוק רוסי בליגה שעדיף שלא ישחק באירופה אז אפשר למצוא תחליפים זולים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 12, 2018 11:47 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
"ההערכה היא כי ירושלים קיבלה מפיב"א מענק חיצוני נוסף, המוערך במאות אלפי יורו, תמורת השתתפותה במפעל"
מעניין

למרות הירידה בתקציב יש מצב שבקבוצה השנה יש שחקן ( פלדין ) שלכל הפחות לא נופל מהשחקנים הבכירים ביותר של הקבוצה בשנים עברו .

אם ונכון מסביר הרבה יותר טוב את ההחלטה לעבור למפעל הנחות של פיב"א. מלכתחילה לא קניתי את ההסברים על שיקולים ספורטיביים והתנגדות לליגה הסגוה של ג'ורדי כסיבות והמניע הכלכלי למרות שסביר שישפיע היה נראה שולי מידי אם מתייחסים רק להכנסות הרשמיות מהמפעל (עוד בערך מיליון ש"ח). אם פיב"א נתנה מהצד כסף נוסך זה כבר יותר ברור ושם עוד יותר פרופורציה על השיקולים העאלק ערכיים פה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: