סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 10:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 4:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה הבעיה עם הטיימינג של המהלך הזה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 5:25 pm 
Hall of Famer

זה רגע לפני שהעונה מתחילה, רגע לפני שהקבוצה מתרוממת סוף סוף, דווקא אחרי מספר מהלכים טובים לכאורה והשגת נכס שעשוי לשנות את גורל הפרנצ'ייז כמו אייטון וזמן לא רב אחרי הארכת החוזה של אותו מקדונו (הארכת חוזה אומללה בפני עצמה).
אין שום דבר מקצועי בהחלטה הזו למרות שהיא כנראה בפני עצמה החלטה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 6:11 pm 
Hall of Famer

רגע לפני תחילת עונה שלא קובעת כלום ושהסאנס יעבירו בכיף בלוטרי. לפטר אחרי הארכת חוזה זה אף פעם לא גאוני, אבל אם הסאנס קלטו שיש להם בעיה קשה איתו-אין שום בעיה עם הטיימינג והוא אפילו מוצלח (הסגל די סגור, יש מאמן חדש, הדראפט עבר וכו').

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 6:19 pm 
Hall of Famer

זה לא שזה ״לא גאוני״ לפטר מישהו אחרי הארכת חוזה, זה לא פחות ממטומטם.
לא הייתה סיבה הגיונית להמשיך עם מקדונו, בהתחשב בביצועים שלו, בהיעדר האסטרטגיה, הזיג-זגים שהוא לקח והטריידים הגרועים שהוא ביצע. הם החליטו בכל זאת להמשיך איתו ואז שינו את דעתם אחרי זמן קצר ב-180 מעלות, על אף היכרות של שנים ארוכות.

הסגל די סגור והדראפט עבר בניצוחו של מי שאתה חושב לכאורה שהוא לא ראוי ולא מתאים. איך זה הגיוני?
כמו כן, לא נראה שהסאנס מכוונים ללוטרי. הם יגיעו לשם אבל הם לא מכוונים לשם לפי המהלכים שלהם (אריזה משום מקום).

כפי שגואטה מדי פעם מזכיר, יש בפיניקס בעיית בעלים.
אני לא אוהד של מקדונו, אני חושב שהוא GM לא טוב (במלים עדינות), אבל העיתוי שבו ההחלטה הזו מתקבלת, מעיד על קבלת החלטות לא נכונה מצד הבעלים (שלפי השמועות מאוד מעורב בקבלת ההחלטות השוטפת כך שחלק מהעבודה הגרועה של מקדונו, כנראה שאפשר לייחס גם לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 6:42 pm 
Hall of Famer

אם בדברך על "עיתוי" אתה מכוון לכך שפוטר לאחר הארכת חוזה, אז אין לנו ויכוח. אבל לכשעצמה, החלטה לפטר ג'יאם לפני תחילת עונה בתנאים שהוזכרו דווקא נלקחת בעיניי בעיתוי טוב.

עם בוקר כשיר, הסאנס מכוונים לפלייאוף ואף כתבתי שלדעתי יגיעו לשם. כתבתי שהם "יעבירו בכיף" עונת לוטרי והכוונה לכך שאם משהו לא יסתדר (למשל הבריאות של בוקר), אז לא קרה אסון גדול יען כי הכוכבים שלהם צעירים ומקסימום הם יתחמשו עוד קצת בדראפט הקרוב. לא על זה יקום ויפול דבר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 9:24 pm 
Sophomore

מו במבה מאוד בוסרי, למרות שהראה ניצוצות. רוב המשחק צוות כפאוור לצד ווצ'ביץ' כשלפעמים גורדון משחק בסמול. כרגע פאוור היא העמדה שהכי מתאימה לו. הוא רזה וחלש מדי כדי להתמודד עם הביגמנים בליגה, ומצד שני, מספיק מהיר, עם קליעה מבחוץ ויכולת מסירה ויכול לנצל את היתרונות האתלטיים שלו בצורה יותר טובה כפאוור. הופתעתי ממשחק ההגנה החלש יחסית שלו (0 חסימות). לא יוצא טוב בתזמון בהגנה מול פיקנרול.

טוב עבורו שלא נבחר גבוה יותר. יש לו הרבה במה לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 10:10 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אם בדברך על "עיתוי" אתה מכוון לכך שפוטר לאחר הארכת חוזה, אז אין לנו ויכוח. אבל לכשעצמה, החלטה לפטר ג'יאם לפני תחילת עונה בתנאים שהוזכרו דווקא נלקחת בעיניי בעיתוי טוב.

עם בוקר כשיר, הסאנס מכוונים לפלייאוף ואף כתבתי שלדעתי יגיעו לשם. כתבתי שהם "יעבירו בכיף" עונת לוטרי והכוונה לכך שאם משהו לא יסתדר (למשל הבריאות של בוקר), אז לא קרה אסון גדול יען כי הכוכבים שלהם צעירים ומקסימום הם יתחמשו עוד קצת בדראפט הקרוב. לא על זה יקום ויפול דבר.

לא מסכים איתך. כל כך סמוך לתחילת העונה זו הסחת דעת.
מעבר לזה, נתת לו לקבל החלטות שישפיעו על העתיד שלך בקיץ הנוכחי...
אבל כן, זה ברור שזה טיפשי כך או כך בהתחשב בהארכה.

אני חושב שהם עשו טעות שהם כיוונו לפלייאוף מלכתחילה. הייתי שמח במקומם לקטוף עוד בחירת טופ10 תוך כדי שהצעירים שלי מתפתחים, מוכיחים את עצמם ומפתחים כימיה, במקום להלחיץ אותם ולאפשר להם פחות הזדמנויות להתפתח (אני מניח שאריזה ייקח דקות מחלק מהצעירים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 10:12 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
מו במבה מאוד בוסרי, למרות שהראה ניצוצות. רוב המשחק צוות כפאוור לצד ווצ'ביץ' כשלפעמים גורדון משחק בסמול. כרגע פאוור היא העמדה שהכי מתאימה לו. הוא רזה וחלש מדי כדי להתמודד עם הביגמנים בליגה, ומצד שני, מספיק מהיר, עם קליעה מבחוץ ויכולת מסירה ויכול לנצל את היתרונות האתלטיים שלו בצורה יותר טובה כפאוור. הופתעתי ממשחק ההגנה החלש יחסית שלו (0 חסימות). לא יוצא טוב בתזמון בהגנה מול פיקנרול.

טוב עבורו שלא נבחר גבוה יותר. יש לו הרבה במה לעבוד.

העמדות באורלנדו, כרגיל, עקומות. אני חושב שבמבה צריך להיות סנטר וגורדון פאואר פורוורד.
במבה אולי בוסרי אבל הוא יהיה מעולה בהמשך. רואים ניצוצות מבטיחים ויש לו, לפי השמועות, רצון גדול להשתפר ומוסר עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 11:10 pm 
Hall of Famer

אני מניח שעם כל הקושי, שחקני הסאנס יצליחו להתגבר על הסחת הדעת שבפיטורי ג'יאם כושל ומסתבר שדי שנוא.

וכן, ברור ללא כל צורך בפירוט נוסף שאתה חושב שהסאנס עושים טעות אם חלילה ינצחו יותר מדי ויגיעו לפלייאוף. אמנם ישנה סברה שספורטאים מקצוענים לאו דווקא מאד נלחצים כשמצפים מהם לנצח, ושהם אפילו מתייחסים לרצון לנצח כדבר טבעי ובסיסי, אבל נניח לעמדות קיצוניות שכאלה ולא נזליג את הדיון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2018 11:24 pm 
Hall of Famer

העמדות הקיצוניות האלו שימשו את ראשי אורלנדו והקינגס (וגם את אלו של פיניקס) בהצלחה רבה בעשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 1:06 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

יהיה מעניין אם ג'קסון ירד לספסל אחרי שבוקר יחזור. אריזה רמה מעליו וגקסון פשוט נראה שחקן עם bbiq נמוכה. מן וויגינס לעניים וזה אומר הכל.
יש להם סגל די טוב אבל צעירים.
לא אופתע אם יגיעו למקום השמיני אם בוקר ישחק הרבה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 1:48 am 
Hall of Famer

אם המאמן שלהם יתגלה כברד סטיבנס2 - אולי הם יתקרבו.
אני אהיה מאוד מאוד מאוד מופתע אם הם יגיעו לפלייאוף, ללא קשר למספר המשחקים שבוקר ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 6:15 am 
Junior

הג'י אם לא יותר כושל מהבעלים שלו, שלמרות שיש להם לפעמים שחקנים טובים ומאמנים טובים, לא מצליחים לצאת מהתחתית, ונפטרים ממי שטוב.
לתת לGM לבחור מאמן, שחקן מס' 1 בדראפט, לתת חוזה ענק לצעיר עולה ובעצם להגדיר את הקבוצה לשנים הקרובות, ואז לפטר אותו זה מהלך מטומטם ברמות. אם הבעיה היא בvision, אז אתה מחליף GM לפני שהישן משתמש במשאבים המשמעותיים של השנים הקרובות.
אם הבעיה בהערכת שחקנים, אז שוב, אתה מחליף את המאמן לפני שהוא משקיע משאבים בשחקנים ה"לא נכונים".
אם הבעיה היא רק ביחסי אנוש וב"תרבות מנצחת", אז לפטר את הGM ולקדם מישהו מבפנים לא תייצר את השינוי.
הסיפור הוא של בעלים שרוצה להיות מעורב ברמה שלא נותנת לאנשים שעוסקים במקצוע הכדורסל במשרה מלאה את היכולת והקרדיט לבנות משהו. זה כמו הקינגס שויוק בוחר בדראפט, כמו קיובן בשנים הראשונות, כפי שהוא הודה בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 6:47 am 
Hall of Famer

Att כתב:
העמדות הקיצוניות האלו שימשו את ראשי אורלנדו והקינגס (וגם את אלו של פיניקס) בהצלחה רבה בעשור האחרון.

לא הבנתי. אתה טוען שאיך שהקבוצות הנ"ל נראו נובע מלחץ על השחקנים לנצח?

Att כתב:
אם המאמן שלהם יתגלה כברד סטיבנס2 - אולי הם יתקרבו.
אני אהיה מאוד מאוד מאוד מופתע אם הם יגיעו לפלייאוף, ללא קשר למספר המשחקים שבוקר ישחק.

המאמן שלהם לא צריך להיות "סטיבנס 2" בשביל פלייאוף. בוקר הוא כוכב ואייטון מסתמן ככזה. יש כמה שחקנים טובים מסביב, מקום 8 זו אופציה סבירה וזה מה שצפיתי להם-רק לא הבנתי את המשפט "ללא קשר למספר המשחקים שבוקר ישחק". הגעה של הסאנס לפלייאוף עם בוקר ובלי בוקר זה אותו הישג בעיניך?

picknroll כתב:
הג'י אם לא יותר כושל מהבעלים שלו, שלמרות שיש להם לפעמים שחקנים טובים ומאמנים טובים, לא מצליחים לצאת מהתחתית, ונפטרים ממי שטוב.
לתת לGM לבחור מאמן, שחקן מס' 1 בדראפט, לתת חוזה ענק לצעיר עולה ובעצם להגדיר את הקבוצה לשנים הקרובות, ואז לפטר אותו זה מהלך מטומטם ברמות. אם הבעיה היא בvision, אז אתה מחליף GM לפני שהישן משתמש במשאבים המשמעותיים של השנים הקרובות.
אם הבעיה בהערכת שחקנים, אז שוב, אתה מחליף את המאמן לפני שהוא משקיע משאבים בשחקנים ה"לא נכונים".
אם הבעיה היא רק ביחסי אנוש וב"תרבות מנצחת", אז לפטר את הGM ולקדם מישהו מבפנים לא תייצר את השינוי.
הסיפור הוא של בעלים שרוצה להיות מעורב ברמה שלא נותנת לאנשים שעוסקים במקצוע הכדורסל במשרה מלאה את היכולת והקרדיט לבנות משהו. זה כמו הקינגס שויוק בוחר בדראפט, כמו קיובן בשנים הראשונות, כפי שהוא הודה בעצמו.

הסיפור של הסאנס סופר פה לא אחת, אבל אני באמת לא מבין את הטענות כנגד הפיטורין (חוץ מהטמטום של להאריך ואז לפטר) וספיציפית לא את אלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 1:28 pm 
Hall of Famer

אני טוען שהקבוצות האלו ניסו להתרומם מהר מדי ולהגיע לפלייאוף באופן מלאכותי (תוך כדי שהן משלמות מחיר; הקינגס איבדו את הבחירה שלהם ב-2019 בשביל שנה של רונדו) רק כדי לגלות שאין להן על מה להתבסס ולקרוס שוב לתחתית הליגה.

בוקר הוא כוכב שמשחק בצד אחד. יש לו פוטנציאל גדול אבל כרגע הוא לא בטופ5 של העמדה שלו. אייטון הוא רוקי. מולם יש מערב קשוח למדי. מאוד לא סביר שהם יגיעו לפלייאוף.

אם אתה לא מבין את ההודעה של פיקאנדרול, קרא אותה שוב. היא מתארת בצורה מצוינת את הבעייתיות של ההחלטה בטיימינג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 1:40 pm 
Hall of Famer

אני מבין מעולה את המשמעות של המילים, פשוט לא קונה את הרציונל.

השורה התחתונה כאן היא מאד-מאד פשוטה: המאמן ממשיך לאמן גם בלי הג'יאם, הכוכב מהדראפט ישחק גם בלי הג'יאם. יש תמימות דעים שמקדונו היה ג'יאם מזעזע, ועדויות השחקנים גם מראות שהיא איש לא אהוד. אז אפשר לבוא בטענות לסארבר למה עכשיו ולא קודם, אבל וואנס הוא כבר הגיע למסקנה שהוא לא רוצה להמשיך איתו-הטיימינג של אחרי הדראפט ולפני העונה הוא הגיוני ונכון.

ועוד פעם, כולנו יודעים בעל פה מה אתה חושב על "התרוממות מלאכותית" וכל זה (אתה גם מערבב קונסיסטנטית בין גישות, אבל לא ניכנס לזה בת'רד הזה-תעבור לת'רד ההחלטות אם אתה רוצה). לא על זה היה הדיבור. הדיבור היה על זה שכתבת שכיוון לפלייאוף עלול להלחיץ את השחקנים הצעירים של הסאנס, ועל זה הגבתי לך שספורטאים מקצוענים לא נלחצים מציפייה לנצח ומתייחסים לזה כדבר טבעי. אתה גם כתבת את המשפט התמוה "אני אהיה מאוד מאוד מאוד מופתע אם הם יגיעו לפלייאוף, ללא קשר למספר המשחקים שבוקר ישחק"-שלגביו אני מבין שאתה חושב שהסאנס לא חומר לפלייאוף גם עם בוקר, אבל האם אתה תהיה מופתע באותה מידע אם שחקן של 25 נק' במשחק יהיה בריא וישחק הרבה והם יגיעו לפלייאוף לעומת מצב אחר?

והקדושה שאתה מייחס למושג ה"טופ" (שהוא אמורפי לכשעצמו) זרה לי ואף מגוחכת בעיניי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2018 6:13 pm 
Hall of Famer

לפי השמועה האחרונה, טאקר הוא מה שמפריד בין יוסטון לבין טרייד עם מיניסוטה על ג׳ימי באטלר.
יוסטון לא מוכנה לכלול אותו בעסקה ביחד עם אריק גורדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 12:02 am 
Hall of Famer

כאילו באמת?????????

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 12:09 am 
Junior

ג'ימי באטלר מגיע לאימון של מיניסוטה, מאוד אגרסיבי ומתעמת עם השחקנים וההנהלה,
בין היתר צועק על סקוט ליידן "אתם צריכים אותי, אתם לא יכולים לנצח בלעדיי", שזה משפט מוזר למישהו שרוצה טרייד החוצה
לוקח חבר'ה מסוף הסגל, מנצח איתם את החמישייה הראשונה ואז הולך הביתה
https://twitter.com/wojespn/status/1050126372859981824
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2495 ... mberwolves

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 5:44 pm 
Sophomore

כולם מעריכים את ג'ימי באטלר כשחקן מצויין ואת מוסר העבודה שלו.

אבל ההתנהלות שלו מחוץ לפרקט מזיקה למועדון וגם לקריירה שלו. אני אישית לא הייתי רוצה לראות אותו בקבוצה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 6:22 pm 
Junior

כנל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 6:43 pm 
Hall of Famer

במצב רגיל לא הייתי הולך לשם אבל בהתחשב במצבה של פילי ובחוסר האמון המוחלט שלי בהנהלה שלה, הייתי שמח לראות את באטלר כחלק מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 7:35 pm 
Sophomore

מקצועית, פילי צריכה יותר קומבו-גארד, מה שפולץ אמור היה להיות. ליליארד הוא חלום רטוב, אבל קמבה ווקר הוא יעד ריאלי.
ואחרי ההתנהלות של באטלר בזמן האחרון, לא הייתי נוגע בו עם מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 7:56 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
כולם מעריכים את ג'ימי באטלר כשחקן מצויין ואת מוסר העבודה שלו.

אבל ההתנהלות שלו מחוץ לפרקט מזיקה למועדון וגם לקריירה שלו. אני אישית לא הייתי רוצה לראות אותו בקבוצה שלי.

הפתרון פשוט. הקבוצה צריכה לקנוס אותו שוב ושוב ואם הוא לא עומד בחוזה שלו, לא לשלם לו.
קוואי לא עמד בחוזה שלו והספרס יצאו מפגרים.
הכח נמצא רק אצל השחקנים היום. קבוצות צריכות לעמוד על קיום החוזה ואז נראה פחות שחקנים שפשוט לא משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 8:33 pm 
Hall of Famer

במה באטלר לא עמד?
הוא לא איים לא לשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גמליאל, מיכאל ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: