סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 27, 2025 6:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 7:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא מאשימים את המנאצים, צוחקים עליהם.

אבל ממילא הכל נכון לעכשיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 7:54 am 
Junior

לא מאשימים, אבל מי שבעקבות מחצית אחת יוצא בהצהרות מפוצצות על כך ששחקנים לא שווים כלום, שלא יתפלא שמזכירים לו את זה במחצית השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 8:57 am 
Freshman

מקבל את ההסתלבטויות באהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 9:09 am 
Sophomore

נצחון גדול לירושליים , משחק שונה לחלוטין בין מחצית למחצית. עשה בשכל עודד שייבש את אוחיון ואמארה במחצית השנייה , הם היו רעים מאד.
החמשייה של הפועל שהחזירה אותם למשחק היתה חמשיית זרים , זאת כנראה החמשייה הטובה של ירושליים , אח"כ אליהו צ'וברוביץ' ובלאט נכנסו טוב למשחק. אוונס אתלט אדיר.
יום מצויין לכל נציגותנו באירופה , כיף לראות קבוצות ישראליות באירופה , היום לדאבוני זה יסתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 9:18 am 
Hall of Famer

צריך לומר מילה טובה לאליהו על המחצית השנייה, עשה פעולות נהדרות כולל חסימה חשובה בהגנה ומסירות מרשימות מאד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 9:19 am 
Freshman

אוונס לדעתי הוא השיחוק הכי גדול של הקבוצה מבחינת הזרים (בניגוד לפלדין, הוא לא הגיע לכאן על תקן מי ששמו ירטיט את האוהדים). מת על שחקנים מסוגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 9:30 am 
Hall of Famer

אוונס שחקן נהדר, כתבתי את זה ואוריאל הגיב בכך שמול קבוצות אירופאיות גבוהות ועבות הוא יתקשה. ובכן, לא-כמובן נכון לעכשיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 10:16 am 
Junior

אוונס הפתיע אותי בגדול, יופי של החתמה. באטלר הזכיר לפרקים את קינסי בידיים הארוכות וברגע שישתחרר יש לנו יופי של שחקן משני צידי המגרש, גם לקינזי לקח איזה שלושה חודשים לבוא לידי ביטוי, עד כדי כך שהאוזמן כבר קרה לשחרר אותו במאמר אלמותי.. סבלנות עם השחקנים והמאמן זו מילת המפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 10:17 am 
מנהל פורום

בואו אני אגיד שוב, אוונס הוא שחקן סטייל טיוס. כיף שיש לך כזה בקבוצה. קפיצי מפתיע את ההגנה כשמגיע משום מקום ומטביע אליי אופ מגניב.
אבל הוא שחקן שבמאני טיים קל מאוד לעצור.
כשהיריבה מפוקסת ובאמת צריכה עצירה. קל לעצור אותו. פשוט להציב עליו נגר הגנתי שלא יתן לו לזוז לכיוון הטבעת וזהו הוא מחוסל.
שחקנים מהסוג הזה יעילים כשהם מתחת לראדר של ההגנה
אם הקבוצה שפגשנו אתמול היא אחת הטובות במפעל והאלופה המכהנת אז מדובר במפעל שהוא משמעותית יותר חלש מהיורוקאפ
האופן שבו אאק איבדה כדורים מול האגרסיביות בהגנה שלנו הייתה מעוררת רחמים. נכנסו שוב ושוב לאותם מלכודות.
אני עוד צריך לראות את המשחק המלא בין באמברג לפונלברדה לראות איך הם ביחס לאאק ולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 10:21 am 
Hall of Famer

אוריאל, לא מסכים עם הניתוח שלך לגבי אוונס. טיוס הוא קפיץ ותו לא. קפיץ משובח, קפיץ יעיל, אבל קפיץ בלבד. לאוונס יש טכניקה טובה משמעותית משל טיוס, והוא גם נראה שחקן חכם. החתמה מצוינת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 10:23 am 
Junior

אז אני מבין שגם ולנסיה הייתה מאוד חלשה ביורוקאפ לפני שנתיים... כאילו לא ראינו את א.א.ק גם בתקופת ההכנה והם נראו ממש טוב... הפועל קבוצה מוכשרת מאוד, תתרגל, אם היא תיכשל זה רק בגלל יכולת אימון וניהול סגל לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 10:33 am 
Senior

Hacohen כתב:
אוריאל, לא מסכים עם הניתוח שלך לגבי אוונס. טיוס הוא קפיץ ותו לא. קפיץ משובח, קפיץ יעיל, אבל קפיץ בלבד. לאוונס יש טכניקה טובה משמעותית משל טיוס, והוא גם נראה שחקן חכם. החתמה מצוינת.

ומצד שני טיוס שחקן טוב בהרבה, לפחות עד שיוכח אחרת. לאוונס יש פחות השפעה על מה קורה מסביב לטבעת, בעיקר בהגנה.

אני מסכים קצת עם אוריאל שהרבה מהנצחון אתמול היה בגלל שאאק די הפסיקו לתפקד מול האגרסיביות והלחץ של הפועל, אבל מצד שני השחקנים של הפועל (בעיקר הזרים) עשו פשוט עבודה מצוינת בקריאת קווי מסירה ובשליחת ידיים מתוזמנת לכדור, היו המון המון דיפלקשנים וחטיפות במחצית השנייה וזה לא נבע רק מהתקפה גרועה של היוונים.

זה כן משאיר אצלי קצת דאגה מזה שהנצחון הזה די צועק התעלות רגעית, אבל גם התקפית הייתה הרבה יותר תכלית, אפילו בהתקפה העומדת כי בראון התחיל לקחת על עצמו את המשחק.
אם נראה הרבה העונה את האינטנסיביות ההגנתית הזו, לא נצטרך שיפור התקפי מטורף כדי שהקבוצה תנצח הרבה משחקים. והאמת שהמחצית השנייה אתמול פשוט נראתה כמו הקבוצה של לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 10:38 am 
מנהל פורום

נדב, כדי שאוונס יהיה משהו אחר מטיוס צריך שיביא עוד משהו חוץ מאלי אופ. גב לסל, לעבור בכדרור את הגבוה ששומר עליו. יכול להיות שיש לו את זה ואני לא רואה. מה שאני כן רואה זה שההתקפה עומדת כשההגנה היריבה ערוכה ועומדת הוא לא מצליח למצוא את הסדק שיביא סל. אני כותב על סמך ארבעה משחקים בלבד שראיתי אותו. לא זוכר אותו מתקופת הפועל תל אביב. אולי יש בו יותר. אולי

אריה
הקבוצה שניצחה את ולנסיה ניצחה גם את גראן קנריה והגיעה לסדרת חצי הגמר והייתה אחת משלושת הקבוצות הכי טובות בהיסטוריה של הפועל. לא חושב שזה המקרה בהקשר של הקבוצה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 10:45 am 
מנהל פורום

ברור שטיוס הוא ברמה מעל אוונס. הדיון הוא על סוג השחקן
טיוס כמשל לקפיץ שחוסם בהגנה ומטביע מריחוף בהתקפה
אני מאוד שמח על אוונס הוא אחלה, רק לא לבנות עליו כגו טו גיי במאני טיים. כי קבוצה סבירה ממול תוכל לסכל את רוב הפעולות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 10:53 am 
Junior

uriel17 כתב:
נדב, כדי שאוונס יהיה משהו אחר מטיוס צריך שיביא עוד משהו חוץ מאלי אופ. גב לסל, לעבור בכדרור את הגבוה ששומר עליו. יכול להיות שיש לו את זה ואני לא רואה. מה שאני כן רואה זה שההתקפה עומדת כשההגנה היריבה ערוכה ועומדת הוא לא מצליח למצוא את הסדק שיביא סל. אני כותב על סמך ארבעה משחקים בלבד שראיתי אותו. לא זוכר אותו מתקופת הפועל תל אביב. אולי יש בו יותר. אולי

אריה
הקבוצה שניצחה את ולנסיה ניצחה גם את גראן קנריה והגיעה לסדרת חצי הגמר והייתה אחת משלושת הקבוצות הכי טובות בהיסטוריה של הפועל. לא חושב שזה המקרה בהקשר של הקבוצה הזו

וואלה.. והיא הגיעה ישר אחרי המשחק הראשון? התכוונתי שלאחר המשחק הראשון, שניצחנו את ולנסיה, אז יכולנו להגיד שולנסיה לא משהו, מה שכמובן לא נכון ולא קרוב לנכון, ככה עם א.א.ק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 11:39 am 
Freshman

uriel17 כתב:
בואו אני אגיד שוב, אוונס הוא שחקן סטייל טיוס. כיף שיש לך כזה בקבוצה. קפיצי מפתיע את ההגנה כשמגיע משום מקום ומטביע אליי אופ מגניב.
אבל הוא שחקן שבמאני טיים קל מאוד לעצור.
כשהיריבה מפוקסת ובאמת צריכה עצירה. קל לעצור אותו. פשוט להציב עליו נגר הגנתי שלא יתן לו לזוז לכיוון הטבעת וזהו הוא מחוסל.
שחקנים מהסוג הזה יעילים כשהם מתחת לראדר של ההגנה
אם הקבוצה שפגשנו אתמול היא אחת הטובות במפעל והאלופה המכהנת אז מדובר במפעל שהוא משמעותית יותר חלש מהיורוקאפ
האופן שבו אאק איבדה כדורים מול האגרסיביות בהגנה שלנו הייתה מעוררת רחמים. נכנסו שוב ושוב לאותם מלכודות.
אני עוד צריך לראות את המשחק המלא בין באמברג לפונלברדה לראות איך הם ביחס לאאק ולנו

מוזר, בתור אוהד ירושלים תמיד תפסתי את הראש איך קבוצות צמרת (כולל ריאל בגמר היורוליג ההוא) לא עושות בדיוק מה שאתה מציע כאן כדי לעצור אותו.
כנראה שזה לא כזה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 11:48 am 
Freshman

uriel17 כתב:

אריה

בוא לא נשכח כי גם היורוקאפ באותה שנה נחלש משמעותית ביחס לשנים שקדמו לו, גם בגלל שהקבוצות הרוסיות החזקות באותה שנה לא היו כ א ל ה חזקות, וגם בגלל שכמה קבוצות משמעותיות עברו לליגה של פיב"א. גראן קנריה היתה קבוצה שרחוקה מלהרשים. רק ולנסיה ומלאגה היו קבוצות באמת ברמה גבוהה.

בינתיים יצא לי לראות גם את הצ'מפיונס וגם את היורוקאפ וכפי שחשבנו בקיץ - למעט לוקו, ולנסיה ומלאגה שהן קבוצות יורוליג לגיטימיות, כל השאר לא כאלה מרשימות. בנוסף, בפיב"א יש כמובן יותר קבוצות חלשות כמו פרייבורג או ונטספילס, אבל בכל זאת מדובר במפעל עם 32 קבוצות לעומת 24 ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 12:11 pm 
מנהל פורום

בטן
מה אתה מנסה להגיד? שהקבוצות של טיוס הפקידו מהלכים מכריעים בידיים שלו ואף קבוצת טופ יורוליג לא הצליחה לעצור?
ב2014 הוא היה אקס פקטור מתחת לראדר מאז ראינו מה הוא עשה.

אריה
מה אתה אומר? לא לזלזל בניצחון על אאק? טוב לא מזלזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 12:14 pm 
Junior

אני מציע לא לקבוע מסמרות אחרי חצי משחק, זה מה שאני אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 12:37 pm 
Hall of Famer

לטיוס של 2014 הייתה חשיבות עצומה במאני טיים, בהגנה. הוא היה נועל את הטבעת לגמרי בדקות מכריעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 12:43 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
shmueliki כתב:
חבל שלא היה את קופרברג על הספסל
אחרת זה היה בדוק נגמר בדו-ספרתי לאדומים
צוברביץ שיחק 6:45 דקות.
זה יותר מ-0, אבל לא מספר דקות אסטרונומי שלא ניתן לתת לילד צעיר בליגה. באירופה הוא שיחק ככה בגלל ההיעדרות של תומאס אני מניח, קרי מחוסר ברירה.

ובמקרה באותן דקות מעטות ממש , ירושלים הייתה בפלוס 11 .
כלומר , סביר מאוד שעם "ילד צעיר" במקומו - אתה מפסיד את המשחק הזה .

Equilibrium כתב:
יום מצויין לכל נציגותנו באירופה , כיף לראות קבוצות ישראליות באירופה , היום לדאבוני זה יסתיים.

הפוך
היום צפוי להיות שיא הכיף

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 1:03 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אדום88 כתב:
shmueliki כתב:
חבל שלא היה את קופרברג על הספסל
אחרת זה היה בדוק נגמר בדו-ספרתי לאדומים
צוברביץ שיחק 6:45 דקות.
זה יותר מ-0, אבל לא מספר דקות אסטרונומי שלא ניתן לתת לילד צעיר בליגה. באירופה הוא שיחק ככה בגלל ההיעדרות של תומאס אני מניח, קרי מחוסר ברירה.

ובמקרה באותן דקות מעטות ממש , ירושלים הייתה בפלוס 11 .
כלומר , סביר מאוד שעם "ילד צעיר" במקומו - אתה מפסיד את המשחק הזה .

Equilibrium כתב:

הפוך
היום צפוי להיות שיא הכיף

וואלה? שיא הכיף מבחינתך זה שמכבי תפסיד? לא שקבוצתך תנצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 1:30 pm 
Hall of Famer

ומי אתה חושב קבוצתו של שמוליק?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 1:33 pm 
מנהל פורום

אורן כתב:
לטיוס של 2014 הייתה חשיבות עצומה במאני טיים, בהגנה. הוא היה נועל את הטבעת לגמרי בדקות מכריעות.

נו ומה קרה לו מאז? למדו אותו והאפקטיביות שלו ירדה, ככה זה כשאתה וואן טריק פוני
ע"ע הקריירה שלו בטורקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 11, 2018 1:43 pm 
Junior

הלוואי שאוונס יהיה יעיל כמו טיוס, מספיק לי בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: