סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 10:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 12, 2018 12:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עמוס לב כתב:
אני דווקא אתייחס לרשימה, ללא קשר למשכורת, שניתן להניח הייתה דומה אם היה מגיע שחקן אחר, בדיוק כפי שצ'וברביץ' קיבל סכומים דומים לשחקנים האחרים כשהוא לא היה בירושלים.
1. איתי שגב - עדיף על צ'וברביץ'. הסיכוי שמכבי היו משחררים אותו לירושלים הוא הסיכוי ששמעון מזרחי היה זורק כיסא בשרלרואה ביחד עם בעל התפקיד של הפועל.
2. תומר גינת - עדיף על צ'וברביץ'. איכשהו נראה לי שהוא מרוויח לא פחות וכמובן שהוא תחת חוזה בהפועל ת"א. אולי לאדום 88 לא מפריע שהפועל ירושלים תנסה לגרום לשחקן להפר חוזה.
מול כל היתר צ'וברביץ' ברמה דומה (זלמנסון, אולי אלטיט) או עדיף מהם.

שגב כמדומני סיים חוזה במכבי, אז מזרחי היה יכול לזרוק כמה כסאות שהוא רוצה, לעצור אותו מלעבור לירושלים הוא לא יכל. לא בגלל מזרחי שגב לא בירושלים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 12, 2018 1:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
עמוס לב כתב:
אני דווקא אתייחס לרשימה, ללא קשר למשכורת, שניתן להניח הייתה דומה אם היה מגיע שחקן אחר, בדיוק כפי שצ'וברביץ' קיבל סכומים דומים לשחקנים האחרים כשהוא לא היה בירושלים.
1. איתי שגב - עדיף על צ'וברביץ'. הסיכוי שמכבי היו משחררים אותו לירושלים הוא הסיכוי ששמעון מזרחי היה זורק כיסא בשרלרואה ביחד עם בעל התפקיד של הפועל.
2. תומר גינת - עדיף על צ'וברביץ'. איכשהו נראה לי שהוא מרוויח לא פחות וכמובן שהוא תחת חוזה בהפועל ת"א. אולי לאדום 88 לא מפריע שהפועל ירושלים תנסה לגרום לשחקן להפר חוזה.
מול כל היתר צ'וברביץ' ברמה דומה (זלמנסון, אולי אלטיט) או עדיף מהם.

שגב כמדומני סיים חוזה במכבי, אז מזרחי היה יכול לזרוק כמה כסאות שהוא רוצה, לעצור אותו מלעבור לירושלים הוא לא יכל. לא בגלל מזרחי שגב לא בירושלים.

זה נכון.
ראשלצ מיד בסיום העונה הגישה לשגב חוזה והוא הישראלי הראשון שחתם שם שבירושלים רק התחילו להתארגן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 12, 2018 2:35 pm 
Junior

לא נראה לי ששגב היה רוצה להגיע להפועל בשביל לקבל 15-10 דקות בליגה ומשהו כמו 5 דקות באירופה, שזה כנראה מה שצ׳בורוביץ יקבל, כך שאני לא בטוח שהוא היה אופציה ממשית בשביל הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 12, 2018 3:00 pm 
Freshman

יש עוד עונה ארוכה בליגה האלופות במהלכה נוכל לבחון האם באמת המפעל הזה מהווה נפילה רצינית ביחס ליורוקאפ (אני חושב שלא). במקרה הנורא מכל, הקבוצה תמיד תוכל לחזור ליורוקאפ בעונה הבאה. קשה לי להאמין שלא ירצו את ירושלים שם בגלל העריקה לפיב"א השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 9:35 am 
Sophomore

בטן רכה וחביבה כתב:
יש עוד עונה ארוכה בליגה האלופות במהלכה נוכל לבחון האם באמת המפעל הזה מהווה נפילה רצינית ביחס ליורוקאפ (אני חושב שלא). במקרה הנורא מכל, הקבוצה תמיד תוכל לחזור ליורוקאפ בעונה הבאה. קשה לי להאמין שלא ירצו את ירושלים שם בגלל העריקה לפיב"א השנה.

אכן לא חושב ש גרנו שום דלת מול יולב ותמיד נוכל לחזור. אבל אחרי המשחק באתונה מתחזקת אצלי בהחלט התזה של נפילה רצינית אל מול היורוקאפ (בהינתן שאאק קבוצה מובילה במפעל).

אא״ק נראתה קבוצה סתמית לחלוטין ולא באותה ספרה בכלל כמו ולנסיה 2017 שלהזכירכם לקחה אז אליפות ספרד באותה עונה (היא הבנצ׳מרק שלי לקבוצה הגדולה של היורוקאפ + העובדה שאת שתיהן ניצחנו במחזורים הפתיחה הולידה השוואות בין עונת 2017 להיום). אני מודע לקדם עונה המרשים של אא״ק אבל משהו בהופעה שלה מולנו נראה לי יותר מרק יום רע. לא ראיתי ממנה הגנה רצחנית אל מול הדברים הבסיסיים שעשינו (למשל אותה ולנסיה לא הייתה אוכלת את כל אלי אופים האלו היו חונקים את בלאט בשמירה סופר אגרסיבית) וגם בהתקפה לא ראיתי ממנה משהו מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 11:36 am 
Freshman

גמליאל כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:

אכן לא חושב ש גרנו שום דלת מול יולב ותמיד נוכל לחזור. אבל אחרי המשחק באתונה מתחזקת אצלי בהחלט התזה של נפילה רצינית אל מול היורוקאפ (בהינתן שאאק קבוצה מובילה במפעל).

אא״ק נראתה קבוצה סתמית לחלוטין ולא באותה ספרה בכלל כמו ולנסיה 2017 שלהזכירכם לקחה אז אליפות ספרד באותה עונה (היא הבנצ׳מרק שלי לקבוצה הגדולה של היורוקאפ + העובדה שאת שתיהן ניצחנו במחזורים הפתיחה הולידה השוואות בין עונת 2017 להיום). אני מודע לקדם עונה המרשים של אא״ק אבל משהו בהופעה שלה מולנו נראה לי יותר מרק יום רע. לא ראיתי ממנה הגנה רצחנית אל מול הדברים הבסיסיים שעשינו (למשל אותה ולנסיה לא הייתה אוכלת את כל אלי אופים האלו היו חונקים את בלאט בשמירה סופר אגרסיבית) וגם בהתקפה לא ראיתי ממנה משהו מדהים.

טוב תכין את הבמות להנפה. אגב למה רק יורוקאפ שנה הבאה? דלגו ישירות ליורוליג.

http://www.youtube.com/watch?v=c0zvR6NptDI&feature=fvw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 11:41 am 
Senior

לא ראיתי אצל גמליאל שום אמירה לגבי סיכויי הזכייה.
בכל מקרה גמליאל, לא הייתי קופץ למסקנות אחרי משחק אחד- גם אם אאק היא הזוכה מאשתקד ומועמדת לזכייה העונה זה לא אומר שהיא כרגע מהקבוצות הטובות במפעל - תאר לעצמך שהיית אוהד לייטקבליס בעונה שעברה ורואה אותם מנצחים במשחק הראשון את הפועל, שהגיע עונה לפני כן לחצי גמר והייתה מועמדת סבירה לשחזור ההישג - זה היה נכון להסיק מזה משהו על רמת המפעל?

אני כן חושב שהצ׳מפיונס פחות טוב מהיורוקאפ, לא רואה סיבה שמישהו יטיל בזה ספק, אבל פערי הרמות לא כאלו גדולים וגם כאן אני משער שתמצא קבוצות שהיו יכולות לעשות חצי גמר ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 1:22 pm 
Freshman

גמליאל כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:

זה העניין, שעדיין אף אחד לא יודע מי הקבוצות המובילות במפעל הזה מעבר לנייר. גם לא ביורוקאפ אגב, שם מעבר לשמות הרגילים כמו קאזאן, קובאן, מלאגה וולנסיה אין לך מושג איך יראו הקבוצות האחרות במפעל. אגב, נכון לפתיחת העונה, אני לא משוכנע שטנריפה לא קבוצה טובה יותר משתי הספרדיות הנ"ל או לפחות באותה הרמה.
אני רק יכול להעריך שעל הנייר, באמברג (למרות ההפסד יש לה סגל מצוין), ונציה, בולוניה, בשיקטש, טנריפה (בקלילות אפילו), באנוויט, שטרסבורג ואפילו קבוצה כמו אוולינו (שבכל זאת מחזיקה בשחקן שנמצא הרבה מעבר לרמה הזאת) הן קבוצות שיכולות להגיע בשקט לטופ 8 של היורוקאפ, ואולי אף מעבר לכך.
גם לא הייתי מספיד את אאק. היא כנראה קבוצה פחות טובה מהשנה שעברה, אבל עוד מוקדם לשפוט את היכולת שלהם. בוא נגיד שלא יפתיע אותי אם יגיעו למשחק הבא בארנה ויצאו מכאן עם ניצחון. מספיק להיזכר ברג'יו אמיליה של שנה שעברה שנוצחה על ידי הפועל ירושלים הבאמת עלובה בביתה ובגומלין בארנה קרעה אותה ואף הגיעה לחצי גמר היורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 3:06 pm 
Sophomore

בטן רכה וחביבה כתב:
גמליאל כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:

זה העניין, שעדיין אף אחד לא יודע מי הקבוצות המובילות במפעל הזה מעבר לנייר. גם לא ביורוקאפ אגב, שם מעבר לשמות הרגילים כמו קאזאן, קובאן, מלאגה וולנסיה אין לך מושג איך יראו הקבוצות האחרות במפעל. אגב, נכון לפתיחת העונה, אני לא משוכנע שטנריפה לא קבוצה טובה יותר משתי הספרדיות הנ"ל או לפחות באותה הרמה.
אני רק יכול להעריך שעל הנייר, באמברג (למרות ההפסד יש לה סגל מצוין), ונציה, בולוניה, בשיקטש, טנריפה (בקלילות אפילו), באנוויט, שטרסבורג ואפילו קבוצה כמו אוולינו (שבכל זאת מחזיקה בשחקן שנמצא הרבה מעבר לרמה הזאת) הן קבוצות שיכולות להגיע בשקט לטופ 8 של היורוקאפ, ואולי אף מעבר לכך.
גם לא הייתי מספיד את אאק. היא כנראה קבוצה פחות טובה מהשנה שעברה, אבל עוד מוקדם לשפוט את היכולת שלהם. בוא נגיד שלא יפתיע אותי אם יגיעו למשחק הבא בארנה ויצאו מכאן עם ניצחון. מספיק להיזכר ברג'יו אמיליה של שנה שעברה שנוצחה על ידי הפועל ירושלים הבאמת עלובה בביתה ובגומלין בארנה קרעה אותה ואף הגיעה לחצי גמר היורוקאפ.

מסכים שיש המון קבוצות פיב״א שיכולות בקונסטלציה מסוימת להגיע לטופ 4 אפילו ביורוקאפ אבל על תקן ההפתעה (כמו שפועל הייתה ב 2017). מה שאני לא רואה בכלל בפיב״א מכל הקבוצות שציינת זה איזו קבוצה ברמה של קבוצת העל של היורוקאפ (כמו ולנסיה, מלאגה , קזאן, קובאן) שבשבילה פיינל פור יורוקאפ הוא הציפייה בתחילת העונה ולא איזו הפתעה גדולה שחוגגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 3:39 pm 
מנהל פורום

בדיוק
את ההבדל בין היורוקאפ לצ'מפיונס עושים ארבעת הקבוצות האלה
כל השאר מקזזות אחת את השניה פלוס מינוס תלוי בעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 4:05 pm 
Freshman

אני חושב אגב שארבע קבוצות "העל" (במובן הזה שהן מעמידות קבוצות יורוליג שרק מפאת חוסר מזל וחוסר מקום לא משחקות ביורוליג) הללו לא באמת כאלה קבוצות על.
הרי קאזאן כבר כמה שנים היא בעיקר שם ולא קבוצה שמעמידה סגל יורוליג כמו בעבר (הביטו בסגל שלהם ותיווכחו בעצמכם), ולנסיה גם לא מאוד מרשימה על הנייר וגם פתחה את העונה לא טוב בספרד וגם במלאגה אתם לא רואים איזה שחקנים שוברי שוויון כמו נדוביץ' למשל.
היחידה שבנתה את עצמה ליורוקאפ בצורה מפלצתית (כלומר סגל יורוליג טוב אפילו) היא קובאן עם כמה שמות מרשימים. להוציא אותה, אני לא סגור על זה שיתר השלוש טובות מהפועל ירושלים בצורה משמעותית.

אני חושב שיש אפקט של סינוור מהיורוקאפ בעיקר בגלל הכישלונות הבאמת מחרידים של ירושלים בשנים האחרונות שם. אבל אין לזה שום קשר לרמת המפעל (להזכירכם לאילו קבוצות עלובות מרומניה הקבוצה הפסידה בדרך?), אלא לרמה של חדלי אישים כמו דני פרנקו, קאציקריס וכל מי שנזכר לחזק את הקבוצה רק לאחר ההדחה מאירופה. מבחינת שם, תקציב ואולם הפועל ירושלים היא ללא צל של ספק קבוצת טופ יורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 5:19 pm 
מנהל פורום

ולנסיה, קובאן, מלאגה וקזאן הן קבוצות שנמצאות או ביורוליג או בטופ 8 של היורוקאפ באופן קונסיסטנטי כבר כמה שנים טובות. אני לא רואה אף קבוצה בצ'מפיונס שמאיימת להיות כזאת
למעשה מדובר בארבע קבוצות שמעמידות תקציב של 10 מיליון דולר או יותר כל שנה לאורך שנים. קזאן אנדראצ'יברית בעונות האחרונות אבל זה יתאזן אני מאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 6:12 pm 
Sophomore

בטן רכה וחביבה כתב:
אני חושב אגב שארבע קבוצות "העל" (במובן הזה שהן מעמידות קבוצות יורוליג שרק מפאת חוסר מזל וחוסר מקום לא משחקות ביורוליג) הללו לא באמת כאלה קבוצות על.
הרי קאזאן כבר כמה שנים היא בעיקר שם ולא קבוצה שמעמידה סגל יורוליג כמו בעבר (הביטו בסגל שלהם ותיווכחו בעצמכם), ולנסיה גם לא מאוד מרשימה על הנייר וגם פתחה את העונה לא טוב בספרד וגם במלאגה אתם לא רואים איזה שחקנים שוברי שוויון כמו נדוביץ' למשל.
היחידה שבנתה את עצמה ליורוקאפ בצורה מפלצתית (כלומר סגל יורוליג טוב אפילו) היא קובאן עם כמה שמות מרשימים. להוציא אותה, אני לא סגור על זה שיתר השלוש טובות מהפועל ירושלים בצורה משמעותית.

אני חושב שיש אפקט של סינוור מהיורוקאפ בעיקר בגלל הכישלונות הבאמת מחרידים של ירושלים בשנים האחרונות שם. אבל אין לזה שום קשר לרמת המפעל (להזכירכם לאילו קבוצות עלובות מרומניה הקבוצה הפסידה בדרך?), אלא לרמה של חדלי אישים כמו דני פרנקו, קאציקריס וכל מי שנזכר לחזק את הקבוצה רק לאחר ההדחה מאירופה. מבחינת שם, תקציב ואולם הפועל ירושלים היא ללא צל של ספק קבוצת טופ יורוקאפ.

מסכים לסיפא (במיוחד בתקופת אורי) ולכן הצטערתי שירדנו לפיב״א קאפ...

מה שכן אני בהחלט חושב שעד שלא יוכח אחרת ולנסיה (וכנראה גם שאר קבוצות העל שהזכרתי) קבוצה טובה בהרבה מהפועל הנוכחית. אבל זאת לא רק אמירה על הפועל אלא על המפעל אני חושב שאותו הדבר נכון גם מול כל קבוצה אחרת בפיב״א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2018 10:56 pm 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:
מבחינת שם, תקציב ואולם הפועל ירושלים היא ללא צל של ספק קבוצת טופ יורוקאפ.

אני חושב שאתה בדעת מיעוט מוחלטת לגבי הרמה היחסית בין הפועל ירושלים לולנסיה ומלאגה .
אשמח להבין גם מהו אותו "שם" של הפועל ירושלים שמציב אותה כקבוצת טופ יורוקאפ .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך א' אוקטובר 14, 2018 12:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 12:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רוב הסגל של ולנסיה הוא אותו הסגל שהרשים מאד בשנים האחרונות. הם אכן במאזן שלילי בליגה הספרדית אחרי שלושה מחזורים, אבל נראה לי שזה לא כזה אסון כשאתה פוגש בשני המחזורים הראשונים את מלאגה וריאל מדריד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 7:18 am 
Freshman

shmueliki כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
מבחינת שם, תקציב ואולם הפועל ירושלים היא ללא צל של ספק קבוצת טופ יורוקאפ.

אני חושב שאתה בדעת מיעוט מוחלטת לגבי הרמה היחסית בין הפועל ירושלים לולנסיה ומלאגה .
אשמח להבין גם מהו אותו "שם" של הפועל ירושלים שמציב אותה כקבוצת טופ יורוקאפ .

קבוצה שזכתה ביורוקאפ, והגיעה כמה פעמים לשלבים המכריעים של המפעל, לא תופס? תוסיף לכך את התקציב שהוא ככל הנראה בין ה 5-7 במפעל, ארנה גדולה וקהל גדול ותקבל מועדון עם שם מכובד מאוד בדרג הביניים של אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 10:07 am 
Hall of Famer

יש הבדל בין "מועדון עם שם מכובד מאוד" לבין טופ יורוקאפ
אגב , אני חושב שזו בדיוק הייתה אחת הבעיות של הקבוצה בשנים האחרונות - מתוך רצון ודיבורים על כניסה ליורוליג , והאם מספיק להעפיל לגמר היורוקאפ או שחייבים לזכות בו וכו' , קצת שכחו את הבסיס - וזה קודם כל לעבור את השלב המוקדם ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2018 3:40 pm 
Hall of Famer

כריס גונסון עם שבר ביד ייעדר לפחות חודש וחצי, מכה לא קטנה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2018 11:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מאיפה זה בא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 23, 2018 12:09 am 
Junior

ראובן כתב:
מאיפה זה בא?

נפצע באימון. צילום בביה"ח קבע שזה שבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 10:18 am 
Junior

לאדום88, שחושב שכולם מטומטמים, אז הנה הסיבה שתומר לוינסון לא נרשם עד עתה בליגה: https://t.co/gJDqPwfMl5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 10:33 am 
Junior

חדשות נפלאות, הלוואי ויקבל הרבה דקות במשחקי בליגה

הפועל ירושלים תרשום בקרוב את תומר לוינסון לליגה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 41&lang=HE

ציטוט:
יותר משלושה חודשים עברו מאז שתומר לוינסון, אחד השחקנים המבטיחים בכדורסל הישראלי, חתם בהפועל ירושלים לחמש השנים הקרובות. אלא שהפורוורד/סנטר בן ה-18 עדיין לא נרשם לליגה, מכיוון שהשחרור הבינלאומי שלו עדיין לא הגיע מקבוצתו לשעבר, אוסייק הקרואטית, אך ההערכה היא שהדבר יקרה בשבועות הקרובים.

השחרור של לוינסון לא הגיע בשל מחלוקת חוזית בין השחקן לקבוצה הקרואטית. בשבוע שעבר נערכה בוררות של פיב"א בין הצדדים, והבורר פסק לטובתו של לוינסון. המשמעות היא שאוסייק תיאלץ לספק את השחרור, ולוינסון צפוי להירשם לליגה בשבועות הקרובים.

כעת יהיה מעניין לראות כיצד עודד קטש ימצא מקום ללוינסון, שנחשב לפרוספקט מבטיח ואמור להיות חלק חשוב מנבחרת העתודה בקיץ. בירושלים הגדירו את עונתו הראשונה בקבוצה כעונת פיתוח אישי, שבה הוא יעבוד עם מאמן הפיתוח, ראיין פאנון, ועם מאמן הכושר רוברטו ייצי. בירושלים מספרים שלוינסון עובד עם השניים באופן אינטנסיבי מאוד, ולוינסון עצמו מרוצה מההתקדמות שלו ברמה האישית והפיזית.

אתמול ערך לוינסון הופעת בכורה במשחק האימון נגד הפועל באר שבע, וב-9 דקות קלע 5 נק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 1:24 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:

ציטוט:
יותר משלושה חודשים עברו מאז שתומר לוינסון, אחד השחקנים המבטיחים בכדורסל הישראלי, חתם בהפועל ירושלים לחמש השנים הקרובות. אלא שהפורוורד/סנטר בן ה-18 עדיין לא נרשם לליגה, מכיוון שהשחרור הבינלאומי שלו עדיין לא הגיע מקבוצתו לשעבר, אוסייק הקרואטית, אך ההערכה היא שהדבר יקרה בשבועות הקרובים.

השחרור של לוינסון לא הגיע בשל מחלוקת חוזית בין השחקן לקבוצה הקרואטית. בשבוע שעבר נערכה בוררות של פיב"א בין הצדדים, והבורר פסק לטובתו של לוינסון. המשמעות היא שאוסייק תיאלץ לספק את השחרור, ולוינסון צפוי להירשם לליגה בשבועות הקרובים.

כעת יהיה מעניין לראות כיצד עודד קטש ימצא מקום ללוינסון, שנחשב לפרוספקט מבטיח ואמור להיות חלק חשוב מנבחרת העתודה בקיץ. בירושלים הגדירו את עונתו הראשונה בקבוצה כעונת פיתוח אישי, שבה הוא יעבוד עם מאמן הפיתוח, ראיין פאנון, ועם מאמן הכושר רוברטו ייצי. בירושלים מספרים שלוינסון עובד עם השניים באופן אינטנסיבי מאוד, ולוינסון עצמו מרוצה מההתקדמות שלו ברמה האישית והפיזית.

אתמול ערך לוינסון הופעת בכורה במשחק האימון נגד הפועל באר שבע, וב-9 דקות קלע 5 נק'.

אתה בטוח שאתה אוהד ירושלים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 1:27 pm 
מנהל פורום

אדום88 כתב:

ציטוט:

אני בטוח שממש ברגעים אלו קטש זימן אליו את כל עוזריו וביחד הם שוקדים על תוכנית לשילובו של תומר לוינסון בליגה ;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 1:29 pm 
Junior

רע יותר מאוחיון הוא בטוח לא ופחות פלאגמט מליאור אליהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80, rony ו 123 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: