סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 27, 2025 7:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 3:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
uriel17 כתב:
הרנסס של אליהו קשור לעונת סוף חוזה, סליחה על הרשעות אבל זה בדיוק איך שהוא שיחק בעונת החוזה הקודמת שלו בהפועל

אתה לא צריך להתנצל. הוא שיחק ככה גם בעונות חוזה במכבי, ואפילו לא הייתה לו בושה להסתיר את זה (כשאמרו לו משהו על זה, הוא אמר בפירוש משהו כמו "מי שאומר שהוא לא משחק בשביל החוזה הבא שלו - משקר").
אבל צריך לסייג. במקרה הזה אני לא חושב שמדובר ברצון להשיג חוזה חדש. אני חושב שהוא בדרך לפרישה, אבל לא רוצה לפרוש עם עונה כמו האחרונה.

קראתי איפשהו שהוא אמר להנהלה שהוא יהיה כל כך טוב השנה שהם יציעו לו חוזה בסוף השנה. אני מניח שהוא לא רוצה לפרוש אלא מעדיף עוד עונה או שתיים עם חוזה של 200 אלף דולר לשנה, ואני גם משער שהוא לא רוצה ללכת לשחק בכל מיני אשדוד / נס ציונה. אני חושב שגם יותם לא רצה לפרוש, אבל ברגע שראה שאין לו מקום בירושלים הוא העדיף לפרוש. לליאור אף אחד לא יציע תפקיד בצוות המקצועי, אז כלכלית עדיף לו למשוך עוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 3:27 pm 
Junior

נו די עם תגובות הטוקבק (אדם אריאל) קשה לכתוב על כדורסל בצורה רגועה בלי שליפות קוטביות ? זה לא שחקן, זה מלך הסלים, זה המלך ריבאונדים המיועד, זה חזרה לליגה לאומית.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 3:51 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
נו די עם תגובות הטוקבק (אדם אריאל) קשה לכתוב על כדורסל בצורה רגועה בלי שליפות קוטביות ? זה לא שחקן, זה מלך הסלים, זה המלך ריבאונדים המיועד, זה חזרה לליגה לאומית.

היה משהו שלא נימקתי בתגובת הטוקבק שלי על אדם אריאל? יש משהו שכתבתי ולא דייקתי? הוא קלע נקודות ב30 הדקות שלו העונה? הוא הלך לקו? הוא לקח יותר מריבאונד אחד? הוא מהיר? הוא אתלט? הוא מסוגל להוריד כדור? הוא מסוגל לייצר לעצמו מצבי קליעה? הוא מוסר מחונן? יש משהו שהוא מסוגל לעשות ברמת ליגת על מובהקת חוץ מלקלוע שלשה פנויה (שזה לא באמת קשור לרמת ליגת על אלא המינימום המצופה משחקן מקצוען שאין לו שום טיקט אחר)?

הוספתי גם הבהרה לכבוד נפשות רגישות כמוך, שבד"כ אני רחוק מלומר דברים כאלה ושאם שחקן משחק בליגת העל הוא בד"כ שייך לרמה. אדם אריאל הוא אחד הבודדים שאני מפקפק בהשתייכותו לרמה הזו, וכל נימוקיי למעלה (אתה מוזמן לסתור אותם, בצורה רגועה ובלי שליפות קוטביות).

וכן, מה לעשות, מרקיז רייט לא שחקן ברמה הראויה לזר בליגה הזאת. המלצת לחכות איתו בסבלנות אחרי משחק הנפל הראשון שלו בליגה (לא שאני מבין למה צריך לחכות בסבלנות לשחקן כ"כ מוגבל מלכתחילה), ואז הגיע המשחק השני והוא הצליח להיות השחקן הכי גרוע על המגרש (חוץ מאדם אריאל). כאמור, מדובר בשחקן שאין לו שום יתרון יחסי-לא אתלט, לא סקורר, לא קלעי, לא שומר מעולה, לא בול הנדלר. למה קבוצה כמו ראשל"צ צריכה שחקן כזה בתור פוינט גארד פותח כשניתן להשיג באותו כסף שחקנים טובים פי כמה, כנראה רק אתה יודע (ואתה מוזמן להסביר במקום להטיף מוסר).

וכן, דאלאס מור הוא קנדידט למלך הסלים וג'ונתן גיבסון לפחות למר ריבאונד לדקה. יש לך השגות על זה? כתוב אותן, אל תטיף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 4:14 pm 
Hall of Famer

נדב, אני מצטער, אתה קצת טיפסת פה על עץ גבוה עם רג'ואן. אם היה מדובר בדקות עם משמעות במשחק, אני יכול להסכים איתך, ישחק מי שתורם יותר בנק' הזמן הספציפית (למרות שגם על זה אפשר להתווכח). אבל במשחק שכבר נגמר ואתה מכניס שחקן מקצה הרוטציה? ברור שתיתן לפונטציאל שהחתמת לחוזה ארוך טווח לשחק במקום בחור בגיל 27 שהחתמת בשביל קצה הספסל. זה בכלל לא קשור ליכולת העכשווית שלהם, כי היכולת העכשווית שלהם יכולה לקבוע אם המשחק יסתיים ב-27 הפרש או ב-18 הפרש. זה כל כך לא מעניין. זה קשור לאיך דקות משחק הגרבאג' מקדמות את המועדון בהווה ובעתיד ובמקרה הזה ברור שעדיף דקות של לווינסון על המגרש. וזה בלי קשר אם הוא התלבש או לא, אלא באופן עקרוני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 4:22 pm 
Hall of Famer

וואלק, חבורה של מאבחנים נהייתם פה בפורום. תגובות קוטביות, טיפוסים על עצים גבוהים. יש לי עמדה, אתה יודע, שווה לעמדה שלך. אתה מקסימום יכול לא להסכים איתה ולנמק (כפי שאכן נימקת בהמשך).

לוינסון לא מתלבש למשחקים של ירושלים כי הוא לא ברמה להיות שחקן רוטציה של ירושלים. זו הנחת הבסיס. הגישה שאומרת "יש לי פרויקט, ניתן לו לשחק" היא גישה, אבל היא לא היחידה-תשאלו את מכבי ת"א כמה היא נתנה לתמיר גודמן לשחק בזמנו. גישה שאומרת שהחתמת פרויקט ואתה לגמרי יודע שיכול להיות שלא יצא ממנו כלום, ושעל כל פנים כרגע הוא לא יכול לעלות אפילו לדקות גארבג' כי הוא לא ברמה, והשחקן שכן מתלבש ישחק בגארבג' כי הוא כן ברמה-גם היא גישה לגיטימית, וזו הגישה של ירושלים כעת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 4:57 pm 
Hall of Famer

אתמול לוינסון לא נרשם למשחק למרות שהפועל רשמה רק 11 שחקנים..... יכול להיות שהוא בכלל פצוע או משהו?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 5:17 pm 
Junior

לוינסון עדיין לא נרשם מאז שהגיע. מניח שזו פציעה או בעיית חוזה מול נסציונה, אחרת זה די מוזר שרושמים 11 שחקנים בלעדיו.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 5:33 pm 
Hall of Famer

red כתב:
לוינסון עדיין לא נרשם מאז שהגיע. מניח שזו פציעה או בעיית חוזה מול נסציונה, אחרת זה די מוזר שרושמים 11 שחקנים בלעדיו.

מממממממ...... בהצצה חטופה ללוח המשחקים של הפועל, מתברר שבמחזור הבא היא נפגשת עם.... נס ציונה. יש סיכוי שנס ציונה הכניסה סעיף לכך שלוינסון יירשם בהפועל רק אחרי המשחק ביניהן, או שזה בגדר מדע בדיוני?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 5:55 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
red כתב:

מממממממ...... בהצצה חטופה ללוח המשחקים של הפועל, מתברר שבמחזור הבא היא נפגשת עם.... נס ציונה. יש סיכוי שנס ציונה הכניסה סעיף לכך שלוינסון יירשם בהפועל רק אחרי המשחק ביניהן, או שזה בגדר מדע בדיוני?

אם זה מה שנס ציונה עשו אז לוינסון זו החתמת המאה, כי נס ציונה אומרים "עם פלדין, ג'ונסון, אוואנס ורג'ואן אנחנו יודעים להתמודד, אבל חייבים למנוע מלוינסון לשחק כי אז אין לנו סיכוי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 8:55 pm 
Hall of Famer

אשדוד היו כבר יותר טובים בשבוע שעבר עם הילדים בני ה-15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 10:14 pm 
Junior

אשדוד קבוצה משעשעת במיוחד. לא ברור מה עבר על בראד גרינברג בעת בניית הקבוצה אבל הם חלשים להחריד.

אני בטוח שדנשה היה שמח להכנה מאתגרת יותר למשחק החוץ הקשה נגד ונציה ביום ד'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 10:52 pm 
Hall of Famer

מעניין אם נס ציונה באופן קבוע ישאירו בצד את ג'ראלד לי לטובת הגאנריות של דקוואן קוק ושות'
גלאדנס נהדר , אבל כשסובבים אותו בעמדות הפנים טל דן , רביב פיטשון ודניאל איידן - זה פתאום לא נשמע משהו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 11:01 pm 
Junior

מה רע בטל דאן? חוץ מעונשין הוא מושלם. בכושר טוב מתחילת העונה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2018 11:46 pm 
Hall of Famer

הבעיה היא לא בו
אלא שהוא כמעט "חייב" לשחק 30-35 דקות ויהי מה עקב הסובבים אותו ( בהרכב הנוכחי ) , גם בימים פחות טובים שלו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 9:00 am 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
מה רע בטל דאן? חוץ מעונשין הוא מושלם.

כי אנחנו לא אוהבים תגובות קוטביות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 9:01 am 
Freshman

חייב לציין שקאליף וויט נראה ממש איטי ולא מסוגל לעבור קונוס. מצד שני אני לא ראיתי אותו יותר מידי לפני הפציעה שלו, ולא יודע אם מדובר בשחקן שמאז ומתמיד נטה לזרוק יותר מבחוץ מאשר לחדור פנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 10:29 am 
Sophomore

בלאגניסט היסטרי לפני הפציעה, ובלאגניסט היסטרי ואיטי לאחריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 10:36 am 
Hall of Famer

אני חושב שגם לפני הפציעה שלו הוא לא היה חודר גדול , או מהיר בצורה יוצאת דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 10:40 am 
Freshman

עידן שגיב כתב:
בלאגניסט היסטרי לפני הפציעה, ובלאגניסט היסטרי ואיטי לאחריה

זורק הרבה יותר ל-3 מאז החזרה מהפציעה.
מצד שני, שמיר עושה לו עוול ששם את כל הקו האחורי על הגב שלו. הוא נדרש לרכז ולהיות הסקורר המרכזי ומה לעשות שרכז הוא לא. מאמין שליד רכז זר הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי ויוכל להתרכז במה שהוא טוב בו. בניגוד למה שחשבתי אחרי ווינר ונהריה, הוא לא טוטאלוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 10:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני איכשהו תמיד זוכר אותו כזורק המון ל-3.
ככה הוא. עוד יהיו לו משחקים של 9 מ-10 לשלוש, ויהיו לו כנראה גם משחקים של 0 מ-10. זה היה ככה גם לפני הפציעה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 10:44 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אני איכשהו תמיד זוכר אותו כזורק המון ל-3.
ככה הוא. עוד יהיו לו משחקים של 9 מ-10 לשלוש, ויהיו לו כנראה גם משחקים של 0 מ-10. זה היה ככה גם לפני הפציעה.

ההבדל הוא ביחס הזריקות בין ה-2 ל-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 10:50 am 
Senior

בחצי עונה ההיא בחולון שבה הוא היה ממש מצוין, הוא השתמש לא מעט במסה שלו כדי ללכת לסל, ככה שאני חושב שאמנם גם אז הוא לא היה זריז במיוחד, אבל כן הצליח לייצר טוב מחדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 12:24 pm 
Hall of Famer

לימונד חוזר לסגל של הפועל ת"א לקראת המשחק בבאר שבע היום.

בחולון פניני זועם כל כמות דקות המשחק שהוא מקבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 7:49 pm 
מנהל פורום

באר שבע פותחת בטירוף
מנקו באסיסט יפה ושני סלים מחזיק את הפועל תל אביב
בנתיים

גינת מכריח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2018 8:07 pm 
היתרון של ב"ש מבוסס על 75 אחוז מהשלוש ברבע הראשון. 6/8. לא משהו שיחזיק לאורך זמן.

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: