סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 9:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 8:08 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ג'רבקו עם הטיפ אין על הבאזר.
השחקן היחיד שיוטה שחררה משנה שעברה.
מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 8:10 am 
Hall of Famer

וכידוע, כדורסל משחקים 48 דקות ובסוף גולדן מנצחת. ג'רבקו משלים בטיפ בשנייה האחרונה את ההחטאה של דוראנט. מיצ'ל עוד החטיא זריקה קשה עם 0.3 שניות לסיום

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 8:14 am 
Hall of Famer

נגמר 124-123.
ג'אז: אינגלס 27 נק' (7/11 לשלוש) 4 ריב' ו-4 אס', מיצ'ל 19, קראודר 17, גובר 16 ו-11 ריב', רוביו 13 ו-10 אס', אקסום 13
ווריורס: דוראנט 38 נק' 9 ריב' ו-7 אס', קארי 31 ו-8 אס', גרין 14 נק' 9 ריב' ו-6 אס', תומפסון 12, ג'רבקו 10

במשחק האחרון ללילה, קליפרס מנצחים 108-92 את הת'אנדר.
קליפרס: גאלינרי 26, טוביאס האריס 26 ו-10 ריב', לו וויל 17, בובאאאאאאאאאאאן 13 ו-5 ריב' ב-16 דקות
ת'אנדר: ג'ורג' 20 נק' (7/27 מהשדה) ו-8 ריב', אדאמס 17 ו-18 ריב', פלטון 12, אברינס 10, שרודר בערב חשוך של 2/15 מהשדה

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 8:18 am 
Hall of Famer

צריך לומר שעם כל הכבוד למשחק של קאווי ולמספרים, בבליץ הסיום של טורונטו שהביא לה את הנצחון הוא היה מינורי לגמרי, לאורי היה הדומיננטי וכך גם איבקה ואנובי. הייצור שלו לעצמו לא ברמה של האלפא דוגס הגדולים באמת.

מירוטיץ' עם ממוצע של 33 נקודות בשני המשחקים הראשונים. נחמד. ההגנה של סקרמנטו (ובכלל המועדון הזה כבר לא מעט שנים) בושה לליגה.

יאניס עם 0/6 לשלוש אבל 12/17 ל2 בדרך ל25 נק' ו-16 ריב' בנצחון של מילווקי על אינדיאנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 8:28 am 
Freshman

uriel17 כתב:
מכל השחקנים שבעולם דווקא ג'רבקו

סטף החטיא לייאפ התקפה קודם , דוראנט החטיא את הזריקה שהוא הכי אוהב ודווקא ג'רבקו עם טיפ אין מנצח את המשחק.

משחק שממש לא נראה כמו משחק שני בעונה , אינטנסיביות, קליעות קשות..

בגולדן קרי ודוראנט פתחו את העונה בכושר שיא , תומפסון עוד מתחמם אבל אפשר לראות את הבעיה האמיתית שעלולה להיות לקבוצה הזו , כשאיגודלה בחוץ אין להם ספסל בכלל והוא לא ילד ככה שהעדרות שלו היא משהו שכדאי לקחת בחשבון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 9:33 am 
Hall of Famer

לאונרד היה מדהים. עם כל הכבוד למספרים הוא סיים מחצית שניה עם 22 נק'. רבע שלישי הוא שיחק 8 דקות וסיים עם 15 נק' כשהוא מחזיק את הרפטורס במשחק. נראה שלאונרד וגרין מוסיפים קשיחות לראפטורס שלא הייתה להם. כמובן שהמהלך שסימל זאת הכי הרבה הייתה החסימה הכפולה של גרין ולאונרד על טייטום שהלך לטבעת, דקה לסוף בפיגור 8. אני לא יודע לגבי כל העונה, אבל לפחות אתמול היה פער מאד גדול ברפטורס בין חמשת השחקנים הטובים לבין היתר ואני בכוונה לא רושם חמישיה, כי סיאקם שעלה בחמישיה היה זוועה. החמישיה שרצה נהדר הייתה עם ון וליט. יש יתרונות, אבל גם יש חסרונות כשהרפטורס בהרכב הזה אנדרסייזד בכל העמדות למעט עמדת הסנטר. לגבי יונאס, אני מבין בהחלט מה שסטריאני מדבר עליו, אבל בנוסף לכך השימוש בו היה נוראי. מדובר על סנטר כבד, שמתקשה לשמור במשחק המהיר רווי הקלעים שיש היום, אבל יש לו מעלה אחת שיש לסנטר כבד עדיין יש וזה כמובן משחק הפוסט אפ והיכולת שלו לשים סלים בצבע. כמה מהלכים הראפס ניסו ללכת לליטאי? אולי אחד. הוא סיים עם 3 זריקות. עם השימוש בו יימשך בצורה הזאת, אז הוא יהפוך לנטל נטו לרפטורס.

בבוסטון עסקים כרגיל למרות ההפסד. לא סובל את הקבוצה הזאת, או יותר נכון שחקנים מסויימים, בעיקר קיירי ומרקוס סמארט. גם לג'יילן בראון אני מאד לא מתחבר. טייטום באמת אחלה שחקן, היה הפייבוריט שלי מהדראפט, אבל הוא צריך עוד לגדול ולהתבגר. בניגוד לקנדים, לסלטיקס באמת יש ספסל מדהים, כנראה הטוב בליגה. ביינס מוסיף כוח מהספסל, רוז'ייר ומוריס הם שני שחקנים שבכיף יכולים לפתוח בקבוצות אחרות בליגה. הייוורד עדיין לא מחובר למה שקורה שם וכשזה יקרה אז בוסטון לדעתי יכולה בכיף למצב את עצמה לא רק כקבוצה הטובה במזרח (קלללל), אלא הקבוצה השניה בליגה ואולי אולי אפילו לתת פייט ללוחמים. נק' למחשבה היא שההרכב הטוב ביותר שלהם עם טייטום ב-4 קצת משחק לידיים של הווריירס. במשחק של ריצה, כישרון וקליעות הווריירס ינצחו תמיד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 11:55 am 
Hall of Famer

למען הסר ספק-לאונרד שחקן אדיר והיה גדול הלילה. אבל אני דיברתי על הפינאלה, איפה שאלפא דוגס לוקחים פיקוד ומנצחים. מי שלקח היה לאורי, לאונרד למעט שלשה פנויה לא הצליח לעשות את מה שניסה.

הייוורד אולי לא מחובר עד הסוף, אבל היה נהדר בדקות שלו. שחקן מעולה. הבעיה של סלטיקס היא הקו הקדמי. אנשים יכולים להשתפך על הורפורד מכאן ועד אחר כך, אבל הוא שחקן מוגבל. ביינס כמובן לא שייך לרמות הגבוהות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 12:05 pm 
מנהל פורום

אני לא חושב שהקו הקדמי של הסלטיקס כל כך מרשים, אבל הורפורד לא שחקן מוגבל והוא גם לא הבעיה של הקו הקדמי.
מוסר גאון, שחקן הגנה מבריק ומישהו שבאמת יכול לעשות נקודות בכל מיני צורות. לא שחקן טופ 10 בליגה, סביר להניח, אולי גם לא טופ 20, אבל מכאן ועד מוגבל יש פער מסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 12:36 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי שהורפורד הוא הבעיה של הקו הקדמי, כתבתי שהבעיה של בוסטון היא הקו הקדמי. הורפורד הוא השחקן המוביל של הקו הקדמי של בוסטון, וכן-הוא שחקן מוגבל. שחקן מוגבל לא אומר שחקן לא טוב, במקרה שלו הוא שחקן טוב עד גבול מסוים. הוא לא גבוה לסנטר, הוא לא אתלט-על, הוא לא סקורר מספיק טוב ולא ריבאונדר מספיק טוב וזה עוד נכון לכל הקריירה, אז על אחת כמה בגיל 32. המספרים שלו לא משקרים. כל מה שאמרת נכון-הוא חכם ומוסר ושומר ואחלה שחקן שיהיה בקבוצה שלך, אבל הוא לא עוגן מספיק טוב לקונטנדרית בקו הקדמי, בטח כשלידו בקו יש שחקנים באמת לא מרשימים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 1:10 pm 
מנהל פורום

אני מסכים עם כל המגבלות שלו כפי שציינת, רק חושב שני דברים:
א. זה לא אומר שהוא מוגבל
ב. זו לא הבעיה של הקו הקדמי, גם אם הוא כן העוגן של אותו קו קדמי.

הבעיה העיקרית של בוסטון, והיא הבעיה היחידה שתמנע מהם הופעה מכובדת ואולי נצחון בגמר NBA היא בעיית התאמה בסגל. אני חושב שעל הנייר ניתן למצוא דרכים שבהן הסגל הזה יהיה לא פחות ממפלצתי, אבל זה ידרוד המון עבודה, ומכיוון שעוד צריך להכניס את הייוורד וקיירי מחדש לרוטציה, ובמקרה של היוורד אשכרה לחכות שהוא יחזור להיות אותו שחקן שהוא יכול להיות, זה יכול לקחת כמה זמן, ועד אז יכול להיות שהסלטיקס יאבדו יתרון ביתיות במזרח כבר, ובמקרה כזה, הרפטורס נניח ולדעתי גם הבאקס ופילי אם יהיו רלוונטיות לדיון הזה יכולות להעיף אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 1:23 pm 
Hall of Famer

א. זה כן אומר שהוא מוגבל, בעיקר ביכולת ייצור הנקודות שלו וגם בהתמודדות מול גבוהים מסיביים וריבאונדרים טובים.

ב. הבעיה של הקו הקדמי היא שהשחקן הבולט בו הוא טוב אך מוגבל, ואלה שמסביב לא מספיק טובים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 1:44 pm 
Hall of Famer

הורפורד לא היה משהו אתמול אבל ההורפורד שראיתי שנה שעברה היה העוגן של ההגנה הטובה בליגה ובהחלט ייצר נקודות בפלייאוף, גם במהלכים אישיים וגם ביכולת מסירה מצוינת.

אם כבר, בעיה מסוימת היא שהווינגים של בוסטון מתאימים יותר לנוע בין עמדות 2-3 ופחות בין עמדות 3-4. טייטום כרגע לא כל כך עובד בעמדה מס' 4. הייוורד ובראון גם לא מתאימים לשם.

בכל מקרה, טורונטו היא קבוצה חזקה מאוד. זה לא בושה להפסיד לה בחוץ, בטח לא כשקיירי והייוורד עוד חוזרים לעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 1:59 pm 
Hall of Famer

ממש לא בושה להפסיד בטורונטו והסלטיקס גם כך נראים כמו קונטנדרים, יש להם גם יתרונות לא מבוטלים חוץ מהחסרון שהזכרתי. אבל מה שאני אומר על הופורד ממשיך את דעת המיעוט שלי עליו מהקיץ, כשאמרתי שאני מעדיף שחקן כמו דראמונד בסגל-חיית צבע. שחקנים חכמים בסלטיקס לא חסר, חיות בקו הקדמי-כן.

אין שום סיבה לחשוב שהווינגים של הסלטיקס יכולים לשחק 4. הייוורד אולי, וגם זה באונס. כל היתר טייטום ובראון הם שחקני קו אחורי מובהקים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 2:10 pm 
Junior

אגב, החודשיים הראשונים של יוטה קשים.
18 משחקי חוץ ו12 משחקי בית, מתוכם משחקים בבוסטון, אינדיאנה, פילדלפיה. טורונטו ובוסטון גם באים. אל תופתעו אם יוטה תתחיל "חלש"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 2:14 pm 
Junior

היתרון של להתחיל במשחקים נגד חזקות הוא שזה מאפשר לגמור את העונה מול הרבה קבוצות טאנקינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 2:29 pm 
מנהל פורום

הורפורד לא מוגבל בייצור נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 2:37 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ממש לא בושה להפסיד בטורונטו והסלטיקס גם כך נראים כמו קונטנדרים, יש להם גם יתרונות לא מבוטלים חוץ מהחסרון שהזכרתי. אבל מה שאני אומר על הופורד ממשיך את דעת המיעוט שלי עליו מהקיץ, כשאמרתי שאני מעדיף שחקן כמו דראמונד בסגל-חיית צבע. שחקנים חכמים בסלטיקס לא חסר, חיות בקו הקדמי-כן.

אין שום סיבה לחשוב שהווינגים של הסלטיקס יכולים לשחק 4. הייוורד אולי, וגם זה באונס. כל היתר טייטום ובראון הם שחקני קו אחורי מובהקים.

בעיניי זו הבעיה האמיתית. בוסטון מנסים לשחק סמול בול עם טייטום. זה לא דריימונד גרין או דוראנט, לא בריבאונד ולא בהגנה בצבע.

לגבי הורפורד ודראמונד - אין לי רצון עז לחזור לדיון הזה. הקונצנזוס הוא די ברור לטובת הורפורד. מניח שזה יתהפך בשלב מסוים כי הורפורד מבוגר ודראמונד צעיר אבל כרגע הורפורד טוב ומתאים בהרבה לסלטיקס. להציג אותו כבעיה בקו הקדמי של בוסטון זה די תמוה בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 3:42 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הורפורד לא מוגבל בייצור נקודות.

הוא בהחלט כן. יש פרספקטיבת קריירה מאד ארוכה וקלה לניתוח של הורפורד, זו עונה 12 שלו בליגה ומהרגע הראשון הוא היה שחקן שמקבל קרדיט (מעל 31 דקות למשחק בעונת הרוקי) כך שיכולת עשיית הנקודות שלו ניתנת לכימות ברור, מעבר למה שרואים בעיניים. והכימות הזה אומר שממוצע הנקודות שלו למשחק הוא 14.2 שזה מאד בינוני, שלא לומר נמוך, לשחקן מוביל בסטטוס שלו ובטח ביחס למעמד שהוא זוכה לו מצד אוהדי בוסטון כאן בפורום. ממוצע הפלייאוף שלו, אגב, הוא 13.8 וגם שם הוא שיחק המון יחסית כך שזה משקף נאמנה. נכון שיש לו רפרטואר רחב של תנועות ונכון שהוא הוסיף את הקליעה לשלוש כנשק משמעותי בעונות האחרונות, אבל הוא עדיין שחקן מוגבל בייצור נקודות ולא סקורר שאפשר לסמוך עליו שיוכל להביא 20 בערב, ועוד לא התחלנו לדבר על ריבאונד. ומאחר שאין כשרון משמעותי נוסף/ריבאונד חזק על הקרשים בסלטיקס (עד שרוברט ויליאמס אולי יביא משהו), זו בעיה.

Att, אתה תמיד מכריח אותי לחזור על דברים.
Hacohen כתב:
לא אמרתי שהורפורד הוא הבעיה של הקו הקדמי, כתבתי שהבעיה של בוסטון היא הקו הקדמי.
. ואז גם טרחתי להסביר, אז מאיפה הבאת את "להציג אותו כבעיה בקו הקדמי זה די תמוה". עשינו ויכוח שלם על שחקנים משלימים ושחקנים מובילים שלא נחזור אליו כרגע, אמרתי בדיון הנוכחי שאני מעדיף בסלטיקס חיית צבע מובהקת כמו דראמונד שנותנת לך יתרון או לפחות שוויון על הקרשים מול כל קבוצה בליגה, על פני שחקן חכם ומנוסה וסימפטי כמו הורפורד שלוקה בסקור ובריבאונד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 4:29 pm 
Hall of Famer

לקרוא לשחקן שיש לו רפרטואר רחב של תנועות וקליעה משלוש (כפי שאתה עצמך כתבת) מוגבל זה... קצת ביזאר.
זה שהוא קולע 14 נקודות למשחק אומר בעיקר שהוא לא מכריח את עצמו על המשחק. אני מניח שאם שאיפת חייו הייתה לקלוע 20 נקודות במשחק, הוא היה מגיע לכך. כנראה שבדרך האפקטיביות הייתה יורדת ומספר האסיסטים קטן אבל למה צריך את אלו כשאפשר לפשט דברים ולמדוד שחקן על פי מספר הנקודות שהוא קולע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 4:35 pm 
Hall of Famer

לגבי זה שהבעיה של בוסטון היא הקו הקדמי, אני לא בהכרח מסכים עם זה (זה שאין שם סופרסטאר היה קצת יותר מטריד אותי כ-gm) אבל אם כבר, חסר שם כאמור שחקן בעמדה מספר 4 או אחד שיכול לגלוש לעמדה באפקטיביות בלי שתיווצר בעיית ריבאונד או הגנה. זה בהחלט הורגש במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 4:52 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לקרוא לשחקן שיש לו רפרטואר רחב של תנועות וקליעה משלוש (כפי שאתה עצמך כתבת) מוגבל זה... קצת ביזאר.
זה שהוא קולע 14 נקודות למשחק אומר בעיקר שהוא לא מכריח את עצמו על המשחק. אני מניח שאם שאיפת חייו הייתה לקלוע 20 נקודות במשחק, הוא היה מגיע לכך. כנראה שבדרך האפקטיביות הייתה יורדת ומספר האסיסטים קטן אבל למה צריך את אלו כשאפשר לפשט דברים ולמדוד שחקן על פי מספר הנקודות שהוא קולע.

קצת ביזאר זה האופן שבו אתה מבין דברים.

זה שהוא במשך 11 עונות-בקבוצות שבהן הוא שחקן מוביל-קולע 14 נקודות למשחק אומר שזה מה שהוא מביא, וזה מוגבל. אגב, לא מדובר פה על מיסטר יעילות, כן? 53% מהשדה בקריירה זה בסדר גמור לשחקן פנים, אבל לא תופעה פנומנלית (וכאמור, לשלוש הוא התחיל לזרוק רק בעונות האחרונות). ברור שהוא יכול לקחת עוד זריקות, לקלוע יותר ובאחוזים נמוכים יותר, אבל את זה אפשר להגיד על כל שחקן בליגה. שורה תחתונה, הבן אדם לא סקורר. וגם לא ריבאונדר מצטיין. הוא לא יתרון על הקרשים, אנדרה דראמונד כן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 5:01 pm 
Hall of Famer

הבעיה של בוסטון זה שהורפורד הוא לא חדגבה ובראון לא קוואי.
נובמת. יש להם רוסטר נפלא. הם שיחקו צמוד בבית של קבוצה מאד טובה עם השחקן הטוב על המגרש שהוא טופ 5 בליגה.

קוואי אגב משחק מאד פיזי בהתקפה. הרי פוש אוף והליגה נותנת בצדק פחות שריקות וזה טוב. אין ספק שהוא לא סקורר כמו דורנט שהכשרון ההתקפים נוטף לו מהאצבעות. אבל קוואי פשוט בולינג את השומר שלו ומגיע (לעיתים עם דחיפת השומר) לסריקה עם ספייס.

לאורי משחק שני פוגע בזריקות. השאלה תמיד איתו זה חודשים אפריל מאי. שם לרוב הוא דועך.

מה שנכתב פה על ולנתיונאס שהוא מסוגל לחפור וזה נכון אבל קבוצות למעשה לא ממש אוהבות את זה. זה פוגע להם בשטף של המשחק. הם היו ממש יעילים בפקינרןל של איבקה שקיבל כדור בטופ אוף דה קי והלך לסל או עלה לזריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 5:05 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
הבעיה של בוסטון זה שהורפורד הוא לא חדגבה ובראון לא קוואי.
נובמת. יש להם רוסטר נפלא. הם שיחקו צמוד בבית של קבוצה מאד טובה עם השחקן הטוב על המגרש שהוא טופ 5 בליגה.

זה נחמד שאתה כותב את זה, כי היה נראה שאתה רוצה לסתור מישהו-כנראה אותי-אלא שכתבתי שהסלטיקס קונטנדרים גם ככה, ושהורפורד כהורפורד הוא לא הבעיה של הסלטיקס אלא היעדרו של עוגן מתחת לסלים בהתחשב בזה שהשחקנים האחרים בקו הקדמי של בוסטון הם בינוניים ומטה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 7:58 pm 
Junior

לדעתי בוסטון ישנו את החמישייה בהמשך ויעלו את ביינס או מוריס ליד הורפורד, בעיקר בשביל הריבאונד וההגנה. הכי טבעי שטייטום ירד לספסל ויעלה ככוכב של החמישייה השנייה, הבעיה שבינתיים הוא "טוב מדי" בשביל לא להתחיל איתו.
בכל מקרה בתור אוהד סלטיקס אני קצת פחות אופטימי. יש המון לחץ על הקבוצה, שכל דבר פרט לגמר יהיה אכזבה. זה בדיוק הפוך מכל מה שהקבוצה הייתה עד עכשיו, שלא היה להם מה להפסיד - כי הסגל היה חלש או כי בגלל הפציעות. בתור אנדרדוג הם היום מעולים, אני מקווה שסטיבנס ידע לעשות את המעבר לעמדת פייבוריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2018 8:03 pm 
Junior

טורונטו פתחו משחק קודם עם יונאס ובמשחק מול בוסטון נתנו לאיבאקה לפתוח כדי להתמודד עם זה שהורפורד יותר נייד.
אם היו עולים עם ביינס לצד הורפורד, אז יונאס היה עולה בחמישייה ואני לא חושב שזה היה משנה את המשחק לטובת בוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot], גמליאל, סאבוניס ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה