סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מרץ 13, 2025 11:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 8:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
יוקיץ׳ עם 35-11-12, ב11-11 מהשדה. אמנם 3 איבודים, ו10-11 מהעונשין, אבל זה הכי קרוב למושלם שראיתי.

שכחת שהוא גם העלה 2 קילו תוך כדי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 8:31 am 
Senior

סליחה, 0 איבודים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 8:34 am 
Hall of Famer

הקליעות של הלייקרס יתיישרו בסוף, יש שם שחקנים שמסוגלים לקלוע.

ברוך הבא לליגה, לוקה דונצ'יץ'.

קמבה עם 39 נקודות בנצחון של שארלוט על מיאמי. במשחק הראשון הוא קלע 41. בשני הוא סתם היה חלש עם 26.

ראיתי חלק מהמשחק של דנבר ופיניקס, ההגנה של הסאנס...נתקן את זה: ה"הגנה" של הסאנס.

עוד עונה מתחילה ועוד פעם פורטלנד לא פראיירית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 8:35 am 
מנהל פורום

ראיתי היילייטס של דונצ'יץ'.
עוד נורא נורא נורא מוקדם לדעת מה יהיה איתו, אבל אני חושב שהוא כן יכול להיות שחקן תורם+ בליגה. ואני גם חושב שדיבורי האתלטיות לגבי קצת מושפעים מהעובדה שהוא למטה משחור. זה לא שמדובר באיזה חבייר סוטומאיור שזווג עם יוסיין בולט וג'ונתן אדוארדס, אבל גם מדובר במישהו שהרבה יותר קרוב אתלטית לריצ'רד ג'פרסונים של העולם מאשר לערן יששכר קאלימי מישייקרים של העולם.
מה שכן, כמו יוקיץ', מדובר בשמנמנון. שזה סותר את כל מה שכתבתי לעיל, אבל אני אאלץ להתמודד עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 8:42 am 
Hall of Famer

פורטלנד לא פראיירית עד הפלייאוף.
הייתי מאד רוצה שקבוצה כזאת תשחק ברמתה גם בעונה הרגילה ולכן לא תעלה לפלייאוף כי תכל'ס לא מגיע לה.

ללייקרס יש קלעים סבירים (לברון, קוזמה, הארט, אינגרם) אבל אין לה אף קלעי גדול, וזאת תהיה בעיה גם בהמשך, כי פרט לכך, מדובר ביופי של קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 8:43 am 
מנהל פורום

מכות עם אגרופים במשחק לייקרס-רוקטס (הרוקטס ניצחו בסוף).
כנראה הרחקות לפול, אינגראם ורונדו.
אינגראם קיבל טכנית. ואז לדעתי פול התחיל במכות לרונדו, ומשם הכל התדרדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 8:50 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
יוקיץ׳ עם 35-11-12, ב11-11 מהשדה. אמנם 3 איבודים, ו10-11 מהעונשין, אבל זה הכי קרוב למושלם שראיתי.

0 עגול גם באיבודים, אבל היו לו 3 עבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 9:01 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ראיתי היילייטס של דונצ'יץ'.
עוד נורא נורא נורא מוקדם לדעת מה יהיה איתו, אבל אני חושב שהוא כן יכול להיות שחקן תורם+ בליגה. ואני גם חושב שדיבורי האתלטיות לגבי קצת מושפעים מהעובדה שהוא למטה משחור. זה לא שמדובר באיזה חבייר סוטומאיור שזווג עם יוסיין בולט וג'ונתן אדוארדס, אבל גם מדובר במישהו שהרבה יותר קרוב אתלטית לריצ'רד ג'פרסונים של העולם מאשר לערן יששכר קאלימי מישייקרים של העולם.
מה שכן, כמו יוקיץ', מדובר בשמנמנון. שזה סותר את כל מה שכתבתי לעיל, אבל אני אאלץ להתמודד עם זה.

לא, הוא לא: https://www.youtube.com/watch?v=PAF7cywh0N0

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 9:17 am 
מנהל פורום

כן הוא כן. כי המרחק בינהם, גדול ככל שיהיה, הוא הרבה יותר מהמרחק בינו לביני. אני נאנחתי היום כששלפתי כפית מהמגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 9:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
stavs כתב:

0 עגול גם באיבודים, אבל היו לו 3 עבירות.

וואו... זה לפחות 60 מדד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 9:29 am 
Junior

לא מאד מפתיע, אבל טייטום מסתמן כשחקן הכי טוב של הסלטיקס השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 9:45 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Shiver כתב:
מכות עם אגרופים במשחק לייקרס-רוקטס (הרוקטס ניצחו בסוף).
כנראה הרחקות לפול, אינגראם ורונדו.
אינגראם קיבל טכנית. ואז לדעתי פול התחיל במכות לרונדו, ומשם הכל התדרדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 9:46 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הלייקרס של לברון, שונה מהותית מכל קבוצת לברון אחרת בהיסטוריה. זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו כחלק מקבוצה, ולא כמישהו בעצמו הקבוצה. וזה יפה לראות.

כנראה שהפסדת את מיאמי של שתי העונות הראשונות.
אני מניח שהרצפה של דונצ'יץ' היא טוני קוקוץ'. הבעיה היא שאני לא בטוח שהתקרה גבוהה יותר מזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 10:27 am 
Sophomore

טוני קוקוץ' הגיע בגיל יותר מבוגר לליגה וגם לא היה כזה דומיננטי מההתחלה כך ששיפור בכל מקרה (כנראה) יהיה פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 10:53 am 
Hall of Famer

טוני קוקוץ' היה חלק משמעותי בקבוצה שיש המגדירים אותה כטובה בהיסטוריה. הוא קיבל בין 26-30 דקות למשחק באותה קבוצה. הוא נבחר לשחקן השישי של העונה פעם אחת ולמרות שעלה מהספסל, הוא לא היה שחקן ספסל רגיל, אלא למעשה השחקן הרביעי בחשיבותו בקבוצה והשלישי בהיררכיה ההתקפית.
להגיד שדונצ'יץ' בוודאות יהיה טוב מזה? יש פה אנשים שחושבים שהוא יחזור כבאסט לאירופה. אני לא חושב כך. הוא יותר מדי מיוחד בשביל לא למצוא מקום בליגה. אבל יש לו מגבלות אמיתיות. לכן בזכות היכולות שלו והאופי, אני מעריך שבמינימום תהיה לו קריירה באמת מכובדת כמו של טוני קוקוץ'. אולי יותר. אני אישית לא כל כך רואה אותו הופך לסופרסטאר אמיתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 10:59 am 
Junior

לשחק בידודים בתורות פעם לברון פעם וייד זה לא בדיוק חלק ממארג מוצלח. מיאמי עשו גמרים ואליפויות בזכות הגנת ברזל ומספיק כשרון של הביג3

הלייקרס לעומת זאת קבוצה שמאוד כיף לראות. רונדו, אינגראם, בול, הארט, קוזמה, סטיבנסון כולם שחקנים יוצרים מהירים מוכשרים אתלטיים מעולים. גם פופ ומקגי מוכשרים ואתלטיים. ומעל כולם הכשרון העצום של גיימס שבא לידי ביטוי כחלק ממארג ולא כהאיש הבלעדי שדרכו עוברת כל התקפה, כמו שאמר נורטון

האם מה שהיה חסר זה רכז טהור שיריץ התקפה-רונדו? או מספיק שחקנים יוצרים מסביב? אינגראם בול קוזמה וכו... כנראה שילוב. אבל הנה זה קורה - לברון חלק מקבוצת התקפה שמשחקת התקפה מענגת, כיפית לצפיה, והוא חלק ממנה. לא השחקן שכל התקפה מתחילה ונגמרת בזריקה/מסירה שלו. חלק מקבוצה ממש ממש חמודה, וכיף לצפות בגיימס משחק ככה, עדיין עושה את המספרים שלו בשטף ההתקפה

כיף! קבוצה עם חדוות משחק ענקית. אני יותר נהנה לצפות בהם מבווריורס, לא יודע מבול שלשות זה לא כמו 8-9 שחקנים יוצרים אתלטיים

כמובן הבעיות של הלייקרס: אין קלעי מצוין. אין הגנה בצבע. בכלל. חוסר ניסיון חוץ מלברון ורונדו. ואין סקורר שני שאפשר לסמוך עליו במאני טיים, אלא אם אינגראם יתברר כאס מיידי. אה , ובעיית ריבאונד.

קיצר הם צריכים קלעי מנוסה + סנטר. זה עדיין לא יספיק מול הווריורס, אבל מי יודע לאן יפרצו בול-אינגראם-קוזמה בשנה הבאה

גם קארי-קליי-דריימונד לא היו ענקיים בגיל 21. לקח להם 5 שנים.
ליד לברון, החבורה הזו צריכה שנתיים השתפשפות ואז השמיים הם הגבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 11:20 am 
Hall of Famer

יש יותר מבדל רמז שהלייקרס חזק על אנתוני דיוויס לעונה הבאה. אם זה יקרה וכולם בריאים, זאת תהיה סיבה לקום לפנות בוקר עונה שלמה-ואני עוד שונא את הלייקרס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 12:38 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
רונדו, אינגראם, בול, הארט, קוזמה, סטיבנסון כולם שחקנים יוצרים מהירים מוכשרים אתלטיים מעולים.

העלאת הציפיות השנתית , מלווה בשיר הלל של החבר'ה המשחקים לצד לברון ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 1:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
FLASH כתב:
רונדו, אינגראם, בול, הארט, קוזמה, סטיבנסון כולם שחקנים יוצרים מהירים מוכשרים אתלטיים מעולים.

העלאת הציפיות השנתית , מלווה בשיר הלל של החבר'ה המשחקים לצד לברון ...

פלאש דוקא כתב הפעם יותר דברי הלל על לברון מאי פעם ולראות אותו כותב כיף על קבוצה של לברון גרם לי לחשוב שהנה הגיע קץ הימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 1:46 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לשחק בידודים בתורות פעם לברון פעם וייד זה לא בדיוק חלק ממארג מוצלח. מיאמי עשו גמרים ואליפויות בזכות הגנת ברזל ומספיק כשרון של הביג3

הלייקרס לעומת זאת קבוצה שמאוד כיף לראות. רונדו, אינגראם, בול, הארט, קוזמה, סטיבנסון כולם שחקנים יוצרים מהירים מוכשרים אתלטיים מעולים. גם פופ ומקגי מוכשרים ואתלטיים. ומעל כולם הכשרון העצום של גיימס שבא לידי ביטוי כחלק ממארג ולא כהאיש הבלעדי שדרכו עוברת כל התקפה, כמו שאמר נורטון

האם מה שהיה חסר זה רכז טהור שיריץ התקפה-רונדו? או מספיק שחקנים יוצרים מסביב? אינגראם בול קוזמה וכו... כנראה שילוב. אבל הנה זה קורה - לברון חלק מקבוצת התקפה שמשחקת התקפה מענגת, כיפית לצפיה, והוא חלק ממנה. לא השחקן שכל התקפה מתחילה ונגמרת בזריקה/מסירה שלו. חלק מקבוצה ממש ממש חמודה, וכיף לצפות בגיימס משחק ככה, עדיין עושה את המספרים שלו בשטף ההתקפה

כיף! קבוצה עם חדוות משחק ענקית. אני יותר נהנה לצפות בהם מבווריורס, לא יודע מבול שלשות זה לא כמו 8-9 שחקנים יוצרים אתלטיים

כמובן הבעיות של הלייקרס: אין קלעי מצוין. אין הגנה בצבע. בכלל. חוסר ניסיון חוץ מלברון ורונדו. ואין סקורר שני שאפשר לסמוך עליו במאני טיים, אלא אם אינגראם יתברר כאס מיידי. אה , ובעיית ריבאונד.

קיצר הם צריכים קלעי מנוסה + סנטר. זה עדיין לא יספיק מול הווריורס, אבל מי יודע לאן יפרצו בול-אינגראם-קוזמה בשנה הבאה

גם קארי-קליי-דריימונד לא היו ענקיים בגיל 21. לקח להם 5 שנים.

א'. נורטון כתב שהלייקרס שונה מכל קבוצת לברון כי זאת פעם ראשונה שהוא חלק מקבוצה ולא כמישהו בעצמו הקבוצה. אז במיאמי ב-2 העונות הראשונות בוודאי שהמשחק סבב הרבה סביבו, כאילו דה! הוא השחקן הטוב בעולם, אפשר לחשוב שאפילו הספארס לא בנו את המשחק שלהם סביב טימי בשיאו. אבל זה לא היה הקבוצה של לברון ו-4 משרתים, כמו שהיה בשנים רבות בקריירה שלו. וזה לא קשור למארג זה או אחר.

ב'. אני שמח שאחרי 2 משחקים, שנגמרו כמובן בהפסדים, אתה כבר יודע איך תהיה הלייקרס בהמשך ואיך ג'יימס ימשיך לשחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 4:26 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
נורטון כתב:
הלייקרס של לברון, שונה מהותית מכל קבוצת לברון אחרת בהיסטוריה. זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו כחלק מקבוצה, ולא כמישהו בעצמו הקבוצה. וזה יפה לראות.

כנראה שהפסדת את מיאמי של שתי העונות הראשונות.
אני מניח שהרצפה של דונצ'יץ' היא טוני קוקוץ'. הבעיה היא שאני לא בטוח שהתקרה גבוהה יותר מזה.

ראיתי ואני לא מסכים איתך כלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 5:12 pm 
Junior

צפיתי שוב.
אני מאוהב בקבוצה הזו, הלייקרס. כל מה שיפה ותמים בכדורסל נמצא שם. המהלך חסימות המטורף שנגמר בדאנק של קוזמה מתאר את זה יותר מכל משפט:

https://www.youtube.com/watch?v=rLUoQATatd0

אני לא מגזים כשאני אומר שזה אחד ממהלכי הכדורסל היפהפיים שראיתי.
וכיף לראות את לברון כחלק ממארג. אני לא יודע אם מיאמי עשו מהלך כל כך יפה כל ה4 שנים. מהלך שכתוב עליו "מבית היוצר של לוק וולטון"

אני חוזר, זו קבוצה מענגת לצפיה. ואני לא מאמין שאני אומר את זה - אני הולך לצפות במשחקים שלהם, ולאהוד את הלייקרס, ולאהוד את לברון :shock: ולקוות לאליפות שלהם, ושלו. אליפות שתעביר אותו מעל קובי. הם פשוט משחקים יותר מדי יפה ועם חבורת צעירים מגניבה ותוססת בהובלת ג'יימס שסוף סוף נראה בן אנוש, איך אפשר שלא לאהוד אותם?

כמה שלא סבלתי לראות אותו בעבר (ועדיין אני מתעב את הקטעים שהוא עושה 6 צעדים ולא שורקים לו, או נוגח בשחקן הגנה ושם לייאפ) הוא הרבה יותר אנושי היום מבעבר. וכרגע כשהוא קולע/רץ/מוסר הוא משתמש יותר בכישורי הכדורסל שלו מבכישורים הפיזיולוגים המפגרים שלו. הוא כבר לא מנתר מעל כולם תוך כדי דריסה של שני שחקנים וגם מקבל פאול. לברון בגיל 34 משחק בגובה הקרקע, בקצב של שאר השחקנים, והוא משתמש בכישורים שלו - ראיית משחק נפלאה, מסירות מדודות, שילוב של חדירות, משחק צבע, ריבאונד, דאנקים, כוח מתפרץ, והכי כיף לראות שחקן ככ מוכשר ומנוסה כחלק ממארג של חבורת צעירים אתלטים מוכשרים מהירים ומלאי מוטיביציה. הוא לא המרכז של כל התקפה, הוא מוביל מארג מוצלח של חבורת כשרונות צעירים. כיף שוב לראות שחקן מוכשר במדי הלייקרס שמשחקת התקפה עם חדוות משחק ענקית. כיף! מצידי שיפסידו עוד 40 משחקים, כיף לראות אותם והלוואי שיגיעו רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 5:27 pm 
מנהל פורום

https://www.facebook.com/salnews/
אתם יכולים להגיב לFlash
בעמוד פייסבוק שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 5:53 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אני חוזר, זו קבוצה מענגת לצפיה. ואני לא מאמין שאני אומר את זה - אני הולך לצפות במשחקים שלהם, ולאהוד את הלייקרס, ולאהוד את לברון :shock: ולקוות לאליפות שלהם, ושלו. אליפות שתעביר אותו מעל קובי.

מה להגיב בפייסבוק, חוויתי פה התגלות רוחנית מהתגובה של פלאש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 5:55 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
יוקיץ׳ עם 35-11-12, ב11-11 מהשדה. ו10-11 מהעונשין, אבל זה הכי קרוב למושלם שראיתי.

לא שלי: מבסתבר שזה די משתלם להיות ניקולה

יקולה מירוטיץ' - 36 נק', 9 ריב' ו-2 אס'
ניקולה ווצביץ' - 27 נק', 13 ריב', 12 אס', 2 חט'
ניקולה יוקיץ' - 35 נק', 12 ריב', 11 אס', 4 חט' (0 איב' כדור, 0 החטאות מהשדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, shmueliki, stavs, uriel17 ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: