סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 27, 2025 6:07 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 12:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Joav כתב:
ציטוט:
לא יודע מי כתב (כי לא מעניין אותי מי. אלא מה) שגס תמיד היו עם שחקן קשוח. בוגוט יותר חשוב נתן מסירות וחסימות נעות. הקשיחות שלו תרמה מעט.ווסט,בל ולוני לא קשוחים. דריימונד כן.

באיזה יקום דיוויד ווסט לא קשוח?

גם אני התפלאתי.
גם לוני לא נראה לי רך בכלל, במעט שראיתי אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 12:16 pm 
Sophomore

ועוד משהו, לדעתי הסיבה שבוסטון עולה עם טייטום כ-4, נובעת מזה שרוצים להעלות את הערך של הייוורד בשוק לקראת טרייד בעתיד. אין מספיק דקות משחק בשבילו, בשביל טייטום ובראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 1:42 pm 
Hall of Famer

אני לא מסכים בעליל. השאלה היא איך הייוורד חוזר מהפציעה. אם הוא חוזר ללא הבדל או קרוב, אז יש מצב שהוא השחקן העדיף מבין השלושה. כלומר לטייטום יש סיכוי לעבור את הייוורד, אבל יש עוד דרך. בראון לא יהיה שחקן ברמה שהייוורד היה ובמקום איינג', ברגע שברור שהייוורד בריא, הייתי בהחלט מרים טלפון להצעות על כל השלושה. כמובן שהמחיר שונה לחלוטין. אבל בשביל אנתוני דיוויס למשל, הייתי מוותר גם על טייטום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 2:40 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני לא מסכים בעליל. השאלה היא איך הייוורד חוזר מהפציעה. אם הוא חוזר ללא הבדל או קרוב, אז יש מצב שהוא השחקן העדיף מבין השלושה. כלומר לטייטום יש סיכוי לעבור את הייוורד, אבל יש עוד דרך. בראון לא יהיה שחקן ברמה שהייוורד היה ובמקום איינג', ברגע שברור שהייוורד בריא, הייתי בהחלט מרים טלפון להצעות על כל השלושה. כמובן שהמחיר שונה לחלוטין. אבל בשביל אנתוני דיוויס למשל, הייתי מוותר גם על טייטום.

למרות שאני מסכים עקרונית שעל אנתוני דיוויס הייתי משלם כמעט כל מחיר, לדעתי טייטום צריך להיות מחוץ למשחק. לסלטיקס חסר סטאר פאוור ויש סיכוי לא רע בכלל שלטייטום יש את התקרה הגבוהה מכל השחקנים הנוכחיים (כולל קיירי), ואם בוסטון רוצה להיות עם ביג 3 אמיתית אז היא חייבת להשאיר אותו. התקרה של טייטום גם נראית גבוהה משל היוורד שלא היה נפצע.
בכל מקרה, מכיוון שלבוסטון יש כ"כ הרבה נכסים רוחביים שאפר לוותר עליהם, כולל בחירות הדראפט הגבוהות בדראפט הקרוב, לא צריכה להיות בעיה לייצר חבילה אטרקטיבית מספיק גם בלי טייטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 3:58 pm 
Hall of Famer

בוא נגיד ככה - הג'י.אם של הפליקנס אומר לך טייטום בעסקה או שאין. אחרי שאתה אומר לו תבחר, בראון או הייוורד או הורפורד, אולי הלפרקונים? אתה רוצה את הגופיה החגיגית שבה הפסדתי בפעם האלף באימון ללארי בקליעה ל-3? אפשר גם להוסיף מרק סרטנים משובח? ועדיין התשובה היא - "אתה רוצה את אנתוני דייוויס? קדימה תביא את טייטום".
אתה עושה את העסקה?
אני לא חושב אפילו וגם מוסיף את הבחירה העתידית של הקינגס, אם זה הדבר היחיד שיסגור את הטרייד

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 4:32 pm 
Junior

שאלה טובה. אני באמת לא בטוח.
אני מניח שאני עונה לו "רוצה לקבל משהו על השחקן שבעוד שנה יעזוב? קח בחשבון שלא תקבל הצעה יותר טובה ממה שאני מציע לך כי לאף אחד אין את הנכסים הללו. בראון, רוזייר, הייורד/הורפורד ושתי בחירות דראפט, של הגריזליס ושל הקליפרס. לא רוצה? אין עסקה. בהצלחה בטנקינג". ואז בשביל לסגור את הטרייד אני מחליף אחת הבחירות לזו של הקינגס.
בוא נראה מי ימצמץ קודם. לדעתי ה-BATNA של איינג' עדיפה בהרבה מזו של הפליקנס:
- אלטרנטיבות לטרייד ברמה של דיוויס אין, אבל הוא יכול לקבל כוכב אחר במחיר נמוך יותר, נניח קא"ט - שאמנם נראה פחות טוב אבל זה גם יוריד את המחיר עליו, ואולי תחת איינג' הוא יפרח. הוא עדיין בן 22. אלטרנטיבה אחרת של איינג' היא פשוט להנות מהקבוצה הקיימת שלו שהרבה מדרגים אותה כבר עכשיו כמועמדת לשלוט במזרח
- האלטרנטיבה של הפליקנס היא לקוות שדיוויס יסכים להאריך או לנסות למצוא חבילה יותר טובה עבור דיוויס. מכיוון שהם לא יכולים לשנות את המחיר של מה שהם נותנים, הם חייבים חבילה אטרקטיבית יותר, וכמו שרשמתי למעלה אני לא חושב שזה אפשרי.

כמובן שהרבה תלוי באיך שהעונה תתפתח. דווקא המשחקים הראשונים משחקים לטובת הפליקנס, הקבוצה נראית נהדר, הצוות המסייע נראה שהשתדרג. בצד של הסלטיקס נראה שיש גמגומים וההפסד לטורונטו די כואב, מה גם שהיוורד וקיירי עדיין לא חזרו לכושר. כמובן שמוקדם מאד, אני רק נותן דוג' לסוג הדינמיקות שיכולות להשפיע על הטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 4:39 pm 
Hall of Famer

היינו שם, עשינו את זה. הצענו המון דברים, ניסינו לחשוף את הבלוף, אמרנו עוד מעט המארדי גרא, זה הזמן לבדוק מה קורה וכמה הוא שיכור. הג'י.אם של הפליקנס לא מבלף. בלי טייטום אין דיל. עושה או לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 4:51 pm 
Junior

בהתנתק מטכניקות מו"מ, האם אני מעדיף בקבוצה שלי את טייטום או דייוויס? כנראה שאת דייוויס.
אבל כמו שכתבתי, איינג' יכול וצריך להשיג את דייוויס ולהשאיר את טייטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 6:48 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
בהתנתק מטכניקות מו"מ, האם אני מעדיף בקבוצה שלי את טייטום או דייוויס? כנראה שאת דייוויס.
אבל כמו שכתבתי, איינג' יכול וצריך להשיג את דייוויס ולהשאיר את טייטום.

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 7:09 pm 
Hall of Famer

"כנראה שאת דיוויס"? עם כל הכבוד לטייטום שהוא אחלה, הוא לא יהיה דיוויס ולא קרוב אליו. אנתוני דיוויס הוא תופעה פנומנלית ונדירה, שרק בגלל שיש בעולם קווין דוראנט ושהוא תקוע בניו אורלינס, קשה להבין את מלא גדולתה. הוא הגבוה המודרני המושלם, התקפית והגנתית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 8:46 pm 
Hall of Famer

אי אפשר להשוות אך ורק יכולות של שחקן מול שחקן
יש עניין של גיל , גודל ואורך חוזה , רמת פציעות של השחקן , הזדהות וחיבור עם המועדון וכו'

לכן למרות שאין ספק שדיוויס שחקן טוב מטייטום ( וכנראה גם מהתקרה של טייטום ) , עדיין במקום בוסטון לא הייתי בהכרח הולך על טרייד שכזה ( שברור שלא יהיה שחקן מול שחקן הרי , אלא הם יצטרכו להוסיף לא מעט מסביב - ולכן זה בסופו של יום לא כדאי לדעתי ) .

אני סתם אזרוק דוגמא לטרייד שמסתדר לא רע עם משכורות : טייטום , סמארט , מוריס ( שהרי "צריך" להיות מעורב גבוה שימלא איכשהו את אותן דקות שדיוויס יותיר ) ובחירה גבוהה
כמאמר גיל ברק - לא יודע

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 10:10 pm 
Hall of Famer

יודע יודע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 11:07 pm 
Junior

למה אנחנו שוב בדיונים האלה אחרי שראינו שקיירי ודיוויס לא יכולים להיות באותה קבוצה השנה, אלא רק אחרי שקיירי חותם חוזה חדש
(הגבלה של שחקן אחד בלבד בקבוצה עם חוזה הארכה מהסוג ששניהם חתומים עליו)

ואם הדיונים על שנה הבאה, אז לא יודעים איך החוזה של הורפורד ייראה ואם הקינגס\סאנס\מג'יק\אחר יציעו על רוזייר יותר ממה שאיינג' ירצה להשוות

אם כבר, זה שאיינג' לא יכול לעשות כלום העונה אולי יעודד קבוצות אחרות לנסות להקדים אותו
אבל בכל מקרה - עם שותף לפרונט קורט שקולע 60 ב-2 משחקים, ג'רו, רנדל וכו' כשדרכם לפלייאוף - לא חושב שהפלקינס ילחצו משהו, אפילו אחרי שדיוויס החליף סוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 11:12 pm 
Junior

מעדיף 15 שנים של טייטום על עשור של דייויס.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 11:23 pm 
Hall of Famer

למה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 11:35 pm 
Junior

1) זה עוד חמש שנים.

2) המשחק של טייטום יישמר טוב יותר מזה של דיוויס. לדעתי הוא יהיה יעיל לתוך שנות השלושים המאוחרות שלו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2018 11:57 pm 
Hall of Famer

האמת היא שזה יותר עניין של כדור בדולח מאשר של דעה. נכון שאחד היתרונות הגדולים של דיוויס זה אתלטיות, אבל היום שחקנים מתוחזקים ברמה גבוהה וגם הטכניקה שלו פשוט עילאית. דיוויס שחקן על. טייטום שחקן טוב מאד שיהיה שחקן מצוין אינשאללה, אבל הוא לא דיוויס. לוקח את דיוויס ל3 שנים בעיניים עצומות על 10 שנים של טייטום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2018 1:10 am 
Sophomore

תעיף את טייטום ותביא את דיויס ובוסטון-ווריורס זה וואי וואי וואי. סדרה נדירה.

במצב הנוכחי אני יותר מחכה למפגשים של הלייקרס-בוסטון. בוסטון-ווריורס יהיה מעיכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2018 1:34 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
למה אנחנו שוב בדיונים האלה אחרי שראינו שקיירי ודיוויס לא יכולים להיות באותה קבוצה השנה, אלא רק אחרי שקיירי חותם חוזה חדש (הגבלה של שחקן אחד בלבד בקבוצה עם חוזה הארכה מהסוג ששניהם חתומים עליו)

אז מה דעתנו נניח על חבילה של קיירי + מוריס + בחירה כלשהי ?
ישאיר אמנם קו אחורי לא מדהים לבוסטון
יש מצב שאת ניו אורלינס זה דווקא משפר ( קיירי והולידיי זה לא רחוק מלילארד ומקולום למשל , וטריו גבוהים של מירוטיץ'-רנדל-מוריס זה טוב יותר ממה שיש לפורטלנד להציע )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2018 1:41 pm 
Junior

דעתנו שקיירי חופשי בקיץ ואין סיכוי שיחתום בניו אורלינס
אז הם לא יקחו את הסיכון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: