סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 27, 2025 7:13 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 16, 2018 6:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כספי פספס את ההזדמנות להיות חוזה גרוע. בטח היו מותחים את החוזה ושולחים אותו לווייברס.
אם הכוונה לנאנס, אני מניח שקליבלנד חושבים עליו כשחקן חמישיה או לפחות מחליף ראשון מהספסל.
זה לא חוזה טוב אבל נדמה לי שכספי מעולם לא היה במעמד של נאנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 16, 2018 11:52 pm 
Sophomore

נאנס שחקן הרבה יותר טוב מכספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2018 2:01 am 
Hall of Famer

אפרופו כספי
האם קיימים נתונים על השחקנים שהרוויחו את השכר הממוצע הנמוך ביותר לשנה במהלך הקריירה שלהם ?
( נניח בין אלה שהיו 8 שנים ומעלה בליגה , כלומר חוזה רוקי ועוד כמה שנים טובות )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2018 3:05 am 
Hall of Famer

אני מניח שכספי הרוויח בליגה יותר מאשר ביל ראסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2018 8:03 am 
Hall of Famer

מנורמל לאורך השנים לפי השכר בממוצע בליגה ...
קלאסי בשבילך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2018 1:36 pm 
Hall of Famer

ובינתיים ווג' ממשיך לדבר על קאווי לקליפרס בקיץ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 12:22 am 
מנהל פורום

עומר אסיק נחתך מהבולס, יסדר להם יותר $$ מתחת התקרה
דאן בחוץ ל4-6 שבועות, מתיחה ברצועה של הרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 7:08 am 
Hall of Famer

הארדן בחוץ ל-2 משחקים
בובי פורטיס ל-4-6 שבועות
יוסטון מציעה 4 בחירות סיבוב ראשון עבור ג'ימי באקטס

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 7:19 am 
Hall of Famer

כבר במהלך של חידוש החוזה של פול, מורי בעצם אמר שהולכים על כל הקופה. מעניין מה ההגנות על הבחירות. הימור מעניין.

)איפה פילי בסיפור הזה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 8:31 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
הארדן בחוץ ל-2 משחקים
בובי פורטיס ל-4-6 שבועות
יוסטון מציעה 4 בחירות סיבוב ראשון עבור ג'ימי באקטס

מורי הולך על מהלך בילי קינג.
טיבס הטיפש לא ייקח את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 8:45 am 
Hall of Famer

לא בטוח שההחלטה היא לגמרי של ת׳יבס. הבעלים שם מעורב בסיפור.
יש משהו בילי-קינגי בהצעה הזו. הימור על ההווה לטובת וויתור על העתיד.
ההגנות על הבחירות הן קריטיות כדי להעריך את ההצעה הזו.
מה שכן, אומץ מעולם לא חסר למורי. פעם אחר פעם, הוא נוקט בצעדים שלא מובנים מאליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 8:54 am 
Hall of Famer

זה יפה לראות איך אנשים מעדכנים את העקרונות שלהם לפי משאלות הלב. Att מאד מעריך את דריל מורי, זה דבר ידוע. הוא המורה הרוחני של הינקי, ואיש שAtt שותה את דבריו בצמא. וכך, בזמן שהצעה שאצל כל ג'יאם אחר היה זוכה אצל Att לקיתונות של בוז בוער-אצל מורי זה "מהלך מעניין, אמיץ, לא מובן מאליו".

ומה זאת אומרת "איפה פילי במהלך הזה"? פילי אמורה להיות קשורה לכל מהלך בליגה? באותה מידה, איפה אוקלהומה במהלך? איפה הלייקרס? הקליפרס? מישהו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 9:09 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
זה יפה לראות איך אנשים מעדכנים את העקרונות שלהם לפי משאלות הלב. Att מאד מעריך את דריל מורי, זה דבר ידוע. הוא המורה הרוחני של הינקי, ואיש שAtt שותה את דבריו בצמא. וכך, בזמן שהצעה שאצל כל ג'יאם אחר היה זוכה אצל Att לקיתונות של בוז בוער-אצל מורי זה "מהלך מעניין, אמיץ, לא מובן מאליו".

ומה זאת אומרת "איפה פילי במהלך הזה"? פילי אמורה להיות קשורה לכל מהלך בליגה? באותה מידה, איפה אוקלהומה במהלך? איפה הלייקרס? הקליפרס? מישהו?

אני לא יודע מה דעתי על המהלך כיוון שזה תלוי מאוד בהגנות על הבחירות, כמו שכתבתי.
בשלב שבו יוסטון נמצאת, מורי הלכה למעשה כבר שם את כל הז׳יטונים שלו על ההווה (בהחתמה של פול).
זה הגיוני במידה רבה כי הם היו משחק אחד מגמר הליגה (שם היה להם סיכוי טוב לקחת הכל) וכי כריס פול, הכוכב השני שלהם שהרגע החתימו ל-4 שנים, כבר מבוגר. או במלים אחרות, מורי נאמן לאסטרטגיה שלו.
במובן מסוים, ציפיתי ממנו לעשות את זה. אני לא יודע אם זה חכם או לא אבל זה אופייני לו (לפחות ממה שאני הצלחתי להבין).
השאלה היחידה היא שאלת המחיר. עד שלא נדע מה הוא הציע, לא אוכל להביע דעה.
אין ספק שזה סיכון רציני, בילי קינג סטייל, אבל לפחות האפסייד (בניגוד לקבוצות ביניים שמבצעות מהלכים כאלו) גבוה.

אני לא רואה איך פילי מצליחה להשיג, עם ההנהלה הנוכחית החלשה והנכסים שיש ברשותה, כוכב נוסף.
במצב העגום הזה שווה בעיניי להמר על באטלר (כמובן תלוי בתמורה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 11:31 am 
Junior

https://twitter.com/BobbyMarks42/status ... 2751171584
ציטוט:
7-year rule allows a team to trade up to 4 picks between 2019 to 2025. The first has to alternate each year (19, 21, 23 and 25) and cannot have protection unless the pick does not rollover to the following season. Ex: Protected top 14 and doesn’t convey if HOU is in the lottery.

בגלל שאסור למסור מראש 2 בחירות סיבוב ראשון עוקבות, אז בחירה שנופלת בטווח המוגן תתבטל.
זה אומר שמיניסוטה ידרשו הגנות מאוד נמוכות, אם בכלל.

אגב - מורי התארח ב-woj podcast. לא מחדש הרבה אבל חביב
https://www.stitcher.com/podcast/art19/ ... e/51154821

לא יודע איך הנכסים של פילי רלוונטיים לדיון. המטרה שלהם העונה זה להגיע לגמר מזרח ואז לנצל את הקאפ ספייס על FA בכיר.
ליוסטון ומיאמי אין את האפשרות הזו ולכן הן הקבוצות המובילות לטרייד על באטלר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 11:51 am 
Hall of Famer

מי זה ה-FA הבכיר שפילי תטרגט ויש לה סיכוי סביר להשיג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 1:53 pm 
Hall of Famer

מי זה הFA הבכיר שאין לה סיכוי להשיג? השוק ייפתח והיא תלך על הראש של השחקן הכי טוב שהיא תוכל להשיג. שחקנים שיהיו פנויים ועשויים להתאים: קמבה (סקור מהקו האחורי אם מתייאשים מפולץ), לאב (כבר לא ייחשב לבכיר מיוחד, אולי אפשר לצרף אותו בנוסף. נראה מתאים לשחק ליד אמביד), קליי תומפסון (לא ריאלי במיוחד), קאזינס (יכול להיות נחמד מאד ליד אמביד), טוביאס האריס (אחלה סקור בקו קדמי, יכול לשחק ליד אמביד), באטלר, מירוטיץ' שנראה נפלא, ווצ'ביץ', וכמובן הגביע הקדוש קאווי לאונרד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 2:05 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מי זה הFA הבכיר שאין לה סיכוי להשיג? השוק ייפתח והיא תלך על הראש של השחקן הכי טוב שהיא תוכל להשיג. שחקנים שיהיו פנויים ועשויים להתאים: קמבה (סקור מהקו האחורי אם מתייאשים מפולץ), לאב (כבר לא ייחשב לבכיר מיוחד, אולי אפשר לצרף אותו בנוסף. נראה מתאים לשחק ליד אמביד), קליי תומפסון (לא ריאלי במיוחד), קאזינס (יכול להיות נחמד מאד ליד אמביד), טוביאס האריס (אחלה סקור בקו קדמי, יכול לשחק ליד אמביד), באטלר, מירוטיץ' שנראה נפלא, ווצ'ביץ', וכמובן הגביע הקדוש קאווי לאונרד.

זו רשימה אקראית של שמות של שחקנים...
לאב - תחת חוזה ארוך בקליבלנד
קליי - סיכוי קלוש ביותר
קאזינס - לא מתאים בעליל עם אמביד
ווצ'ביץ' - לא בכיר ולא מתאים עם אמביד
מירוטיץ' - לא ממש בכיר וסביר שיישאר בפליקנס.
באטלר וקאווי - מאוד מאוד לא סבירים. קאווי ובאטלר נקבו ברשימת הקבוצות שהם מעוניינים לשחק בהן, פילי לא הייתה ברשימה ולא הימרה עליהם תוך ניסיון לשנות את דעתם. טוביאס... לא ממש בכיר וסביר שיישאר בקליפרס.
קמבה - אולי אולי. גם נראה לי מאוד לא סביר. מאמין שיישאר בשארלוט.

בקיצור, קיץ עם המון קבוצות עם קאפ ספייס וסבירות מאוד מאוד נמוכה להשיג fa בכיר.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' אוקטובר 26, 2018 2:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 2:09 pm 
מנהל פורום

דווקא טוביאס מתאים וסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 2:12 pm 
Hall of Famer

טוביאס חמוד מאוד אבל -
א. לא מעלה את פילי לדרגת קונטנדרית.
ב. לא חושב שיש יותר מ-1% שהוא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 2:50 pm 
Hall of Famer

זה שאתה כותב "1% שטוביאס האריס יגיע"-במה זה שונה מלכתוב 22.4%, 87% או 0.196%? אתה יודע משהו? אתה בקשר שוטף עם הסוכן שלו? ישבתם לקפה לאחרונה? הוא יהיה פרי אייג'נט והוא ירצה חוזה טוב. מי שיציע לו חוזה טוב, סביר להניח שאליו הוא יגיע.

ולמה הרשימה שלי היא "רשימה אקראית"? היא רשימת פרי אייג'נטס בקיץ שאני רואה בה שחקנים שמתאימים. לגבי לאב שכחתי שהוא חתם על הארכה, אבל היתר?!

קמבה-אתה כותב "אולי אולי, נראה לי מאוד לא סביר, מאמין שיישאר בשארלוט". דווקא בגיל 29, אחרי 8 עונות בשארלוט שהניבו בסך הכל 2 הופעות פלייאוף שהסתיימו בסיבוב הראשון (נראה מה יהיה העונה) ואחרי שהוא כבר רשום בספרי המועדון כסקורר המוביל שלו בכל הזמנים, זה הזמן של קמבה ללכת לחפש חוזה גדול והישגים גדולים. פילי מאד צריכה שחקן מסוגו. יש משהו שאתה מבסס עליו את ה"מאוד לא סביר" שלך או שזה מהמשפחה של "1%" לגבי האריס?

באטלר וקאווי לא הזכירו את פילי כמקום שהם רוצים להגיע אליו, אבל הדברים האלה נזילים מאד. שילוב של חוזה גדול+אמונה שאפשר להתמודד על אליפות יכולה לעשות את השינוי הזה.

מירוטיץ' בכושר מטורף. נראה מה ייסגר איתו בהמשך העונה. עוד פעם, לגבי הסבירות שיישאר בניו אורלינס-אין לך מושג ואין לי מושג. כסף, כסף, כסף. לגבי הבכירות של ווצ'ביץ' אפשר להתווכח, אתה לא אוהב אותו וזה ידוע, אבל להגיד קטגורית שהוא לא מתאים ליד אמביד זה ממש לא מדויק.

קליי-גם אני כתבתי שהסיכוי כנראה קלוש, אבל אולי יתעורר בו הרצון לעשות משהו מחוץ לצל של סטף ודוראנט.

קאזינס-הוא ואמביד זה קו כבד מחד, אבל מוכשר בטירוף מאידך. לא משהו שצריך לפסול על הסף.

ולסיכום, להגיד "נראה לי מאד לא סביר" בהסתמך על כלום זו גישה מאד בעייתית לדיון ב"איזה שחקנים אפשר להביא בקיץ".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 3:12 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
זה שאתה כותב "1% שטוביאס האריס יגיע"-במה זה שונה מלכתוב 22.4%, 87% או 0.196%? אתה יודע משהו? אתה בקשר שוטף עם הסוכן שלו? ישבתם לקפה לאחרונה? הוא יהיה פרי אייג'נט והוא ירצה חוזה טוב. מי שיציע לו חוזה טוב, סביר להניח שאליו הוא יגיע.

ולמה הרשימה שלי היא "רשימה אקראית"? היא רשימת פרי אייג'נטס בקיץ שאני רואה בה שחקנים שמתאימים. לגבי לאב שכחתי שהוא חתם על הארכה, אבל היתר?!

קמבה-אתה כותב "אולי אולי, נראה לי מאוד לא סביר, מאמין שיישאר בשארלוט". דווקא בגיל 29, אחרי 8 עונות בשארלוט שהניבו בסך הכל 2 הופעות פלייאוף שהסתיימו בסיבוב הראשון (נראה מה יהיה העונה) ואחרי שהוא כבר רשום בספרי המועדון כסקורר המוביל שלו בכל הזמנים, זה הזמן של קמבה ללכת לחפש חוזה גדול והישגים גדולים. פילי מאד צריכה שחקן מסוגו. יש משהו שאתה מבסס עליו את ה"מאוד לא סביר" שלך או שזה מהמשפחה של "1%" לגבי האריס?

באטלר וקאווי לא הזכירו את פילי כמקום שהם רוצים להגיע אליו, אבל הדברים האלה נזילים מאד. שילוב של חוזה גדול+אמונה שאפשר להתמודד על אליפות יכולה לעשות את השינוי הזה.

מירוטיץ' בכושר מטורף. נראה מה ייסגר איתו בהמשך העונה. עוד פעם, לגבי הסבירות שיישאר בניו אורלינס-אין לך מושג ואין לי מושג. כסף, כסף, כסף. לגבי הבכירות של ווצ'ביץ' אפשר להתווכח, אתה לא אוהב אותו וזה ידוע, אבל להגיד קטגורית שהוא לא מתאים ליד אמביד זה ממש לא מדויק.

קליי-גם אני כתבתי שהסיכוי כנראה קלוש, אבל אולי יתעורר בו הרצון לעשות משהו מחוץ לצל של סטף ודוראנט.

קאזינס-הוא ואמביד זה קו כבד מחד, אבל מוכשר בטירוף מאידך. לא משהו שצריך לפסול על הסף.

ולסיכום, להגיד "נראה לי מאד לא סביר" בהסתמך על כלום זו גישה מאד בעייתית לדיון ב"איזה שחקנים אפשר להביא בקיץ".

קאזינס ו-ווצ׳ביץ׳ לא רלוונטיים. לא יודע איזה כדורסל אתה רואה אבל בליגה של היום זה פשוט לא יכול לעבוד.
טוביאס משחק כרגע בל״א. נשמע לי סביר מאוד שירצה להישאר שם.
קמבה כבר רמז על כך שהוא רוצה להישאר בשארלוט (שיכולים לשלם לו יותר אאל״ט)
והסיכוי שקוואי או באטלר יגיעו שקול כמעט לזה שאני אשחק שם שנה הבאה.

בהתחשב בכך שפילי כנראה לא בדרך לשנה נפלאה, אני לא חושב שפילי היא היעד שהייתה יכולה וצריכה להיות אילו היה שם ניהול סביר פלוס. שחקנים לא מטומטמים. הם רואים שלסימונס אין קליעה, שפולץ הוא באסט (לפחות עד כה) ושהקבוצה מנוהלת בצורה רעה מואד בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 3:17 pm 
Junior

השם שאני הייתי רוצה לפילי זה בכלל מידלטון.
שחקן שמוכן לחיות כמוביל כדור שני, קלעי נהדר.
ככוכב שלישי הוא מצוין וייתכן שעוד יישאר כסף לעוד מישהו (בלדסו? בוורלי? להשאיר את רדיק)
אם פילי יגיעו לגמר מזרח, או שקוואי יברח למערב אז לדעתי הם ישיגו FA בכיר
לא תהיה דרך קלה יותר לגמר מזרח

בכל מקרה הדיון היה על יוסטון ו-4 הבחירות שהיא רוצה להעביר על באטלר.
הארדן, פול, באטלר טאקר וקפלה עם מלו מהספסל זה הרבה כוח אש.
אפילו שבאטלר פחות טוב מאריזה וגורדון כקלעי, הוא טוב מהם בערך בכל דבר אחר.

בסוף אוקטובר יוסטון יוכלו להעביר את נייט וקריז בטרייד ואז זה אומר שלא יצטרכו אפילו לוותר על אריק גורדון.
תיבס לא יסכים לטרייד של בחירות על באטלר, השאלה האם גלן טיילור יעקוף אותו
אולי אחת הבחירות מיועדת לקינגס, בשביל לשלוח אליהם את החוזים של נייט וקריז (וננה? דיינג?) ושהם ישלחו למיני את החוזים הנגמרים של שאמפרט וזיבו
לדוגמה:
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y7uha3yn
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y6vwkcly
להבנתי הטריידים האלה חוקיים ב-31.10
אפשר גם לבנות טרייד ישיר בין מיני ליוסטון בלי לשלוח את גורדון וגם טרייד ששולח את אריק גורדון ומרקיז ישר למיני על באטלר
או טרייד שבו יוסטון שולחת את אריק גורדון, נייט, קריז וננה וגם סופגת את דיינג

נסחפתי :oops:

אמ;לק - ליוסטון יש סיכוי להשיג את באטלר.
אם תעשה זאת בלי לוותר על שחקני רוטציה (טאקר, גורדון) - היא הקבוצה מס' 2 בליגה

נערך לאחרונה על ידי idansha בתאריך ו' אוקטובר 26, 2018 3:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 3:21 pm 
Hall of Famer

מידלטון זה אחלה ממש, אבל אני לא מאמין שיעזוב את יאניס, בייחוד כשמילווקי יכולה לשלם לו יותר מכל אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 3:32 pm 
Junior

Att כתב:
מידלטון זה אחלה ממש, אבל אני לא מאמין שיעזוב את יאניס, בייחוד כשמילווקי יכולה לשלם לו יותר מכל אחד אחר.

צר עולמך כעולם נמלה על פילי צ'ייזסטייק
מאחר שאני לא חושב שיקבל מקס (שזה להבנתי מעל 30 לשנה), אני לא בטוח שמה שכתבת נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 4:32 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שמילווקי לא בעמדה נוחה במו"מ הזה.
הוא נתן פלייאוף מצוין, הוא הכוכב מספר שתיים של הקבוצה ומסתמן שהם בדרך לשנה מוצלחת. לאבד אותו = לאבד את יאניס בסבירות גבוהה כשהחוזה שלו ייגמר.
יכולהיות שאני טועה אבל הוא יקבל להערכתי כמה שירצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: