סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 27, 2025 6:07 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:41 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה לא הבחור שכותב פה בתור Dovi?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מנחם כתב:
טוב, מזל שיש את דובי פיק שגורם לי לחייך כשאני קורא דיווחים על הפועל והפעם:

״ירושלים במשבר. משבר קשה. כרגע היא עין בסערה״.

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

זו סתם שערה בכוס תה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:48 pm 
Junior

וגם: "הוא הרג את רפי מנקו... הגיב גורם המאורע בנעשה בקבוצה״...

אבל כמו שכבר נאמר פה פעם, כתב כדורסל אמריקאי שלא יודע עברית זה עוד הגיוני, אבל אתר בלי אף אחד שעושה הגהות על טקסטים של מישהו שלא יודע עברית, זו המבוכה האמיתית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:53 pm 
Junior

אני מניח שפעם היה שם מישהו שעשה הגהה וכשתיקן 95% מהטקסט ששלחה לו אופירה היא בתמורה שלחה אותו לעולם שכולו טוב.
מאז פשוט זורמים כי עם מספרים ועובדות לא מתווכחים, והעובדה היא שמה שמדבר אל הישראלים זה בסים עם הסלסולים ואתר בלי הגהה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 4:57 pm 
Junior

קיופיפלו כתב:
זה לא הבחור שכותב פה בתור Dovi?

ממש אבל ממשששששש לא.
אתה רומז שההודעות שלי באותה רמת תחביר?

אני מודע לזה שאני לא כותב ברמה של עמוס או ראי אבל עד דובי פיק זה ממש תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 5:23 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:

אבל כמו שכבר נאמר פה פעם, כתב כדורסל אמריקאי שלא יודע עברית זה עוד הגיוני, אבל אתר בלי אף אחד שעושה הגהות על טקסטים של מישהו שלא יודע עברית, זו המבוכה האמיתית...

ברור שהאחריות היא גם על האתר שמפרסם, אבל רבאק, אתה יודע שעברית אינה שפת האם שלך, אז לפחות אל תנסה להשתמש בשפה גבוהה בלי לבדוק את עצמך. התחושה היא שהוא מנסה להשתמש בביטויים ממשלב לשוני גבוה, אבל בלי שהוא ממש מכיר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 6:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מנחם כתב:
נביא בעירו כתב:

ברור שהאחריות היא גם על האתר שמפרסם, אבל רבאק, אתה יודע שעברית אינה שפת האם שלך, אז לפחות אל תנסה להשתמש בשפה גבוהה בלי לבדוק את עצמך. התחושה היא שהוא מנסה להשתמש בביטויים ממשלב לשוני גבוה, אבל בלי שהוא ממש מכיר אותם.

אתה סתם מדביק לו סטינגה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 6:51 pm 
Sophomore

האמת שהכתבה האחרונה היא שיא חדש.
אהבתי את השאלה הרת הגורל, "האם פיאניג'יאני קנה מטריה?".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 8:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ומה עם המשפט שפותח את הכתבה?
ציטוט:
א 90.6. זה סך הנקודות שספגה הפועל ירושלים בסדרת התבוסות הנוכחית

כמובן שזה ממוצע הספיגה ולא סך הנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2016 11:16 am 
Sophomore

אז כמו שכתבתי, העברית היא לא הבעיה של פיק אלא של עורכיו אבל רמת העיתונות זה עליו לגמרי.
קבלו ציטוטים, ניתוחים, פרשנות והערכות מפי אשת המקצוע החדשה במנורה, אשתו ש לאודי רקנאטי (אפילו שם אין לה).

ציטוט:
אשתו של אודי רקנאטי נשמעה במסדרונות בסמוך לחדרי ההלבשה: "גאודלוק נפצע? שיט. מה יש לו? מה החומרה? כמה זמן ייעדר?".

ציטוט:
דווקא גברת רקנאטי חשבה אחרת בנוגע לזהות ה-MVP: "לדעתי יוגב אוחיון היה המצטיין. הוא היה מדהים. מהמם", אמרה על הופעה חלומית של הרכז שסיים עם 19 נקודות.

ובאותו עניין- למה לאלף אלפי עזאזל, אשתו של בעל מניות מסתובבת באזור חדרי ההלבשה בכלל ומתי יבינו במכבי שהשכונה הזו (והעירו על זה אתמול במשדר של וואלה בצדק) היא סימפטום לבלאגן ולניהול הכושל שלהם שבו אינספור אנשים מסתובבים בין הרגליים ומתערבים בהתנהלות ובקבלת ההחלטות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2016 2:24 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אד הורטון כתב:
אז כמו שכתבתי, העברית היא לא הבעיה של פיק אלא של עורכיו אבל רמת העיתונות זה עליו לגמרי.
קבלו ציטוטים, ניתוחים, פרשנות והערכות מפי אשת המקצוע החדשה במנורה, אשתו ש לאודי רקנאטי (אפילו שם אין לה).

ציטוט:
אשתו של אודי רקנאטי נשמעה במסדרונות בסמוך לחדרי ההלבשה: "גאודלוק נפצע? שיט. מה יש לו? מה החומרה? כמה זמן ייעדר?".

ציטוט:
דווקא גברת רקנאטי חשבה אחרת בנוגע לזהות ה-MVP: "לדעתי יוגב אוחיון היה המצטיין. הוא היה מדהים. מהמם", אמרה על הופעה חלומית של הרכז שסיים עם 19 נקודות.

ובאותו עניין- למה לאלף אלפי עזאזל, אשתו של בעל מניות מסתובבת באזור חדרי ההלבשה בכלל ומתי יבינו במכבי שהשכונה הזו (והעירו על זה אתמול במשדר של וואלה בצדק) היא סימפטום לבלאגן ולניהול הכושל שלהם שבו אינספור אנשים מסתובבים בין הרגליים ומתערבים בהתנהלות ובקבלת ההחלטות?

ממש עיתונות חוקרת- מה אמרה גברת רקנאטי אחרי המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2016 2:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שום דבר לא מתקרב לשיא של ציטוט הדיעה המקצועית של מאבטחי יד אליהו בשנה שעברה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2016 4:07 pm 
Sophomore

הוא כנראה מס' 1 בארץ ומהטובים באירופה כשזה מגיע לניוז. כל מה שחסר שם זה עורך שיידע את זה ויתעקש על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2016 6:59 pm 
Freshman

איך, איך עברו כאן שני עמודים בלי להזכיר את תקרית הדאבל אלבו המפורסמת???
אגב, מידיעה, לדובי פיק אין עורך. הוא מסרב שהטקסטים שלו יעברו עריכה. הם עולים לאתר as is. ומי שמכיר אותו יודע שהוא כותב הכל מהטלפון ולא ממחשב, כך שזה עוד מקור לשגיאות כתיב וטעויות הקלדה.

וכמו שאמרו לפני - שיתעסק רק בניוז. לא בניואנסים, בטח לא בפרשנויות, כי אז כל האינטרסים שלו מתערבבים אחד עם השני ואנחנו מקבלים שעופר ברקוביץ' המציא את הדאבל אלבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2016 7:12 pm 
Freshman

והנה חם מהתנור. אצל דובי זה לא רק שגיאות כתיב או טעויות עובדתיות, זה גם סגנון משובח:

ציטוט:
מי שלא מרים גבה מהיכולת של לנגפורד הוא ה-MVP של מכבי, סוני ווימס, שהתייחס ליריבה ושלח עקיצה לכוכב הרוסים. "קאזאן קבוצה טובה, בטח בבית. קית' שולט שם בכל, ואנחנו צריכים למנוע מהם לעשות את החרא הרגיל שלהם.

http://one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/281162.html

וגם, חיבה מיוחדת לאשתו של אודי רקנאטי (רמז - מקור):
ציטוט:
פנרבחצ'ה היסטוריה, הפנים לקאזאן, אבל את האוהדים הצהובים מעניין רק הקלאסיקו הישראלי: "יאללה לז*** את הפועל", שרו בהיכל... אשתו של אודי רקנאטי נשמעה במסדרונות בסמוך לחדרי ההלבשה: "גאודלוק נפצע? שיט. מה יש לו?... דווקא גברת רקנאטי חשבה אחרת בנוגע לזהות ה-MVP: "לדעתי יוגב אוחיון היה המצטיין. הוא היה מדהים. מהמם", אמרה על הופעה חלומית של הרכז שסיים עם 19 נקודות...

http://one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/281119.html

ואי אפשר בלי שגיאות:

ציטוט:
אחרי שפתח את העונה כקפטן מכבי קריית גת וסיים דרכו לאחרונה בשל חסור התאמה מקצועית, אורי קוקיה מצא בית חדש... קוקיה גדל ביבנה, שיחק במשך השנים הפועל ת"א...

http://one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/281129.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 26, 2016 4:18 pm 
Freshman

בינתיים, מתפתחת מלחמת טוויטר בין דובי לרועי כהן מישראל היום.
רועי טוען שדובי גנב ממנו את הפרסום הראשון על מאליק היירסטון בירושלים, וגלדסטון וורד כהן נותנים קרדיט לרועי. כנראה שהחליטו שנמאס להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2016 9:25 am 
Hall of Famer

עם כל הכבוד - לא מגיע קרדיט לאף אחד על החתמה שכזו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2016 9:56 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
עם כל הכבוד - לא מגיע קרדיט לאף אחד על החתמה שכזו ...

למאליק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2018 1:36 pm 
Junior

העמוד "יורופיד - כדורסל אירופי" עם ידיעה מרעישה:

ציטוט:
נפתח הפעם את הסקירה היומית שלנו בכדורסל האירופי עם ידיעה שהיא לא ממש קשורה באופן ישיר לכדורסל, אלא יותר וואלה ברנז'ה סטייל. כתב האתר ONE דובי פיק, הידוע באירופה בתור דיויד פיק, התפטר מתפקידו, כך לפי השמועות המבוססות.
בוואן יצטרכו למצוא מחליף ראוי וזה לא יהיה להם קל, פיק למרות שכתיבתו הדעתנית היתה שנויה במחלקת, היה כתב כדורסל אירופי יוצא מהכלל ברמת הידיעות שהביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2018 1:47 pm 
Sophomore

דף הטוויטר שלו כבר הפך למפלצת בפני עצמה, די בטוח שיש שם יותר קוראים מאשר מדור הכדורסל של וואן.
לא אתפלא אם הולך להיות כתב באחד האתרים הבינלאומיים, כי הקשרים שלו מאפשרים לו להביא ידיעות גם על עסקאות בNBA.

אבל מה הוא יעשה בלי דיווחים ממקורות במשרדי הניהול של רוממה ומחלקת האבטחה של מנורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 6:45 pm 
Hall of Famer

והופס-הייפ עם כתבת צבע ארוכה על דובי פיק. למעשה, זאת הכתבה הראשונה בעמוד שלהם.
הוא עשה משהו נכון בשביל להגיע לשם.

https://hoopshype.com/2018/08/02/from-s ... rare-move/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 9:47 pm 
Junior

כתבה מעניינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 10:44 pm 
Hall of Famer

היתה תקופה שהחבר'ה שלי היו כתבי ספורט, דובי פיק ישב איתנו איזה פעם-פעמיים ובעיקר עשה רושם של אחד שלא מבין כלום בכדורסל, אבל מאד מבין באיך להיות מקורב לשחקנים זרים. אני לא קורא וואן חלילה וכבר אין לי חברים בתקשורת הספורט, אבל הת'רד הזה מלמד אותי שלא הרבה השתנה מהרושם שהיה לי אז.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2018 4:30 am 
Junior

לפי הטוויטר שלו דובי עזב את העיתונות ועבר להיות סוכן. יעבוד עם הסוכן של אלכס טיוס:
https://hoopshype.com/2018/08/02/from-s ... rare-move/
Pick says he’s already reached agreements to partner with Aaron Reilly (who represents Maccabi Tel Aviv big man Alex Tyus) and Obrad Fimic (who represents Khimki swingman Alexey Shved).
נאחל לו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 12:21 pm 
Junior

סוף ל-Fake News בוואלה ספורט? ורד כהן עוזבת (מפוטרת)* לאחר כ-8 שנים
http://www.ice.co.il/media/news/article/754799

*הערה חשובה (תודה למשתמש Hacohen על ההארה)
היא עוזבת במסגרת קיצוצים נרחבים בכל הדסק של אתר שוקע. אף אחד לא סימן במיוחד את הראש שלה.

ציטוט:
מדור הספורט הפופולרי של וואלה סופג מכה קשה במסגרת תכנית ההתייעלות שעוברת על האתר במסגרתה עוזבים אותו כ-20 איש. לאייס נודע כי כ-20% מעובדיו יסיימו את עבודתם בו.

אחד העובדים הוותיקים והבכירים במדור, איציק יצחקי, שעוזב לאחר 12 שנה. בשנת 2017 זכה בתואר "עיתונאי השנה בספורט". בעשור האחרון סיקר בין היתר את מכבי חיפה, הפועל באר שבע ונבחרת ישראל. לאייס אמר: "אחרי 12 שנה בוואלה ספורט, אני פותח פרק חדש. תודה ראשונה לעורך שלי, חמי אוזן, שהיה שם כדי ללמד ולכוון, לראש הדסק תומר יצחק ולכתבים המבריקים של האתר שהפכו אותו למה שהוא היום. נתראה באתגר הבא".

גם הכתב עמית גולדשטיין, שסיקר את הפועל תל אביב, הפועל רעננה ובני יהודה, עוזב את וואלה לאחר 10 שנים. הוא גם פרסם תחקירים עבור האתר, כשהאחרון היה על מאחורי הקלעים בהתנהלותו של מועדון טוברוק. כמו כן חשף מסמכים על מצבה הפיננסי הבעייתי של הפועל תל אביב. גולדשיין אמר לאייס: "זה מאד מוזר לעזוב מקום שהיה כמו בית שני בשבילי. 10 השנים לא הולכות ברגל. אני מאד מקווה שוואלה ישרוד את התקופה הלא נעימה הזאת. תודה ובהצלחה לכולם".

ורד כהן, שסיקרה את מכבי תל אביב והפועל ירושלים בכדורסל, תעזוב לאחר 8 שנים את וואלה. היא סירבה להגיב. גם הצלם ברני ארדוב יסיים את עבודתו באתר – לאחר 13 שנה. "אני רוצה להודות לכל העורכים והכתבים שהם היו לי כמשפחה. תודה לוואלה שנתנו לי את הבמה. פניי קדימה, וכמו שאומרים בשפת הכדורגל – אני בדרכי לכבוש יעדים חדשים".

בסך הכל 2 כתבי כדורגל מתוך חמישה יעזבו, כתב כדורסל מתוך שלושה, וצלם מערכת. עד כה עבדו במדור כ-20 עובדים - כתבים, עורכים וצלמים. כזכור, גם עורך המדור חמי אוזן התפטר לפני כשבועיים, לאחר שלא היה מוכן לבצע את הליך ההתייעלות הכואב בתוך מערכת הספורט. במקומו מונה דוד רוזנטל לתפקיד במינוי פנימי בתוך וואלה.

יחד עם אוזן, התפטרו עוד 2 עורכי מדורים: הילה ציאון מהכלכלה ודוד ורטהיים מהתקשורת - ומדוריהם בוטלו. כמו כן עזבו כתבים נוספים את וואלה, בהם כתבת הבריאות רויטל בלומנפלד, ובשבועיים האחרונים התקיימו גם יותר מ-10 שימועים. בסך הכל בסבב הנוכחי יסיימו את דרכם באתר כ-20 עובדים, ויחד עם העזיבות בחודשים האחרונים, יצטמק וואלה ב-30-40 עובדים.

בוואלה סירבו להגיב.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' אוקטובר 24, 2018 1:26 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Bing [Bot], Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה