סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 9:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 326 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 11:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אדום88 כתב:
אמת. נזכיר שקליין בן 24 בסך הכל, יש לו עוד לאן להתפתח. בגובה 2.03 בנוי טוב ובעיקר בעיקר יש לו הרבה מוטיבציה שזה סופר חשוב

הוא הוזמן לנבחרת וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 11:56 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מה אתה אומר... חוץ מהקבוצות הפולניות, לאף אחד מהקבוצות שדיברנו עליהן לא היה סיכוי להגיע ליורוליג. הן היו קבוצות של שמינית-רבע גמר יורוקאפ בתקופות היפות שלהן. בקיצור הקשר קיים בדמיונך.

לא היה סיכוי מתי? עד לפני ארבע שנים עוד היו מוקדמות ביורוליג בהשתתפות קבוצות מפולין, צרפת, צ'כיה, ישראל, לטביה, טורקיה,איטליה ובלגיה. לכל אחת מהן היה סיכוי די סביר לעלות לשלב הבתים של המפעל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 12:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע איך הגיעו לפה טורקיה ואיטליה, אבל מילא.
קח את הליגות שעליהן דיברתי. לטביה, בלגיה, בולגריה, אוקראינה, צ'כיה וכו'. כמה מהן עלו מהסיבובים המוקדמים בשנים שהיו כאלה? נדמה לי שרלרואה (והייתה ביורוליג בשר תותחים), היא היוצאת מהכלל. בודיוולניק קיבלה פעם ויילד קארד וגם היא הייתה בשר תותחים, גם היא וגם כל השאר נכשלו ב-100% מהפעמים במוקדמות. זו ההגדרה לסיכוי סביר?
ביורוקאפ גם, הייתה איזה עונה מפתיעה פה ושם, בודיוולניק נדמה לי הגיעה פעם לחצי הגמר, אולי גם ריגה פעם אחת. אבל אלה היו ההבלחות הבודדות אפילו בתוך התקופה הטובה של אותן קבוצות ואותן ליגות. רבע-שמינית גמר יורוקאפ היה הבנצ'מרק שלהן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 1:28 pm 
Junior

אם אליפות בלגיה, בולגריה, צ'כיה או אוקראינה היתה נותנת לאורך זמן סיכוי של 1/10 להיכנס ליורוליג, אין לי ספק שלבעלים של הקבוצות האלה היתה הרבה יותר מוטיבציה להשקיע יותר כסף. אני גם די בטוח שאפשר להוכיח את זה מבחינת התקציבים של הקבוצות האלה לאורך השנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 1:40 pm 
Hall of Famer

בואו נודה באמת - ג'ורדי הרס את הכדוסל באירופה , פיב"א מנסה עכשיו להרים אותו מחדש עם סיכויים לא ענקיים להצלחה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 2:10 pm 
Junior

היורוליג יפול יום אחד, זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 2:35 pm 
Junior

אני לא חושב שזה כל כך ברור ואני גם בכלל לא בטוח שג'ורדי הרס את הכדורסל האירופאי. הוא כן הפך את היורוליג לפנים הכמעט יחידות של הכדורסל האירופאי ואת הליגות למאוד מאוד משניות. אני לא יודע למדוד את הסך הכל של המהלך הזה. יש המון קבוצות שלא שואפות להיכנס למועדון של הגדולות, שהדבר הזה הרבה פחות משפיע עליהן, אבל בשביל הקבוצות בדרג השני/שלישי של אירופה שיכלו לפנטז על הצטרפות ארוכת שנים לדרג הראשון, זו מכת מוות אמיתית. הפתרון, בסופו של דבר, יהיה איזשהו שינוי מינימלי בפורמאט של המפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 2:52 pm 
Junior

זה לא יהיה תלוי בג'ורדי, בית המשפט האירופי כבר יטפל בזה, לאט ובזהירות, אבל יטפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 3:02 pm 
Hall of Famer

אחרי nעקב רצוף שאני מנהל אחרי הסכסוך הזה לא חושב שאפשר לקבוע משהו. כל הצדדים בו התנהגו בצורה מוזרה, כשנדמה היה שהכף נוטה לטובתם ועוד פוש קטן זה בידיים שלהם - הם פתאום עצרו ואיפשרו לצד השני לפעול; והנציבות האירופית (שהיא הגוף הפוסק) משתהה הרבה מעבר לצפוי.
בינתיים, רק אומר, תקדימים דומים מענפי ספורט אחרים מראים שלבנות על זה שאוטומטית יפסקו נגד מפעלים פרטיים - זה ממש ממש לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 4:05 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מה אתה אומר... חוץ מהקבוצות הפולניות, לאף אחד מהקבוצות שדיברנו עליהן לא היה סיכוי להגיע ליורוליג. הן היו קבוצות של שמינית-רבע גמר יורוקאפ בתקופות היפות שלהן. בקיצור הקשר קיים בדמיונך.

לא היה סיכוי מתי? עד לפני ארבע שנים עוד היו מוקדמות ביורוליג בהשתתפות קבוצות מפולין, צרפת, צ'כיה, ישראל, לטביה, טורקיה,איטליה ובלגיה. לכל אחת מהן היה סיכוי די סביר לעלות לשלב הבתים של המפעל...

היחס במוקדמות היה עולה אחת על כל 8 קבוצות, לא יודע עד כמה אפשר לקרוא לזה סיכוי סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 4:38 pm 
Junior

זה ת'רד על חולון, ונראה לי שכבר סטינו מספיק מהנושא, אבל האם לכל קבוצה שמתחילה מפעל גביע שמתחיל בשלב רבע הגמר יש סיכוי "די סביר" לזכות במפעל? לדעתי כן. אתה כמובן רשאי להחליט שסיכוי די סביר מתחיל באחד לחמש, אחד לארבע, או כמה שנראה לך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 8:00 pm 
Hall of Famer

כמובן בהנחה שהקבוצות דומות ביכולתן, בסגליהן, בתקציבו וכ'ו..
אבל אנחנו מדברים על משהו שכבר קרה. אני לא זוכר כמה שנים היו מוקדמות ביורוליג, היו שנים גם עם שני בראקטים של מוקדמות (16 קבוצות ושתי עולות) ומבין הקבוצות שאנחנו מדברים עליהן רק אחת הצליחה לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 11:54 pm 
Freshman

אופבה, יריבתנו ביום ג', מפסידה בחוץ 90:91 לפרוסטז'וב כשהנתון המעניין מהמשחק הוא 15-41 מהשלוש, לעומת 11 זריקות עונשין בלבד.

פאוק מפסידה בחוץ להולגרוס 68:74. בון ממשיכה את היכולת הרעה מול נאנטר ומפסידה מול ונה 70:82.

בצד של המנצחות קולטון איברסון מוליך את טנריפה עם 22 נקודות בניצחון החוץ באנדורה 81:96. ג'רמי סנגלין ודומיניק ווטרס סוחפים את נאנטר ל-77:98 על האלופה היוצאת לה מאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 12:11 am 
Freshman

הבית שלנו השנה חלש משמעותית מזה בשנה שעברה. אפשר וצריך לעלות אפילו מהמקום השלישי.
מה שכן, טנריפה נראית חזקה בטירוף ואחת המעומדות להניף.

http://www.youtube.com/watch?v=c0zvR6NptDI&feature=fvw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 12:22 am 
Freshman

קשה להשוות לדעתי...

מצד אחד אין קבוצת על כמו מונקו.

מצד שני טנריפה וונציה לא הרבה מתחת והן טובות ממורסיה ומססארי, המקבילות מהשנה שעברה.

מונקו טובה מנאנטר אבל נאנטר קבוצה טובה מאוד עם צירופו של סנגלין.

אודלנבורג טובה מבון.

פאוק סלוניקי מול קרשיאקה נניח...יחסי כוחות שקולים. לדעתי פאוק של השנה קבוצה יותר טובה מקרשיאקה שהיתה אוסף של שחקנים שלא התחבר לכלום.

נשארנו עם יינסי ויובנטוס לעומת פריבורג ואופבה. לדעתי פריבורג קבוצה יותר טובה משתי הקבוצות ולעומת זאת אופבה כנראה טובה פחות.

בקיצור פלוס מינוס אותו דבר.

מה שכן אני מסכים שביחס לבתים האחרים זה כנראה הבית שהכי קל לעלות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 9:39 am 
Junior

הערב ב21:00 בהיכל הטוטו, חולון תפגוש את אופאבה הצ׳כית במסגרת המחזור הרביעי של ליגת האלופות של פיב"א.

נזכיר שחולון מדורגת כרגע במקום השלישי בבית עם שני ניצחונות והפסד, ואופאבה מדורגת במקום הרביעי עם ניצחון בודד ושני הפסדים.
כמו כן הצ'כים מדורגים במקום החמישי בלבד בליגה הצ׳כית, לאחר שישה משחקים, ובאופן כללי הם מגיעים עם ניצחון בודד בארבעת המשחקים האחרונים.

גם הפעם ייעדר כוכב חולוניה קאליף וואייט עקב מתיחה בשריר הארבע ראשי. אבידה משמעותית לחולון כי וואייט הוא מלך הסלים של הקבוצה עם 23 נקודות בממוצע למשחק - מקום שני בצ'מפיונס...

בשורה משמחת, הם חוזרים להיות משודרים בערוץ החינמי: שידור ישיר בספורט5.

ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 10:05 am 
Freshman

נראית כמו אחת הקבוצות החלשות במפעל אם לא החלשה מכולן. אם לא מנצחים היום אפשר לסגור תסיפור.

http://www.youtube.com/watch?v=c0zvR6NptDI&feature=fvw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 10:24 am 
Junior

bshark כתב:
נראית כמו אחת הקבוצות החלשות במפעל אם לא החלשה מכולן. אם לא מנצחים היום אפשר לסגור תסיפור.

לסגור את הסיפור? :roll: לא צריך להגזים, תראה את פאוק, מקום אחרון עם 0 נצחונות עד כה...יש עוד עונה ארוכה בשלב הבתים (14 מחזורים)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 10:34 am 
Freshman

חבל שבפיב"א לא הבינו ששלבים ראשונים הם יחסית משעממים ולכן לא צריך למתוח אותם כמו מסטיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 10:58 am 
Freshman

היום שני משחקים נוספים בבית של חולון.

פאוק תארח את נאנטר. בשביל פאוק זה כמובן משחק מאסט, נאנטר עם ניצחון חוץ יפה בבון והצגה מול לה מאן בליגה אבל היא סוחבת איתה את ההפסד לאופבה מהמחזור הראשון.
הצרפתים לדעתי פייבוריטים במעט. לחולון הפסד של פאוק יכול לעזור מאוד, זו אחת היריבות הישירות שלנו לעליה. מצד שני גם הפסד של נאנטר לא רע לנו.

במשחק השני פריבורג, כנראה ללא הכוכב שלה באבאקאר טורה (אושפז בשבוע שעבר בשל דלקת ריאות) תארח את בון שנמצאת בכושר רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 1:08 am 
Hall of Famer

בסך הכל המשך המגמה : חולון לא מדהימה , וולדן וקליין מעולים . ד.ג'ונס מתעורר פה ושם עם דומיננטיות מרשימה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 10:52 am 
Freshman

משחק נקסט קלאסי שעברנו אותו בשלום.

בכל זאת, קורי וולדן. תענוג צרוף. השתלט על עמדת הרכז, האנרגיות שהוא מביא ומהלכי הגנה ענקיים ברבע האחרון.
הרוווחנו אותו בגדול, מקווה שהקהל יתייחס אליו בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 10:56 am 
Sophomore

בואו נודה באמת, הבית הזה הוא החלש במפעל, בפער. ונציה וטנריפה קבוצות טופ של המפעל, אבל כל שאר היריבות מציגות כדורסל ברמה נמוכה מאוד, בהחלט בית הרבה יותר קל משנה שעברה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 4:32 pm 
Hall of Famer

אני מתפלא שניר אלון עוד לא עלה על זה ששחקנים ישראלים עבדו אתמול ביום שבתון וזכאים ל-150 או 200 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 4:41 pm 
Hall of Famer

אדום כבר ישלח לו מייל תזכיר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 326 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, B.a.c, בטן רכה וחביבה, גמליאל, ציפה דריפה אלמדלסי ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: