סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 10:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עם ההיעדרויות של דאן, מרקאנן ו-ולנטיין אני מעדכן את ההערכה שלי ושיקגו מן הסתם לא תעשה פלייאוף. אולי דטרויט כן תעשה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 1:28 am 
Hall of Famer

אייזיק שחקן חמוד מאוד, לא עושה את מה שהוא לא יודע (ומסתבר שהוא יודע לקלוע משלוש). ווצ'ביץ' פתח חזק את העונה וגם גורדון טוב. בוסטון פתחה חלש את העונה, כמו שכתבתי לפני כמה ימים, בטח ביחס לציפיות. הניצחון על פילי (שגם היא לא בכושר טוב) טשטש את זה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוקטובר 24, 2018 1:31 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 1:28 am 
Hall of Famer

נחמד לראות את הזוניה עם 18 נק'. מעניין לעקוב אחריו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 1:29 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עם ההיעדרויות של דאן, מרקאנן ו-ולנטיין אני מעדכן את ההערכה שלי ושיקגו מן הסתם לא תעשה פלייאוף. אולי דטרויט כן תעשה.

זו הייתה הערכה מופרכת, בלי קשר לפציעות שפוגעות (כמעט) בכל קבוצה. מחכה לעדכון לגבי הסאנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 5:09 am 
Sophomore

יש 8 קבוצות גרועות במזרח (לפחות לפני תחילת העונה), מישהי צריכה להיות שם ואין הערכה יותר מדי מופרכת כאן, פיניקס לעומת זאת במערב הקשה זה כן מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 5:20 am 
Sophomore

בגלל זה אגב "הערכה" זו מילה מופרזת. יותר כמו תחושת בטן. אני שמתי את שארלוט וכרגע נראה שזה עוד עשוי לקרות. אבל היו רק 3 משחקים, אז נראה לי שנחכה קצת עם לבחון את ההערכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 7:05 am 
Hall of Famer

אני לא יודע מה יקרה לבסוף, מסכים שמוקדם לשפוט, אבל חשבתי שלשיקאגו חסרה הגנה טובה ושיש שתי קבוצות לפחות שבשלות יותר ממנה בדטרויט ושארלוט. אני חשבתי שיש סיכוי סביר שגם ברוקלין תעקוף אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 7:28 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

זו הייתה הערכה מופרכת, בלי קשר לפציעות שפוגעות (כמעט) בכל קבוצה. מחכה לעדכון לגבי הסאנס.

אל תהיה סטריאני. מספיק יוזר אחד בפורום ששומר בדאטהבייס מה כל אחד אמר ומנסה להכניס לו כשדברים קורים אחרת. מעבר לזה, אתה נורא רגיש לצורת הביטוי כלפיך, אז תחסוך לי את ה"הערכה המופרכת" כדי שנשמור על רמת דיון.

וכדורסל, שיקגו פתחה עונה בלי השחקנים הכי טובים שלה. כשור הבדולח שלך יודע איך מרקאנן ודאן היו פותחים את העונה בריאים ואיך שיקגו היתה נראית?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 7:42 am 
Hall of Famer

מה הקשר לסטריאני? אתה עצמך הגבת בנוגע לתחזית שלך כרגע כך שהרפרנס למה שאמרת היה שלך ואני התייחסתי אליו.

צורת ביטוי גוררת הרבה פעמים צורת ביטוי תואמת. בכל מקרה, אני לא חושב ששיקאגו הייתה צפויה להיות בפלייאוף המזרחי אבל זה שאתה נסוג מההערכה הזו, מופרכת או לא, שלושה משחקים פנימה זה... כנראה מעיד על כך שזו לא הייתה הערכה מבוססת כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 7:57 am 
Hall of Famer

זו היתה הערכה שמבוססת על ההתקדמות הצפויה של מרקאנן ודאן וכמובן שגם ולנטיין הוא חלק חשוב בקבוצה. אם כל אלה נעדרים ארוכות יחסית, שיקגו כנראה תיכנס לבור שהיא לא תצליח לכסות. לא שזה נורא מבחינתה, כמובן.

אגב לגבי פיניקס, הם ברקורד של נצחון ו2 הפסדים, כשההפסדים הם בחוץ לדנבר וגולדן. זה אמור להעיד על משהו? כי כרגע הרקורד שלהם זהה ליוסטון וטוב יותר מהלייקרס ואוקלהומה. יש כמה דרכים להציג דברים אחרי 3 משחקים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 8:02 am 
Hall of Famer

אני לא חושב ששלושת המשחקים הם אינדיקציה מוצלחת. פשוט עומד מאחורי מה שחשבתי לפני תחילת העונה, גם לגבי שיקאגו וגם לגבי פיניקס (ביחס למערב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 8:17 am 
Hall of Famer

תעמוד בכיף, אבל התגרויות ה"מחכה לעדכון" מיותרות (במיוחד כשאצל שיקגו 3 שחקנים חשובים מתוכם ה2 החשובים בקבוצה, פצועים).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 8:53 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שזה סביר למשוך את ההימור שלך אחרי 3 משחקים ולהאשים פציעות.
פציעות הן חלק מהמשחק וסביר שגם היריבות הישירות של שיקאגו יסבלו מהן.

לגבי הסאנס, אני מעריך שמתישהו תגיע למסקנה דומה גם בנוגע אליהם, אבל אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 8:59 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שזה סביר שאנחנו בכלל משתמשים במונחי "אני לא חושב שזה סביר למשוך את ההימור שלך" בפורום אוהדי המשחק. התחייבתי חוזית מולך על ההימור הזה?

ואם בכל זאת להסביר, אז שיקגו זו קבוצה שראיתי-לאור חולשת הקבוצות שמתחת לטופ 6 במזרח (בוסטון, פייסרס, באקס, טורונטו, פילי ו-וושינגטון)-כמי שיכולה להגיע למקום שמיני בהתקדמות סבירה של השחקנים המובילים שלה. השחקנים המובילים שלה יפספסו כמות די משמעותית של משחקים, ומכיוון שממילא היה מדובר במקום השמיני הגבולי-מה כל כך "לא סביר" בעיניך?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 9:17 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני לא חושב שזה סביר שאנחנו בכלל משתמשים במונחי "אני לא חושב שזה סביר למשוך את ההימור שלך" בפורום אוהדי המשחק. התחייבתי חוזית מולך על ההימור הזה?

כמי שהטיף לי על הבנת הנקרא, עדיף שתצטט את המשפט המלא כדי שתוכל להבין אותו: "אני לא חושב שזה סביר למשוך את ההימור שלך אחרי 3 משחקים ולהאשים פציעות."
הפציעות של הבולס הן לא פציעות שמסיימות עונה, גם קבוצות אחרות יסבלו מפציעות (היי בלייק גריפין; מקווה שלא אבל סביר שכן), חלקן סובלות כבר כעת (ברוקלין חסרה 3 שחקני רוטציה משמעותיים אאל"ט). לא סביר להאשים הימור שגוי (אם אכן הוא כזה, אנחנו רק 3 משחקים פנימה) בפציעות שלושה משחקים לתוך עונה חדשה.

תעשה מה שאתה רוצה, רק אומר את דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 9:36 am 
Hall of Famer

לא מטיף לך על כלום, מסביר עד שנגמרת לי הסבלנות.

המשפט המלא שלך הובן כ3 מאיות לאחר קריאתו. הוא לא מסובך. הגבתי בדיוק אליו: שיקגו גם כך גבולית, השחקנים המובילים שלה ייעדרו לפחות חודשיים, במצב הזה לא סביר להניח שהם יגיעו לפלייאוף. אז זה לא 3 משחקים, זה היעדרות של חודשיים לפחות. סיימת להיות נודניק?

והדוגמאות שלך על דטרויט וברוקלין אומרות כלום. ברור שאם גריפין-שכרגע משחק ברמת MVP והוא ממילא השחקן הכי טוב של דטרויט שהיא מעוטת כשרון-ייפצע לזמן ארוך בשלב מוקדם של העונה, סיכויי הפלייאוף של הפיסטונס ייפגעו משמעותית. זה הקטע בכוכב, אתה יודע. מה ההגיון לקבע הימור בניתוק ממצב הכשירות של הכוכבים שלך?

"לא סביר להאשים הימור שגוי". פחח. יאללה, סטריאני מחכה לך עם בורקס במועצת מפקחי הערכת העונות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 11:51 am 
Hall of Famer

זה בדיוק העניין, שזה חסר טעם לשנות הימור תוך כדי העונה, כמו שאי אפשר לקבל החלטה רק אחרי שבוחנים את התוצאות שלה, שנים אחרי. יש לך זמן שבו אתה צריך לקחת את הנתונים שיש לך ואת חוסר הוודאות הנלווה ולתת הערכה. אם כבר אתה רוצה להמר, תעמוד מאחורי ההימור שלך במקום לשנות אותו 3 משחקים לתוך העונה. אחרת לא ברור מה הטעם בו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 11:53 am 
Hall of Famer

ואגב, ״השחקנים המובילים שלה״ זה לא תיאור מדויק. מרקאנן הוא שחקן מוביל אבל דאן ו-וולנטיין פחות משמעותיים מלאווין בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 12:14 pm 
Hall of Famer

לאווין סקורר טוב משניהם אבל דאן הוא מנהל המשחק המובהק וגם עוגן הגנתי בקו האחורי, ו-ולנטיין קלעי מובהק שמרווח משחק.

אבל אם זה דחוף לך, אז הניסוח הוא: "שיקגו בלי השחקן המוביל שלה, מנהל המשחק שלה ועוד שחקן משמעותי".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 12:41 pm 
Sophomore

הכמה הודעות אחרונות עומדות כל כך יפה בפני עצמן לנימוק למה שיקגו גם בסגל מלא לא עושה פליי אוף שזה משונה שמישהו יטען אחרת מלכתחילה...

מרקאנן כוכב, דאן עושה משחק, ולנטיין קלעי, לאוין הסקורר. אימאל'ה, קיירי, אמביד, קוואי, אולדיפו, וול, קמבה, הגריק ודראגיץ' מתים מפחד. אני חושב שלפיניקס יש יותר סיכוי לצאת מהמערב. שם יש יותר סטאר קוואליטי ויותר בשלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 1:06 pm 
Hall of Famer

קצת פספסת משהו. אתה לא אמור להשוות את שיקגו לבוסטון, טורונטו, מילווקי, אינדיאנה, וושינגטון או פילי, שהן קבוצות הפלייאוף המובהקות. אתה אמור להשוות אותה לדטרויט, שארלוט, הניקס, ברוקלין, מיאמי ואורלנדו. זה קצת משנה את התמונה.

ולא יודע אם שמת לב, אבל לאוין פתח את העונה עם 32 נק' בממוצע למשחק ב3 המשחקים עד כאן. מרקאנן הוא סבן-פוטר עם קליעה משמעותית לשלוש שקלע 15 נקודות למשחק בעונת הרוקי. דאן עשוי להיות ממנהלי המשחק הטובים בליגה, והוא שומר נהדר. ולנטיין בעונה שעברה קלע דאבל פיגרז ב39% לשלוש. מדוע זה כ"כ מובהק שהם לא יכולים להשתחל למקום השמיני בפלייאוף בסגל מלא ובריא?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 2:05 pm 
Hall of Famer

מרקאנן הוא שחקן טוב עם עתיד מבטיח אבל ההווה לא אמור להיות כוכב שמושך את הקבוצה הצעירה שסביבו לפלייאוף.
לאווין ממש אחלה אבל הוא לא שומר, כמו פארקר.
לדאן גם כן יש פוטנציאל אבל כרגע הוא רכז מתחת לממוצע.
וולנטיין לא יותר מרול פלייר בשלב הזה וכנראה באופן כללי.

מה שאני חשבתי לפני העונה זה שההתקפה של שיקאגו היא אחלה אבל -
א. ההגנה צפויה להיות חלשה.
ב. הם חסרי ניסיון ביחס לקבוצות האחרות (מלבד אולי אורלנדו).
ג. מסתמן שהמאמן שלהם פחות טוב מהמקבילים לו.
ד. יותר מדי שחקנים שצריכים לשדרג את היכולת שלהם באופן משמעותי כדי שזה יתממש (אם כי לאוין בהחלט עושה זאת בינתיים).

בעיניי דטרויט, שארלוט ומיאמי טובות ומנוסות משיקאגו. ברוקלין כנראה גם כן אבל לא בטוח.
הניקס ואורלנדו זה סימן שאלה. חשבתי שיש סיכוי סביר ששיקאגו תסיים לפניהן, לאור הפציעה של פורזינגיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 2:09 pm 
Sophomore

גם ההתקפה לא אחלה. לאוין הוא ה-סקורר שלהם... אינדיקציה טובה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 2:15 pm 
Hall of Famer

ומה רע בלאוין בתור ה-סקורר? שחקן בן 23 שכבר לפני שנתיים היה שווה 19 נקודות למשחק ב46% מהשדה, עם יד מבחוץ ואחד האתלטים הטובים בליגה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 2:16 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
בעיניי דטרויט, שארלוט ומיאמי טובות ומנוסות משיקאגו. ברוקלין כנראה גם כן אבל לא בטוח.

אחלה, זו דעתך וזו הערכתך והכל בסדר. לא היה לנו ויכוח על זה. היה לנו ויכוח על האם אתה נותן לי הרשאה לחזל"ש את ההערכה שלי על שיקגו לאור פציעות ארוכות של 3 שחקנים משמעותיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, אבו שוקרי ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה