סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2018 9:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
צחוקים צחוקים, היו לנו כמה מקרים בעבר שקבוצות ליגה לאומית הגיעו עד חצי הגמר. הפועל כמובן - נדמה לי שיותר מפעם אחת, פתח תקווה, נדמה לי שהיה עוד איזה מקרה.

נדמה לי שב-99' שיחקנו בחצי הגמר מול הפועל חיפה (אאז"נ, זו הייתה עונת העלייה שלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 10:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
juror13 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אגב, מישהו סגור על זה שמכבי חיפה בכלל שוברת את השביתה? לא שמענו מהם דבר.

היחידים שלא הודיעו לאיגוד שיחרימו את משחק הגביע. מעבר לזה , מה עוד נחשב שבירת שביתה ?

לא הבנתי את השאלה. יש שביתה בליגה הלאומית? כן או לא? אתם משתתפים בה? כן או לא?
היום אגב פורסם שאתם מתכוונים גם להתייצב למשחק הליגה שלכם כששאר הליגה שובתת. היריבה שלכם מן הסתם תקבל הפסד טכני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 11:26 am 
Junior

השביתה שלא מזיזה לאף אחד / אריה מליניאק
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 49,00.html

ציטוט:
הליגה הלאומית בכדורסל מושבתת וזה לא מזיז לאיש. ליגה שהיא חממה למרבית שחקני נבחרות הנוער והעתודה, ספקית השחקנים הישראלים העיקרית. היו זרים שהגיעו מהלאומית לליגת העל, מעטים הגיעו אפילו ליורוליג.

הליגה הלאומית בכדורגל מתוקצבת במיליונים ויש לה נציגות במינהלת ליגת העל. לאומית סל מקבלת אפס. קבוצה בלאומית סל מתוקצבת ב־59,300 שקל, לעומת קבוצת לאומית רגל שמקבלת 90,600 שקל ועוד 150,000 שקל מהסכם השיווק. מינהלת הכדורגל מתייחסת ללאומית בכבוד. בכדורסל מתייחסים אליה בבוז, במיוחד היו"ר שמואל פרנקל שמתלונן שהיורוליג היא ליגה סגורה וסוגר בעצמו את הליגה שהוא מנהל בפני קבוצות לאומית.

מינהלת הליגה הלאומית טעתה כשירתה באקדח קפצונים, אבל גם לה צריך לעזור לרדת מהעץ. אצל לימור לבנת הצדדים היו מוזמנים מזמן למשרדה, והיא הייתה כופה עליהם פתרון שיחזיר את הליגה לפעילות מיידית. כיום מנהל את משרד הספורט יוסי שרעבי, שהבטיח לפרסם את המלצות הוועדה שלו לפתרון המשבר בין השחקנים למינהלת ליגת העל לא יאוחר מה־1 באוגוסט. לפי היומן שלי כבר סוף אוקטובר. השרה מירי רגב מתעסקת במה שכותב יאיר נתניהו באינסטגרם. מה לה ולספורט.

אוהדי הכדורסל מקריית־שמונה, קריית־אתא, קריית־גת, אשקלון, נתניה, יבנה, קריית־מוצקין, רחובות ועפולה: לפני הפריימריז אזכיר לכם במה הייתה עסוקה שרת הספורט כשהקבוצות שלכם הושבתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 2:50 pm 
Hall of Famer

דווקא יחס ההקצבות שהוא מציין מפתיע - לטובת הכדורסל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 3:22 pm 
Junior

איגוד הכדורסל מפרסם - מכתבו של יו"ר האיגוד עמירם הלוי לראשי קבוצות הליגה הלאומית:

ציטוט:
שלום רב,
בהמשך למגעים שהתקיימו בימים האחרונים להלן ההחלטות:
1. הקבוצות ישובו למשחקי הליגה הסדירה החל מיום ראשון 22 לאוקטובר 2018 בו ישוחק מחזור מספר 3 שאמור היה להיערך ביום שלישי 23/10/18. למחזורים 1 ו 2 יקבעו מועדים חדשים.
2. האיגוד יקים צוות ליישום ומימוש החלטת הנהלת האיגוד בנושא 14 קבוצות בליגת על, בהרכב : יניב מזרחי, רמי כהן, נאור גלילי, וחיים אוחיון. התהליך יסתיים עד 15/12/2018.
3. כדי להכין ולגבש תכנית " לשיפור וקידום השחקן הישראלי" במסגרת הליגה הלאומית, בשיתוף משרד הספורט יוקם צוות בהרכב הבא: ד"ר איציק בן מלך, פיני גרשון + 4 נציגי הליגה הלאומית. הצוות חייב לסיים העבודה עד סוף נובמבר 2018 כדי לעמוד בלוז שקבע מנהל הספורט על מנת שהמשרד יוכל לתקצב את התוכנית כבר ב 2019
4. יו"ר האיגוד ימליץ לוועדת הכספים להקצות סך של 150,000 אלף ₪ לקידום שיווק הליגה. הקצבה חד פעמית!!!
5. אבקש להבהיר ולהדגיש כי לא תהיה כל דחייה נוספת של משחקי הליגה!!!
קבוצה שלא תתייצב למשחקים יופעל כנגדה תקנון המשמעת של איגוד הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 3:38 pm 
Hall of Famer

מנהלתהליגה הלאומית מגיבה.
ציטוט:
"זה לא פחות מהזוי שאיגוד הכדורסל מוציא הודעה בשמנו על סיום השביתה בזמן שאנחנו נמצאים במו״מ מולו", נכתב בהודעת המנהלת, "האיגוד מתבלבל ומטעה. המכתב שפורסם הוא הצעת איגוד הכדורסל (הצעה בלבד שכמובן אינה מגרדת ולו במעט את הנדרש) שלא התקבלה כלל על ידי קבוצות הליגות הלאומית. צר לנו (ששוב) מבלבלים בין עובדות ומציאות. השביתה נמשכת ולא יהיה כדורסל ישראלי אמיתי כל עוד לא ישקיעו בו באמת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 3:49 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
juror13 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אגב, מישהו סגור על זה שמכבי חיפה בכלל שוברת את השביתה? לא שמענו מהם דבר.

היחידים שלא הודיעו לאיגוד שיחרימו את משחק הגביע. מעבר לזה , מה עוד נחשב שבירת שביתה ?

לא הבנתי את השאלה. יש שביתה בליגה הלאומית? כן או לא? אתם משתתפים בה? כן או לא?
היום אגב פורסם שאתם מתכוונים גם להתייצב למשחק הליגה שלכם כששאר הליגה שובתת. היריבה שלכם מן הסתם תקבל הפסד טכני.

מכבי חיפה מתנגדת לשביתה ולכל השכונה בליגה הזאת. ראו ששום דבר לא זז ואף אחד לא מתכוון להזיז כלום אז עשו מעשה:

הודיעו שנגיע למשחק הליגה המתוכנן היום בקרית אתא והכניסו את כל המערכת ללחץ...אתא לא רצו להחרים ולא רצו להופיע
בתכל'ס? מעשה לא כ"כ יפה אבל טוב שעשו אותו כי אי אפשר להמשיך ככה
"בזכותנו" בפעם ראשונה איגוד הכדורסל אמר את דברו ובאופן די ברור- הוא נגד השביתה (וטוב שכך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 4:02 pm 
Hall of Famer

אוגוד הכדורסל הודיע כבר מזמן שהוא נגד השביתה גם בלי העזרה שלכם. אל תצייר אתכם כאיזה מושיעים שבאו לתקן את הליגה ואת הענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 4:38 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
אוגוד הכדורסל הודיע כבר מזמן שהוא נגד השביתה גם בלי העזרה שלכם. אל תצייר אתכם כאיזה מושיעים שבאו לתקן את הליגה ואת הענף.

לא באנו לתקן את הליגה או את הענף , סתם מאסנו בשביתה
לגבי האיגוד- לא ראיתי שום הודעה רשמית שלהם לגבי השביתה בחודש האחרון, בטח שלא הודעה נחרצת כמו שזו שיצאה היום, אור שקדי קרא לזה (בצדק) אולטימטום
מקווה שהשביתה תיגמר בקיצור..לא רואה סיכוי שהיא תצליח במילא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 4:48 pm 
Hall of Famer

סתם ראיתם הזדמנות לנצח משחקים בלי לשחק. באופן כללי אתם רואים את עצמכם כגוף אקס טריטוריאלי שנמצא בליגה הזו בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 5:17 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
סתם ראיתם הזדמנות לנצח משחקים בלי לשחק. באופן כללי אתם רואים את עצמכם כגוף אקס טריטוריאלי שנמצא בליגה הזו בטעות.

לגבי החלק הראשון של המשפט שלך :מבין למה אתה אומר את זה, בהנהלה שלנו אומרים וטוענים אחרת ואני לא בא לשכנע .

לנצח בלי לשחק זה לא כ"כ כיף. לא לשחק בכלל זה הכי לא כיף -עד כמה שזכור לי, בשביל זה התכנסנו

לגבי הנושא שאנחנו מרגישים קצת לא שייכים שם , כנראה שאתה צודק

מועדון ששיחק במסגרת ליגת העל במשך 10 שנים והעסיק כמות דו ספרתית של עובדים בשכר , מתחרה עם מועדונים שיש להם 4 עובדים וגם הם מתנדבים...וכמובן משכורות, אולמות וכל מה שמסביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 6:31 pm 
Hall of Famer

איגוד הכדורסל כתב:
כדי להכין ולגבש תכנית " לשיפור וקידום השחקן הישראלי" במסגרת הליגה הלאומית, בשיתוף משרד הספורט יוקם צוות בהרכב הבא: ד"ר איציק בן מלך, פיני גרשון + 4 נציגי הליגה הלאומית. הצוות חייב לסיים העבודה עד סוף נובמבר 2018 כדי לעמוד בלוז שקבע מנהל הספורט על מנת שהמשרד יוכל לתקצב את התוכנית כבר ב 2019

יופי
הרי כולנו נהנים כעת מפירות הצוות הקודם שהוקם לפני כחצי שנה בעקבות השביתה הקודמת ...

שאלת תם - אילו בעיות יש לשחקן הישראלי בליגה הלאומית ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2018 11:47 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
דווקא יחס ההקצבות שהוא מציין מפתיע - לטובת הכדורסל

אני זכרתי שקבוצה בליגה הלאומית מקבלת מהסכם השיווק משהו כמו 400,000.
בכל מקרה יש מענקי מיקום של עשרות אלפי שקלים נוספים, וגם לקבוצות שמתקדמות בגביע הטוטו של הלאומית יש מענקים נוספים. המספרים האלו ממש לא מדויקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 12:34 am 
Hall of Famer

juror13 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לגבי החלק הראשון של המשפט שלך :מבין למה אתה אומר את זה, בהנהלה שלנו אומרים וטוענים אחרת ואני לא בא לשכנע .

לנצח בלי לשחק זה לא כ"כ כיף. לא לשחק בכלל זה הכי לא כיף -עד כמה שזכור לי, בשביל זה התכנסנו

מועדון ששיחק במסגרת ליגת העל במשך 10 שנים והעסיק כמות דו ספרתית של עובדים בשכר , מתחרה עם מועדונים שיש להם 4 עובדים וגם הם מתנדבים...וכמובן משכורות, אולמות וכל מה שמסביב

בתור מועדון שחשב שאסור להוריד אותו ליגה, לא נשמע לי שיש לכם כל כך בעייה לנצח ואפילו לעלות ליגה בלי לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 8:10 am 
Sophomore

אולי אפשר לשריין אותנו בליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 10:24 am 
Junior

לאחר הישיבה: במנהלת מקשיחים עמדות
בליגה הלאומית לא מתכוונים לסגת מדרישותיהם לגבי השביתה. עוד הוחלט כי אם הדרישות לא יקוימו בקרוב יוקם טורניר בן חודש שיכלול את כל קבוצות הליגה, מלבד מכבי חיפה עליה יש כעס רב.

קרדיט לאתר leumitbasket

ציטוט:
לפני כשעה קלה הסתיימה פגישתם של נציגי מנהלת הליגה הלאומית עם נציגים ממרכז מכבי והפועל ואיגוד הכדורסל ובסיומו עולה כי השביתה תימשך עד לקבלת הדרישות שהוצבו. בליגה הלאומית לא מתכוונים להתפשר על דרישותיהם ונצטרך לראות מה יקרה בימים הקרובים.

מהישיבה עולה כי לליגה הלאומית יש מספר דרישות שעד שלא יקוימו הליגה לא תפתח. ראשית, יו"ר האיגוד יתחייב לעלות בישיבה הקרובה את נושא שתי העולות. כמו כן, תקצוב נוסף של מליון ש"ח לליגה הלאומית כך שהיא תקבל שני מליון. אם הדרישות לא ימולאו עד תחילת השבוע הבא הליגה הלאומית תקים טורניר נוסף שיכלול את כל הקבוצות מלבד מכבי חיפה, עליה יש זעם רב בקרב כל יושבי הראש של הליגה כולל ראשי המנהלת. בנוסף, הוחלט כי אף קבוצה לא תקיים משחק אימון נגד מכבי חיפה. במידה והשביתה תימשך ומכבי חיפה תופיע למשחקים, כל הקבוצות ישתתפו בקנס שיוטל על הקבוצה שלא תופיע ובהמשך במסגרת הסכם שיושג תדרוש הליגה הלאומית לביטול ההפסדים הטכניים, אם יהיו כאלה.

כבר במוצ"ש הקרוב צפויה מכבי חיפה לפגוש את אליצור יבנה ובימים הקרובים נדע מה כוונת הירוקים. כזכור, היום מכבי חיפה התכוונה להופיע למשחק אבל לאור מכתב שיצא מהאיגוד כי המחזור מבוטל המשחק לא התקיים בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 10:46 am 
Junior

לסגור את הליגה הזאת ולהקים ליגה חדשה, הרי מנהלת הליגה קיבלה זיכיון מאיגוד הכדורסל, שיקח את הזיכיון בחזרה ויחזור להפעיל את הליגה בעצמו ובהמשך יקים מנהלת חדשה עם הסכם מסודר לחמש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 12:50 pm 
Junior

הקבוצות לא חייבות להשתתף בליגה החדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 12:54 pm 
Junior

אז ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 3:41 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
juror13 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

בתור מועדון שחשב שאסור להוריד אותו ליגה, לא נשמע לי שיש לכם כל כך בעייה לנצח ואפילו לעלות ליגה בלי לשחק.

המועדון חשב? לא קופץ להגן על כל צעד שהבעלים של הקבוצה עושה.
אם אתה רומז למכתב של ג'ף רוזן , אני יכול לומר לך שזה היה הדבר הכי מביך שקרה לנו. (על דעת 99 אחוז מהאוהדים)
לגבי שבירת השביתה- זכותך לא להאמין אבל אני עדיין אטען שגם ההנהלה וגם האוהדים רוצים קודם כל לשחק ולעלות ליגה.
ירצו שנעלה בגלל פרוצדורה? גם טוב. אנחנו רוצים להגיע לליגה הראשונה ומאמינים שלשלם אנחנו שייכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 3:57 pm 
מנהל פורום

arie כתב:
לסגור את הליגה הזאת ולהקים ליגה חדשה, הרי מנהלת הליגה קיבלה זיכיון מאיגוד הכדורסל, שיקח את הזיכיון בחזרה ויחזור להפעיל את הליגה בעצמו ובהמשך יקים מנהלת חדשה עם הסכם מסודר לחמש שנים.

אני בכלל לא בטוח שהמנהלת קיבלה זיכיון מאיגוד הכדורסל.
לדעתי מדובר בפורום לא רשמי של ראשי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 3:59 pm 
Junior

אז קל וחומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 4:00 pm 
Hall of Famer

יהיה די מצחיק אם אחרי כל זה עוד יקפיאו את הירידות והעליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2018 4:13 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

blue כתב:
arie כתב:

אני בכלל לא בטוח שהמנהלת קיבלה זיכיון מאיגוד הכדורסל.
לדעתי מדובר בפורום לא רשמי של ראשי הקבוצות.

גם אני חושב שזה ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 4:58 pm 
Junior

השביתה הסתיימה: הליגה תיפתח השבוע
השביתה בליגה הלאומית הסתיימה היום (ראשון) וכבר ביום רביעי תיפתח הליגה החל מהמחזור הרביעי. הפריצה הגיעה בעקבות אישור של איגוד הכדורסל לשתי עולות בעונה הבאה.

קרדיט לאתר leumitbasket

ציטוט:
השביתה בליגה הלאומית הגיעה היום (ראשון) לסיומה והליגה תיפתח כבר ביום רביעי או בחמישי. המחזור שישוחק השבוע יהיה המחזור הרביעי. הסיבה לסיום השביתה הינה אישורו של איגוד הכדורסל על אישור שתי עולות החל מהעונה הבאה. כזכור, עד כה האיגוד המליץ על שתי עולות, אולם כעת הוא מאשר את הצעד וזה אפשר לסיום השביתה מבחינת קבוצות הלאומית. כמו כן, קבוצות הליגה הלאומית אמורות לקבל תקצוב מאיגוד הכדורסל.

"קבוצות הליגה לאומית מודיעות כי השביתה הגיעה לסיומה והקבוצות חוזרת לשחק, לאחר שרוב דרישותיהן התקבלו על ידי איגוד הכדורסל", נאמר בהודעת מנהלת הליגה. "ההסכם הושג בתיווכו של נאור גלילי מנכ"ל מרכז מכבי. הקבוצות השיגו הסכמה כי יהיו שתי עולות מהליגה הלאומית לליגת העל באופן קבוע, וכי יהיה לקבוצות הלאומית רוב בוועדה האסטרטגית שתגיש את המלצותיה למשרד הספורט. בנוסף יתוקצבו הקבוצות בהמלצתו של יושב ראש איגוד הכדורסל".

עוגן יוחננוב, יו"ר מנהלת הליגה הלאומית: ״‏הגיע הזמן שהכדורסלן הישראלי יקבל במה, ואני שמח שאיגוד הכדורסל הכיר בכך. טוב שיצאנו לשביתה, לטווח הרחוק זה רק יועיל לשחקן הישראלי. אני רוצה להודות לנאור גלילי שלקח על עצמו את המשימה המורכבת של תיווך בין הצדדים. במשך שנים קבוצות ליגת העל התייחסו לליגה הלאומית בצורה מבישה, נקווה שכעת תהיה שם הבנה שבלי הלאומית לשחקן הישראלי אין איפה לשחק. אני שמח שבסופו של דבר קול ההגיון ניצח והליגה הלאומית, המהווה את הבמה המרכזית לשחקן הישראלי, תקבל את המגיע לה".

כזכור, לפני כשלושה שבועות הוכרזה השביתה בעקבות אי התקדמות בנושא שתי עולות ואי תקצוב הליגה הלאומית. הקבוצות החליטו על השבתת הליגה עד לקיום שני התנאים הללו. כעת הושג ההסכם המיוחל ואישור האיגוד לשתי עולות מהעונה הבאה, ולכן הליגה תשוב לפעילות. המחזורים שלא שוחקו יושלמו בסופי שבוע בתקופה הקרובה.

משחק המחזור שישוחק השבוע:

הפועל כפר סבא – הפועל חיפה
אליצור איתו אשקלון – אליצור נתניה
מכבי קרית מוצקין – מכבי רחובות
אליצור יבנה – הפועל ר"ג/גבעתיים
מכבי חיפה – עירוני רעננה
מכבי הוד השרון – עירוני קרית אתא
הפועל גליל עליון – הפועל עפולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא