סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 1:50 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
תשעה משחקים יהיו הלילה בליגה הטובה בעולם, ואלו הם:

בוסטון - דטרויט: הפיסטונס עם פתיחה מושלמת שצפויה להתאזן מתיישהו, סיכוי טוב שהמשחק מול הסלטיקס יוביל להפסד ראשון העונה.

יוטה -ניו אורלינס: גם הפליקנס מושלמים עד כה וגם כאן סיכוי טוב להפסד ראשון מול הג'אז שיש להם פוטניאל גבוה יותר ממה שהראו עד כה.

שיקגו מול אטלנטה: שתיים מנמושות המזרח. נלך עם הבולס, למרות פתיחת העונה הטובה של טריי יאנג.

אינדיאנה - קליבלנד: הקאבס הפסידו את כל חמשת המשחקים עד עכשיו וקשה להאמין שדווקא מול הפייסרס החזקים זה ישתנה.

שארלוט -פילדלפיה: קמבה ווקר בכושר נהדר, אבל אם סימונס משחק אני מהמר על הסיקסרס.

פורטלנד - מיאמי: בלייזרס.

פיניקס -ממפיס: משחק בין שתי יריבות יחסית שקולות ושניים מהרוקיס המעניינים. הכל פתוח.

אורלנדו - מילוווקי: פוטציאל טוב למילווקי לשמור על המאזן המושלם, למרות שלמג'יק יש לא מעט כישרון והם עשויים להקשות יותר ממה שנדמה במבט ראשון.

לייקרס -סאן אנטוניו: גם כאן משחק שקול, הלייקרס לברון ינסו לנקום על ההפסד במשחק המשוגע בשבוע שעבר.

נערך לאחרונה על ידי יואי בתאריך א' אוקטובר 28, 2018 2:59 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 1:56 am 
Sophomore

מדובר כמובן במשחקים של ה27 באוקטובר, טעות שלי. איך מתקנים את נושא הת'רד, זה עניין למנהלים?

עריכה- תוקן.
ובינתיים בוסטון דורסת את דטרויט. בראון ות'ייס מובילים את רשימת הקלעים עם 14 נק' כ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 5:29 am 
Junior

הרבה משחקים לא היו צמודים. ניו אורלינס שחקו בלי דיוויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 6:08 am 
Junior

ובמשחק צמוד, דרוזן והספרס מנצחים פעם שנייה השבוע את לברון והלייקרס.
היה קרוב כל המשחק, כשהרבע הרביעי מתחיל ביתרון נק' ללייקרס. כמה החטאות של הלייקרס והספרס עולים ליתרון 8 דקה וחצי לסוף. שתי החטאות של הספרס והארט קובר שלשה שמורידה את ההפרש לנקודה. דרוזן קולע מחצי מרחק ו13 שניות ללייקרס בפיגור 3. פעמיים בהתקפה לברון מנסה להוציא זריקה נורמלית אבל לא מצליח, פאול על הארט בריבאונד שלוש שניות לסוף. קולע את הראשונה ומחטיא (בכוונה?) את השניה, גאסול מכניס מרפק ללברון בגרון, לוקח את הריבאונד ונופל על לברון שקרס לרצפה. פאול, גאסול קולע את שתיהם ונגמר המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 7:10 am 
Hall of Famer

ברין פורבס ממש מרשים. נתן עונה סבירה מהספסל אשתקד אבל זה שונה לפתוח את המשחק ובטח לתת מספרים כמו שלו. חמישה משחקים שלו וכולם ספרות כפולות.

דרוזן די מפתיע אותי במסירות שלו.
גיי גם עם פתיחת עונה טובה. מפתיע בהגנה בעיקר כי סקורינג תמיד היה לו. הוא שמר פה ושם את לברון ועשה זאת טוב.

השניצל האוסטרי שבא יחד עם דרוזן נראה כמו כלום. הספרס תמיד החזיקו בלבנבן גבוה לא הכי כשרוני (ראשו, אוברטו, ספליטר) אבל הוא נראה לא ממש קשור לכלום. 34 דק ב3 משחקים וכבר שני dnp ברצף.

אגב מגי שוב נתן גגות ומשחק לא רע וגם מסירה החוצה מהצבע לכלום בחצי. ישר לשאקטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 7:16 am 
Hall of Famer

לפי הסטט' בבוקס סקור זה היה משחק אדיר של דרוזן: 30-12-8-2-1 עם למעלה מ-60% מהשדה (בלי נסיונות לשלוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 8:29 am 
Junior

ג`וש ג`קסון עם פתיחת עונה רעה מאוד בפיניקס. מי שהתלהב בחצי השני של העונה שעברה מקבל עוד תזכורת לשים כוכבית על שחקנים ש“פורצים“ בזמן זבל (הדי ארוך) של העונה הסדירה.

הפרחים למקדונויו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 9:39 am 
מנהל פורום

satriani כתב:
ברין פורבס ממש מרשים. נתן עונה סבירה מהספסל אשתקד אבל זה שונה לפתוח את המשחק ובטח לתת מספרים כמו שלו. חמישה משחקים שלו וכולם ספרות כפולות.

דרוזן די מפתיע אותי במסירות שלו.
גיי גם עם פתיחת עונה טובה. מפתיע בהגנה בעיקר כי סקורינג תמיד היה לו. הוא שמר פה ושם את לברון ועשה זאת טוב.

השניצל האוסטרי שבא יחד עם דרוזן נראה כמו כלום. הספרס תמיד החזיקו בלבנבן גבוה לא הכי כשרוני (ראשו, אוברטו, ספליטר) אבל הוא נראה לא ממש קשור לכלום. 34 דק ב3 משחקים וכבר שני dnp ברצף.

אגב מגי שוב נתן גגות ומשחק לא רע וגם מסירה החוצה מהצבע לכלום בחצי. ישר לשאקטין.

אני חושב שיש איזה הסכם שמגי לא יופיע יותר בשאקטין no matter what

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 9:56 am 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
ג`וש ג`קסון עם פתיחת עונה רעה מאוד בפיניקס. מי שהתלהב בחצי השני של העונה שעברה מקבל עוד תזכורת לשים כוכבית על שחקנים ש“פורצים“ בזמן זבל (הדי ארוך) של העונה הסדירה.

הפרחים למקדונויו.

לא שבא לי להגן על מקדונו, אבל הבחירה בג'קסון היתה נכונה ובואו נזכור שמדובר בילד בן 21 בתחילת עונתו השנייה בליגה. יש לבחור הזה מספיק כשרון והוא הראה מספיק דברים כדי שיהיה אפשר להאמין שייצא ממנו משהו גם אם בכמה משחקים הוא פחות טוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 10:56 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
החתול יובב כתב:

הפרחים למקדונויו.

לא שבא לי להגן על מקדונו, אבל הבחירה בג'קסון היתה נכונה ובואו נזכור שמדובר בילד בן 21 בתחילת עונתו השנייה בליגה. יש לבחור הזה מספיק כשרון והוא הראה מספיק דברים כדי שיהיה אפשר להאמין שייצא ממנו משהו גם אם בכמה משחקים הוא פחות טוב.

אני עוד לא בא לקבוע שהבחירה בג'קסון הייתה נכונה, אבל כל העונה שעברה הייתה גארבג' טיים בפיניקס וג'קסון היה טוב ביותר מחצי ממנה, פתח חלש בנובמבר-דצמבר והחל מינואר בערך, המספרים שלו השתפרו מאוד, בהחלט שחקן שלכל הפחות צריך להיות סבלניים איתו. זה לא בנדר שהראה כלום ושום דבר מהשנייה שנבחר ועד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 11:26 am 
Hall of Famer

בחירה נכונה, לא טובה (עוד אי אפשר לדעת אם טובה או לא).

כשיש לך כשרון כמו ג'קסון על הלוח-MVP של המקדונלדס שנתן עונת מכללות מצוינת בקנזס-אתה שואף לקחת אותו. זה לא אומר שהוא יהפוך להיות שחקן NBA טוב, אבל זה בהחלט אומר שיש לו את הפוטנציאל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 12:45 pm 
Junior

אפרופו פיניקס, נראה שהם התייאשו מבנדר. אם בשנה שעברה הוא שיחק 82 משחקים עם ממוצע של 25 דק' למשחק, השנה מתוך 5 משחקים הוא שותף רק ב-3, וקיבל טוטאל של 11 דק'. ומדובר על פיניקס, כן? לא אחת מהאריות, בלשון המעטה. קצת חבל אחרי שנתנו לו כ"כ הרבה דקות בשנה שעברה, ובסה"כ מדובר בבחור בן 20. אבל כנראה שהם לא רואים משהו שייצא ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 1:04 pm 
Sophomore

שלוש נקודות לאחר צפייה במשחק של הספרס-לייקרס הלילה.

א. הלייקרס מנסים לחקות את גולדן סטייט בסגנון המשחק ולשחק מהר בכל מחיר. מצד אחד זה יוצר סקור גבוה והנאה לצפות בהם משחקים, אבל מצד שני זה גם יוצר מצב של המון המון זריקות לא טובות שאולי בשביל שחקני גולדן הן זריקות לא רעות, אבל אצל הלייקרס זה היה הגורם שהחזיר את סן אנטוניו פעם אחר פעם למשחק.
ב. עם כל הכישרון הגדול שיש בלייקרס, בסוף כשהיה צריך לעשות נק' חוץ מלברון אף אחד לא היה מסוגל לעשות אותן וכל ההתקפה הייתה תקועה.
ג. חוזר בי מההימור שהספרס לא יעשו פלייאוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 1:39 pm 
Hall of Famer

פוציץ' כתב:
שלוש נקודות לאחר צפייה במשחק של הספרס-לייקרס הלילה.

א. הלייקרס מנסים לחקות את גולדן סטייט בסגנון המשחק ולשחק מהר בכל מחיר. מצד אחד זה יוצר סקור גבוה והנאה לצפות בהם משחקים, אבל מצד שני זה גם יוצר מצב של המון המון זריקות לא טובות שאולי בשביל שחקני גולדן הן זריקות לא רעות, אבל אצל הלייקרס זה היה הגורם שהחזיר את סן אנטוניו פעם אחר פעם למשחק.
ב. עם כל הכישרון הגדול שיש בלייקרס, בסוף כשהיה צריך לעשות נק' חוץ מלברון אף אחד לא היה מסוגל לעשות אותן וכל ההתקפה הייתה תקועה.
ג. חוזר בי מההימור שהספרס לא יעשו פלייאוף העונה.

המערב קשוח מאוד אבל קשה להמר נגד פופ. אף פעם לא רעיון טוב.
באופן כללי, הלייקרס, יוסטון ואוקלוהומה סיטי במערב ו-וושינטון במזרח עם פתיחת עונה לא טובה (בלייקרס זה בא לידי ביטוי בתוצאות; המשחקים עצמם טובים). דנבר, אנתוני דייוויס, מילווקי וטורונטו עם פתיחה מצוינת בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 11:57 pm 
Hall of Famer

כמה מילים על משחקי הלילה שעבר:
- בוסטון נותנת בראש בדטרויט 109-89 עם 62 נק' מהספסל. הפיסטונס לא מאוד עמוקים, ועם קו אחורי בינוני מינוס (רג'י ג'קסון הוא לא גארד בטופ של הליגה). לכן, במוקדם או במאוחר, אני חושב שהם יחפשו טרייד, משער שישמחו להיפטר מכמה בחירות דראפט סיבוב ראשון כדי להביא חיזוק כאן ועכשיו שיהיה צלע שלישית לדראמונד וגריפין. אולי אפילו תחליף לג'קסון הבינונימי.
- יוטה עם 3-0 בחוץ ו-0-2 בבית. הלילה הנחילו הפסד ראשון העונה לניו אורלינס נטולת חדגבה, וגם הם נתנו בראש 132-111. הקו האחורי של יוטה נתן נוקאאוט עם 28 ו-12 אס' של רוביו ו-22 של מיצ'ל מול 0 נק' של פייטון ו-5 של איטוואן מור.
- שיקגו גם עם נצחון חוץ בדו-ספרתי, 97-85 באטלנטה. על זאק לוין כבר דיברנו. הלילה 27 נק' 11 ריב' 3 אס' ו-9 איב'. ג'בארי פארקר בשקט בשקט מהספסל תורם את שלו עם 16 נק' למשחק.
- גם אינדיאנה ניצחה בחוץ בדאבל פיגרס - 119-107 בקליבלנד, במשחקו האחרון של טיי לו. קליבלנד הולכת לעונה ארוכה ומרירה.
- השילוב של סימונס ופולץ לא עובד. גם לא נראה שיש שיפור משמעותי אצל פולץ. אותו שחקן, רק קצת יותר בריא. לדעתי צריכים להוריד את פולץ לספסל ולהעלות כשחקן שישי.
- לילארד מפגיז 42 בעוד משחק מרשים. אפרופו שחקני ספסל לא רעים, וייד עומד על 13 נק' למשחק עד כה.
- ממפיס כבר 3-2, ונראה שהם חוזרים לעצמם אחרי עונת נפל בלי קונלי. אולי סופסוף העונה כספי ישחק בפלייאוף... אייטון בעוד משחק מרשים 24 נק' (12/13 מהשדה) 8 ריב' ו-5 אס'.
- מילווקי מושלמת 6-0. הפריק נראה מצוין והם נראים כמו מכונה משומנת תחת בודנהולזר. יחד עם זאת, מזכירים קצת את אטלנטה של בודנהולזר. רוצה לומר - נראה שירוצו טוב בעונה הסדירה, ואז יקבלו בראש בפלייאוף.
- כולם מדברים על קוואי, אף אחד לא מדבר על דרוזן. 27 נק' 7.8 אס' ו-6 ריב'. עד כה, נראה שהוא משתדרג תחת פופ, ומציג רבגוניות שלא ראינו ממנו מספיק בעבר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 1:01 am 
Hall of Famer

איך מילווקי תחת בודנהולזר אחרי שישה משחקים בלבד נראים לך כמו קבוצה שתקבל בראש בפלייאוף?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 1:03 am 
Hall of Famer

קו אחורי של בלדסו + ברוגדון וגבוהים שמיידים שלשות עוד לא הוכח בתור מתכון להצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 1:05 am 
Hall of Famer

שחקן בטופ של הטופ של הליגה פלוס סייד קיק טוב מאד וסגל עמוק בתוספת מאמן מעולה עוד לא הוכח בתור יקבלו בראש בפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:19 pm 
Hall of Famer

לא שהיו הרבה כאלו במזרח בשנים האחרונות. אטלנטה של בודנהולזר חטפה 4-0 למרות יתרון ביתיות, מאמן טוב, עומק וסגל יחסית מאוזן (אם כי בלי שחקן בטופ של הליגה)

סגל עם 2-3 גארדים שהיוצר היחיד הנורמלי זה הגריק פריק, וגם הוא מוגבל במידה מסוימת בניהול משחק. לדעתי קבוצה כמו בוסטון תאכל אותם לארוחת בוקר, ודי בקלילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:29 pm 
Hall of Famer

בלדסו אולי עושה המון שטויות אבל הוא בהחלט שחקן יוצר
ומידלטון הוא מהפינישרים הטובים בליגה, בהחלט אפשר להשוות אותו לשחקן כמו קליי תומפסון (שאולי עולה עליו, אבל לא בהמון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:35 pm 
Hall of Famer

ברצינות?

קליי: 3 פעמים אלוף אן בי איי, 4 פעמים אולסטאר במערב, פעמיים חמישיה שלישית, 2.9 שלשות ב-42% בקריירה
מידלטון: שום פרס בקריירה, 15 נק' למשחק, 1.6 שלשות ב-40% בקריירה.
בקיצור כבודו במקומו מונח, אבל עוד לא ברמה של קליי, למרות שקליי די תנודתי בשנים האחרונות.
כן צריך להגיד שמידלטון מתפקד בשנה האחרונה לא מעט 3 בעוד קליי כמעט אך ורק 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:43 pm 
Junior

שלא לדבר על ההגנה של קליי, ששומר על הגארד הטוב בדרך כלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:48 pm 
Hall of Famer

אמרתי שכפינישר הוא לא נופל מקליי בהרבה, ואני בהחלט מאמין בכך (גם אם אני מעדיף את קליי). ברור כמובן שאם לוקחים גם את ההגנה לידי חשבון, קליי שחקן טוב בלא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 10:57 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
לא שהיו הרבה כאלו במזרח בשנים האחרונות. אטלנטה של בודנהולזר חטפה 4-0 למרות יתרון ביתיות, מאמן טוב, עומק וסגל יחסית מאוזן (אם כי בלי שחקן בטופ של הליגה)

סגל עם 2-3 גארדים שהיוצר היחיד הנורמלי זה הגריק פריק, וגם הוא מוגבל במידה מסוימת בניהול משחק. לדעתי קבוצה כמו בוסטון תאכל אותם לארוחת בוקר, ודי בקלילות.

אבל זה לא מה שאמרת ולא מה שהתכוונת. אתה רשמת את המשפט הבא -
"מילווקי מושלמת 6-0. הפריק נראה מצוין והם נראים כמו מכונה משומנת תחת בודנהולזר. יחד עם זאת, מזכירים קצת את אטלנטה של בודנהולזר. רוצה לומר - נראה שירוצו טוב בעונה הסדירה, ואז יקבלו בראש בפלייאוף."
כלומר הקו המקשר הוא כמובן בודנהולזר. עוד קבוצה אופיינית שלו שטובה בעונה הרגילה ותקמול בפלייאוף. אין קשר, למעט המאמן כמובן, בין אטלנטה שהבעיה הגדולה שלה היתה שחקן יוצר ברמה הגבוהה של האן.בי.איי, למרות קבוצה עמוקה ומאוזנת, לבין מילווקי שהבעיה הגדולה שלה היא איזון בקבוצה, למרות שחקן יוצר מהטופ של הליגה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה