סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 3:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בהישגים אתה מצטט קומיוניקט שזה לצטט קומיוניקט. אין לך ולי מושג מה זה "שותף פעיל ב...". זה קומיוניקט של פוליטיקאי, נו.

ברעיונות-אין ספק שיש לו צוות שעוזר לו לחשוב על הרבה דברים, בוא נראה אם וכאשר ייבחר-מה יעשה באמת.

לגבי הנאמנות, יש דרך וצורה. יש עניין קטן שלא דיברנו עליו: זמיר הצהיר לא אחת שלא יתמודד מול חולדאי. לפיכך, הדרך של זמיר דוחה אותי וברור לי שהוא הרים ראש כי אבאל'ה של מאיהל'ה מזרים לו הרבה מאד כסף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 4:05 pm 
Junior

ראי, אם אתה מעודכן ומעורה ברשות שלך, תן עדכון - במי אתה תומך וצפי מי לוקח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 4:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מאד מעורה בבחירות ברשות שלי למרות שאני לא פעיל של אף אחד, אבל הרשות שלי קטנה ושולית מכדי לעניין מישהו שלא גר בה או בשכנות אליה. מי שלא גר בה או באזור הקרוב גם לא יכיר את המועמדים, הם לא מוכרים ברמה הארצית.

נדב:
לא יודע קומוניקט או לא, אני מצטט ידיעות עיתונאיות שחלקן מדברות על פרוייקטים שהם במובהק בייבי שלו כמו מרכזי הצעירים או רישוי העסקים לעסקי חיי הלילה. אני לא תל אביבי ונדמה לי שגם אתה לא, אני לא מעורה בחיי היומיום בעיר ואין לי את הכלים לשפוט אם זה בלוף או לא, אבל נראה לי שהתל אביבים שכן מעורים אמרו את דברם, חיזקו אותו בבחירות 2013 ונראה שיחזקו אותו עוד יותר עכשיו. זה ששלושה חודשים אחרי שהוא הודיע שירוץ הוא כבר נחשב בר תחרות לחולדאי בכלל - אני לא זוכר שהיה מצב כזה שלחולדאי אשכרה הייתה תחרות מאז שנהייה ראש עיר.
כנראה שהם השתכנעו שההישגים שלו אמיתיים, ושהוא כן בעל דיעה וחשיבה משל עצמו ולא איזה תוכי שמדקלם את מה שאמרו לו יועצים שהציבור רוצה לשמוע.
אני אגב לא חושב שהוא ינצח את חולדאי, הוא נכנס מאוחר מדי למירוץ ולא יספיק לסגור את הפער, אבל עדיין יתחזק מאד.

ולגבי הנאמנות - עוד מעט אני אתחיל לבכות בטורקית על חולדאי הנבגד... זה באמת הדבר האחרון שמטריד אותי. שוב אני חוזר לדוגמת דנילוביץ' - גם דנילוביץ' אמר בזמנו שלא יתמודד מול טרנר, הוא חשב או ציפה - לא יודע אם היה לו על מה להתבסס - שטרנר יפנה לו את המקום ויתן לו את ברכת הדרך. כשזה לא קרה הוא שבר את הכלים ורץ נגדו. דנילוביץ' היה קרוב לטרנר הרבה יותר משזמיר קרוב לחולדאי, למעשה דנילוביץ' היה זה ששיכנע את טרנר 10 שנים קודם לכן לרוץ לראשות העיר...
אז פאקינג מה? מזל שתושבי באר שבע לא היו צדקנים כמוך, החליטו שעם כל הכבוד לנאמנות הם בוחרים במי שהם חושבים שיהיה ראש עיר יותר טוב, וזכו בראש העיר הכי טוב שהיה להם מעודם כנראה. ההבטחות שהוא נתן לטרנר, עם כל הכבוד, בטלות בשישים לעומת זה.
ואני לא יודע אם אסף זמיר יהיה ראש עיר טוב כמו דנילוביץ' (כמו שאמרתי למעלה, אני לא חושב שבקדנציה הזו תהייה לנו אפשרות לשפוט בכלל...) וגם לא יודע אם הייתי מצביע עבורו אם הייתי תל אביבי. אני כן יודע שעם כל הכבוד להבטחה לחולדאי, אם הייתי תל אביבי שחושב שזמיר יהיה ראש עיר טוב מחולדאי - ההבטחה שלו לחולדאי לא הייתה מזיזה לי קצה שערה, כי יש דברים חשובים יותר שישפיעו על חיי בחמש השנים הבאות. אותו השיקול ששקלו תושבי באר שבע לפני עשר שנים, ורק הרוויחו ממנו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 5:10 pm 
Hall of Famer

תראה, אני קצת מכיר אותך כבר כמה שנים, ואני יודע שברגע שהבוט עובד-שום דבר לא יעצור אותו ואתה תמשיך עם "באר שבע-דנילוביץ', דנילוביץ'-באר שבע" עד שהכלב ימות או שהפריץ ימות או שסלניוז ייפול ויימחק. זה לא הסיפור ולא המקרה. אמרתי שהקמפיין של זמיר דוחה אותי, הסברתי למה הוא דוחה אותי, זכותך לחשוב שהוא מגניב ורענן ושהבת שלך עושה את הדבר הנכון בתמיכתה בו. למה לא. אותי הוא דוחה. אפשר להתקדם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 6:20 pm 
Hall of Famer

בסדר, הבנתי שאתה סולד מהעניין האישי שלו עם אשתו והסבא העשיר שלה והדחיפה של כלי תקשורת מסויימים, זו חזות הכל, הישגיו הם קומוניקטים, רעיונותיו הם דיקלומים שחשבו בשבילו, והנאמנות לבוס היא נורא חשובה. אם זה יותר חשוב מהשאלה האם הוא יהיה ראש עיר יותר טוב, אני אם הייתי תושב תל אביב הייתי חושב שזה זניח ובטל בשישים. אתה כמובן רשאי לחשוב שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 7:40 pm 
Hall of Famer

זה כמעט מובן מאליו שאני לא חושב שהוא יהיה ראש עירייה טוב מחולדאי, שהוא הטופ שבטופ של ראשי העירייה בארץ כבר הרבה שנים.

והיתה לא מעט דמגוגיה בתגובה שלך, אז אעצור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 7:45 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
איך זה גורם להם להצביע?

נראה לי שזה הרציונל ביום החופש (מלבד הטיעון של מבני ציבור שאמר ודים, שאפשר למצוא לו פתרון יותר זול מלהשבית את כל המשק ליום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 10:45 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
זה כמעט מובן מאליו שאני לא חושב שהוא יהיה ראש עירייה טוב מחולדאי, שהוא הטופ שבטופ של ראשי העירייה בארץ כבר הרבה שנים.

והיתה לא מעט דמגוגיה בתגובה שלך, אז אעצור.

לא הבנת למה כוונה האמירה האחרונה שלי, לא שאלתי אם אסף זמיר יהיה ראש עיר יותר טוב מחולדאי. אני כמי שלא תל אביבי ורק תייר בעיר מדי פעם לא יודע את התשובה. כיוונתי למה שאתה רואה כמרכז הקמפיין, שלא לומר - הדבר היחידי בו, והאם זה יותר חשוב מהשאלה המהותית באמת. בעיני מדובר בדבר זניח בעליל.
גם אני חושב אגב שחולדאי ראש עיר מצוין, מהטובים שהיו לתל אביב, אבל שוב, זה מזווית ראייה של תייר. אני כן חושב, שוב בראייתי הדי מוגבלת, שבקדנציה האחרונה תנופת העשייה שלו קצת נעצרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 11:08 pm 
Hall of Famer

הקמפיין של אסף זמיר דוחה אותי. אם הוא יהיה ראש עירייה טוב? כמוך, אין לי מושג. אולי כן. ואם הוא עשוי להיות טוב, אז שיבחרו בו. עדיין זה דוחה אותי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 1:45 am 
Hall of Famer

ודים כתב:
ליום השבתון להבנתי יש שתי סיבות - אחת זה באמת כדי לאפשר לכולם להצביע, אבל הסיבה העיקרית היא שהמבנים של רוב בתי הספר מארחים קלפיות ואז חייבים להוציא את הילדים לחופש. אם מוציאים את הילדים לחופש אז כבר כדאי גם לתת להורים חופש (וכן, אני יודע שבהרבה חופשים הילדים בחופש וההורים לא, אבל פה יש אינטרס גדול יותר שלא לעצבן את ההורים).

אתה באמת מאמין לסיבה הראשונה ?
האלמנט השני בהחלט בעייתי , אני מסכים

ודים כתב:
ולגבי לשבת בבית ולא להשפיע- לא להצביע בכלל זו גם השפעה!! (שלילית)

זו דעתך
אם אני אדיש יחסית בין החלופות ( מסיבותיי שלי ) - אז אני יכול לטעון שלהצביע זו השפעה שלילית ...
מה שהרבה אנשים לא מבינים זה שגם אי הצבעה היא מימוש זכות דמוקרטית ( האם היינו רוצים שיהיו סנקציות נגד אנשים שלא מצביעים כמו שעולה לא אחת כרעיון ? מה השלב הבא - סנקציות כנגד הצבעות לא פופולריות ?! )

אני כל כך אנטי לנושא כי פשוט אני לא מבין מדוע עוד כמה אחוזי הצבעה ( במקרה הטוב - נחיה ונראה ) הם סיבה להשבתת כל המשק , כשכמדומני הנזק המוערך על כך הוא כשני מיליארד שקלים ( שבאקט דמגוגי אגיד שזה פי 4.5 מהסכום הנידון בימים הללו כתוספת המחודשת לסל הבריאות ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2018 11:23 am 
Senior

האמת שהבחירה היא באמת מאוד מאוד קשה. אני מתלבט בין ארבעה מועמדים בבחירות לראשות המועצה האיזורית מעלה יוסף (על שם יוסף וייץ כמובן, מה זאת אומרת איזה יוסף?).
    - קודם כל יש את שמעון גואטה שהוא ראש המועצה המכהן, אין לי מושג מה הוא עושה במועצה אבל לזכותו ייאמר שהוא לא מלכלך את שולי הדרך בשלטי תעמולה. מצד שני, הוא מכהן כבר המון זמן (נדמה לי שמ 2012) והגיע הזמן לשינוי.
    - ממולו מתמודד יוסי כמיסה ממושב נטועה. אני לא יודע מי הוא ומה הוא אבל השם כמיסה מהלך עליי קסם וגם סיסמת הבחירות שלו (רק כמיסה מנוסה, רק כמיסה יעשה) מצאה חן בעיניי. עם זאת, הוא הגיע מהממסד הבטחוני (היה ביס"מ או בימ"מ או משהו כזה) והגיע הזמן שהגנרלים האלה יפסיקו לצפות לשטיחים אדומים בצאתם לאזרחות.
    - מתמודד נוסף הוא יוסי אדוני. בינינו, אי אפשר שלא לבחור במישהו שיהיה כל כך טבעי לקרוא לו "אדוני ראש המועצה" בלי להרגיש אהבלים וזו בהחלט נקודה לזכותו. הבעיה איתו היא שהוא נראה אחד לאחד כמו הרשע מהסרט הראשון של אינדיאנה ג'ונס (חוקר הגסטפו) ומצפוני לא יניח לי אם אשלם ארנונה לנציג הגסטפו במעלה יוסף.
    - חשוב להזכיר גם את צחי בן עיון שמצד אחד אין לי מילה רעה להגיד עליו, מאידך, אין לי גם מילה טובה להגיד עליו. בהחלט יכול להיות שמדובר בפיקציה אבל אולי לא. קודם שייבחר ואז נראה.

הבחירה אכן קשה מנשוא, אני מודה שהיא אף מדירה שינה מעיני. אני אישית נוסע ביום שלישי בבוקר לסיני ולכן ייבצר ממני להצביע אבל אני סמוך ובטוח שאחיי, תושבי המועצה האיזורית מעלה יוסף, יידעו אל נכון לשים את הפתק הנכון בקלפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 7:48 am 
Junior

מאז שיעקב יעקב עזב הבחירות אצלכם כבר לא מה שהיו פעם. אפילו אבי קרמפה לא הצליח לרגש כמוהו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 8:00 am 
Senior

הסירו ידיכם מקרמפה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 11:05 am 
Hall of Famer

לא יודע למה, הפרצוף של משה ליאון בכרזות שלו מצחיק אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 11:09 am 
Hall of Famer

קורא עוד כתבה מפרגנת על מאיה ורטהיימר.

נזכר בנדב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 11:16 am 
Hall of Famer

מאיה היא הבקי שלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 12:08 pm 
Junior

אני מת על בחירות מקומיות, אבל לצערי עברתי בקיץ לתל מונד ושיניתי כתובת במשרד הפנים.

תל מונד מנוהלת על ידי ועדה קרואה ואין בחירות. מצ'עמם.

מה שנשאר זה לנסות לעקוב אחר הנעשה במועצות השכנות - לב השרון וקדימה-צורן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 12:16 pm 
Hall of Famer

אני גר כעת בלב השרון (לא שיניתי במשרד הפנים אז מצביע, אם מצביע, בנתניה). האם המעורים בעניין יכולים לומר מי המועמד המוביל? ריטוב? אלי אטון? אולי רונן סלטון יפתיע (אם כי לא השקיע בגרפיקה של השילוט)?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 1:08 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אני גר כעת בלב השרון (לא שיניתי במשרד הפנים אז מצביע, אם מצביע, בנתניה). האם המעורים בעניין יכולים לומר מי המועמד המוביל? ריטוב? אלי אטון? אולי רונן סלטון יפתיע (אם כי לא השקיע בגרפיקה של השילוט)?

באיזה מושב ? אני מניח לפי מה שכתבת שאתה בגוש הצפוני.
אני הייתי תושב עין ורד ב20 שנה האחרונות, ומעורב מאד בנושאי נוער וקהילה, ולכן מעורה מאד בנעשה בלב השרון.

עמיר ריטוב המועמד המוביל, משמש כראש המועצה כבר 11 שנים. הוא ממושב חרות.
רונן סלטון, חבר מועצה ממושב משמרת, היה הקול האופוזיציונרי הבולט מול ריטוב לאורך שתי הקדנציות שלו, והפעם החליט שהגיע הזמן לרוץ מולו.
אלי אטון, ממושב ניצני עוז, מייצג את האופוזיציה מהגוש הצפוני. בקמפיין שלו בשבועיים האחרונים מנסה לשכנע את מאוכזבי ריטוב להצביע אליו ולא לסלטון, כי לטענתו רק ככה יש סיכוי להדיח...

לב השרון מועצה בעייתית מאד מבחינה כלכלית.
ראש המועצה נכשל בהגדלת ההכנסות מארנונה מפיתוח אזורי תעשיה ומסחר, מה שגורם למצב גרעוני מתמיד ולעול מיסים גבוה, במיוחד על האוכלוסיה בישובים המבוססים.
הטענה העיקרית במושבים חזקים כמו עין ורד היא שנמאס להם לממן את הישובים "המסכנים", ושחלוקת התקציבים במועצה צריכה להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 1:31 pm 
Hall of Famer

גר בשכירות בצור משה, ואכן עול המיסים כבד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 6:04 pm 
Hall of Famer

אני גר באזור וקצת מוזר לי מה שאתה אומר. בתקופתו של ריטוב קם הקניון בצומת בני דרור, נדמה לי שגם מתחם "פרוטאה בכפר" הסמוך נבנה בזמן הזה. אזור התעשייה קדימה, ששייך ללב השרון (תיכף אדבר על זה) גדל משמעותית בתקופה הזו. אני חושב שגם אזור התעשייה בתנובות גדל. בקיצור נשמע לי מוזר הטיעון הזה שהוא נכשל בנושא שטחי מסחר.
מה שכן, אם הטענה היא שעכשיו המצב של לב השרון מבחינת שטחי מסחר הוא קשה - הוא עומד להיות קשה יותר... יש המלצה של וועדת הגבולות של משרד הפנים להעביר את אזור התעשייה לקדימה-צורן, ולחלק את הארנונה 50-50 במקום המצב הקיים של 60-40 לטובת לב השרון. עם זאת, יש טענה שהארנונה לעסקים בקדימה-צורן גבוהה יותר, ובסיכומו של דבר שתי המועצות ירוויחו, אבל את זה אין לי דרך לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:05 pm 
Sophomore

אני מעריך בזהירות, איך אומר נדב, הימור מושכל, משה ליאון הוא ראש העיר החדש של בירת ישראל. אולי אפילו בסיבוב הראשון.
גילוי נאות, אני אהיה די שמח עם תוצאה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 1:22 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני גר באזור וקצת מוזר לי מה שאתה אומר. בתקופתו של ריטוב קם הקניון בצומת בני דרור, נדמה לי שגם מתחם "פרוטאה בכפר" הסמוך נבנה בזמן הזה. אזור התעשייה קדימה, ששייך ללב השרון (תיכף אדבר על זה) גדל משמעותית בתקופה הזו. אני חושב שגם אזור התעשייה בתנובות גדל. בקיצור נשמע לי מוזר הטיעון הזה שהוא נכשל בנושא שטחי מסחר.

הקניון הוקם כשאני עברתי לעין ורד. כלומר בשנת 1995.
פרוטיאה מספר שנים אח"כ.
ריטוב נכנס לתפקיד ב2007. אין לו קשר לשניהם.
קדימה אכן גדל אבל כאמור חלק ניכר מההכנסות הולך לקדימה-צורן.
לגבי תנובות אני לא ממש יודע.

בכל מקרה ברור שזה לא מספיק, ותוסיף לזה את העובדה שבדירוג הכלכלי חברתי המועצה מדורגת גבוה ולכן לא זוכה למימון משמעותי מהמדינה למרות שחלק מהמושבים בה בהחלט זקוקים לסיוע, ותקבל מועצה שהיא עול על כתפי המושבים החזקים והמבוססים, שמשלמים כספים רבים ומקבלים תמורה נמוכה עד עלובה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 8:31 am 
Hall of Famer

תנובות זה איזור מסחרי עלוב למדי, ועלוב ממנו האיזור המסחרי מול תל מונד. מתחם דרורים הוא המתחם הסביר היחיד, וגם הוא לא קרוב לאיזור תעשייה עמק חפר, נניח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 9:52 am 
Hall of Famer

אחד הדברים המדהימים בעופר ברקוביץ, הוא שהוא הצליח להשלים קמפיין עם אפס טעויות.
הוא מגיע לקו הסיום בלי לעלות על העצבים של הדתיים, המתנחלים, השמאלנים מבית הכרם, הלהטבים והקטמונים. אפילו מול החרדים הוא לא פתח חזית של ממש.
וזה כאשר הוא בלב העשיה ולא כאאוטסיידר שאף אחד לא מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 85 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה