סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA ל 29 באקטובור
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 11:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
ואיך בדיוק אתה מבטיח את הקסם הזה, שתצליח למצוא כוכב בדראפט הבא? או בזה שאחריו? או בזה שאחרי אחריו? ואם אתה לא מצליח, איך אתה שומר את הכוכב הראשון שלא יתפוצץ מתסכול בזמן שאתה ממשיך לנסות x שנים?

וזה עוד לפני שאלות ששואלים ילדים גדולים שכבר נגמלו ממנג'ר: איך הליגה לא תטיל עליך סנקציות? איך תימנע מירידה קריטית בהכנסות? איך תיצור יחסי אמון עם סוכנים?

כמו כן זהו ת'רד על מחזור הNBA ל29/10/18, ואנחנו עדיין מדברים על האסטרטגיה של הינקי ונגזרותיה. Att צריך לקבל פרס על מפעל חיים או משהו.

מלבד דיוויס, עם כל הכבוד להולידיי ולמירוטיץ', לפליקנס אין כוכב נוסף. זה די מדהים אחרי 7-8 שנים. בדרך שלי סביר שהיו לידו 2 כוכבים נוספים והיה לו סיכוי אמיתי לאיים על ג"ס, במקום לאיים על הפליקנס במעבר לקבוצה אחרת.

כתבתי כאן בפורום בזמן אמת שהפליקנס עושים טעות שנה אחרי שנה (מלבד הקיץ האחרון). טייריק אוונס ואריק גורדון ורייאן אנדרסון הם שחקנים נחמדים והכל אבל זה לא מה שהוא היה צריך לידו. מתקשה לחשוב על דוגמאות של קבוצות שהאיצו בנייה ללא יסודות מספיקים ויצאו מזה טוב.

לא שאלתי אותך מה הפליקנס עשו. אמרת שבמידה וקבוצה בוחרת כוכב, עליה להצמיד לו חבורה של שחקני די-ליג חביבים ולהיות הכי גרועים שאפשר עד הבחירה בכוכב הבא. לכן שאלתי אותך:

1) איך אתה מבטיח שתמצא כוכב באחד מ, נניח, 3 הדראפטים אחרי הדראפט שבו הבאת את הכוכב הראשון?

2) במידה ולא הצלחת, איך אתה שומר את הכוכב הראשון לא מתוסכל?

3) איך הליגה תאפשר את זה?

4) איך תימנע מירידה דראסטית בהכנסות?

5) איך תיצור יחסי אמון עם סוכנים?

אם ב-3 הדראפטים שעברו יש לך 5 בחירות דראפט (קאפ ספייס מומר לבחירות דראפט + מכירת נכסים קיימים), מהן 3 בחירות גבוהות לפחות ולא פגעת בכלום (או יצרת טרייד עבור כוכב) אז... כנראה שאתה בבעיה, לא משנה כמה נכונה האסטרטגיה שלך. אם תוך כדי לא מצאת מציאה או שתיים אז בכלל זה אומר שלא עשית עבודה טובה מבחינת זיהוי כישרון, למרות ששמת את עצמך בעמדה מצוינת.

לגבי הכוכב, צריך לתאם ציפיות ולהסביר. כך או כך, דיוויס היה נשאר איתך (כמו שהוא נשאר עם הפליקנס האומללים). יש לקבוצות 9 שנים לבנות משהו סביב בחירת דראפט גבוהה.

זאת אומרת שהנחת המוצא שלך היא שיש לך 5 בחירות בכל דראפט, מתוכן 3 גבוהות, ב3 דראפטים רצופים. נניח שזה הגיוני (זה לא). עדיין זה לא מבטיח לך ולא קרוב להבטיח לך עוד כוכב. ומכיוון שאתה הגדרת את טי.ג'יי מקונל כמציאה, אז אנחנו בכלל די חלוקים בהגדרות.

עכשיו, למה שלא נהיה מדויקים לשם שינוי? 9 עונות זה אם הכוכב שלך חתם על חוזה דריק רוז. אם לא, יש לך 4 שנים איתו.

עוד לא הסברת איך אתה מונע ירידה בהכנסות (אולי נסביר גם לקהל? אה, בפילדלפיה ניסו ועדיין התרסקו למקום האחרון בליגה לכמה שנים? הליגה מנעה את זה בכח? באסוש עם המציאות!) ואיך אתה מייצר יחסי אמון עם סוכנים כשאתה במשך שנים לא לוקח מהם סחורה ורק מנסה לנצל שחקנים צעירים וזולים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 11:51 pm 
Junior

מירוטיץ' והולידיי הם אחלה לגמרי, בהחלט יכולים להיות 2-3 לאליפות עם דיוויס כmvp.
חוצמזה, יש את רנדל שיכול להביא כח אש מהספסל.
אתמול הפתיע שחקן צעיר בשם פרנק ג'קסון ושיחק ממש יפה במשך עשר דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 11:53 pm 
Hall of Famer

תאמינו לי , פראיירים הדאלאס האלו
לקחו את דונצ'יץ' הזה , נותנים לו להתפתח ומנצחים קצת משחקים
במקום לעשות את הצעד המתבקש ולאפסן אותו באירופה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 11:55 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
מירוטיץ' והולידיי הם אחלה לגמרי, בהחלט יכולים להיות 2-3 לאליפות עם דיוויס כmvp.
חוצמזה, יש את רנדל שיכול להביא כח אש מהספסל.
אתמול הפתיע שחקן צעיר בשם פרנק ג'קסון ושיחק ממש יפה במשך עשר דקות

לא אליפות, נשמע לי קצת רחוק מדי בעולם של גולדן, אבל דיוויס הוא חומר MVP ומירוטיץ'-הולידיי-רנדל זה צוות משלים נהדר. לא מספיק עמוקים, אבל בטח לא "אומללים" כפי שהגדיר Att.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 11:58 pm 
Hall of Famer

רק אציין לפרוטוקול שניו אורלינס כבר למעשה השיגו כוכב שני , ונראים טוב יותר בלעדיו למען האמת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:03 am 
Hall of Famer

או שאני מאוד מאוד לא ברור או שאתם מתעקשים לעוות כל דבר שאני כותב כדי להגחיך את העמדה שלי.
כך או כך, זה מעייף.

לא אמרתי שיש 5 בחירות בכל דראפט אלא 5 בחירות ב-3 שנים.
לא אמרתי שהפליקנס אומללים כעת אלא היו אומללים כשדייוויס חתם על החוזה מחדש.
בכלל, לא זוכר מקרה של כוכב שהקבוצה שבחרה אותו רצתה אותו ובחר ללכת למקום אחר.
לקבוצות יש הלכה למעשה 9 שנים עם השחקן שבחרו, אם ירצו בכך.
בין אם הוא מתוסכל, חמוץ או סתם מאוכזב (דיוויס סביר להניח היה כל אחד מהנ״ל במהלך התקופה שלו בניו אורלינס למרות שהם רדפו אחרי הפלייאוף החל מהרגע הראשון שהגיע לשם) או ממש שמח להיות שם.

״מירוטיץ' והולידיי הם אחלה לגמרי, בהחלט יכולים להיות 2-3 לאליפות עם דיוויס כmvp.״ - שיהיה בהצלחה, מה אני אגיד. לא ברור לי באיזה עולם זה יכול להתקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:08 am 
Hall of Famer

קודם כל, ואדבר בשם עצמי למרות שאני בטוח שכך גם עם האחרים, לא ניסיתי להגחיך אותך.

אם אתה מדבר על 5 בחירות בכל ה3 שנים, אז בכלל מדובר בהימור מסוכן ביותר, כשהנזק הוא מיידי וברור (קבוצה מחורבנת ביותר שאף אחד לא רוצה לראות או לשחק בה, האוהדים מצביעים ברגליים, הסוכנים כועסים, הליגה כועסת) והתועלת רחוקה מלהיות בטוחה להתממש. אין שום סיבה, אבל באמת שום סיבה, ללכת לבנייה מחדש בדרך שאתה מציע ולא בדרך המסורתית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:15 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
קודם כל, ואדבר בשם עצמי למרות שאני בטוח שכך גם עם האחרים, לא ניסיתי להגחיך אותך.

תאמינו לי , פראיירים הדאלאס האלו
לקחו את דונצ'יץ' הזה , נותנים לו להתפתח ומנצחים קצת משחקים
במקום לעשות את הצעד המתבקש ולאפסן אותו באירופה ...

זה ניסיון להגחיך את העמדה שלי, כמובן תוך עיוות מוחלט שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:17 am 
Hall of Famer

אעמיד לדין את שמואליקי במוסדות המוסמכים.

אבל אולי במקום להיעלב תסביר איך אתה מממש אסטרטגיה כזאת למרות התנגדות הליגה והסוכנים, ובמה זה עדיף על בנייה מסורתית ברמת הסיכון/סיכוי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:18 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

אם אתה מדבר על 5 בחירות בכל ה3 שנים, אז בכלל מדובר בהימור מסוכן ביותר, כשהנזק הוא מיידי וברור (קבוצה מחורבנת ביותר שאף אחד לא רוצה לראות או לשחק בה, האוהדים מצביעים ברגליים, הסוכנים כועסים, הליגה כועסת) והתועלת רחוקה מלהיות בטוחה להתממש. אין שום סיבה, אבל באמת שום סיבה, ללכת לבנייה מחדש בדרך שאתה מציע ולא בדרך המסורתית.

בעיניי ללכת לשוק השחקנים החופשיים ולבחור משם שחקנים בינוניים או בינוניים פלוס ולתת להם חוזים ארוכי טווח זו דרך מסוכנת פי כמה ועם אפסייד נמוך פי כמה.

אין דרך בטוחה. יש דרך שבה אתה נותן לעצמך את הסיכוי הגבוה ביותר להגיע להישגים שאתה רוצה להגיע אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:34 am 
Hall of Famer

סיכוי תיאורטי שמתעלם מהסיכונים הממשיים, התכוונת.

ועדיין לא הסברת התמודדות עם ירידה בהכנסות, התנגדות של הליגה, סכסוך עם סוכנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:43 am 
Hall of Famer

סיכוי ממשי, נדב. בחירות דראפט הן האמצעי מספר 1 להשגת כוכבים, בטח לקבוצות משווקים קטנים כמו ניו אורלינס. אם יש לך 5 אפשרויות כאלו, 3 מהן בטופ5, אתה תצטרך ממש לפשל כדי לא להשיג כוכב נוסף. לעומת זאת, אם תלך על השוק החופשי, בשלב כזה של בניה מחדש, אתה תצטרך נס כדי להשיג כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 1:02 am 
Hall of Famer

Att כתב:

סתם חשבתי על כך כהלצה ( לאחר שבמקרה קראתי רצף הודעות בנושא בדיוק אחרי עיון במספרים של דונצ'יץ' )
לא כניסיון אמיתי לתקוף/להגחיך את העמדות שלך
צר לי אם כך הצטייר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 9:04 am 
Junior

לא בעידן גולדן סטייט אולי, אבל ניו אורלינס בנויים לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 9:44 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:

סתם חשבתי על כך כהלצה ( לאחר שבמקרה קראתי רצף הודעות בנושא בדיוק אחרי עיון במספרים של דונצ'יץ' )
לא כניסיון אמיתי לתקוף/להגחיך את העמדות שלך
צר לי אם כך הצטייר

זה בסדר, תודה על ההבהרה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 9:48 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
לא בעידן גולדן סטייט אולי, אבל ניו אורלינס בנויים לאליפות

אחרי שעשו כמעט את כל הטעויות האפשריות ופה ושם כמה מהלכים טובים (מירוטיץ׳, רנדל), יש להם קבוצה טובה.
בנויים לאליפות זה סוג של בדיחה מבחינתי
ומה לעשות, זה העידן שלנו. צריך לבנות בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 10:27 am 
Hall of Famer

Att כתב:
סיכוי ממשי, נדב. בחירות דראפט הן האמצעי מספר 1 להשגת כוכבים, בטח לקבוצות משווקים קטנים כמו ניו אורלינס. אם יש לך 5 אפשרויות כאלו, 3 מהן בטופ5, אתה תצטרך ממש לפשל כדי לא להשיג כוכב נוסף. לעומת זאת, אם תלך על השוק החופשי, בשלב כזה של בניה מחדש, אתה תצטרך נס כדי להשיג כוכב.

כשאמרתי "סיכוי תיאורטי" לא התכוונתי סיכוי שהוא על הנייר בלבד, אלא סיכוי שאין לך דרך לחשב באמת. אתה לא יודע אם הסיכוי שלך להשיג כוכב ב3 הדראפטים הוא 2%, 78% או 46.3%. אבל המחיר שאתה משלם הוא כבד ובמזומן.

אני לא נכנס איתך שוב למלא הדיון אחרי שבאמת חרשנו אותו מכל הכיוונים. אני רק אציין לפרוטוקול שלא ענית על כמה מהשאלות שטרחתי לשאול שלוש או ארבע פעמים, ולכן אני מניח שאין לך תשובה טובה ולכן לא נוח לך לענות.

אגב, בדיון אחר שלנו מלפני תקופת-מה, טענת שאני "מתחמק מהמון טיעונים". גם שם ביקשתי ממך שלוש או ארבע פעמים להראות לי ממה התחמקתי, ולא עשית. אז הדרך של לענות רק על דברים מאד צרים שנוח לך לענות עליהם (וסלח לי, אבל מהותם היא חזרה נשנית ומשולשת ומרובעת על מה שאתה חושב שצריך לעשות כדי להשיג הרבה בחירות דראפט)-היא לא מפרה במיוחד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 10:40 am 
Hall of Famer

כאמור, היום אפשר לבצע בנייה מחדש כזו מבלי לעצבן אף אחד, כך שאני לא רואה סיבה להתייחס לשאלות שהעלית. נדמה לי גם שכבר נגענו בהן אלף פעם. אני אכן חייב לך תשובה בת'רד ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 11:27 am 
Hall of Famer

קודם כל זו היתה הדעה שלך גם אתמול, כשזה מאד עצבן את כולם, אז השאלה רלוונטית. מעבר לזה, הליגה תתעצבן גם היום אם תעשה במוצהר קבוצת דיליג עם כוכב כמו שאתה מציע, וסוכנים יתעצבנו גם היום אם לא תיקח מהם שחקנים, וקהל יתעצבן גם היום אם במקום קבוצת NBA תהיה לו קבוצת דיליג. אז הכל רלוונטי. הדבר היחיד שהשתנה, והוא משענת קנה רצוץ לטיעון שלך, זה שטנקינג כיום פחות משתלם.

(ומותר להגיד "אין לי תשובה טובה" או "לא חשבתי על זה". סתם טיפ. אבל אם אתה מתעקש שיש לך תשובות טובות, אז הנה הסברתי למה השאלות רלוונטיות ויאללה-תענה).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:41 pm 
Hall of Famer

לרוב שחקנים מובילים לא מגיעים לליגה בשלים. אם תסתכל על תחתית הליגה תראה שאין צורך מיוחד לאסוף כוכבי די ליג סביב כוכב עתידי (מעט מאוד קבוצות עושות טאנקינג) ואפשר להסתפק בשחקנים חביבים כמו אלכס לן או קארטר המבוגר או מת'יוס או מי שזה לא יהיה, אבל כאמור, אם זה מה שהיה צריך אז זה מה שהייתי עושה. בסופו של דבר, הגרעין שלך הוא מה שחשוב ואתה צריך לעשות את מה שטוב לקבוצה שלך. בטווח הארוך במקרה של בניה מחדש.

ברגע שאתה משקיע ברדיקים של העולם (שמשחק נהדר בפילי, טוב משחשבתי) או בטייסון צ'נדלר או כל מיני שחקנים שלא בטיימליין של הכוכבים שלך אז... זה לא מביא למקומות טובים. בסוף אתה תיפול בחזרה, בלי נכסים שיכולת לאסוף בדרך.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוקטובר 31, 2018 1:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 1:01 pm 
Hall of Famer

אמרת ונשארת בחיים. לא נכון, הוכח לך המון פעמים, אין לי כח להכנס לזה שוב.

אגב, אתה זה שדיבר על פליק-פלאקים? כי לפני כמה הודעות אמרת שליד כוכב היית אוסף חבורת שחקני די-ליג חביבים, והופ זה השתנה ל"אין צורך מיוחד לאסוף מהדיליג, אפשר סתם אלכס לן וקרטר ומת'יוס".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 1:03 pm 
Hall of Famer

במציאות שבה הינקי פעל זה היה הכרחי או קרוב להכרחי אם הניסיון הוא למקסם סיכויים. כיום - בליגה של היום בו אין כמעט קבוצות ששואפות למטה ובחוקי הדראפט החדשים - לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 1:04 pm 
Sophomore

היה אפשר לדעת שרדיק יהיה נהדר בפילי כי הוא היה נהדר גם בקליפרס. הוא היה החתמה טובה גם בזמן אמת (אם רוצים לנצח ולא להפסיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 1:06 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אמרת ונשארת בחיים. לא נכון, הוכח לך המון פעמים, אין לי כח להכנס לזה שוב.

לא יודע למה יש לך כח ולמה לא אבל אורלנדו, סקרמנטו ופיניקס והפליקנס ואפילו הלייקרס כולן ניסו להאיץ בנייה מחדש בעשור האחרון סיימו עם חוזים גרועים ותוצאות גרועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 1:07 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
היה אפשר לדעת שרדיק יהיה נהדר בפילי כי הוא היה נהדר גם בקליפרס. הוא היה החתמה טובה גם בזמן אמת (אם רוצים לנצח ולא להפסיד).

אבל הוא החתמה גרועה. בשלב שבו פילי הייתה היא אכן רצתה לנצח ולהתרומם אבל היא הייתה צריכה לעשות זאת עם הגרעין הצעיר שלה.

בכוונה בחרתי ברדיק כי הוא משחק היטב. במהלך השנתיים האלו פילי הייתה יכולה להשיג שתי בחירות סיבוב ראשון. לקבוצה בבנייה - וכן, פילי עדיין קבוצה בבנייה למרות שהיא לא רואה את עצמה ככזו - זה חשוב יותר מאשר מספר נצחונות ריקים שאף אחד לא יזכור כשהיא תעוף מהפלייאוף שנה אחרי שנה על ידי הסלטיקס או טורונטו או הבאקס או מי שזו לא תהיה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוקטובר 31, 2018 1:39 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה