blue כתב:
סתם תהייה, האם לדעתך ראשון לציון או בני הרצליה של העונה שעברה היו יכולות להרשות לעצמן לזרוק משחקים לטובת שיתוף שחקנים צעירים (שבמקרה הטוב הם לא בשלים)?
א. קבוצה שנלחמת על הירידה, לא, מן הסתם היא צריכה להפעיל את כל התותחים הכבדים על מנת להישאר בליגה...אבל התלאביביות והפועל ירושלים לא נלחמות על הירידה
ב'. תלוי. לא כל "ילדון צעיר", רק כאלה ששווים את זה ושבאמת יכולים לצאת מהם שחקנים מובילים בליגת העל. אני לא חי בסרט של להפוך את ליגת העל לליגת תיכונים עם 2 שחקנים שטרם מלאו להם 18 על הפרקט בכל רגע נתון... (למרות שזה יכול להיות משעשע)
בקיצור, לצערי אין הרבה כאלה בליגה שלנו אז אני לא רואה כיצד אפשר להכניס את הרצליה וראשון למשוואה (באופן אישי, אני יכול לספור רק את מדר, אבדיה ולוינסון רלוונטים לדיון הזה, באליפות הנוער הקרובה אפשר לבחון שוב את הסוגיה. אני לא מכיר עוד ילדים שחתומים בקבוצות הליגה הבכירה, שמתאימים לקבל דקות משחק למעט ה-3 מעלה, אם מישהו יודע על ילד צעיר שמסתובב בליגת ווינר ו"פספסתי" אותו מוזמן לתקן אותי)
עריכה:
וואלה, שכחתי את עמית עבו. צביקה שרף פירגן לו מאוד בגביע ווינר ובשני משחקי הליגה הראשונים אבל מאז קצת נרגע, אני מקווה שהוא ישמור על מספר דקות דו ספרתי, הזמן יעשה את שלו, בכל אופן תסכימו איתי שה-3 מעלה עם כשרון יותר גבוה (וגם צעירים ממנו בשנתיים אם אינני טועה)