סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 7:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סאבוניס כתב:
כמעט בכל קבוצה מחוץ למכבי זוסמן היה מקבל לדעתי 25-30 דקות למשחק, אבל בעיקר הזדמנות להוביל וליזום מהלכים.

בינתיים הוא אולי לא מוביל מהלכים , אבל מקבל ( גם בגלל פציעות ) 38 דקות בשבוע .

לגבי השוואת אבדיה/לווינסון : את הדקות שהראשון קיבל עד כה , השני לא יקבל במהלך העונה כולה . רק כדי לשים את הדברים בפרופורציות ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 7:39 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אני מתכוון להילחם על כך שלא ישנו את שיטת הפיינלפור רק כדי שלא תתבטא אחרת. אתה מצחיק אש.
תודה רבה... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 7:40 pm 
מנהל פורום

אדום88 כתב:
////מה מעניין בליגה שבמקרה משוחקת גיאוגרפית בתחומי מדינת ישראל, אבל אפשר לקחת אותה ולהעביר מחר לכל מדינה אחרת ולא תרגיש בהבדל////

חותם על המשפט הזה אך באותה נשימה זה קצת ריסקי ליישם את זה הלכה למעשה, כי אז זה עלול להוביל לעצלנות של השחקן הישראלי ! לכן, כן צריך לראות כיצד מונעים מדבר הזה לקרות.

אבל לא צריך לדבר פה בכלליות על השחקן הישראלי כי ה-דיון הוא על מיסטר אבדיה...דני אבדיה רחוק מלהיות עצלן (אם הוא היה עצלן הוא היה זורק את קריירת הכדורסל לפח והולך לעשן סמים ולשחק בסוני כמו מרבית חבריו תלמידי כיתה יב) ומגיע לו בהחלט הרבה יותר דקות משחק - כן, שוב, ספציפית כי הוא ילד צעיר, וספציפית כי בליגה שלנו מגדלי עזריאלי לא יתמוטטו אם הקבוצה תפסיד בגלל זה בפאקינג מחזור 5 או 6 * (לא טענתי שזה יקרה. אבל גם אם כן לא קרה אסון, עד הפלייאוף הרבה מים יעברו בירקון) ! גם מכבי שהחתימה אותו ל6 שנים וגם אבדיה ירוויחיו מזה. וכמובן שהנבחרת......הרי אף אחד לא כוסס ציפורניים עכשיו אם הקבוצה שלו מפסידה איזה משחק בליגה הישראלית, נכון? דרך אגב זו הסיבה היא שאני מתחרפן מזה שתומר לוינסון יושב מדוכא על הספסל, אבל את מה שיש לי להגיד על הסיטואציה הזו בהנהגתו של גיא הראל כבר אמרתי לא פעם ולא פעמיים. פשוט עצוב. אולי הוא לא שווה 20 דקות משחק כמו אבדיה אבל בהחלט 10. קל וחומר שיש לנו ישראלים כאלה "משעממים" בסגל.

(וחוץ מזה, אבדיה כביכול עוד לא "חטא" בחטא העצלנות שחלק מהשחקנים הישראליים נפלו בו רק כי מובטח להם מקום בחמישייה...הוא כולה בן 17)

* האמור לעיל נכתב על ידי רק עקב שיטת הפיינל פור, תשנו את השיטה - ואני אתבטא אחרת

סתם תהייה, האם לדעתך ראשון לציון או בני הרצליה של העונה שעברה היו יכולות להרשות לעצמן לזרוק משחקים לטובת שיתוף שחקנים צעירים (שבמקרה הטוב הם לא בשלים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 7:46 pm 
Junior

blue כתב:
סתם תהייה, האם לדעתך ראשון לציון או בני הרצליה של העונה שעברה היו יכולות להרשות לעצמן לזרוק משחקים לטובת שיתוף שחקנים צעירים (שבמקרה הטוב הם לא בשלים)?
א. קבוצה שנלחמת על הירידה, לא, מן הסתם היא צריכה להפעיל את כל התותחים הכבדים על מנת להישאר בליגה...אבל התלאביביות והפועל ירושלים לא נלחמות על הירידה

ב'. תלוי. לא כל "ילדון צעיר", רק כאלה ששווים את זה ושבאמת יכולים לצאת מהם שחקנים מובילים בליגת העל. אני לא חי בסרט של להפוך את ליגת העל לליגת תיכונים עם 2 שחקנים שטרם מלאו להם 18 על הפרקט בכל רגע נתון... (למרות שזה יכול להיות משעשע)

בקיצור, לצערי אין הרבה כאלה בליגה שלנו אז אני לא רואה כיצד אפשר להכניס את הרצליה וראשון למשוואה (באופן אישי, אני יכול לספור רק את מדר, אבדיה ולוינסון רלוונטים לדיון הזה, באליפות הנוער הקרובה אפשר לבחון שוב את הסוגיה. אני לא מכיר עוד ילדים שחתומים בקבוצות הליגה הבכירה, שמתאימים לקבל דקות משחק למעט ה-3 מעלה, אם מישהו יודע על ילד צעיר שמסתובב בליגת ווינר ו"פספסתי" אותו מוזמן לתקן אותי)

עריכה:
וואלה, שכחתי את עמית עבו. צביקה שרף פירגן לו מאוד בגביע ווינר ובשני משחקי הליגה הראשונים אבל מאז קצת נרגע, אני מקווה שהוא ישמור על מספר דקות דו ספרתי, הזמן יעשה את שלו, בכל אופן תסכימו איתי שה-3 מעלה עם כשרון יותר גבוה (וגם צעירים ממנו בשנתיים אם אינני טועה)

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' אוקטובר 31, 2018 7:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 7:55 pm 
מנהל פורום

לא בדיוק ענית על השאלה (הרי הקבוצות הללו יכולות להשאיל שחקן בן 17 ואפילו להשאלה ארוכה משנה).
הנקודה היא שהקבוצות בליגה לא יכולות לזרוק משחקים בתחילת עונה "בגלל הפיינל פור".
זו ליגה צמודה מאוד.
אם מסתכלים על 3 השנים האחרונות (מאז שהוחזר הפיינל פור), רק 3 קבוצות הצליחו להגיע לרבע הגמר כל שנה (מ. ת"א, י-ם ואילת), וזה בליגה ש8 מ12 מהקבוצות הולכות לפלייאוף, כן?

הטענה שעד הפליאוף כלום לא משנה פשוט לא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 7:56 pm 
Junior

blue כתב:
רק 3 קבוצות הצליחו להגיע לרבע הגמר כל שנה (מ. ת"א, י-ם ואילת), וזה בליגה ש8 מ12 מהקבוצות הולכות לפלייאוף, כן?
חולון לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 7:56 pm 
מנהל פורום

סיימה עשירית ב2016

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 8:09 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
blue כתב:
א. קבוצה שנלחמת על הירידה, לא, מן הסתם היא צריכה להפעיל את כל התותחים הכבדים על מנת להישאר בליגה...אבל התלאביביות והפועל ירושלים לא נלחמות על הירידה

ב'. תלוי. לא כל "ילדון צעיר", רק כאלה ששווים את זה ושבאמת יכולים לצאת מהם שחקנים מובילים בליגת העל. אני לא חי בסרט של להפוך את ליגת העל לליגת תיכונים עם 2 שחקנים שטרם מלאו להם 18 על הפרקט בכל רגע נתון... (למרות שזה יכול להיות משעשע)

בקיצור, לצערי אין הרבה כאלה בליגה שלנו אז אני לא רואה כיצד אפשר להכניס את הרצליה וראשון למשוואה (באופן אישי, אני יכול לספור רק את מדר, אבדיה ולוינסון רלוונטים לדיון הזה, באליפות הנוער הקרובה אפשר לבחון שוב את הסוגיה. אני לא מכיר עוד ילדים שחתומים בקבוצות הליגה הבכירה, שמתאימים לקבל דקות משחק למעט ה-3 מעלה, אם מישהו יודע על ילד צעיר שמסתובב בליגת ווינר ו"פספסתי" אותו מוזמן לתקן אותי)

עריכה:
וואלה, שכחתי את עמית עבו. צביקה שרף פירגן לו מאוד בגביע ווינר ובשני משחקי הליגה הראשונים אבל מאז קצת נרגע, אני מקווה שהוא ישמור על מספר דקות דו ספרתי, הזמן יעשה את שלו, בכל אופן תסכימו איתי שה-3 מעלה עם כשרון יותר גבוה (וגם צעירים ממנו בשנתיים אם אינני טועה)

מסכים לגבי אבדיה, ואולי גם מדר. לגבי לוינסון, כבר כתבתי בעבר שממש לא. הפוטנציאל שלו לדעתי מוגבל להפליא ואני אהיה מופתע אם יהפוך יום אחד לשחקן ליגת על מוביל (אולי אפילו לגיטימי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה