סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 10:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 7:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הורנטס - היט. למרות פתיחה טובה של קמבה, שארלוט מג'עג'עת. סגל עייף שדורש רענון דחוף. קלעי שני בולט 11 נק'? ריב' בולט ניק באטום עם 6.1 למשחק? בעעע. גם מיאמי לא משהו, אבל לתחושתי זה יתאזן מתישהו. נלך עם ההיט.

קליבלנד - אטלנטה. לארי דרו ינסה להוציא את העגלה מהבוץ, אם כי מהמקום הנוכחי אין כ"כ לאן התדרדר חוץ מלג'י ליג. נלך עם קליבלנד.

מג'יק - סקרמנטו. הקינגס עד כה מפתיעים. גם אורלנדו לא עד כדי כך רעים. נלך עם המג'יק.

סלטיקס - פיסטונס. קרב מעניין במזרח. בגארדן זה 1 סולו ושמישהו ינסה להגיד אחרת.

ראפטורס - פילי. עוד קרב מעניין במזרח. פילי עוד לא ניצחה בחוץ, וטורונטו לא הפסידה בבית. קוואי חוזר הלילה להרכב, וזה צריך להיות של הראפטורס.

יוסטון - פורטלנד. הארדן בחוץ, והרוקטס עם נצחון אחד בלבד מחמישה. לילארד ומקולום מריחים דם, ואני אהמר כאן על הבלייזרס

גריזליס - ויזארדס. ממפיס חוזרת לעצמה אחרי עונת בטן עם פציעה של קונלי. גם כספי תורם לא רע. קונלי לעולם לא יחזיר את ההשקעה, אבל אם הם יעשו פלייאוף השנה, לפחות יקזז הפסדים. וושינגטון נראית עד כה די רע, ומצחיק להגיד אבל הם צריכים את הווארד דחוף בהרכב כי הגנת הפנים שלהם חלשה מאוד.

ת'אנדר - קליפרס. הת'אנדר מגמגמים מתחילת העונה, תולדה של עזיבתו של כרמלו (לא באמת). קליפרס נראים לא רע, וייתכן שגם ימשיכו לסחוב את הלא-רע הזה, עד שגלינארי או בברלי יפצעו שוב. נלך עם הקליפרס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 7:34 pm 
מנהל פורום

לא נראה לי שאם איך שהסלטיקס נראים כרגע אפשר לומר 1 סולו בכזה בטחון

אני גם לא מבין מה זה אומר שקונלי לעולם לא יחזיר את ההשקעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 8:04 pm 
Hall of Famer

לרגע חשבתי שקווין ג'ונסון חזר מפרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 9:14 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

נראה לי הגיוני אחרי שהם פתחו להם את התחת בדטרויט לפני כמה ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 11:28 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

אני גם לא מבין מה זה אומר שקונלי לעולם לא יחזיר את ההשקעה

לגבי קונלי - 153 מיליון דולר כן טועים. לשלם על רכז כזה 30 מיליון דולר לעונה זה הגזמה פראית.

ולגבי הסלטיקס - אם הייתי מקבל שקל על כל אוהד של פייבוריטית בפורום שניסה להפוך אותה לאנדרדוג, היה לי כסף לשווארמה בלאפה, אולי אפילו בצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:06 am 
Hall of Famer

קונלי אוברפייד אבל לפחות הוא שחקן טוב.
יש להם חוזה פי 100 יותר גרוע בקבוצה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 12:53 am 
מנהל פורום

אה, בוסטון פייבוריטית, לא אמרתי אחרת. אני, להבדיל מאחרים בשרשור הזה, לא נוטה להגזמות, שלא לומר, לעולם לא מגזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 5:08 am 
Sophomore

פורטלנד מטיילים מול יוסטון.
הרוקטס ממש מחרידים. בהתקפה הם יכולים לקבל הנחה כי הם בלי הארדן, למרות שגם בלעדיו הם לא צריכים להיראות כל כך חסרי אונים. הכל בידודים של פול, גורדון וכרמלו וזה נראה רע. פול באחד המשחקים הגרועים בקריירה שלו עם 5/18. גורדן 4/18 וכרמלו 2/12. הרוקטס עם פחות מ-30% מהשדה. כולם שם התחילו את העונה בכושר רע.

בהגנה לעומת זאת, אני לא יודע מה יכול להיות התירוץ שלהם. ההגנה שהייתה אחת הטובות בליגה בעונה שעברה נראית כמו אוויר. פורטלנד עושים סל מתי שהם רוצים ביום סביר לגמרי. כלומר, משחקים נכון, אבל בלי משחק טוב של אף אחד משחקני המשנה ובלי קליעות משוגעות של לילארד ומקולום. יוסטון מחליפים אוטומטית כל חסימה וזה הפיתרון ההגנתי הכי גרוע שיכול להיות. במקום שקאפלה יהיה בצבע וישנה זריקות, הוא צריך להתמודד בפרימטר מול לילארד. כל התקפה זה חילוף ואז רק צריך לבחור אם לילארד ומקולום חולפים על פני קאפלה ומטיילים לליי-אפ, לילארד חודר ומוריד כדור לנורקיץ' לסל קל, או שדוחפים כדור לנורקיץ' בפוסט מול אחד הגארדים הגמדים. לילארד ומקולום ביחד 41 נקודות, ורק 4 שלשות. הכל ליי-אפים וזריקות עונשין. נורקיץ' 7/10 מהשדה ו-8/10 מהקו, רק צריך לקבל כדור בצבע ולסיים מול אוויר ולהטביע או לעשות סל בפוסט-אפ מול ארון גורדון. גם סנטרים פחות טובים ממנו היו מסיימים עם שורה סטטיסטית כזאת (ויש סנטרים טובים ממנו). לשני פוזשנים הם התקיפו את לילארד בפיק-אנד-רול, הוציאו לו את הכדור מהיד וגרמו לנורקיץ' לקבל החלטה. פעם אחת הוציא לשלשה של אמינו שהחטיא ופעם אחת זרק פלואוטר וגם החטיא. אחר כך חזרו לחילופים אוטומטיים.

מן הסתם אריזה שהיה אדיר עבורם ומבה א מוטה חסרים, יוסטון נחלשו מאוד בקיץ. לא פלא שממקום 6 בדירוג הגנתי בעונה שעברה הם צנחו למקום 29 בתחילת העונה הזאת. אני לא בטוח שיהיה להם כל כך קל גם כשהארדן יחזור. הולך להיות מאבק מעניין על המקום בפלייאוף במערב.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 9:10 am 
Junior

החליפו את אריזה במלו זה כל מה שאתה צריך להגיד.
ההגנה של יוסטון מבוססת על החלפות אז מה שכל הקבוצות החכמות עושות זה לחכות למצ'אפ שבו מלו שומר על שחקן טוב.
דאנטוני אמר בראיון אחרי משחק שכנראה אין לו את הסגל להגנה המתוכננת, אבל זה באשמתו ובאשמת מורי, כי כל הליגה ראתה איזה נזק מהלך מלו שנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 10:02 pm 
Hall of Famer

כמה הערות על משחקי הלילה:
- שארלוט מנצחים את מיאמי 125-113. טוני פארקר עם 24 נק' ו-11 אס' מגלה שלהיות רכז במזרח בגיל 36 זה לא כזה נורא. אפרופו מחליפים, וייד הוביל את קלעי מיאמי עם 19.
- קליבלנד מנצחת סופסוף, 136-114 את אטלנטה. הוד 26 נק'.
- סקרמנטו ממשיכה בתנופה, 107-99 באורלנדו. הפעם הילד עם 25 נק' ובייליצה 21. אצל המג'יק אפשר לציין את במבה עם 7 נק' 7 ריב' ו-5 חס' ב-24 דקות
- סלטיקס מנצחים 3 אחרי שהובילו ב-10 בסוף השלישי. קיירי 31. הייוורד עוד תקוע בסלאמפ. בלייק מיישר אחוזים מחוץ לקשת עם 0/4, 24 נק' ו-15 ריב', דראמונד 17 נק' ו-12 ריב'. אם הפיסטונס רוצים להשתדרג הם חייבים להיפטר כבר מרג'י ג'קסון ורג'י בולוק. אי אפשר לנצח עם צמד גארדים שקולע 35% מהשדה ב-23 זריקות.
- פילי מובסים 129-112 בטורונטו. הנתון הבולט - 11 איבודים של סימונס. עוד שיחק בפילי - נער הפוסטר ג'ונה בולדן. קוואי עם 31 נק' וטורונטו 7-1, וכולם כבר שכחו שבקיץ נפטרו ממאמן העונה.
- נצחון קל לפורטלנד 104-85 ביוסטון. כולם יורדים על כרמלו, אבל צריך להגיד את האמת - זה לא רק כרמלו, אלא זה כל יוסטון על הפרצוף. אריק גורדון 30% מהשדה, פול 39% מהשדה, כרמלו 37%, מק"ו 37%, גרין 38%. זה לא אחוזי קליעה אפקטיביים.
- ממפיס אוספת עוד נצחון, 107-95 על וושינגטון, ותחושתי שסקוטי ברוקס על הכסא החם. אי אפשר לשחק כדורסל 2 על 5. אצל ממפיס, שקט ובטחון. אלו נצחונות שיהיו חשובים בהמשך העונה.
- אוקלהומה מביסה 128-110 את הקליפרס עם רבע שלישי 39-10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 10:15 pm 
Hall of Famer

רגי בחלוק נתן עונה טובה אשתקד והוא היום בדיוק בחורה חמה. סווינגמן 3nD . אשתקד 44 אחוז מהשלוש עם 11 נק'.
פתח חלש מהשלוש העונה אבל לא הייתי ממהר להפטר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 11:04 pm 
Hall of Famer

באיזה שפה זה "והוא היום בדיוק בחורה חמה"?

תותח, אתה שוכח שכדי שהפיסטונס ישתדרגו על ידי הפטרות מג'קסון ובולוק, קבוצות אחרות יצטרכו להשתנמך על ידי צירופם. כנראה שאין לזה הרבה ביקוש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 11:09 pm 
Hall of Famer

אז סטריאני, כשבולוק נמצא בסלאמפ, אתה קובע שלא כדאי להיפטר ממנו עדיין, אבל כשפאקינג קליי תומפסון, אחד הקלעים הגדולים בהיסטוריה ובן 28 נמצא בסלאמפ, אתה טוען שזה בזיוני.

מאד מאד הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2018 11:56 pm 
Hall of Famer

למורי ויוסטון היה קיץ ממש רע.
הוא התרחק ממה שהלך לו טוב בקיץ שעבר, שחקני הגנה שקולעים טוב גם מבחוץ. לא חושב שהוא בהכרח היה צריך להשאיר את אריזה אבל הוא לא מצא פתרונות, מלו זה הימור שעד עכשיו נראה רע, נדמה לי שהוא הפסיד חלק מהמוטיבציה של קאפלה במו"מ המתמשך ומק"ו זו החתמה תמוהה. האובדן של מאמן ההגנה (לא קניתי לרגע את זה שדאנת'וני השתפר בתחום) הוא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2018 12:26 am 
Hall of Famer

אין לי מושג מה כל כך תמוה בלהחתים שחקן כרכז שלישי על המינ' ואח"כ עוד להוסיף עוד אופציה (פציעה כמובן) בשביל ביטוח לעמדת הרכז.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2018 12:29 am 
Hall of Famer

מק"ו לא קולע מבחוץ. בשיטה של יוסטון, העובדה הזו מהווה בעיה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2018 12:31 am 
Hall of Famer

מק"ו אמור לקבל 5 דקות בלחץ במשחקים בעלי משמעות. וגם זה לא בטוח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2018 6:13 pm 
Hall of Famer

אולי אבל הוא תוספת גרועה לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2018 6:24 pm 
Sophomore

הבעיה היא לא במק"ו.
החיסרון של אריזה וא-מוטה מורגש מאוד ומדגיש את החשיבות של שחקנים משלימים טובים, ע"פ שחקנים יוצרים, אך לא יעילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2018 7:14 pm 
Hall of Famer

ברור שמק"ו הוא סתם סימפטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר