סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 9:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא כזה מעניין. מקגי עדיף בהרבה על הגוויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 10:27 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
רונדו יוצא ולברון נכנס והפער יורד ל11.
בעיקר הבעיה היא שההתקפה שלברון. מרכז עומדת. אם הוא עומד מעבר לטבעת ומוסר, שם יישאר עד לזריקה.

לברון הזה, גמר להרוס את מיאמי וקליבלנד, עכשיו בא לחרב בלייקרס.

נכון שמגי עדיף על הגוויה של צ'אנדלר. מצד שני הגווייה יותר טובה מזובק או ווגנר, אז נראה כמו תוספת לא רעה לספסל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 11:36 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Hacohen כתב:
את זה שאתה חושב שהורפורד טוב מדראמונד אנחנו יודעים כי אתה כותב את זה בכל הודעה שלישית לאחרונה. אבל מה פירוש "דראמונד אפילו לא איזה אולסטאר" כשדראמונד הוא אולסטאר בשתיים מתוך שלוש העונות שחלפו?

גמל מגלור אולסטאר. אז?

אז זאת השוואה דפוקה, כי מגלור שחקן קריירה של 7 נק' ו-6.5 ריב' שהגיע לאולסטאר פעם אחת בעונת השיא שלו וכולם ירדו על הבחירה עוד בזמן אמת (למרות שבמשחק עצמו הצטיין), דראמונד בגיל 24 כבר היה פעמיים מלך הריבאונד של הליגה, יש לו ממוצע 13.6 נק' ו-13.4 ריב' למשחק וזה רק משתפר. הוא אולי לא השחקן האלגנטי בעולם, אבל אולסטאר מוצדק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 11:40 am 
מנהל פורום

זה שלברון אחד מהשחקנים הגדולים בכל הזמנים וחתום על אליפויות וכו, לא אומר שהוא לא היה נזק במשחק ספציפי
זובק דווקא נראה נחמד היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 12:06 pm 
Junior

הפסד כואב לסלטיקס. דווקא אחרי כמה שלשות קלאץ' קיירי מחטיא ליי אפ קל יחסית שהיה סוגר את המשחק ונותן לאולדיפו את הצ'אנס לנצח בשלשה.
בוסטון עדיין לא נראית טוב, המשך ישיר לקדם עונה, בעיקר בהתקפה. חלוקה מאד מאוזנת של הזריקות (6 שחקנים עם 10-14 זריקות מהשדה ומכולם דווקא מוריס הקלע המוביל) הם המחשה טובה שהסלטיקס הם קבוצה של הרבה שחקנים טובים אבל בלי אף כוכב על. זה גם מתבטא בסטטיסטיקה - הקלע המוביל (קיירי) ממוקם במקום ה-43, הריבאונדר המוביל (טייטום) במקום ה-33 והמוסר המצטיין (קיירי) רק במקום ה-23. יהיה מעניין לראות איך זה ממשיך קדימה, האם קיירי ייקח תפקיד משמעותי יותר (כפי שנראה היה שקורה בשני המשחקים הקודמים) והאם זה מוביל להצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 1:04 pm 
מנהל פורום

קבוצות שצריכות להיות מודאגות עד עכשיו, הפליקנס משום מה ויוסטון. כל השאר, גם אלו שהשיגו פחות מהציפיות שלהן עד עכשיו שיחקו פאיקנג מספר חד פעמי של משחקים שזה יותר מידי בשביל להסיק יותר מידי מסקנות.
הפליקנס פשוט כבר התחילו להעמיס פציעות, וזה לקבוצה שכמעט תמיד מעמיסה פציעות, וזה מדאיג. ויוסטון לא רק הפסידה, אלא נראו איום ונורא בכל תחום שהוא, שזה קצת מדאיג יותר מכדורים שלא נכנסים כרגע לקבוצה א' (יש איזה 5 כאלו בליגה כרגע) או עשינו שינוי כל כך גדול שייקח טיפה זמן להתאפס ללברון, סליחה, קבוצה ב'.

לגבי דראמונד, אני חושב שהוא שחקן התקפה הרבה יותר טוב ממה שהראה עד עכשיו, הוא מוסר לא רע בכלל, משחק הפנים שלו יעיל יותר ממה שחושבים, ונראה שיש שם איזושהי אפשרות לשליטה טובה יותר בכדור ובכך להפוך את משחק הפנים לסל שלו ליעיל עוד יותר. ואני חושב שבקבוצה קצת יותר מתפקדת/רגועה הוא היה נמצא במקום אחר התקפי, כי יש שם לא מעט כשרון לא מנוצל.
מה שכן, וזה כבר ממש מדאיג, הוא שומר מזעזע. אבל לגמרי. הוא לא יוצא בזמן לפיקנרולים, וכשהוא יוצא, הוא א חוזר בזמן, הוא מתבלבל בכיוונים כשצריך לזוז לרוחב ובהגנה האישית בצבע הוא פשוט חור שחור, לא תופס עמדה כמו שצריך, אוכל הטעיות, שומר עם הידיים, מוותר מהר מידי. זה מעצבן מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 3:41 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
picknroll כתב:
בעיקר הבעיה היא שההתקפה שלברון. מרכז עומדת. אם הוא עומד מעבר לטבעת ומוסר, שם יישאר עד לזריקה.

נכון שמגי עדיף על הגוויה של צ'אנדלר. מצד שני הגווייה יותר טובה מזובק או ווגנר, אז נראה כמו תוספת לא רעה לספסל.

איך אתה יודע שיותר טוב מווגנר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 3:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
Hacohen כתב:
את זה שאתה חושב שהורפורד טוב מדראמונד אנחנו יודעים כי אתה כותב את זה בכל הודעה שלישית לאחרונה. אבל מה פירוש "דראמונד אפילו לא איזה אולסטאר" כשדראמונד הוא אולסטאר בשתיים מתוך שלוש העונות שחלפו?

גמל מגלור אולסטאר. אז?

ברשימת התשובות הדמגוגיות שלך זאת נמצאת גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 5:19 pm 
Junior

לברון לא יכול להתבטא כשמולו יש את הצ'יף, אל פארוק אמינו.
משחק חלש שלנו, אנחנו כבר הרבה זמן מנצחים בחאווה. מקגי ורונדו הרגו אותנו, לקח ללילארד שלושה רבעים להתגבר על הפלאשבקים מהפלייאוף, כשרונדו כבר הגיע לפלוס של מעל 30. הספסל לא הגיע למשחק. במשחק הקודם מול הלייקרס לשטאוסקאס היו 24 נקודות. היום לא הוא ולא סת' קארי הגיעו למשחק. זאק קולינס עוד ניסה לעשות משהו אבל כיילב סוואניגן פשוט היה מביך. אבל הספסל שלנו טוב, אל תטעו, זה החמישייה שלא ממש הגיעה עדיין לעונה. מול הלייקרס הם כן הגיעו ברבע הרביעי. אמנם הפסדנו אבל אני מקווה שזה יהיה Wake up call שיגרום לנו לשחק יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 5:36 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
עמוס לב כתב:
picknroll כתב:

איך אתה יודע שיותר טוב מווגנר?

את האמת, אני לא יודע ממש. אבל יש לי הנחה מוצקה ששחקן עם המון ניסיון שבשנה שעברה עוד נתן מספרים הגיוניים והשנה הוריד 5.6 ריב' ב-12.7 דקות יכול לעזור לקבוצה שרוצה לנצח כאן ועכשיו יותר מרוקי שנבחר במקום ה-25.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2018 11:58 pm 
Hall of Famer

בדיוק. אתה ואף אחד אחר לא יודע כי וגנר לא שיחק דקה.
רוקי עדיין יכול להיות טוב ב10 דקות ממה שנשאר מצנדלר. ממה ששמעתי וקראתי הוא די גמור (בקושי ראיתי לאחרונה).
וגנר גם גבוה מודרני סטרץ חמש עם יד מבחוץ.
אז אין לי כמו לך מושג מי מהם יותר טוב אבל לא הייתי ממהר לומר שצנדלר המאד מבוגר טוב יותר משחקן שלא ראינו עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 12:04 am 
Hall of Famer

רוקי יכול להיות טוב יותר באופן כללי. רוקי שנבחר בבחירה ה - 25 כבר עם פחות סיכויים. רוקי בקבוצה שרוצה לנצח עכשיו, הסיכוי אפילו עוד יותר קטן.
אבל שחקן מזדקן, שיורד ביכולת ואולי אפילו בדרך לפרישה, אני בטוח שזה גורם לך לרייר משמחה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 12:22 am 
Hall of Famer

ספר את זה לקוזמה.
די אתה משעשע. אתה מדבר על צ'נדלר. לא על איזה כוכב מזדקן.האיש לא רלוונטי שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 1:53 am 
Hall of Famer

אתה רוצה שאני אתחיל לרשום שמות של שחקנים שנבחרו בעשיריה השלישית שלא ממש עזרו לקבוצות שלהם בדראפטים האחרונים? זה פשוט יהיה ארוך מדי.
ואתה די משעשע, אני מדבר על שחקן שצריך לתרום 10-15 דקות, לא על השחקן שיוריד את הפוקוס מלברון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 3:13 am 
Sophomore

אני לא יודע כמה צ'נדלר גמור כי לא ראיתי אותו משחק די הרבה זמן. מבחינת הגיל זה הגיוני כמובן. ואם כאן גם אנשים שהם לא סטריאני אומרים "גוויה" אז כנראה שמצבו לא מזהיר. אבל - גם אם הוא הרבה אחרי שיאו אני עדיין רואה אותו יכול לעשות קצת סדר בהגנה של הלייקרס בדקות שהוא כן משחק ולשפר אותה באותם רגעים, וזה הרבה בשביל הלייקרס. הלייקרס לא צריכים רוקי בצבע כרגע... והם בטח לא צריכים גבוה מודרני. הם צריכים גבוה הגנתי - לא משנה אם מודרני שמודרני או עתיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 3:37 am 
Hall of Famer

ייתכן ואתה צודק. אך מכיוון שאף אחד לא ראה את מווגנר משחק עדיין, בטענה שהוא טוב מווגנר היא מטופשת כי זה שחקן שלא ראית בחיים משחק. זה כמו שמישהו יכתוב דנג טוב מקוזמה לפני שראו את קוזמה. זה אגב אותו דבר. שחקן גמור מול רוקי סוף סיבוב ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 6:16 am 
Hall of Famer

30 הפרש לרפטורס מול הלייקרס בLA ללא קוואי. הגיוני. יאללה מתי צ'נדלר יבוא להציל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 7:46 am 
Junior

satriani כתב:
ייתכן ואתה צודק. אך מכיוון שאף אחד לא ראה את מווגנר משחק עדיין, בטענה שהוא טוב מווגנר היא מטופשת כי זה שחקן שלא ראית בחיים משחק. זה כמו שמישהו יכתוב דנג טוב מקוזמה לפני שראו את קוזמה. זה אגב אותו דבר. שחקן גמור מול רוקי סוף סיבוב ראשון

אתה מתעלם מזה שהעובדה שלא קיבל דקת משחק זו אינדיקציה ליכולתו, כפי שוולטון תופס אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 9:03 am 
Sophomore

ווגנר נפצע בקסם עונה ונרשם לראשונה מול פורטלנד, אז זו לא בדיוק אינדיקציה ליכולת שלו. עם זאת, צ'נדלר כנראה יותר מותאם לצרכים של הלייקרס כרגע, בטווח הקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 9:04 am 
Junior

אופס פאדיחה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר