סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 11:47 pm 
red כתב:
סתם לגבי סאגת לוינסון: אני מבין שהוא בכלל לא אמור להיות חלק מהסגל העונה, אבל בגלל בעיות חמורות בגישה שלו אף קבוצה לא רצתה אותו בינתיים.

מאיפה אתה מבין? בפרט את החלק השני.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 11:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
1. אם יש 11 שחקנים שמתלבשים ולוינסון לא, אני מניח שאו שיש איזשהו עניין בירוקרטי, או שהוא פצוע.

2. בואו לא ניתמם, אם פארגו ווילביקין לא פצועים, סביר להניח שנמרוד לוי ואבדיה יראו דקות פרקט ספורות, אם בכלל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 11:48 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אין לי כוח לבדוק את זה (אולי מתישהו אני אמצא לזה זמן) אבל נראה לי שמכבי של השנים האחרונות שוברת שיאים מבחינת השיאים ששחקנים שוברים מולה.
נתנאל ארצי, שחקן שמעולם לא קלע בדאבל פיגרס במשחק, קולע מולה 16 נק' ב100% מכל הטווחים!
טל קרפלס, שחקן שעד היום לא ברור מה הוא עושה בליגת העל מלבד להוכיח שאפשר לשחק כדורסל בלי צוואר, קולע מולה 10 נק' (לא שיא שלו אבל בחייאת... פאקינג טל קרפלס).

עוד נתון מעניין - ג'ק כהן העונה עם 12 איבודים ב88 דקות משחק בליגה. הבנו שאתה רכיכה הגנתית שעף מכל משב רוח אבל מה העניינים עם ידי המרגרינה?

אדם אריאל ממתין לתורו בסבלנות. עוד משחק של 0 נקודות לטאלנט ליגת העל. וגם מרקיס רייט, הזר שיש לחכות לו בסבלנות, עם 3/18 מהשדה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 11:49 pm 
מנהל פורום

גדולה התגובה של ספאחיה:

ציטוט:
נבן ספאחיה אמר בסיום: "הכל בסדר, הפסדנו. היריבה היה טובה יותר והחמישיייה שלנו לא קלעה. אנחנו משלמים על הסגל הקצר שלנו במשחקים האחרונים. כשאתה עייף, אתה לא יכול להגיב. היו גם טעויות של הסקאוטים שלנו. לא שיחקנו את המשחק הטוב ביותר שלנו, אבל נמשיך".

הסקאוטים משחקים ולא ידעתי?
הוא מתחיל לתקוף שחקנים ואת המערכת. הוא לא יחזיק עד סוף הסיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 11:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
sir charles כתב:
אין לי כוח לבדוק את זה (אולי מתישהו אני אמצא לזה זמן) אבל נראה לי שמכבי של השנים האחרונות שוברת שיאים מבחינת השיאים ששחקנים שוברים מולה.
נתנאל ארצי, שחקן שמעולם לא קלע בדאבל פיגרס במשחק, קולע מולה 16 נק' ב100% מכל הטווחים!
טל קרפלס, שחקן שעד היום לא ברור מה הוא עושה בליגת העל מלבד להוכיח שאפשר לשחק כדורסל בלי צוואר, קולע מולה 10 נק' (לא שיא שלו אבל בחייאת... פאקינג טל קרפלס).

עוד נתון מעניין - ג'ק כהן העונה עם 12 איבודים ב88 דקות משחק בליגה. הבנו שאתה רכיכה הגנתית שעף מכל משב רוח אבל מה העניינים עם ידי המרגרינה?

אדם אריאל ממתין לתורו בסבלנות. עוד משחק של 0 נקודות לטאלנט ליגת העל. וגם מרקיס רייט, הזר שיש לחכות לו בסבלנות, עם 3/18 מהשדה.

רייט כבר נתן משחק שיא מול מכבי בניצחון בגביע ווינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 11:56 pm 
Junior

יוניק כתב:
red כתב:
סתם לגבי סאגת לוינסון: אני מבין שהוא בכלל לא אמור להיות חלק מהסגל העונה, אבל בגלל בעיות חמורות בגישה שלו אף קבוצה לא רצתה אותו בינתיים.

תתייחס לזה כפי שזה. יודע שהוא לא תוכנן להיות חלק מהסגל העונה, לגבי החלק השני - כך שמעתי ממקורותיי.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 11:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Shiver כתב:
גדולה התגובה של ספאחיה:

ציטוט:
נבן ספאחיה אמר בסיום: "הכל בסדר, הפסדנו. היריבה היה טובה יותר והחמישיייה שלנו לא קלעה. אנחנו משלמים על הסגל הקצר שלנו במשחקים האחרונים. כשאתה עייף, אתה לא יכול להגיב. היו גם טעויות של הסקאוטים שלנו. לא שיחקנו את המשחק הטוב ביותר שלנו, אבל נמשיך".

הסקאוטים משחקים ולא ידעתי?
הוא מתחיל לתקוף שחקנים ואת המערכת. הוא לא יחזיק עד סוף הסיבוב.

אם לא תהייה קטסטרופה של ממש, הוא יישאר עד סוף העונה ויש מצב שיישאר גם לעונה הבאה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2018 11:58 pm 
Hall of Famer

red כתב:
יוניק כתב:
red כתב:

תתייחס לזה כפי שזה. יודע שהוא לא תוכנן להיות חלק מהסגל העונה, לגבי החלק השני - כך שמעתי ממקורותיי.

אבל יש מקום פנוי בסגל, אז WTF?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 12:14 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
1. אם יש 11 שחקנים שמתלבשים ולוינסון לא, אני מניח שאו שיש איזשהו עניין בירוקרטי, או שהוא פצוע.

2. בואו לא ניתמם, אם פארגו ווילביקין לא פצועים, סביר להניח שנמרוד לוי ואבדיה יראו דקות פרקט ספורות, אם בכלל.

1. הוא רשום כדת וכדין בסגל הקבוצה במנהלת הליגה, בעייה בירוקרטית כנראה אין פה. הוא לא מתאמן עם הקבוצה?

2. למרבה הצער יש לנו עד עכשיו רק משחק אחד לשפוט את ההנחה הזו. אבדיה שיחק בו 8 דקות. זה אמנם משחק של 44 הפרש, אבל בינינו, ההבדל בין 44 ל-39 הפרש הוא לא גדול. בוא נתחיל בלראות שלוינסון משחק 8 דקות בעונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 12:27 am 
Hall of Famer

כמו שכתבתי בפתיחת העונה , יהיו לאוברייאנט את ההתפרצויות הללו בליגה פה ושם ( מספרים לא הגיוניים של 11+31 ב-20.5 דקות משחק ... ) , מה שיכול לחזק את מעמדו בקבוצה בטווח הקצר והארוך - ואולי לפגוע בה אף יותר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 12:36 am 
Hall of Famer

לא ראיתי את המשחק , אבל עושה רושם שצביקה שרף בלחץ עצום
שגב פצוע ולא שיחק ( היה בספק עד לשריקה ממש )

קולשוב משחק 40 דקות עגולות למרות ערב של 3/16 מהשדה
מנגד 8 דקות לאריאל , 5 לעבו , ודקה בודדת לטישמן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 12:41 am 
Hall of Famer

הפועל כדורגל והפועל כדורסל יורדות מתחת לקו האדום באותו יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 1:17 am 
Hall of Famer

אני חייב לציין שאיגור קולושוב מאכזב אותי. אמנם קולע 14 נק' למשחק (אבל ב-33 דקות), אבל מצד שני הטיקט שלו היה אמור להיות השלשה. אז הוא קולע ב-23.5% מהשלוש, מה שלא מפריע לו להעיף 6.8 שלשות למשחק. שיא השלשות שלו למשחק היה 2 שלשות ורק במשחק אחד הוא חצה את גבול ה - 20% מהשלוש. מה שכן הוא מוריד כמות נאה של ריב'. במשחק היום זה לא היה סתם 3-16 מהשדה, זה גם היה 1-10 מהשלוש.

נדב, אני מבין שאתה לא ממש סובל את אדם אריאל, אבל הטאלנט כהגדרתך, נתן עונה חביבה שנה שעברה עם 7.1 נק' ב-19.6 דקות ושלשה וחצי ב-44.7% מהשלוש. תוסיף לכך הרבה מוטיבציה ורצון וגם משחק חכם (תוריד יכולת הגנתית) ותקבל שחקן רוטציה סביר לחלוטין. העונה אריאל פתח בצורה חלשה עם משחק אחד שאפשר לקרוא לו סביר והשאר חלשים עד חלשים מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 1:24 am 
מנהל פורום

לגבי לוינסון:
הוא אומנם רשום בסגל של י-ם במנהלת, אבל מה שקובע בירוקרטית זה רישום באיגוד הכדורסל ושם הוא לא מופיע באתר:
http://ibasketball.co.il/league/6945/team/286533/
כלומר כנראה טרם נפתרה סוגיית ההעברה שלו מול נס ציונה, לה הוא אמור להיות שייך בארץ, או אולי השחרור הבינלאומי שלו מתעכב. או שאולי מחכים שיפתח איזה מועד העברות בליגה, כי טכנית כאמור הוא של נס ציונה.

אגב, איפה רואים מי כן נרשם בטופס משחק??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 6:53 am 
Junior

אדום88 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אדום88 כתב:
גלבוע/גליל, עם 4 ניצחונות רצופים, מנחילה למכבי את הפסד הליגה הראשון שלה, ומנצחת 94:98

בנוסף, אילת מנצחת את ראשל"צ 72:75

מה שאומר כמדומני שהפועל יורדת למקום האחרון.

אגב, חיכיתי מאתמול עד היום לפוסט זועם שלך. לא היה.

על מה? היום אבדיה קיבל 18 דקות. וזוסמן אין מה להגיד, הילד ענק

מי שמסכן זה נמרוד לוי אבל שיאכל את הדייסה שבישל

נמרוד לוי לא הצטיין בדרבי?

או שאנחנו רואים את העונה ברזולוציה של משחק אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 8:12 am 
Junior

רואים פה מי נרשם למשחק, ודים:
http://basket.co.il/squads.asp

כבר שינו את זה למחזור הבא.

בכל מקרה, לדעתי בבוקס סקור הסופי באתר המנהלת, כל מי שנרשם למשחק-מופיע. גם אם הוא לא שיחק בכלל. עובדה שהילד שעלה מהנוער של מכבי מופיע בבוקס הסופי באתר המנהלת...למרות שהוא לא שותף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 9:18 am 
Hall of Famer

קורובייב כתב:
אדום88 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אדום88 כתב:
גלבוע/גליל, עם 4 ניצחונות רצופים, מנחילה למכבי את הפסד הליגה הראשון שלה, ומנצחת 94:98

בנוסף, אילת מנצחת את ראשל"צ 72:75

מה שאומר כמדומני שהפועל יורדת למקום האחרון.

אגב, חיכיתי מאתמול עד היום לפוסט זועם שלך. לא היה.

על מה? היום אבדיה קיבל 18 דקות. וזוסמן אין מה להגיד, הילד ענק

מי שמסכן זה נמרוד לוי אבל שיאכל את הדייסה שבישל

נמרוד לוי לא הצטיין בדרבי?

או שאנחנו רואים את העונה ברזולוציה של משחק אחד?

הדרבי גם היה פחות או יותר המשחק היחיד שבו הוא לא היה פצוע.
אבל עזוב, מה אתה מחפש ענייניות אצלו כשמדובר במכבי ושחקנים צעירים.
נתחיל בזה שאבדיה יקבל דקות כמו טוחן הדקות רב הקרדיט ים מדר, ואז נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 9:41 am 
Junior

אני הולך לפתוח סטארט אפ שקוראים לו: מי שטוב ישחק ללא קשר לגיל, מעריך שיש לזה סיכוי להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 9:42 am 
Junior

לא חושב שבמכבי יש מקום ל-3 צעירים ועוד ששלושתם ישחקו כל כך הרבה.

נמרוד לוי שגה כאשר בחר לשחק במכבי בעוד שזוסמן ואבדיה חתמו גם כן. היו עבורו מספיק קבוצות בליגה שיעניקו לו מספיק דקות. אפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה ולשמוח עבור גלבוע/גליל ש"גילו" את נתנאל ארצי בכך שהרבה ישראלים טובים וצעירים מעדיפים העדיפו להתייבש אצל הקבוצות הגדולות (אני יוצא מתוך נקודת הנחה שגלבוע/גליל זו קבוצה שאם היו מגיעים אליה).

אבל, בעיה של לוי...הוא בחר.

arie כתב:
אני הולך לפתוח סטארט אפ שקוראים לו: מי שטוב ישחק ללא קשר לגיל, מעריך שיש לזה סיכוי להצליח.
סטארטאפ דמגוגי, אבל יעשה כסף. אם ילדים צעירים לא יקבלו דקות גם אם לא טובים, המצב לא יהיה טוב.

בהצלחה בסטארטאפ אבל. העיקר הניצחון !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 10:08 am 
Hall of Famer

אני מציע סטארטאפ אחר - קבוצות מקצועניות שהן למעשה בתי תמחוי לדקות משחק.
שם חייבים לשחק כל השחקנים 20 דקות, ולא רק אם הם לא טובים, זה לחלשים. הם חייבים לשחק אפילו אם הם פצועים!
נראה מה יצליח יותר טוב - הסטארטאפ של אריה או שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 10:12 am 
Sophomore

הראיון עם ספאחיה בסיום ההפסד לגליל הוא לא פחות ממדהים. הבן אדם האשים את הסגל הקצר (כשבמכבי שיחקו 10 שחקנים ובגליל רק 8), נכנס חזיתית בשחקן שלו (אחרי שתמיד נהג לומר בראיונות שהוא לעולם לא מדבר על שחקנים שלו בפומבי) והשיא היה שהוא נכנס חזיתית בעוזרי המאמנים שלו כשטען שהסקאוטינג למשחק היה טוב. התירוצים שלו הופכים משבוע לשבוע להזויים יותר ויותר והוא מתחיל להידמות למאמני הכדורגל הישראלים. גם אם הכוכבים של הקבוצה פצועים, זה לא אומר שההגנה צריכה להיראות כל כך רע ושהתיאום בין השחקנים צריך להיות מחריד כל כך.
ספאחיה פשוט ממשיך את השנה הקודמת הרעה שהיתה למכבי (עם הבלחה אחת טובה בפיינל פור הישראלי מול קבוצות עם עשירית תקציב) ולא נראה שאיתו תהיה תקומה. אבל האשם הוא לא בו, אלא באלה שמקבלים את ההחלטות - אלה שהחליטו אחרי העונה שעברה שמגיע לנו עוד מהספאחיה הזה ולא ממש משנה אם יש לו חוזה או לא (אותם אנשים החליטו לשלם חוזה כבד יותר לפיני גרשון - מאמן שעשה "קצת" יותר מספאחיה - בשביל שישב בבית), אלה שהחליטו שההחתמה הראשונה בקיץ חייבת להיות של גארד עלוב וחסר תועלת בשם ריי, אלה שהחליטו שאובראינט הוא פאוור פורוורד ולא סנטר, אלה שחשבו שקבוצת כדורסל יכולה להסתדר בלי פאוור פורוורד ואלה שלקח להם חודש להחתים מחליף לפארגו ובסופו של דבר הביאו שחקן שלא שיחק למעלה מחצי שנה ויקח לו כמה חודשים להיכנס לכושר משחק. הקבוצה הזאת בדרך להתרסקות בטוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 10:14 am 
Junior

בקבוצה מקצוענית העיקר הניצחון. אם שחקן רוצה לשחק בחינם קשר לרמה של השחקנים סביבו אז שיעבור לליגה הלאומית או לקבוצת אמצע טבלה מינוס בליגת העל, לאחר שיקרע זוג נעליים או שניים הוא ישפט כשחקן לגיטימי וישחק בהתאם למה שהוא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 10:28 am 
Hall of Famer

סיום המשחק בראשון היה אבסורדי משהו. 14 שניות לסוף שחקן של אילת עמד על הקו ביתרון 3 והחטיא את העונשין. סטיבנס של ראשון השתלט על הריב' ולרגע שכח שהוא נמצא באירופה וניסה נואשות לקבל פסק זמן מהשופט. הדבר עלה בשניות יקרות לראשון ולהתקפה לא מאורגנת שהסתיימה בהחטאה. מה שמפתיע זה שזאת לא השנה הראשונה של סטיבנס באירופה.

מעבר לכך, שרון דרוקר לרגע יצא מתוכנת המחשב שלו ואחרי שכמובן הודה לבחורים הוא גם הראה קלאסה וסיפר כמה כיף לנצח את פרי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 11:35 am 
Sophomore

זה לא היה 14 שניות אלא בערך 6. ודרוקר דווקא נשמע כעוס על הבחורים שלא עשו פאול כפי שביקש, ובאופן כללי ניסו להפסיד יתרון 14 בשלוש דקות. לא אופייני, אבל אולי זה מה שמאבקי תחתית מוציאים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 12:33 pm 
Sophomore

קבוצה מקצוענית חושבת לטווח ארוך ומוכנה לשלם מחירים מסוימים על מנת לקדם שחקנים צעירים בהם היא רואה פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אוהד גליל, דניאל, עודד ל ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: