סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2018 11:21 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראיתי את הרבע הראשון. היה צמוד. החלטתי לזפזפ לפרק בסדרה. אני חוזר והופ! וואו אדיר. השפלה טוטאלית.
אם כבר חוטפים הפסדים מהדהדים, למה צריך להביא כ"כ הרבה זרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2018 11:21 pm 
Sophomore

האם ניצחון הבית האחרון של מכבי באירופה היה לפני תשעה חודשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2018 11:42 pm 
Junior

התובנה היחידה מהמשחק - לא ברור מי מצטער יותר על ההגעה של סשנס; מכבי או הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 12:02 am 
Junior

תוצאת סיום: 87 ריאל 67 מכבי.

מכבי במאזן 5:1...אאוץ

במחזור הבא-גראן קנריה בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 8:14 am 
Junior

em28 כתב:
מסתבר שהיום עברו בדיוק 9 חודשים מאז נצחון הבית האחרון של שימון ביורוליג.
נצחון הבית האחרון של הצהובים היה מול קבוצה ספרדית (ברצלונה). :roll:

האם היום יוולד נצחון או שהריון יימשך כמו הריון של פילה ? :twisted:

ההריון של פילה, הקבוצה נראית אנטריקוט.

אין אדם שאני נהנה יותר לקטוש מספאחיה, אבל יש לציין שהקבוצה שלו מורכבת משחקנים בכושר איום.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 8:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בטן רכה וחביבה כתב:
מדהים איך במכבי בונים קבוצות מחורבנות שנה אחר שנה. עד לפני כמה שנים דיברו על ההנהלה הזו כטובה באירופה, וכיום כל המותג הזה של מכבי בקריסה.

כשדיברו על זה לא ידעו על איך מכבי מצליחה לעשות את הפלא של להביא שחקנים מעולים במשכורות נמוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 9:50 am 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
em28 כתב:

אין אדם שאני נהנה יותר לקטוש מספאחיה, אבל יש לציין שהקבוצה שלו מורכבת משחקנים בכושר איום.

אין לו אחריות על זה שהם בכושר איום?
בכל זאת, לא מדובר בפרה סיזן. אנחנו כבר לא מעט שבועות לתוך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 10:03 am 
Freshman

ביזיון איך מפילים הכל על ספאחיה, אבל לא מתייחסים לגודס שמתחבא מאחוריו, ואחראי לכישלון לפני 4 שנים עם פתיחה איומה משלו, כל הצוות המקצועי ממש רקוב החל מהמאמן כושר ועד לספחיה. לא ייתכן שכל שבוע יש פציעה של מישהו חדש, זה משהו מץמך שמתפרס כבר על שנים, זה גם משהו שלא היה זוכר לי בטווח של 8-10 שנים - מכות פציעות כאלו.
הכל מתחיל ונגמר בגישה, לוזריות. מקבלים הפסד בכבוד, הם צריכים לקבל דוגמא מהפועל ירושלים שלדעתי זה לא קטש אחראי לתלכיד בחדר ההלבשה, זה אמרה, הוא מחבר אותם ושווה כל סנט רק בשביל זה הם צריכים להחתים אותו ל10 שנים, עונה שעברה היתה בלי אמרה ושם הייתה הטעות - חדר ההלבשה שהתפרק בתחילת העונה.
אצל מכבי אין אישיות, מנהיגות, יכול להתבטא גם במאמן סמכותי, כמו דייויד/איטודיס/פסקוואל(לא מבין איך לא חטפו אותו לפני כמה שנים)

ובהקשר לשחקנים:
רול גמור, שחקן של קבוצת אמצע טבלה בליגה
זוסמן, כמה שמהללים אותו, לא יוזם לא חודר לא זורק, הלפרין לעניים.
טיוס, נראה לי לי שהפסיד מלא בביטקויין לא מסוגל לקחת ריבאונד
קיין, נגר מארץ הנגרים, מספיק לעשות אותו שר ההגנה, לא מחתימים חצי שחקן, וגם מי ישמע הבחור ברוס בואן.
וילביקין, כבוי ביותר

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 10:26 am 
Freshman

הגיע הזמן שהטרנד הזה במכבי להחתים זרים על תקן פועלים שחורים ייפסק. אני בטוח שאם זוסמן היה מקבל את הקרדיט והחופש לעשות מה שעושה קיין, הוא היה מזיק הרבה פחות וצומח בעתיד לשחקן טוב ממנו בהרבה.

רול גם כן סתם שחקן. חביב, נחמד, קליעה טובה - הכל נכון. אבל יש לו תכונות "צוברי" קלאסיות. הסטטיסטיקות המרשימות שלו רוב הזמן באות בגרבג' טיים, עם כמה ג'אמפים נחמדים מחצי מרחק שלא חשבת שיקלע.

ריי??? אני מוכן לחתום על זה שהוא הזר הכי גרוע שאי פעם דרך במכבי מאז שאני התחלתי לעקוב אחריהם. מכירים את זה שאתם רואים שחקן שלא מתאקלם אבל מזהים אצלו כישרון ופוטנציאל? אז זה בדיוק מה שלא רואים את ריי - שחקן בינוני ומטה לליגה הישראלית. כל הכבוד לאבי אבן שהצליח להתעלות מעל כל מה שראינו ממנו.

העונה יותר מתמיד, לא רק שמכבי קבוצה חלשה היא גם משעממת מוות. קבוצת ג'י ליג משעממת וחסרת זהות. לא מבין איך האוהדים ממשיכים לשלם כ"כ הרבה כסף על המוצר הקלוקל, המשעמם וחסר הנשמה הזה. לא פחות מכך, לא ברורה לי החוצפה של מכבי להמשיך לנקוב במחירים מופקעים עבור הזבל הזה.

אין מה לעשות, זה כנראה המחיר שצריך לשלם כשמעסיקים "אנשי מקצוע" כושלים בני כושלים (בראשות וויצ'יץ', אבן ופנאן) רק כי חייבים. כנראה שהמשקעים מתקופת מוני עדיין מורגשים שם והחשש שמא יזלגו החוצה סיפורים פיקנטיים גדול מתמיד.

נערך לאחרונה על ידי בטן רכה וחביבה בתאריך ו' נובמבר 09, 2018 10:38 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 10:32 am 
Hall of Famer

בשנה שעברה טחנו הרבה את המוח על כמה ג'ונה בולדן מוכשר. לא ראיתי את זה ואם רוצים לראות מישהו באמת מוכשר התקפית במימדים הללו זה ג'וני אוברייאנט (למרות שהאתלטיות אחרת). אבל יש עוד הבדל בין השניים. קודם כל הדומה בין השניים זה ששניהם די קלולסים במשחק שלהם. ההבדל הוא שבעוד שבולדן לא הרשים אותי מבחינת כישרון, כלים אתלטיים וידיים ארוכות יש לו. דבר שהפך אותו אחרי כוונון מסויים לשחקן הגנה לא רע בכלל עם ניצוצות ליותר. אוברייאנט שחקן הגנה רע. זה גורם לכך שלאוברייאנט יש 2 מודים בהם הוא יכול לתרום לקבוצה. את המוד הראשון ראינו במשחק אתמול. השחקן המרכזי בהתקפה עם רישיון לירות מתי שיתחשק לו. לאן אפשר להגיע עם אוברייאנט בתפקיד זה גם אפשר היה לראות אתמול. התפקיד השני הוא כאינסטנט אופנס מהספסל. שימוש מושכל בדקות מוגבלות. כשהוא חם, רוכבים עליו, כשהוא עושה נזק, מספסלים. מכבי כמובן בנתה עליו כ-4 הפותח שלה, אבל כשחקן השלישי בהיררכיה ההתקפית במקרה הטוב ביותר כשהוא על המגרש. זה משהו שמחלקת הסקאוט של מכבי הצטיינה בשנים האחרונות. הבאת שחקנים עם כישרון גולמי טוב (גם פייר ג'קסון) וחוסר מחשבה כללי לגבי ההתאמה שלהם אחד לשני.

למרות התבוסה, אני לא מצטרף לחגיגות המצב הגרוע בטבלה. אני אמנם לא חסיד של הטבלה האלטרנטיבית של ראובן במובן האבסולוטי שלה, אבל בוודאי שאי אפשר להתעלם מלו"ז המשחקים. מכבי עד כה לא ספגה שום הפסד רע. ב-4 מתוך 5 ההפסדים מכבי הייתה אנדרדוג מובהק. רק מול ברצלונה זה היה משחק שאפשר לסמן כניצחון בהחלט אפשרי, אבל לא איזה הפסד מזעזע. את המשחק שמכבי הייתה חייבת לקחת מול בודוצ'נסט היא לקחה. גם עוד 2 הפסדים בשלושת המשחקים הקרובים לא הופכים את המצב של מכבי לאנוש. המשחק מול פנר הוא עוד משחק שמכבי מגיעה כאנדרדוג וניצחון יהיה הפתעה. משחק חוץ מול אפס דומה למשחק מול ברצלונה. ניצחון אפשרי, אבל לא משהו שאתה מסמן כמטרה או כמאסט. לעומת זאת המשחק מול גראן קנריה הוא מאסט.

המצב של מכבי יתברר רק אחרי סדרת המשחקים הבאה בסיבוב הראשון. משחקי בית שהיא חייבת לקחת מול בסקוניה, באיירן וחימקי. ניצחון חווץ על דרושפקה ולפחות ניצחון אחד מבין משחק הבית מול מילאנו (נראה שהשנה הם משחקים בהתאם לפוטנציאל) או משחק החוץ מול ז'לגיריס. זה יעמיד את מכבי בסיבוב הראשון במאזן 8-7, עם סיבוב שני קל יותר. גם מאזן 9-6 לא סוף העולם.

איפה בכל זאת הפתיחה הרעה של מכבי משפיעה? היכולת לתקן הפסדים רעים. מעתה כל הפסד רע יהיה הרבה יותר משמעותי. כבר לא יהיה איזה משחק חוץ ביוון שאפשר לגנוב בפוקס. לא תהיה התעלות מקומית בבית מול אחת מאריות אירופה, כפי שקרה בעבר. מכבי על חבל דק ואסור למעוד. בשתי העונות מאז שהיורוליג התרחב, מספר היעד לפיינל 8 היה 16 ניצח'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 10:42 am 
Freshman

עמוס, בולדן היה חתיכת בלון נפוח, גם בחסות התקשורת המטומטמת שלנו (והתקשורת הלא פחות הזויה של ארה"ב) שאחרי מהלך נחמד מכתירה אותך כבר כשחקן NBA. אבל בהחלט הוא הראה פוטנציאל, בעיניי לפחות, להיות שחקן סטייל טרנס מוריס או משהו כזה. לא שחקן NBA ו/או לא כישרון ענק בשום צורה, אבל כן הראה יכולת.

לגבי סדר המשחקים - אין כמעט למכבי אף משחק ש"היא חייבת לקחת" (בטח שלא נגד בסקוניה או חימקי - בבית, בחוץ או בחלל). כל משחק שהיא תיקח יהיה בגדר הישג, למעט משחקים ביתיים נגד טריו התחתית - קנאריה, דרושפאקה ובודצ'נוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 11:04 am 
Freshman

בטן רכה וחביבה כתב:
עמוס, בולדן היה חתיכת בלון נפוח, גם בחסות התקשורת המטומטמת שלנו (והתקשורת הלא פחות הזויה של ארה"ב) שאחרי מהלך נחמד מכתירה אותך כבר כשחקן NBA. אבל בהחלט הוא הראה פוטנציאל, בעיניי לפחות, להיות שחקן סטייל טרנס מוריס או משהו כזה. לא שחקן NBA ו/או לא כישרון ענק בשום צורה, אבל כן הראה יכולת.

לגבי סדר המשחקים - אין כמעט למכבי אף משחק ש"היא חייבת לקחת" (בטח שלא נגד בסקוניה או חימקי - בבית, בחוץ או בחלל). כל משחק שהיא תיקח יהיה בגדר הישג, למעט משחקים ביתיים נגד טריו התחתית - קנאריה, דרושפאקה ובודצ'נוסט.

אותה התקשורת שניפחה גם את בנדר, ועכשיו את אבדיה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 12:12 pm 
Hall of Famer

עמוס , גם במשחקי בית שאתה פייבוריט בהם - לא סביר שתנצח את כולם , ובפרט שאפשר להתווכח אם מכבי בכלל פייבוריטית בבית מול באסקוניה ומילאנו. אתה מדבר אולי על מאזן של 8-7 בסיום הסיבוב, משהו כמו 10-5 או 11-4 נראה לי כתרחיש הגיוני הרבה יותר (ובהחלט לא פסימי באופן מיוחד).
קבוצה שאתה אמור להיאבק איתה כמו מילאנו גם כן ניצחה במונטנגרו והפסידה בבית לריאל (עד כאן כמו מכבי) , אבל במקביל ניצחה ביוון, וגם בביתה את אנדולו וחימקי (לצד הפסד ביתי לצסק"א). זה מציב אותה כעת באופן מעשי לערך 2 משחקים מעל מכבי בשלב כה מוקדם של העונה.
אנדולו אמנם שיחקה מול יריבות יחסית נוחות , אבל הם במאזן 2-4 חיובי לאחר רק שני משחקי בית .
אפילו באיירן כבר השיגה שני ניצחונות יפים מאוד על באסקוניה ופאו'.

בקיצור , הבור של מכבי כבר די עמוק לדעתי , ובפרט בליגה עם שונות גדולה של רמת הקבוצות בקצוות (כאלו שבקושי יפסידו , לצד המקבילות להן שבקושי ינצחו ) מה שגורם לכך שהמפעל "הוא לא באמת" ליגה של 30 משחקים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 12:40 pm 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:
הגיע הזמן שהטרנד הזה במכבי להחתים זרים על תקן פועלים שחורים ייפסק. אני בטוח שאם זוסמן היה מקבל את הקרדיט והחופש לעשות מה שעושה קיין, הוא היה מזיק הרבה פחות וצומח בעתיד לשחקן טוב ממנו בהרבה.

רול גם כן סתם שחקן. חביב, נחמד, קליעה טובה - הכל נכון. אבל יש לו תכונות "צוברי" קלאסיות. הסטטיסטיקות המרשימות שלו רוב הזמן באות בגרבג' טיים, עם כמה ג'אמפים נחמדים מחצי מרחק שלא חשבת שיקלע.

ריי??? אני מוכן לחתום על זה שהוא הזר הכי גרוע שאי פעם דרך במכבי מאז שאני התחלתי לעקוב אחריהם. מכירים את זה שאתם רואים שחקן שלא מתאקלם אבל מזהים אצלו כישרון ופוטנציאל? אז זה בדיוק מה שלא רואים את ריי - שחקן בינוני ומטה לליגה הישראלית. כל הכבוד לאבי אבן שהצליח להתעלות מעל כל מה שראינו ממנו.

העונה יותר מתמיד, לא רק שמכבי קבוצה חלשה היא גם משעממת מוות. קבוצת ג'י ליג משעממת וחסרת זהות. לא מבין איך האוהדים ממשיכים לשלם כ"כ הרבה כסף על המוצר הקלוקל, המשעמם וחסר הנשמה הזה. לא פחות מכך, לא ברורה לי החוצפה של מכבי להמשיך לנקוב במחירים מופקעים עבור הזבל הזה.

אין מה לעשות, זה כנראה המחיר שצריך לשלם כשמעסיקים "אנשי מקצוע" כושלים בני כושלים (בראשות וויצ'יץ', אבן ופנאן) רק כי חייבים. כנראה שהמשקעים מתקופת מוני עדיין מורגשים שם והחשש שמא יזלגו החוצה סיפורים פיקנטיים גדול מתמיד.

תוסיף גם את אנג'לו למשוואה .
רול וקיין שעוד היו סבירים אשתקד לא מתפקדים העונה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 12:58 pm 
Hall of Famer

הבעיה היא לא רול וקיין עצמם
הבעיה היא שנוצרה סיטואציה (גם עקב פציעות , גם עקב חוסר הבהירות בעמדה 4) שהם הופכים ליוצרים העיקריים בקבוצה , וזה אבסורד כשפרט להם הוחתמו בקבוצה עוד פאקינג 6 זרים (ואלכס טיוס)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 4:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בדיוק חשבתי על זה שאני צריך לחזור לטבלה האלטרנטיבית.

בכל אופן עמוס צודק אבל יש שתי נקודות שהוא מפספס: ראשית, מה שנכתב פה שצריך להשוות לקבוצות אחרות, והשני שלהיות במצב מאוזן אמנם אומר שההפסדים היו "צפויים" אבל שגם לא ניצחת אף משחק קשה. וזה שלא צברת פלוסים ליום סגריר אומר שאתה עלול למצוא את עצמך מהר מאוד עם מינוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 4:46 pm 
Hall of Famer

השאלה מבחינת מכבי היא מאילו קבוצות היא טובה במובהק, וכרגע אפשר להניח שבודצ'נוסט, קנאריה ודרושפאקה-שבאופן לא מקרי הן אלה שמדורגות מתחתיה בטבלה.

מדברים על ברצלונה כקבוצה קומסי-קומסה, וזה בסדר ביחס למותג "ברצלונה", אבל במציאות הם במקום השישי עם משחק חסר, במאזן חיובי 2-3 ולא היו רחוקים מ1-4 (הפסידו בקנאריה בנקודה משחק שהם הובילו בו לא מעט). מילאנו ואנאדולו שמתייחסים אליהן מסורתית כקבוצות אנדראצ'יבריות נראות טוב בינתיים העונה, בוודאי טוב ממכבי. חימקי פתחה לא טוב מבחינת רקורד, אבל הפסידה 2 משחקים על חודה של נקודה ובעיניי הסגל שלה טוב במובהק מזה של מכבי. באיירן ו-ויטוריה טובות ממכבי לדעתי. גם ז'לגיריס, שיש לה יתרון עצום בעמדת המאמן.

אז וואלה, אם אני אוהד מכבי-לא הייתי אופטימי לגבי העונה הזאת. אבל אני לא, אז כיף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 4:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב ששתי הקבוצות היחידות שמכבי כרגע טובה מהן הן בודוצנוסט ודארושפקה. לא בטוח בכלל שאנחנו טובים מגראן קנריה העיקשת ולדעתי נפסיד גם שם בשבוע הבא. באיירן כרגע יותר טובה ממכבי, לחימקי סגל יותר מוכשר ואין מה לדבר בכלל על ויטוריה, אנדולו ומילאנו שלא בטוח שאפילו בבית אנחנו מסוגלים לנצח אותן.
לטס פייס איט, מכבי קבוצת תחתית ביורוליג.
נראה לי שהמצב גם לא ישתפר עד שלא יבוא העשיר שיסכימו למכור לו את הקבוצה, בטח כל עוד עובדים בקבוצה אנשי מקצוע כמו ניקולה, אבי אבן ורגב פנאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2018 10:23 pm 
Freshman

גם לא בטוח מדרשפוקה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 2:34 pm 
Junior

מישהו שמע את פיני לאחרונה? מעניין אותי לשמוע איך הוא מתפתל החוצה מהקביעה שלו לגבי זה שזה הסגל הכי טוב של מכבי תא אי פעם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 2:36 pm 
Junior

Shiver כתב:
הרסי הוקינס כתב:
em28 כתב:

אין לו אחריות על זה שהם בכושר איום?
בכל זאת, לא מדובר בפרה סיזן. אנחנו כבר לא מעט שבועות לתוך העונה.

אולי, אבל במקרה של ווילבקין, רול, טיוס ואפילו זיסמן אני לא מבין בדיוק איך. אפילו רול שאמרו שלא תורם כי ספאחיה מטיל עליו משימות בהובלת הכדור נראה גרוע גם אחרי שחזר למקומו הטבעי בתפקידים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:20 pm 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
מישהו שמע את פיני לאחרונה? מעניין אותי לשמוע איך הוא מתפתל החוצה מהקביעה שלו לגבי זה שזה הסגל הכי טוב של מכבי תא אי פעם.

אתה מכיר את פיני מאתמול? הוא מרים לעצמו להנחתה, הוא יגיד תראו איזה גרוע המאמן הזה, עם סגל כזה מוכשר, הוא משחק כל כך רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:05 pm 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:

אני לא מסכים לגבי בולדן, אבל אני מבין את הדיעה שלך. לעומת זאת בולדן לא הוצג בתקשורת כרול פלייר שמביא הגנה ומסוגל לשים שלשות, אלא כעל פוטנציאל התקפי נדיר עם יכולות מגוונות. זה ממש לא היה בכיוון.

לגבי משחקים ש"מכבי חייבת לקחת" נראה לי שלא כל כך הובנתי. לא התכוונתי שמכבי בבית כל כך יותר טובה מבאסקוניה או חימקי שהיא תנצח אותם לא משנה מה. הכוונה הייתה שאם מכבי רוצה לסיים את הסיבוב הראשון כשהיא במירוץ לפלייאוף, אז אלו משחקים שהיא חייבת לקחת. אני חושב שעם הפציעות אנחנו לא כל כך יודעים מה מכבי יכולה לתת או לא.

שמואליק די הדגים את ההטיה של המשחקים כשהוא דיבר על מילנו. למילנו יש 3 ניצחונות יותר ממכבי, אבל למעשה אנחנו מדברים על 2 ניצחונות בית, מול קבוצות שמכבי כאמור צריכה לנצח, אם היא רוצה להתמודד על הפלייאוף ועוד ניצחון בונוס אחד ביוון. אז האיטלקים במצב עדיף על מכבי, אבל לא במצב של שמיים וארץ וכמו מכבי גם מילאנו כבר הפסידה 2 משחקים בבית מול צסק"א וריאל (כלומר אפילו את ה-5% סיכוי לנצח את הקבוצות הללו בבית לא יהיה בסיבוב השני, אלא 100% סיכוי להפסד חוץ).

ברור שלהתחיל את העונה במאזן 7-2 זה לא אופטימלי ומפחיד. אבל במקרה של לו"ז המשחקים של מכבי זה לא סוף העונה. יש מספיק זמן לתקן את זה ובאמת שאין כרגע מה ללחוץ על כפתור הפאניקה. מתוך 9 המשחקים הבאים, למכבי יש 8 משחקים שהיא מסוגלת לנצח (בהנחה שאתה מאמין שהיא קבוצה שיכולה להתחרות על הפלייאוף) ורק במשחק מול פנר' היא אנדרדוג מוחלט. מתוך ה - 8 הללו 2 משחקים הם משחקים מול דרושפקה וגראן קנריה, שמכבי אמורה להיות טובה מהקבוצות הללו. עוד 4 משחקי בית מול קבוצות שמכבי יכולה לנצח אותם, בוודאי בבית ועוד 2 משחקי חוץ מול אנדולו ומול ז'לגיריס שהיא תגיע כאנדרדוג, אבל זה משחקים שבהחלט ניתן לנצח בהם. כמו שרשמתי, מאזן 8-7 כן דורש ממכבי להרים את הרמה שלהם (עם ווילביקין בריא, בלאק בריא ועכשיו גם סשנס זה אפשרי), אבל לא דורש מהם איזה הפתעות אדירות. וכמו שרשמתי גם כן, גם מאזן 9-6 יכול להיות קביל.

הנקודה העיקרית היא שלאור הפציעות אנחנו לא באמת יודעים איזה מכבי יש. ובדיוק כמו שבעונה שעברה היה אסור להתרגש מהסיבוב הראשון שהכיל 9 משחקי בית, כולל 2 ניצחונות בונוס מוזרים על פנר וריאל (אבל כלל גם הפסדי בית לאפס, מלאגה והפסדי חוץ לבארסה ולכוכב האדום), אז גם העונה אם מכבי אחרי 9 משחקים כבר תספוג 7 הפסדים אין מה לחרוץ גורלות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אבו שוקרי ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה