סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 9:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כן, אפשר ומותר ואפילו רצוי לפתוח לפעמים ת'רד חדש לטרייד קצת יותר גדול מאשר בחירת סיבוב שני תמורת כסף.

באטלר עובר לפילי תמורת קובינגטון ושאריץ' וסיבוב שני.
מעניין, מעניין מאוד.

אז מה יש בחמישיה של פילי עכשיו? אמביד, באטלר, סימונס, פולץ ו...? ו...? ו................??? כנראה רדיק. אללה יסתור ולהקתו אם זה יהיה פאקינג ג'ונה בולדן.
מצד אחד, רביעיה מאוד מוכשרת. מצד שני... חסרת קליעה ברמה קיצונית. כאילו... אמביד הוא אשכרה הקלעי הטוב מבין כולם.
והם נשארים עם ספסל מאוד מאוד מאוד בעייתי. כזה שלא יוכל לתרום הרבה בפלייאוף.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 9:35 pm 
Junior

אז אחרי שאמרו שבוסטון ייקחו את המזרח בהליכה נראה שהולך להיות מאבק רציני. לדעתי באטלר יסתדר טוב עם אמביד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 9:40 pm 
Junior

רדיק הוא אופציה בכלל לא רעה לסמול קלע.
יש להם את טי גיי מקונל שסגר משחקים בפלייאוף, כנראה שיעלה מהספסל בשביל לרכז.
יש להם את הרוקי ז'איר שהרבה צפים ממנו לתרום מהר ויחזוא מפציעה בעוד חודשיים.
המצב לא מטורף, אבל צריך לזכור שפילי במזרח. אמביד וסימונס ובאטלר יספיק ברוב המשחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 9:57 pm 
Sophomore

שתי הקבוצות יוצאות מהטרייד הזה עם סגל לא מאוזן. לפילי יש עכשיו בור בעמדות הפורוורד ולמינסוטה יש בור בשוטינג.
ברור שהסיקסרס בונים לטווח ארוך, כך שבהנחה שבאטלר יישאר, השאלה היא איזה צוות משלים הם יצליחו לבנות, בדגש על קליעה.
מבחינת מיניסוטה, לכאורה הם מקבלים שני שחקנים לגיטימיים שעוד יכולים להשתפר, אבל שניהם נראו פחות טוב העונה, במיוחד שאריץ', כך הטרייד הזה עוד עשוי להתברר כמפלה.
שאריץ' לכאורה גם פחות מתאים לשחק לצד טאונס ויהיה קשה לשחק בכנפיים עם קובינגטון וויגינס, ששניהם מובילי כדור גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:06 pm 
Hall of Famer

צ'נדלר בפילי והרוקי שאמט נראה טוב. טרייד נהדר עבורם בעיניי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:32 pm 
Hall of Famer

ג'ימי באטלר יכול לסגור את עמדת הסמול פורוורד. גם לא נראה שתהיה נפילה גדולה בקליעה עם התוספת של באטלר, שמהווה איום מהשלוש. מה שיהיה חסר זה עוד גבוה בהגנה לצד אמביד. נראה אם ווילסון צ'נדלר יכול להיות אחד שכזה. מה שבאמת נראה שהעונה הזאת היא בונוס. הסיפור האמיתי יהיה בפגרה הבאה ואיך הסיקסרס מאזנים את הסגל. Att, אחרי שפילי השיגו את הכוכב השלישי, אתה עדיין טוען שאין להם שום סיכוי להיאבק עם בוסטון על ראשות המזרח?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:35 pm 
Sophomore

רדיק חייב לפתוח כי אחרת אחת הם פותחים בלי קליעה, מצד שני, זה אומר דברים רעים מאוד על הכוח אש שהם מעלים מספסל שלמעשה לא קיים. אם פולץ היה משהו שאפשר לסמוך עליו ביצירת מהלכים (מה שלא נראה קרוב אפילו) אז הם היו מעלים אותו מספסל, אבל זה לא רלוונטי כאמור.

מה אני אגיד, לא מאוזן, אבל מאוד מעניין. הרביעייה האמיתית היא כמובן- סימונס, רדיק, באטלר ואמביד שזו בת זונה של רביעיה שיכולה להיות מאוד קטלנית בדקות שיהיו ביחד על המגרש. פרט לרדיק מדובר בשומרים מעולים. יש קליעה. יש אתלטיות ועוצמה בצבע.
פייי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:41 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי למה הם פותחים בלי קלעה. קובינגטון קולע משלוש, אבל ההבדל לאורך הקריירה בינו לבין באטלר לא כזה גדול. סאריץ' אמנם שם 1.6 שלשות למשחק, אבל עשה את זה ב-30%, צ'נדלר יכול לכסות על כך. אני לא אומר שלפתוח עם רדיק במקום פולץ זאת לא החלטה טובה, אבל היא לא קשורה לקליעה, אלא ליכולת של פולץ עד כה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:53 pm 
Sophomore

יש לי הרגשה שהסיקסרס לא סיימו עם הטריידים וילכו על עוד קלעי, סטייל קייל קרובר שסתם מתבזבז בקבוצת לוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:59 pm 
Hall of Famer

זה רחוק מלהיות אידיאלי - צריך לראות שפילי לא חוזרת על הטעות של מיניסוטה, שבאטלר מסתדר חברתית ושהוא חותם בקיץ וכמובן הגיל שלו לא תואם את הטיימליין של הקבוצה אבל בהתחשב בהנהלה הטיפשית שיש לקבוצה וביכולת המביכה של ההנהלה הקודמת להשתמש בכלים שהיו לה כדי להביא כוכב, זה הימור סביר בעיניי.

אגב, סתם מחשבה טיפשית, קוואי היה עדיף על פני סימונס? :)
פילי הייתה עם פוטנציאל להישאר בלי כלום בקיץ אבל האפסייד שלה עם קוואי, באטלר ואמביד היה כנראה גבוה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:00 pm 
Hall of Famer

הייתי שמח שיבינו שם מה עושים עם פולץ. אם הוא היה טוב היו יכולים לתת לו את המושכות ולתת לסימונס לשחק בעמדה 4 אבל... הוא לא :(
מעדיף שיעלה מהספסל או יישלח בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:01 pm 
Hall of Famer

אגב, זה טרייד מצוין למיניסוטה, בהתחשב בסיטואציה הקשה אליה נקלעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:10 pm 
Sophomore

אני קיוויתי שפילי ישיגו את קומבו כמו ליליארד/קמבה/בייל.
באטלר קלעי טוב למדי מה-3. הם צריכים עוד גארד זריז שיוכל לשמור על הרכז של הקבוצה היריבה.
לגבי עמדת הפאוור - אני ממש לא מודאג. כל פאוור סביר ישתלב מצויין לצד אמביד. גם סימונס יכול לתת דקות.

הדבר החשוב שפילי לא וויתרו על נכסים עתידיים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:12 pm 
Sophomore

Att כתב:

קובינגטון בסדר. שאריץ נראה רע מאוד העונה ורק בחירת סיבוב שני נמוכה. תמורה מאוד נמוכה, אבל מיני רצו כבר להיפטר מבאטלר בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:15 pm 
Sophomore

לגבי פולץ, לדעתי הטרייד הזה מלמד שפילי איבדו את הסבלנות איתו.
אם הוא לא ישפר את הקליעה בצורה דרמטית, הוא נפלט מהליגה בסוף הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:15 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
Att כתב:

קובינגטון בסדר. שאריץ נראה רע מאוד העונה ורק בחירת סיבוב שני נמוכה. תמורה מאוד נמוכה, אבל מיני רצו כבר להיפטר מבאטלר בכל מחיר.

שאריץ' הוא שחקן של תקופות. אני מניח שהוא יתאושש וייכנס לכושר ויחזור להיות טופ15 בעמדה שלו. הקיץ שלו בנבחרת לא תרם כנראה בהקשר הזה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' נובמבר 10, 2018 11:20 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:16 pm 
Hall of Famer

לפי הדיווחים באטלר הולך להאריך חוזה, כך שאין פה הימור גדול עליו.
ואני גם לא מבין את עניין הטיימליין. באטלר בן 29. תסריט מאד שמרני מדבר על 3 שנים לפחות ברמה הנוכחית. 3 שנים של צמרת באן.בי.איי זה תקופה די הגיונית (אם מוציאים את הספארס מהמשוואה) וכמובן שיש פוטנציאל להרבה יותר.

אני לא חושב שהטרייד מצויין למינסוטה, בטח אם רואים את האן.בי.איי בעיניים שלך של מועמדת לאליפות או כלום. קובינגטון נותן להם חוזה לא קטן ל-3 השנים הבאות וביחד עם וויגינס, טאונס ודיאנג זה כבר 80 מיליון. אם טיג יפעיל את אופציית השחקן שלו בקיץ הקרוב וייקח את 19 המיליון שלו אז מינסוטה עוברים את תקרת השכר. הסגל הנוכחי בוודאי שלא מייצר מועמדת לאליפות ואני אפילו לא בטוח שקבוצת פלייאוף. יש לי הרגשה שדווקא טרייד שלא מכניס חוזה מגביל לקבוצה היה עוזר יותר. סה"כ קיבלו תמורה של שחקנים תורמים שדי תוקעת אותם בבינוניות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:19 pm 
Hall of Famer

בהתחשב בכך שמיניסוטה רוצים להישאר בפלייאוף או באזור שלו, אלו מהלכים טובים. הם כמובן לא יובילו אותם רחוק אבל החוזה של וויגינס כבר די מבטיח את זה בפני עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:33 pm 
Sophomore

שאריץ' וקובינגטון של שנה שעברה הם שחקנים תורמים שגם חתומים לטווח ארוך. מהצד של קבוצה כמו מיניסוטה שקשה לה למשוך שחקנים (לראיה, החוזים המופרזים של גיבסון וטיג) אלה חוזים טובים, גם החוזה של קובינגטון. הבעיה העיקרית בעיני היא שקובינגטון די יושב על העמדה של וויגינס, אבל אולי הוא ישחק חלק מהזמן בעמדה 4. אותי הרבה יותר מטריד הכושר של השניים מאשר העובדה שבמצב הנוכחי הם לא מוציאים את הקבוצה מהבינוניות. הדבר היחיד שיכול להוציא כרגע את מיניסוטה מהבינוניות זה שדרוג של וויגינס וטאונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:35 pm 
Sophomore

מיני קיבלו שני שחקנים משלימים נחמדים+ לקבוצת פליאוף, רק שאין מי שייקח את הקבוצה הזו לפליאוף. היה עדיף עבורם לקחת את הבחירות של יוסטון, להפטר איכשהו מוויגינס (משימה קשה) ולנסות לבנות מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:51 pm 
Hall of Famer

דרך אגב, הרבה יותר מהחוזה של וויגינס, הבעיה הגדולה של מיני היא 33 המיליון שהיא הולכת לשלם לדיאנג. ובתום העונה הבאה בפני מיני תעמוד הדילמה מה לעשות עם שאריץ', האם להאריך לו את החוזה, או לתת לו לצאת לשוק החופשי המוגבל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 2:50 am 
Junior

פולץ לא מוביל כדור, וסימונס חסר תועלת בלי כדור.
פולץ מיועד לחדירות, ותנועה. פילי לא תרדוף אחרי קלע 3, רק כי כולם עושים את זה. יש לה שחקנים טובים ששומרים ממש טוב ויודעים לקלוע מהנקודה שנוחה להם.
פולץ יהפוך עם הזמן למועיל יותר ויותר.
האפסייד של פילי מאוד גבוה.
באטלר יכול להיות באיזה עמדה שירצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 2:54 am 
Junior

ido כתב:
מיני קיבלו שני שחקנים משלימים נחמדים+ לקבוצת פליאוף, רק שאין מי שייקח את הקבוצה הזו לפליאוף. היה עדיף עבורם לקחת את הבחירות של יוסטון, להפטר איכשהו מוויגינס (משימה קשה) ולנסות לבנות מחדש

אין מה לבנות מחדש, ארבעה בחירות סיבוב ראשון מקבוצה שמתכננת להיות בפלייאוף בעשור הקרוב לא שווה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 8:58 am 
Sophomore

לא, לא שווה הרבה. אבל בהרכב החדש, עם שאריץ' וקובינגטון, ובמערב הנוכחי - הם שווים מקום 10-11 בערך, בפער מהמאבק על המקום השמיני. זה גם לא שווה הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 12:33 pm 
Sophomore

לא הייתי סותם את הגולל על טאונס. ואני חושב שגם וויגינס, עם כל ההשמצות יכול להשתפר. רוז נראה כמו רכז אולסטאר.

מוראלית, הטרייד הזה יעשה טוב למיניסוטה ולפחות קובינטון הוא תוספת נחמדה ויותר מתאים מבאטלר לשחק ליד רוז וויגינס. אולי גם שאריץ' יחזור לעצמו.

המערב, למעט ג"ס, צפוף ודינמי. לדעתי הם יגיעו למקומות 3-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 151 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה