סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 4:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 9:55 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
שון ג'ונס גולם רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 9:56 pm 
Sophomore

אני בטוח ב94% שחלק מהטקס לפני משחק של שון ג'ונס כולל השריית הידיים שלו במרגרינה מומסת.
זה פשוט לא יאמן כמה שחקן כדורסל לא מסוגל לתפוס כדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:05 pm 
Sophomore

הדבר הטוב בתבוסה פה הוא שאולי סוף סוף יבינו שחייבים שינויים בסגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:12 pm 
Hall of Famer

חולון קצת מביכה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:13 pm 
Hall of Famer

אאוצ' השלשה של ג'ון די.
כמו השלשה של פלדין על נהריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:32 pm 
Sophomore

שחיטה לא כשרה של מכבי את חולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:36 pm 
Hall of Famer

חולון כמעט במינוס 40, וקאליף וויאט יושב מבודח על הספסל..... מנהיג.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 10:53 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
חולון כמעט במינוס 40, וקאליף וויאט יושב מבודח על הספסל..... מנהיג.

וחוץ מזה משחק בזיוני שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:00 pm 
Junior

טוב, אלכסנדר או רייס יגיעו לחולון אחרי המשחק הזה, אין ספק, וגם לא אופתע אם שניהם.

שלמה אייזיק יפתח את הכיס אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2018 11:16 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
טוב, אלכסנדר או רייס יגיעו לחולון אחרי המשחק הזה, אין ספק, וגם לא אופתע אם שניהם.

שלמה אייזיק יפתח את הכיס אני מניח.

וגם טו הולוואי, וג'ורדן המילטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 12:07 am 
Freshman

בהחלט שבוע מצוין לקבוצה.

אליפות לא לוקחים בנובמבר וטוב ששלמה אייזיק יראה מקרוב מה באמת דן שמיר בנה לו.

לגבי הג'ונסים: שון זה פוטנציאל קומי בכל רגע נתון על המגרש. קשה לכעוס עליו כי הוא באמת מתאמץ אבל נכון לעכשיו הוא זה שאינו יודע לקפוץ בהגדה של פסח. בעצם יש סיבה אחת לכעוס עליו. שלידו האפס האמיתי, דקוואן ג'ונס עוד יוצא סביר. הוא מושך את האש מהג'ונס שצריך היה לעוף לא פחות ממנו וזה דקוואן. אימפוטנט שבמשחק כזה מרים בקושי 8 זריקות מהשדה ובזריקה האחרונה משלוש מצד שמאל הוא הזכיר לי את ג'ורדי אלבה בזכות ההגבהה שיצאה לו.

אומר זאת שוב, להחליף את דקוואן ומהר. זה השחקן שאמור להוביל אותנו. חבל על כל שניה.

לגבי אלכסנדר, הוא שחקן מצוין. מקצועית לא חושב שזה מה שצריך כי הוא בא על המשבצת של טי ג'יי וזה יפגע מאוד בטי ג'יי. מצד שני הייתי מביא את ג'ו כי ג'ו הוא בן זונה שאחרי משחק כזה היה מפרק כמה דלתות בחדר ההלבשה וכאלה אנחנו צריכים. יותר מדי נחמדים יש בקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 12:52 am 
Sophomore

לאומית 2 כתב:
בהחלט שבוע מצוין לקבוצה.

לגבי הג'ונסים: שון זה פוטנציאל קומי בכל רגע נתון על המגרש. קשה לכעוס עליו כי הוא באמת מתאמץ אבל נכון לעכשיו הוא זה שאינו יודע לקפוץ בהגדה של פסח. בעצם יש סיבה אחת לכעוס עליו. שלידו האפס האמיתי, דקוואן ג'ונס עוד יוצא סביר. הוא מושך את האש מהג'ונס שצריך היה לעוף לא פחות ממנו וזה דקוואן. אימפוטנט שבמשחק כזה מרים בקושי 8 זריקות מהשדה ובזריקה האחרונה משלוש מצד שמאל הוא הזכיר לי את ג'ורדי אלבה בזכות ההגבהה שיצאה לו.

אומר זאת שוב, להחליף את דקוואן ומהר. זה השחקן שאמור להוביל אותנו. חבל על כל שניה.

לגבי אלכסנדר, הוא שחקן מצוין. מקצועית לא חושב שזה מה שצריך כי הוא בא על המשבצת של טי ג'יי וזה יפגע מאוד בטי ג'יי. מצד שני הייתי מביא את ג'ו כי ג'ו הוא בן זונה שאחרי משחק כזה היה מפרק כמה דלתות בחדר ההלבשה וכאלה אנחנו צריכים. יותר מדי נחמדים יש בקבוצה הזו.

מפתיע אותי מה שאתה אומר.

קודם כל, לגבי אלכסנדר, בעיניי הוא בדיוק מה שחולון צריכים, ולצערי אני מניח שהוא יגיע אליכם כי זה מתבקש מדי. על פניו הוא שילוב מצוין עם אקטינס ויכול להיות גם שילוב טוב עם קליין. והוא בעיקר ישדרג אתכם בענק בליגה מבחינת החוק הרוסי. יאפשר לכם לשחק עם שני גארדים זרים, דקוואן/אטקינס, אלכסנדר ועוד ישראלי בחמישייה. בחוק הרוסי זה עדיף בהרבה על מצב של חמישה זרים וסגל ישראלים די בינוני.

דבר שני, דקוואן ג'ונס. אני מבין שאתה לא אוהב אותו. לדעתי אתה מגזים בענק. הוא השחקן הכי טוב שלכם. אז נכון, הוא לא גלן רייס, לא קלייבורן וגם לא המילטון. אבל גלן רייס וקלייבורן הם שחקנים של פעם ב-20 שנה, והסטנדרט שאתה מעמיד בו אותו הוא לא הוגן. תשווה אותו לשחקנים בעמדה שלו בכל הליגה, היחיד בתפקיד שלו שאולי יותר טוב זה מייק הנרי וגם זה נתון לוויכוח. הוא שחקן הגנה נהדר וספק נקודות מעולה, פשוט לא שחקן של אחד על אחד שייקח את המשחק על עצמו, לא רק באופי אלא גם מבחינת סגנון המשחק והיכולות שלו. הוא הבעיה האחרונה שלכם. אם אתה אומר שהוא השחקן שאמור להוביל אתכם והוא לא מסוגל לעשות את זה, לא יותר הגיוני להביא מישהו בעמדה אחרת שיוביל אתכם (במקום וואייט לדוגמה) ושדקוואן ג'ונס יהיה לידו?

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 1:13 am 
Freshman

חוצפן חיובי כתב:
לאומית 2 כתב:
בהחלט שבוע מצוין לקבוצה.

מפתיע אותי מה שאתה אומר.

קודם כל, לגבי אלכסנדר, בעיניי הוא בדיוק מה שחולון צריכים, ולצערי אני מניח שהוא יגיע אליכם כי זה מתבקש מדי. על פניו הוא שילוב מצוין עם אקטינס ויכול להיות גם שילוב טוב עם קליין. והוא בעיקר ישדרג אתכם בענק בליגה מבחינת החוק הרוסי. יאפשר לכם לשחק עם שני גארדים זרים, דקוואן/אטקינס, אלכסנדר ועוד ישראלי בחמישייה. בחוק הרוסי זה עדיף בהרבה על מצב של חמישה זרים וסגל ישראלים די בינוני.

דבר שני, דקוואן ג'ונס. אני מבין שאתה לא אוהב אותו. לדעתי אתה מגזים בענק. הוא השחקן הכי טוב שלכם. אז נכון, הוא לא גלן רייס, לא קלייבורן וגם לא המילטון. אבל גלן רייס וקלייבורן הם שחקנים של פעם ב-20 שנה, והסטנדרט שאתה מעמיד בו אותו הוא לא הוגן. תשווה אותו לשחקנים בעמדה שלו בכל הליגה, היחיד בתפקיד שלו שאולי יותר טוב זה מייק הנרי וגם זה נתון לוויכוח. הוא שחקן הגנה נהדר וספק נקודות מעולה, פשוט לא שחקן של אחד על אחד שייקח את המשחק על עצמו, לא רק באופי אלא גם מבחינת סגנון המשחק והיכולות שלו. הוא הבעיה האחרונה שלכם. אם אתה אומר שהוא השחקן שאמור להוביל אתכם והוא לא מסוגל לעשות את זה, לא יותר הגיוני להביא מישהו בעמדה אחרת שיוביל אתכם (במקום וואייט לדוגמה) ושדקוואן ג'ונס יהיה לידו?

לגבי ג'ו. מן הסתם שילוב שלו עם אטקינס הוא מצוין ויוסיף לנו אפשרויות בחוק הרוסי. לעומת זאת הוא יושב בול על המשבצת של קליין וכאן זה פשוט למחוק שחקן שנתן פתיחת עונה נפלאה.
אני הייתי מביא אותו רק מהטעם שפירטתי בהודעה הקודמת.

לגבי דקוואן ג'ונס. אני אתחיל ואומר שאם דקוואן ג'ונס היה מחליף את גלן בשנה שעברה סביר להניח שהיינו עפים ברבע ב-3 או 4 משחקים.
אני מניח שלא ראית אותו הרבה השנה. הסטטיסטיקה שלו שווה לתחת. זה שהוא "ספק נקודות מעולה"...סו ווט. הוא בדרך כלל קולע הרבה במקטעי זמן קצרים מאוד ובדרך כלל זה קורה ברבע ראשון/מחצית ראשונה ו/או מחצית שניה שהמשחק גמור. אין לו שום אימפקט על שום דבר. גם מבחינה הגנתית אתה מגזים. שחקן בינוני פלוס במקסימום.
אני אגב לא השוויתי אותו לרייס. כן השוויתי אותו להמילטון וכתבתי כאן נדמה לי שאם יהיה 80 אחוז מהמילטון זו תהיה הצלחה. כרגע הוא לא 30 אחוז מהמילטון.
בוא נקח את היום כדוגמא. שחקן שלוקח משחק שלם 8 זריקות מהשדה. וכן. הוא הגיע על תקן שחקן מוביל, השחקן שהיה אמור להיות כוכב הקבוצה. שחקן משלים ? בשביל זה יכולנו באותו כסף פלוס מינוס להביא את כריס ג'ונסון.

לגבי האלטרנטיבה. בקאליף בטח שלא הייתי נוגע ועד לפציעה הוא נתן אחלה עונה. לוולדן יש את האימפקט שלו. האלטרנטיבות הן להעיף את שון ג'ונס ולהביא קומבו דומיננטי ואז דקוואן ג'ונס יישאר כשחקן משלים. האופציה האחרת שלי קוסמת לא פחות היא פשוט להעיף את דקוואן והאלטרנטיבות קיימות בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 12:17 pm 
Hall of Famer

:-ok-:
לאומית 2 כתב:
בהחלט שבוע מצוין לקבוצה.

אין כמו להיות אופטימי בכל מצב. העיקר שאתה נהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 12:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עונת יורוליג מעולה למכבי עד עכשיו.
על אותו משקל...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 12:36 pm 
Hall of Famer

דווקא יש משהו במה שלאומית אומר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 12:37 pm 
Junior

מה אתם רוצים מלאומית? הליגה כרגע מעניינת את קצה הציפורן הרי כולנו יודעים שחולון תגיע לפלייאוף. ואז באפריל / מאי צריך להתחיל לשחק "באמת" ולהביא את החיזוק המתאים - כמו המילטון שנה שעברה.

גם אנחנו חגגנו וצהלנו מולם שנה שעברה בליגה- 3 ניצחונות , סוויפ. אבל במאני טיים הפסדנו להם בחצי גמר גביע ובחצי גמר פיינל פור. תפסיקו לעשות "רעש" מהליגה בחודש *אקינג נובמבר (אלא אם כן המצב ממש בקנטים סטייל תל אביב)

בנוסף עד כה העונה האירופאית בסדר גמור. מה זה משנה ההפרש מול טנריפה? נכון מבאס ההשפלה, אבל גם אני וגם הם יודעים שהם לא ינצחו אותם לא בבית ולא בחוץ. הקבוצה הזו תיקח בהליכה את המקום הראשון בטבלה. חולון קבוצה בהחלט "סבבה" אבל טנריפה אחת החזקות במפעל ו-10 רמות מעליהם בסגל הנוכחי - ועוד ללא קליין וקאליף שלא שיחקו להזכירכם. באמת מישהו ציפה לפחות מ20 הפרש?

גם הפועל שעד כה מרשימה בליגה האירופאית למעט המעידה הדבילית מול אנטוורפן הייתה מתקשה מולם עם חסרון של שני משחקי מפתח ברוטציה (ולעניות דעתי גם בסגל מלא הם נותנים לנו פייט רציני מאוד). קל וחומר בבית שלהם. ואתם יודעים מה, גם מכבי סיכוי לא רע בכלל...

אז הוא לוקח את חצי הכוס המלאה ומקווה שהיו"ר חטף כאפה מ-60 הפרש+ בשבוע אחד ויתחיל לבצע שינויים מתבקשים בקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 1:06 pm 
Junior

אני הבנתי בכלל את ההודעה של לאומית בסגנון האמירה של "עד שלא יהיה מספיק רע, לא יהיה מספיק טוב". שהתבוסות של עכשיו גרמו למקבלי ההחלטות לשנות את דעתם ולשפר את הקבוצה בשלב מספיק מוקדם של העונה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 1:52 pm 
Hall of Famer

בשורה התחתונה יש את מכבי ת'א ירושלים שהם מעל הליגה ועוד 10קבוצות פחות או יותר באותה רמה.

חולון חייבת רכז לפני הכל הם נראים כמו עדר ללא רועה...

היום ב20.00ירושלים מתארחת באשדוד בלי ג'ונסון ואמארה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 9:31 pm 
Hall of Famer

מה קורה באשדוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 9:34 pm 
Junior

הברגים של אחת הטבעות נשברו . אשדוד הלכו על פיתרון של סלים הזויים מהתקרה שלא על פי תקנון המנהלת .

עדלי מרכוס, יו"ר המנהלת בריאיון לניר קפלן: "השחקנים של 2 הקבוצות ביקשו לא לשחק עקב ליקויי הבטיחות".

המשחק בוטל (נדחה בהסכמת הקבוצות).

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' נובמבר 11, 2018 9:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 9:35 pm 
מנהל פורום

החישוק של אחד הסלים נשבר והסלים החלופיים לא עומדים בתקנון
המשחק ידחה כנראה
באילת עוד בלואואאוט ברשימה האינסופית של הבלואואוטס העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 9:39 pm 
Junior

גיא הראל לניר קפלן: "אנחנו מבינים את זה, זה קורה, זה לא נעים. אפשר למצוא את כל האשמים ואת כל הסיבות - זה לא מעניין - אנחנו לא נדרוש הפסד טכני - ואנחנו נבקש שיהיה מועד חדש למשחק. עצוב, מבאס, אבל זה מה שיקרה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 9:42 pm 
Junior

מי שראה את הסלים החלופיים הבין שזה בדיחה, היו צריכים עוד שעה כדי להכין אותם למשחק. קורה, יהיה משחק במועד אחר.

נערך לאחרונה על ידי arie בתאריך א' נובמבר 11, 2018 9:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 9:43 pm 
Junior

הכרזת המנהלת:
ציטוט:
המשחק בין מכבי אשדוד/באר טוביה להפועל "בנק יהב" ירושלים יידחה למועד אחר וזאת בהחלטת המנהלת, שתי הקבוצות וצוות השיפוט, לאור הרצון לשמור על בטחון השחקנים ולאור העובדה שזמן ההתארגנות למשחק ארוך מאוד ועדיין לא הסתיים כך שהמשחק איבד ערך ספורטיבי. המנהלת מתנצלת בפני אוהדי הקבוצות באולם ובבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אבו שוקרי, יציע שמבן, סאבוניס ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: