סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 12:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 12:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה יש לסתום את הגולל על טאונס? אנחנו מדברים על גבוה בן 22 שבפתיחת עונה שנקראת חלשה נותן 20 נק' ו-11 ריב' למשחק, קולע 41% לשלוש ו-92% מהעונשין. הוא אולי לא הבחור הכי קשוח בליגה, אבל הוא אחת החבילות המעניינות שבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 12:46 pm 
Sophomore

מסכים עם איתי
וויגינס כבר נתן כמה משחקים טובים ורוז מצוין, שאריץ' עוד יחזור לעצמו במהלך העונה ולדעתי הם יעשו פלייאוף בקלות.
בכלל המערב מאד מפתיע אותי לפחות בינתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 1:00 pm 
Junior

yoya כתב:
מסכים עם איתי
וויגינס כבר נתן כמה משחקים טובים ורוז מצוין, שאריץ' עוד יחזור לעצמו במהלך העונה ולדעתי הם יעשו פלייאוף בקלות.

פלייאוף בקלות? בינתיים הם הצליחו רק לעבור את פיניקס. המערב מקום קשוח מאד. כרגע מחוץ לפלייאוף נמצאים לברון, הארדן ודיוויס. גם יוטה לדעתי מועמדת חזקה. מבין מי שכרגע בפנים, רק סקרמנטו צפויה אולי לרדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 2:11 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לפי הדיווחים באטלר הולך להאריך חוזה, כך שאין פה הימור גדול עליו.
ואני גם לא מבין את עניין הטיימליין. באטלר בן 29. תסריט מאד שמרני מדבר על 3 שנים לפחות ברמה הנוכחית. 3 שנים של צמרת באן.בי.איי זה תקופה די הגיונית (אם מוציאים את הספארס מהמשוואה) וכמובן שיש פוטנציאל להרבה יותר.

אני לא חושב שהטרייד מצויין למינסוטה, בטח אם רואים את האן.בי.איי בעיניים שלך של מועמדת לאליפות או כלום. קובינגטון נותן להם חוזה לא קטן ל-3 השנים הבאות וביחד עם וויגינס, טאונס ודיאנג זה כבר 80 מיליון. אם טיג יפעיל את אופציית השחקן שלו בקיץ הקרוב וייקח את 19 המיליון שלו אז מינסוטה עוברים את תקרת השכר. הסגל הנוכחי בוודאי שלא מייצר מועמדת לאליפות ואני אפילו לא בטוח שקבוצת פלייאוף. יש לי הרגשה שדווקא טרייד שלא מכניס חוזה מגביל לקבוצה היה עוזר יותר. סה"כ קיבלו תמורה של שחקנים תורמים שדי תוקעת אותם בבינוניות.

בהנחה שבאטלר חותם בקיץ, הוא חותם ל-4 שנים בגיל 30 כאשר אמביד וסימונס לא יהיו עדיין בני 25.
זה לא הטיימליין המתאים. הוא אחרי השיא והם לפניו.
באטלר גם מתבסס מאוד על האתלטיות שלו כך שצריך לראות איך הוא יתבגר. האם יישאר בריא...
הטרייד הזה גם מטריד וגם משמח. אני שמח שיש כוכב שלישי. אני לא מתלהב מה-fit (לפילי אין עדיין גארד שיכול לשבור הגנות ברמה גבוהה אוף דה דריבל; באטלר הרבה פעמים מתבסס על פוסט אפ כמו אמביד ולעתים גם סימונס) אבל בשלב הזה, זה מהלך חיובי.
מקווה שבאטלר יישב לסימונס על הראש בנוגע לקליעה. האפסייד של הקבוצה תלוי בו.

הטרייד הזה, אגב, רק מדגים את הפוטנציאל המדהים שהיה לפילי לפני ש-BC עשה את דרכו למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 2:12 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
yoya כתב:
מסכים עם איתי

פלייאוף בקלות? בינתיים הם הצליחו רק לעבור את פיניקס. המערב מקום קשוח מאד. כרגע מחוץ לפלייאוף נמצאים לברון, הארדן ודיוויס. גם יוטה לדעתי מועמדת חזקה. מבין מי שכרגע בפנים, רק סקרמנטו צפויה אולי לרדת.

מיניסוטה התחזקו (באטלר לא באמת רצה להיות שם) אבל אני גם בספק שהם מגיעים לפלייאוף במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 2:32 pm 
Sophomore

לא סוגר את הגולל על טאונס, הוא רק בן 22, יש לו המון כשרון ויכולות שכבר נראות. האופי שלו עד כה בכל מה שקשור לדרייב לנצח משחקים נראה קצת מפוקפק, אני מקווה מאוד שישתפר. הגנתית הוא רחוק מאוד ממה שהוא אמור להיות.
וויגינס, לעומת זאת, מקרה אבוד לטעמי. כמה כשרון, ככה חוסר חשק ועניין. פשוט לא נראה שאכפת לו מה התוצאה יותר מדי. אמנם גם הוא עדיין צעיר (מבוגר מטאונס ב-9 חודשים), אבל זו כבר עונה חמישית שלו בליגה ואני לא מאמין שזה ישתנה. אשמח לאכול את הכובע בעתיד.
רוז עם פתיחת עונה מפתיעה, נראה טוב והקליעה נופלת לו. צריך לראות אם זה ימשיך. יש שם גם את טיג, אבל אני באמת לא חושב שהוא תורם לשורה התחתונה יותר מדי. גם בשנה שעברה החסרון שלו כשהיה פצוע לא הורגש במיוחד.

אני חושב שהשוואה לא רעה למינסוטה כרגע היא ניו-אורלינס. חדגבה בשלב זה גדול בכמה רמות על טאונס ביכולת שלו להשתלט על משחקים ולהביא נצחונות. ההשפעה של הולידיי על המשחק בשני הצדדים חיובית יותר משל וויגינס, ולא במעט. מירוטיץ' ורנדל נותנים יותר ממה ששאריץ', קובינגטון, וגיבסון יתנו יחדיו, להערכתי. ובעיקר - יש אצל הפליקנס דרייב הרבה יותר גדול לנצח ולהצליח ממה שהזאבים הצעירים הפגינו עד כה. אם לא יהיה שינוי חד בתשוקה שלהם למשחק ולנצחון, מינסוטה לא תראה פלייאוף במערב הצפוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 2:52 pm 
Hall of Famer

מה זה חשוב באיזה גיל סימונס או אמביד יהיו בעוד 4 שנים? המהלך הזה מראה שפילי מכוונת ל-3 העונות הקרובות. ועם היכולת של אמביד וסימונס, זאת מחשבה הגיונית לחלוטין, גם אם בעוד 5 שנים הם יהיו יותר טובים. ל-3 שנים הבאות באטלר אמור להיות בשיא שלו עדיין. לפי ההגיון הזה ההחתמה של איגי הייתה טעות קשה של הווריירס. שחקן בן 29, לא קשור לטיימליין של הקבוצה, שחקן שמבוסס על האתלטיות שלו ומי יודע איך הוא יתגבר. ולפני שאתה אומר שהוא בא כרול פלייר, אז איגי חתם בווריירס על חוזה עתק, אם אני זוכר נכון, החוזה הזה הציב אותו כשחקן הכי יקר של הווריירס. גם הטרייד על שאק ב-2004 היה מאד מפוקפק. מה הקשר בין הכוכב המזדקן שהיה אחרי השיא במובהק לבין הכוכב הצעיר אחרי עונת רוקי שאמור לסחוב את הקבוצה?

זה לא שאם פילי לא היו עושים את הטרייד הזה הם היו במצב להשיג בחירות גבוהות בדראפט. סימונס את אמביד מבטיחים פלייאוף במזרח. ואם יש לך את הבסיס למועמדת, אתה לא מפסיד בכוונה משחקים כדי לחכות שהשחקנים יהיו בשיאם בגיל 25. חלון ההזדמנויות באן.בי.איי הוא צר ואתה לא יכול לחכות ולא להכות בכל הכוח כשהחלון פתוח. תסתכל על שיקגו של דרק רוז. לרגע הם נראו כמו הקבוצה שיכולה להתמודד מול מיאמי ולקחת אליפויות. רגע אחד אח"כ ה - MVP הצעיר בהיסטוריה נפצע ולא חזר להיות אותו שחקן. תסתכל על מיאמי עצמה. העונה הראשונה אמנם הסתיימה בצורה נוראית. אבל עדיין היו שם ווייד ולברון, 2 שחקנים מהטופ 5 של הליגה. תעבור שנה אחת קדימה ו-ווייד כבר לא אותו שחקן עם פציעות מגבילות. תעבור 2 עונות קדימה וזה כבר נראה כמו לברון וחבורה של משרתים. תסכל על קליבלנד. תסתכל על הלייקרס של שאק וקובי. זה החזיק מעמד 5 שנים בשיא, כשהשנתיים האחרונות במובהק היו של חוסר תפקוד. כשיש לך הזדמנות, אתה לא מתחכם ומחשב האם סטט' יש סיכוי שהתנאים בעתיד יהיו טובים יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 3:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז בעצם מינסוטה החליפה את לאוין, דאן והזכויות על מרקאנן בתמורה לשאריץ, קובינגטון, בייליס וסיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 3:19 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מה זה חשוב באיזה גיל סימונס או אמביד יהיו בעוד 4 שנים? המהלך הזה מראה שפילי מכוונת ל-3 העונות הקרובות. ועם היכולת של אמביד וסימונס, זאת מחשבה הגיונית לחלוטין, גם אם בעוד 5 שנים הם יהיו יותר טובים. ל-3 שנים הבאות באטלר אמור להיות בשיא שלו עדיין. לפי ההגיון הזה ההחתמה של איגי הייתה טעות קשה של הווריירס. שחקן בן 29, לא קשור לטיימליין של הקבוצה, שחקן שמבוסס על האתלטיות שלו ומי יודע איך הוא יתגבר. ולפני שאתה אומר שהוא בא כרול פלייר, אז איגי חתם בווריירס על חוזה עתק, אם אני זוכר נכון, החוזה הזה הציב אותו כשחקן הכי יקר של הווריירס. גם הטרייד על שאק ב-2004 היה מאד מפוקפק. מה הקשר בין הכוכב המזדקן שהיה אחרי השיא במובהק לבין הכוכב הצעיר אחרי עונת רוקי שאמור לסחוב את הקבוצה?

זה לא שאם פילי לא היו עושים את הטרייד הזה הם היו במצב להשיג בחירות גבוהות בדראפט. סימונס את אמביד מבטיחים פלייאוף במזרח. ואם יש לך את הבסיס למועמדת, אתה לא מפסיד בכוונה משחקים כדי לחכות שהשחקנים יהיו בשיאם בגיל 25. חלון ההזדמנויות באן.בי.איי הוא צר ואתה לא יכול לחכות ולא להכות בכל הכוח כשהחלון פתוח. תסתכל על שיקגו של דרק רוז. לרגע הם נראו כמו הקבוצה שיכולה להתמודד מול מיאמי ולקחת אליפויות. רגע אחד אח"כ ה - MVP הצעיר בהיסטוריה נפצע ולא חזר להיות אותו שחקן. תסתכל על מיאמי עצמה. העונה הראשונה אמנם הסתיימה בצורה נוראית. אבל עדיין היו שם ווייד ולברון, 2 שחקנים מהטופ 5 של הליגה. תעבור שנה אחת קדימה ו-ווייד כבר לא אותו שחקן עם פציעות מגבילות. תעבור 2 עונות קדימה וזה כבר נראה כמו לברון וחבורה של משרתים. תסכל על קליבלנד. תסתכל על הלייקרס של שאק וקובי. זה החזיק מעמד 5 שנים בשיא, כשהשנתיים האחרונות במובהק היו של חוסר תפקוד. כשיש לך הזדמנות, אתה לא מתחכם ומחשב האם סטט' יש סיכוי שהתנאים בעתיד יהיו טובים יותר.

מבין את מה שאתה אומר. כאמור, זה לא אידיאלי, הייתי מעדיף שפילי תיראה אחרת (מה לעשות שקיוויתי ליותר), אבל בהתחשב במצב של פילי כרגע ומכך שהיא ממילא כבר שנתיים במוד של "לנצח עכשיו" בלי הכלים הנכונים אז עדיף שינסו לעשות זאת עם באטלר. יש לזה יותר סיכוי לעבוד.

לגבי איגי, הוא לא חלק מהשלישיה המובילה שלהם.
אם הוא כן היה, הם לא מצליחים כל כך. מקווה שזה ברור לך.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' נובמבר 11, 2018 3:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 3:19 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אז בעצם מינסוטה החליפה את לאוין, דאן והזכויות על מרקאנן בתמורה לשאריץ, קובינגטון, בייליס וסיבוב שני.

די עגום, כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 3:52 pm 
Hall of Famer

ברור שכיום עם דוראנט הוא לא חלק מהשלישיה המובילה. ברור גם כשהם הביאו אותו, הוא היה אמור להיות אחד מהכוכבים המובילים. מזל שלהם שלא היה להם Att בהנהלה שהיה מציין על הטיימליין הלא מתאים ושלא כדאי להביא כוכב מתגבר לקבוצה כל כך צעירה.

אני מקווה שהתפקיד שאיגי מילא באליפויות של הווריירס, בעיקר בראשונה ברור היטב גם לך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 4:22 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
לא סוגר את הגולל על טאונס, הוא רק בן 22, יש לו המון כשרון ויכולות שכבר נראות. האופי שלו עד כה בכל מה שקשור לדרייב לנצח משחקים נראה קצת מפוקפק, אני מקווה מאוד שישתפר. הגנתית הוא רחוק מאוד ממה שהוא אמור להיות.
וויגינס, לעומת זאת, מקרה אבוד לטעמי. כמה כשרון, ככה חוסר חשק ועניין. פשוט לא נראה שאכפת לו מה התוצאה יותר מדי. אמנם גם הוא עדיין צעיר (מבוגר מטאונס ב-9 חודשים), אבל זו כבר עונה חמישית שלו בליגה ואני לא מאמין שזה ישתנה. אשמח לאכול את הכובע בעתיד.
רוז עם פתיחת עונה מפתיעה, נראה טוב והקליעה נופלת לו. צריך לראות אם זה ימשיך. יש שם גם את טיג, אבל אני באמת לא חושב שהוא תורם לשורה התחתונה יותר מדי. גם בשנה שעברה החסרון שלו כשהיה פצוע לא הורגש במיוחד.

אני חושב שהשוואה לא רעה למינסוטה כרגע היא ניו-אורלינס. חדגבה בשלב זה גדול בכמה רמות על טאונס ביכולת שלו להשתלט על משחקים ולהביא נצחונות. ההשפעה של הולידיי על המשחק בשני הצדדים חיובית יותר משל וויגינס, ולא במעט. מירוטיץ' ורנדל נותנים יותר ממה ששאריץ', קובינגטון, וגיבסון יתנו יחדיו, להערכתי. ובעיקר - יש אצל הפליקנס דרייב הרבה יותר גדול לנצח ולהצליח ממה שהזאבים הצעירים הפגינו עד כה. אם לא יהיה שינוי חד בתשוקה שלהם למשחק ולנצחון, מינסוטה לא תראה פלייאוף במערב הצפוף.

מסכים עם הניתוח הזה, בגדול, למרות שאני צופה ששאריץ' וקובינגטון ישפיעו מאוד לטובה על חדר ההלבשה של מיניסוטה. שניהם פייטרים ומשחקים חזק כדי לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 4:24 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ברור שכיום עם דוראנט הוא לא חלק מהשלישיה המובילה. ברור גם כשהם הביאו אותו, הוא היה אמור להיות אחד מהכוכבים המובילים. מזל שלהם שלא היה להם Att בהנהלה שהיה מציין על הטיימליין הלא מתאים ושלא כדאי להביא כוכב מתגבר לקבוצה כל כך צעירה.

אני מקווה שהתפקיד שאיגי מילא באליפויות של הווריירס, בעיקר בראשונה ברור היטב גם לך.

הוא לא היה חלק מהשלישיה המובילה גם לפני דוראנט.
בשלב הזה, עם כל הכבוד וההערכה שיש לי לאיגי, הוא לא היה כוכב.
בהתחשב בכך שה-core של ג"ס כבר היה במקומו, זה היה מהלך מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 4:48 pm 
Hall of Famer

זה כמובן עיוות המציאות. דריימונד גרין סיים בדיוק עונת רוקי בה שיחק 14.4 דקות. בעונה הבאה גרין אמנם הגדיל את הדקות שלו ל-22 דקות, אבל היה שחקן ספסל באופן מובהק ואיגי היה שחקן חמישיה באופן מובהק. רק בעונה הבאה עם קר כמאמן השתנו הדברים.
הגרעין של גולדן סטייט בעונה לפני ההגעה של איגי כלל כמובן את סטפ קארי, שהחשש מהבריאות שלו גרם לו להסכים על חוזה לא מקס', הקלע השני היה דיוויד לי. איגי כאמור לא הגיע כשחקן משלים, אלא כשחקן מוביל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 4:49 pm 
Sophomore

Att כתב:
מסכים עם הניתוח הזה, בגדול, למרות שאני צופה ששאריץ' וקובינגטון ישפיעו מאוד לטובה על חדר ההלבשה של מיניסוטה. שניהם פייטרים ומשחקים חזק כדי לנצח.

זה בדיוק מה שחשבתי לגבי מינסוטה של שנה שעברה. באטלר וגיבסון "שניהם פייטרים ומשחקים חזק כדי לנצח". חשבתי שהם יצליחו להדביק במנטליות הזו את שני הצעירים. קיוויתי שוויגינס ייקח דוגמה מבאטלר (הפחות מוכשר ממנו) ויתחיל לשחק הגנה ברמה שהנתונים שלו אמורים לאפשר לו. בפועל, באטלר סחב את הקבוצה על הגב לפלייאוף, כאשר במשחקים שהוא היה בחוץ אף אחד לא העלה את הרמה מספיק על מנת לחפות. למעשה, אם הוא לא היה חוזר במשחק האחרון מול דנבר, מיני כנראה הייתה מפספסת את הפלייאוף. ההגנה נשארה רעה מאוד כי וויגינס וקא"ט פשוט לא מתאמצים בצד הזה מספיק. אז אני לא אופטימי לגבי הסיכוי של שאריץ' וקובינגטון להצליח איפה שבאטלר וגיבסון נכשלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 5:01 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
זה כמובן עיוות המציאות. דריימונד גרין סיים בדיוק עונת רוקי בה שיחק 14.4 דקות. בעונה הבאה גרין אמנם הגדיל את הדקות שלו ל-22 דקות, אבל היה שחקן ספסל באופן מובהק ואיגי היה שחקן חמישיה באופן מובהק. רק בעונה הבאה עם קר כמאמן השתנו הדברים.
הגרעין של גולדן סטייט בעונה לפני ההגעה של איגי כלל כמובן את סטפ קארי, שהחשש מהבריאות שלו גרם לו להסכים על חוזה לא מקס', הקלע השני היה דיוויד לי. איגי כאמור לא הגיע כשחקן משלים, אלא כשחקן מוביל.

ואילו גרין לא היה מתפתח לשחקן שהוא הפך להיות, ההחתמה של איגי הייתה הופכת לקצת פחות מבריקה.
בסיכומו של דבר, ה-core שהוביל להישגים כבר היה בנמצא ואיגי לא היה חלק ממנו. הוא היה תוספת מצוינת.
זה שה-core היה על חוקי רוקי בהחלט אפשר לג"ס למצוא תוספות מצוינות.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' נובמבר 11, 2018 5:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 5:02 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
Att כתב:

זה בדיוק מה שחשבתי לגבי מינסוטה של שנה שעברה. באטלר וגיבסון "שניהם פייטרים ומשחקים חזק כדי לנצח". חשבתי שהם יצליחו להדביק במנטליות הזו את שני הצעירים. קיוויתי שוויגינס ייקח דוגמה מבאטלר (הפחות מוכשר ממנו) ויתחיל לשחק הגנה ברמה שהנתונים שלו אמורים לאפשר לו. בפועל, באטלר סחב את הקבוצה על הגב לפלייאוף, כאשר במשחקים שהוא היה בחוץ אף אחד לא העלה את הרמה מספיק על מנת לחפות. למעשה, אם הוא לא היה חוזר במשחק האחרון מול דנבר, מיני כנראה הייתה מפספסת את הפלייאוף. ההגנה נשארה רעה מאוד כי וויגינס וקא"ט פשוט לא מתאמצים בצד הזה מספיק. אז אני לא אופטימי לגבי הסיכוי של שאריץ' וקובינגטון להצליח איפה שבאטלר וגיבסון נכשלו.

אני לא חושב שהם "ידביקו" את וויגינס (אולי גם לא את קא"ט). אני חושב שהם פשוט יעלו את רמת הפייטריות בקבוצה באופן כללי.
וויגינס הוא כנראה מקרה אבוד.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' נובמבר 11, 2018 5:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 5:03 pm 
Hall of Famer

1) המילה העברית לcore היא "ליבה". תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

2) אני מאד שמח שעמוס לקח על עצמו את המשימה הסיזיפית של הסבר התהליך שקרה במציאות לגולדן אל מול התאוריה של Att. זה כמובן יישאר במעגל הסגור, אבל בכל זאת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

אה, ולבנות על שאריץ' וקובינגטון שיצליחו להוציא רוח קרב מויגינס וקא"ט זה משעשע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

Hacohen כתב:
1) המילה העברית לcore היא "ליבה". תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

2) אני מאד שמח שעמוס לקח על עצמו את המשימה הסיזיפית של הסבר התהליך שקרה במציאות לגולדן אל מול התאוריה של Att. זה כמובן יישאר במעגל הסגור, אבל בכל זאת.

:roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 5:14 pm 
Sophomore

כפי שכתבו כאן כבר, אני ממש לא מבין איזו מן רוח קרב רצחנית יש לסאריץ' וקובינגטון שידביקו בה את מינסוטה... סאריץ' שחקן משלים נחמד מאוד, קובינגטון בסדר כזה. אף אחד מהם הוא לא דניס רודמן וגם לא באטלר וטיג. למעשה, מדובר בשחקנים לא מאוד משמעותיים בליגה ועם ניסיון מועט יחסית (בהשוואה לבאטלר וטיג) כך שבעיניי נדמה שסביר יותר שהם עצמם ידבקו בעצלנות וחוסר אכפתיות.

באטלר ילד חרא, אבל קשה קשה לפילי לסרב לדבר כזה.
אני חושב שהייתי מעלה את פולץ מהספסל ונותן לו רישיון להשתולל עם הסקנד יוניט (כמה דקות טובות בלי אמביד, סימונס ובאטלר). זה יתן לו הזדמנות למצוא את המוג'ו שלו, במידה ויש לו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 5:17 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
באטלר ילד חרא, אבל קשה קשה לפילי לסרב לדבר כזה.
אני חושב שהייתי מעלה את פולץ מהספסל ונותן לו רישיון להשתולל עם הסקנד יוניט (כמה דקות טובות בלי אמביד, סימונס ובאטלר). זה יתן לו הזדמנות למצוא את המוג'ו שלו, במידה ויש לו כזה.

אני גם הייתי מוריד אותו לספסל בשלב הזה
אבל אתה חושב שזה רק עניין של מוג'ו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 5:27 pm 
Sophomore

באמת לא יודע...

מה שבעיניי ברור כשמש זה שהוא עלה נידף כרגע. הייתי מנסה להוריד ממנו לחץ כמה שאפשר ונותן לו להיות עם הכדור ביד ולייצר כאיש המרכזי כמה דקות בכל משחק (בלי שיצטרך לקחת את זה מסימונס, אמביד או באטלר כי זה פשוט לא יקרה).
פילי יכולים לעמוד בזה, הם קבוצה מספיק טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 5:53 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ואילו גרין לא היה מתפתח לשחקן שהוא הפך להיות, ההחתמה של איגי הייתה הופכת לקצת פחות מבריקה.
בסיכומו של דבר, ה-core שהוביל להישגים כבר היה בנמצא ואיגי לא היה חלק ממנו. הוא היה תוספת מצוינת.
זה שה-core היה על חוקי רוקי בהחלט אפשר לג"ס למצוא תוספות מצוינות.

נראה לי שאתה מפספס את נקודת הויכוח שלנו. אנחנו מדברים על טיימליין של שחקנים והאם ההחתמה של באטלר כל כך משמעותית כשהוא לא בטיימליין של אמביד ושל סימונס. לווריירס היה סגל שהיה שווה מקום 6 במערב, עם 2 סוסים צעירים בדמותם של קארי ותומפסון (כשקארי עם המון סימני שאלה, עיין ערך החוזה שלו) ועוד חבורה של שחקנים מסביב. לא היה שם גרעין לקונטנדרית ולא הייתה תוכנית מוסדרת מה צריך. הווריירס ראו הזדמנות לקחת שחקן בן 29, שוב הטיימליין הזה, על חוזה ענקי. לא חזו את הפריצה של גרין (שקרתה רק עונה אחרי שאיגי הגיע כמובן) ולא חשבו שאיגי הולך להיות שחקן משלים. הוא היה אמור להיות הווטרן שיוביל את חבורת הצעירים למעלה להתמודדות אמיתית מול הקבוצות החזקות במערב. בתכלס הדברים הלכו טיפה אחרת מאיך שתכננו את זה בווריירס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 6:21 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה הם ידעו ומה לא אבל לא הייתי שולל את האפשרות שהם קיבלו החלטה מצוינת מהסיבות הלא נכונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], uriel17, דניאל, הודי, סאבוניס, רוני דיאון ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: