חוצפן חיובי כתב:
לאומית 2 כתב:
בהחלט שבוע מצוין לקבוצה.
אליפות לא לוקחים בנובמבר וטוב ששלמה אייזיק יראה מקרוב מה באמת דן שמיר בנה לו.
לגבי הג'ונסים: שון זה פוטנציאל קומי בכל רגע נתון על המגרש. קשה לכעוס עליו כי הוא באמת מתאמץ אבל נכון לעכשיו הוא זה שאינו יודע לקפוץ בהגדה של פסח. בעצם יש סיבה אחת לכעוס עליו. שלידו האפס האמיתי, דקוואן ג'ונס עוד יוצא סביר. הוא מושך את האש מהג'ונס שצריך היה לעוף לא פחות ממנו וזה דקוואן. אימפוטנט שבמשחק כזה מרים בקושי 8 זריקות מהשדה ובזריקה האחרונה משלוש מצד שמאל הוא הזכיר לי את ג'ורדי אלבה בזכות ההגבהה שיצאה לו.
אומר זאת שוב, להחליף את דקוואן ומהר. זה השחקן שאמור להוביל אותנו. חבל על כל שניה.
לגבי אלכסנדר, הוא שחקן מצוין. מקצועית לא חושב שזה מה שצריך כי הוא בא על המשבצת של טי ג'יי וזה יפגע מאוד בטי ג'יי. מצד שני הייתי מביא את ג'ו כי ג'ו הוא בן זונה שאחרי משחק כזה היה מפרק כמה דלתות בחדר ההלבשה וכאלה אנחנו צריכים. יותר מדי נחמדים יש בקבוצה הזו.
מפתיע אותי מה שאתה אומר.
קודם כל, לגבי אלכסנדר, בעיניי הוא בדיוק מה שחולון צריכים, ולצערי אני מניח שהוא יגיע אליכם כי זה מתבקש מדי. על פניו הוא שילוב מצוין עם אקטינס ויכול להיות גם שילוב טוב עם קליין. והוא בעיקר ישדרג אתכם בענק בליגה מבחינת החוק הרוסי. יאפשר לכם לשחק עם שני גארדים זרים, דקוואן/אטקינס, אלכסנדר ועוד ישראלי בחמישייה. בחוק הרוסי זה עדיף בהרבה על מצב של חמישה זרים וסגל ישראלים די בינוני.
דבר שני, דקוואן ג'ונס. אני מבין שאתה לא אוהב אותו. לדעתי אתה מגזים בענק. הוא השחקן הכי טוב שלכם. אז נכון, הוא לא גלן רייס, לא קלייבורן וגם לא המילטון. אבל גלן רייס וקלייבורן הם שחקנים של פעם ב-20 שנה, והסטנדרט שאתה מעמיד בו אותו הוא לא הוגן. תשווה אותו לשחקנים בעמדה שלו בכל הליגה, היחיד בתפקיד שלו שאולי יותר טוב זה מייק הנרי וגם זה נתון לוויכוח. הוא שחקן הגנה נהדר וספק נקודות מעולה, פשוט לא שחקן של אחד על אחד שייקח את המשחק על עצמו, לא רק באופי אלא גם מבחינת סגנון המשחק והיכולות שלו. הוא הבעיה האחרונה שלכם. אם אתה אומר שהוא השחקן שאמור להוביל אתכם והוא לא מסוגל לעשות את זה, לא יותר הגיוני להביא מישהו בעמדה אחרת שיוביל אתכם (במקום וואייט לדוגמה) ושדקוואן ג'ונס יהיה לידו?
לגבי ג'ו. מן הסתם שילוב שלו עם אטקינס הוא מצוין ויוסיף לנו אפשרויות בחוק הרוסי. לעומת זאת הוא יושב בול על המשבצת של קליין וכאן זה פשוט למחוק שחקן שנתן פתיחת עונה נפלאה.
אני הייתי מביא אותו רק מהטעם שפירטתי בהודעה הקודמת.
לגבי דקוואן ג'ונס. אני אתחיל ואומר שאם דקוואן ג'ונס היה מחליף את גלן בשנה שעברה סביר להניח שהיינו עפים ברבע ב-3 או 4 משחקים.
אני מניח שלא ראית אותו הרבה השנה. הסטטיסטיקה שלו שווה לתחת. זה שהוא "ספק נקודות מעולה"...סו ווט. הוא בדרך כלל קולע הרבה במקטעי זמן קצרים מאוד ובדרך כלל זה קורה ברבע ראשון/מחצית ראשונה ו/או מחצית שניה שהמשחק גמור. אין לו שום אימפקט על שום דבר. גם מבחינה הגנתית אתה מגזים. שחקן בינוני פלוס במקסימום.
אני אגב לא השוויתי אותו לרייס. כן השוויתי אותו להמילטון וכתבתי כאן נדמה לי שאם יהיה 80 אחוז מהמילטון זו תהיה הצלחה. כרגע הוא לא 30 אחוז מהמילטון.
בוא נקח את היום כדוגמא. שחקן שלוקח משחק שלם 8 זריקות מהשדה. וכן. הוא הגיע על תקן שחקן מוביל, השחקן שהיה אמור להיות כוכב הקבוצה. שחקן משלים ? בשביל זה יכולנו באותו כסף פלוס מינוס להביא את כריס ג'ונסון.
לגבי האלטרנטיבה. בקאליף בטח שלא הייתי נוגע ועד לפציעה הוא נתן אחלה עונה. לוולדן יש את האימפקט שלו. האלטרנטיבות הן להעיף את שון ג'ונס ולהביא קומבו דומיננטי ואז דקוואן ג'ונס יישאר כשחקן משלים. האופציה האחרת שלי קוסמת לא פחות היא פשוט להעיף את דקוואן והאלטרנטיבות קיימות בשוק.