סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 10:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אכנס לחישובי טיימליין מבחינת גיל, כשאחד מבני ה-25 של פילי הוא ארגיובלי טופ3 מועמד ל-MVP כרגע.
טיימליין שיותר חשוב בעיניי הוא של המשכורות והטרייד הזה מאפשר, בהנחה (שלא בדקתי) שהקאפ הולד של באטלר הוא על סך האופציה שידחה, להחתים לא 3 אלא 4 כוכבים

לעונה הבאה עדיין יש לסימונס חוזה רוקי, זה אומר שבקיץ שאחריה במילא לא יהיה לפילי קאפ ספייס.
אם בקיץ הזה מחתימים את באטלר ומוסיפים קלעי ברמה גבוהה (קליי או מידלטון זה החלום) זאת קונטנדרית.

חשבנו שהמזרח יהיה בוסטון וכל היתר ואז המתחרות שלהם החתימו את קוואי, באטלר ומאמן נורמלי שמרווח את המגרש ליאניס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2018 10:49 pm 
Hall of Famer

זה באמת החלום (אסתפק גם בטרייד על ביל) אבל זה לא נשמע לי סביר. קליי יחתום בג"ס ומידלטון במילווקי (או בל"א או מקום כלשהו שאינו פילי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2018 1:17 am 
Junior

idansha כתב:
טיימליין שיותר חשוב בעיניי הוא של המשכורות והטרייד הזה מאפשר, בהנחה (שלא בדקתי) שהקאפ הולד של באטלר הוא על סך האופציה שידחה, להחתים לא 3 אלא 4 כוכבים

לעונה הבאה עדיין יש לסימונס חוזה רוקי, זה אומר שבקיץ שאחריה במילא לא יהיה לפילי קאפ ספייס.
אם בקיץ הזה מחתימים את באטלר ומוסיפים קלעי ברמה גבוהה (קליי או מידלטון זה החלום) זאת קונטנדרית.

כן, הקאפ הולד של באטלר זה 20 מיליון, עד שיוחתם על חוזה חדש. יכולים לסכם בפתיחת החלון ולהעביר את החוזה החדש לליגה רק אחרי שמחתימים שחקן חדש.
לסיקסרס יש 6 שחקנים חתומים לעונה הבאה, יחד עם הקאפ של באטלר + 5 חוזים וירטואליים על המינימום (כך הליגה מחשבת את הקאפ הולד של העמדות החסרות עד ל-12 ההכרחיים) - הם על 77 מיליון דולר בספרים (וכמובן צריכים לוותר על הזכויות שלהם על שאר מסיימי החוזה, ביניהם רדיק וצ'נדלר).
הצפי לתקרת השכר עומד כרגע על 109 מיליון. התרחיש שלך למרדף אחרי שחקן אחד שיהנה מכל הקאפ הזה נשמע הגיוני מאוד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2018 3:17 pm 
Junior

Att כתב:
sir charles כתב:
אז בעצם מינסוטה החליפה את לאוין, דאן והזכויות על מרקאנן בתמורה לשאריץ, קובינגטון, בייליס וסיבוב שני.

די עגום, כן.

לא יודע כמה זה עגום. זה טרייד לא רע אם חושבים שלאוין הוא סוג של טייריק אוונס, דאן הוא רכז מחליף חלש וייקח כמה שנים עד שמארקנן יהיה פרודוקטיבי בשני צדי המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2018 3:33 pm 
Hall of Famer

התמורה שהם קיבלו, בהתחשב בסיטואציה, היא מצוינת. צמצמו נזקים.
מצד שני, בסופו של דבר הם הפסידו בטרייד.
ללאווין ומרקאנן יש פוטנציאל כוכבות מסוים (+ שיקאגו ניצלו את זה לבחירות גבוהות) ואילו מיני של היום היא קבוצה טובה אבל מוגבלת. הם לא היו עושים את הטרייד הזה בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2018 9:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
לא יודע מה הם ידעו ומה לא אבל לא הייתי שולל את האפשרות שהם קיבלו החלטה מצוינת מהסיבות הלא נכונות.

למה אתה עושה את זה? (כותב את המילה החלטה)
הפורום באמת צריך עוד הרצאה מנדב על מהי החלטה טובה אל מול החלטה נכונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2018 9:23 pm 
Hall of Famer

כל עוד מרקאנן לא מתברר בתור הנוביצקי הבא (ולפני שהוא יהיה כזה הוא צריך לשחק קצת יותר מ-70 משחקים בקריירה) אני לא רואה מה כזה עגום.
אז זאק לאווין מתברר כשחקן לא רע בואקום של שיקגו. חלילה מלזלזל, אבל זה ואקום בקבוצה חלשה עם מלא פצועים, והוא עצמו שחקן עם היסטוריה של פציעות.
קריס דאן נתן בואקום של שנה שעברה 13.4 נק' 6 אס' 2 חט' ו-4.3 ריב'. חביב, אבל יותר דומה לג'וני פלין מסטפן קארי.
פספסתי משהו?

אגב נוביצקי הבא. ספרו לי עוד על כמה סטרץ' פור טובים היו בהיסטוריה. נוביצקי, לאב. THE END.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2018 1:14 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att כתב:
לא יודע מה הם ידעו ומה לא אבל לא הייתי שולל את האפשרות שהם קיבלו החלטה מצוינת מהסיבות הלא נכונות.

למה אתה עושה את זה? (כותב את המילה החלטה)
הפורום באמת צריך עוד הרצאה מנדב על מהי החלטה טובה אל מול החלטה נכונה?

צודק :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2018 3:22 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:
כל עוד מרקאנן לא מתברר בתור הנוביצקי הבא (ולפני שהוא יהיה כזה הוא צריך לשחק קצת יותר מ-70 משחקים בקריירה) אני לא רואה מה כזה עגום.
אז זאק לאווין מתברר כשחקן לא רע בואקום של שיקגו. חלילה מלזלזל, אבל זה ואקום בקבוצה חלשה עם מלא פצועים, והוא עצמו שחקן עם היסטוריה של פציעות.
קריס דאן נתן בואקום של שנה שעברה 13.4 נק' 6 אס' 2 חט' ו-4.3 ריב'. חביב, אבל יותר דומה לג'וני פלין מסטפן קארי.
פספסתי משהו?

אגב נוביצקי הבא. ספרו לי עוד על כמה סטרץ' פור טובים היו בהיסטוריה. נוביצקי, לאב. THE END.

אתה מבין שבליגה שהולכת בכיוון הזה של גבוהים שקולעים ל3 הלוגיקה שלך, שיש בה בעייתיות גם ככה, מעודדת קפיאה על השמרים.
יכול להיות שנושא הסטרץ׳ פור היה מדליק לי נורות לגבי פרוספקט כזה ערב הדראפט, אבל מרקאנן נראה הרבה פוטנציאל והסיכוי שלו להצליח לא באמת תלוי במה עשו סטרץ׳ פור אחרים עד היום.
גם סנטרים שקולעים טוב ל3 לא הצליחו עד היום בליגה, זה אומר משהו לגבי הסיכויים של אמביד להצליח? או אפילו של מו במבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2018 3:32 pm 
Senior

אגב - ראשיד וואלאס, רשארד לואיס, פורזינגיס, באיזשהו מקום גם קווין דוראנט. כל אלו הם גם דוגמאות לסטרץ׳ פור, כל אחד קצת דומה מהאחרים, אבל אני לא רואה סיבה שלא ייכנס לקטגוריה הזו.
'נוביצקי הבא' בהחלט הוכיח את עצמו כסיסמא שנזרקת לגבי אירופאים גבוהים שקולעים מבחוץ ומתגלים כבאסטים, אבל מרקאנן כבר הראה יותר מרובם. לא הייתי פוסל את סיכוייו רק כי הוא סטרץ׳ פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2018 9:43 pm 
Hall of Famer

ראשיד היה קלעי שלשות בינוני מאוד בסה"כ, ובטח שלא התחיל את הקריירה ככזה. לדעתי האישית גם היה די אוברייטד (שחקן של 14.4 נק' ו-6.7 ריב' למשחק בקריירה בסופו של דבר).

רשארד לואיס ברוב השנים הראשונות של הקריירה, כולל עונות השיא בסיאטל, היה 3. אכן שיחק 4 בחלק מהקריירה והיה אפילו לא רע. משם ועד נוביצקי או לאב יש כברת דרך.
פורזינגיס שיחק עד כה 186 משחקים בקריירה. בהחלט יש לו פוטנציאל אדיר. נראה לאן הקריירה תיקח אותו.
דוראנט רוב הקריירה שיחק 3. בגולדן סטייט זה תלוי בעיקר בהרכב על המגרש. מבחינתי גרין הרבה יותר 4 ממנו בכל אופן.

כאמור, אני אשמח שמרקאנן יהפוך לנוביצקי 2. בינתיים נסתפק בפורזינגיס 2 עם בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2018 9:57 pm 
Hall of Famer

שיד היה חיה רעה בהגנה, ולגמרי מנהיג של קבוצה . הדריימונד גרין של תחילת העשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2018 12:37 am 
Hall of Famer

תחילת העשור הקודם אולי...
ודריימונד בשיאו (להבדיל מהיום) יכל אשכרה לשמור על כל עמדה במגרש. ראשיד פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2018 12:39 am 
Hall of Famer

כן, תחילת המאה, מילניום.
וכן, דריימונד שחקן הגנה טוב יותר. אין ספק.
אבל - א. שיד היה מטריה אווירית שדריימונד הוא לא. ב. הוא הביא את אותה התלהבות למגרש, ומכאן ההשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2018 1:40 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
ראשיד היה קלעי שלשות בינוני מאוד בסה"כ, ובטח שלא התחיל את הקריירה ככזה. לדעתי האישית גם היה די אוברייטד (שחקן של 14.4 נק' ו-6.7 ריב' למשחק בקריירה בסופו של דבר).

אני לא חושב שראשיד היה אוברייטד, בשיאו הוא נתן מספרים מצוינים בליגה שהייתה מפוצצת בפאוור פורוורדים תותחים. מדובר בשחקן עם כישרון מטורף שיכל להיות אחד הגדולים, אבל הראש הלא יציב והאופי מנעו ממנו להיות כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2018 4:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראשיד וואלאס הוא דוגמא מצוינת לאיך הסטטיסטיקה לפעמים מטעה. ראשיד האולסטאר מהג'יילבלייזרס שעשה בשיאו 19 ו8 היה שחקן פחות תורם לקבוצה מאשר ראשיד המנהיג הקולני של דטרויט שנתן בעונת האליפות 14 ו7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2018 4:45 pm 
Hall of Famer

הסיקסרס צריכים להימנע כרגע מקורבר (מבוגר מדי, חוזה לשתי עונות) וממלו (מכל הסיבות הברורות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2018 4:56 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ראשיד וואלאס הוא דוגמא מצוינת לאיך הסטטיסטיקה לפעמים מטעה. ראשיד האולסטאר מהג'יילבלייזרס שעשה בשיאו 19 ו8 היה שחקן פחות תורם לקבוצה מאשר ראשיד המנהיג הקולני של דטרויט שנתן בעונת האליפות 14 ו7.

ההגנה של ראשיד ביחד עם האיום שלו מרחוק והפוסט אפ... שחקן שקשה לומר שהוא אוברייטד בהתחשב בהישגים של דטרויט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2018 8:51 pm 
Sophomore

Att כתב:
הסיקסרס צריכים להימנע כרגע מקורבר (מבוגר מדי, חוזה לשתי עונות) וממלו (מכל הסיבות הברורות).

קורבר ברכה לכל קבוצה בליגה. בחוזה מינימום לוקח אותו בלי למצמץ. זה נכון שהם צריכים עוד פאוור וקומבו (חבל שהם הסכימו להעביר גם את ביילס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 15, 2018 1:21 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
Att כתב:

קורבר ברכה לכל קבוצה בליגה. בחוזה מינימום לוקח אותו בלי למצמץ. זה נכון שהם צריכים עוד פאוור וקומבו (חבל שהם הסכימו להעביר גם את ביילס).

גם אני לוקח את קורבר במינימום בלי למצמץ אבל מה לעשות, זה לא החוזה עליו הוא חתום. יש לו חוזה לא מבוטל בכלל לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 15, 2018 1:58 pm 
Sophomore

Att כתב:
itay2 כתב:
Att כתב:

גם אני לוקח את קורבר במינימום בלי למצמץ אבל מה לעשות, זה לא החוזה עליו הוא חתום. יש לו חוזה לא מבוטל בכלל לשנתיים.

7 מיליון לעונה בשביל קלעי כמוהו זה חוזה בסדר גמור שאפשר לבלוע אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 15, 2018 2:51 pm 
Hall of Famer

המשימה הגדולה ביותר של פילי תהיה לאזן את הסגל וזה כנראה יקרה בקיץ הבא. כל דולר מיותר על שחקן ספסל שיוריד את הקאפ ספייס לקיץ הבא זאת טעות ענקית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 15, 2018 2:57 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
המשימה הגדולה ביותר של פילי תהיה לאזן את הסגל וזה כנראה יקרה בקיץ הבא. כל דולר מיותר על שחקן ספסל שיוריד את הקאפ ספייס לקיץ הבא זאת טעות ענקית.

מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 15, 2018 3:21 pm 
Hall of Famer

הייתי בעד המהלך הזה אבל אני עדיין לא אופטימי ביחס לפילי משום מה.

לסימונס יש אפסייד אדיר (יכולהיות סופרסטאר בליגה) אבל הוא לא קרוב למצוא קליעה. זה שהוא זורק עונשין בצורה כל כך לא חלקה שבה הוא זורק זו תעודת עניות לצוות המקצועי של פילי.

הייתה בקיץ הזדמנות להשיג את קוואי תמורתו. זה היה די ברור שזה מופרך בהתחשב בכך שמדובר רק בהשאלה אבל ייתכן וזו הייתה הזדמנות טובה.

באטלר נראה היום כמו סתם עוד שחקן (והוא לא). מקווה שייכנס לעניינים בקרוב.

בכל מקרה, זה סגל מאוד משונה ולא מאוזן. לאו דווקא מסביב (למרות שגם) אלא גם צירוף הכוכבים הזה. אני מקווה שהוא יכול לפחות להביא להגנה חזקה מאוד (מה שממש לא קרה מול אורלנדו).

היה משונה לראות את פילי ללא הנוכחות השקטה של קובינגטון (שכצפוי ת'יבס מיד התאהב בו והחל לשחוק אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 15, 2018 4:00 pm 
Junior

Att כתב:
בכל מקרה, זה סגל מאוד משונה ולא מאוזן. לאו דווקא מסביב (למרות שגם) אלא גם צירוף הכוכבים הזה.

למה לא מאוזן? או שאשאל אחרת - איזה כוכב הייתה מביא בטרייד ואתה חושב שזה היה מאוזן יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 135 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה