סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA קצר ביום חמישי
הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 12:06 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מה זה אומר שהוא שחקן משלים? בהתקפה? אף אחד לא חולק על זה. הוא משלים את יכולות הסקורינג ובפרט יכולות הקליעה ההיסטוריות של סטף, קליי ודוראנט. והוא משלים נהדר, עם יכולת המסירה המצוינת, קבלת ההחלטות מתוך הפיק-אנד-רול, והחסימות און ואוף דה בול.

בהגנה, לעומת זאת? הוא השחקן הכי מוביל שיש. שחקן שהוא גם שומר אדיר, אישי וקבוצתי, וגם דומיננטי מאוד בהשפעתו על הסכמות ההגנתיות של אחת מקבוצות ההגנה הטובות והחדשניות בכדורסל המודרני.

מבחינה אישיותית? הוא השחקן הכי מוביל שיש. הוא אחד הקולות הדומיננטיים בגולדן סטייט, גם כלפי פנים וגם כלפי חוץ, והוא עיצב במידה רבה את האופי והתדמית של גולדן סטייט במידה רבה מאוד.

אז אם מתייחסים לכל האספקטים בקבוצת כדורסל, הוא בהחלט שחקן מוביל. אם מתייחסים רק למשחק ההתקפה, הוא שחקן משלים ואין על כך עוררין, אבל זו לא הגדרה נכונה בעיניי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 12:23 am 
מנהל פורום

האופי הקולני אולי מוסיף אגרסיביות לקבוצה אבל באותה מידה פוגע בה
ההרחקה שלו בגלל שהוא ליצן, ועכשיו הסכסוך עם דוראנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 12:30 am 
Sophomore

הסכסוך עם דוראנט לגמרי בסדר. בקבוצות תחרותיות ברמת הלחץ שיש שם, ברמת הרצון שלו לנצח ולמול הרחשים הבלתי פוסקים סביב הפזילות של דוראנט לכיוון קבוצות אחרות בליגה מישהו היה צריך להזכיר לאדון דוראנט שהם היו שם לפניו. זה ממש בסדר, זו כאפה שדוראנט היה צריך לקבל.

דוג' קלאסית שבה האופי של דריימונד קריטי לקבוצה. מה היה עדיף? שדוראנט היה ממשיך להתבכיין על הספסל ואף אחד לא היה עונה לו? הלו, זאת קבוצה של אלופים! זה יעשה להם רק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 12:42 am 
Hall of Famer

כן, יכולת יצירת סקורינג יעילה זו עדיין היכולת הכי חשובה בכדורסל, ובסדרי גודל. אפשר וצריך להעריך הגנה, אבל סטף קארי הוא אלוהים בגלל היכולת שלו לעשות נקודות. לילארד ומקולום מובילים את פורטלנד בגלל היכולת שלהם לעשות נקודות. לברון עושה המון דברים ברמה הגבוהה ביותר, אבל ברור שהדבר החשוב ביותר שיש לו זו היכולת לייצר לעצמו. דריימונד גרין לוקה מאד ביכולת הזאת, כך שעם כל הכבוד (ויש המון כאמור) להגנה, לתשוקה, למסירה-הוא משלים, כי הוא לא יכול לייצר לעצמו נקודות ברמה גבוהה. הוא לעולם לא יהיה ה-כוכב של קבוצה. נדב הנפלד, מכירים? אז משהו כזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 1:03 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני "מקטין כרגיל" את גרין? בזה שאני שנים שופך עליו סופרלטיבים, אבל גם מכיר במוגבלויות שלו? אני ממעיט בחשיבות של הגנה? בתור אחד שדניס רודמן, בן וואלאס ונדב הנפלד נמצאים אצלו בצמרת השחקנים האהובים? מה אתה רוצה? מתי תתחיל להבין מה אני כותב?

אם אתה חושב שגרין לא היה עוזר לשארלוט או אורלנדו או שיקאגו אז כן, אתה מקטין את ההשפעה שלו.
אם אתה חושב שגרין הוא שחקן משלים, אז כן, אתה מקטין את ההשפעה שלו.

דריימונד גרין אולי בכושר חלש כרגע אבל הוא כוכב לכל דבר.
כשהוא בכושר טוב ולא עסוק בקיץ הבא של דוראנט, הוא לכל הפחות טופ3 בעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 1:04 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני "מקטין כרגיל" את גרין? בזה שאני שנים שופך עליו סופרלטיבים, אבל גם מכיר במוגבלויות שלו? אני ממעיט בחשיבות של הגנה?.

התשובה היא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 1:10 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
כן, יכולת יצירת סקורינג יעילה זו עדיין היכולת הכי חשובה בכדורסל, ובסדרי גודל. אפשר וצריך להעריך הגנה, אבל סטף קארי הוא אלוהים בגלל היכולת שלו לעשות נקודות. לילארד ומקולום מובילים את פורטלנד בגלל היכולת שלהם לעשות נקודות. לברון עושה המון דברים ברמה הגבוהה ביותר, אבל ברור שהדבר החשוב ביותר שיש לו זו היכולת לייצר לעצמו. דריימונד גרין לוקה מאד ביכולת הזאת, כך שעם כל הכבוד (ויש המון כאמור) להגנה, לתשוקה, למסירה-הוא משלים, כי הוא לא יכול לייצר לעצמו נקודות ברמה גבוהה. הוא לעולם לא יהיה ה-כוכב של קבוצה. נדב הנפלד, מכירים? אז משהו כזה.

סטף קארי עושה כמה דברים נוספים מלבד לקלוע.
התנועה שלו על המגרש היא נפלאה. זה סוחף את ההגנה איתו. הוא מייצר מצבים לאחרים, הוא מגן טוב (בטח קבוצתית), הוא חוטף מעולה, הוא ריבאונדר מצוין לפוינט גארד והוא סופרסטאר עם אופי נוח שמאפשר לכוכבים אחרים לשגשג לצידו וליהנות מהמשחק. לא צריך ללכת רחוק (לברון) כדי להבין כמה זה לא טריוויאלי. בנוסף, הוא שחקן מאוד חכם, יש לו מוסר עבודה גבוה, הוא נהנה מכדורסל וחוגג את זה ביחד עם הקבוצה שלו. הוא שחקן מאוד שלם. לצמצם אותו לכדי מישהו כמו איזייאה תומאס זה להקטין גם אותו על הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 1:26 am 
Hall of Famer

טוב, תמשיך לנהל דיונים עם עצמך. אני מקטין את גרין, אני ממעיט בחשיבות של הגנה, אני מצמצם את סטף לכדי אייזיאה תומאס. לך תשחק עם טבלאות טופ 4.6 ותיהנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 1:27 am 
Hall of Famer

אני רק אשמח לראות מי הג'יאם שייקח את דריימונד גרין להוביל את הקבוצה שלו כ"כוכב לכל דבר". אני מניח שהוא קיים כמו ההצלחה של הינקי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 1:32 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
לדעתי גולדן סטייט יהיו עדיפים עם דריימונד על פני דוראנט. זה ברור שדוראנט השחקן העדיף מבין השניים אבל הם כבר הראו שהם יכולים להיות אדירים בלעדיו.
ואז גם אוכל לחזור לחבב את הקבוצה הזאת.

בדיוק, לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 1:34 am 
מנהל פורום

מאנו כתב:
הסכסוך עם דוראנט לגמרי בסדר. בקבוצות תחרותיות ברמת הלחץ שיש שם, ברמת הרצון שלו לנצח ולמול הרחשים הבלתי פוסקים סביב הפזילות של דוראנט לכיוון קבוצות אחרות בליגה מישהו היה צריך להזכיר לאדון דוראנט שהם היו שם לפניו. זה ממש בסדר, זו כאפה שדוראנט היה צריך לקבל.

דוג' קלאסית שבה האופי של דריימונד קריטי לקבוצה. מה היה עדיף? שדוראנט היה ממשיך להתבכיין על הספסל ואף אחד לא היה עונה לו? הלו, זאת קבוצה של אלופים! זה יעשה להם רק טוב.

על מה אתה מדבר? דוראנט הראה מחוייבות סופר דופר בקבוצה הזו, לא ראיתי וגם לא קראתי על זלזול או אדישות של דוראנט העונה שלא לדבר על שתי העונות הקודמות שבהם הוא היה הMVP של הגמר. למה הוא צריך לקבל בראש? כי אדון גרין רוצה שהוא יכריז עכשיו שהוא נשאר במפרץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 1:43 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני רק אשמח לראות מי הג'יאם שייקח את דריימונד גרין להוביל את הקבוצה שלו כ"כוכב לכל דבר". אני מניח שהוא קיים כמו ההצלחה של הינקי.

אני מניח שזה השלב שבו אתה מרגיש שאתה מפסיד בוויכוח ומתחיל לזרוק הערות לא ענייניות, כמו ילד שהופך את לוח המשחק.

אני מזכיר לך שאם לא נוח לך להתייחס לתשובות הענייניות שלי, גם מאנו וגם החוצפן החיובי השקיעו וענו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 2:01 am 
Hall of Famer

אני באמת מעוניין להמנע להכנס למקומות אישיים, ולכן לא אפרט מה אני חושב על מי שגם לא מבין מה כותבים, ממשיך לא להבין אחרי שמסבירים, מכניס מילים שלא נאמרו לפה של אנשים ומקנח ב"אתה מפסיד בויכוח ולכן הופך שולחן".

אפשר להתווכח על עמדה, אבל אתה מקרה אבוד בכל מה שקשור בלהבין את הטענה של הצד השני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 2:55 am 
Hall of Famer

זה תירוץ קלוש בהתחשב בכך שאני לא היחיד שיש לך איתו וויכוח בהקשר הזה (כאמור מאנו והחוצפן החיובי כתבו תגובות מנומקות שאני מסכים איתן ולא טרחת להשיב) אבל תמיד נחמד לשמוע איך אתה מסביר לעצמך את התופעה שבה אנשים לא מסכימים איתך על משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 10:38 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תגידו, יש דיון פה שלא יתדרדר ליאללה מכות בין נדב לAtt?

ולעניין גרין מול דוראנט, אני רק אוסיף שהשארה של גרין על חשבון דוראנט תאפשר לווריורס קצת יותר גמישות כלכלית ולדעתי גם תמנע עזיבה אפשרית של קליי שבלי דוראנט יקבל יותר כסף וזריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 12:50 pm 
מנהל פורום

רק שקליי הוא לא באנקר לקחת איתו אליפות
תראו, מה היו הווריורס לפני דוראנט? קבוצת ליגה סדירה נהדרת, כדורסל מענג אבל הפסידה אליפות אחרי שהובילה 1:3 יש שיגידו שזה היה נגמר בלי אף אליפות אלמלא קיירי היה נפצע (ואני לא אומר את זה) מצאו לקליי ולקארי פתרונות בהגנה. עם דוראנט זה פשוט סיפור אחר. דוראנט מוריד מאוד מהכיף של לראות משחק אבל הוא הפקטור הכי חשוב אצלם בסיכוי לקחת אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 2:54 pm 
Hall of Famer

בהחלט עניתי למאנו ולחוצפן (התגובה שמתחילה ב"כן, יכולת יצירת סקורינג יעילה...") ואת הדעה שלי על שחקנים מובילים ומשלימים כתבתי הרבה פעמים בהרבה ת'רדים. לא מפתיע שמי שאינו מבין בדרך כלל, לא הבין גם הפעם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 3:49 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
רק שקליי הוא לא באנקר לקחת איתו אליפות
תראו, מה היו הווריורס לפני דוראנט? קבוצת ליגה סדירה נהדרת, כדורסל מענג אבל הפסידה אליפות אחרי שהובילה 1:3 יש שיגידו שזה היה נגמר בלי אף אליפות אלמלא קיירי היה נפצע (ואני לא אומר את זה) מצאו לקליי ולקארי פתרונות בהגנה. עם דוראנט זה פשוט סיפור אחר. דוראנט מוריד מאוד מהכיף של לראות משחק אבל הוא הפקטור הכי חשוב אצלם בסיכוי לקחת אליפות

סיפור כזה אחר ולכן הוא אפס אליפויות עד המעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 4:02 pm 
מנהל פורום

ברור שהוא צריך אותם בשביל אליפות
זה לא סותר את מה שכתבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 5:29 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:

בהתחשב בכך שנדב העלה מהאוב דיון ישן בינינו וטען שהמשחק הערב הוא הוכחה לכך שהוא צדק (מה שכמובן מגוחך; אין קשר בין המשחק לטענה שלו) היה מעט מאוד סיכוי שזה לא ידרדר למכות.

בנושא אחר, מישהו יודע להסביר מה זה הדבר הזה?
https://www.youtube.com/watch?v=w-BUTYzrt-U&t=12s

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 6:34 pm 
Sophomore

שום דבר לא יפתיע אותי כבר בנוגע לפולץ. יכל לזרוק עונשין גם עם התחת מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 7:16 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
sir charles כתב:

בהתחשב בכך שנדב העלה מהאוב דיון ישן בינינו וטען שהמשחק הערב הוא הוכחה לכך שהוא צדק (מה שכמובן מגוחך; אין קשר בין המשחק לטענה שלו) היה מעט מאוד סיכוי שזה לא ידרדר למכות.

אתה קצת רגיש. לא כיוונתי אליך אישית, ולא "העליתי ת'רד מהאוב כדי להוכיח שאני צודק". אמרתי שהמשחק היה הדגמה לטענה שלי על היותו של דריימונד גרין משלים. מובן מאליו שאתה יכול להמשיך להתווכח מקצועית אם אתה רוצה, זו המהות של הפורום. הבעיה היתה שהתחלת עם השילוב המקסים והידוע של חוסר הבנה+עיוות הטיעון של הצד השני, כאשר בחוצפתך אתה גם הופך התדיינות על כדורסל למעין משפט ("מאנו וחוצפן אמרו לך X, למה אתה לא עונה להם, סימן שאתה בורח". אמר מי שעד היום לא ענה על איזה "הרבה נושאים מהותיים" לא עניתי לו כפי שטען), ומכנה את הטיעונים (שאתה לא מבין) בשמות תואר.

אז לך חפש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 7:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:

WTF?!
לעשות רוטינה לפני הזריקה זה דבר אחד אבל לשחרר את הכדור ככה בסיום הרוטינה בלי שום הכנה או follow through זה פשוט מטופש. והזריקה האחרונה היתה לגמרי ממחוזות ה"התפלק לי בספורטק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 8:55 pm 
Junior

בנוגע לדריימונד - בוא נעשה משחק דמיוני שבו הליגה מתאפסת היום ועושים דראפט של כל קבוצות הליגה עבור כל השחקנים (נניח שיתאפס שוב שהסגלים יתאפסו שוב בשנתיים הקרובות כדי שלא יהיו שיקולי בניה עתידיים).
אתם חושבים שגרין יבחר בסיבוב הראשון (קרי אחד מ30 השחקנים המובילים בליגה)?

אני מאמין שהוא לא אחד מ30 המובילים בליגה אבל כן אחד מ30 השחקנים הטובים בליגה. לצורך הענין אם נעשה משחק דומה שלקבוצה כבר יש 2 כוכבים (נגיד סטפ ולברון) אז לדעתי גרין היה נבחר איפשהו ב15 הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 9:26 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אתם חושבים שגרין יבחר בסיבוב הראשון (קרי אחד מ30 השחקנים המובילים בליגה)?
.

אני חושב שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: