מעתיק את מה שכתבתי לת'רד הנכון
N.T.K כתב:
ההתקפה שלנו סבירה , אבל יש בה יותר מידי חורים ואפשרויות להתקעות
למשל פלדיין הוא שחקן מצוין , אבל החדירה שלו היא הרבה פחות טובה ממה שהוא הראה אתמול (אתמול הוא לקח שחקנים ממצב סטטי והגיע איתם לטבעת לסל קל )
בלאט שחקן פיק אנד רול מצוין , אבל קשה לו כששומרים פיזי והוא מאבד קצת את המשחק שלו
ממש לא מן הנמנע שיהיו כמה וכמה משחקים השנה שלא בדיוק נקבל משחק התקפי משובח מבלאט ופלדיין , ואז היחידי שיכול לקחת את משחק ההתקפה על הגב שלו וליצר מצבים ל7 השחקנים המשלימים שיש לנו בקבוצה , הוא ג'יקובן
אבל הוא עושה את זה באחד על אחד והוא גם ניתן לעצירה על ידי שומר סביר.
עוד יהיו לנו הרבה משחקים העונה בהם אנחנו פשוט נראה התקפית לא טוב בכלל.
קבוצות שיבואו מוכנות , יכולות לבוא ולשתק את ההתקפה שלנו לחלוטין בעזרת כלים הגנתיים לא מסובכים במיוחד (אנחנו נראה את זה בליגה בקרוב ואז באירופה רק בהמשך הדרך)
ובמשחקים הללו (שיהיו כמות נכבדת מאוד מהמשחקים המכריעים שלנו) , כדי לנצח , אנחנו נצטרך לשמור טוב ולקוץ מהר כדי לנצל את היכולות שלנו במעבר ולא להתקע בהתקפה מסודרת
אמממ לא חשבתי שכל כך מהר נראה כמה ההתקפה שלנו לא מטורפת.
אז נכון , פלדיין היום לא התלבש , אבל בכל זאת משחק התקפי כל כך רע זה לא רק איבוד של שחקן אחד , זה שדחפו את בלאט והוציאו אותו מהקשת של השלוש.
וקצת שיחקו על זה שבלאט וג'יקובן מאוד מחפשים את המסירה פנימה ולא את המסירה החוצה כדי להביא עזרה על החדירות מהשחקנים שבחוץ
בקיצור דרוקר בא מוכן ונתן לנו בראש.
*אגב , אחת מתצוגות ההגנה הרעות שראיתי משחקן בודד , כמעט מחצית מהדקות בהן בלאט היה על המגרש , אילת באופן ברור שיחקה על הראש שלו.
N.T.K כתב:
בקשר למשחק אתמול , הקבוצה שיחקה טוב מאוד
אני אישית מבואס על זה שמ5 ישראלים בכירים אין לנו אפילו 30 דקות ישראליות על הפרקט.
מבחינתי הניצחון ללא הישראלים לא שווה (אבל אני יודע שאני פה במיעוט)
ביצה ותרנגול כאן.
תחילת השנה , הישראלים שיחקו ונראו נהדר (בעיקר בר אליהו ובלאט אבל גם צ'וברוביץ נתן דקות טובות)
ואפילו יוגב עשה שינוי הגנתי פה ושם כשנכנס.
ואז מגיע רצף יבושים של הישראלים במשחקים שברור לכולם שהם "נחשבים יותר"
ופתאום הישראלים לא מתפקדים בכלל
אז חוץ מבלאט שאין לו שום תירוץ , קשה לא להבין למה הביטחון של בר ליאור צ'וברו ויוגב נמצא ברצפה
וקל להבין למה הם נראים כל כך רע.
תחזוק סגל שחקנים גדול זאת מומחיות שכרגע אני בכלל לא בטוח שיש אותה לקטש.
נקווה לטוב בהמשך