סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:18 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
דיווח מהשעה האחרונה
https://mobile.twitter.com/Eurohoopsnet ... 2681548800

האמת היא שטיפוס יווני עם מזג חם יכול להתאים מאוד למכבי

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 2:21 am 
מנהל פורום

הם עלולים לגלות שכל ההישגים המפוארים שלו הם למעשה ספנוליס כשכוחו עוד היה במותניו
הוא בהחלט יכול להתברר כמאמן כושל למדי
הרקורד שלו לא מאוד מגוון ברמות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 2:23 am 
Junior

למה למנות מישהו עד 2020?
הוא יכול להיות מפוטר בעוד חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 8:22 am 
Junior

כי מי יסכים לחתום במכבי על חוזה קצר טווח?
מכבי זה מועדון שעושים עליו סיבוב וממשיכים הלאה.
מאמן שפילוסופיית האימון שלו לא מתאימה לשחקנים.
הסתברות גבוהה שהוא יהיה כישלון. אולי יסכימו לו להחליף את אובריינט.
נו טוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 9:36 am 
Sophomore

תמיד אותה דילמה. נותנים גב בקיץ למאמן שכבר ברור שלא יצליח פה (לא משנה למה) כי יקר מידי להחליף אותו, ואז כמו בתזמון מושלם בסביבות חנוכה מבינים שאי אפשר למשוך איתו (מה שידעו גם בקיץ) ומפטרים אחרי שחירב העונה הנוכחית. רק אז אין כבר מאמנים טובים פנויים וגם שום מאמן לא מוכן לבוא לאמן לחצי עונה שכבר הורחבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 9:37 am 
Freshman

אולי סוף סוף יהיה מישהו שיאמן את אובריינט.
הם הביאו מאמן בחינם ב200k

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 9:57 am 
Hall of Famer

1. ליווני יש שם, קוראים לו יאניס ספירופולוס.

2. מכיוון שאולימפיאקוס זה מועדון לא פחות גדול ממכבי, הייתי קצת נזהר בטרם הייתי מזלזל בו ועוד לפני שראיתי אותו בפעולה מאחורי הקווים בקבוצתו החדשה. 2 אליפויות יוון ו2 גמרי יורוליג ב4 עונות-אפילו כשיש לך את ספאנוליס-זה הולך ברגל?

3. מן הסתם אף מאמן סביר לא היה חותם לפחות מעונה וחצי.

4. יש אינדיקציה לכך שמדובר ב"חם מזג" או שהעובדה שמדובר ביווני מוכיחה את זה אפריורי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 10:32 am 
Junior

מכבי מוציאה הודעה
חתם רישמית

נערך לאחרונה על ידי Dovi בתאריך א' נובמבר 18, 2018 12:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:00 am 
מנהל פורום

Hacohen כתב:

2. מכיוון שאולימפיאקוס זה מועדון לא פחות גדול ממכבי, הייתי קצת נזהר בטרם הייתי מזלזל בו ועוד לפני שראיתי אותו בפעולה מאחורי הקווים בקבוצתו החדשה. 2 אליפויות יוון ו2 גמרי יורוליג ב4 עונות-אפילו כשיש לך את ספאנוליס-זה הולך ברגל?

4. יש אינדיקציה לכך שמדובר ב"חם מזג" או שהעובדה שמדובר ביווני מוכיחה את זה אפריורי?

עד העונה האחרונה הייתי סאקר של היורוליג, ליגפאס רואה כמעט כל משחק, העונה האיטיות והירדה המתמשכת ברמה שברה אפילו אותי
והנה דעתי עליו
לא כריזמטי, מאוד טכני, לא זוכר אותו דופק ציונות בפסקי זמן אלא בעיקר מסמן תרגילים ומשנה ציוותים בהגנה
דומה באופן מפחיד לאיטודיס
לא יודע מי הסקאוטר של אולימפיאקוס ומי בוחר את השחקנים, אבל אחלה עין לשחקנים שמתחת לרדאר, בעונות שלו כל פעם מחדש היה בינגו אחד לפחות
מאמן הגנה טוב במיוחד כנראה, זוכר כמה קאמבאקים מופלאים שהגיעו אחרי פסקי זמן שלו.
הסימן שאלה שספנוליס מציב עליו הוא סימן שאלה רציני מאוד במיוחד אחרי שאולימפיאקוס בלעדיו עם שני מאמנים שונים זכתה ביורוליג והמכנה המשותף לשתי האליפויות ושני הגמרים הוא לא ספירופולוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:13 am 
Sophomore

מעניין אם במכבי שמעו על פדרו מרטינז. מאמן ברבע רמות יותר מתוחכם מכל שאר המועמדים שהוזכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:15 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
Hacohen כתב:

עד העונה האחרונה הייתי סאקר של היורוליג, ליגפאס רואה כמעט כל משחק, העונה האיטיות והירדה המתמשכת ברמה שברה אפילו אותי
והנה דעתי עליו
לא כריזמטי, מאוד טכני, לא זוכר אותו דופק ציונות בפסקי זמן אלא בעיקר מסמן תרגילים ומשנה ציוותים בהגנה
לא יודע מי הסקאוטר של אולימפיאקוס ומי בוחר את השחקנים, אבל אחלה עין לשחקנים שמתחת לרדאר, בעונות שלו כל פעם מחדש היה בינגו אחד לפחות
הסימן שאלה שספנוליס מציב עליו הוא סימן שאלה רציני מאוד במיוחד אחרי שאולימפיאקוס בלעדיו עם שני מאמנים שונים זכתה ביורוליג והמכנה המשותף לשתי האליפויות ושני הגמרים הוא לא ספירופולוס

אפשר לומר את זה על כל מאמן שלקח יורוליג לאחרונה:

לאסו - יול/דונצ'יץ
אוברדוביץ - בוגדאנוביץ'
איטודיס - סרג'ו/דה קולו

לא חושב שניתן להפריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:25 am 
Junior

הודעה רשמית מאתר המועדון - יאניס ספאירופולוס חתם עד לסיום העונה הבאה
http://www.maccabi.co.il/news.asp?id=6802

ציטוט:
מכבי החתימה את המאמן יאניס ספאירופולוס
היווני בן ה-51, שהוביל את אולימפיאקוס פעמיים לגמר היורוליג ושימש כעוזר מאמן יוסטון, צסק"א ונבחרת יוון, חתם עד לסיום העונה הבאה ויעמוד על הקווים מול אפס.

יאניס ספאירופולוס יאמן את מכבי FOX תל אביב, זאת לאחר שחתם במועדון על חוזה עד תום העונה הבאה. המאמן החדש ביקש להגיע עם עוזר מטעמו ויעמוד על הקווים כבר במשחק הקרוב מול אנאדולו אפס.

"אני מאוד גאה להפוך לחלק ממועדון כ"כ גדול ובעל מסורת מפוארת ולהצטרף למשפחת מכבי", אמר המאמן החדש לאתר הרשמי לאחר חתימתו והוסיף: "אני רוצה להודות לבעלים, להנהלה ולכל מי שעזר לזה לקרות והביע בי אמון לתפקיד מאמן מכבי. לאוהדים אני רוצה לומר שאעשה כל מה שבכוחי כדי שנצליח.

עכשיו זה הזמן לעבוד קשה יחד עם כל השחקנים כדי לשנות את הסיטואציה של הקבוצה. אני מאמין בשחקנים ובסגל הזה – ובוטח בו. אנחנו נילחם יחד, והם יחד איתי צריכים להיות מוכנים לתת 100%.כל אחד מהם. עכשיו זה לא זמן למילים נוספות, אלה זמן לעבודה ולמעשים".

המאמן היווני בן ה-51 אימן לאחרונה במשך ארבע שנים ברציפות את אולימפיאקוס. הוא אימן בפיראוס בעונת 2014/15 ולאחריה חתם על חוזה לשלוש שנים אותו השלים. בסך הכל כיהן בתפקידו הקודם עד לסיום העונה החולפת.

יואניס "יאניס" ספאירופולוס (Giannis Sfairopoulos) הוביל את אולימפיאקוס פעמיים לגמר היורוליג. בעונת 2014/15 העפיל לפיינל פור לאחר ניצחון בסדרת ההצלבה על ברצלונה ובחצי הגמר ניצחו היוונים את צסק"א מוסקבה, לפני שהפסידו בגמר לריאל מדריד.

שנתיים לאחר מכן, בעונת 2016/17, הגיע שוב ספאירופולוס לפיינל פור אחרי שעבר בסדרת רבע הגמר את אנאדולו אפס. הוא שוב ניצח בחצי הגמר את צסק"א מוסקבה, אך הפעם קבוצתו הפסידה בגמר לפנרבחצ'ה של ז'ליקו אוברדוביץ'.

ב-2015 וב-2016 זכה יאניס ספאירופולוס באליפות יוון אחרי שגבר עם אולימפיאקוס על היריבה הגדולה פנאתינייקוס בסדרת הגמר. קבוצתו סיימה במקום הראשון בליגה היוונית ב-2015, 2016 ו-2017. המאמן עבד גם בפאוק סלוניקי ופאניוניוס ושימש כעוזר מאמן ביוסטון רוקטס ב-2012.

לספאירופולוס יש גם קשר ישראלי. הוא שימש כעוזרו של צביקה שרף בעונת 1998/9 בפאוק סלוניקי וכעוזרו של פיני גרשון לפני כעשור באולימפיאקוס. הוא שימש כעוזר מאמן צסק"א מוסקבה (2011/12) וכעוזר מאמן נבחרת יוון (2009/10).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:31 am 
Junior

אז גם גודס הולך הביתה.

ואיזה כיף לראות את מכבי מוציאה עוד כמה מאות אלפי דולרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:31 am 
Junior

מנחם כתב:
אז גם גודס הולך הביתה.

זה לא נכתב בכתבה באתר הרשמי. מניין הידיעה שגודס מפוטר ביחד עם ספאחיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:34 am 
Hall of Famer

לא רואה שום סרט שגודס הולך הביתה
מה גם שמכבי צריכה איזה מאמן גיבוי לעוד יום סגריר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:39 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
לא רואה שום סרט שגודס הולך הביתה
מה גם שמכבי צריכה איזה מאמן גיבוי לעוד יום סגריר

הודעת המועדון לגבי נבן ספאחיה
מכבי הודיעה למאמן על סיום תפקידו. כל הפרטים כאן
18/11/2018

הודעת המועדון לגבי נבן ספאחיה
מועדון הכדורסל מכבי ת"א הודיע למאמן הראשי נבן ספאחיה על סיום עבודתו. נבן, בעלי הקבוצה, המנהלים והעובדים היו מאז ומעולם ביחסים קרובים מאוד ובין כולם שוררת אווירה של חברות וכבוד הדדי.

לצערנו, הנסיבות בתקופה הנוכחית הביאו לכך שבשלב זה הקבוצה לא עומדת בציפיות ולפיכך החליטה הנהלת המועדון לשחרר את המאמן ברוח טובה ובהבנה בין הצדדים.

ההנהלה מבקשת להודות לנבן על מאמציו, מאחלת לו הצלחה בהמשך ומשוכנעת כי מערכת היחסים הקרובה והחברות בין כולם תימשך.

המאמן הקרואטי, שחזר בתחילת העונה הקודמת לקדנציה שניה במכבי, הוביל את המועדון לזכיה באליפות המדינה לאחר 3 שנים בהן הקבוצה לא הגיעה למעמד הגמר. מדובר באישיות כדורסל ואדם משכמו ומעלה ומועדון הכדורסל רוצה להודות לו על עבודתו.

מועדון הכדורסל מודה גם לעוזר המאמן גיא גודס על שירותו הנאמן ומאחל לו הצלחה בהמשך דרכו. גיא, מכביסט אמיתי ומקצוען שזכה עם המועדון בתארים רבים כשחקן וכמאמן, חזר לקדנציה נוספת בעונה שעברה ויחד עם ספאחיה עזר להחזיר את האליפות למכבי כאמור אחרי 3 שנים. הוא היה, נשאר ותמיד יהיה חלק משמעותי במשפחת מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היווני מן הסתם התעקש להביא איתו עוזר שהוא מכיר וסומך עליו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:50 am 
Sophomore

יודע גם להרביץ ציונות כשצריך:

https://www.youtube.com/watch?v=nmGSlDLMA_4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:01 pm 
Junior

קודי (יובל) כתב:
מועדון הכדורסל מודה גם לעוזר המאמן גיא גודס על שירותו הנאמן ומאחל לו הצלחה בהמשך דרכו. גיא, מכביסט אמיתי ומקצוען שזכה עם המועדון בתארים רבים כשחקן וכמאמן, חזר לקדנציה נוספת בעונה שעברה ויחד עם ספאחיה עזר להחזיר את האליפות למכבי כאמור אחרי 3 שנים. הוא היה, נשאר ותמיד יהיה חלק משמעותי במשפחת מכבי.

הבנתי, בתוך הכתבה מהאתר הרשמי הייתה גם התייחסות נפרדת לפרידה מספאחיה, שם הכניסו את הפיטורין של גודס באותיות טל ומטר...נו, שוין. כעת הוא ימשיך להתרכז בבייבי שלו, arcdb, הלא הוא מיזם עסקי לאדריכלים ולמעצבים שגודס השיק בשנה שעברה (עם עוד 3 שותפים).

אין מה לדאוג לו מבחינה כלכלית. גם מפיצויים אפשר לחיות, תשאלו את גיא לוזון מהכדורגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:02 pm 
Sophomore

היווני גם יודע להתעצבן...

https://www.youtube.com/watch?v=tjY9W5Kmqls

https://www.youtube.com/watch?v=hY3RGGgIc3Y

https://www.youtube.com/watch?v=AS42ZIluJrQ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:08 pm 
Hall of Famer

בעסה , עכשיו אפילו אין ישראלי מחמד בצוות המקצועי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:31 pm 
Sophomore

עם כל הביקורת על הנהלת מכבי - ויש המון - סוף סוף הם עשו משהו כמו שצריך. מהיר, חד ובזמן.
את ספאחיה היו צריכים לשלוח הביתה עוד בקיץ האחרון, אבל מאחר שלא עשו זאת זה היה בדיוק הזמן הנכון לפטר אותו. המהלך שהם עשו היה מהיר מאוד ותוך 24 שעות מההפסד האומלל בגראן קנריה, בזמן שכל הקבוצה בחו"ל, הם הצליחו להחתים את המאמן הכי טוב שהיה פנוי בשוק. אז כשמגיע כל הכבוד צריך לומר זאת, גם אם זה בסך הכל היה תיקון של (עוד) טעות שנעשתה בקיץ.
ולמינוי עצמו:
קשה לדעת איך ספרופופולוס יתפקד בסביבה הלחוצה והדי רקובה של מכבי, אבל הוא מביא כמה דברים שחשוב שיהיו במועדון שרוצה להחזיר את הגאווה והערכים שלו. אולימפיאקוס, שלא היה לה סגל נוצץ במיוחד, שיחקה כדורסל של אנדרדוג מובהק עם פיזיות, הגנה חזקה ומלחמה ללא פשרות וזה הכדורסל שמכבי, שנחותה בסגל מחלק גדול מקבוצות היורוליג, צריכה לשחק. מכבי לא תנצח את היריבות העדיפות עם כדורסל איכותי ויפה לעין ולכן צריכה לנסות ולהתמודד איתן במלחמה והגנה חזקה, אשר יוכלו לחפות על החיסרון ברמת הכשרון. האם זה יצליח לו גם במכבי? ימים יגידו.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך א' נובמבר 18, 2018 12:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:34 pm 
מנהל פורום

guyancho כתב:
uriel17 כתב:
Hacohen כתב:

והנה דעתי עליו

אפשר לומר את זה על כל מאמן שלקח יורוליג לאחרונה:

לאסו - יול/דונצ'יץ
אוברדוביץ - בוגדאנוביץ'
איטודיס - סרג'ו/דה קולו

לא חושב שניתן להפריד

איך אפשר להשוות?
שחקן אחד מגיע לארבעה גמרים שונים עם שלושה מאמנים שונים שחוץ מהראשון הם לא היו במעמד הזה בלעדיו. הדומיננטיות של ספנוליס היא חסרת תקדים החלופות שהצעת אפילו לא שוות דיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:37 pm 
מנהל פורום

קודי, השאלה היא לא האם הוא התעצבן פעם אחת או 5 פעמים אלא איזה טיפוס הוא מה בשפת גוף שלו במשחקים. סימונה או קטש. גם לגבי ציונות. דוגמאות תמיד אפשר למצוא. אני התרשמתי שהוא מאמן טכני שיורד לפרטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:54 pm 
Sophomore

הוא כנראה משהו באמצע מבחינת עצבים, למרות שבדרך כלל הוא נראה רגוע. מאמן מאוד קפדן ויסודי, ללא ספק אחד מהמאמנים ההגנתיים הטובים באירופה.

רק מוזר לי שעוד לא ראינו ציטוט מפיני גרשון שיאמר עליו שאין לו מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה