סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 5:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 10:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני עם אבימאל. לישראלים של ירושלים אין שום בעיית בטחון. לבלאט יש בעיה של עודף בטחון, בר טימור מושפל ע"י קטש באירופה אבל הוא שחקן עם אופי חזק שלא מהסס במשחק שלו, יוגב שחקן ליגה לאומית, לליאור אליהו יש את הגישה המקסימה של ליאור אליהו וצ'וברביץ' זה כולה צ'וברביץ'. שיסתכלו על רמת המשחק שלהם ולא על משחקי בטחון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 10:34 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
בוא לא נעשה מג'ונסון נגר מדופלם, הבן אדם בכל זאת קלע בעונה שעברה 16 נקודות למשחק בליגה הצרפתית.

לא נגר, אבל שחקן מאד לא אמין מבחינה התקפית. אין לו שום גו-טו מוב. עם זאת ההגנה שלו מספיק טובה כדי להיות שחקן חשוב במערך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 10:36 pm 
Junior

לא יודע אם פלדין היה משנה הרבה היום. ככה הקבוצה תיראה בכל משחק שבו הישראלים שלה ישחקו ככה. דרוקר ניהל את המשחק מושלם. בכל פעם שבלאט או אליהו היו על המגרש הוא שיחק על ההגנה המבישה שלהם, וכשאוחיון או טימור היו על המגרש הוא הימר על ההתקפה שלהם. פשוט וקל. אם אמארה לא יירשם כישראלי עד סוף העונה, ואני מבין שזה הכיוון, קטש יצטרך לבחור בין הליכה על כל הקופה באירופה - בלי הישראלים החלשים שלו - לבין עונה סדירה טובה יותר בליגה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 10:48 pm 
Junior

בראון כזה שחקן מעאפן

ועל יוגב אין מה להוסיף

אילת נראית מעולה, הקרדיט לדרוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 10:54 pm 
Sophomore

מעתיק את מה שכתבתי לת'רד הנכון
N.T.K כתב:
ההתקפה שלנו סבירה , אבל יש בה יותר מידי חורים ואפשרויות להתקעות
למשל פלדיין הוא שחקן מצוין , אבל החדירה שלו היא הרבה פחות טובה ממה שהוא הראה אתמול (אתמול הוא לקח שחקנים ממצב סטטי והגיע איתם לטבעת לסל קל )
בלאט שחקן פיק אנד רול מצוין , אבל קשה לו כששומרים פיזי והוא מאבד קצת את המשחק שלו

ממש לא מן הנמנע שיהיו כמה וכמה משחקים השנה שלא בדיוק נקבל משחק התקפי משובח מבלאט ופלדיין , ואז היחידי שיכול לקחת את משחק ההתקפה על הגב שלו וליצר מצבים ל7 השחקנים המשלימים שיש לנו בקבוצה , הוא ג'יקובן
אבל הוא עושה את זה באחד על אחד והוא גם ניתן לעצירה על ידי שומר סביר.

עוד יהיו לנו הרבה משחקים העונה בהם אנחנו פשוט נראה התקפית לא טוב בכלל.
קבוצות שיבואו מוכנות , יכולות לבוא ולשתק את ההתקפה שלנו לחלוטין בעזרת כלים הגנתיים לא מסובכים במיוחד (אנחנו נראה את זה בליגה בקרוב ואז באירופה רק בהמשך הדרך)

ובמשחקים הללו (שיהיו כמות נכבדת מאוד מהמשחקים המכריעים שלנו) , כדי לנצח , אנחנו נצטרך לשמור טוב ולקוץ מהר כדי לנצל את היכולות שלנו במעבר ולא להתקע בהתקפה מסודרת

אמממ לא חשבתי שכל כך מהר נראה כמה ההתקפה שלנו לא מטורפת.
אז נכון , פלדיין היום לא התלבש , אבל בכל זאת משחק התקפי כל כך רע זה לא רק איבוד של שחקן אחד , זה שדחפו את בלאט והוציאו אותו מהקשת של השלוש.
וקצת שיחקו על זה שבלאט וג'יקובן מאוד מחפשים את המסירה פנימה ולא את המסירה החוצה כדי להביא עזרה על החדירות מהשחקנים שבחוץ
בקיצור דרוקר בא מוכן ונתן לנו בראש.
*אגב , אחת מתצוגות ההגנה הרעות שראיתי משחקן בודד , כמעט מחצית מהדקות בהן בלאט היה על המגרש , אילת באופן ברור שיחקה על הראש שלו.

N.T.K כתב:

בקשר למשחק אתמול , הקבוצה שיחקה טוב מאוד
אני אישית מבואס על זה שמ5 ישראלים בכירים אין לנו אפילו 30 דקות ישראליות על הפרקט.
מבחינתי הניצחון ללא הישראלים לא שווה (אבל אני יודע שאני פה במיעוט)

ביצה ותרנגול כאן.
תחילת השנה , הישראלים שיחקו ונראו נהדר (בעיקר בר אליהו ובלאט אבל גם צ'וברוביץ נתן דקות טובות)
ואפילו יוגב עשה שינוי הגנתי פה ושם כשנכנס.

ואז מגיע רצף יבושים של הישראלים במשחקים שברור לכולם שהם "נחשבים יותר"
ופתאום הישראלים לא מתפקדים בכלל
אז חוץ מבלאט שאין לו שום תירוץ , קשה לא להבין למה הביטחון של בר ליאור צ'וברו ויוגב נמצא ברצפה
וקל להבין למה הם נראים כל כך רע.
תחזוק סגל שחקנים גדול זאת מומחיות שכרגע אני בכלל לא בטוח שיש אותה לקטש.
נקווה לטוב בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 10:58 pm 
Sophomore

יוניק כתב:
uriel17 כתב:
זה נכון ששחקן שיוצר לעצמו היה מצמצם נזקים במשחק כזה אבל זה קל מידי.
הבעיה היותר עמוקה שהנעת הכדור של הפועל פנימה שהייתה יעילה בתחילת העונה נלמדה והקבוצות כבר מוכנות אליה ונהנית הכדור בפרימטר מצחיקה. לרוחב בלי שום אפקטיביות

אני לא מבין, מדובר במשחק בית שחוטפים בו כמעט מאה נק'. בטוח שהבעיה היא ההתקפה?

מן הסתם לא היינו מרשימים היום גם בהגנה על חצי המגרש (ונורא ואיום הסיפור הזה שמישהו סוף סוף החליט לשחק על בלאט כל שניה שהוא על הפרקט)
אבל אם תספור את כמות הנקודות שנקלעו ע"י אילת במתפרצת או התקפת מעבר מהירה (מול הגנה לא מאורגנת) ,התקפות שנבעו מהתקפה נוראית
אתה תבין איך משחק שבו אתה חוטף 100 נקודות בבית , הוא עדיין משחק שבו ההתקפה שלך הפסידה יותר מאשר ההגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 11:22 pm 
Junior

כתבתי מהרגע הראשון שבראיינט יהיה טוב. אבל 50 מ-67 מתוך הקשת :shock:

שמח בשביל דרוקר. אני קולט ממנו איזה וייב דכאוני בשנים האחרונות. אולי זה משהו אישי, אולי המקצוע כפוי הטובה וזה שפרי הפך להיות הורנון שילינגר שלו.

מרתק מה חמישה מחזורים עשו להפועל אילת והפועל ת"א מאז מחזור הפתיחה ההוא.

ואני שמח שצדקתי גם לגבי טוקוטו. בעונת המלפפונים הזאת יצאו לי תחזיות כמו האחוזים של אלייז'ה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2018 11:43 pm 
Junior

אבימאל כתב:
זה רק אני או שדרוקר וקטש לא לחצו ידיים בסוף המשחק?

אני כמעט בטוח שהם כן לחצו ידיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 2:29 am 
Junior

אני בקושי רואה משחקים אבל מעקב אחרי ההודעות בפורום מגלה תזזיתיות מטורפת.
כל שלושה ארבעה מחזורים ומתחלפים הגיבורים בדרמה. דרוקר קטש שרף ספחיה בית הלחמי, כולם טובים וגרועים. בנו קבוצה מלוכדת וחסרת הגיון. הזרים הכי כשרוניים בארץ אבל כשלונות חסרי מוטיבציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 8:24 am 
Junior

זה המדיום שמאפשר את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 10:08 am 
Hall of Famer

ליגת אורנג' , הכל אפשרי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 10:08 am 
Hall of Famer

בוא נחלק את זה, לפחות מהזווית שלי.

לגבי ראשלצ, הם נראו טוב בגביע ווינר ואנשים עפו עליהם, אבל היה לי די ברור שהקו האחורי שלהם חלש ושהזרים שלהם ברמה לא מספיק טובה.

לגבי ירושלים, אני ממשיך וטוען שהם הכי עמוקים בליגה (יחד עם מכבי ת"א כמובן), הפסדים יקרו-חלקם באשמה ישירה של המאמן (אהלן גלבוע) וחלקם סתם כי תופסים יום חלש והיריבה יום מצוין (שלום אילת). הם עושים טעויות טקטיות (יוגב כשחקן רוטציה, אי הרישום של אמארה עם ההמתנה המשונה להתאזרחותו), אבל הם עדיין חזקים מאד.

אילת פתחה מזעזע את העונה ונראה היה שיש לה 2 שחקנים שמסוגלים לעשות סל, בריאנט וסמית' (זלמנסון עשה סלים אבל החזיר אותם בהגנה). הם עשו חילוף בינגו של זר כושל ובעייתי באופי (דווין תומאס) בזר מצוין ושקט באופי (סולימן בריימו) וגם אצל טוקוטו דברים התחילו להסתדר, כך שהם נראים כעת כקבוצת צמרת וכך כנראה יהיה.

הפועל תל אביב פתחה את העונה במחצית ראשונה מושלמת, ומבט על הרזומה של הזרים שנראו טוב-דאלאס מור שהיה סגן מלך הסלים באיטליה בעונה שעברה וג'ונתן הולמס שהיה בטקסס ובברצלונה-גרם לחשוב שהם קלעו בינגו. הסתבר שזו היתה אילוזיה. הביאו שינוי מעניין וחשוב עם מקניל והאוול, נראה לאן זה יקח אותם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 10:10 am 
מנהל פורום

picknroll כתב:
אני בקושי רואה משחקים אבל מעקב אחרי ההודעות בפורום מגלה תזזיתיות מטורפת.
כל שלושה ארבעה מחזורים ומתחלפים הגיבורים בדרמה. דרוקר קטש שרף ספחיה בית הלחמי, כולם טובים וגרועים. בנו קבוצה מלוכדת וחסרת הגיון. הזרים הכי כשרוניים בארץ אבל כשלונות חסרי מוטיבציה

תמשיך לעקוב אחרי סלניוז, יותר מעניין
זה כמו התלמוד מול המשנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 10:37 am 
Hall of Famer

מבחינתי הטעות הכי גדולה של הפועל עד עכשיו העונה זה ההימנעות הלא ברורה מרישום 6 זרים לליגה. הרי ברור לכולם שבפלייאוף אין מצב שהפועל לא תרשום 6 זרים, אז מה הקטע לא לעשות את זה כבר מעכשיו?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 10:41 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
מבחינתי הטעות הכי גדולה של הפועל עד עכשיו העונה זה ההימנעות הלא ברורה מרישום 6 זרים לליגה. הרי ברור לכולם שבפלייאוף אין מצב שהפועל לא תרשום 6 זרים, אז מה הקטע לא לעשות את זה כבר מעכשיו?

אם אמארה מקבל אזרחות, למה שירשמו 6 זרים? לא צריכה להיות בעיה להושיב בצד את אוונס/תומאס עם אמארה בסגל (אפילו בפלייאוף), ממילא זה לא יהיה יותר מדי אפקטיבי לרשום 6 זרים בגלל החוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:01 am 
Hall of Famer

למה שלא ירשמו 6 זרים? המטרה צריכה להיות ניצול מקסימלי של הכלים שיש לך בקבוצה, ואתה תעשה את זה הכי טוב שאפשר אם תוכל להשוות כמה שאפשר את הקבוצה שלך לאירופה לקבוצה שלך בליגה. קו קדמי של אוואנס-תומאס-אמארה וליאור הוא הרבה יותר טוב מכל אלה וצ'וברביץ' במקום אמארה , אתה בטוח מסכים איתי (וודאי במקרה הסביר שלפיו אמארה בכלל לא יקבל אזרחות). לא חושב שזה מעל היכולות הכלכליות של הקבוצה "לספוג" את הקנס של 6 זרים בליגה, מה עוד שכמו שכתבתי לדעתי בכל מקרה יעשו את זה לקראת השלבים המתקדמים של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:06 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
למה שלא ירשמו 6 זרים? המטרה צריכה להיות ניצול מקסימלי של הכלים שיש לך בקבוצה, ואתה תעשה את זה הכי טוב שאפשר אם תוכל להשוות כמה שאפשר את הקבוצה שלך לאירופה לקבוצה שלך בליגה. קו קדמי של אוואנס-תומאס-אמארה וליאור הוא הרבה יותר טוב מכל אלה וצ'וברביץ' במקום אמארה , אתה בטוח מסכים איתי (וודאי במקרה הסביר שלפיו אמארה בכלל לא יקבל אזרחות). לא חושב שזה מעל היכולות הכלכליות של הקבוצה "לספוג" את הקנס של 6 זרים בליגה, מה עוד שכמו שכתבתי לדעתי בכל מקרה יעשו את זה לקראת השלבים המתקדמים של העונה.

מסכים איתך שיעשו את זה בוודאות אם אמארה לא יקבל אזרחות, אם הוא יקבל אז השיקולים כבר הרבה יותר מורכבים וזה בגלל לא בטוח (בטח שלא בעידן פוסט אורי אלון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 11:30 am 
Junior

עופר האדום כתב:

חביבי עידן אורי אלון תם. אין פה כסף לבזבז לריק. מספיק מבזבזים הון תועפות על הצמד חמד טופ ליגה לאומית אוחיון & אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:02 pm 
Hall of Famer

לא מבין את הקמצנות של ירושלים.שלמומ350 אלף שקל ותוכלו לשחק עם 6 זרים בליגה הישראלית במקום 5 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 12:03 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
לא מבין את הקמצנות של ירושלים.שלמומ350 אלף שקל ותוכלו לשחק עם 6 זרים בליגה הישראלית במקום 5 .

קמצנות? אתה מוזמן לפתוח את הארנק...מנוי לארנה בכלל יש לך בתור התחלה ותמיכה הכי מינימלית שיש בקבוצה?

החוצפה של האוהדים עוברת כל גבול. די, אין יותר סטארטאפיסט מיליארדר שישפוך פה מיליונים על הקבוצה. תם עידן אורי מה לא ברור?

ביום שגיא וחומסקי (עם דגש על השני, הראל הוא יותר "שכיר" ואני לא חושב שהוא שם בוחטות מהבית כמו חומסקי, תקנו אותי אם אני טועה) יחשבו שמבחינה כלכלית שווה לשלם את הקנס אני בטוח שהם יעשו זאת

חכו לשנה הבאה שייגמרו החוזים של כל השודדים, סוף סוף יהיה מרחב נשימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 1:44 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
RREEDDTT. כתב:

קמצנות? אתה מוזמן לפתוח את הארנק...מנוי לארנה בכלל יש לך בתור התחלה ותמיכה הכי מינימלית שיש בקבוצה?

החוצפה של האוהדים עוברת כל גבול. די, אין יותר סטארטאפיסט מיליארדר שישפוך פה מיליונים על הקבוצה. תם עידן אורי מה לא ברור?

ביום שגיא וחומסקי (עם דגש על השני, הראל הוא יותר "שכיר" ואני לא חושב שהוא שם בוחטות מהבית כמו חומסקי, תקנו אותי אם אני טועה) יחשבו שמבחינה כלכלית שווה לשלם את הקנס אני בטוח שהם יעשו זאת

היה לי מנוי לא מעט שנים .השנה אין לי כי אני במקום מרוחק מאוד מירושלים אבל אני מגיע מידי פעם למשחקי בית.

מועדון עם תקציב של יותר מ30 מיליון שקל יכול לשים 350 אלף שקל בשביל זר נוסף ברוטציה במיוחד שהסגל הישראלי לא מספיק איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 1:44 pm 
Junior

יוניק כתב:
לא רואה את המשחק. משהו לא מסתדר לי עם הסטטיסטיקה.
אילת זרקו 25 פעם לסל והם עם 2 ריבאונד התקפה, ירושלים עם 7 ריבאונד הגנה. מה קרה ל16 הכדורים האחרים?

נכנסו בפנים?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 1:54 pm 
מנהל פורום

אדום88 כתב:
RREEDDTT. כתב:

להערכתי גיא הראל הוא שכיר בלי שום מרכאות ולא מביא כסף מהבית.
אני האחרון שאטיף לבעלים להביא עוד כסף מהבית, אבל משעשעת אותי אבולוציית ההצהרות של הפועל ירושלים:
מ"נזכה ביורוליג" דרך "בעוד 4-5 שנים נשחק ביורוליג" ועד "לא רושמים זר בגלל 350 אלף שקל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 3:13 pm 
Junior

blue -
הפועל שינתה את ה-DNA שלה במהירות הבזק.

התפתחות אבולוציונית של האדם לקחה מיליוני שנים, ואצלנו יום אחד אורי אלון הגיע לבירה והתסריט כבר ידוע. כעת לאחר הסטירה המצלצלת שקיבלו מהנהלת היורוליג חוזרים אט אט למקום הטבעי. וגדלים בצורה יותר בריאה ונכונה.

עם זה באו הרבה דברים טובים אך גם רעים. לדוגמה: להערכתי לפחות כאלף אוהדים יצאו אתמול באמצע הרביעי מהארנה.

בכל אופן, אני אוהב את זה. למרות שאני מודה שלפעמים זה מסתכל ובלתי נסבל, ובא לי את המיליונים אשר הנכנס הטרי לרשימת 100 עשירי ישראל מגלגל בחברה שהקים במו ידיו, Compass. יש כאלה שלא. ימים יגידו...

RREEDDTT. כתב:
מועדון עם תקציב של יותר מ30 מיליון שקל יכול לשים 350 אלף שקל בשביל זר נוסף ברוטציה במיוחד שהסגל הישראלי לא מספיק איכותי.
אני מעדיף שאת הכסף הזה ישקיעו בדברים אחרים כמו מחלקת סקאוטינג. הכל עניין של VFM - value for moeny

חכה לשנה הבאה בסבלנות. יתפנו עוד 800000$ נטו, לאור תום החוזה של יוגב ואליהו, ואני רוצה להאמין שנראה פה סגל ישראלי איכותי שלא יצטרך למעלה מ-5 זרים.
תראה את גלבוע גליל. הכל בסדר. אפשר להצליח בזירה המקומית כך. קל חומר, כן אני אזכיר זאת שוב אנא אל תתעצבנו עליי, כאשר האליפות מוכרעת בפיינל פור ואפשר "לשפצר" את הקבוצה לקראת חודשים מרץ/מאי כפי שרוב הליגה עושה ותמשיך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2018 3:18 pm 
הרסי הוקינס כתב:
יוניק כתב:
לא רואה את המשחק. משהו לא מסתדר לי עם הסטטיסטיקה.
אילת זרקו 25 פעם לסל והם עם 2 ריבאונד התקפה, ירושלים עם 7 ריבאונד הגנה. מה קרה ל16 הכדורים האחרים?

נכנסו בפנים?

:shock:
אני חושב שהתכוונתי להחטאות..
בכל מקרה כנראה רישום הסטטיסטיקה היה מוטעה ותוקן בסוף המשחק.

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש: