החתול יובב כתב:
Hacohen כתב:
מעקב אדם אריאל: 23 דקות, 0 זריקות ל2, 1/4 לשלוש, 2 איבודים על 0 אסיסטים ומדד שלילי -1. משחק רביעי מתוך שישה שהוא לא מגיע למדד חיובי, והמדד הממוצע שלו העונה הוא 0.2. מאחר שהיתה לו כבר עונה בחולון עם מדד עונתי שלילי, יש לאן לשאוף. האיש קלע 0 סלים ל2 העונה, 4/18 לשלוש והגיע פעמיים לקו. ספרו לי עוד על שחקן ליגת העל אדם אריאל.
תופין נוסף הוא ידידנו מרקיס רייט, מהזרים החלשים שיצא לי לראות בחיים. גם הוא עם מדד -1 מפואר.
לקרוא סטטיסטיקה זה נחמד. אבל הסיבה שקלעים כמו קולשוב ואריאל [עם כל זה שקולשוב שחקן בכמה רמות מעל אדם] נעוצה בידידנו שנראה די גמור מנטלית בשלב זה [דומה לנהריה שהצליחה לחסל לגמרי את אדוארדס]. כתבתי כבר בקיץ שקולשוב הוא קודם כל קלעי שניזון מהנעת כדור ונהנה במכללה מחסות של רכז אדיר כמו צ'יוזה [כרגע בקפיטל סיטי גו גו]. כל עוד רייט לא מצליח לספק ניהול משחק אלמנטרי, ושרף מעניש את עבו על כל טעות ומתדרדר עד לתת לקמרון לונג לרכז [ואין לו גרם יכולת לנהל משחק] ככה ימשיכו להיראות האחוזים שלהם. ההבדל הוא כמובן שקולשוב יכול לתרום על הקרשים ולחבר כמה כידרורים כדי להגיע לקו. אבל האחוזים שלו מחוץ לקשת ימשיכו להיות רעים.
ידידנו מרקיז רייט הוא זר ללאומית במקרה הטוב. כדי להיות פוינט גארד זר שלא מסוגל לעבור שחקן בכדרור ולהיחשב לזר לגיטימי, אתה צריך להיות מנהל משחק בחסד ו/או קלעי נפלא ו/או שחקן הגנה חד פעמי. רייט לא זה, זה או זה.
עכשיו, לפעמים סטטיסטיקה מספרת יופי סיפור של שחקן ולא מתחבא מאחוריה כלום. יש לי מספיק דקות צפייה באדם אריאל כדי שלא תבוא עם הפוזה הרגילה של "לקרוא סטטיסטיקה זה נחמד", אתה לא מכיר את השחקן הזה יותר טוב ממני, הוא מספיק זמן בסביבה. על שלל חסרונותיו כתבתי לא אחת. היתרון היחיד שאי פעם היה לו זו קליעה סבירה מבחוץ, ואם הוא לא קולע-בין אם בגלל שהוא חסר בטחון ובין אם כל סיבה אחרת-אין לו מה לחפש על מגרש כדורסל בליגת העל, כי הוא נזק. כל הפוציל'ה-מוציל'ה של שחקנים שמתרצים עבורם למה הם גרועים יכול לשגע בנאדם שאוהב כדורסל. שים לב שאני לא מדבר על קולשוב, שהוא שחקן מוכשר שנראה כמו שחקן מקצוען ואפשר להבין שהוא בתקופה לא טובה. אדם אריאל גרוע כי הוא גרוע.